Kylan tar nästan död på mig !


åhhhhh herrejäävlar vad kallt det är ute ju, minus 8, visst finns väl ställen där det är myckeeet mer kallare men detta räcker för mig, usch jag hatar kylan. Jag drog ju bort till Victor för att se en film, vi såg Idiot brother, ingen speciellt bra film preciiis men den funkade!

När jag gick till victor och hem därifrån höll jag på att dö av kyla och speciellt av min jääävla äckel astma! Jag kan knappt gå ute när det är sån här kall luft med min astma, trodde det skulle täppa igen helt flera ggr...fy! så promenader när det är kallt tar jag gärna inte...Lite hurtig har jag ändå varit idag och gått totalt 80min ca..hurtigt för att vara mig just nu, hahaha.

nu ni boys and giiirls så ska jag snart sova, ska bara återfå min andning helt.. haha xD
Godnatt och sweeeeet dreams. Jag hoppas på mer sömn i natt än jag fick idag iaf..

Puss och kram/ Mickiiiiiiiis :)



Nageldekoration.


Hade inget speciellt för mig så satt mig ner och fixade lite med naglarna.
hade inget intresse av det förr men nu är det ju roligt och sitta och fixa.
synd bara att man har så korta och fula naglar....... :( därför måste man ju pimpa dom!

Resultatet blev detta iaf:



Nu har jag lyxat till det igen..

God eftermiddag! ;) Hoppas ni mår bra?

Idag har det gått jättebra att jobba tycker jag, är rätt roligt jobb med faktikst! Jäääkligt annorlunda emot dagis och frita såklart eftersom det är barn med cpskada och autism. Vissa går att förstå någorlunda men sen är det en kille där som inte kan säga något alls, man undrar ju vad han tänker? vad som rör sig i huvudet hela tiden? tänk er själva att inte kunna säga vad man vill, utan prata mer genom att nypas/slåss och skrika. Man vill så gärna förstå dom men det är inte det lättaste. Efter bara två dagar på träningsklassen så känner jag verkligen att jag trivs jättebra, så jäkla underbar personal med och barnen med såklart!! Ett extra plus är att min kära vän , Elin jobbar också där nu i veckan, jättekul!

Efter jobbet drog jag neråt och handlade lite käk och fick förståss syn på smörgåstårtorna...haha hungrig och sugen som jag var så köpte jag mig allt en och kan ju säga att det verkligen smakade hur underbaart som helst. Det skulle man kunna käka som mat varje dag nån vecka bara för att det är så himla gott hihi.



Träningsklassen!

Goooodmorgon kära läsare !

Inatt hörrni har jag knappt fått någon sömn......la mig halv ett ca och låg fan helt klarvaken tills halv tre-tre, seeegt? joovars! hatar när man inte kan somna när man bara ligger och vrider och vänder på sig ju, blää. Sen nu vid halv åtta blr jag inring för att jobba i träningsklassen idag, kanoon med jobb tycker jag allt ! Så vi får se om jag håller mig vaken på jobbet...haha joråå det är nog inga prooblems lixom! Dock är jag fortfarande lite småseg, hostig och snuvig men får väl vila när jag är hemme sen ;)

Ska slänga i mig mackaaaaaa nu och sen börja vandra upp till centralskolaaan, slutar 14.15, awesome!

Pussss / Mickiiis


halvtrööökig bild...men men

Läääängtar !


som jag sa förut så gick jag och tog mig en powernap, en powernap som jag hade tänkt på ca 30min men blev visst en timme istället, höhö är ju så jäääkla skönt när man väl lägger sig sådär och sover. Har tagit mig en lång varm dusch och tittat på tv ikväll och proppat i mig mer kanelbullar...haha någon som inte börjat inför beach 2012 här iaf.... får ladda inför beach 2030 eller nått, haha nerå! Har vääl tänkt att försöka vara lite nyttigare framöver så man kan gå ner något till sommaren....

Titanic går på tv igeeen, så tittar lite, aaaw den är så fin! just nu är det när dom står där framme vid båten och my heart will go on spelas och dom pussas, åhh vackert! varför kan inte livet vara som på film för? Man skulle ha en Jack, eller hur tjejer? ;)

läängtar något till sommaren när man tittar igenom sånna här härliga bilder!
åhh vill vara sådär brun igen...får väl bli sola solarium lite.



Bilderna är från sommaren 2010, tagna i söderö.

Tyvärr har jag nog lagt på mig 8kg sen dess...fyfy!

Fuck You!

assååååå har käkat för nån timme sen, lax och potatis, mumms! Sitter och glor runt på bloggar och sådär nu. men känner mig så jääävla hängig och trött, jävla förkylning men som tur är så är det inte så farligt, men det är ändå jobbigt juuuuuuuh. Vill bara vara frisk nån gång...vore ju trevligt.

Näääääähee ska ta mig en liteeen powerap på 30min eller nått, vila måste man göra när man inte är på topp ;)


Fuck you
dumma förkylning!!!


Härligt väder!



Tog mig en promenix ut till berg, guud kyligt var det ute men jääkligt fint är det när solen lyser på snön.
Seriööst blev helt slut av att gå när man är förkyld, men himla skönt med en uppfriskande promenad med.

Fick iaf varmt gott kaffe och nybakta bullar hos mammsen, och jaa jag har börjat dricka kaffe lite nu, drack ju det som ett as förr, men övergick till te för min mage gillar inte kaffe riktigt, men i små mängder är det nog lungt.

Passade ju på att fota lite på min lilla promenad med ;)






<3



Min stora kärlek!


Hej på er!

Sooov länge idag, men det behövdes eftersom jag är förkyld nu igen, sov dåligt inatt lixom så vaknade vid 9 typ sen somnade jag om och sov gott tills halv tolv iaf, höhö. Ska göra mig iordning lite grann sen ska jag ut till berg och fikaa, för mamma har bakat och gissa vad...................?? ;)

...jooo kanelbullar, assåå d e det bästa som finns. Typ förr när man kom hem från skolan och det luktade nybakade bullar, åhh så underbart det var, vilka mysiga minnen va, tss. Anyway min kärlek till bullar är väääldigt stark, hahah tjockiiiseeeen.



Shoppingrunda!


Mammi och jag drog in en sväng till Linköping. Även att vi båda är förkylda, men alltid kul att komma ut en sväng ju. Känner dock nu att det var jobbigt med en sväng på stan...phu! trodde jag skulle då flera ggr för kände mig så jäkla febrig ett tag, fy. Blev iaf bakismat för mig på Ikea, inte helt fel ju sen så shoppade jag en svart enkel tunika på gina tricot och sen hittade jag en fin BH på rean på lindex för 75kr, är lixom utan vadd och skit i, lite sexigare sådär ;) haha.

Nu blir det chilla hemma hos victor en sväng, filmtaaaaajm! gött. sånt behövs när man är sjukis.
Ha en fin kväll! Puss på er alla <3


Paaarty all night long.


Heeej på er, nu var det några dagar sen jag bloggade men grejen är att blogg.se har inte alls funkat för mig, har inte funkat att logga in men idag nu så funkade det, wieeee. Har viljat blogga vid flera tillfällen ju men nu äntligen kan jag blogga, hääärligt härligt.

Nu ska vi se i fredags så blev det en heldag på stan med Emelie, Hanna och Elin. Både Emelie och jag var ute efter att hitta oss något nytt snyggt men nej vi hittade fan inte ett skit...så tråååkigt, fy! kläderna nu för tiden vet jag inte hur dom ser ut?! allt är så jäävla äckligt kort eller så är det kort där fram och sen världens släp där bak lixom, nää fy. Vi får väl se det som att vi sparade en peng där istället ;)


Igåååår hörrni då jääävlar var det party!! Började kvällen hemma hos Elin där vi drack vin i mängder, mumms. Sen avslutade vi kvällen på Natt & Bar, det var verkligen så jäääävla roligt! Helt underbar lyckad kväll! Tack hörrni! <3

Lite tråk att det inte togs så många bilder, snyft men här kommer en snyggingbild på Em och mig.




I am Legend


Sitter just nu och tittar på I am legend, så sorgligt när han får döda sin enda vän, lilla vovven :(

Är rääätt så trött och sliten känner jag så blir nog sängeen snart, skönt att lägga sig tidigt med.
för imorgon blir det en dag på stan med brudaaarna, trevligt. Får se om man hittar sig något fint,
behöver nya kläder för är SÅÅÅÅ jäävla trött på mina kläder ju. blä.
Vore ju bra om dom inte bara har magtröjor med.....hrmm

Säger godnatt med detta inlägget. Puss och kram/ Mickis




Lyxig torsdagskväll!

gokväller!!

