Effektiv dag

hejsaaan, gud vad jag hunnit med mycket idag känns det som. Har tvättat, varit hemma hos mamma och käkat där, sen drog vi och handlade mat, kan ni ge förslag på vad man kan äta eller? Finns typ inget jag är sugen på eller vill ha, så ge mig matförlslag vettja. Har även städat lite grann, bytte gardiner i vardagsrummet blev riktigt mysigt.. fast väldigt höstigt men ja hösten är ju tyvärr här nu så :(


såhär ser det ut nu, lite mysigare än innan.

Stan

Drog till stan med Ida idag, var askul och trevligt, hittade mig smink och sådär. När vi skulle dra hem så stannade vi på Max och käkade, snacka om att deras hamburgare är så mycket godare än Mc donals..och förresten så gick det rätt bra att gå med min stukade fot idag, den är inte så svullen nu, bra det lixooom.

Har glömt att visa hur snyggt jag hade matchat min make up med tröjan i lördags ;)


Partybilder

Bilder från igår, dom flesta är jag med på eftersom jag går och tar kort med folk hela tiden, haha. Såhär såg min outfit ut igår då, piffade med lite cerpentiner när jag kom dit, nice va? ;)



Tommy & jaag


Arvid


jag och martin, charmigt


Sofie och jag, yeeej


Arvid och jaag


eh kommer inte ihåg vad han hettet (a)


Robin och Tommy

Togs inte så många mer bilder tyvärr, glömmer lätt bort att jag har kameran med mig.

stukad fot

fy vad trött jag är just nu. Drog ju iväg på fest igår, och kom hem nu ikväll för blev visst att jag sov över där, men fyfan vad kallt det var för vi sov i ett stall lixom, usch trodde jag skulle frysa ihjäl ett tag där men jag överlevde. Dock så ramlade jag igår och stukade min fot, idag kan jag knappt gå på den, grymt svullen och gör riktigt ont, buhuu..så mamma var här och lindade om min stackars fot..haha ;) Ska ta det lite lugnare med alkoholen kanske..ehh.


min stackars fot..buhu

kräftskiva !

yeej dags att börja ladda inför kräftskiva ikväll, kommer nog bli jättekul tror jag :D wiee. I början av veckan var jag inte alls så pepp på fest, säkert för jag inte mått så bra och så men nu mår jag bra och känner mig riktigt peppad faktikst..får se om jag ska ta det lungt ikväll... ;) hehe. Mitt stora problem just nu är KLÄDER, vad fan ska man ha för kläder lixom...?!

Nee blir att rota igenom garderoben nu och leta efter något snyggt..


Dagens shopping


Den randiga tröjan är från Cubus, 129:-, köpte även en sån grönrandig likadan. Sen så fick jag ett vitt vanligt baslinne på köpet eftersom det var tag 3 betala för 2 plagg. Den gröna tröjan är från H&M, 149:-. Köpte nya svarta leggings också..

Gick in på kicks och köpte en jävla dyr ögonbrynspenna med, 145kr, fyfan hoppas den är bättre än H&Ms..lovar den kommer vara lika kass som H&Ms är..ajja man måste la testa!

Pizza!

hej, drog in till stan med mamma idag. Shoppade allt lite tröjor... får se om jag lägger in bild på dom sen vettja :) Snart kommer brorsan, Kim och Rebecka hit så ska vi äta pizza här som dom köper med, mummsigt, fast konstigt nog är jag inte så hungrig. Åt inte ens upp maten på ikea när vi åt där. Får se hur mycket jag orkar av pizza, orkar fan aldrig en hel pizza.


flöööööötigt xD

Tacos och rockband

sämsta uppdateringen, förlåt för den. Var hos mamma förut och käkade tacos, åhh så himla gott det är man äter sig alltid så jäkla cp mätt på det...haha. Spelade lite rockband med brorsan med när jag ändå var där. Imorgon ska nog mamma och jag till stan, jag vill ha nya kläder så hoppas på att jag kan hitta mig något iaf :)

Jag har verkligen brist på roliga bilder..
Här är jag och syrran, nån stans i västervik. tror jag gick i 8-9an där..

man kan nästan inte tro att det är jag på bilden ;) ändrat mig har jag gjort iaf!

