awesome

Känner mig just nu rätt så awesome eftersom jag sprang 1mil på gymmet förut och brände totalt 850kalorier, rekord för mig haha ;) Älsklingen var med lika duktig. Nu ska jag fan ta detta på allvar med maten och träningen så jag går ner i vikt..

Kvällens mat efter träningen såg ut såhär, mummsigt!



awesome

Känner mig just nu rätt så awesome eftersom jag sprang 1mil på gymmet förut och brände totalt 850kalorier, rekord för mig haha ;) Älsklingen var med lika duktig. Nu ska jag fan ta detta på allvar med maten och träningen så jag går ner i vikt..

Kvällens mat efter träningen såg ut såhär, mummsigt!



nee nu jäklar...

...ska jag uppdatera vad jag gjort fredag och lördag iaf.

Fredag:
Drog in till stan med mamma, mötte sen upp coco och viktor så köpte vi frukost på ikea. Sen gick vi på ikano och sen drog vi in till stan en sväng...jag hittade mig en grå kofta från bikbok, spetstrosor från gina ett par vita, ljusrosa och ett par turkosa sen köpte jag mig mascara och lite vettiga saker på H&M. På kvällen så var jag med min älskling, vi hyrde film och så gjorde vi hembakad pizza som blev jättegod!


våran sjukt goda pizza (innan den åkte in i ugen, höhö) ;)




Lördag: Var ute hos pappa med mamma och brorsan, fikade och sådäär. Handlade lite med mamma så jag köpte mig hårfärg så jag passade på att färga min utväxt igår med, så håret skulle se någorlunda bra ut eftersom jag skulle ut på kvällen..men seriööst hela mitt hår är en katastrof tror jag ska dränka det i balsam och hårinpackningar eller nått..eller vara lite drastisk och raka av det..eller inte. Anyway på kvällen drog jag till sandra så käkade vi mat och drack vin och annan god dricka, drog sedan vidare till gruvan för att dansa, var en hel del folk men mest gamlingar som drar dit nu för tiden verkar det som??? ajja kul kväll hade jag iaf :)


FJORTISPOOOOZE, OH YEAH!

vilodag

hej, kom precis hem från Ida, gick dit en sväng så vi drack kaffe och snackade en hel del, vi har typ inte setts på 5 veckor eller nått, mycket dåligt av oss ju :( så massor som hänt så det var en hel del att prata om. Du är bäst Ida! Snart får vi ta oss en vinkväll tillsammans med.

Skippade förresten träningen..jag kände att jag inte alls var pepp på det idag...tyvärr. Är mest foten som känns störande + att min astma medecin är slut så det går riktigt trögt att träna utan den..har kännt det senaste dagarna jag varit på gymmet, usch! så så fort jag fått lön blir det att lägga pengar på både astmamedecin och allergitabletter..känns verkligen kul att slänga ut sina få pengar man får på sånt där...not!


kan säga att man verkligen känner skillnad när jag tar medecinen eller ej. Folk som inte vet att jag har astma kan ju tro att jag har väärsta sämsta konditionen när man knappt orkar springa 5min utan att dö på löpbandet xD okej så illa är det inte men så jobbigt att springa utan medecinen =/ trist!

Mys

Idag blev det inget jobb för min del, var riktigt skönt att ligga och dra sig imorse, tycker lite synd om victor som måste gå upp så tidigt så ligger jag kvar och har det varmt och gött i sängen..
Frågan är vad man ska hitta på idag? tror jag kommer skippa gymmet idag iaf och vara lite slö...måste ju vila lite emmellanåt också :)


Ozzy var så goowsig så imorse...aaw
mer gosig än vad min Billy är, han bara bits och dampar hela tiden xD

kock sökes!

tjaaa, skönt att ha tränigen gjort för dagen, blev att bränna 710kalorier idag, haha :P nu har jag duschat och ätit, det fick bli köttbullemackor och kaffe för jag orkade fan inte laga mig något vettigt ikväll, jag borde anställa en kock som lagar nyttig mat åt mig då...någon frivillig? höhö.

