mitt hår

Var hos frissan igår och färgade håret, gjorde en avfärgning och sen så slängde vi i en färg, meningen var att det skulle bli mer rött så jag blev tyvärr inte så nöjd så ska tillbaka dit på måndag och slänga i mer färg så det blir mer mörkrött som jag vill ha det

såhär ser det ut nu..




Brahehus

När vi åkte hem från Vara så passade vi på att stanna vid ruinen vid brahehus, så himla fint där!
Tog såklart med mig kameran och knäppte av några bilder :)






så fin utsikt!


Älskar dig <3

mer uppdateringen från helgen

Hann visst inte att uppdatera något mer igår så gör det nu istället.

På söndagen åkte vi iaf hem till victors mamma, chillade där och hade det gött. Sen på kvällen åkte vi iväg och grillade med några av victors släkt, höhö. Kvällen slutade med en film hos mikael :)

Slänger in lite bilder på alla söta djur victors mammi har ^^


aw stora snälla vovven


Pimp häst, hahaha


Lea hade ju fått hundvalpar med, så söööta!!!


william med en liten vovve


gulligull


pusspuss



Skulle allt vilja ha en sån där söt hundvalp, men måste ju fan ha tid och pengar till det med..


Elmia

Har varit bortrest ni över helgen i vara/vedum med min älskling så nu kommer lite uppdatering :)

I lördags åkte vi iaf till Elmia och tittade på alla snygga bilar, tog inte såmycket bilder för det var så jävla mycket folk men fanns ju en hel del bilar man skulle kunna tänka sig att ha ;)





Seriöst vet ni hur mycket jag dog på denna tigelastbil???? så JÄÄÄÄVLA snygg!
Skulle lätt kunna bli lastbilschaufför om man fick köra en sen där ;)
Den fräna var att victor och jag körde om den där igår när vi brummade hem till åtviid, cooooolt.




*dreggel* haha




Fin utsikt där vi parkerade bilen..

Efter att vi hade varit på Elmia nästan hela dagen så drog Victor och jag hem till Cassandra (victors kusin) och Svante, sen var Christian (också victors kusin) och hans brud Elin där, så vi lagade supergod mat och drack lite god dricka, spelade lite rockband och så, riktigt trevlig kväll med trevliga människor!

Här är jag och deras supersöta och feta katt :D haha





Ska uppdera lite mer senare idag vad vi gjort under dom andra dagarna. Nu ska jag allt ta mig en tupplur på soffan, är så trött för sov knappt nått inatt då billy höll mig vaken genom att bita mig och hålla på att vara jobbig :( sen blir jag så seg av min jääävla pollenallergi, hataaaaaaart!!! usch den kan dö tycker jag...snyft.

Hörs senare då! puss o kram på er :)


Party tonight


påskmat hos mammi nu sen blir det fest hos min älskling!

Kvällens mickis ;)




Mjaoooo

aaw min lilla kisse var lite trött förut på dagen, låg och sov så sött så. Om han ändå kunde vara sådär lung och gó hela tiden...jag menar just nu har han damp och springer omkring som en idiot här i lägenheter och hoppar på och biter mig emellanåt....skaaaapligt irriterande kan man säga.




filmkväll med mammiii

hejsan! har varit ledig idag...sov fan till kvart över 12, blöh. sen har jag suttit inne hela dagen i detta fina väder...buhuu ge mig en balkong någon??? anywaaay jag har beställt litekläder från H&M iaf, bla. en bikini får se om den passar min feta rumpa,öhh.

nu ska jag hem till mamma och käka tacos och så ska vi se på "i rymden finns inga känslor"
Ha en finkväll! puss och kram/Mickis



tja tjaaaaaaaaaa


Har varit och solat, skönt. Tog mig en dusch när jag kom hem och har käkat lite köttbullar och makaroner precis. Snart kommer mamma och Mona på besök, ska hälsa på lilla Billy och mig.

Dagens Mickis. (no make up!)
där ser ni färgen på min munktröja jag köpte igår, ljusblå.
coolt av mig att köpa en färg för en gångs skull ;)



steeeeek

har städat och fixat lite här hemma nu lite grann..
ska snart dra iväg och ta mig en 30minutare i solariumet, gött.


grillkväll

Blev stan med mamma en sväng igår, köpte mig en skjorta, munktröja och ett par gråa leggings. köpte även fräna "klistermärken" att sätta på naglarna, dödskallar var det såkart..vad annars ;) haha. Sen på kvällen blev det grillning med familjen ute hos pappa, mys!


grillmästaren ;)


Viktoooor


och jag (nya skjortan där med)


Jag är inte bakis !