Jobbat hela dagen som jag sa förut, gick kanon ju! Hade lite jobbångest först men är ju som vanligt när man väl är på jobbet så går det jättebra och är roligt! Blev hämtat vid halv 6 när jag slutade av mamma och brorsan, åkte ner och handlade till tacos på willys och annat lite gott, höhö. Bror hängde med hem så vi har hunnit käka tacos och så har jag färgat hans hår mööörkbrunt, skitsnyggt blev det! Jag kommer nog färga mitt hår imorgon skulle jag tro.



har nyss vispat ihop lite chokladmousse, ni vet den där som går på reklamen som ser så himla god ut? Vi var tvungna att prova den och se om den är så himla god som dom påstår ;)



dumma min hals..


Tjaaaa! kommer jobba heldag idag, ändaaaa till 17.30, lite segt. Hoppas vi inte kommer vara ute allt för länge för jag kommer frysa ihjäl verkligen även att jag har kläder, men fryser ändå lixom! usch hatar att frysa. Förresten så har jag ont på ena sidan av halsen som att jag ska få halsfluss eller halsböld, känns precis som så men antar att jag inte kan få det eftersom jag opererade bort halsmandlarna.. men det är ändå skapligt irriternade.

Dags att börjaaa fixa det sista innan jag ska börja gå till jobbet..Puss på er!

Här får ni en bild på Billy när han var en liteeeen bebiiis


NY design!


Guuud så skönt det var att ta sig en låång varm dusch, älskar att duscha när vattnet är så jävla varmt så det verkligen bränner, haha sen när man kommer ut ur duschen är man helt jäkla röd typ, mahaaha xD Tvätten har jag hämtat så det är klart och ihopvikt/hängt, kanoners! så nu blir det baraaa soffchill resten av kvällen och titta på halvåtta hos mig som går nu vid 9 istället för det var handboll eller nått förut? haha har inte koll riktigt.

assååå igår var helt sjuukt vad läsare jag hade på bloggen, jag ba whaaaaaaaat imorse då jag såg det.
Roligt hur som helst. Ni är välkomna tillbaka hit och läsa om mitt intressanta liv... hehe. Btw Emelie och jag satt och fixade lite på min blogg igår, så nu har jag en annan header iaf, snyggt va? blir lite mer personlig nu. Sen ändrade vi lite andra smågrejer, brabra.

ikväll myyyser jag i min älskade kizz t-shirt, älskaaaaaar den, den är bättre än bäst!



Nu är jag vegetarian...

.....fast bara för stunden när jag käkade mat, hehehehe

Nu har jag iaf precis fått lite mat i magen, gott vare. Tänkte på min vän Hanna när jag käkade mina vegetariska grönsaksbiffar, hon som är vegetarian........fast hon äter köttbullar och typ tacos och så, hahaha sorry Hanna xD tsss..

På tal och vegetarian så tror jag faktikst att jag skulle fixa det att undvika kött för jag är ingen köttälskare egentligen, men förstår egentligen inte grejen med att vara vegetrian, det hjälper ju tyvärr ändå inte de små liven?! dom slaktas i vilket fall som och vi människor behöver ju faktikst äta kött , bra grejer det!

Varför blir man vegetarian?


Något som är extremt tråkigt...


Klockan är 17.00 det är onsdag...och jag har tvätttid, åhhhhhhh det måste verkligen vara det tråkigaste som finns? Jag haaatar att inte ha en egen tvättmaskin, skulle fan kunna döda för att ha en ju. Är så segt att jag måste gå till andra porten för att tvätta, orka att gå ute och släpa på tvätten, blöööh. sen upp och ner i trappuppgången hela jääävla tiden, tack iaf för att det finns två tvättmaskiner! När jag flyttar vill jag ha en egen tvättmaskin och diskmaskin så jäävla skönt asså, för diska är ju inget roligt nöjje det heller precis!



hahahhahah lite roooowlig ;)

home sweet homeee baby


NUUU är jag hemma från jobbeeet. skönt. Var en rätt stressig dag, måånga barn och inskolning det vill säga = gråtande skrikande barn vilket kan bli liiiite jobbigt efter ett tag en får fan huvudvärk så var skönt att komma iväg på rast ifrån allt skrikandet kan jag säga, haha. Men hur som helst så var det så himla kul att träffa mina barn igen, har ju varit rätt mycket på det där stället , looove it. Imorgon ska jag vara på samma dagis fast på större avdelningen där jag varit typ en gång, känner ingen personal eller barn...så får se hur det går.

Sitter just nu med en kopp te och baguette med skinka och gurka..gott. var viiidrig mat på förskolan, chili con carne och ris, fy fy jag hataar det så jag var hungrig nu när man kom hem. rätt skönt att få sig en promenad med, fast blir så jäävla kallt i ansiktet när d blåser och så, det gillar jag inte !

Bild från när mammi och jag brummade till falerum, var så fint med snön vid träden ju!!
inte så bra bild eftersom den är tagen genom rutan lixom men det får duga..



stress stress


Bleeeeeev inringd från jobbet, sandtag 40 min innan jag börjaaaaaaar. + att jag måste gå dit pch det tar 30 min ca fyfaaaaan och min tung väska och dra på med, vinterskor, termobyxor, tofflor och extra tröja, det blir fan tungt och jobbigt att dra på...usch jobbigt liv jag har men gött att få jobba på sitt favvoställe lixom, awesome.

Sitter o slänger i mig en macka samtidigt som jag skriver detta, effektivt känner ju lixom att jag måååste blogga, haha för det är rooooligt, en måste ju hinne med lite roligheter såhär på morgonen ;) hähä

Dags att dra sig snart! Ha en bra dag så hörs vi sen såklart!
Hejrååååååå finisar! <3


Chill ute i Berg just nuu


Tjabba tjena hallå på er!

Sitter och chillar i soffan med syrran och mamma, lånar mammas dator och blogga på, sen är det ju allltid kul att leka med camen med. Har blivit lite tradition att blogga när jag är hemma hos mamma, haha. Vi har ju käkat god mat också, potatisgratäng med kassler och purjolök, gött. Ska la snart dra mig hemåt för Emelie kommer till mig och är lite social, treeevligt värre !

helt ny och färsk bild på miiig just nu...höhö



Ghetto Gospel.


Jag måste verkligen dela med mig av denna grymma låt. Åhh den lyssnade jag så jäävla mycket på när jag var typ 14-15 år så påminner om så mycket saker från den tiden, haha på den tiden man var riktigt ung, höhö. Hur som helst så tycker jag att ni borde lyssna på låten, men tror de flesta har hört den någon gång innan. Hur som helst den är den jäkla grym!


Det blev en dagens idag!


Jag hittade tyvärr inget till mig i falerum så vi köpde en tröja till brorsan för pengarna istället, får bara hoppas att den passar, mörkblå-vit randig var den, den blir han nog snygg i. Sen drog vi till Willys och handlade lite, löste även ut min miljonvinst på bingolotto...öhmm okej 100kr var det men man kan alltid önskaaa haha. Drog sen vidare hem till mig på en mysig fika. asså dom hade en stor fet smörgåstårlängs för 120kr på willys - halva priset alltså 60kr, ååångrar att jag inte köpte den, får bli efter löning om dom säljer ut för halva ;)

Bara för att jag hann och pyssla med och ta lite bilder idag så kommer en Dagens Mickis.
Det är inte varje dag jag är såå generös lixom, men ibland så.


Jag bara älskar den här stora mysiga tröjan från H&M.
Leggingsen är över ett år gamla från Gina, älskar dom!



Har tilloch med lite rosa läppstift idag...det ni!
jag är verkligen ingen läppstiftbrud eller läppsglansbrud, haha.


falerum


Nu har jag duschaaat och fixat mig. Så nu känner jag mig fräääääsch. Mamma och jag ska dra till falerum en sväng, ska lämna tillbaka en skjorta jag köpte där sist på rean för 150kr, men kom på att jag inte ville ha den, haha. Så kommer ju inte få pengarna tillbaka nu för har gått så pass lång tid sen jag köpte den så får se om jag kan hitta mig något annat, lite tveksamt till det för hittar sällan kläder i falerum tyvärr. Önska mig lycka till, höhö.

