kattungar !

aaaaaw var hos Victor och hans katt skulle ju ha ungar och dom kom när jag var där, seriöst fan vad söta! 4 stycken små sötisar blev det, jag vill fan ha en, varför ska jag vara allergisk för? :(





Adventsmys

Var över hos Sandra förut på lite adventsmys, jaa första advent var igår men då kunde vi inte träffas så vi körde på lite mys idag. Vi drack glögg, mumms var det! Sen bakade jag pepparkakor, Sandra och Sofie gjorde både pepparkakshus och ischoklad. mysigt var det iaf...förutom att jag var så grymt jäkla trött, men men.

Några bilder...


Sofie fixar ischoklad..


Sofies mäserverk, höhö


och Sandras mäserverk..


haha några av mina vackra pepparkakor ;)

igårnatt..

Hej, herregud vad trött jag var idag så jag sov till typ halv tre, skönt. men fan vad jag har vänt på dygnet..inte bra alls, lite ångest att jag har sovit bort halva dagen faktikst =/ Igår var jag i stan med mamma en sväng, shoppade litegrann, kanske slänger upp lite bilder på det sen. När jag kom hem var det bara att börja festfixa sig eftersom sandra och jag skulle ha lite party, vi hade det riktigt trevligt och roligt här hos mig innan, när vi väl var på gruvan var det fan inget folk, fyfan vi stod och dansade ensamma, kul? neeeeeeeej. så vi drog därifrån, synd att det var så lite folk, hade sett fram emot att dansa en hel kväll med bästa Sandra.


haha yeah baby!

Äntligen!

Idolsnack nurå, så jääääääkla underbart att Linnea åkte ut igår, yeej Im happy, det var verkligen på tiden tycker jag! Har velat ha ut henne ett bra tag nu, redan från första början så tyckte jag inte ens att hon var värd den där fucking guldbiljetten.. men men! Hejja Jay säger jag bara <3 Dog ju inte lite igår då han sjöng against all odds, riktigt bra ju, men inte så förvånande att Jay gör det bra eller hur? ;) Han kommer vinna!



GRYMT !

Tjenaaaaa

Hejsan! Hade en jättemysig kväll igår, tittade på the messengers 1 och 2 och sen lejonkungen 3, har inte sett lejonkungen 3 förns nu så det var på tiden...jag älskar verkligen lejonkungen, igår då jag var uppe på vinden så hittade jag mina gossedjur, simba och lejonkungen, naaaaw! hihi.

Vet ni vad jag gjorde igår? jag....åt...GODIS! fyyyyyyyyyyyyyy! (Victors fel..höhö)
ska ge mig själv lite smisk idag för det eller nått.


jag kunde inte låta bli att ta ett eller två glas av mitt smultronvin igår... ;) hehe

Fredagsmys

Snaaaart kommer Ida hit, blir tacos med henne och sen ska vi dra vidare bort till Victor och glo lite filmer, blir mysigt tror jag allt, hörs senare eller imorgon!


fin bild jag hittade va..? haha


mys med mammi

Drog hem hit efter att mamma och jag hade handlat, macka och kaffe fick det bli. Sen köpte jag glögg som vi drack oss fulla på...haha jag skojja, fulla blev vi inte ;) men glögg drack vi, så himla gott ju! Fick lite hjälp med att sätta upp en stjärna i fönstret med, blev asfint.


Mamma är så himla sööööt !


Jag gör lite reklam för glöggen.. haha



Trött

Godmorgoon, seriöst det är ju sjukt vad trött jag är på morgonen men kanske inte så konstigt när man inte somnar förns fyra tiden? hmm måste ta och försöka vända på dygnet asså, hehe. Mamma skickade väl nått sms vid 10 och jag skulle svara på det men somnade med mobilen i handen lixom..haha vaknade till av ett senare sms från mammi sen, vi ska neråt och handla och sen dra hit och dricka kaffe och sådär, nej inget fikabröd för min del ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräääscha till mig! Tjaråååå sålänge

Grymma brudar

Fick den här låten på hjärnan, fyfan vad grym låt och brudarna är ju med rikigt balla och grymma! Minns att jag tyckte att detta bidrag lätt skulle ha vunnit, skulle gått så mycket bättre för sverige då. Minns fan inte ens vilket bidrag som vann?!?


Vikarie i barngympa

Jag fick idag ett desperat sms från Alexander, han bönade och bad om att jag skulle vara vikarie med honom på barngymnastiken idag, självklart så ställde jag upp på det, tycker bara att det är kul ju! Hur som helst så hade vi riktigt kul, något som var så grymt kul var när vi satt och överdrev jättemycket med en dans och töntade oss massor så kom en unge fram och ba "asså det står några och tittar där..." vi ba :O :O. hoppas det inte var några vuxna som såg oss, vad ska dom tro om oss lixom??? haha

Saknar lite att vara ledare i barngymnastik faktikst, Rebecka och jag hade ju bamsegympa ett tag på tisdagar för lite mindre barn, aaaw sakna.


Fail

Fint redigerat Kissie.......;)
Ser ni vad hon har redigerat? jag såg det typ direkt, mellan låren lixom.
syns ju lång väg, lixom titta på skåpet hur det ser ut så ser ni att det är redigerat.

Seriöst orka hålla på och fixa sådär med bilderna, det är till att inte våga visa hur man egentligen ser ut. Ska man photoshopa så kan man ju göra det snyggt isf :P haha


Mysig fika

Tog en fika på Sandelius med Sandra idag på eftermiddagen, var himla mysigt måste jag säga! Eftersom jag lovat mig själv att vara nyttig denna veckan så tog jag mig en räksmörgås iaf istället för nån bulle eller sådär..det fick bli min frukost...lyxigt va? ;)



Beställt !

Jag beställde kläder från H&M igår, wiee!
Jag var ju bara tvungen att ha den där snygga leopardklänningen ;)

Skjorta 99:-

Klänning 49:-

jag ser det snöaaaar

Godmorgon...haha jag borde skämmas som ligger och sover till klockan ett.....äsch! Skulle egentligen in till linköping på nått seminarium men ärligt talat så sket jag i det..kul att åka i världens snöstorm och shit, får se hur mycket skit jag kommer få för att jag struntade i det..äsch lite skit kan man väl ta..haha xD

Igår var fan sämsta uppdateringen på min blogg, sorry för det! På dagen var jag bara hemma och sådär, jonte kom hit en sväng en snabbis, tog en kaffe tillsammans. Sen efter fem tiden så drog jag hem till Ida och vi hade det jättemysigt där, drack glögg och lite senare på kvällen så bakade vi scones som blev sjukt goda, mumms. Jag menar hur mysigt och gott är det inte att sitta och dricka glögg med en helt underbar vän? :D


(bild snodd från google)

Tisdag.

