Då var julen över..

Heeej var ett tag sen nu ;)
 
Då var julen över då, fan så fort det går! Hade verkligen en jättemysig julafton i sturefors hos syrran viktor och Lovisa :) Till och med tomten kom ju, trodde lovisa skulle bli mer rädd men hon tog för sig och tackade tomten för paketen, så gullig hon är! Fick en hel del bra grejer, bla ett munspel, ganska coolt ? ;) hade nämnt att jag skulle vilja lära mig spela det för det är så fint, så ja då fick jag ett. så ja bara att börja öva hehe ;) sen fick jag lite smågrejer och pengar till gymkort, jippieee :D så awesome!
 
Jahoppp juldagen då, vaknade upp och mådde inte alls bra :( en jäkla förkylning som hoppat på mig. Men blev ändå fest hos Kim, manär väl ingen mes ;) hehe. Så utgång på harrys blev det,så jävla kul att dansa men fan vad fölk! Kul och lyckad kväll! :D whoooop! Har under torsdag och fredag legat i sängen och mått skit och snorat:( eller just ja var ju på julbord jos mormor i torsdag med, tre julbord iår har man hunnit med, nu är det bra med julmat tycker jag!! gott med vanlig mat nu :D 
 
Hoppas alla mina kära bloggläsare har haft en underbar jul! :))
Puss på er! 
 
 

Helgen!

 
Vilken helg säger jag bare :) Fredagen blev riktigt lyckad, var hos hanni och drack alkohol och käkade godis, dipp morötter ja allt möjligt lyxkade vi till det med. Fick ju blir vårat lille julmys för nu ses vi väl inte förns efter julafton lixom. Hur som helst så drog iaf emelie och jag ut sen, hanni skulle ju upp och jobba så hon valde att stanna hemma.
 
Vi hamnade iaf på harrys, och fyfan när gunter skulle uppträda så stog vi ju längst fram som om vi vore helt besatta fans, men vafan kul ju ;) Dog när han väl kom upp på scenen, vilket skämt :D fick mig ett gott skratt iaf! Höll ju för övrigt på att dö av att stå längt fram, nästan som jag var på darin konsert hahah trängde mig sen ut därifrån kändes som man skulle svimma lixom. ja ja nog med det. dansades sen en hel del iaf :D whooop. Rolig och vad ska man säga äventyrlig kväll, vad säger du em? ;) hehehehe
 
 
 

Fredaaaaaaag yeeej

 
Hej på er, fredag den 20e idag och 4 dagar kvar till julafton.. ;)
 
Igår var fan ingen bra dag på alla sätt och vis, mådde inte så bra. Kände mig himla konstig när jag gick en sväng på stan, kändes som jag skulle spy eller svimma emellanåt, kan vara så att kroppen säger ifrån, är nog bra att jag är hemma och inte gör ngt såfort jag mår dåligt. För i sommras då jag oxå kände mig sådär konstig och svimmade på willys så var jag ju lite"halvsjuk" så ja jag vet inte, lära sig att lyssna lite på kroppen ibland kanske...men är ju roligare att göra saker än att ligga hemma och vila ;)
 
Sen vet jag inte vad det var med mig igårkväll, kände mig så himla otillräcklig och dålig och ja allt. bröt ihop totalt här hemma. behövdes nog. Idag känns det bättre! hatar mina utbrott jag får, då hela världen rasar :( jaja. Idag blir det bara att VILA, för ikväll ska jag umgås med mina brudar, var så sjukt länge sen <33 åhhhmys. Joo förresten jag ska nog ta mig en 20minutare i solariumet med, hihi :)
 
Sakna för övrigt sommaren och att vara såhär brunis :( 
ett plus till bilden, ser ut som jag har världens snyggaste rumpa nästan vad bilder kan göra ibland ;)
 
 
 

Finmiddag!