Håller för övrigt på att lyssna sönder låten Äckligt kan den nog heelt utantill nuu. nu tar jag dig till himmleeeen baby ska bara upp och hämta en ocn annan sak på vindeeen, du och jag under täcket baaaaby tralalal, har den på huvudet hela tiden..typ orka haha.

Som vanligt så tar det tuuusen år att lägga in bilder fråb min mobil till datorn så hinner inte slänga in nån ny dagens på mig eller så för mamma kommer om typ 3min, så måste dra mig utåååt. Puss på er fina <3



Korkad Brud!


Godmorgon! Idag blev det inget joobbb, åh jag som hade hoppats på lite mer jobb denna veckan ju, så trist. jag behöver ju verkligen pengar och något att göra lixom. var jag rik så skulle jag ju kunna göra allt möjligt på mina arbetslösa dagar men nu är ju inte fallet så utan jag är en fattiglapp istället så kan ju inte göra ett skit som kostar och allt kostar ju nu förtiden precis vad som helst som man ska göra...buhuu.

Såg förresten nu när jag kollade statistiken idag att jag ännu slog ett besöksrekord igår, frääääänt lixom. Blir ju lite roligare att blogga ju mer folk det är som läser ju.


På tal om inget, jag kan verkligen inte låta bli att titta på den här brudens videoklipp jag ffattar att hon håller på sådär för att få uppmärksamhet och fler läsare till sin blogg, men seriööst så verkar det som om hon är sådär på riktigt också, om det vore så så är det ju jäävligt tragiskt isf. Tycker inte att det är värt att sitta och göra sig dum framför webcamen och uttrycka sig helt sjukt om vissa saker som att hon hatar svenska killar för att dom inte köper riktigt guld till henne? Varför sitta och snacka om sina KK? Och påstå att 70-80 talister inte är kåta..haha seriööst hon har nog verkligen inte alla kort i kortleken! Hon framstår bara som ett pucko och hon blir ju bara mer hatat än älskad.. men kanske det hon vill ;)

Vad tror ni? Är hon seriöst? Eller är det bara ett stort jävla skämt?






Besöksrekord!


Gokväll!

Sitter och bara chilllaaaaaar i soffan. Har kollat halv åtta hos mig, 112 på liv och död och nu tittar jag på mammor och minimodeller, usch seriöööst orka hålla på sådär med sina döttrar, är väl bättre att dom får välja vad de ska göra när dom blir äldre, vafan låt barn vara barn.

Förresten en kul grej, jag hade besöksrekord på bloggen igår, är ju inte tusentals läsare men ändå kul att det är så passa många som klickar sig in och läser den. Jag är ju rätt så duktig på att uppdatera iaf, fast mitt liv är väl inte det mest händelserika men det är för min skull som jag bloggar, alltid kul att titta tillbaka.

Känner att jag inte har sådäär jätteroliga bilder att bjuda på men här är mina två sötisar.
Billy gillar verkligen inte Vincent, ni ser ju mördarblicken....



When I Held Ya


Ni vet Moa som var med i Idol har äntligen släppt ut sin egenskriva låt when I held ya, och den finns nu på spotify att lyssna på hur awesome är inte det då. Jag bara älskar låten från första stund! Tryck på bilden så kommer du direkt till låten på spotify. Lyssna och njuuut!


Det var den jobbdagen det!

Hej finisar!! <3

Preciiiiis hemkommen från jobbet nästan. Blev lite tidgare eftersom de sista barnen blev hämtade tidigare, alltid skönt att gå hem lite tidigare. Dagen har gått så jäkla fort tycker jag, ute och lekte en stund på eftermiddagen med barnen i snön, skaaapligt kallt det var ute, blir så mycket kallare då det blåser med, usch! Är ju annat med barnen som springer omkring och leker i snön än oss personal som står stilla nästan hela tiden.

Slängt i mig en bit varm smörgåstårta precis, hade det i frysen så slapp ju styra med att laga mat idag iaf...har inget att laga mat på för kylskåpet ekar fan! hahah så jävla illa måste fylla på det med sista pengarna imorgon för ikväll pallar jag nog inte gå neråt och handle..


jag på jobbet idag, helt påpälsad med tjocka kläder ;)

Jöbbeeeee!


Gooodmorgon eller god förmiddag kanske man säger när klockan är så pass mycket ? ;) Blev väckt imorse vid 8 iaf så ska jobba 11-17.15 idag i eksätter, det blir ju kanon det. Men guud vad trött jag var idag så gick upp kvart i 10 höhö.

Nehe nu ska jag fixa mig det sista och sen draaaaa!
Ha en fin dag så hörs vi sen! Vi kommer nog vara ute och leka i snön skulle jag tro..

Kör en favorit i repris här dårååå, från nyår!


Chill Söndagskväll!


Tja tjaaa!

vilken lugn kväll det har varit, rätt skönt att bara sitta hemma själv och inte göra något alls faktikst. Kollar lite smått på Wallander iaf medans jag sitter och glor runt på datorn. Läser lite bloggar och sådär vilket alltid är intressant. åhh en del har verkligen så himla fina bloggar, men är så tråkig. vill ha en personlig men ska allt be hanna och emelie att hjälpa mig med det. Btw så är det ju måånga som tror att min header är jag, alltså mina läppar men faktikst inte, detta är någon tråkig design jag hittat på internet... snacka om opersonligt :(


Mååste bara visa hur lockigt mitt hår blev förut, eller vågigt kanske man säger! har ju verkligen alltid plattat hår..gillar verkligen inte när det är sådär vågigt, mitt hår ser bara ännu mer ovårdat och slitet ut då tyvärr. Lite roligt för förr ville jag alltid ha det lockigt stort och fluff, nu ska det vara PLATT och fluff och helst perfekt..haha



Säger godnatt med detta inlägget, så får vi se om en för jöbbe imorgon!
Hoppas ni haft en kanon helg! min blev helt okej iaf.

Puss och kram och godnatt kära läsare! / Mickis

Godaste ever !


mmmmm käkade nyss lite maat. Potatis, lax och romsås, nästan nya favoriträtten! Fast måste säga att det smakar bäst en varm sommardag och då ska det vara kallrökt lax ocksåå så underbart gott.

Kan ju avslöja hur man gör denna goda kalla romsås ;)

Detta är de enda igredienserna, rödlök, creme fraich och röd rom. Jag tar en halv rödlök till en sån där liten burk creme fraich och sen halva burken med rom. Sen är det bara att hacka löken och i med det i creme fraichen och sen rom med såklart så kan man salta och peppra litegrann med, sen äre klart!





Visst ser den mummsig ut? smakar underbaart iaf.



HELGENS LÅT !


Du och jag under tääcket, baby.
det har gått flera veckor, baaaby
sen vi låg där hos dig och du frågade mig
ska vi göra något äckligt, baby
jag blev tagen på sängen, baby

jag låg när naken och ängslig, baby
men det kändes okej när du visade mig
hur man gör något äckligt, baby




Klicka på bilden för att lyssna på låten.

All the small things.


Som ni såg så blev det inte mycket bloggandes igår! Bara ett tråkigt inlägg, usch hade verkligen en dålig dag, precis som jag sa så gick jag och la mig och sov...som tur var så sov jag bort lite av det dåliga humöret.

Vid fem igår blev jag hämtat av tre snygge brudar, Emelie, Hanna och Elin vi brummade ner till ica och shoppade grejer till tacos och efterrätt plockade även upp Mikael som fick vara med på tjejkväll..lagom kul för honom skulle jag tro...haha. Anyway vi hade en jättemysig kväll hos Elin, var proppmätt sen efter tacosen...usch höhö. Är så glad att jag lärt känna emelie och hanna, dom är verkligen hur underbara som helst! hoppas ni läser detta bruudar ;)



Idaaaaag dårååå har jag inte gjort så mycket. Städat och rensat lite skit och slängt lite grejer. Sånt som jag ändå inte ska dra med mig när jag flyttar sen lixom, lite duktig av mig att börja såhär i tid ju då blir det inte lika jobbigt och mkt och göra sen när väl flytten är, men fööörst måste vi ju hitta en lägenhet till mig men det ska nog gå. assåå skulle vara lite duktig och baka muffins för bror och pappa kommer sen men seriööööst världens säämsta formar som dom rann ut, men tre stycken blev helt okej... åhh blir så sur när det misslyckas!! Bakar typ aldrig nu för tiden förr gjorde jag fan alltid det, kakor och muffins hit och dit xD



!!!