Heeejsan! Lördag idag så himla gött. Igår jobbade jag lite grann som syslöjdslärare..lärde mig att sticka igen..jag var riktigt duktig påt iaf, haha. efter jobbet drog jag hem till mamma så käkade vi räckmacka tillsammans, så himla gott! Sen blev det att dra hem till mig, somnade en stund på soffan, höhö. Sen så blev det lite spontanfest hos timmy på kvällen, victor och jag drog dit.. var mycket trevligt och trevligt folk också. Tack för den kvällen! och idag så mår jag superbra eftersom jag tog det lungt med drickan igår, orkade inte vara bakis hela dagen idag lixom =/

Nu blir det lite frukost...är svinhungrig (som vanligt) jag äter fan som en häst nu förtiden och det är ju fan illa...haha. Ska se om man kan väcka liv i victor med..han ligger typ död i sängen..


mhmm älskar frukost! underbart gott :D

fullt upp hela dagen

Hejsan! idag har jag varit ledig..eller arbetslös kanske man säger...höhö. tråkigt iaf men jag har haft lite att göra iaf. Började med att baka kanelbullar (igen!) gjorde ju det förra veckan med..men dom gick åt om man säger så ;) dom jag gjorde idag blev så mycket gidare än dom första, mumms. Sen gjorde jag negerbollar eller choklasbollar som det så vackert heter...fast egentligen så heter det fan negerbollar. Sen gick jag neråt en sväng och handlade tills maten ikväll...så jag har haft brorsan och victor här ikväll så jag bjöd dom på potatis och rotfrukter i ugnen, kall sås och kyckling till det, sen till efterätt käkade vi bullar och negerbollar :D



vad säger du, chokladboll eller negerboll?




En artikel jag läste

Fyfan vilken ball kille! Och han är lärare, fränt! Läste en artikeln precis om honom han har jobbat som lärare i 8år och nu hade han tydligen fått kritik för sitt utseende av nån snubbe som tydligen inte tyckte att han lärare kunde se ut sådär. Lixom vad spelar det för roll hur man ser ut? huvudsaken är väl att man kan sitt yrke tycker jag. Spela roll om man har piercings och tatueringar, tycker man borde kunna få vilket jobb som ändå. man borde få se ut som man vill lixom. Vad tycker ni??

Tryck här för att komma till artikeln!



Tycker förresten han har en grymt snygg tröja (har en lika dan!) haha ;)


blev lite längre dag

Hej, kom nyss hem från jobbet, hade sett fram emot att åka hem vid halv tre men nej så hade det blivit lite fel för personalen där så jag fick jobba till halv fem istället, men det är ju pengar iaf! Imorgon är jag ledig vad jag vet, torsdag och fredag har jag lite jobb på centralskolan, idrotts och syslöjdslärare, får vä se hur det funkar, hehe ;) kul iaf. Ska väl stoppa i mig något att äta nu..keso och kalkon eller nått..inte så lockande men men. Blir nog varken solning eller träning idag förresten...jag ska bara slappa hela kvällen och ha det gött och glassiiiigt, haha.



Jöbbeeeeeee

Hejsan! Idag ska jag jobba en stund i grebo, fick sms klockan halv 9 så stod det att jag skulle börja klockan 9...man ba hmm ofta man hinner men dom ringde upp och sa att dom hade förståelse om jag inte kunde komma i tid, så ska åka med bussen vid klockan 10.05 så jobbar jag till halv tre tror jag. Skönt att sluta tidigt, höhö. Kanske drar och solar eller nått ikväll eller gymmet en sväng?? haha solariumet lockar mer om jag ska vara ärlig men gymmet är jag i mer behov i om man säger så....har gått upp massor i vikt sen jag slutade träna :( buhuuu inte kul det! snyft


Träna eller sola...det är frågaaaaaan :P

Bagare Mickis

Blev ju ledig idag...lite seegt men men! Hoppas på nått jobb i veckan iaf. Hade inget bättre för mig så nu har jag precis bakat lite gott bröd. Dom blev verkligen jättemummsiga ;) Vet inte om det blir en sväng till stan sen med mamma o pappa, pappa skulle väl till ikea och köpa nått så får se om jag kan tvinga dom att stanna en stund så jag kan gå en sväng på ikano...höhöh ajja vi får väl se hur det blir med det..

Nu ska jag slänga ihop några kycklingtortillas...fan vad duktig jag är idag! :D :D



Lööööööve is in the air

Shit vad tiden går fort säger jag bara! Victor och jag har redan varit tillsammans i 4 månader. Så himla glad att jag hittade victor, du är underbar och får mig att må så himla bra! Kärlek till dig <3






