Raggarsväng

Gokväll får man väl säga, jag kom hem för en stund sen, drog ut på raggarsväng med Roger och Sandra, det är så jäkla skönt att brumma bil tycker jag, jag måste fan ta tag i körkortet snart asså! Ska snart ta och sova för ska upp och jobba imorgon, men det är en väldigt kort dag 08.00-11.30 så rätt slappt lixom men bättre än inget såklart.

Nehe nu ska jag ta lite pucko och sen sova, var för jävla länge sen som jag drack det. Men grymt gott är det ju. Godnatt och sov gott kära bloggläsare. Hörs imorgon! Puss & kram/ Mickis


Stöd bröstcancerfonden!

Söt som jag är så köpte jag rosa bandet igår, gör det du med! Kostar endast 25kr.


Sundaaaaaay

Är just nu hos mamma, coco och viktor kommer hit vid typ 5 och då ska vi käka och sådär, mys. Har varit hos mormor och fikat nu i eftermiddag, satt och snackade lite om min hårfärg, mormor vill att jag ska vara blond och bla bla jag ba "men mormor är jag så jävla ful i svart hår?" hon ba "ja!" asså min mormor är då himla snäll ibland eller vad tycker ni? ;)



Blir så tråkigt om man inte har nån bild i inläggen så får bli en gammal cambild på mig..

Shopping

Var förresten en sväng till stan igår med mamma och jag hittade mig två par skor på skopunkten, blev rätt billigt faktikst. Båda skorna kostade 399:- styck så allt skulle gått på 800kr, men köper man två stycken så får man ju 50% på en sko, tycker det är grymt bra! Sen så blev jag medlem i skopunkten med så fick 10% rabbatt också så alt gick på lite över 500.





Dom ser snyggare ut i verkligheten ;)
Skorna med nitarna invigde jag igår, assköna och so Mickis-style, hihi.

Värsta schlagern !

Godmorgon alla babes, ni har väl inte glömt att ställa om klockan? skönt att få en extra timme idag tycker jag allt. Igår var jag på schlagerfesten i sporthallen, det blev en riktigt lyckad kväll tyckte jag. Var förfest hos Ida först, jag Arvid och Ida vare. Vi drack alkohol (såklart) och sjöng singstar som för övrigt är jäkligt roligt asså. Jag är inte bakis idag, så jäääääävla skönt. Fattar inte för dom andra helgerna har jag mått så jävla dåligt på söndagen och idag är jag pigg och mår bra även om man drack och var ite fuller igår ;) Tog tyvärr inga bilder igår..


så jag får väl bjuda på en gammal fyllebild från i sommras..

jag är en jävel på att svära


hahaha mamma och pappa brukar klaga över hur mycket jag svär och har mig i min blogg, men vafan jag svär ju i verkligheten också, det går inte att komma undan. Men ja förvånad över mig själv att det inte ens fanns ett fan med i inläggen jag skrev igår...tsss.

Gubben i lådan

Måste tipsa om den här låten Daniel Adams ray- Gubben i lådan, tycker den är riktigt bra! Ni har säkert hört den innan. Är ju han snubben som var med i Snook ;)


Stan

Godmorgon alla sötnosar! Vad trött jag var när jag vaknade, tyckte att jag borde vara pigg men nehe, men nu har jag piggnat till när jag fått kaffe och mackor i mig. Mamma och jag bestämde oss förut för att åka till stan en sväng sen, wie. Jag vill ha nya kläder till kvällen, vore nice.. och något jag verkligen behöver är ett par nya skor, vill ha ett par snygga kängor/boots. Sen det viktgaste, måste till systemet också och handla lite dricka tills ikväll hmm jag låter som en liten alkholist men vafan äree fest så äre! :D right ? hihi


Helt sjukt vad förbannat söt min mamma är.. ;)

Min kväll och idolsnack

Nu är jag hemma igen, måste ju såklart in på datorn och glo och blogga innan man kan lägga sig och få sig sin skönhetssömn ;) Har haft en jättekul och mysigt fredagskväll med mina vänner. Blev att käka tacos och godis, gott. Robin var med oss också, kul! Kollade på Idol och sen på twilight som gick på tv. Tack för ikväll! <3

På tal om Idol, tyckte ni det var rätt person som åkt ut idag? Jag tippade faktikst på att Daniel skulle åka ut idag, för han var verkligen inte bra idag och mjaa han är mer en ballad och smörsångare tycker jag. Däremot måste jag verkligen hissa Jay, fan vad bra han gjorde den där låten, modigt av honom att ta en sån pass låt eftersom han är mer åt det rockiga hållet.