nej nu ska jag ta och dra mig till min älskling snart och pussa lite pån! hihi
Vi hörs! puss & kram/Mickis


köttbullemacka..mumms!!

jag vill ha resultat

nej vet ni vad...imorse när jag låg och sov så gott så ringde mobilen så det var bara att hoppa upp ur sängen och dra iväg till jobbet..så jobbade på frita idag 8.00-12.30, rätt så skönt tid men skulle allt ha kunnat jobba längre idag för just nu är jag hemma och har verkligen ingenting för mig..riktigt tråkigt faktiskt. Elin och jag som skulle ha tränat på förmiddagen idag men det sket sig ju såklart...men blir väl träning ikväll för min del, skulle nästan behöva vila idag  för känner att jag har lite ont i foten idag men det går nog ändå hoppas jag.

Asså detta med träningen, känns ju asskönt att jag verkligen har kommit igång nu iaf, ska försöka träna en 4-5 dagar i veckan iaf. (som jag gjort senaste tre veckorna!) Det som är mest svårt är nog nästan maten och att stå emot godis osv :( får väl hoppas att jag ska komma igång bra med maten med då så det händer något..vill ju så gärna gå ner i vikt så jag kan trivas med mig själv och min kropp.


jag vet att jag inte är smällfet eller så men vill ha bort mitt fläsk på magen, haha.
sen mina extremt stora lår skulle inte skada om dom kunde bli lite mindre ;)

söndag tralala

då var det söndag igen...helgerna bara flyger förbi..veckorna med iofs. Idag blir det att träna på gymmet med victor och rasmus sen efter det så blir det hem och duscha och sen ska victor och jag hem till mamma och käka mat..lasagne skulle hon fixa vilket är så jääävla gott, mumms :D Usch denna veckan kommer nog bli rätt så seg eftersom jag antar att det inte alls blir mycket jobb eftersom det är sportlov nu och fler barn är lediga och så...så har väl räknat med att bli ledig hela veckan..men det märks.

bjuder på en hyffsat ny egobild... ;) höhö
puss


Melodifestivalen nuråååå!

Hejsan! jag vet att jag är dålig med uppdateringen men nuså. Idag har jag varit hos mormor en sväng och fikat efter det drog jag till gymmet...mitt humör sög idag med men brände tillslut 515kalorier för att vara exakt. Sen var det bara att dra hem och duscha och fixa mig för Elin skulle komma...så hon är här just nu, så jag har käkat, gjorde kycklingtortillas för första gången, dom blev asgoda :) Nu ska vi se på melodifestivalen så får vi se om det är något att ha...men det tvivlar jag på, höhö. Ha en bra lördagskväll! Puss och kram /Mickis


mera jobb!

Heeej! trodde att jag skulle bli ledig idag..men blev bokad idag med. Ska jobba i grebo idag på frita så sliutar vid 17.00 som vanligt. Sen ikväll blir det träning för min del, hårdträning för igår åt jag godis (lite victors fel för han köpde det!) haha ;) Igår var ju jag musiklärare på centralskolan, det var riktigt roligt, så himla kul att få ha lektioner helt själv ovh fixa och greja själv, hade ettor, tvåor och en femma och det gick bra, fick gå igenom klassisk musik och berätta om bach och bethowen haha så nu är jag expert på dom två gubbarna och deras musik, höhö.

Nu ska jag ta och fixa mig! så hörs vi säkert ikväll om jag hinner/orkar skriva något inlägg.
Puss och kram/ Mickis


jobba!

Hej! var ju duktig och drog till gymmet själv igår..slog miutt rekord och brände 700kalorier ;) lite stolt över mig själv faktikst. Efter gymmet så kom victor hem till mg och vi käökade tillsammans, för min del blev det keso och vindruvor, åhh älskar vindruvor det är så himla gott!!