Tjaaaa snyggingar! Inget jobb för min del idag heller, det suger verkligen! Men måste säga att mitt humör är bättre idag iaf..igår var det verkligen en jag-hatar-allt-dag, men man kan inte alltid ha bra dagar eller hur? Shit vad mycket snö det har kommit nu..fyfan säger jag bara men okej jag måste erkänn att det är lite mysigt med snö iaf när man sitter inne i värmen men inte när man ska ut, då är det verkligen inte lika mysigt.

Frågan är nu, vad fan ska man hitta på idag då??? Ibland vore det rätt nice att bo i stan för då skulle man ju bara kunna gå ner en sväng på stan och fördröja tiden lixom, här nere i åtvid är ju inget att gå och fördriva tiden precis...haha

Har glömt att berätta att nån av Kim, Becka och Jonte höll på att elda upp hela min lägenhet i lördags när vi skulle ha lite förfest här, någon la chipspåsen i ljusen??? smart. så självklart började hela chipspåsen att brinna, fyfan vilken panik jag fick, slängde vatten över hela borde typ..haha som tur var så gick det bra


mhmm brända och grillade grillchips ;) haha

Tja!

Nu är mitt humör lite bättre iaf. Var och handlade lite med mammi förut, inga onyttigheter iaf, höhö. Jag ska börja att ersätta lite måltider med nutrilett (måltidsersättning), tog en sån förut och dom smakar faktikst helt okej men självklart ska jag inte bara leva på sånna, det funkar inte för mig, jag måste då fan ha något att tugga på också..haha. Men fettiga saker ska jag utesluta och jag ska försöka bli kvitt mitt sockerberoende, jag vet att det går för har kunnat varit utan sånt förut. Tror ni att jag klarar av att vara nyttig hela veckan?



En uppsats...typ

Tjaaaa...då var det åter igen måndag..blää fyfan det suger ju verkligen! Och denna veckan är jag inte bokat något att jobba..it sucks! Ajja får hoppas på att det dyker upp något jobb i veckan iaf..får ju fan damp av att sitta här hemma och bara glo på tapeterna..haha.
_________________________________________________________________

Den här veckan ska jag försöka att vara nyttig, alltså ska jag fan inte äta massa onyttigehter som godis och sånt där, ja ni fattar..för igår när jag vägde mig så hade jag gått upp i vikt, fyfan vad sur jag blev, ja kan inte äta något onyttigt utan att gå upp massor i vikt, riktigt jobbigt!! Det är så jäkla orättvist för vissa kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett gram i vikt lixom...och bara jag tittar på en chipspåse så går jag upp 10kg typ...okej där överdrev jag kanske lite väl men det är fan nästan så.

Jag är fan besviken på mig själv
, och klart jag får skylla mig själv om jag äter onyttigheter och sånt och inte tränar..men vafan hur lätt är det att motstå typ choklad??? haha. Men har nu kommit fram till att jag måste motstå om jag inte vill bli ett vandrande fläskberg, sen nån gång måste jag ta tag i träningen men det känns riktigt segt just nu..känner mig så otroligt fet så pallar inte ens ta mig till gymmet för alla kommer glo som fan när det står en tjockis där och tränar..haha fyfan vad töntig jag låter nu men jag är en tönt ibland. Jag menar verkligen inte att det är något fel med tjocka människor som går på gymmet, det är ju bara bra och det visar ju att man försöker göra något åt det lixom, ja ni fattar. Men som det känns nu så måste jag skaffa mig motivation och bli lite mer pepp innan jag drar till gymmet och tränar.

Sjukt att man aldrig kan vara nöjd, eller hur? Jag borde vara nöjd med mig själv för jag vet att jag inte är världens fetaste osv men det stör mig något enormt att jag har lite extra hull och ännu mer störande när jag skiter i det och äter onyttigheter, förstår mig inte på mig själv ibland. Sen har jag ju aldrig i hela mitt liv varit smal och jag antar att jag aldrig kommer att bli det heller. Måste lära mig att tycka om mig själv som jag är, men måste erkänna att jag har bliviti grymt mycket bättre på det, för förr var jag verkligen helt störd, då när jag inte alls var så stor så tyckte jag att jag var hur fet som helst, jag hade alltid stora jävla myströjor på mig för att dölja fettet (som jag knappt ens hade då!!) Medans jag nu faktikst kan ta på mig tajta kläder, det hände väldigt få gånger förr ska ni veta. Men visst jag föredrar ju tröjor och sånt som sitter löst fortfarande..

Det är verkligen inget fel med att vara större, jag personligen tycker det är snyggt..jag ser det som snyggt på andra men jag kan verkligen inte tycka att det är snyggt på mig..visst är det sjukt? Det är så sjukt störnade med detta smala skönhetsideal, typ i all reklamer och sånt så är alla så sjukt smala, varför kan man inte ha en större modell för? eller är det något fel med det? det verkar ju lite som så tycker jag. I ett nummer av veckorevyn jag köpte i sommras så var det med en lite mulligare modell och ärligt talat fyfan vad bra gjort av veckorevyn..jag ärligt talat fick en chock då jag såg att det inte var en anorektisk brud på bilderna.


Här är modellen, riktigt snygg kropp har hon! och jag minns så väl då jag bloggade om detta i sommras att jag fick kommnetar som "vaddå mullig? hon är ju FET!" man ba vart fan är hon fet??? herregud.

Anyway nu har jag fått skriva av mig lite om hur jag känner och tycker, så en puss till er som har orkat läsa igenom denna tråkiga text, men jag var tvungen att skriva av mig för jag kände mig så jävla irriterad och sur.

partybilder

Bjuder på lite bilder från igårkväll/natt som för övrigt var en riktigt trevlig kväll!
Bilderna är både från min och Kims kamera. Fler bilder finns på facebook.


Jag och Kim


Boys


Riktiga hårda män med bärs där! haha


Jag och Beckaaa


Hampus och jag. (haha dör på kenny i bakgrunden!)


Jag, Hampus, Therese och Daniel


hahaha galet! Jag och Rebecka ^^


snyggingar!


Lite fooolk


William och Jonathan


William, Jonathan och Kim


smack, puss!