Bra gjort av Jay, men jag föredrar verkligen då han sjunger mer rockiga låtar, det passar honom och hans stil mycket mer, tror ni håller med mig om det.

Myskväll

Gick bra att jobba idag, lite segt mot eftermiddagen eftersom så många barn gick hem, så det var riktigt lungt men skönt det. När jag åkte hem så var det lite köer eftersom en långtradare hade åkt ner och vält i diket..scary. Ska snart dra mig bort till Camilla för att ha tacos och idol kväll, Kajsa ska vara med också, kommer bli roligt för jag träffar sällan dom brudarna.


Visst är det nästan lite så att fredag = Tacos? :D

Fredag

Åhh skönt med fredag, helg är ju bara för underbart, tror inte jag är ensam om att tycka det ;) Ska jobba idag iaf sen ikväll så kanske jag ska träffa Camilla och käka tacos och glo Idol och så, men det får vi se hur det blir. Imorgon blir det fest med Ida, oktoberfesten.
Någon som ska dit eller?

Nee nu måste jag ta och dra på mig kläder och slänga på lite smink! Ha en bra dag!



jävla nattuggla

Nu är det nog dags att sova, jag fastnar alltid vid datorn. Satt och tittade än en gång på Darins video som kom ut igår, fan vad bra den är. Gav ni den ens en chans och tittade på den?


Tycker att den här scenen ser så läskig ut...scary.

Vi hörs imorgon. Puss och godnatt / Mickis

Det ska va gött att leva!

Som jag sa så drog jag iväg och solade, fyfan vad skönt det var. Lite brunare - lite fräscare nu ;) haha. Åkte sen med mamma hem men drog förbi affären och köpte lite mat och såklart min chokladkaka, är ni också sånna att när ni väl blivit sugna på något eller fått för er om att ni ska ha ngt så måste ni bara ha det? Sån är jag iaf! haha. Extremt vad onyttig jag har blivit på senaste tiden, måste fan ta och skärpa mig!


Hmm när fan ska jag hitta motivationen till att träna igen...??
jag menar så jävla effektivt av mig att gå till gymmet och både hinna med att träna och knäppa några egobilder ;) HAHAHA

Måste ha!

Fyfan vad trött jag är, trött, frusen och typ sur. Sugen som fan på en fet jävla chokladkaka också, fan xD Ska nog dra och köpa en men ur nyttigt är det lixom?!?! Dah, varför kan inte sånt vara nyttigt, så jävla dåligt. För att göra det lite bättre så tar jag en sväng och slänger mig i solariumet med, det behvös fan i den här kylan.



Choklad, vafan vore världen utan choklad?? Vad vore jag utan choklad?! hahaha joo antagligen så vore jag smal öhh, neeeeeej men ärligt fan vad gott det är!!

jobb

Nu ska jag åka iväg till grebo och jobba på fritids i eftermiddag. Tjaråååå


nattmacka vafan

Sådääääär då var man hemma. Drog ju hem till mamma och fikade efter jobbet, jobbet gick för övrigt bra, kort och skön dag. Annars ikväll så fick jag något städryck och städade litegrann och sen så ville Sandra ses så vi glodde på Bonde söker fru och garvade verkligen ihjäl oss åt folket som var med..herregud vilka fula och konstiga männiksor det finns! ;) (tur att man själv är så normal...!!) hehe. Sen släpade Sandra iväg mig till Pierre så glodde vi en film som jag inte minns namnet på men bra var den.

Nu sitter jag med nattmacka, hur gott är inte det?!?!? mumms. Ska snart sova så man orkar jobba imorgon, inte så intensivt att jobba på fritidshem iofs men ändå.


åhh smörgåstårta, det skulle sitta fint som nattmacka ;) haha

Premiär för Lovekiller videon

Åh som jag har längtat efter Darins video till Lovekiller, den släpptes idag. Jag tyckte den var bra, fast hemsk. Ska jag vara ärlig så trodde jag att den skulle vara ännu bättre, men ja den var ju klart godkänd, eller mer än godkänd. Vissa scener ser fan läskiga ut!

Vad tycker ni om videon?


Lite jobb nu

Hejsan! gud vad svårt det är att gå upp på morgonen när det är så pass mörkt ute, jag som är så jääävla grymt morgontrött också, usch! Ska iaf iväg och jobba en stund idag, skönt att ha ngt att göra men det är en kort dag idag halv 9 till halv ett så får väl se vad man ska hitta på efter att man jobbat, blir väl bara chill lixom.


haha jag ser ut som en liten räka idag eftersom jag solade igår xD

det var den dagen det..

