fisk & spenat


Lagade mig lite god mat ;) Älskar fan spenat, mumms!



Linköping


Hejsan hejsan! idag har jag varit i stan en sväng med sandra och Roger, trevligt!! därför jag inte har bloggat och sådär idag..igår gjorde jag det inte heller för dråg till stan och mötte upp min älkling så drog vi till ikea där victor shoppade gärnet verkligen, nya påslaken och täcken, kuddar, tv bänkt och allt möjligt så när vi kom hem gjorde vi jättefint i hans lägenhet, myspys! :D

Anyway idag i stan så skulle jag lämna tillbaka en klänning från bikbok jag köpte för ett tag sen men det hade ju gått mer än 7 dagar så då får man tydligen bara byta mot en vara i butiken, kunde inte ens få ett tillgodo kvitto, dåligt!!!! gick 10000varv i den där jävla affären men hittade mig inget, är ju för fan bara massa smått och mini kläder kommer inte i de kläder jag vill ha bara för jag är lite kvinnlig och har kurvor....dah men som tur var så hittade sandra sig något så då bytte vi så istället, bra bra! tänker fan aldrig köpa ngt på bög-bikbok nån mer gång..


Linne från H&M 99:- både roger och sandra tyckte det var lite Mickis utöver det..


klänning/tunika från gina tricot 199:-


Nu ska jag snart dra bort till Victor, sen kommer brorsan dit med så ska vi käka godis och titta på någon bra film. ha en fin kväll! puss & Kram/ Mickis

kärleksmumms!

I brist på något att göra så ställde jag mig och bakade, och det fick bli kärleksmumms eller snoddas som en del säger som det faktikst står i receptet..typ varje gång jag har bakat senaste tiden så har det blivit kärleksmumms men det är ju bara för jäkla gott ju och enkelt är det ju också. btw detta känns som en matblogg idag tycker jag ;)

Jag körde på strössel istället för cocos, blir lite mer färgglatt ju!
sen har jag inte skärt upp den i rutor ännu som ni ser..




bild från google.

Recept

Bara för att denna maten är så god så delar jag med mig av receptet vettja !

Kycklinggryta

4-6 kycklingfileér
1 pkt bacon
2 tsk curry
3 msk mango chutney
3 dl vispgrädde
1 banan
1 burk mandariner

krydda med salt och vitpeppar
servera med ris.


ser kanske inte så mycket ut för världen men god är den iaf...

Tisdag.


Idag har jag inte gjort så jättemycket, var snäll och fixade lite med victors tvätt. Sen har jag lagat kycklinggryta, en grymt god gryta som mamma lagade då jag bodde hemma, åhhhh supergod är den och tro det eller ej men jag kunde göra den lika god som mammi.

Anyway vid ett så gick jag över till Sandra så fikade vi, hon bjöd på glass och hallon och kaffe såklart höhö. trevligt vare att träffas och snacke lite! sen var jag så snäll att hon fick en matlåda med kycklinggryta..hmm kanske ska börja sälja matlådor och tjäna pengar på det?? ;) tsss


Bästa Sandra och jag <3

hem till min darliiing

jahaa slängde ihop köttbullar men dom blev inte så goda tyvärr..buhuu får väl äta dom ändå, hahah. Ska avsluta min måndagskväll borta hos victor så ska gå bort till honom nu och sova där med, sov ju själv inatt, är ju verkligen så mycket mysigare att sova med någon.

Godnatt säger jag nu till er som läser min blogg ;)
Bjuder på en bild på Billys speciella sovstil med...haha moboffer. Tur han är söt iaf!


Kladdkaka med jordgubbar


Har precis kommit hem från Elin, haft en mycket trevlig stund med mina brudar. Vi har väl pratat om allt mellan himmel och jord om jag ska kortfatta det hela. Tiden gick verkligen så grymt fort när vi satt och snackade, lixom satt och snackade konstant i 4 timmar, höhö. Nästa gång vi ska ses så kommer det bli grillning iaf, gäller bara att hitta en dag då alla kan träffas igen.

Anyway....
Ni är bäst, jag älskar er!