Avslutar med en bild på det mesta av folket.

Nu är det jul igen..

Jag kände för att sätta upp mina nya julgrdiner och mina nya fina stjärna, så ja jag gjorde det förut även att det är en vecka för tidigt, jag vet!..men men vafan det skiter väl jag i :D haha. Tyckte det blev riktigt mysigt iaf.

Vad tycker ni..?




Slängde på julduken också till och med...God Jul? haha

Sunday morning

Hejsan, ja jag vaknade fan sent idag, haha slö som man är. Igår var en jäkligt trevlig och rolig kväll och tro det eller ej jag tog det väldigt lungt med drickan skönt det, för idag mår jag ju bra, wiee. Ska fixa mig lite och sen gå upp till mamma och umgås med henne, ska tigga lite kaffe av henne med eftersom jag inte hade något kaffe här hemma så jag har inte fått mitt morgonkaffe, buhuu det är ju fan det bästa på morgonen ju!

Bjuder på en bild sen igår...jag slänger upp fler bilder senare idag, om det nu blev några snyggingkort..haha. Så håll utkik! Nu ska jag fixa mig! Puss hej!


Jag, Rebecka och Kim.

Party like a rockstar

Blir fest med brorsan och hans kompisar typ, det blir trevligt!
Snart kommer jonte, Kim och becka hit för lite förfest, niiiiiiiceeeee! hare gött!

Kvällens outfit ;)


Dom nya leggingssen...grr på dom!

Jay Smith

Jag rent ut sagt ÄLSKAR framträdandet! Jay är så jävla grym!!! :D
Hoppas på att han vinner Idol, han är en riktigt jävla rockstar!


Kvällen????

Tja, har varit och tagit mig en 30minutare i solariumet, skönt var det, behövs lite värme nu när det är så pass ruggigt och kallt ute ju. Brorsan var även här en sväng precis, trevigt. Jag har ett stort problem med, det är lördag och jag har inget speciellt planerat inför kvällen, HJÄLP? haha jag måste göra något. Sandra och jag vill göra ngt iaf.. dra till gruvan är inte så jäkla lockande lixom eftersom det typ kommer vara 5 pers där eller nått, blöööö.




00.46

Nu har Elin dragit hem, har verkligen haft en mysig kväll med henne. Vi drog fram mitt gamla spel "tjejsnack" haha massor med "pinsamma" frågor och shit ;) och förresten så jääääävla dåligt att inte Linnea åkte ut idag då, fan vill ha ut bruden!! usch. Men jaa rätt att andreas åkte, hellre han än Olle tyckte jag.

Bjuder på några bilder från kvällen...




haha minaaaa ostbågar!!


hahaha bara för att... xD



Tack för ikväll, Elin!! <3

Idol

Har det jättemysigt med Elin, vi käkade tacos förut lika gott som vanligt ;) Sen har vi tittat på idol också, grymmast ikväll var väl Jay som vanligt, dog när han sjöng like a prayer, ärligt talat det var ju för fan hur grymt som helst. Likaså Minnah när hon sjöng always on my mind, riktigt bra, tyckte det var lite Kelly Clarkson style utöver det. Just nu glor vi cirkus möller, men jag gillr inte programmet så mycket så därför passar jag på att blogga lite snabbt, höhö.

Favoriterna ikväll:


Jay! så grymt snygg är han!


Minnah!

Mys med Elin ikväll

Kvällen är räddad, jag hade inget planerat så det blir en repris av förra fredagen, Elin kommer hit så ska vi käka tacos och titta på Idol tillsammans, mysigt! Ikväll är det klassigt tema på Idol, jag kommer hålla på Jay såklart! och ikväll tycker jag att det är Linneas tur att åka ut..jag som sagt tål henne verkligen inte, hon är för mycket!!



Jay kommer ikväll att sjunga dessa låtar:
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Like a prayer - Madonna


Hmm inga favoritlåtar, men han kommer säkert att göra dom jättebra!

Färgar håret

fyfan jag sov till halv tolv idag..det var lite slappt tyckte jag. men satt ju fna upp till efter tre inatt, herregud jag måste lära mig att lägga mig lite tidigare, haha. Just nu sitter jag med färg i håret, färgar min utväxt som jag var så trött på så blir nog snyggt sen! älskar nyfärgat hår :D
Vid 2 tiden så ska jag dra till mormor med mamma iaf, vet inte om brorsan följer med också, det märks! Blir väl kaffe där som vanligt, hihi.

Jag får se hur det blir med att färga mitt hår rött, det vore väl rätt så ballt eller?
Fast vet inte om jag skulle passa i det, trivs ju iofs med mitt svarta hår..


Snyggt med rött hår ju!
men jag vill fan ha mer rött, detta är ju mer typ orangerött :P

jag målade mina fula naglar..


Nya lacket! ;) och ja jag vet att mina nagalar inte är speciellt fina, haha
Som ni vet så har jag alltid nagellack på mig, och alltid är det svart så jag kände för att köpa någpn ny färg och tråkig som jag är så blev den ingen färgglad utan en lite glittrig metall typ eller vad man ska kalla det, blev riktigt snyggt tycker jag allt. Vad tycker ni??


Shopping, hihi

Blev en hel del shopping idag faktikst, var tvungen att köpa lite grejer till jobbet, köpte bla. ett par vinterskor, nu slipper jag stå och frysa ihjäl om mina fötter när man står ute med barnen. Sen köpte jag även en lila gosig fleecetröja, men vetifan om den var lite för stor, får se om jag ska behålla den eller ej. Ett par vanliga svarta leggings fick det bli också för mina hade gått sönder, sen blev det ett nagellack med (nej inte svart!!) haha ;)

Det var svårt att få en snygg bild på mina leggings..
men ni ser ju iaf på ett ungefär hur dom ser ut. Leopard ofcourse...rauuur


Leggings, Gina Tricot 249:-


åhh helt kär i färgen, så snygga!
Trosor, Gina Tricot 59:-
(hoppas inte nån har problem med att jag la upp underkläder!!) dah

Dagens Mickis

haha herregud hon som hade tvätttiden kom och plingade på och jag bad om förlåtelse tusen gånger skulle jag tro, men ja hon var inte så jättesur som tur var. Nu har jag precis käkat hamburgare, ska la fixa mig lite kaffe och glo på tv nu, sen hade jag tänkt att visa er mina snygga leggings jag köpte idag! ;) Slänger upp bild på dom sen om jag kan få nån bra bild!