Drog hem till mamma och käkade spagetti och köttfärssås, så himla gott, extra gott blir det med rårivna morötter till med. Tog en kaffe där med sen stack jag hem för att ta hand om tvätten. Resten av kvällen så har jag lekt med Sandra, var länge sen bara hon och jag sågs, vi tog en promenad till 7-11 och hälsa på Pierre sen kund ejag fan inte motstå att köpa en brownie dom är ju så jävla goda!!! Blev lite te och mys hemma hos Sandra sen med.


Jag & Sandra i Lördags ;)

tvättaaaa

Åhh det var riktigt skönt att sola, sola borde man göra varje dag för det mår man bra av, iaf jag. Nu har jag duschat och sådär, ska ner till tvättstugan och slänga i lite tvätt nu vid fem..sen blir det nog en sväng upp till mamma och brorsan, hade tänkt att ta med mig några muffins som dom ska få, jag är för snäll ;)


Nu blir det en 30 minutare!

Tjaaa, fyfan vilken seg och tråkig dag detta är. Brorsan har iaf varit här, så fick ju sällskap till frukosten. Har bakat både bär och chokladmuffins för mina ägg gick ut så var tvungen att använda dom. Ska snart dra och lägga mig 30min i solariumet, fyfan vad gött det ska bli, lite värme, sen är jag så äckligt blek nu med. Har funderat på om man ska kolla efter några tabletter som gör att man blir brunare då man solar..någon som provat sånna och vet om dom funkar?


Danskt låttips!

Tycker allt att Rasmus Seebach låt Engel är bra, haha visst man fattar inte riktigt allt som han sjunger men det är ju lika dant med hans låt Natteravn, men åhh fan vad jag gillar den låten, absoluta sommarpartylåten. Vissa låtar kopplar man verkligen till vissa saker, har ni någon låt som ni kopplar till något speciellt?


Finbesök!

Sitter och väntar på att Sara ska komma hit, åhh blir kul att träffa henne igen! Blir förståss fika och skitsnack. mahah bjuder på två riktigt snygga cam bilder på oss, fan vad små!


Im in lööööööve

Jag måste erkänna att när man ser dom här snygga bilderna på Darin i tidningen "Frida" så får jag lust att rusa till affären och köpa tidningen och åka hem och sätta mig och dreggla lite, hahaha. Nej men ärligt det känns ju lite väl när man är 20år men det är så jag känner, grrr på bilderna helt enkelt. Får se hur det blir med det att köpa tidningen, skulle det varit för 4år sen så skulle jag inte ens tvekat att köpa den. Känns onödigt att köpa den om jag inte ens kommer sätta upp bilden lixom, men den är så förbannat snygg så nästan värt att hänga upp på väggen faktikst... ;)




Jag måste säga att jag älskar Darins brallor och skor, fan vad nice asså! :D

så jävla typiskt.

Godmorgon på er! Jaha vad gör jag uppe såhär tidigt tro? Joo vikariebanken ringde mig och frågade om jag kunde jobba på skolan i Grebo, men jag var tvungen att säga att jag inte kunde..fan asså! Bara för jag kom på att jag inte hade pengar på mitt busskort och ica öppnar ju inte förns vid 8 eller nått så skulle inte hinna fylla på kortet, fan miss av mig! Måste fylla på det där jäkla busskortet ifall dom ringer och vill jag ska jobba i grebo nån annan dag, så ja lite ångest över att ha tackat nej till jobb :( ibland skulle man ha körkort och bil, mkt smidigare!

Hur som helst så kunde jag inte somna om så gick upp, sitter och käkar frukost just nu, åhh mitt kära morgonkaffe, tss..tittar på Vakna med The voice, alltid kul att titta på.


Ni som dricker kaffe, håller ni inte med om att det smakar gudomligt på morgonen?

på tal om inget...

haha kände att jag passade in i mitt badrum med min guns'n roses tröja. För övrigt så älskar jag mitt duschdraperi, glömt att visa det. Fick det av syrran och viktor då jag fyllde år. Ballt va?:D




visst är detta bara soo Mickis-style ? ;) tssss

älskar min familj

hahaah familjen sitter på msn och töntar oss, alla går på mig, taskigt va? ;)
Men jag älskar dom ändå! <3


Bilder från igår

Vad är det med mig och bli bakis nuförtiden????? blev det aldrig förut, fan asså. Ska man må såhär varje söndag så är det nog bäst att jag börjar ta det lungt med alkoholen, haha. Men hade iaf en jättetrevlig kväll med brudarna igår. Sandras lägenhet var så underbart fin så jag funderar på om jag ska ta och flytta dit faktikst, hihi.

