Jag fucking hatar den här dagen.

Nu går jag och lägger mig under täcket!
Godnaatt!!


MUSIK <3


Freeeeeedagskväll baby.

Sitter fan ensam hemma och glor ikväll, men men det funkar ju ibland. Har glott på The voice och nu småglor jag lite på en film på 4an, men är ju nyheterna nu så då passar jag på att blogga för nyheterna är ju bara tråååkigt, haha seriööst jag är så efter vad som händer i världen, glor fan aldrig nyheterna haha orka bry sig lixom, tittar ju bara på vädret när min snygg kusin Tobbe jobber ;) vilket han gör ikväll såg jag !

Tro det eller ej men jag sitter fan med hörlurar i öronen ikväll vid datorn, allt för att inte störa grannjävlarna, haha. Klockan är ju faktikst efter 22 och det är fredag, då ska man tydligen vara knäpptyst enligt dom. dah. Men det är fan skönt att sitta med hörlurarna och bara drömma sig bort i musiken, älskaaaar musik så jävla mycket. Snacka att man väljer musik från vilket humör man är på.. lixom är man ledsen då sätter man sig och lyssna på fucking depp låtar då blir man ju fan ännu mer deppig, lite konstigt det... man borde ju lixom dra på en riktigt happy låt då.





Skitdator.


Heejsan mina fina trogan läsare! ;) hehe. Har ni haft en bra dag?

Denna dagen har gått fort, vaknade ju rätt sent käkade frukost, ja samma gamla vanliga. Sen var jag lite hurtig och städade lite, dammade och så fast känns inte så kul att städa och shit när en ska flytta härifrån ändå. Samlade ihop alla min pantburkar och åkte ner till ica med mamma och pantade dom, en hel del burkar var ju från tysklad så tyvärr ingen pant på dem men 27kr fick jag ihop iaf. ohlalalaa.

Blev sen en sväng hem till mamma & bror, så vi fikade på på fralla och kanelbulle. Fy mig och vara såhär onyttig varje dag, helt seriööst så slinker det ner något onyttigt varje dag, ingen bra start på detta året inte. Lixom igår käkade jag marabou och godis + cola!!! herregud har aldrig varit såhääär onyttig, fyfy!

Får ryyyyyyyyyckeeeeet på datorn att den är så bögigt seg!!!!!!! fyfan Hatar den såå jävla mycket! går fan inte lägga in bilder från mobilen...tar hundra år att få in dom! så skiter i det nu! här får ni en egobild på mig istället.. röött hår är ju fiiiint.

ajjaaaaaa tjarrååå!





It's my life


Tjenaaaa!

Kom på att jag aldrig bloggade igår då jag kom hem från Linkööping sorry för det, men hade tvätten när jag kom hem på kvällen så fixade med det och mat och sen stack jag iväg till victor direkt så blev inget bloggandeee.

Anyway trevlig dag i stan igår iaf, lämnade tillbaka mina leggings på H&M, men fick bara tillgodo eftersom det hade gått för lång tid, blöööh. Hittade mig såklart inget på H&M som jag kände att jag behövde men unnande mig iaf ett par nya svarta leggigns från cubus, deras legggins håller så jäävkla bra, mkt bättre än dom på H&M. Mormor var ju med till stan med så hon bjussade mammi och mig på fika, mummsigt, varsinn räkmacka fick det bli.

innan vi åkte hemmåt så passade vi på att hälsa på syrran och viktor, trevligt. Gosade lite med deras nyrkade kisse också, haha han är allt lite fulsöt när dom har rakat av honom pälsen..höhö




Lille Nebraska..

Godmorgon!


Godmorgon! Idag vaknade jag efter 9 iaf, senaste dagarna har jag ju gått upp så jävla sent och det har knappt inte blivit något av dagen. Men idag så tar mamma och jag en sväng till Staden, Linköping. Jag har tyvärr inte råd att shoppa något men ska lämna tillbaka ett par leggings och så kanske jag köper en mysig fluffscarf (som jag kallar det) istället för nya leggings.

Förresten så ringde mamma och berättade att det stod i tidningen om vad som hände i lördags då jag blev misshandlad, grannen kanske dödar mig för det kommit ut i tidningen, vem vet.... men det kan ju inte jag rå får vad som kommer i tdiningen eller ej.

Min goooda frukost idag...
Har käkat ägg till frulle rätt länge nu så detta smakade bra.




Nu ska jag hoppa in i duscheeeen och snygga till mig innan det bär av till stan.
Puss och Kram!! /Mickis

Hårsnack !


Sitter just nu och tittar på 112 på Liv och död, spääännande. Har ju nämt förr att jag tycker sånna program är så spännande och bra, blir ju alltid sugen på att jobba innom något sånt när man tittar på det. Men är nog ett jääkla jobbigt jobb ändå lixom, mycket hemskheter man får se!

Fick btw ett ryck och tog fram saxen och klippte lite i håret, försökte lite i topparna och klippte luggen lite kortare, jag är ju så trött på mitt hår så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Blir ju alltid så sugen på att köpa hårfärg när man går förbi fägerna i affären.. men mååste låta det vara lite och fundera på om jag ska ha mörkt eller ljusa upp det, är ju trots allt fint med liite ljusare framåt våren och sommaren ju, men det kostar ju med tyvärr...


PUSS på mitt svarta hår! *saknar*
Sugen på svart igen men är ju så jobbigt när man väl vill ljusa upp det igen tyvärr :/


även PUSS på mitt jäätteblonda hår!

Första Semlan.

Hejsan!

Fyfan vilkeeeeet ryck jag haft på mig själv idag. Känner mig så jäävla ful och tjock, verkligen inga kläder dög som jag hade hemma, allt var fel. fy hatar sånna här dagar! victor var här då och han tyckte säkert antagligen att det var jäkla kul. Man ser ju antagligen lika dan ut varje dag men det tycker jag inte själv..usch för fuldagar!! Vill btw ha en helt ny garderooooob, full med snygga, balla kläder! Ge mig nu nu nuuu. grejen är att min lön är så jääävla kass denna månaden...buhuu kommer inte ha råd att shoppa loss ju, fuck.



Emelie skicka sms om vi skulle ses så vi träffades nere på Sandelius och tog oss en fika, varsin semla fick det bli och jag tog tilloch med kaffe för en gångs skull. Anyway vi satt där nere och snackade skit i 2 ½ timme! tiden går så jäävla fort när man sitter och snackar och d var jäkligt skönt att komma hemifrån eftersom jag var hemma heela dagen igår lixom. Är så glad att Emelie och jag har börjat umgås, du är awesome ju!


mumms med vaniljsemla..


hahaah ful apa inne på ica.. xD


vad är visdomständer bra för egentligen?

Sitter och glor på filmen jag sa jag skulle titta på.. men den var inte så bra. Den gick på 6an btw, tror jag sa att den gick på 5an men icke. Gjorde mig lite te och poppade popcorn med, mumms!

Jag har så jäkla ont i mina visdomständer just nu, värker i alla fyra vilket jag inte tycker är okej!! Fattar inte varför man ska ha dom? räcker väl redan med tänder i käfften lixom. Kommer säkert få dra ut dom ändå sen för att dom växer ut snett i kinden, men får hoppas att jag slipper det och att dom inte kommer störa allt för mycket men värst är ju när de växer ut.



Dumma visdomständer!
Ni gör ändå ingen nytta!



trött som ett as

Huuuur är det möjligt att man kan bli så jäävla trött av att inte göra ett skit? idag har jag inte gjort någon men somnade på 3sekunder förut efter att jag bloggat, vaknade vid 14.30!! sen fortsatte jag med att inte göra något alls sen somnade jag en timme framför tvn igen. herreguud det är så att jag borde skämmas lite, vi får väl se hur det går att somna ikväll sen dåå. Har nyss käkat tacos iaf, var så jäävla sugen på det och gott som fan var det, vaddå tisdagslyx lixom?

Klockan är redan halv åtta.. tänker väl fortsätta med att inte göra nått mer än att glo tv och så. haha. Ska se en film som går på 5an vid 21.00 iaf... och dricka te, det har jag inte ens gjort idag!! Vilken hääärlig dag säger jag bara...öhhhm. väääldigt meningsfull med andra ord om jag får säga det själv... xD

på tal om inget så är jag så trött på detta kalla gråa väder..
ge mig vår och sommar...nu nu nu!