Brudarna tar för sig av fikat!


mm supergod kladdkaka elin hade bakat..


Jag, Linn och Sara.

Lunch hos mormor

Nu har jag försökt överleva allergin vilket jag har gjort..haha men usch känner knappt för att göra nått när man mår såhär, usch! Ajja jag har iaf fixat mig för ska dra bort till mormor med mamma och käka lite lunch hos henne, tror min arbetslösa bror ska med också ;) haha.

Sen vid tre tiden så blir det att träffa Linn, Elin och Sara hos Elin över en fika, det ser jag fram emot. Blir kul att träffas allihopa igen, sist var vi ju hemma hos mig och fikade men var ett tag sen så tycker det var dags att dra ihop något nu igen och det var sån tur att vi alla hade tid samtidigt med :D awesome!

Dagens !



usch känner mig sjukt skabbig nu för tiden :( inte kuuuuuuuuuuwl ju! Vill klippa mitt hår så jag slipper ha det uppsatt alltid, för det är grymt slitet och ingen frisyr alls nu när man har det utsläppt, går verkligen inte att glöra ett skit med det. Sen har jag funderat på att lägga i blonda slingor och försöka bli blond igen..men får väl se hur det blir med den saken, allt kostar ju med, och dyrt att slinga håret hos frissan men vill göra det där för gör jag det hemma så blir det ju säkert gult vilket inte är så fint..........

Ha en bra daaag! Puss och kram/ Mickis

Helvetes skitallergi!!

Hej! fyfaaaan vilken allergi jag liiider av idag, avlider ju för fan snart! Näsan bara rinner och kliar och fuck vad det är irriterande!! :( :( :(

fuck you jävla bögpollen!
dö jävla gräshelvete!!

usch så arg jag blir!!! kul att må skit en hel jävla sommar!!
HATAR sommaren!




tidsfördriv

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Jaråå har jag säkert..
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: jaaa, men behöver ju inte vara skitsnack det ;)
Kysst en kompis: Japp!

 

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: Nej är faktikst nöjd med Mikaela, fint namn.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade med familj och närmsta vänner.
Vilken tid vaknade du idag: 10.00 men somnade om ett tag till..
Vad gjorde du igår runt midnatt: gick till victor, höhö
Någonting som du längtar till: jobb, skaffa familj (a) haha
Senaste gången du träffade din pappa: Igår eftermiddag, tog oss en fika
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns nog en hel del där..
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jarååå det har jag allt.
Vad gör dig irriterad just nu: mig själv, att jag inte tar tag i mitt liv.
Långt eller kort: Långt eller kort vaddå?? långt säger vi väl då..öh
Vad gillar du gällande dig själv: snäll, omtänksam, alltid mig själv.

DIN FÖRSTA:

Operation: halsmandlarna, 19år
Piercing: Öronen om det gills som piercing annars tungan!
Tatuering: ingen än så länge..
Bästa vän: hmm min bror säkert..haha
Sport: step up/arobic om det gills som sport??
Husdjur: Undulat, kanin
Vaccination du minns: öhh nån gång i skolålderna, stelkramp kanske??
Förälskelse: minns jag inte
Alkohol du drack: cider


operation av halsmandlarna..


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: åhh både och ju!
Kortare eller längre: Längre!!
Romantisk eller spontan: Spontan.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar eller båda, höhö

min snygge pojkvän med snygga tatueringar :D


what can I say..


känner mig inte på väärldens bästa humör just nu. usch så tråkigt när man känner sig nere. men det gör vi väl alla då och då så jag är väl bara mänsklig I guess. Allt kan gå bra att vara bra till och gå ner i botten för mig verkligen, visst är det sjukt att det kan vara så? jobbigt med känslor och skit. Får väl hoppas på att humöret är bättre imorgon helt enkelt.




lagat maaaat

Nu har jag varit så jäkla snäll och lagat matlådor åt min kära pojkvän. slängde iaf ihop två rätter, varm smörgåstårta och lasagne som jag lagat för första gången så får se om det går att äta lasagnen...haha det får vi väl hoppas ;)

Men victor är inte dålig han heller, han kom hem från tyskland igår och då hade han köpt mig en likör eller vad man ska säga att det heter, liknade bailys ( jag som älskar det!!) han tyckte även att flaskan var mickis-style vilket den verkligen är. 