 
Hej :)
 
Har ikväll haft mamma, pappa, mormor och brorsan på besök här. Jag bjussade på smörgåstårta jag gjort själv, himla duktig man är va? ;) Kan säga att den blev populär, blev en liten bit kvar som jag kan käka imorgon med, awesome :D Sen till dessert hade jag gjort en vitchokladmousse så tror mina gäster slapp gå hungriga härifrån hehe. Har diskat upp disken nu med så nu blir det bara chill resten av kvällen :)
 
Mår för övrigt lite halvdant, bihålorna som dummar sig lite, ont i huvudet när man rör på det, hoppas det inte blir värre bara, för på fredag ska man dricka och umgås med min två bästa vänner <3 kanske utgång på det hehe. 
 
gammal bild på en blond mickis ;) hihi
 
 


en vecka kvar..

 
....till julafton såklart. Tiden går fort! ;)
 
 
 

11 December

 
Vart tar tiden vägen? Igår var det bara två veckor kvar till julafton, kan inte fatta. När man var liten räknade man verkligen ner dagarna till julafton och tiden gick så sjukt sakta, knäppt det där! ;) Har snart fixat alla klappar, ska in till stan med emelie imorgon och fixa det sista sen forhoppningsvis hitta nått som jag kan ha på mig vid jul och juldagen om man går ut, köpte ju en klänning men nej känner mig inte bekväm i den så blir att lämna tillbaka den faktikst.. så kan det va!
 
För övrigt så tror jag att jag gått upp tyo 20 kg eller nått, okeeeeej nu överdrev jag kanske men asså känns verkligen som jag rullar fram. Blivit så sockerberoende och äter typ nått sött varje dag nästan, inte alls bra :( Så jag längtar till januari då mitt nya liv ska börja, blir årskort på gymmet. MÅSTE ta mig råd till det. sen blir det att köra på som fan och gå ner i vikt, måste måste. står lixom inte ut med mig själv annars känner jag :( Denna gången får jag inte ge upp...som alla andra ggr typ :/ Ni mina kära vänner oh familj får hjälpa mig och peppa mig!!
 
 

Saturday night

 
Hallååå där..
 
Igår blev det stan med mamma, trots at vädret var sisådär, men vi kom fram iaf. Blev nån julklapp köpt iaf hittade mig en tröja sen en klänning, men är osäker på den jättefin och så men tajt haha är inte så förtjust i när det sitter åt, vore snyggare om man vägde 20kg mindre! men men..
 
Var så sjukt innan vi skulle hem var vi i sturefors en sväng, stack in på ica där och poliser och grejer var det där, precis innan vi kom dit hade det varit rånförsök och vad jag fattade hade han hotat folk med kniv, fy så läskigt jävla idioter det finns!! skaffa ett liv lixoooom..
 


Idag, lördag drog mamma, pappa och jag till västervik för att shoppa, kom iväg ganska sent så blev inte så mycket tid på stan haha men ännu en klapp köpt idag ;) Hälsade även på farmor och farfar innan vi skulle hem. Kan säga att det var sjukt kallt i västervik, blåste ju som fan vilket gör att det blir 10000ggr kallar så nu sitter jag fullt påklädd här hemma med tjocka mjukisar, tröja och fodrade strumpor :D helt awesome och sitta inne och mysa när det är kallt ute.
 
Ne nu blir det forsatt mys i soffan, ska ta fram lite ostbågar med...... ;) hehe göötttttt
Ha en bra lördagskväll folk!
 