Dagens Mickis kör vi på då. inte bästa bilden men vafan. Vita sjkortan åkte fram, inte använt den alls knappt, men kom på att det var rätt snyggt att ha den uppknäppt sådär.


Big mistake!

FAIL på mig, haha drog ner till tvättstugan och var så jääävla säker på att jag hade tid nu mellan 17.00-22.00 när jag väl hade stoppat i tvätt i maskinerna och satt igång dom så ba "oops jääääääävlar i helvete inte min tvätttid nu nej" hahah fyfan ja får hoppas att personen som har tvätttiden nu inte dykter upp, pinsamt lixom! Men men alla gör vi våra misstag. men ärligt skulle nån jävel snott min tvätttid hade jag blivit förbannad.. ;) så ja personen har allt rätt att vara förbannad på mig just nu..


Det blir Linköööping

Godmorgon! Så gött jag sov inatt faktikst. Vaknade nu vid tio av att Ida skickade sms, hon hade skickat flera stycken men jag hade inte vaknat av det, och nej jag hade inte mobilen på ljudlös, snacka om att sova djupt! Ändrade planer för dagen nurååå, det blir stan med Ida, wiee.  Så sitter just nu och käkar frukost och tittar på MTV, fast dom spelar just nu bara massa låtar med Briney Spears..hrm. inte alls så förtjust i henne.

Britney på hennes snygga tid :P haha


Nu måste jag skynda på, Ida tycker alltid att jag är så sloooooow med att fixa mig, men kan väl erkänn att jag är det..haha lik mormor min tror jag ;) Puss hejs!

Ni måste titta på klippet!

hahahah seriöööst jag garvade ihjäl mig åt det här klippet, så jäävla kul! Och grejen är att jag känner SÅ igen mig i detta, jag tror nog att mina kära familjemedlemmar nästan ser mig när ni ser den här filmen?? hahaha ;) jag har haft mina utbrott om man säger så...hrmm



Nu ska jag ta och gå och lägga mig! Imorgon är jag ledig om jag inte blir inring för jobb eller något, är jag ledig så ska jag ta och slänga i svart färg i håret iaf och så måste jag handla med! anyway natti natti /Mickis

Shoppingförbud?

Gud så mysigt jag hade det hos min bästa granne Sofie förut, kommer bli tråkigt sen när hon flyttar in till linköping, men man kan ju ses ändå men inte lika spontant kanske, ajja det blir bra. Drog hem vid halv 10 för var tvungen att glo på välkommen åter, så himla kul. Fick en förfrågan från Ida om jag ville följa med till stan imorgon, men tro det eller ej men jag tackade nej, kände inte för det men ångrar mig säkert imorgon bara för det ;) men inte bra att dra till stan för shoppar bara upp mina pengar då (yes hade fått lite pengar idag från AF).

Är det bara jag som tycker dom är brallorna är supersnygga? ;) Skulle vilja prova dom och se hur jag ser ut i dom..men tror fan inte jag passar i dom, är både för kort och tjock.
Ni hittar dom på Cubus för 249:-

Mys med min granne

La mig på soffan och lyssnade på musik, så skönt så jag till och med slumrade till en stund. Ska snart dra över till Sofie på lite fika, så mysigt! Hon har gjort äpplepaj (men vet att hon fuskat med en färdigpaj!) tsss... Något som är mindre bra är att jag inte har några allergitabletter hemma, tål ju inte hennes katter =/ Men jag hoppas att jag överlever! Det sugerjääävla hårt att man inte tål dom små sötisarna..buhu varför just jag som älskar djur?? blä


<3

Mat !

Jag lever! haha som tur var stod vi inte ute o kylan på jobbet idag, skönt att vara inne i värmen. Sen fick jag ta en tidgare buss hem så slapp ju vänta 30min på bussen lixom. Jobbade med en skittrevlig tjej så det var kul idag! För på vissa ställen kan personalen vara lite svår faktikst. Nu är jag hemma, mjukiskläder har åkt på och nu ska jag snart käka lite mat, korv och pommes får det bli sen tror jag fan att jag kommer däcka på soffan efter maten, typ matkoma haha :D



gillar inte vintern!

Godmorgon! Fan vad trött man kan vara då..men nu börjar jag piggna till efter att ha fått i mig lite frukost. Fuck vad kallt det ser ut att vara ute med då...buhuu har jag inte bloggat senare idag så har jag förmodligen stått och frusit ihjäl på jobbet. Det är väl det värsta med att jobba med barn, att man typ går ut oavsett om vädret är skit och det är jättekallt ute.


usch jag gillar inte vintern...bara kallt ju :(

Sovtajm!

Jäklar klockan är snart två och jag har inte gått och lagt mig ännu..kanske dags för ska upp vid halv 10 imorgon iaf. Något som suger riktigt hårt är att jag börjar jobba 12.00 men måste ta bussen vid 11.05 och då är jag i grebo så mycket tidigare innan jag börjar lixom, blä. Likadant då jag ska hem, måste sitta och vänta på bussen 30min, kul verkligen - NOT!

nej nu fan blir det att sova! Puss och Godnatt/Mickis


Tidsfördriv.

Tio första

Första bästa kompis: hmm svårt att komma ihåg, Sara Thorsell kanske?
Första bil: har ingen bil ;)
Första kärlek: haha var ju extremt kär i en kille i 8an xD
Första husdjur: Putte, undulat
Första semester: Mallorca
Första jobb:
Frita på centralskolan
Första köpa skiva:
ehh det minns jag verkligen inte..
Första riktiga kärlek: men ingen aning !
Första piercing: Öronen
Första konsert: Darin,Uggla och Lena Ph

Nio senaste
:
Senaste alkoholdrycken: Förrförra helgen, vin, cube, sprit ;)
Senaste bilfärd: det var förut, en tripp till linköööping
Senaste filmen du såg: farsan
Senaste ringda samtal: det var nog till mammi
Senaste bubbelbadet: oj shit det var år sen!
Senaste spelade cd: Michael Jacksson
Senaste kyss: två veckor sen kanskee
Senaste gången du grät: några dagar sen
Senaste måltiden: käk på Ikea

Åtta har du nånsin
:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Neepp
Blivit arresterad: Nej inte ännuu...haha xD
Blivit kär vid första ögonkastet: nej det tror jag fan inte
Fastnat med blicken i någons urringning: ahrååå
Sagt att du älskar någon utan att mena det: neej
Haft ett one night stand: vem vet
Busringt någon: haha det klart jag har :D så kul!