Tack alla som gjorde min kväll! Fler bilder kanske kommer upp, kommer dom inte upp här så kommer dom säkert upp på facebook skulle jag tro..

vad gör vi, nu kör vi

Sådär ja! Nu är jag klar! Ska dra mig mot Sandra straxt! Hoppas det blir en kul kväll :) Men man kan inte ha annat än sjukt roligt med mina brudar. Ha en kul kväll vad ni än ska göra! Puss!

SKÅL FÖR FAN !!!!!!

Kvällens look ser ut såhär. Jag inviger nya tunikan ikväll btw (den på bilden!)



partyfix

sådär då var man hemma från stan. Hade bestämt att vi skulle åka typ tolv idag men jag försov mig så gjorde mig iordning på typ 20min, rekord för mig tror jag ;) haha. Köpte mig svarta leggings, en tunika, dukar och en ögonbrynspenna. Nu är det partyfix som står på min "att göra lista". Ikväll blir det att umgås med mina bästa brudar <3

Lyckad fredagskväll

Har haft en mysig kväll me lod Ida, och gud vad gott det var med smörgåstårta, det är något man skulle kunna leva på likaså tacos och kaffe på det. Vi drog även neråt en sväng och köpte godis jag var lite tjock och köpte en chokladmuffins också, goooooott var det kan jag lova. När Ida hade dragit hem så drog jag och lekte med brorsan, Kim och Rebecka. Trevlig och lyckad kväll, tack mina fina vänner <3

Joo innan Ida kom hit så bytte jag gardiner i köksfönstret, svarta såklart. Tyckte det blev fint.




Det bästa med höst och vinter är väl att man kan tända massa ljus, blir så mys ^^

jag vill ha en liten unge ibland..

Jobbat klart för dagen nu då. Var riktigt lungt på jobbet för det var väldigt få barn och ja jag måste erkänna att ju mer man jobbar på förskola ju mer tycker man om det för barnen är så söta, och hur sött som helst när dom kommer och vill sitta i knät och mysa, åhh det är då man önskar att man hade en lite söt unge hemma, hihih.

Nu ska jag ta och frächa upp mig lite och plocka iordning lite här hemma innan Ida kommer :)


naaaw vilken gullunge va.

Idoltjat

Sådär då har man gjort sig iordning och sitter och laddar för jobb. Känner mig lite seg i huvudet idag..hoppas inte att det är nån dum förkylning på gång bara för det orkar jag inte med just nu känner jag, blö.

Anyway ikväll är det Idol och vafan fick en chock av att Alice har hoppat av, lite synd eftersom hon var rätt bra - i början iaf..men nu, vad har hänt lixom? Hennes audition var grym och jag trodde verkligen att Alice skulle bli en av mina favoriter men nej hennes framträdanden har varit mer en besvikelse för mig. Tror nästan att hon gör rätt i att hoppa av om jag ska vara ärlig, bra gjort! Tror hon kan lyckas bättre på egen hand med musiken. Vad tror ni?

Men vad jag fattat så kommer Minnah vara tillbaka och tävla ikväll? eller?
Vafan bättre att ta dit Sassa tycker jag ;) ...eller varför inte mig? öhh


Älskar Alice grymma look på bilden.

krama kudden

Klockan börjar bli mycket..så är nog dags att krypa under täcket snart och sova eftersom att jag ska jobba imorgon också, men börjar inte förns 13.00 så har ju skön sovmorgon iaf. Skönt med fredag för denna helgen har jag sett fram emot. Som jag nämt tidigare så blir det att träffa Ida imorgonkväll och på lördagkväll så blir det att träffa mina brudar, Sofie och Sandra, kommer bli käk och dricka hemma hos Sandra i hennes nya lägenhet, ska bli spännande och se hur hon bor sen kommer vi dra vidare till Gruvan och dansa loss litegrann ;)


En kväll med dom här brudarna behöver jag! <3
Bilden är från sommaren 2009 då vi var på fest i Parken!