Visst är den läcker???
grrr på flaskan lixom. Ställde den på hyllan med mina passande tavlor..hahah


guld lördagskväll.

Hejsan!

Jag hade en jättetrevlig , mysig och rolig kväll igår med patrik och Sandra. Käkade tacos så vi blev hur mätta som helst, sandra och jag smakade rosévin för första gången och vi kom fram till att det smakade som en blandning av rött och vitt vin...vi ba "detta är ju bra att dricka om man ska lära sig att dricka rött vin" haha som om man måste lära sig dricka rött vin lixom, tror fan aldrig jag kommer lära mig göra det.

Anyway sen tittade vi på en film patrik 1,5, någon som sett den? den är iaf hur kul och bra som helst men patrik(dah jobbigt med samma namn!) hade allt lite svårt för bögarna i filmen när dom kysstes och så, jag har verkligen inget svårt för sånt :P sevärd film iaf


Love.


Två fina bilder på victor och mig som syrran tog :)





Tatuering

Har ju länge velat tatuera mig och har hittat en riktigt snygg för ett tag sen. Visst är denna fin?? ska jag göra den ska den ju vara rätt stor för annars blir det ju bara klottrigt. Vet inte riktigt vart den skulle passa att sitta på kroppen? vad tror ni? Sen måste jag ju självklart ha pengar till det med..om det ändå vore gratis..haha




jordgubbar!


Sitter och mummsar på lite jordgubbar just nu som jag köpte nere på rotget förut. Har iaf precis hunnit ta en fika med sandra på hennes ballkong sen så gick vi neråt och handlade mat tills ikväll, och det kommer bli tacos, mumms maträtten man aldrig får nog av eller hur? ;) det är bestämt att sandra jag och patrik ska ses och ha det lite trevligt och käka tillsammans ikväll, mys! alltid kul att hitta på någon än att sitta hemma själv och uggla..haha.




Bilder bilder !

Lite bilder från student 2011 som jag lovade er... ;)


Elin & Jag, Grattis gumman!! <3


åhh så stiliga grabbar! Jonte, William & Kim


Syskonen Lundberg


Alexander med sitt supersnygga leende! Grattis till studenten!


Supergoa Kim. Grattis!


Carro & Jonte på flaket


Elin, Sarah och Alexander


syrran, brorsan och jag


Bror och mor


syrran & jag


Världens underbaraste familj som jag älskar mest i hela världen! <3


Just nu


Fredagsmys med mig själv...haha jaa jag är lite mobbad.



fyfan vad du är bra, brorsan!

Jahaa då var studentfirande över för min bror, så fina alla var och framförallt glada, åhhh minns ju själv hur jävla lycklig och glad man var den dagen, skulle vilja uppleva den lyckan och känslan igen :D awesome lixom!

Sitter nu här hemma hos mig alldeles själv, victor har ju åkt iväg till tyskland med mikael men kommer ju hem imorgonkväll men jaa jag brukar ju alltid vara med victor så lite tråk att sitta hemma själv en fredagskväll ju. Åkte neråt en sväng med mamma och laddade upp med lite salta kex och brie ost, haha lite kan man unna sig när man är själv...right? ;)

Brorsan idag efter utsläppet..
Jag ska slänga upp lite fler bilder sen här på bloggen.


Student

Hejsan!

Helt sjukt idag tar min lillebror studenten, stort GRATTIS till dig, och alla andra studenter med såklart! Att det skulle regna denna dagen är väl självklart..på min student spöregnade det också tror det var dåligt väder förra året med faktikst ?? så himla typiskt ju. Är väl värst för alla brudar med klänningar och fixat hår och smink, killarna är ju ändå rätt så välklkädda i sina kostymer ;) haha. Kan knappt tro att det är hela två år sen jag tog studenten, var verkligen den bästa dagen i hela mitt liv, wiee.


jag på min student 2009.