Sju saker du har på dig
:
1. KISS-tröja
2. Gråa "sovshorts"
3. Strumpor
4. Trosor
5. BH
6. Örhängen
7. Svart nagellack

Sex saker du gjort idag
:
1. Käkat frukost
2. Fikat med Ida
3. Varit i stan
4. Duschat
5. Sminkat mig
6. Chillat

Fem favoritsaker utan rangordning
:
1. Festa
2. Nörda vid datorn
3. Umgås med vänner
4. Mysa
5. Göra galna saker

Fyra personer du kan berätta allt för
:
Allt kanske man inte kan berätta men ja, Sandra, Sofie, Ida och Sara.

Tre val
:
Blått eller rött? Rött, det är riktigt nice!
Sommar eller Vinter? Sommar för då kan man fan sola och bada :D fast vinter är mysig iofs..
Choklad eller chips? Choklad utan tvekan, love it!

Två saker att göra innan du dör:

1. Resa massoor
2. Hoppa bangyjump

En sak du ångrar:

hmmm klart det finns en hel del saker man gör som man ångrar, men det går inte att göra något åt. Jag har ångrat saker man sagt, vissa dumma val och grejer man gjort osv. Men inget jättestort tror jag inte.


(äldre bild...)


Vincent

Puss på min sötnos!

aaaaw är han inte för söt? ser ut som ett litet gossedjur ju.

Spray & hårfärg

Hemma från stan nu. Gah rätt trist att gå på stan när man vet att man inte kan köpa något, buhu. Blev riktigt shoppingsugen nu ju bara för det..men men jag får vänta tills lönen kommer. Pappa bjussade på mat på ikea iaf, gött var det, blev en sväng till maxi med och pappa var snäll och köpte spray och hårfärg till mig,jag var så jävla trött på min utväxt (jaa det är typ bara jag som lägger märke till den!). Snygg i håret måste man ju vara och jag kan som ni kanske vet inte leva utan spray ;) hehe


och nej det blev faktikst inte ikeas köttbullar idag..

Stan!

Tja tjaaaaaa! Har inte gjort allt för mycket idag om man säger så. Drog till Ida en snabbis förut på lite kaffe och skitsnack, sånt som behövs! Nu ska jag snart dra in till stan med mamma och pappa, dom skulle titta ut något kakel till köket så ja jag följer med som lite smakråd och sen är det lite tidfördriv än att sitta här hemma i soffan och ruttna, haha. Har tyvärr dåligt med pengar så kommer inte kunna shoppa något...buhuuu jag som är så jävla shoppingsugen, fan! Livet är inte lätt ibland ;) nu måste jag dra, tjaaaaarå!




Who's bad..

Godmorgon! Sov till typ halv 11 idag riktigt skööönt. Älskar att sova, hahah fast vem gör inte det ? ;) tsss. Idag har jag absolut inget att göra, så blir väl att städa och fixa lite grann här hemma, sånt går alltid åt. Springa omkring här i lägenheten och dansa lite till Michael Jackson kanske, haha.



Alla älskar Michael!
Ne men seriöst alla måste väl fan tycka att han är/var grym?
Tror alla har nån låt man diggar, har jag fel?

Saknad.

Nu ska jag ta och sova och imorgon ska jag ta en fet jävla sovmorgon, jag är värd det.

Kom förövrigt på att jag saknar så jävla mycket, allt från hur vissa saker var förr, vissa personer, svårt att förklara hur jag känner men saknar allt just nu känns det som.





Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing


Text från en helt underbar låt som man verkligen aldrig tröttnar på.
Aerosmith-I dont wanna miss a thing

bortskämda jävlar!

Drog över till Sandra förut straxt före åtta, så tittade vi på programmet om bortskämda ungar, haha fyfaan asså säger jag bara! Största jävla töntarna som inte ens vågar städa en toalett eller som knappt kan tvätta, herregud. Orka vara så bortskämd, kan ju undra vad det är för föräldrar egentligen som uppfostrar sina barn till att inte göra något alls lixom, ni fattar. Tvätta, städa, diska efter sig själv osv. är väl något man fan måste lära sig här i livet, gah. Känner mig jävligt vuxen om man gämför med dom där ;)

Har ni sett något av programmet?



En klockren favorit!

Som ni vet så diggar jag Darin, och måste säga att detta är nog ett av mina favorituppträdanden med honom. Tycker fan att det låter riktigt likt Michael Jackson då Darin sjunger ibland, håller ni med om att detta framträdande är riktigt grymt? Grym är han på att dansa med.



Älskar när det övergår till Billie Jean. Kolla vid 02.30 ca. They dont care about us är ju helt awesome också. Som sagt hela framträdandet är grymt!

Måndag

Heej, sen uppdatering idag! Imorse var jag så jävla trött, som tur var kunde pappa skjusta mig till jobbet tur var väl det annars hade jag säkert somnat på vägen dit ;) Var extra kul att jobba idag eftersom jag jobbade med Ida, vi slutade samtidigt med så vi drog hem till henne och lunchade tillsammans, makaroner och köttbullar fick det bli, gött. Sen blev det kaffe på det och chill i soffan. Vi satt och pratade om att fan det känns verkligen som att vi har känt varann hela livet, men vi har bara känt varann några månader, sjukt egentligen för vi känns så jäkla tajta och har det mesta gemensamt, jag är så jävla glad att vi är vänner! <3


Min fina och underbara vän <3

Mickis.

Klockan börjar bli mycket nu, så ska väl snart gå och lägga mig. Hade det iaf mysigt hemma hos pappa med familjen förut. Annars ikväll så har jag bara chillat, eller tog fram kameran förut och knäppte några egobilder..eller några och några...hehehehe. Men vafan det är ett kul tidsfördriv. Imorgon blir det jobb på förmiddagen 08.00-11.30 skönt med en så pass kort dag iaf när det är måndag, jag hatar förövrigt måndagar, usch! nej sova nu! puss och godnatt /Mickis



ut till pappi snart..

usch så seeeeeg dag, har inte gjort ett skit idag, eller jo jag tog och diskade upp mitt diskberg iaf, haha. annars har jag bara glott vid datorn typ. Men nu väntar jag på att mamma ska hämta upp mig så ska vi dra ut till pappa på fika och mat, det blir gött för jag är fan hungrig nu, bara käkat frukost idag ju.

