Darin nya album !

 
Som man har läängtat efter detta datum, nu är Darins nya album Exit släppt och jag älskar det! Måånga låtar som kommer spelas när det är party här hemma känner jag haha ;) Check you out är en låt jag verkligen fastnade för vill bara dansaaaaa wohoooo! Med andra ord så levererar Darin grym musik som vanligt hihi gullisen lixom!

Tryck på bilden för att komma direkt till albumet på spotify!
 
 
 

Fucka Ur !

 
oooj oj ooooj mickis imponerar på sig själv, tog mig en promenad idag igen!! hahah asså med andra ord har jag ju varit så slö senaste tiden med sånt så kan ju va bra att få in det som en vana att gå en sväng nästan varje dag men jaaa den vanan lär väl vara en vecka om man heter mickis...hahahah så jävla sämst jag är ibland! kan sitta o säga denna veckan ska jag vara nyttig sen två dagar efter sitter jag och smaskar på några godisbitar assåå hahaha man kan ju bara skratta åt sig själv ibland ;) men det ska va gött o levaaaaaaa! heheh 
 
assååå har fan inga roliga bilder att lägga upp så får bli på mig dårååå, fast en gammal bild. hopp och nu helt plötsligt saknar jag mitt svarta hår. kanske borde köpa peruker och kunna byta hårfärg varje dag lixom?
 
 

Vill haaaaaaaa

 
Har haft becka på besök här och efter det så kom även emelie förbi en sväng över en kopp te :) mys! Så jääävla fin hon var i håret nu då när hon färgat håret rött assåååå jag har så snygga vänner! Vill med ha rött hår igen juu, ge mig lite pengar till det...någon? ;) hehe. Jahoppp nu vetefan vad jag ska göra resten av kvällen...har ont i magen, ovanligt? inte speciellt...... ska väl ta och fixa lite mat snaaart och ev så blir det nog en kvällspromenad senare om jag har lust med det haha gillar att gå ute i mörkret än att gå ute mitt på ljusa dagen faktikst.
 
Skulle inte tacka nej till den hårfärgen nu fast vill iofs ha rööödare! så jävla sexiiit assåååå mjaaao
 

Beneath your beautiful

 
Mörn mörn eller jaaa god eftermiddag kanske men säger vid den här tiden, nu tror ni att jag nyss vaknat men ickeeee gick upp vid nio typ, inget jobb idag dock men får hoppas nått ruller in i veckan! Har städat o fixat här hemma, haha känns som jag går o städar varje dag men hatar verkligen när det är framplockat eller stökigt usch rent o fint ska det va ! Rebecka kommer hit straxt efter kl ett då hon slutat jobbet så ska vi fika, jag har slängt ihop en kladdkaka faktikst, var verkligen inte igår man bakade en sån!! så blir nog gött det med lite kaffe till ;) 
 
Här har ni en superbra låt som jag lyssnar på hela dagen! :D love it !
 

Helvete då

 
Får fan rycket på min mage!!!!!! den kan gå och dö tycker jag. Kan fan inte äta nått förn jag får ont. gaaaah. Käkade lite lasagne fick knappt i mig häften och nu sitter jag med magont och illamåande typ, asså stööör ihjäl mig. Blir så jävla orkeslös och trött på detta blir galen. :( Sovit hälften av dagen idag med pga av detta, kuuuuul. Jag kan verkligen sova hur mkt som helst nu förtiden...sjukt. 
 
Med andra ord har det inte blivit något vettigt gjort med denna dagen. Blev sur på katten förut för att han hade sönder en lyckta till min ljusstake...kul nu kan man inte ha den uppe bara för att det saknas ett glas lixom :( dampkatten javisst... men just nu är han bara söt när han ligger här brevid och sover så sööttt haha.
 
Hopp får väl hoppas att det rullar in lite jobb denna veckan igen då skulle verkligen behövas!!
 

Söndag.