Kollat lägenheter !

Jahaa nu har jag lite ork till att skriva lite i min kära blogg, skrev ju inget alls igår och ändå tittade ni in här, trevligt. Jobbade på träningsskolan igår, var barn med cpskada och autism så blev måånga nya intryck och jag var verkligen slutkörd efter det där jobbpasset, och ändå var det bara 6 timmar sen jobbade jag 2 timmar på frita sen med, skaaaplig huvudvärk hade jag men blev lite bättre med en promenad hem sen.

Tog en snack med min andra snälla granne om vad som hänt i helgen när jag kom hem och hon har som sagt inte hört ett skit att jag haft folk här...så man kan ju undra vad det är för fel på gubben och kärringen som klagar hela tiden OCH slåss!!! Ajja jag sa att jag kommer flytta så fort som möjligt iaf..


Idag, Tisdag så har pappa och jag varit och tittat på två lägenheter iaf, bostadsrätter. Den ena var allt för mycket att göra med, rätt skabbig lixom men den andra ettan var så jääävla snygg och modern , verkligen min stil men vi får väl se...den ligger ju tyvärr i värsta pensionärsshuset :/ Så tror att jag får forsätta att leta vidare för vill som sagt inte bo kvar här längre när man inte ens får ha kompisar hemma och titta tv!! herreguuuuud.



näää vad ni vad jag ska fan lägga mig en stund nu..är fan seg och trött!
Inget jobb idag iaf...blöh. blir så uttråkad juuuh och LAT ! fy.

Vi hörs! Pussss pusssss

Time to sleep.

klockan är efter tolv och jag har inte lagt mig ännu, börjar 07.45 imöööra, så bör gå upp senaste 06.30 iaf. Sitter och tittar på en spännane dokumentär på 4an om två psykiskt störda kvinnor, rätt spännande faktiskt!

Usch helgen har gått så jäkla fort och inte världens bästa helg med tanke på det som hänt. Antar att hyresvärden kommer ringa imorgon och shit eftersom gubben sa att han skulle ringa...orka!

Men säger godnatt nu iaf, sov gott kära läsare. Puss och kram /Mickis


Tog typ inga bilder i lördags, men här är en på victor och mig iaf.. :)

Misshandlad.

Heeej

......seriöööst vilken sjuk kväll det blev igår. usch

Började med att jag drog ut till berg och käkade med familjen ich började grogga lite. sen drog jag hem hit så kom elin mikael och victor till mig. Vi hade musik och satt och drack, hade det jääkligt trevligt. Framåt kl 22.30 så gick jag ner i trappen för att öppna porten för emelie och hanna när vi gick upp och skulle precis gå in till mig så öppnar grannen dörren och slår till mig hårt som fan i bakhuvudet så jag smäller i med panan i min dörrkant.

Fattade verkligen inte vad som hände först, det lixom svartade. Sen uttrycktr jag mig "Vafan slår du mig för jävla gubbe?!" Då började han kalla mig för slampa och att jag langade och drack hembränt. seriöööst hur kan mn säga så?! kalla mig för slampa? och påstå at jag dricker och langar hembränt? inget stämmer ens. sen kom hans fru och jag sa att din man slog nyss till mig och hon ba "nej" jag ba JOOOOOO och tittade på henne och verkligen tjööt.. och hon frågade sin gubbe och han hade slagit mig och han nekade det jäävla aset!!!

Blev så sjukt ledsen så stormade in i min lägenhet igen och grät som en gris, ringde sen polisen och polisanmälde gubben. Polisen kom sen hit och pratade med mig och mina vänner som var här. Han såg mycket väl att jag inte hade en högljudd fest. Sen pratade han även med gubben och han förnekade ju som sagt att han slagit mig, hur fan kan man göra det ?!? Vi har tagit bildbevis för jag fick en bula i pannan och huvudvärk hela kvällen på det. jag har fucking TVÅ vitten som såg, elin och hanna!

Jag har adrig i helva mitt liv blivit slagen eller kränkt såhär som igårkväll. Jag mår dåligt över detta, jag är rädd för min granne nu, vet inte om han kommer slå mig igen om jag möter honom i trappen?! obehagligt att ha honom här brevid :( känns så jävla läskigt. Kommer flytta och säga upp lägenheten så fort som möjligt för här går inte att bo kvar... usch och ja mitt huvve gör ont, är skitömt och jag kommer kräva skadestånd, såhär gör man inte mot någon!

...vi får se när polisförhöret blir. ska göra allt för att han ska få betala för detta iaf! Litar på min vittnen med.
Vill verkligen tacka min vänner för all stöttning under kvällen, Fucking älskar er alla! <3

Hur som helst så drog vi till gruvan sen ändå och dansade trots detta som hänt. Och det blev en helt okej kväll ändå trots min huvudvärk och shit. Tack alla iaf!

som ni ser så är det verkligen inget allvarligt. Men det är just det att han SLOG mig. Utan anledning alls. och en bula på köpet fick jag. jävla gubbe asså.



Kommer ju bli jättefint om det bir en grönt blåmärkte sen...



UTGÅNG !

Sa jag att det blev nyktert ikväll?? GLÖM DET!
Blir utgång med fina underbara vänner, så hääärligt!

Är just nu ute i berg, ska käka här sen kommer mikael, elin och victor till mig.
Och ja jag har redan börjat grogga, inne på min andra..

Ses vi i dimman kanske? Fuck vad jag ska dansaaaaaaaaaaaaa.

PUSS på er!







Igår vare fredagsmyyyys.

Godmorgon på er, yeeepp blev visst lite lääängre sovmorgon idag till kl 12 men kom i säng sent så får väl skylla på det lixom. Pappa ringde och väckte mig och bjöd in mig på lite käk ikväll så blir väl att dra ut till berg ikväll och käka med familjeeen om jag inte har nått annat för mig förståss. Tar en dag i taget lixom, tar den som den kommer, hähä.

Hade Emelie, Hanna och Martin på besök hos mig igårkväll. Vilken mysig kväll vi hade.
Käkade gooowdis och ostbågar, lyxigt värre va? men det var ju faktikst  fredag.
Tittade på The Voice och blev sura för att dom bra inte kom vidare!? sämst.
Blev lite gitarrspelande och sång med. (min granne kommer döööda mig) haha.





leka med webcam.

Hejsan!

är just nu ute i berg och umgås med bror och mammsen. Vi har käkat jättegoda baguetter med kräftsallad, ost, gurka och skinka...mumms. Köpte även lite mumms på sandelius, chokladbiskvi till mig iaf och mamma o bror tjockade sig med bakelser ;) tss

mamma har förresten en ny dator så sitter och leker med webcamen, roooligt. kan ju ta huur många bilder som helst lixom, kul tidsfördriv lixom. min webcam funkar ju inte länge på min dator för jonte installerade windows 7 eller nått så då slutade den att funka...sämst eller vad. buhuhu

















Fin finaaa bilder va? :D

fredagen den 13e.


Jaahaaa kära läsare ni har väl inte missat att det är fredagen den 13e idag? ;) Billy har iaf redan haft ner en av mina fina new york ljuslyktor och ja den gick sönder. Annars har jag inte råkat ut för något ännu iaf förutom att jag har en lite mindre bra dag.

Ni vet när jag skulle ta på mig kläder...lixom vad jag än tog på mig så var det bara fel fel feeel. hatar sånna dagar. Har hunnit byta kläder några ggr, haha. rotade fram en grön tröja som är näst intill oanvänd så ja den fick det bli.

Dagens mickis dåråååå
..





Vad ska alla göra denna fredagen då?
Själv så blir det nog en fika ute i berg med bror och mamma, sen promenad för mig.
Ikväll känner jag bara för att chilla och tjocka mig med godis...haha det där jäävla godiset.
Hur fan ska en kunna leva utan det? är precis som lyckopiller ju.. ;) tsss

Nehe, vi hööörs! Pööööösss pösss! /Mickis

Tomt utan min piercing!

Tog ut min tungpiercing förut...jaa bara för jag hade brist på något att göra antar jag?! haha xD seriööst det känns så jävla tomt när man tar ut den..asså tog bara ut den för stunden, för än har jag ju inte tröttnat på den, den dagen kommer väl kanske, vem vet men inte än på länge. Känns mer cp utan den i munnen, känns konstigt. Men fan vilket pill det är att få dit den igen, att få på kulan igen lixom, har skitsvårt för det..höhö.



visst ser det tomt ut utan min snygge piercing?