gratis är gott

nämen så generöst av Roséns fastigheter, jag som älskar jordgubbar. Köpte förresten en liter på torget idag och dom är snart slut, haha. synd att inte jordgubbar finns året runt ju :(




Jordgubbar

Godmorgon! sitter här och har precis ätit frukost, gött. Ska neråt en sväng med mamma snart...åhh tror jag ska köpa mig jordgubbar det är ju så jääkla gott ju :D mumms!

hmm givande blogginlägg men vafan nu ska jag hoppa in i duschen! puss


Då och Nu


haha lite kul bara ;)



Raggmunk

Hejsan, idag har jag och syrran varit hos mormor en sväng, hon bjöd oss på raggmunk, åhh vilket är så grymt jävla gott, speciellt mormors ;) jag själv har då aldrig gjort raggmunk i hela mitt liv vet väl knappt ens hur man gör om jag ska vara ärlig men det är nog inte så svårt egentligen, höhö. såå jaa är väl det jag gjort av dagen, så har ju iaf fått mig en promenad både till mormor och hem, kan ju behöva röra lite på mig om man säger så... ikväll blir det nog bara att stanna hemma och vara lite för mig själv som det ser ut nu iaf, känner för det med så, eller helt ensam är jag ju aldrig har ju både Billy och Vincent här, höhö.

Nehee om man ska ta och hälla i sig sitt kvällskaffe??? har bara druckit till frukost idag, ojoj asså inte likt mig, fast dricker nog nästan bara två muggar kaffe om dagen nu för tiden..förr drack jag ju typ hela tiden kändes det som, haha.

Bjuder på en helt dagsfärsk bild på mig också ;)


Tisdag

Hej! fyfan vad trött jag är idag...har vaknat flera gånger inatt av att jag mått dåligt av min allergi, usch inget hjälper ju verkligen. Tabletterna jag tar är precis som sömnmedel..somnade lixom 2 timmar förut på eftermiddagen :( känner mig konstant trött och orkeslös asså, inte alls kul? någon mer som har det såhär jobbigt med allergin som jag har? vad käkar ni för medeciner isf? jag har tamefan provat alla tabletter och inga hjäper speciellt bra.

anywaaaay bjuder på bilder från i lördags för då vare ju feeest ;)
förfest hos mig sen stack vi till jio, treevligt.


Kim och William


Kim och Agnes visar sina movees


kim och jag! :D


Jag, victor och Daniel


yeaaaaaaaaah !


born this way


känner mig så jävla nere. orka.
allt känns bara skit och inget går min väg alls känns det som.
meenigslöööst.

kan jag bara vakna upp en dag och veta vad jag vill jobba med?
vara nöjd och trivas med mig själv nån gång?
kan jag nån gång ta tag i mitt jävla liv?
ta tag i träningen?

allt är bara så jävla svååårt för mig...tydligen. varför ska det vara sååå?
jag vill ha nått som jag brinner för som jag vill göra..men jag har inte en jävla aning. kul...
hatar när jag kommer på sånna här tankar..får panik över allt och mår jättedåligt,
tappar fan lusten till allt :(




Chris Medina

Älskar låten! så fin! sitter verkligen och tjuter. Gillar hans röst!
Låten är skriven till hans flickvän som var med om en olycka och blev förlamad :'( snyft....


examensfirande!

jahaaa jobbat klart för dagen, efter jobbet drog mamma och jag till falerum men hittade mig inget...ville ha ett par nya skor som jag har vita fast dom är helt cpsönder asså så ville köpa ett par nya i en annan färg men med min otur så fanns det inte i min storlek, buhuuuu. Har fixat mig och sådär nu iaf för ska iväg till sandra och fira henne ikväll, stolt över henne som fixat detta nu, tänk att jag har mig en egen sjuksköterska nu :D höhö känns bra och tryggt!

asså fyfan billy rev mig nyss och fastnade med klon i min näsa lixom så fick ett fett stor rivmärke på insidan av näsan...sköööönt värre lixom!! - NOT ! cp katt :(


han må se gullig ut men skenet bedrar kan jag säga.........


jobbaaa

blev inte ledig idag utan blev väckt av att telefonen ringde...ska jobba i en mellanstadieklass på central idag..ska vara på edberga hela dagen...så det var ju synd att inte solen var framme idag ju...blöh.

sen vill jag säga grattis till min älskade vän Sandra som tar sjuksköterskeexamen idag!! :D hur jävla awesome är inte hon då lixom???