 
Hade en kanondag i fredags i västervik, avslutade dagen med käk i berg :) Blev sen att lägga sig tidigt pga av min jävla mage som hade varit emot mig hela dagen, sen igår blev jag sängliggandes med så jävla tråkigt.. :( Men idag känns magen bättre iaf! Har dock inget att göra idag...trööökigt värre hatar att inte ha något att göra...blää
 
Mysimys på ett cafe i västervik :)
 

Torsdaag dårååååå

 
Hej på er! :) Hoppas att ni mår braaaaa? Har jobbat hela veckan nu men ser ut att bli ledig imorgon iaf. så jävla skönt när jobb rullar in, vill bara ha mer. gillar att ha något att göra och tjäna pengar ;) hehe. Min vecka har varit riktigt bra med andra ord, men fan så kallt det har varit en del dagar, usch sjukt kallt att gå den där halvtimmen till jobbet kan man ju säga men jag har ju överlvet iaf. 
 
Igår efter jobbet så mådde jag så jäävla illa blev att gå hem och sova, tänkte att jag kunde sova bort det men tydligen inte mest rädd för magsjuka men jag har ju aldrig haft det i mitt liv så tror fan jag borde vara immun mot det men sen idag när man kom till jobbet så var det en unge på avdelningen som jag jobbat på igår som hade kräks, men ba yeeeeeeej kändes ju så mkt bättre då........not! men antar att det inte kmr bryta ut men har haft jäkla ont i magen idag :( buhu.
 
Anywaaaay mår jag bra imorgon så ser det just nu ut att bli en tjejdag med mamma syrran och lovisa, vi tänkte åka till västervik en sväng isf :) mysigt!
 
<3
 

Playing with fire !

 
Åhhhhhhh lyckad kväll igår! Var så jävla kul, älskar mina vänner så jävla mycket! Vi var här och käkade ihop, hade gjort en kycklingpaj som blev riktigt smarrig ;) Bev kvar här ett bra tag sen blev det natt och bar en sväng, jag och grabbarna drog dit iaf, var lite fölk iaf träffade på några stockholmare som var förjävla trevliga så satt och snackade och dansade med dom. Bestämde oss sen för att gå hem till mig och efterfesta med dom, sjukt roligt och trevligt! :) 
 
Mindre roligt idag när man vaknar och det ser ut som ett jäkla bomnedslag med flaskor och burkar överallt, vafan ska vi alltid bli så jävla grisiga så fort vi sitter och dricker alkohol? haha helt sjukt. Så dagen fick börjas med storstädning så nu är det ju fint och fräääscht igen lixom. Hopp annars så har det vasrit en sjukt slapp dag, sov en sväng eftersom det inte blev många timmar inatt. och snart så ska jag festa till det med lite kaffe..inget slår den första koppen kaffe lixxooom mummsiii.
 
Gårdagen outfit, ny tröja också som jag shoppade i fredags! ;)
 

Bla bla blaaaaaaaaa

 
Heeej på er! Känns som att min blogg är den tråkigaste ever, haha skrev så mkt mer förr om verkligen allt möjligt nu är den bara mest tråkigt....blir samma skit man skriver dag in och dag ut höhö...nästan iaf. Kom på att igår var det fan ett år sen misshandeln på smällgatan ägde rum..javisst helvete vad tiden går fort eller? det bästa är ju att gubben åkte dit till slut mahah äcklegubbe. Detta året ska inga tråkigheter hända har jag planerat in men asså det är nog helt omöjligt med andra ord.. men lär ju inte bli slagen av mina goa grannar här iaf. tss. 
 
Hopp annars händeeer inte allt för mkt i mitt lille liv...jäkligt icke händelserikt just nu. tråkigt. Har fan inte gjort ett skit idag..gått hemma o dragit typ städat hos vincent och bakat en sockerkaka, japp japp det är väl det mest jobbiga jag gjort idag. vill ju fan jobbaaaaaaaaaaa! vafan vill tillbaka till mitt lilla favvoställe, saknar ju mina goa barn så himla mkt. Men jaa ge mig ett riktigt jäkla jobb, blir galen på att vara fattig deprimerad och arbetslös inte alls kul ju.. tänkte köpa mig ett gymkort och fördriva min tid på gymmet när jag ändå har all tid i världen till det vore vääärsta drömmen att gå ner 10 kg till sommaren men ja lättare sagt än gjort om man heter mickis.. haha tänk känslan att gå på stranden och känna sig förjävla snygg, den dagen...den dagen säger jag barre!! <33 
 