Godnatt och sovgott så hörs vi imorgon!
Puss /Mickis

fyfaaan



Gud vad seg och trött jag känner mig. Hur som helst, jag ligger och glor lite på lyxfällan fyfan vilken jävla brud asså, helt blåst och dum i huvudet, fattar inte hur man blir sådär. Aldrig i hela mitt liv att jag ens skulle vilja vara kompis med en sån där brud, skulle gå mig på nerverna får ju lixom bara lust att slå henne när jag ser henne, haha. nej gud vad taskig jag är...men man behöver inte alltid vara snäll..tss.

Nehe nu ska jag ta och städa hos min lilla sötis Vincent.


Hejsan!

Jag blev inringd imorse, så har jobbat idag från 09.30-16.45. Blev hämtat av mamma när jag hade slutat så drog vi neråt och pantade alla min burkar jag samlat på mig, sen blev det att storhandla. Jag hade nästan inget här hemma, varken i kylen eller frysen. Köpte även lite alkohol tills i helgen ;) och vet ni vad, en bit smörgåstårta också som Ida och jag ska mummsa på imorgonkväll för då blir det fredaaagsmys och Idol!

Provade en ny maträtt nu ikväll, hittade på internet igår.
Så tipsar er om det för det smakade helt okej, väldigt enkelt och snabbt.

Blanda:
keso
kalkon/kassler
paprika
gurka


sen tar man i vilka kryddor man själv vill ha. Jag tog i rödlök också för det är så gott.
men sen lägger man i röran i tunnbröd och rullar ihop - Klart!





Vafan! titt så snygg jag blev !

Kletade nyss på en ansiksmask, fyfan vad gott den luktar då!! Ansikstmask är så skönt, något som alla borde göra då och då, ja även killar och nej det är inte bögigt som vissa säkert tycker, att ta hand om sig själv är minst lika viktigt för killar som för tjejer, right? ;)


fiiiiiiiint, hihihi

Leopard !

Yej mitt paket från H&M hade kommit, fan vad bra! Och jaa kolla in vad snyggt det blev med mitt nya påslakan, kommer sova så jävla gott, grrrrr jag är kär ;)




Dagens diss!

För några veckor sedan beställde jag ett par leggings och ett påslakan från H&M om ni minns det, det har varit så mycket problem med detta, jag har inte fått grejjerna ännu. Ringde till H&M i helgen och frågade vart mitt paket var och om dom hade skickat iväg det eftersom det var draget pengar på kortet, men tydligen så hade dom inte ens fått in en beställning, man ba vafan?! Nu har pappa ringt och skällt på dom och dom hade nu hittat paketet och det ska vara här nere på ica, så jaa vi får väl se om dom kan leta fram paketet till mig. För jag har inte fått någon sms eller nått om att paketet finns att hämta, usch vad dåligt!


H&M, för fan ni är sämst för tillfället!!

Då & Nu

Jovars man ändrar sig en hel del på 5 år :) Känner ni igen mig?


Tisdag.

Jaha idag har man inte gjort allt för mycket. Var över hos Sofie och har varit där ett bra tag, var länge sen vi träffades så vi hade en hel del att prata om lixom. Hmm resten av dagen/kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på att göra..städa lite grann kanske eller nått, går alltid åt.


Jag & min fina vän <3

!!!!!!

När ska saker och ting börja gå som jag vill egentligen...??


:(    FUCK !





JAY!


Jay, Fyfan vad bra han var i fredags, håller ni med mig? Jag vet att jag är lite efter som skriver om detta nu, men vafan det är så värt att ta upp. Hur som helst jag blev helt kär i hans tröja, så jävla snygg ju! En sån vill jag ha, höhö. Älskar stilen han har, cool och trachig lixom, hur nice lixom? :D grrr...


aldrig mer säger jag bara..

Usch så jag mår idag..spytt som en gris, fräscht verkligen. Men brukar aldrig bli såhär bakis så jag mår illa och shit, blä. Aldrig mer dricka alkohol kände jag idag! men det vet vi ju hur det kommer gå med den saken... ;)

men men det blev spontanfest igår, härligt! Lite förfest med brorsan här hemma, hade askul! Sen kom Kim hit till åtvid så då drog vi ner till Gruvan och dansade och så, det var fan mkt folk på gruvan så det var kul. Camilla och jag sjöng karaoke så vackert ;) blev nog en hel del falska toner där, men lite får man väl bjuda på sig själv. Blev lite väl mkt dricka för mig så hade helt glömt bort att jag tagit kort inne på gruvan, haha. men bjuder på några bilder från kvällen!


naaaaw fin bild på mig och min kära bror <3


Det shottades en hel del ;) hehe


@ Platina Gruvan. Jonte den lilla alkolisten med ölen i högsta hugg!


