varmt!!!

 
herregud idag är jag verkligen sjukt trött, vaknade vid halv 9 och käkade frukost och sådär sen höll jag på att somna sittandes kändes det som så la mig och sov så länge som möjligt haha. värmen tardöd på mig..
 
Har precis fixat mig lite snabbt för ska ju dra iväg och jöbbbeeee.. som vanligt hehe;) Får se om man överlever jobbet idag med, det är grymt jobbigt att jobba då det är såhär varmt :/ Jag som tillomed hatar och är livrädd för åska skulle önska att det kunde åska lite så att vi får lite annan luft! fyfan.
 
Ikväll efter jobbet beroende på när jag är hemma så blir det att träffa Emelie, käka ihop eller bara en kaffe eller nått. mysimyyyyyys!
 
kärlek <3
 
 

Årets första dopp!

 
Ni vet väl vad jag gör om dagarna och kvällarna...joo jobbar såklart hehe ;) Suger att det är så himla fint väder men men huvudsaken är att pengarna rullar in, även om det känns sjukt tråkigt ibland att stå inne och slita då folk har semester och grejer..ja ja. 
 
Idag fick jag sluta kl 15, vilken jävla lyx!! Så hann med en glass med pappa i berg sen passae jag på att sola lite. Sen hämtade emelie upp mig så drog vi och handlade hem hit över en kaffe och sen ut till örn där vi tog oss ett kvällsdopp.Årets första för min del, det var jävla gött det! även att det var lite kallt... hehe ;)
 
Nu är det bara tre dagar kvar att jobba tills man iaf har en dag ledigt, ska bli skönt det! Förhoppningsvis hittar man på ngt roligt då :)
 
Puss på er! 
 
 

Underbart är kort!

 
Haft två härliga lediga dagar nu, hunnit med en hel del grejer :) Idag blev det smultronstället med familjen, gött. tradition att åka dit varje år, dock så var det sån kö stod typ en timme eller nått, lite drygt men så värt det hehe.
 
Är så grymt trött nu så tänkte sova och ladda inför en veckas jobb nu.. heja heja! 
Puss på er trogna läsare hehe ;)
 
 
 

Tjena

 
Igår fyllde pappa år så direkt efter jobbet blev det hem och duscha sen ut till berg. Blev grillat och tårta och kaffe, sen hade ju jag bakat både kärleksmumms, vaniljhorn och cupcakes så mätta blev vi iaf. Kan säga att lovisa gillade mina cupcakes, iaf glasyren ;) hehe. Var en mysig kväll med familjen.
 
Älskar min familj så mycket! <3
 
 

 
Idag gick jag faktiskt upp klockan åtta på min lediga dag ;) det ni!! inte illa gjort. Käkade frukost sen så cyklade jag bort till solariumet och solade 20min, får ju nöja sig med det när nu solen aldrig vill titta fram, jäkla tråkigt sommar det varit hittils :( usch!! Passat på att tvätta idag med hehe. Sen hann jag även med en fika hos sara och wilmis, även sophia var över en sväng. Följde sen med mor och far till stan en liten sväng. Shoppade ett linne och trosor på rean iaf sen blev det inte så mycket mer.
 
En ledig dag går så fort, nu är det jobb fredag till nästa torsdag, varjeeeeeee dag. Sen är ja ledig fredag lördag söndag, fyfaaaaaaaan vad jag längtar!!!! :D :D hihihi
 
Puss på er!
 
 

2-års kalas!

 
Hej på er, bloggen är väl inte den jag prioriterar mest just nu. Jobbar ju en hel del med andra ord, sitter typ aldrig vid datorn ens. Mina lediga dagar är oftast fullbokade med annat kul ;) hehe.
 
Helgen har varit great iaf, efter jag slutat jobbet i lördags så blev det in till linköping och festa, harrys och sådär som vanligt haha, blivit lite väl mycket sånt på senaste tiden men bara roligt! 
 
I söndags var det 2års kalas för lilla Lovisa, aaw lilla gumman börjar bli stor! Var även ledig igår, så då passade mamma och jag på att umgås så blev en tripp till falerum där jag bjussade henne på lunch, mys :) Idag är det jobb igen som gäller! pengar pengar... hehe
 
Ha det gött, puss heeeeeeeeeej
 
 
 

RSS 2.0