Skulle kunna skriva en hel jäkla uppsatts här för har ändå så tråkigt och inget bättre för mig men hur kul är det att läsa. men jaa en kul grej är ju att lille darin släpper en singel på fredag wooop woop den lär ju spelas hårt på lördagkväll här om det är en partypartylåt lixom! fifan dansa som fan kommer vi göra och ha det så jävla kul! Men jaa hur som , kommer bli fett att få höra hans nya album sen med så spännande och jag kan ju loova att jag kommer att gå och se darin när han ska ha konsert framöver...assåå åhh det var ett tag sen kan man ju säga! Men tror nog inte att jag kommer att köa i timmar som jag gjort förr............nörd. haha jag är ju för fan vuxen nu!! då var jag bara ett litet barn som trodde att jag och darin skulle bli tillsammans och ha barn vid den här tiden..haha okej eller inte men bara nästan ;) 
 
Näääääääää vad jag babbler...nu ska jag sluta med det. herrråååååååååååååååååååå! :)
 

Semloooor!!

 
Idag har man inte gjort allt för mycket känner jag, varit neråt och handlat köpt mat o grejer till djuren med.
Bjöd iaf mamma på fika hos mig, årets första semla! När fan är semledagen egentligen? Februari?
 
Åhh är för övrigt väldigt pepp för helgen då jag ska träffa mina fina vänner, blir lite festligheter hos mig. 
Var så länge sen jag träffade dom nu.. varken firat juldagen eller nyår ihop och inte ens setts iår?! 
Så kommer ju lätt krama ihjäl mina fina brudar på lördag <3 gullisarnaaaaaaa.
 

yepp jag lever !

 
Hej, har varit riktigt sjuk senaste dagarna, bara legat i sängen vridit mig och tjutit av smärta, fyfan trodde inte att en jäkla virus kunde vara såhär förjävligt. Var ju på vc i torsdags och då sa dom att d var virus men stack sen dit i måndags eftersom jag hade så mycket feber, ondare i halsen värk i öronen osv men nej halsprovet visade inget utan ja virus. Varit sjuk i 9 dagar nu... och det är förns idag jag orkat vara uppe lite mer men känner mig fortfarande riktigt risig :( tråkigt men det är nog iaf på övergång nu får jag hoppas! det värsta just nu är nog att jag är så täppt så jag knappt kan andas..åhh bläääää. vill bara bli frisk och må bra nuuuu!
 
Saknar Lovisa så jäääkla mycket, inte träffat henne sen julafton nu :(
 
 

Men naeeeee :(

 
Får man aldrig må bra? Senaste tre veckorna har jag varit sjuk till och från, förkyld som fan och nu när det kändes att det var på bättrngsvägen så börjar halsjäveln att krångla som fan. Hade så ont idag så fick bli en besök på VC och ta halsprov men det visade inget, så var tydligen bara virus. Två olika doktorer tittade på mig i halsen och den första misstänkte halsböld och jag fick ju panik för vet ju vad som behövs göras åt det...assåå så blev så lättad när den andra doktorn sa att det inte kunde vara det, bara det att det verkar sätta sig på just den sidan på mig, och det blir så sjukt svullet och ömt så ja det blir att knarka ipren och tvinga i sig lite käk helt enkelt. Längtar tills jag känner mig fullt frisk igen, då jävlar ska jag börja träna, yeej, pepp!!
 

2013

 
Vill önska alla mina läsare ett gott nytt år! :) Detta året tänkte jag att det skulle bli awesome men så säger man väl varje år...haha. Nyårslöften har jag väl inga speciellt, men tänker iaf börja med att träna och försöka få det till en livsstil försöka äta bättre med såklart. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Ett jobb skulle ju inte skada heller om man säger så! ;) 
 
Anyway jag hade ett jättebra nyår, drog in till linköping för så trött på åtvid usch. Så robin och jag lagade lyxkäk och käkade ihop och förfestade lite innan vi drog vidare på fest, en fest som var jäkligt lyckad och mkt trevligt o kul folk! :) 
 
Såhääär snygga var Wöbbin och jag på nyår iaf..haha dissade klänning, köpte ju en klänning men asså jag är inte sådär tjejig och trivs i klänning så kavaj fick det bli för mig, var bara jag och en annan brud som inte hade klänning på festen tss man ska väl se till att stå ut från mängden va? ;) hehe
 
 

Syskonkärlek

 
Ni är dom finaste jag har! Älskade lillebror och älskade storasyster. Älskar er så! <3
 
 
 

RSS 2.0