Jonathan och Kim !


Trevliga grabbar! Daniel, Jimboy och Jösse!


Vackert är det rätta ordet !


Avslutar med den här sötfula bilden på Kim och mig! xD


TACK ALLA FÖR EN KANONKUL KVÄLL! :D :D

Älskar min nya tröja!

Först och främst så måste jag visa min underbart snygga tröja jag köpte i fredags när jag var i stan. Visste inte om jag skulle ha den eller ej först men den var så snygg så kunde inte motstå att köpa den;) plus att jag älskar ju dom här overzisemodell tröjorna.


H&M, 149:-

före - efter

Jag skulle inte kunna leva utan plattång. Visst mitt hår är inte så lockigt annars, men det är ju så risigt och fult då det inte är plattat. Det är ju ett visst självfall på håret...hata! det lägger sig helt cp. JAg menar ni ser ju själva att det är mycket snyggare då det är plattat och fluff :D hihi


Ser fram emot imorgon..

Blev en lugn dag idag, rätt så skönt. Men sen blev jag så jäkla rastlös och visste inte vad jag skulle göra så skickade iväg ett sms till elin och frågade om vi kunde ses, så hon kom hit till mig en sväng. Vi satt oss i soffan med varsinn kopp kaffe i handen och pratade om allt och inget, älskar att bara kunna sitta ner och bara prata.

ikväll har jag inte varit på bästa humör kan man säga, allt är emot mig. Så imorgon blir det att hitta på roliga saker, hela dagen, jag behövert. Åker in till stan med Roger, blir avsläppt hos syrran så ska vi antagligen dra till ikea o köka frukost där sen ska vi gå på stan och ja bara va, sen blir det att möta upp Micke för en fika, länge sen nu! Efter det blir det att leka med Robin på kvällen, blir kul. Sen har jag sån tur att jag åker hem med Roger senare på kvällen med.



From the mountains to the seas
Across the miles of memories
Through the endless dark
Say you'll walk the distance to my heart
Past the walls of fear and pride
To a place where love can't hide
Searching for a spark
Say you'll walk the distance to my heart .

Färgar håret

Inget jobb idag, tog bort tid att jag inte kunde jobba eftersom jag kände för en vilodag eftersom jag inte känner mig på topp heller :( förkyld.

Brorsan kom hit en sväng förut och var lite social, trevligt. Just nu har jag hävt i lite svart färg i håret i utväxten, hatar när det bir utväxt så nu ska håret bli helsvart igen, men åh skulle vilja göra något med mitt hår, ngt nytt men vet inte vad??? förslag? rött hår är rätt så snyggt och ballt ju, men då måste man ju hålla på att bleka håret och sen ha i röd färg, omständigt och dyrt eftersom jag helst vill göra det hos frisören så det blir rätt.


Längta tillbaka faktikst.

Så minns jag sommaren 2010


Mysiga kvällar vid bysjön.


Grillad mat, mumms. love it.


Myskvällar med Sandris


Spontana utflykter med Sandra.


Steeeeeek


Raggarsvängar till Max.


Många långa raggarsvängar med Roger och Sandra


haha utflykter som sagt


Smultronstället


Smultronstället med Sofie och Pelle


Galna fester!


Parken med bästa


Party på gruvaaaaaan


firade 2 årjubeleum för sandra och mig, haha


plaska i vatten


och bada förståss.

Fan vilken underbar sommar jag hade, men synd att den skulle gå så jäkla snabbt.
Har förståss gjort så mycket mer saker än de saker som visar på bilderna.
Nej nu längtar jag redan till sommaren 2011 :D

en jävla lång text typ

oj oj vilken lång dag det har varit känns det som. Började med att jag blev inringd av vikariebanken imorse vid halv 7........snark lixom, vara bara att stressa iväg och jobba i eksätter. Hatar när det blir så stressigt :( förstör lixom hela dagen tycker jag. Det var första gången jag var i eksätter idag, men det gick bra men herregud vad stökiga barn och rörigt det var emot alla andra ställen jag varit på, jag är verkligen helt slut efter den här dagen på dagiset..