Idag ska jag jobba på centralskolan som jag nämnde igår, som musiklärare, får hoppas att det går bra och att barnen är snälla mot mig. Slutar vid 13.45 idag så får se om man kanske ska vara hurtig och gymma något idag eller om jag ska ha en vilodag..det märks.


Nu blir det att springa!

nej nu ska jag ta tag i detta och dra mig ner till gymmet faktikst, har suttit och tänkt om jag ska träna eller ej idag...ett tag var jag inne på att skita i det men vafan jag vill vara lite mer duktig känner jag, jag behöver förbränna lite kalorier idag :P höhö.


Måndag & Tisdag

Tja! igår jobbade jag på frita på centralskolan från 12.45-16.30 efter det så hämtade syrran och Malin mig så åkte vi hem till mig så malin fick hälsa på Billy, billy hade haft kul med min växt här hemma..typ slitati sönder den så det låg blad och jord över hela golvet, buhu. Sen hade jag ställt in mig på att inte träna men drog iväg med victor till gymmet ändå och det gick jättebra för mig, brände 635kalorier på löpbandet, skönt! Sen blev det neråt sen hem och duscha sen bort till victor och käkade mat tillsammans, mysigt :)

Idag har jag jobbat på körsbärsdalen, var en rätt så kort dag 08.00-13.00 kom på att fan vad länge sen det var jag jobbade för förskola. Sen så ringde faktikst en från centralskolan till jobbet, haha blev förvånad att dom kom och sa att det var till mig, men anyway hon frågade om jag kunde jobba onsdag och fredag som musiklärare, klart man tackar ja till det, blir kul att ha lite äldre barn typ ettor, tvåor och nån femma skulle jag ha.


skönt att jag fått jobba rätt mycket nu!
pengar pengar! :D :D

dansar aldrig nykter !

Tjenare! Igår drog jag iväg och tränade, seriöst mitt humör var så jävla cp på gymmet, ena stunden var jag pepp, sen var jag bara tjurig och irriterad och inget gick som jag ville. Till slut så gav jag nästan upp men jag ba "nej nu fan ska jag bränna 300kalorier annars får jag inte köpa nått godis ikväll" så jag klarade det faktikst 'även att jag var verkligen så sur och opepp men blev stolt över att jag fixade det iaf ;) tack vare bästa victor som peppar en!

Sen på kvällen så kom Camilla hit så åt vi mat tillsammans sen så drog vi ner till gruvan, var typ inget folk då vi kom dit..men vi stod och snackade med johan och robin ett bra tag sen så började det komma en hel del folk, men blev chokad över att det var så mycket gammalt folk?!? cp ju. haha. Anyway jag var nykter hela kvällen (okej jag drack EN cube) så var väl inte så jättekul kväll, satte inte ens foten på dansgolvet denna gången haha kanske för jag var nykter ? höhö. anyway kul att träffa lite folk och så iaf :)


Maten vi käkade igår...så jäkla gott ^^

Lördaaag

Hej! Igårkväll var jag med Victor, Rasmus, Tess och Viktoria, det var trevligt men vi kunde inte enas om vilken film vi skulle se så vi glodde aldrig på någon. Fast när brudarna hade gått hem så tittade iaf victor jag och rasmus på "wrong turn" jag hade sett den förr, handlar om äckliga inavlade missfoster typ. Mysig kväll iaf ;) Idag har jag haft mamma och brorsan på besök, blev lite onyttigheter, fy mig men det är ju ändå lördag. Ska vara duktig och träna sen vid tre iaf. Ikväll så skulle jag varit med linn,elin och sara men det blev inget tyvärr, fan. Så får se vad jag ska hitta på...jag har ju alltid min victor jag kan vara med iofs, höhö.

Hallå vart tog vårvädret vägen då????? nu är det ju fan vinter igen...It sucks!


bild från våren 2009.

Fredagsmys!