Hej

Lekte med Sara igår, var mysigt! vi käkade tacos tillsammans och sen så satt vi ner och bara snackade, sjukt vad fort tiden går då asså. När sara hade dragit så drog jag och roger iväg till seven elven hälsade på micke som jobbade där som man inte hade sett på evigheter så det var ju trevligt. Sen tog vi oss en lång raggarsväng, kuul att åka brum brum


saris och jag <3 hihi

jag dansar alltid nykter, höhöh

okeej igår var det lördag som alla vet, öhhh. Gjorde inte alls speciellt mycket på dagen...somnade tilloch med i soffan mitt på dagen...slööööööö eller så var jag bara jävligt uttråkad, haha. men jag hann med att tvätta och träffa min kära bror iaf. sen på kvällen så träffade jag sofie och sandra och käkade mat och så med dom...vi skildes väl åt vid straxt efter elva tiden och lagom då så fick jag sms av elin så det blev att jag gick ner en sväng till gruvan sjäkv för att snacka lite med elin där..men blev såklart att jag gick in och var där tills stängning, men det var en kul o trevlig kväll även att jag var nykter ;) duktig som jag är! Elin och jag sjöng även karaoke på gruvan...jag ljuger så bra sjöng vi...så bra vi var..haha!


kom hem med en fin autograf från daniel iaf...fin! funderar på o tatuera in den :) öhhhhh

fuck you

Dagens Mickis ;)
vet...inte alls lätt o vara så cool som jag....haha



Grattis mamma!

Gokväll ;) hehe

Har jobbat hela dagen i grebo, när jag kom hem vid fem så slängde jag i mig hamburgare hoppade in i duschen och fixade sig sen så brummade victor och jag bort till mamma och firade henne, grattis mammi! Hon fick en kamera av jonte, coco och mig som hon blev riktigt glad för. Så ikväll har man tjockat sig med kakor,bullar och tårta...haha mumms var det iaf! Sen tittade vi lite på videokameran...så sjukt roliga filmer sen vi var små, kan ju säga att vi fick oss några goda skratt.

Nu ska jag sova för ska upp tidigt imorgon för börjar klockan 8.00 imorgon med...ska ha en 3a till kl 12 sen ska jag gå över och jobba på frita till halv 4 sen slutar jag och så äre heeeeeeeelg :D jippie så gött!!

'
Grattis mamma! Hoppas att du hade en jättefin dag <3 älskar dig!

tjenare!

Hejsan! fyfan vad jag är slö, tyckte jag sov länge igår och då sov jag till halv 11 och idag vaknade jag vid klockan tolv, fyfan hur kan jag sova så länge ??? imorgon blir det att gå upp jäkligt tidigt eftersom jag börjar jobba vid kl 8 i grebo...blir heldag med jobb 8-16.30 sen blir det hem och fixa sig lite för ska hem till mamma och fira henne som fyller år :)

Just nu är jag med brorsan, vi har käkat och så har jag slängt i färg i hans hår,får se om man ska våga klippa lite sen med ;) Ska snart skölja ur färgen ur håret sen blir det lite kaffe och lite fettigt och gott fikabröd till det, mumms! Ha det gött puss heeeeej!


Tisdag.

Heej! gud vad länge jag sov idag, vaknade vid halv 11...var fan ett bra tag sen jag sov så länge faktikst. Idag är det jobb som står på schemat 12.45-17.00 på frita idag så blir rätt kort att jobba. Sen får vi väl se vad som händer resten av kvällen...inget speciellt antar jag :P



Mat på G

Såhär fina blev mina bullar jag bakade tidigare idag.
Kan säga att dom blev supergoda med ;) hihi



Har annars städat och bytt gardiner i köket vilket blev jättefint, lila gardiner som jag fick av syrran. Sen gick jag en sväng neråt i det fina vädret fast fan vad det blåste, men när det inte blåste så var det nästan sommarvärme ute så höll nästan på att svettas ihjäl i min skinnjacka :P haha. Just nu lagar jag kycklingtortillas som älsklingen och jag ska käka ikväll, mumms! det är verkligen supergott.

Dagens Mickis.


Kanelbullar...mumms

Nu är det bullbakning på G här hemma, var ett bra tag sen jag bakade bullar faktikst vilket jag tycker är godast av alla kakor och allt annat onyttigt gott som finns, haha! Mamma ville ha några bullar tills sin födelsedag på torsdag så hon ska få en påse av mig snäll som jag är ;)



Dåligt med shoppande...buhuuu

Tjaaa! Måndag igen då, suger kan man ju säga! Tog ledigt idag för jag orkade verkligen inte bli inringd idag..dåligt av mig att göra så men nån gång gör ju inget. Igår tog jag bussen in till stan för att träffa syrran och gå på stan lite, jag hade ställt in mig på att hitta mig lite kläder och så men jag hittade mig verkligen inget alls :( fan jag blir så jääävla äckligt sur! Inga kläder passar som jag vill ha dom sitter inte som jag vill, visst lite kräsen är jag väl men va fan är det för mode nu lixom? magtröjor och fula färger hit och dit...bläää.


Köpte mig iaf detta.
Älskar färgen på trosorna typ lysande, mahahah ballt !

RSS 2.0