Fick mat hemma hos mammi iaf, sen nu ikväll har jag tvättat lite och så bakade jag muffins, fast som blev inte så bra, muffins är verkligen inte min specialitet ;) tss. Nu är jag faktikst jäkligt trött och längtar tills jag för krypa under täcket och sovaaaaaaa. Imorgon blir det mer jobb, nice.


bild från i sommraaaas.

lugn kväll

Direkt efter att jag hade jobbat idag så drog jag hem till mamma och käkade mat där och drack kaffe, mumms. Tycker jag varit rätt så effektiv idag, för han städat och fixat lite här hemma nu ikväll med, har bara disken kvar att ta hand om, blä hatar att diska det är så jävla tråååkigt. Just nu känner jag mig lite seg och trött men har typ lust att baka något men jag vet inte vad, tror nog att jag iaf ska ta och baka kanelbullar eller vaniljbullar någon dag framöver.

Det får blir en myskväll här hemma för mig ikväll.....


......ungefär såhär mysigt..fast inga ostbollar, haha
den här bilden är tagen efter en förbannat kall promenad som Sandra och jag drog ut på, i tunna leggins och det vart flera minusgrader ute, fyfaaaaan vi trodde vi skulle frysa ihjäl. Ringde till roger och bönade ocg bad att han fick hämta oss, vilket han till slut gjorde, tur det roger, annars skulle sandra och jag ha frusit ihjäl och jag hade inte skrivit detta inlägg idag då..haha xD

jag trodde fel..

Jahaa jag trodde att man skulle bli ledig idag men nehe fick ett sms om att jag skulle jobba i Grebo fritidshem, gött med jobb tycker jag allt, fast lite dåligt att jag börjar bli förkyld, men jag överlever nog. Slutar vid 17.00 idag.

Men då hörs vi kanske ikväll då! Puss & Kram / Mickis



Tatuering!





Linköping

Blev att åka ut till pappa en sväng förut idag, fikade där sen så drog mamma jag och jonte in till stan. Köpte mig en laddare till datorn eftersom min gått sönder, skönt att ha en som fungerar nu iaf. Sen köpte jag mig en träningströja också, går alltid åt. Vi han även med att åka hem till coco och dricka kaffe där.


Jag och lilla söta Nebraska.


pusspuss !

Myspys!

Blev vinkväll med Ida igår, mysigt värre lixom! Lite senare på kvällen så fick jag ett ryck och ville dra o hälsa på Arvid och Martin så ja vi gick hem till Arvid, glodde på en skräckis där men jag typ sov halva filmen så vet inte om det var läskig eller ej, hahah.

Tack för en trevlig lördagskväll! <3







Spännande

Jag vill se videon till Darins låt Loverkiller snart..tror verkligen att den kommer vara awesome!
Kolla in detta klippet då man får se några scener från videon...spännande!


snart sova då.

Som jag sa i inlägget jag skrev imorse så gick jag och la mig och sov en stund då jag kom hem, sov i 1 ½ timme, haha så ja lite väl lång powernap där va, men det var gött. Drog till mamma och käkade mat där vid fem, alltid lika gott med mammas mat lixom. Sen resten av kvällen har jag lekt med Ida, hon hade bakat asgoda chokladmuffins som vi fikade på, sen tittade vi på robinsson och ja bara chillade. Imorgon blir det inget jobb iaf, men måste upp i tid för ska till fucking bajs AF vid 11.00...hm orka!! gah

sugen på lite party i helgen...någon som vet nån fest eller ska ha fest..? ;)




orka

hejsaaan, kom på att jag aldrig bloggade igårkväll eller så men jag hade fullt upp hela dagen igår. Jobbade halv 10 till halv 5, efter den drog jag neråt en sväng vidare hem och direkt till tvättstugan, stoppade i mig lite mat och sen hade jag fan tänkt att lägga mig ner och sova för jag var så grymt trött men istället så drog jag till gymmet, fyfan det var hurtigt av mig. Så efter gymmet blev jag pigg istället och hade svårt att somna på kvällen sen.

Idag då blir det jobb igen, annars skulle aldrig vara uppe såhär tidigt ;) hehe. Börjar vid 8 och slutar vid halv 2, längtar redan nu tills jag slutat så jag får gå hem och sovaaaaaa en stund eller nått. Förövrigt känner jag mig inte alls så pepp idag..på något, blää.

jobbat och tränat

Det gick kanon att jobba idag, blir att jobba imorgon igen 09.30-16.30 så blir en rätt lång dag. Efter att jag jobbat idag idag så drog jag till mormor och fikade, efter det ner till AF en sväng, handlade lite mat och sen piercade jag örat, nice. När jag kom hem var det bara att dra på sig träningskläder och gå bort till gymmet, camilla och jag var mest flummiga idag så ble inte så jättemycket gjort, men lite iaf, får se om der blir gymmet imorgon med en sväng.