Hej

Heeeejsan, drog till jobbrummet på arbetsförmedlingen..kul verkligen. Men träffade på Elin, inte ofta man gör det lixom så pratade lite med henne, och naaaw värsta söta bebismagen ju gulligull. Handlade lite också, hatar att handla för vet aldrig vad jag ska ha för mat här hemma, trist o laga mat själv juuuu. blä. Anyway snart kommer Martin hit en sväng iaf :)


bild från början av sommaren..
hahaahahha detta var så kuul, och jag var typ rädd för fåren först!! xD

spännande godis..

Köpte med mig sånna här förut när jag drog hem till mamma o brorsan, typ kopia av kinder egg fast den här chokladen var inte lika god + att det bara var mjölkchoklad och ingen god vit choklad på dom. Men köpte dom bara för att, för man får ju en överraskning i också, haha.



Nee ska man köpa sånna där får det nog bli kinder egg nästa gång.. ;)

Glass med Roger

Drog iväg till stallis med Roger och käkade glass och satt o snackade där ett tag, trevligt. Sen drog vi en sväng till willys, handlade bröd till mamma eftersom hon hade glömt köpa det, snäll jag är asså, sen tog Roger och jag oss ett raggarvarv i åtviiii, alltid lika spännande... ;) hehe


Glassmonster vafan, mina tänder ser jäkligt vita ut ?! :D


Roger fnissaaaar




haha asså aaaw värsta söta tjockisfågeln

Brorsan våldgästade..

Blev väckt av att brorsan ringde mig imorse och sa att han var påväg hit för han ville fika, så jaa då fick jag sälkskap till frukosten, alltid trevigt för det är så jävla tråkigt och sitta och äta själv.

Nu sitter vi och nördar vid datorn och snackar. Min bror är bäst!



nu ska jag sluta nördaaa...

nehe om man skulle ta och gå och lägga sig istället för att sitta uppe och nörda hela nätterna..ska eventuellt med mamma till stan en sväng imorgon om jag inte känner mig mer sjuk än vad jag gjort idag. Är väl egentligen bäst att vara hemma och vila och ta det lungt..men jaa stan är ju roligt och svårt att motstå ;) Kanske man kan hitta sig något nytt med...hihi

Godnatt och Sovgott / Mickis


idag skulle jag ha gjort vaddå?

Jag kom på det att att det var egentligen idag som jag skulle ha opererat bort halsmandlarna...så skönt att jag fick det gjort en hel månad tidigare asså..dels för jag var så grymt nervös inför operationen också. Det är ju riktigt skönt att slippa käka penicillin och slippa åka in till sjukhuset varannan vecka typ..


gud vad duktig jag hade varit här asså.. ;)

Punkrocker !

Oh yeah, gillar bilden! Från maskeraden förra året, jag skulle föreställa punkare ;) Sen hade jag på mig ett par svarta sönderklippa leggings som jag satt ett x antal säkerthetsnålar och kedjor i, rätt så balla var dom faktiskt nästan så man borde börja använda dom....



titta på videon!

Godmorgon! okej idag känns det som att mitt humör är lite bättre men ja jag vet inte asså. Min hals håller på och är cp hela tiden, den gör ont :( sen har jag varit febrig då och då så har funderat på om man ska ringa vårdcentralen..men nej får göra det imorgon om det skulle bli värre. Varför kan jag aldrig få vara helt frisk? buhuu.

Fastade för den här låten, Ida spelade den när jag var hos henne, riktigt bra låt. Igårkväll satt jag och tittade på videon, och jag satt verkligen och tjöt, så fin video.



Visst var den bra och sorglig? Kunde du hålla tillbaka tårarna?
....eller är det bara jag som är känslig?!

never alone, always alone

sjukt vad ensam man kan känna sig även att man har familj och vänner som älskar en..
Någon som känner igen sig, är jag helt ensam om att känna såhär ibland..? :(




bla blaaa

tjaaaaa, vem kommer och tar hand om min disk?? vore ju så jäkla snällt för jag orkar inte diskaaaaa, dt är så jävla tråkigt..tror jag ska börja använda engångstallrikar och glas, haha smidigt lixom :D Men nehe nu ska jag ta tag i den här dagen..ska först diska sen duscha och dra hem till mamma en stund, vill köra lite rockband med brorsan var jäkligt länge sen nu..

har inga roliga bilder o bjuda på så ja blir ett jävligt tråkigt inlägg dettaa..

Mys

Har haft en jättemysig kväll med Ida, skitsnack i mängder och smultronvin, så jäkla gott. Och kan ju säga att jag blev avis på hennes fina lägenhet, värsta fina hade hon asså..tror jag ska flytta dit haha. Fler sånna här kvällar måste vi ha tycker jag.


en bild jag tog borta hos pappa när vi grilladeeeee.