GRATTIS VÄNNEN !


bild från maskerad.


nattbloggning !

Hejsan!

jobbat tisdag och idag denna veckan iaf, samma ställe som jag brukar vara på, alltså i eksätter. Känns som mina barn där nu, haha naw söta allihopa verkligen! igår hade jag inget jobb så hade verkligen grymt tråkigt på förmiddagen men sen hörde Ida av sig och undrade om vi skulle ta en snabbsväng till stan vilket jag såklart ville. Hittade mig ett par svarta "cykelbyxor" sen en enkel klänning på bikbok men är ändå liite osäker på om jag ska ha den...jag och klänningar går egentligen inte ihop så bra ;)


denna klänningen köpte jag fast svart istället för grått. 99kr.

Nu ska jag snaaart sova tror jag, men är ju lätt att man fastnar vid datorn lixoooom är inte trött eller så mest trött och ont i fötterna eftersom jag och roger nyss gick en kvällspromenixm trevlans, var ett bra tag sen vi gjorde det nu, får bli oftare. Behöver ju röra lite på fläsket med om man säger så......nee nu ska vi inte vara sådär bittrna, go o glá ska man va! höhö. godnatt på er iaf. Puss och kram/ Mickis

ett halvår idag <3

Har legat ute hos pappa och stekt solen ett bra tag så har nog blivit lite brunare ;) hehe. Vi gjorde oss goda baguetter med skagenröra i och så mumms, sen käkade vi honugsmelon fast fan vad det kliade i mitt tandkött av det :S har fan kunnat äta det förr men vafan tycker jag börjar bli allergisk mot typ allt?!? dåligt.

Förresten idag så är det 6 månader sen victor och jag blev tillsammans, vi sa det att fan vad tiden går fort..kändes som om vi nyss träffades lixom.







I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time


<3

vovve !

Seriöööst min fot gör så förbannat ont...vattenblåsor under den :( beror väl på att jag gick i dåliga skor när jag gick långpromenad med vovven i lördags..dumt av mig ju! så får lida nu för det..tycker allt lite synd om mig.

Bild på söta Dillon som jag var hundvakt åt...han är för söööt ^^



Helgen !

Hejsan! inte bloggat på hela helgen typ. I lördags fyllde ju jonte år så firade honom ute i berg, och jag var hurtig och gick ut dit bara för jag var hundvakt så kunde ju lika gärna ta mig en lång promenad med vovven, åhh vad jag vill ha en hund men det är ju rätt krävande lixom men är en hundmänniska om man säger så, älskar dom! aaaw. På kvällen hade jonte fest ute hos pappa, riktigt roligt och trevligt var det, kul att det blev en lyckad fest :) men fyfaaaan mindre roligt då väckarklockan ringde kl 8 på morgonen för jag skulle ut med hunden...herregud bakis som fan och spydde som en gris...bläää fattar inte jag som inte alls var så speciellt full så ligger man ändå och spyr dagen efter :/ it sucks! men som tur var så piggnade jag till så jag kunde lägga mig och steka i solen ute hos pappa, göttgött ;)


förra sommaren i Söderö.. steeeeeeeeeeek

Grattis brorsan!

GRATTIS JONATHAN PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Hoppas du får en jättefin dag och att festen ikväll blir lyckad, ikväll får du trötta ut alla med ditt tjat om "the boys are back in town" för idag är det ju trots allt din dag ;) haha



Äpplepaj

Bror var här och käkade tacos förut, till efterrät så slängde jag ihop en äpplepaj :)
man får ju lyxa till det till helgen...fast lyxa till det gör jag väldigt ofta...hahah fan vad illa xD



jag & mitt hår asså..


haha jag ärså jävla styrig med mitt hår, blir aldfrig nöjd men nu är jag relativt nöjd iaf.
Färgade mitt hår själv igår, blev ju rödare än när jag gick till frissan iaf ;)






RSS 2.0