Hejsan! Hoppas ni mår bra!
Idag har jag varit duktig och tvättat sen så blev det att jobba mellan 13.00-16.00, var jäkligt lungt på jobbet måste jag säga, tittade på film och sådär, rätt lite barn var det. Nu har jag städat lite grann här hemma, tänkte att idag så skippar jag gymmet, har ont i foten tyvärr! men sen så har jag ju varit på gymmet tisdag, onsdag och torsdag och totalt bränt 1600kalorier ;) rätt bra gjort av mig tycker jag allt! vi får väl se om det blir gymmet imorgon en sväng eller på söndag. nu fredagkväll så ska jag bort till victor, även rasmus, tess och viktoria ska vara där, blir väl att titta film och så.

två söta bilder på lilla Billy..




9 februari.

Hejsan! Igår efter jobbet så stack jag och victor och tränade, gick riktigt bra för mig stod på löpbandet med mina skor som var riktigt bra och sköna att springa i, brände iaf 600kalorier, höhö. Efter det så stack vi hem hit och käkade och så. Idag är jag ledig inte blivit bokad något mer denna veckan...buhuu hoppas att man blir det för jag vill jobba, behöver lixom pengar!! Ikväll blir det träning iaf skulle jag tro, men har fått riktigt ont i min fot tyvärr men gör inte så ont då man springer, känns mest när man går, blää jävla fot :(


Lovade ju att slänga in en bild på mina nya snygga leggings.
Tycket dom var jäkla fräcka så var tvungen att ha dom, vad tycker ni??

blir ett långt inlägg nu..

Heeeej det var jäkla länge sen som jag skrev här, förlåt för det. men ja kul att folket tittar in hit ändå :) Så ja vad har jag gjort ? jag har helt enkelt gjort annat än att sitta vid datorn hela tiden, jag har jobbat rätt mycket förra veckan, tränade, sen blev jag lite småförkyld där ett tag, helgen spenderade jag med brudarna från gymnasiet hemma hos vickis, käkade mat och spelade spel, mycket mysigt tyckte jag! Sen har jag varit med victor en hel del också såklart.

Idag, Tisdag så gick jag upp tidigt redan vid halv 7 för jag var pigg och kunde typ inte somna så jag har ätit frukost i lugn och ro framför vakna med the voice sen har jag varit duktig och lagat korvstroganoff också så snart kommer mammi hit en sväng och hälsar på. sen vid 12 tar jag bussen till grebo för att jobba på frita idag. Sen ikväll ska jag fan ta och träna för igår var jag i stan med mamma och då köpte jag mig ett par joggingskor, 700kr!!! dyrt så nu är jag fattig så måste fan låna pengar för att jag ska kunna överleva assååååå...inte lätt att vara fattig hörrni ska ni veta! buhuuu. Sen köpte jag även ett par skitsnygga leggings på gina tricot, åhh så snygga dom är, ska visa dom senare idag!

har hämtat min kamera som jag glömde hos sara för ett tag sen med, så nu kommer det komma nya färska bilder, nice va? ;) Här är en bild på lilla Billy och mig. Ska bomba er med lite bilder på Billy nån dag bara för att han är så sööööööt ^^



jobbat & tränat

Hejsan, nu får det bli lite kvällsbloggning, haha. Idag har jag iaf jobbat i Grebo igen var utedag idag men som tur var så var vi inte ute riktigt hela eftermiddagen, skönt för det blir så jäkla kallt och stå ute ju, vi var iaf i skogen och lekte med barnen idag. Efter jobbet så blev det att dra hem en kortis och sen drog victor och jag till gymmet och tränade, brände iaf 350kalorier på löpbandet sen så körde jag massa maskiner idag med, guuud så stark jag kommer bli eller ja starkare...hehe ;)

Just nu ligger lilla Billy här vid mig och tittar på när jag bloggar, haha intressant vettni. Billy har ju förövrigt jääävligt mycket damp, hoppar på en och rivs och bits en hel del tyvärr men hoppas han lär sig att han inte får göra så, vill ju att han ska bli en snäll och kelig katt ju.


Känns skönt att ha kommit igång lite med träningen!
Får se om man ska orka dra dit imorgon också och bränna lite fett ;)

RSS 2.0