Nu ska jag fan sova, min hals gör ont känner jag nu..dumma den :(
Puss och godnatt / Mickis

grillaaaa och sen lite mys

Tjaaa, ska till pappa och grilla när som nu, kommer bli så gott med lite grillat. Sen när jag varit där så ska jag hem till Ida så ska vi ha myskväll, käka kex och ost och så, gott. Så ja fullbokad kväll. Annars idag så har jag fördröjt tiden med att ta lite egobilder haha kul liv!

Men ja grilla nu, tjaråååå vi hörs babes! ;)



Fredags kväll

Jag hade tänkt att ta det lungt med alkoholen igår...men nej nej det gick inte alls så bra faktikst. haha. Vi körde ett kortspel som jag vetifan vad det hette men ahh fy vad jag åkte dit på det, fick dricka hela jävla tiden fan!

Tog inte alls många bilder igår, här är några stycken iaf..









Tack för en kanonkul kväll!


vad gör vi, nu kör vi

okeeeej idag när jag vaknade var jag inte alls pepp på något alls. Men jaa nu har sandra jag och Sofie bestämt oss för att dra till martin på grillfest ikväll, det blir nog roligt får vi hoppas :) Har fixat lite alkohol tills ikväll så ja märks väl hur mycket dricka det blir ikväll, ska nog ta det rätt så lungt..men ja man vet aldrig med mig, hahahah.



Utan dina andetag .

Åhh man bara måste älska den här låten med Kent, så himla fin. Älskar den.

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu

jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinligt grå blir jag
utan dina andetag



myskväll

jaha blir lite nattbloggeri nu då, hehe. Sandra kom hit till mig förut så drack vi te och snackade skit, sen lite senare kom även martin och jesper förbi, och vi drog på en skräckis The unborn hette den, haha kan ju säga att Jesper var så rädd så han nästan kissade på sig... ;) tsss. Men nej tyckte inte alls filmen var läskig, ska det vara en skräckis så ska det vara riktigt jäkla läskig annars kvittar det lixom. eller hur?


hej

vet att jag verkligen bloggade sämst igår. Men jaa var typ upptagen på dagen och sådär. Var hemma hos mamma och var så trött så jag somnade där ett tag. På kvällen var jag duktig och tvättade och sofie var även över här hos mig en stund, fick hjälp med att klippa Vincents klor som förövrigt var jävligt långa, han var så duktig så min lilla bebis, hihi.


<3

Darins album

Yeeej Darins album kom idag, wie. Älskar alla låtar verkligen. Grymt! Måste säga att jag verkligen fastade för låten "I'll be alright" och "endless summer" riktigt fina ballader.



>.<

Mitt internet är segt och har damp, går inte att ladda upp bilder här på bloggen eller något just nu. gah blir så irriterad påt. blir irriterad på allt. blööööööööö

Tack o hej !

yeej

Wieeee, vad kan det vara tro..?? ;)



Film!

Tja! inte orkat blogga något idag. Vaknade vid 7 imorse av åskan usch som ni vet så hatar jag åskan..men som tur var så kunde jag somna om. Har varit duktig och handlat lite idag med, sen så har jag varit med Martin, vi glodde på Kenny begins, haha så rolig film och så dåliga skämt i den egentligen, haha men det är kul ;)


Björn Gustafsson är ju med i filmen också som kennys bror Lenny.

cute

haha söta systar va..? ;) hihi
Här ser vi rätt lika ut faktiskt. Men annars tycker jag inte alls vi ä så lika..


Solat!

eftersom jag vaknade så sent idag (vaknade vid halv 4....) så kände jag att något måste jag göra idag, så jag drog iväg på cykeln och la mig en solariumet i 30min..så jäkla skönt det var, speciellt när vädret ute är som det är nu. Så ja då har man ju gjort något idag och fått lite färg också, haha ;) Får se vad jag ska göra ikväll, nu ska jag iaf hoppa in i duschen.



Tycker ni att det är dumt att sola solarium..? Alla ba ah du kommer få cancer och bla bla. men vafan man kan väl få cancer utan att sola solarium med, visst risken blir väl kanske större om man solar då. Men kommer ni ihåg då man kom fram till att man får cancer av att äta chips..hm ofta lixom..finns ju allt möjligt man har kommit fram till att man får cancer av om man äter det, hur fan kommer man fram till det lixom?! anyway jag tror att det blir mer farligt om man alltid ligger och pressar i cancerburken..solar man då och då tror jag att det inte har så stor betydelse. Vad tror ni?

