Hej

 
Hej! :)
 
Bloggen har inte riktigt varit prio ett senaste tiden känner jag, fullt upp med jobb och grejer så har blivit mer fokus på att komma in ordentligt på jobbet. Är inne på min tredje vecka nu och det känns så himla bra, så sååå himla glad över detta. Massor saker att lära sig, mycket att tänka på och komma ihåg men det kommer gå så bra så! lärt mig massor med grejer redan nu :)
 
Ledig imorgon och onsdag iaf, ska bli skönt! behöver det, eller egentligen vore det skönt att jobba... behöver tänka på annat just nu!! Blir att åka in till linköping och köpa mig en ny mobil eftersom min gick sönder i lördags, så ja vi får väl se vad det blir för nån tele :)
 
Assåå älskar somersbys nya smak!! så jäkla god, satt fint at avnjuta denna cider på ems balkong i solen efter jobbet i lördagskväll! Var för övrigt ute på harrys och dansadeeeeeee, whoooop. Grym kväll! :D
 
 

Första jobbdagen

 
Första dagen på jobbet avklarad, och det gick så himla bra känner att jag kommer trivas där :) Väldigt mycket nytt att ta in men kommer gå som en dans allt sen. Känner mig trött i benen och ryggen men är för jag haft mina converse, inte hunnit fixa några andra vettiga skor ännu, måste köpaaa några vettiga.
 
Jahopp nu har jag slängt in tvätt i maskinerna också och så fort jag hängt upp tvätten så ska jag ut till berg och äta lite enkel påskmat, ska bli gött det :D
 
 
 

Saknar gymmet!

 
Idag har man varit lite piggare så blev en promenad bort till mormor på en kaffe :) Känns verkligen att jag inte mår helt 100 men det blir väl bättre, imorgon ska jag jobba iaf kommer säkert vara helt slut då jag kommer hem. Bara att bita ihop helt enkelt, kommer ju att bli helt frisk snart av alla medeciner jag käkar ;) hehe.
 
Åhh börjar sakna träningen, har inte varit på gymmet på två veckor snart, usch suger så jäkla mycket men går ju inte träna när jag varit så pass förkyld och nu med bihåleinflammation :( Blir gött att komma igång med träningen sen när jag är helt kry. Har säkert gått upp några kilon nu bara för det......blä.
 
 

Sjuk :(

 
Heej fy världens sämsta start på denna veckan blev det. Söndagskväll mådde jag inte alls bra, förkylningen hade blivit värre så la mig skapligt för jag skulle upp och jobba (min första dag på jobbet) Vaknade vid tre på natten och var febrig och mådde så jäkla dåligt. På morgonen var det ännu värre så jag tjöt av smärta, så var illa tvugen att ringa och sjukanmäla mig, usch så jobbigt det var men men vad skulle man göra?!
 
Blev att dra upp till VC igår då och det visade sig vara bihåleinflammation...kuuuul men antog det eftersom jag hade så pass ont. Så knaprar penicillin nu och nässpray och några tabletter som ska lösa upp denna skit. Idag har jag ju ändå varit ledig från jobbet, skulle jobba imorgon men blir att stanna hemma så jag är redo för jobb på torsdag, måste ju komma igång med jobbet och lära mig det! Så jaa är väl bara att säga det att jag har förbannat mkt otur tyvärr!! :(
 
Vill bli frisk och må bra nu!
 
 

Fest i hela huset

 
Heeej! 
 