Vi kör på en dagens Mickis då ;)




I feel good

Godmorgon! Fan vad skönt att vakna och må bra! Mer nyktra lördagskvällar för mig. Igår hade vi filmkväll, var jätte trevligt och mysigt och en läskig film blev det som jag inte minns namnet på just nu, men man hoppade fan till av rädsla ett par gånger! Jahaa och idag är det Fars dag så det blir nog en fars-dag fika med familjen lite senare :)


Pappi och jag! <3
(och nej bilden är inte den nyaste!)

umgås med brorsan!

Hejsan, sorry har inte orkat blogga något idag. Tog mig en ordentlig sovmorgon, var jäävligt skönt ska ni veta. Just nu är brorsan här, han har varit här ett tag nu, vi har druckit kaffe och käkat kladdkaka, gött. Ikväll så blir det INTE fest, herregud jag Mickis ska vara nykter...det var ett tag sen som jag hade en nykter helg asså! Blir iaf filmkväll hos Ida med Victor och Ante, blir att se skräckfilmer skulle jag tro, får se om det är någon läskig som man blir rädd av, jag blir ju sällan rädd när man glor skräckis ;)


kära brooor och jag! <3

sweet dreams

okej nu börjar klockan vara mycket, men är inte alls så trött även om jag varit uppe sen halv 8 imorse. Har verkligen haft en bra fredag tycker jag, imorgon är det lördag och ska jag vara ärlig så är jag lite smått sugen på fest eller nått, jaa som sagt jag vill göra något iaf, någon som är sugen på att göra något? fest, vad som :) för känns ju lite väl deppigt att sitta hemma en lördagkväll för sig själv, jag vill vara social. Nehe nu blir det att sova, sovmorgon imorgon och jag ska njuuuuta! Puss och godnatt /Mickis



Myskväll

Har haft en supermysig kväll med Elin, det behövdes verkligen. Käkade tacos först och sen lyxade vi till det med kladdkaka och ostbågar, fyfan nyttigt eller vaddå......... ;) men men det är ju för fan fredag! Vi tittade på idol och jag bler lite mer kär i Jay, fyfan vad grym han är, han ägde ju för fan hela skiten ikväll!! Håller ni med?? Som fan att det var fel person som åkte ut med, buhu, jävla Linnea ska ut ju, sorry men hatar henne hon är cp!


Söt är hon den där Elin!


jaa jag vet jag ser psyk ut, men bjuder på det!


och ja bara för att den här bilden var så ful...haha

Tack för en jättekul och mysig kväll, Elin! Du är galet bra! <3

Tacos is the shit!

Nu blir det tacoooooos med Elin! :D ska bli så jävla gött. Har märkt att vafan det är ofta jag äter tacos, men tröttnar gör jag då aldrig för det är så jävla gott rent ut sagt!


Fredaaag!

Hejsan! har inte haft tid att sitta vid datorn så mycket idag faktikst. Drog till tandläkaren vid 9 imorse, och jag hade inga hål som behövdes laga, men har hål på gång tyvärr, usch jag får börja vara ännu mer nogrann med munskölj och skit för pallar ju inte lägga massa pengar på att laga tänder. Efter jag varit där drog jag till Vickis, vi hade inte setts på ett bra tag så hade massor att prata om, åhh dör på henne söta lilla hund med, ville ta hem henne lixom, aw. Sen har jag varit hemma hos mamma, handlat och sådär. Har tillochmed hunnit att städa nu, var tvungen att röja upp för ikväll blir det mys med Elin, tacos och idol! :D


aaaw söta Hollie. Jag vill med ha en hund ju!

Happy face

Kom att tänka på hur underbar den här låten är med cornelis Vreeswijk, alla barnens skratt och sång som är med i låten får mig faktikst att le, hihi. Minns så väl från när jag var liten hur den spelades hemma i köket hemma hos mormor och morfar.. :)



Erkänn att man får ett stort leende på läpparna när man hör barnens skratt?
Underbaaart och hur härligt som helst med barn som skrattar ju!

en liten förändring

Följde med syrran till frisören förut, hon skulle färga sitt hår och sådär och då tjatade hon på mig att jag skulle sitta där och göra henne sällskap så det gjorde jag, när jag väl satt där så ville jag med göra något så syrran kom med förslaget att jag kunde klippa lugg, så jaa det gjorde jag lite spontant sådär, syrran som betalade, shysst lixom! :D får se hur länge jag har kvar luggen innan jag tröttnar. Så vad tycker ni om resultatet..?





Bättre bilder kanske kommer imorgon eller nått :)

gloooooor tv

Sitter och tittar på Bonde söker fru just nu..fyfan vad töntiga människor det finns, hahaha! Efter det blir det att glo Carina berg flyttar in, hon är en så jäkla skön person tycker jag och programmet är helt okej, men det tv program jag väntat på hela kvällen är välkommen åter, så roligt humorprogram, så min humor! ;)

Så missa inte Välkommen åter på 4an 21.30.



00.30-01.40, jag seriöst dör på henne, hon ser så sjukt äckligt och läskig ut med!

lång dag

Heeeej, hann aldrig att blogga imorse för jag låg och drog mig så jäkla länge i min sköna säng. Vaknade vid 20 över 7 och skulle gå till jobbet vid straxt före 8 så blev lite stressigt, men jag hann i tid iaf. Blev en lång dag, hade tur att pappa kom och hämtade mig kvart i 5 för skulle då fan inte ha pallat gå hem. Till mat blev det pasta och pastasås, efter maten däckade jag i soffan och vaknade vid 7. Nu blir det tv tittande och lite kaffe :)

Glor just nu på halv åtta hos mig...



Ge mig!

mmm en bit choklad skulle ju inte sitta helt fel asså......jävla humör säger jag bara :(



powernap

Efter att jag kom hem från jobbet, blöt och helt iskall efter att ha gått hem ca 30min i snöstorm så fixade jag mig pannkakor och sen somnade jag på soffan, blev en lite väl långt powernap det där...hehe på nästan två timmar! Men grejen är att jag är så dålig på att gå och lägga mig på kvällarna så sover allt för lite på natten för att orka med en hel dag asså, ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt för ska jobba heeeela dagen lång.

Bjuder på en sexig bild på Calle från när Sandra och jag var och tittade på honom, haha Sandra & jag och alla fjortisar vare väl ;)




Snöstorm

Godmorgon! fyfan vilket väder det är, snöstorm vafan! Usch jag hoppas verkligen inte att vi ska stå ute idag på jobbet, men det kommer vi ju säkert att göra tyvärr så jag lär väl rent ut sagt frysa arslet av mig! blööö. Känner inte för att jobba idag asså, men det är ju pengar, så får man tänka helt enkelt. Slutar vid 16.00 idag.