Biggest looser nästa för mig?! o_o

Vilkeeen trevlig kväll det blev. Alla lev vi proppmätta av tacosen och efterrätten. Vi har spelat lite gitarr, sjungit lite och tittat på Sveriges mästerkock och Biggest Looser. Seriöööst fick ju världens ångest, jag väger ju mer än dom i biggest ju! haha jag väger 90kg och en där vägde 89, seriöööööööst? Biggest looser för mig nästa kanske? Men helt ärligt talat så måste jag ha mer muskler än henne och muskler väger ju mer än fett .. för så fet ser jag inte ut :( Ser jag ut att väga 90kg? snyft..

Måste måååste ta tag i mitt liv snart... så fort jag känner mig kry från förkylningen så sätter jag igång! Gymmet och step up och kanske boxning. Måste få in tränigen som en vana, 3-4 ggr i veckan iaf minst!! Sen äta nyttare förståss annars kan ju träningen skippas. Finns väl folk som tror att dom kan äta som de brukar och träna och tro att de ska gå ner i vikt men kosten är ju så jäävla viktig med.

Frågan är vilken diet man ska köra på? vad man ska äta? Förra året körde jag ju på kesella, ägg, sallad, kyckling, keso. Men blir ju jääkligt enformigt och tråkigt, vi får väl se. Onyttighetarna är väl det bästa att plocka bort som sagt. Varför ska allt onyttigt vara så gott för?



Men jag måste säga att jag iaf accepterar mig bättre nu för tiden än vad jag gjorde förr. Jag verkligen hatade min kropp, allt med mig själv. Men nu när man blivit lite äldre har man lärt sig att acceptera den lite mer iaf. Men jag väl ändå lysa av självsäkerhet, känna mig snygg och bekväm på stranden i bikini. Kunna gå till vilken affär som helst och shoppa kläder. Är ju så onödigt att se ner på sig själv egentligen..men ändå gör man det?! trist. Gämför mig med allt och alla, vilket man inte ska göra. är väl lättare sagt än gjort. I år har jag ju som nyårslöfte att vara mer positiv, så ja jag får väl börja tänka mer possitivt om mig själv kanske?! kan ha så svårt att ta emot komplimanger. det SKA jag bli bättre på.

Sen blir jag så störd på att allt är så orättvist. En del kan äta som fan utan att det syns lixom..fast visst det är väl inte kul att inte kunna gå upp i vikt heller om man ser det från det hållet. Det vet jag flera stycken som vill göra men inte kan det bara, klart att det är jobbigt med, minst lika jobbigt att få höra att man är smal som att man är tjock. Känns som jag går upp i vikt av ingenting, så jobbigt att man måste tänka sig så jääkla mkt för. Vill med kunna äta vad som helst utan att det syns.. men ja som jag sa livet är allt bra orättvist.

Varför finns det godis och fet mat för? det borde vara förbjudet tycker jag. bort med skiten, eller så borde det vara dyyyyrt som fan så man inte köper det..haha awesome. då har vi löst problemet!




......... okej grattis till er om ni läste detta. Men kände för att babbla av mig lite bara.
inte så ofta det händer men ibland så skriver jag mina uppsattser om allt och inget, höhö.


Tacos kväll

Nu har jag tittat klart på titanic... åhh så sorglig den är. Kan inte fatta att detta har hänt på riktigt, så jäävla hemskt. Jag sitter verkligen och tjuter som ett litet barn i slutet av filmen.. tänk er själva att vara på ett fartyg då det sjunker, läskigt.

Snart kommer Hanna, Emelie och Martin över till mig. Vi ska laga tacos och ha det mysigt, ska även göra vitt chokladmousse till efterrätt. Kommer ju bli en suuuperduper bra kväll detta!


haha jaa jag säger då det...vilka läckerbitar ;)

Ha en fin kväll!
Kanske bloggaaar lite mer senare!
Puss och Kram / Mickis


Titanic.

Hallåå där kött och blåbäär!

Zappade runt lite på kanalerna på tvn och såg precis att titanic började på tv4 film.
Ska titta lite på den bara för att den är så braa. sorglig med ju...buhu.

Är ju perfekt filmväder idag med ;)





Käääk


Var lite hurtig och gick ut till berg till mina päron, käkade wokgryta där och glass och chokladsås, haha fan vad onyttig jag är än sålänge på detta året...fyfy! Men fuck det är jobbigt att gå när man är halvkrasslig, det känns verkligen!

Väntar just nu på att Emelie ska kommer över på en fika , treeevlans ju!


Äre Gófika?

Hejsan! Mår ni bra?

Jag gick upp seent idag, så började med att baka en hallon/blåbärspaj eftersom mamma och bror skulle komma på fika. Sen ringde syrran och sa att även hon och Viktor var sugna på paj så dom kom också över hit på fika, mysigt! Inte så ofta jag har nästan hela familjen här på fika, är väl mest på födelsedagar lixom. Pajen gick åt iaf, skickade hem resten till pappa så han med får smaka en bit.

Sitter just nu och lyssnar på musik och bara chillar, ska nog ta och plinka lite på min gitarr med. Har lärt mig Carry you home med james Blunt, är ju bara tre akord i den låten som går om och om igen så den är ju superlätt för nybörjare.

Ge mig tips på lätta nybörjarlåtar på gitarr!?





ser mummsigt ut va?


hahaha vi hade lite kul med Billy också...haha ;)

GRATIS är gott !


Fick på mejlen att jag får 50 bilder gratis från fuji.se, kanoners! så ska beställa ett par bilder tänkte jag, är ju så sällan man gör det nu för tiden, lite synd. Det är ju så kul att ha bilder och inte bara ha bilderna på datorn lixom. Men herregud vad seg datorn är på att ladda upp alla bilder på fuji, kommer säkert ta en halv timme-timme eller nått men jag har inte bråttom som tur är, höhö.

Annars så har jag bara tagit det lungt ikväll och varit ensam, rätt skönt ändå. Behöver lära mig att vara lite för mig själv med.. men det är ju så tråkigt :/ Vill oftast hänga med någon eller göra nått för jag blir så rastlös av att vara själv. Det är så tråkigt med att bli äldre, alla vänner skaffar sitt och har knappt tid att ses lixom, tröök. Vill vara 16 år hela livet..vore ju gött lixom, haha.



Checka maten jag käkade förut dåå, lite vardagslyx ju!
Fast tycker det är så mycket godare med grillat kött än när man steker det lixom..



Promenix .

brrr så kallt det är ute....

Gillar verkligen inte vintern och kylan. Värme ska det vara! Kom iaf nyss hem från en promenad neråt med Victor, handlade lite mat på ica. Så min kvällsmat kommer bli rätt så lyxig faktikst, potatisgrätäng och kotlett, låter gott va? haha victor gav typ tusen förslag på olika maträtter men jag ba nej, äckligt, inte sugen bla blaa bla jag är allt lite kräsen av mig.

En liten mysig vinterbild på syrran & mig för två år sen typ.
Är vi inte söta i våra fluffiga luvor? hihi



ångest.


Hejsaaaaan, tjabba hallåååå!

Sitter här i soffan och snorar och snooorar och en jävla hosta på det :/ Håller på att hosta upp lungorna nästan känns det som..usch. Hade inte hunnit ta bort tiden imorgon så blev bokad för jobb, en heldag men fick ringa och säga att jag inte kunde jobba...så tråååkigt! Är verkligen alltid sjuk, speciell när jag blir bokad på sandtag, har hänt flera gånger att jag ringt och sagt att jag är sjuk..dom kommer ju snart tro att det bara är en bortförklaring eller nått. åhh hej ångest. Men man kan ju faktikst inte rå för att man blir sjuk :(



No time for us.


Kom nyss hem från mamma och pappa, drog ut dit och käkade. skönt att slippa laga mat när man mår dåligt juuu. Så nu är jag hemma igen, har myst ner mig i soffan med lite tända ljus så ska väl fixa mig lite te snart. Jahaa nu börjar full frys det är ju fan lite halvt roligt och bra (om jag minns rätt) haha. Ska kolla det nu iaf. Vi höörs!



Denna låten har jag lyssnat på ett x antal gånger idag. Så himla bra!