Åhh ganska så småseg idag efter gårkvällens festande, lite väl mycket alkohol kanske haha ;) Bror och jag käkade ihop hos mig och drack ett glas vin innan vi hoppade på bussen till linköping, skulle dock åt olika håll med trevligt med lite sällskap över middag och bussresan ;)
 
Var på fest hos Johan iaf, och hade verkligen en grymt kul kväll, kände inga förutom alex och emelie typ, men alltid kul med nytt fölk :D Kändes så bra att ha emelie vid min sida iaf haha, tyckte så synd om henne som skulle up tidigt och jobba imorse usch, själv kunde man ligga kvar under täcket ett bra tag :D Drog ifrån alex vid halv tre så har bara chillat sen jag kom hem, förkylningen har ju inte gett sig ännu, så blir att vila och ladda upp för jobb imorgon!
 
tänka sig att jag tog några bilder så bjuder på tre stycken ;)
 
 
 
 

Dagarna går undan..

 
Gud vad dagarna springer iväg, sista lediga veckan nu med för på måndag börjar jag jobba! :D Ser ju väldigt fram emot att få börja göra det efter att gått arbetslös ett tag. 
 
Jahopp i tisdags så blev det en jäkligt lyxig tisdag, tog bussen in till stan och träffade Alex blev restuarangbesök och asså så sjukt jävla god mat, Texas long horn var vi på. mumms, gick ganska mätta därifrån kan man säga. Blev några glas rödvin sen på kvällen med, så stolt över att jag lärt mig dricka det är ju fan så gott att jag inte fattat det innan? ;) hehe. Sov över där så blev ju att gå upp sjukt tidigt eftersom han skulle jöbbe så jag tog bussen till sturefors och umgicks med syrran och Lovisa hela dagen :)
 
Var så himla gulligt, jag badade lovisa på förmiddagen och sen när jag satt henne i mitt knä med handduken och skulle torka till henne så ba "min motel älskar" (hon kan inte sägs moster helt) naaaw gullig hon är mitt lille hjärta <3 Blev en mysig dag med bullbak och gofika iaf. Åkte med pappsen hem sen så blev att snylta käk i berg då på kvällen :D
 
Och idag dååå så har man lekt med Emelie ikväll, vi hade tacosmys, käkade som vanligt så mycket så man rullar fram lixom haha. Hur kommer det sig att man alltid äter sig så proppmätt på tacos...kanske för att det är så jävla gött hehe ;)
 
Två bilder från igår när jag var hos fisan..
 
 
 

Headlights

 
Okej det var Emelie som spelade upp denna låten på bussen för typ två veckor sen påväg in till Harrys och jaa jag fastnade direkt för den, har nu lyssnat på den 100 gånger eller mer skulle jag tro, ska inte prata om förra fredagen, hur måna gånger lyssnade vi på den då tro emelie? ;) hehe. Eminem är verkligen grym!!
 
Klicka på bilden för att komma direk till låten!
 
 

GRATTIS MAMMA!

 
Stort grattis till min kära mamma på 50årsdagen!! Hoppas du får en underbar dag! :)
Älskar dig och hoppas du lever 50år till eller mer! Puss <3
 
 

Syskonkärlek

 
I lördags då vi firade mamma så fick hon våran present vi fixat, en förstoring av ett kort på mig och mina syskon vilket hon blev superglad över såklart. Var ute vid templet för några veckor sen då Jennie Kempe tog lite bilder på oss. Bjuder på tre stycken bilder, den första bilden gjorde vi förstoring på ;)
 
 
 
 

Ny vecka!

 
Jahopp då var det måndag igen! Ny vecka och nya möjligheter, haha ;) Nej men idag blir det inget gym eftersom jag är förkyld fortfarande, inte lika illa men jag mår inte helt hundra och då känns det ganska onödigt att ställa sig på löpbandet och ta ut sig, lär bli ännu mer sjuk då så för en gång skull ska jag lyssna på min kropp. Känns dock jävligt segt att inte kunna gå dit idag efter denna helgen med sjukt mycket god mat, alkohol och andra onyttigheter, lite ångest jaaao, men helt underbar helg på alla sätt och vis.
 