Hörs senare! Puss & kram/Mickis



Sad Eyes

Drog iväg till Ida förut för kände att jag inte kunde sitta här hemma för mig själv, var på så dåligt humör och ledsen så jag behövde sällskap helt enkelt. Stannade där tills halv elva och tog mig sen en promenad efter det, kände att jag var tvungen att bara gååååå, skulle lätt kunnat gått flera mil ikväll kände jag. Det måste vara den bästa "medecinen" mot dåligt humör - att dra ut och gå med hög musik i öronen och inte försöka tänka på något alls!

usch jag hatar att allt ska vara så jävla svårt! :(



kommer inte på nån rubrik..

Sådär då var man äntligen hemma. Gick bra att jobba, drog iväg till mässen med barnen idag och tittade på teater, den var faktiskt lite kul, haha. Efter jobbet drog jag neråt och mötte upp brorsan så köpte vi fika och drog hem till mamma. Blev sen en sväng till falerum med mamma, köpte mig ett par fina julgardiner med söta tomtar på iaf, snart dax att börja fixa lite inför jul ju, tiden går verkligen så jäkla fort, håller ni inte med??


Bild från i lördags.
Malin, Anna, jag och Sandra.

jobb

jag vill sovaaaaaa. så jävla segt då alarmet ringde förut, låg och snoozade hur länge som helst...till slut tog jag mig upp från min sköna säng, ärligt det är sjukt vad skönt det är att ligga i sängen på morgonen, som skönast är den väl då man ska upp och jobba lixom, blöööh. Nu har jag fixat mig och är redo för jobb, känner att det är tur att det är en kort dag idag :)






Krama kudden!

Nej nu är det dags för mig att sova, skönt att jag mår bätte nu iaf. Har fan druckit en hel liter mjölk idag, så grymt gott dagen efter såhär, prova vettja, haha! Imorgon blir det jobb 08.15-13.00 sen ska jag nog träffa mamma över en fika, mys. sen får jag se vad jag hittar på resten av dagen. Godnatt. Puss och kram/ Mickis


såhär fräsch är jag på bakfyllan ;)

Bakis

BLÄÄ är det rätta ordet för denna dag, har mått skit och spytt 100ggr eller nått, visst jag har mig själv att skylla..jävla alkohol asså! Aldrig mer, haha ;) Helgen som kommer så ska jag fan inte dricka, ska köra på en lugn helg asså, för palla må såhär på söndagarna, sovit bort hela dagen med och imorgon ska man upp och jobba, känns ju sådär just nu men kul att jobba iaf.


Man kanske skulle skaffa? hehe. Funkar det?

Taggar!

Nu är jag partypepp, sitter och lyssnar på min partylista på spotify, yej! Har smått börjat fixa mig inför kvällen, typ målat på nytt svart nagellack, tänkte först måla rött men vafan svart är så mycket snyggare på mig. Blir att hoppa in i duschen snart och fräsch upp sig lite, sen bli det att sminka och fixa såklart. Ska alltså över till Sandra på förfest sen, malin och anna ska vara med också, ska käka tacos tillsammans med, sen drar vi vidare till Gruvan och dansar!

Jag har iaf laddat upp med dricka inför ikväll... ;)


Ballaste vodkaflaskan iaf...!

Hyllorna är fixade

Nu har mamma och pappa varit över här på fika, mys. Pappa hjälpte mig med att sätta upp hyllorna, blev riktigt nice tycker jag allt. Var så jäkla tomt på väggen innan så kände att jag var tvungen och fixa till det, ska köpa nån liten växt att sätta där så det blir lite liv med. Darin affichen får sitta där tills jag hittat något annat snyggt att sätta upp ;)





Bakar.

Godmorgon! usch känns som om jag håller på att bli förkyld eller så men det är nog ingen fara får vi hoppas. Men någon sånt hindrar ju inte mig från att festaaaaaaaa ikväll, hehe ;) Nu har jag precis slängt ihop en kladdkaka, hade tänkt att bjuda mamma och pappa på det sen och tror nog att kladdkakan kan locka hit min kära bror också, haha.



Detta är absolut det bästa receptet från Icas kokbok:
btw är det illa att man kan receptet utantill? ;)

100g margarin
2 ägg
2dl socker
1dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
3/4 dl kakao

175grader ca 15min i nedre delen av ugnen.

Natti

Oj vad tiden sprang iväg, dags att sova nu ju. Inte så förvånnde att Geir åkte ut från idol, tycker att han har gjort sitt i idol, såg inte han som vinnaren av idol precis. Diggar ju Jay jäkligt mycket asså, han ser jag som en vinnare, värsta rockstjärnan ju. Har tillbringat min kväll framför tvn och datorn..lite halvsegt men rätt skönt om jag ska vara ärlig. Imorgon ska jag se om man kan få hit pappa så han kan sätta upp två små hyllor som jag köpte på ikea igår, jag har ju varken nån skruvdragare eller man här hemma som kan fixat ;)

Har ingen passade bild så skiter i det, nu ska jag sova! Puss och godnatt /Mickis

Ensam ikväll

Fredagkväll och jag sitter här hemma i min ensamhet, men det kan vara skönt det med ibland. Imorgonkväll blir det ju iaf party med sandra och två brudar till, blir nice. Sitter just nu och tittar på idol, mina favoriter ikväll är Elin, Jay och Olle, gillade att Jay sjöng en av mina favoritlåtar ;) hihi Är jag ensam om att inte tycka om Linnea? ärligt visst hon är väl bra på sitt sätt men nej jag tål henne inte riktigt, ser inte henne som en Idol.

Vem åker ut ikväll tror ni? Jag vill ha ut antingen Linnea eller Andreas, dom har aldrig varit någon av mina favoriter. Dom är duktiga men inga idoler för mig!


Jay. (bild tagen från hans idolblogg)

fullt upp idag

Har inte haft lust eller riktigt hunnit att blogga idag, men nuså. Jag vakade vid tolv idag, skönt att sova ut lite eftersom jag typ gått upp tidigt varje dag denna veckan och sov dåligt i helgen så ja. Har haft fullt upp idag annars, detta har jag hunnit med iaf:

-tvättat
-städat
-lekt med sofie
-träffat brorsan
-shoppat på systemet
-solat



tittar film

Störande att det inte går att ladda upp bilder förtillfället på blogg.se. Anyway jag fixade ansiksmask förut, så himla skönt. Just nu sitter jag och tittar på American pie 2, rätt kul är den faktikst :D Imorgon blir jag ledig om det inte är så att man skulle bli inringd men det tror jag inte, så blir att träffa Sofie och leka lite med henne imorgon. Ska nog även ta en 30minutare i solariumet och ta en sväng till systemet och shoppa loss där, haha.