Några trevliga bilder..


Nu har brorsan precis varit här på en fika, han hade varit neråt och på arbetsförnedringen, är så jääävla skönt att slippa dom jävlarna om jag ska vara ärlig. Slippa gå till det där puckade jobbrummet och skit.. som att man har chans att få dom jobben som hänger uppe där som alla andra också söker? onödigt och töntigt det där. och deras jobbcoacher, vilket skämt säger jag bara, nej usch usch vill aldrig gå dit igen !

Får för övrigt jäävla ryck på gitarren, eller gitarrstämmaren i mobilen. Brukar stämma efter den i mobilen och det funkar bra, men idag asså, lixom vad är felet? Giterren blev helt jävla fucking ostämd när jag skulle stämma den, låter som en styckad jävla gris när man spelar på den... åhhh så irriterande, nu kan jag ju inte spela på min fina gitarr. Pappa får komma och stämma den rätt ;)



Nää en bildbomb kanske gör det hela lite bättre?

Vi kör på det !


Jag och syrran våren 2010.
Älskar dig massor även om vi kan ha våra tjaffs ;)



hahah denna bilden är så kul! Byggde ihop en hylla hos sandra vilket slutade i detta.


detta var inte igår.. saknar den där tiden! älskar er!


Maskerad, det var så jäävla roligt! vill uppleva den kvällen igen :D



oj oj vilken kväll detta var. Aldrig varit så full som då men det var så kul den kvällen...rätt konstigt att jag minns det ändå..haha. kärlek till elin!


Världens godaste och farligaste bål made by sandra, mickis och sofie = fylla.
Superkul kväll i parken med brudarna!

nää det får räcka med bilder eftersom min dator typ segar sönder.
Tror jag ska lägga mig och vila en stund...Puss på er

Godmorgon ?


Heeej mina fina läsare :)

Vaknade vid 10 idag och mådde inge vidare bra kände jag, är väl inte värre än igår iaf. Fast huvvudet känns tungre idag och ögonen är ju fan helt svullna, fint. Tur jag tog ledigt, tror jag får ta bort tiden imorgon med tyvärr, jag vill ju börja jobba, nu nu nu! När jag var liten var jag verkligen aldrig sjuk, var precis aldrig hemma från skolan och nu när jag har blivit äldre så flyger allt skit på mig? Ni kommer väl ihåg då jag hade halsfluss/halsböld två gånger i månaden lixom, som tur var så tog dom ju bort halsmandlarna akut på mig, skönt att slippa dom för då slipper man ju iaf halsfluss och så. Men nu älskar ju förkylningarna mig, förra året var jag förkyld hur mycket som helst undra hur många jag hinner ha detta året, haha.

Någon som kan ge mig ett bättre immunförsvar kanske?
btw här ser ni ju hur sliteeen jag ser ut, fy!





Lekte ju med Victor igår iaf, Vi tittade på "Fun with Dick and Jane" och käkade glass, banan och maränger i mängder...haha fyfan vad gott det var men fatta vad mkt kalorier och skit det där innehåller.. men orkade inte tänka på det igår när jag var sjuk och krasslig. Glass är ju alltid bra medicin till halsen lixom ;)

Erkänn det ser hur gott ut som helst?
och ja, jag fucking älskaaaaaar chokladsås så jäkla mycket <3



Världens bästa Karlsson !


Efter att jag skrivit senaste inlägget så däckade jag visst i soffan under min mysiga filt. Så vaknade efter sju.. var väl välbehövligt att sova en stund så känner mig lite bättre nu med lite ipren i kroppen med. Sen var jag så grymt hungrig när jag vaknade så fixade grönsaksbiffar, potatis och sås. ni vet ju att det är min favvorrätt nästan men idag smakade det inte alls lika gott, ebart för jag är förkyld i guess, typ inget smakar ju gott då :(

Men ska iaf iväg till Victor snart, blir att se film och sen ska vi käka lite onyttigheter (a). Glass, maränger, banan och chokladsås...tror det kommer vara en jättebra medecin för mig! haha. Ni vet ju hur karlsson på taket fixar för medicin...goooodiis!

På tal om Karlsson är det bara jag som tycker att han är typ läskig och äcklig? haha
vetefan om han är en unge eller gubbe...haha.


Sjuk..

Hallåå på er !

Seriöööst enbart för jag var så jäävla duktig igår och var nykter en lördag så vaknar jag idag och mår skit ändå?! hur rättvist är det lixom? Är alltså förkyld, märkt att jag alltid är förkyld nu för tiden eller? usch. Kommer ta bort tiden imorgon så jag inte kan bli bokad att jobba. Och en till sak som suger är att jag som skulle träffat linn ikväll med, men orkar verkligen inte det när jag mår såhär kasst :( åhhhh sur blir jag! Vill för en gång skull må bra. är det inte det ena är det det andra...blä.


får mysa ner mig med te i soffan precis som den här sötisen ^^

 


Supergod chokladmousse!

Tjaaaa!

Stack ut till berg och käkade med familjen. Blev wokgryta som pappa slänge ihop, han är riktigt bra på det faktikst, mumms! Sen fixade mamma och jag hemmagjord vit chokladmousse som vi lyxade till som efterrätt och guuud så gott det var det bara smälte i munnen, mumms! Det skulle ni smaka men ni kan få receptet här, jätteenkelt och jättegott!

3dl grädde
Två ägggulor
100g vit choklad


Vispa grädden, inte får hård ska den inte vara utan lagom mjuk lixom.
Smält chokladen och häll sedan i ägggulorna o chokladen.
Rör sedan i det i grädden och servera i dessertskålar, låt stå kallt

Sen är det bara att njuta!

Vi hade även passerade hallon, mango & passionfrukt att ha på, lite lyxigare och godare.


bild från google.

Saturdaaaaay.


Tjeeeenare!

Hade en myspys kväll igår. Först blev det käk ute i berg med mamma, pappa och brorsan. Käkade tacos så åt lixom i mängder som vaaanligt, haha. Sen så kom emelie och hanna bort till mig, drack te och bara myyyyste. Även martin kom förbi en sväng och var social. Trevlig kväll helt enkelt.

Idag, Lördag så hade vi egentligen planerat in lite alkohol ikväll, med emelie och hanna assåå. men Emelie kände sig inte het bra idag så vi skippar det och tar det en annan helg. Kan ju vara bra att vara ifrån alkohol med efter att ha festat varje helg i november och december typ. Slösar så jääävla mkt pengar på alkohol så ser fram emot lite nyktra helger nu faktikst. Vore ju lite tragiskt att bli typ alkholist i så tidigt ålder, right? ;)

Nu den stoora frågan, Vad fan ska man hitta på idag?
Har suttit lite med gitarren och sådär, men vill göra nått kuuuul.



fix fix


Har hållts med att städa bort julen här hemma hos mig nu på förmiddagen. Tar allt ett bra tag att packa ihop, slänga upp nya gadiner och grejer och damma osv. Men fint blev det iaf. Men är ju så trött på min lägenhet så är inte så kul att hålla snyggt och göra det snyggt. Köket är så äckligt fult och badrummet går inget att göra snyggt eftersom hela badrummet är blått, blått golv, blått kakel, hur tänkte dom kan man ju undra? Bättre att göra det i vitt, svart, grått typ mycket snyggare och lättare att matcha grejer till det.


Min snygga hörna, älskar mina glittriga svarta pantrar jag fick i julklapp.


Min afrika hylla ;) haha. Ni har väl inte missat att jag älskar tigrar, lejon leopard?

Bra torsdag!


Jag har haft en sån himla kul och trevlig kväll med brudarna och martin! Tittade på "The voice sverige" riktigt bra sångröster har ju en del om man säger så. Sen smaskade vi på glass och hallon och chokladsås, mumms.



Innan jag drog till Emelie så satt jag mig ner och pysslade med mina fula korta naglar. Målade dom svarta men sen så kände jag att jag skulle prova på att göra leopardmönster på dom, blev väl sådär. Skulle varit så mkt snyggare om man hade längre naglar lixom.