Tack Jonte för piercingen! :D
(fick pengar till att pierca mig av honom då jag fyllde år!)

Godmorgon

Godmorgon! Visst är det konstigt att jag typ alltid vaknar en timme innan larmet går på morgonen? hmm men somnar alltid om asså men ja anyway sitter och tittar på vakna med the voice och käkar frukost. Efter att jag jobbat klart idag tror jag nog att jag drar till mormor en sväng, det hinner jag allt innan jag ska hem och byta om till träningskläder för att sedan bege sig till gymmeeeeet. Sen får vi se vad kvällen har ett erbjuda, nån kanske vill leka med mig? :)




Mickis

Okej i brist på något att göra så gör jag en lista om mig :)
Saker ni kanske inte visste om mig



Jag...

är extremt fåfäng, speciellt med mitt hår
tycker det är kul att sminka mig
använder utryck som "dah" "typ" "lixom" för mycket
är lättirriterad
kan bli riktigt jävla sur och förbannad

har extrem fobi för tvestjärtar (ryser bara jag skriver ordet, usch)
är expert på att använda fula ord
gör alltid som jag vill
gråter väldigt ofta och lätt
kan ha samma låt på repeat hur länge som helst
är en idolnörd
har extremt många egobilder på datorn
gillar att sjunga
älskar färgen svart
tycker det är sexigt med killar som spelar gitarr

har vädigt mycket energi (dampbarn typ)
skulle aldrig ta på mig ett rosa plagg
hatar att vara blek
jag tycker nitar är snyggt
skulle kunna tänka mig att göra skönhetsingrepp
beundrar personer som vågar vara udda
gråter till lejonkungen då mofasa dör
älskar lejon och tigrar

hatar falska personer
har svårt för att ringa personer jag inte känner
älskar att göra mig dum och skämma ut mig
tycker dödskallar är ballt
tycker det är grymt nice med tatueringar och piercingar
älskar kaffe
har dåligt tålamod
är väldigt ärlig

tycker det är skojjs att vara onykter
skämms väldigt sällan eller tycker saker är pinsamma
har alltid svart nagellack
hatar stringtrosor
hatar actionfilmer
skrattar till filmen "The Grudge"
är beroende av facebook
älskar att dunka hög musik
har dålig humor

...jaaa nu vet ni lite mer om mig iaf ;) puss på er!

Beställt!

Måste visa mitt snygga påslakanset som jag beställde från H&M igårkväll :D


Kunde verkligen inte motstå, så fräääscht! 199:-


Sen ett par jeansleggings, 149:-

Jobbeeeee

Imorse när jag låg och sov så gött i min säng så vaknar jag av att mobilen ringer, då ville dom att jag skulle hoppa in och jobba, så det var bara att fixa sig fort som fan och dra iväg, jobbade kl 9-15 idag. Gick riktigt bra tyckte jag. Efter jobbet så drog jag iväg och tog mig en 20minutare i solariumet också, riktigt gött var det. Imorgon blir det att jobba på samma ställe kl 8-14 sen vid 4 ska camilla och jag träna, fifan måste verkligen komma i form lite ;)


oh yeaaaah gött att tjäna lite pengaar...

nu blir jag snygg

Kletade på en ansiksmask nyss, fan vad snygg man blir, ville nästan hellre äta upp den istället för att kleta den i ansiktet för det var choklad, mumms men tror inte det är så bra att äta den..


snygg va..? ;)

Stan och vinkväll!

ne fyfan vad dålig jag är på att bloggaaaaa. Jobbet i fredags gick jättebra kvällen blev en chillkväll för mig, rätt tråkigt, blä. Igår så blev det stan med Ida, var så mkt folk så vi satt på donken ett tag och fördrev lite tid, sen tog vi en fika inne på maxi, höhö. Sen på kvällen så hade vi vinkväll, kex och vin, fyfan vilket gott vin jag köpte åhh farligt gott var det verkligen ;) Kvällen avlutades på platina gruvan. Har tyvärr inga bilder från kvällen!


Jobb!

Hejsan! Idag ska jag faktikst jobba i Grebo på frita, ska bli roligt :) för hatar att gå hemma och bara glo typ. Jobbar till 17.00. Ha en bra dag allihopa! pusspuss på er!



ja varför inte slänga in två ego bilder ;) hehe

RSS 2.0