På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, någon som vill ses kanske, Idolmys?



Shopping

Dagens shopping blev detta:


Skjorta 199:- H&M divided


Concealer 75:-
(bild tagen från google)

Skjortan har jag tittat på och provat förut och ja idag bestämde jag mig för att köpa den, fanns i början av sommaren i affären sen har den inte funnits så trodde den var slut, men idag hängde dom ute igen så jaa det var menat att jag skulle ha den bara ;) haha. Hittade mig även en regnjacka på Maxi faktikst, den får duga sålänge..bättre än inget lixom.

Shopaholic

Mötet på AF skulle tydligen inte vara på arbetsförmedlingen i linköping utan nån annan stans, så ja det fick jag skippa så ska till rätt ställe nästa torsdag, blö vill inte får hoppas man får jobba istället. Blev en heldag på stan, gick själv ett tag inne i stan men sen kom mamma in och vi drog till ikano tillsammans, kul och mysigt hade vi. Nu blir det chill och fixa lite här hemma. Ska visa sen vad jag shoppade i stan :)


Älskar att shoppa! Synd bara att man inte är så rik...buhu

Tjaaa

Godmorgon! segt att gå upp idag tyckte jag! Men nu har jag fixat mig och sittar och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så man kan ge sig in till linköping, Roger var världens underbaraste och ställde upp på att brumma bil så jag slipper att åka buss och så slipper jag stå och vänta 45min på stan. Mammi kommer nog in en stund till stan sen med så blir nog att stanna där ett tag och gå med henne på stan och kanske käka något. Ha en bra dag!

Dagens Mickis ;)




Spöktimmen

herregud jag går fan alltid och lägger mig efter klockan tolv oavsett om jag ska upp och jobba tidigt. Men imorgon ska jag ju faktikst inte jobba men måste upp tidigt ändå för att hinna med bussen vid halv 9 in till linköping, för jag måste in till arbetsförmedlingen där, orka säger jag bara, kostar bara pengar och tid och jag är redan fattig. Syrran jobbar ju med så blir väl bara att ta en sväng på stan och sen åka hem igen, får hoppas på att mammi kommer in till stan så man kan umgås med henne där iaf, hatar att gå på stan själv, tråkigt ju.

Ska spana och se om dom har dom här klänningarna på H&M imorgon. Men kanske är så att dom bara finns på internet att köpa? Dom kostar endast 49:- styck, billigt och riktigt snygga!


Tacos

Syrran och brorsan var ju här förut och käkade tacos, gott som fan var det. Tröttnar som sagt aldrig på tacos för det är så grymt gott och lätt att laga är det också.





Why does it rain?

Det gick bra att jobba idag, fick jobba på en annan avdelning istället för det behövdes mer personal där än på den avdelningen jag egentligen skulle ha varit på, så hade hand om större barn idag. Var så trött så somnade på min rast, brukar inte kunna göra det men ja det var skönt, men blir ju nästan tröttare av att ta rast asså, usch. Något som var mindre kul var att stå ute i blåst och regn utan regnkläder, det måste jag verkligen köpa!!



sova vore gött

Godmorgon! Fyfaan vad trött jag är...vill bara ligga hemma hela dagen och sova i min varma sköna säng, tycker det är så jäkla svårt att komma upp på morgonen när det är så pass mörkt ute, tror jag är världens morgontröttaste människa med, haha. Idag efter jobbet vid halv 4 så ska jag träffa upp mina kära syskon så ska vi dra och handla och dra hem hit och käka tacos tillsammans, mysigt.

Hittade två gamla bilder på oss syskon, sött va? ;)




Just me.

Jag gör ett vettigt inlägg med lite egobilder på mig ;)









Tisdag.

Godmorgon! Idag är jag ledig så får se vad man ska hitta på. Måste ner till arbetsförnedlingen och lämna lite papper och skit iaf och sen lämna tillbaka mina regnkläder som jag skickade efter från Ellos för dom passade inte, blö. Så med andra ord så kommer det bli en seg och tråkig dag, fast blir ju vad man gör det till iofs..

Anyway för att göra detta inlägg till något vettigt så kan jag tipsa om Goo Goo Dolls nya album "Something for the rest of us" riktigt bra, brukar inte lyssna på dom annars, bara några få låtar jag hört med dom innan, typ Iris och Slide som dom gjort är riktigt bra låtar, värt att lyssna på!



Humooor

Sitter och tittar på Raw comedy, riktigt kul! Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga ;) Saknar att se Björn Gustafsson, han är ju för jävla skön får hoppas han dyker upp nån gång snart i tv rutan. Var ju värsta Björn hysterin ett tag men sen bara försvann han ju..Hur som helst jag avgudar alla dessa komiker som finns, helt underbara är dom :D



det var ett tag sen..

tralala lite seg dag sådär, har inte gjort ett skit resten av dagen bara tagit det lungt och chillat. Rensade min garaderob lite grann iaf. Sen har jag snackat med Josefine över skype, det var fan hundra år sen vi snackade med varandra sist, så dåligt av oss tycker jag :(


Jag och Josi för ett par år sedan...herregud vad små.

Kaffe är min drog!

hejsan, då har man jobbat klart för dagen, skönt med en så pass kort dag tycker jag allt för måndagar gillar vi inte, inte jag iaf. Var grymt hungrig då jag kom hem så fixade mig pannkakor och käkade. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, diska är något jag måste ta tag i iaf och städa ite grann. Men nu är det dax för lite kaffe, haha jaa jag är en jäkla kaffekärring ;)


Trött

Godmorgon! usch jag är verkligen inte gjord för att gå upp såhär tidigt, är så jäkla trött så blir nog att gå hem och sova sen efter jobbet eller något, fast då kommer jag säkert ha piggnat till iofs. Åhh på tal om typ ingenting, ikväll har ju "pensionärsjävlar" premiär, hört något om det programmet? tror att det kan vara kul. Jag ska kolla på det iaf, kl 22.00 på 5an.

Här är ett klipp ifrån det programmet iaf.


RSS 2.0