Resultatet
(innan jag tagit bort lacket som kom på huden)



Nu ska jag snart sova och känna efter hur skönt det är att vara nykter en sån är dag när en hel del faktikst är ute och festar...kan känne mig lite stolt faktikst. Godnatt / Mickis

Danza Kuduro

Denna dagen har jag varit ute i berg och fikat, sen drog mamma jag och coco till falerum. Kollade lite på rean och jag hittade en frän skorta som jag var så osäker på om jag skulle köpa eller ej så till slut så köpte jag den...sen när jag kom hem ba näää vill fan inte ha den, seriöst jag är sämst på kläder, speciellt och köpa. Kan tycka att den är jättefin och så när man väl står där i provhytten men sen när man kommer hem så är den bara ful?! haha trögt värre. Så får se om jag får byta den , var ju en reavara lixom.

Vi hann även med en fika hos mormor efter det drog vi till afärren och shoppade käk. Jag gjorde mig så himla god mat ikväll, potatis, lax och romsås. seriöst ni anar inte hur gott det är. kärlek <3 haha

Nu ska jag dra och umgås med Hanna och Emelie! :)
Vet inte om martin skulle va med också?! det määärks.
ha en awesome kväll! PUSS på er. / Mickis


snygga brudar vaaa!

Eldkvarn.

Nääää nu är min datorn sådär äckligt jävla trögt seg igen. Snälla rara dator kan du inte bara skärpa dig och bli snabb? Laptops är fan inge bra, har haft min i tre år och den segar ihop totalt , dags att ominstallera den och fixa så kanske den blir bättre? får be min kära bror eller pappa att fixa det. Ikväll var det ju riktigt bra på tvn, Eldkvarn var på 1an, han är ju riktigt bra! Skön musik! egentligen vill jag bara höja på tvn och bara njuuta av musiken, lixom älskar munspel och allt, låter så himla fint men jaa skulle jag göra det då blir jag väl vräkt härifrån skulle jag tro eftersom man har en kärring till granne som stör sig på allt...iofs är ju klockan mycket nu men ändåååå.





Men detta inlägg så säger jag nog godnatt, har inget annat bättre för mig ikväll. Imorgon blir väl ännu en arbetslös dag.. får väl se vad jag hittar på. Hoppas på att få börja jobba lite snart igen iaf, känner mig så extremt lat så den dag jag får jobba kommer bli så jobbig..usch! Men det är bara att vara positiv det har jag ju lovat mig själv att vara, även att det kanske går lite sådär...hehe men ska verkligen försöka!

Ni som läser min blogg, har ni nån blogg? Saknar intressenta och väluppdaterade bloggar att läsa. så snälla skriv er adress så besöker jag er blogg! :)

Puss & kram. Godnatt!

Shopping

Hejsan!

Mamma och jag drog in till stan idag. Jag bestämde träff med min kära vän Sofie, så vi gick på stan och shoppade loss lite. Sen satt vi oss ner över en fika ch praatade och praaatade, mysigt! Är ju så mysigt att sitta på café och bara chilla och ha det gött. Om jag var rik skulle jag gå ut och äta varje dag enbart för det är så mysigt, speciellt med bra sällskap med.

Detta shoppade jag idag:

Tröja från H&M 129:-, var jätteosäker på den först men Sofie tyckte det var Mickis-style.
ja nu ser ni ju inte hela tröjan, men kolla mönstret, ballt ju!?





Fyndade även två skitsnygga Bh:ar!! 129:- styck annars kostar dom 249:- lixom.



Just ja, blev även ett par mörkgråa leggings från H&M 99:-.
Nu får jag inte shoppa mer denna månaden! Är riktigt fattig nu :( (som vanligt!!)

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss på er!

Myspys


Såhär mysigt har Emelie och jag haft det ikväll. Bara vinet som saknades till osten och kexen, det är ju så grymt gott! Men fick bli vatten för oss ikväll, haha lite nyttigare. Vi tittade på Agnetas nyårskarameller och sen började vi titta på Juno som var efter det. Tack för ikväll Emelie! :)


svar till anonym.

Hej!

Fick en anonym kommentar om varför inte victor var med i mitt år 2011. (inlägget då jag la upp bilder på vad jag gjort under år 2011)

Självklart var han det, men jag har ju inte lagt in bild på allt som hade med 2011 att göra, då skulle det blivit 10000 bilder typ. Han var både med på fester, grillkvällar i berg och liseberg vilket jag la upp bild på. Som jag sa så blir det lite svårt att fånga allt man gör på bild, right? Nöjd med svaret? Om inte så får du väl läsa min blogg från 2011 så ska du nog se att hans namn näms ett x antal ggr.



Idag har jag leekt med Ida, var på sandelius och tog oss en fika. Fick bli räksmörgås för mig eftersom jag inte fick i mig nån frukost här hemma sen en bulle till det, mumms. Blev sen hem till henne en sväng för mer skitsnack, trevligt. Har även hunnit med arr handla med mamma. Var sugen på avokado och nån röra så jag köpte mig avokado och så gjorde jag en röra på kesella, rödlök, vitlök, salt peppar och räkor, och fan vad gott det var tillsammans, och det kan ju inte vara så onyttigt eller hur? ;)

Sitter och vänteeer på Emelie som ska komma till mig, blir lite onyttigheter som ost och kex ikväll och glo tv, bra tisdag lixom. Vad gör ni idag då?

Trevlig kväll!
Puss På er! / Mickis



2 januari.


Seriöst vilken extreeemt tråkig dag detta har varit
, sjuuukt långtråkig och har inte gjort nått lixom. Imorgon har jag iaf planerat in en fika med Ida, så det blir ju bra! Sen behöver jag handla lite, bla lite saker till djuren, spån och kattsand osv, tråkigt att lägga pengar på sånt men har man djur så har man.

Blev iaf att titta på sommaren med göran ikväll, den är ju riktigt bra såg ju den på bio när den kom ut. Hahah dör på bruden med tix, kul att ha det lixom sen det bästa är verkligen när dom gifter sig "Ann Ahl" jaa uttala det själv så hör ni hur dumt det blir ;) haha

Ni som sett filmen, visst är den bra? :D



Nu ska jag ta och sova, ska försöka att gå upp tidigt imorgon, har ju sovit till 10-11 dom senaste dagarna...så slött. Kommer ju dö när jag väl får gå upp tidigt för att jobba igen...puh! Ingen morgonmänniska här heller, finns det ens sånna lixom? och hur blir man det ? haha. Godnatt, nu ska jag försöka att sova gott! Puss på er fina läsare!

PUSS/ Mickis



2011

Mitt 2011 i bilder.


Jag skaffade katt, världens gobiggaste katt dessutom...haha


jag piercade äntligen tungan!


besökte liseberg för första gången och åkte atmosfear...


besökte kolmården med syrran och mamma och fick se mina kära tigrar!


min kära bror tof studenten


måånga grillkvällar ute i berg


träffade min fina vän josefine... var år sen sist.


rakade sidecut...vilket var lite vågat för att va mig


piercade näsan .


spökade ut mig rejält på haloween


en heel del myskvällar med Elin


en hel del alkohol...


Yeeeppp det blev en kort visning i bilder på lite saker jag gjort under 2011.
Puss på er!



Hej

Hej! Vad gör ni idag?
Själv så gör jag inte allt för mycket. segt. Sandra var över på en fika iaf, trevligt!
Sitter och glor på tv lite, lagoom roligt lixom.


Ni missade väl inte mina snygga naglar jag hade på nyår?
åhh önskar jag alltid hade sådär långa och fina naglar, men mina är fulaste ever !
Var inne på en blogg igår, en brud som gjorde skitsnygga naglar, avis lixom.
Men har ju börjat käka B vitamin så får se om naglarna blir bättre kanske.



GOTT NYTT ÅR !


Gott nytt år på er !

Har många fina minnen från 2011. Tack till er som gjorde det till ett bra år!
detta året hade jag tänkt skulle bli så mycket bättre. Välkommen 2012!

Igår blev en lyckad kväll iaf, blev lite käk med mikael och elin hos mig sen vidare till martin, sen drog vi till bron och tittade på alla fyverkerier..fint. Sen avslutade vi kvällen på natt & Bar. Lagom full och glad hela kvällen, awesome helt enkelt. Nu ska vi se hur det går med nyårslöftena...hehe.


Ägeeer dansgolvet lixom ;)


är jag inte för söööt? hihi.



Bakis-söndag.


Idag var en liiite seg men blev mat och myspys med familjen ute i berg och nu ikväll har jag bara tagit det luungt och tjockat mig med mer mat, hahah äter ju som en häst på bakfyllan, helt sjukt!


fin dukning mammi fixat lixoom.


RSS 2.0