 

Let it snooooow, tralalaalalaaa

 
Jahaa då var den första riktiga snön här, ska ge mig ut och leka, bygga snögubbe och grejer ;) hehe nää kanske inte jag är inte så förtjust i snö om jag ska vara ärlig, visst det är fint och så och det blir ju lite ljusare nu i vintermörkret men jaa tycker mest det är kallt och jobbigt. Förstår att alla barn är hur lyckliga som helst nu iaf, det var iaf jag när jag var liten, lekte massor i snön ;)
 
Mamma och jag hade tänkt att dra till stan idag men får se om hon vill ge sig ut och köra i detta väder, blåser ju så sjukt mycket med. Skulle verkligen behöva åka till stan och shoppa lite julklappar, inte köpt en enda än! :( Något jag måste ha är en ny laddare iaf, en viss kissekatt hade käkat upp min inatt, herregud kan det vara typ den tionde laddaren han biter sönder??? fattar inte varför han ska bita sönder dom :(
 
 

Töjningarna

 
Mina snygga töjningar. Ångrar inte en sekund att jag töjt, tycker det är så himla snyggt! Örat till höger är alltså 12mm stort (tycker dock att det är litet, man blir blind) Lite sugen på att göra det större men vi får se. Sen har jag ju börjat töja det vänsta med, är just nu uppe i 4mm. Vet inte riktigt hur stort det ska vara, snyggt med olika storleker kan jag tycka så det kanske blir runt 8mm. Men kommer säkert sluta med att det blir lika stort som det andra ändå, haha ;)
 
 

Julkalendern

 
Hej på er hoppas ni mår bra! :D kan inte fatta att det redan är torsdag, denna veckan har gått fort!
 
Håller på att baka saffransbullar, har ju fått beställning ;) Väntar på att degen ska jäsa färdigt så jag kan baka ut bullarna. Tror jag ska titta på avsnitt 5 av julkalendern sålänge, tittar ni på den? Jag tycker det är så mysigt med julkalender och denna som går iår verkar ju faktikst vara bra :D 
 
 

Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra

 

Asså den här mannen är så grymt snygg
, sitter och kärar ner mig och känns som jag är 15 år igen och svävar på rosa fluffiga moln, hahaha! Darins leende är bara att dö för och hans ögon är bland de finaste jag sett :D åhhhhhhh. gölleplutt. Varför finns det så dåligt av dom här fina karlarna för? ;) tss
 
Var verkligen alldels för lämge sen jag såg/träffade honom nu, måste bli av! Har ju gått på ett x antal konserter och signeringar om man säger så... och varje gång tjutit och hoppat av lycka. Vill känna den lyckan igen. Att ha fått träffat sin största idol betyder så grymt mycket på allt sätt och vis. 
 
Trodde aldrig att en helt random person som man inte känner kunde betyda så mycket för en, men tack vare Darin så är jag idag en ganska stark person som inte tar nån skit. Ni anar inte vad mycket skit man fått för att vara darinfan, men jag har alltid stått på mig och inte låtit någon ändra på det vad jag tycker. 
 
Minns så väl när jag skulle få tandsällning, är ju en grej som kanske inte är så kul att ha i den åldern men bara för att Darin hade det också så kunde jag istället känna mig stolt över att le! :) Som sagt han har haft en stor inverkan på mitt liv och kommer alltid att ha. Darin är bäst!
 
 

Julpyssel

 Tjenaaaa
 
Idag har jag och brorsan varit en sväng nere i jobbrummet, vi hade så himla roligt där :D whooooop eller inte såklart, fanns inga vettiga jobb att söka så hoppas inte min handledare bryr sig så mycket om det, tycker det är så onödigt att söka bara för att, lixom varför ska man söka typ undersköterska när man inte ens är det? Jag får ju ändå inte jobbet. bättre att söka jobb man har chans att få, tycker jag iaf och de flesta andra ;)
 
Anyway sen gick vi hem till mig och fikade ihop och så pysslade vi med att göra marsipanfigurer, så det blev tomtar, grisar och snögubbar, riktigt fina måste jag säga! Så mammi fick dom av oss så satt hon dom så fint vid pepparkakshuset vi gjorde vid första advent :) 
 
Du är den bästa bror man kan ha! <3
 

Like no one.

 
 

RSS 2.0