Ska idag träffa emelie över en kaffe, får se om vi sätter oss på sandelius, var ett jäkla tag sen vi satt där och snackade skiit hehe. Måste komma ut och göra något idag eftersom igår låg jag hemma och sov hela dagen och gjorde inte ett skit, varken duschade eller något gick omkrig i sovtröjan hela dagen lång, och det händer inte mig ofta kan jag säga!! ganska skönt ändå men bara för att man är sjuk som man inte riktigt bryr sig ;)
 
 

Min helg!

 
Vi börjar med fredagen, vaknade tidigt och käkade frukost framför tvn, sen tog jag tag i mitt liv och gick ner till gymmet! Kände mig ganska seg och så men det gick bra. 5km på löpbandet och sen körde jag trappmaskinen 10minuter och ja det fick räcka helt enkelt ;) Sen drog man ut till berg och lunchade med mamma och satt en stund i solen innan man drog hem igen för att slänga ihop tårtan tills lördagen. 
 
Kvällen blev helt awesome, hängde med Emelie, Robin och Alex. Vi var hos em och käkade ihop och drack vin, skulle väl mest bli lite lungt men alla blev tillslut ganska så fulla haha ;) men sånt är alltid kul. 
 
Tack för en helt underbar kväll <3
 
 
 

 
Lördagen spenderades mesta dels i sängen, var dock inte så bakis men mådde inte så bra, förkylning som kröp sig på under fredagen tyvärr. Så vilade upp mig ordentligt innan man drog ut till berg för att fira mammas 50årsdag ;) Var en mysig kväll med myyyycket god mat, trerätters som pappa hade fixat, mumms och sen tårta på det, tror ni att vi var mätta? ;) hehe
 
Förrätten var skagentoast, mumms
 
Varmrätt: oxfile, fläskfile och potatiskaka, wiskeysås och rödvinsås.
 
Efterrätt: Creme Bruleé
 

Lite uppdatering då!

 
asså jaa sorry för lite dålig uppdatering senaste tiden!! ;) Kan hända att jag råkat skaffa mig ett liv litegrann därför jag inte bloggat så mycket haha nejråå bara glömt bort det lite grann. Så lite snabb uppdatering med vad jag hållts med under dessa dagar..
 
Så jaaa i lördags var jag och emelie ute på harrys och slirade, men innan dess så var vi hemma hos mig och käkade, ryggbiff vettni, hehe fint skare va!! blodigt osåklart ;)  asså fyfan vad folk det var ute denna gången var det fööör mycket folk så var inte lika kul, kunde knappt stå och dansa på dansgolvet fick typ tusen liter öl över sig och tusen armbågar i revbenen ungefär haha nej fyfan för löningshelg ;) men var en grym kväll vilket som!
 
I måndags så kom Sofie hit lite spontant sen eftermiddag så vi käkade tacos ihop och hade en riktigt myskväll med mycket skitsnack. Hade för övrigt haft en förbannat slapp dag, orkade inte träning eller nått utan bara slappade hela dagen lång tills sofie kom över. Ibland får man ha sånna dagar! ;)
 
Igår alltså tisdag, så tog jag mig en proemnix bort till Sara, Savid och lilla Wilma, åhh deras hus var jättefint, vill fan med ha ett hus så himla skönt!! men men den dager kommer väl för mig med i guess ;) Wilma hade blivit så stor sen jag såg henne sist, riktigt gullunge det där.
 
Och sen till idag, började dagen med powerwalk på 5km whoop whoop. Sen hem och duscha luncha och vidare ner till af och "söka" lie jobb, regler som regler känns ju onödogt att söka jobb när jagb väl har fått jobb ;) Anywaay mamma plockade sen upp mig så körde vi mot sturefors till Lovisa och syrran, där fick vi räkmacka och goda kanelbullar, mummsi!! Och sen blev det ikano där även pappa kom och höll oss sällskap så blev köttbullar på ikea till kvällsmat, supermysig dag. <3
 
Från besöket hos Sara :)
 
 

RSS 2.0