Barnvakt

 
Hejsan! :) ett tag sen man skrev här nu igen. Idag har jag varit barnvakt till Lovisa hos mig på förmiddagen, hon skötte sig som vanligt lilla gullungen. Vi ritade lite ihop och busade men hon roar ju sig själv ganska bra helt plötsligt satt hon på golvet med min filt och billys leksak och åkte båt och fiskade sa hon, haha så söt :)
 
Blev sen att gå neråt med henne och möta upp mamma syrran och brorsan på sandelius, lunchade där dock så var jag tråkig och tittade på när de käkade, min mage har verkligen levt sitt egna liv idag så har inte kunnat äta förns nu ikväll, så tråkigt det där att må sådär, ingen matlust alls när det blir så :( blä bode verkligen vara nått fel! Men käkade ju pasta igår så mycket möjligt ätt det är det som ställde till det för mig.
 
Nu blir det chill i soffan resten av kvällen, greys anatomy börjar ju snart ;) hehe det får man inte missa!
 
Puss och kram!
 
 

Tandläkarn dåååå

 
Idag har jag ally varit uppe tidigt, baraaaa för att dra till tandläkaren, varför alltid så tidiga tider där? suck... hadehela tiden ställt in mig på att det va på fredag jag skulle dit men igårkväll så slog det mig att det inte alls är den 9e på fredag utan idag, haha tur det annars hade man väl fått betala för man inte kom dit lixom. anyway nu till det viktiga, jag hade inga hål!!!!!! :D åhhhhhh sååå glad över det så rädd nu för tiden för attgå o laga och greja med tänderna. Passade ävenpå att skaffa tandförsäkring, lika bra det att betala en summa per år så får man gå hur mycket som helst ju.
 
Var sen en sån där gullig dotter och gick in i handlade lite frallor och gott på ica och cyklade ut till berg till mammi så käkade vi mysfrukost tillsammans, mysimys inte varje dag man äter frullis med sin kära mor ju :)
Jahopp är ju förövrigt riktigt bara vara hemma mys väder idag så blir väl att stanna inne, myst ner mig bland alla mina tusen kuddar i sängen just nu och gosfilt kanske stannar här hela dagen haha ;)
 
Pöss på er! <3
 
 

Onsdag!

 
Idag har jag styrt med att städa o greja lite grann iaf. Vid ett drog emelie och jag till mitt gammle jobb, alltså golfen och så lunchade vi där, mycket gott som alltid ;) så sällan vi lunchar ihop ute så det var mysigt! Sen drog vi neråt och handlade lite, fyndade en sån fin blomma att ha i mitt fönster, livade verkligen upp lite :) bra bra!
 
Håller nu på att baka bullar, eller har slängt ihop degen så väntar på att den ska jäsa klart så jag kan baka ut bullarna. Blir bog fina kanelsnurror idag :) mummsiii, tänkte väl att då kan jag äta typ ett 20tal bullar ikväll till greys anatomy :D åhhhhhhhh pepp för att det börjar igen haha bara för det är det ända jag följer nu för tiden ;) hehe.
 
 

Ullared

 
vafan sjukt störigt att detta inte hade publiserats? slänger väl upp detta inlägg nu istället då haha :D 
 
Heeeej, underbart att sova ut idag (måndag) vaknade vid halv tolv haha men blev ju dåligt med sömn i förrgår eftersom vi drog till ullared på natten, gick upp klockan tre lixom haha. Så med andra ord så var det shopping som gällde igår, hittade en hel del. Mycket småplock och bra att ha saker. Blev iaf en ny dammsugare och en jacka iaf :)
 
Tiden bara springer ju iväg när man går där, skulle kunna gå hur länge som helst men ju dyrare blir det ju...hahah. Charmig bild på Ola-conny och Morgan tog vi också också ;) hehehe
 
 

<3

 
Idag mår jag lite bättre så blev en kaffe med emelie på sandlius sen åkte jag till sturefors ikväll och umgicks med fisan. Viktor hade lagat grymt god gulaschsoppa med, fan vilken mästerkock :D Bra kväll! Nu är jag helt slut, känns att jag inte är helt 100 än, snorig som fan så bäst att vila upp sig lite. 
 
Bild från ikväll, fisan lekte frisör och gjorde mig fin i håret. Fick låna hennes fina mimmiediadem med hihi.
 
 

RSS 2.0