Smakprov på låtar

På onsdag släpps Darin album, äntligen. Nu kan man även få höra en bit av hans låt "Drowning"
Tycker även att den här låten verkar vara bra, äsch det är ju darin det mesta han gör blir bra!




Och här ett smakprov på "Ill be alright". Ärligt hur fin verkar den inte?? shit.



old times

fifan vilken snyggingbild jag hittade nyss på mig, tittade igenom min bilddagbok lite grann, så kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde och sådär, men ja nu har man ju bloggen istället.


Bakisdag

trött. yes riktigt trött är jag nu..men ja orka sova ännu. Drog till mamma förut och jag blev bjuden på pizza av brorsan, söt han är tycker jag! smakade riktgt bra en sån här bakisdag.

Har tagits dåligt med bilder i helgen faktikst, men bjuder på tre stycken här iaf från i fredags.


söt!


haha hej vaddå se galen ut... ;)


<3

TACK alla för den här galna helgen!

aj aj

aj mitt knä...ramlade på dt igår igen! fast denna gången var det inte mitt eget fel iaf..
men ja jag överlever nog detta skulle jag tro.. ;)



hej

Dåligt med boggning men har inte hunnit. Igår träffade jag Rebecka en stund, så himla kul att se henne igen när man inte träffat henne på ett år, wiee. Sen på kvällen blev det fest igen, Sandra, Malin, Ninnie och Anna kom hit så hade vi förfest och sen drog vi vidare till Gruvan, kostade 150 och nej det var fan verkligen INTE värt pengarna..typ inte en jävel dansade så ahh. och ja vad ska man säga vissa var fullare än andra igår...hrmm inte jag som var fullast denna gången iaf..haha.

Kola in detta grymma framträdande med Darin, tittad epå det igår på förfesten ;) me like.


yeah

Jag känner att den här bilden beskrev gårdagen rätt så bra... ;) haha


vad hände....?

haha fint inlägg jag skrev igår....hehe! nej men ärligt fan vilken awesome kväll!!! :D Kan ju undra vad som egentligen hände igårkväll..haha jag har ett fint skrapsår på knät och så har jag ont i ryggen med, dåligt. Idag mår man väl som man förtjänar I guess, men ikväll äre bara påt igen vettja! galet.



FEST

hahah har fett kul festar som fan här, haha assååå ja KUL! :D
denna kvällen blir lyckad känner jag!!

både saNDRA och jag ä onykta nu assåå, men dt är kul haha

PUSS O SMEK!!!!!!!! <3

Svåra beslut, haha

håller på att fixa mig inför kvällen, haha jag ligger lite efter känner jag. inte sminkat mig eller något ännu fast duschat har jag ju gjort iaf. fyfan denna kvällen kommer bli bra. Bli ju mat och förfest med älskade sandra här vi kan röja ska ni veta.. ;) haha sen i parken hade vi tänkt att äga dansgolvet vettja. Hmm ska man ta sina högklackade skor tro..dom är ju jäkligt sköna man sist fick jag vattenblåsa under foten men ja ska man vara fin får man lida pin vettja.

Kläder har jag nästan bestämt iaf, att det ska vara så jävla svårt att välja kläder?!?! fattar inte


klackar eller ej, dt är frågan..hmm

Steeeeeek

Har solat solarium idag dt var fan länge sen, skönt att få lite färg så man slipper vara en blekfis haha ;) Dock så brände jag mig fan i ansiktet lite, men usch tur det är mörkt ikväll på festen, haha. Har även hunnit en sväng neråt med Sandra och shoppat lite saker inför ikväll, mat och sprit...tss.  Ska upp till mamma och hämta en fribiljett med, yeeej jag kommer in gratis i parken, gött gött och slippa betala 150 kr.


partylåt vafan!

Inte festat till denna låt?
...om inte gör det, fyfan vilken härlig partylåt det är verkligen hur kul som helst och festa till den, den är så jävla skön, haah även fast jag inte gillar danska och så, men vafan! :D


fredagen den 13e...

Godmorgon :) haha jag tog sovmorgon som vanligt lixom. Men somnade inte förns halv 5 ca kanske. Och inatt hade jag ingen feber eller så, fan vad bra! och idag när jag vaknade så kände jag mig på topp faktikst ingen huvudvärk eller feber..men vem vet idag är det fredagen den 13e så jag lär väl insjukna under dagen... ;) nejdå. Känner redan nu att jag är grymt partypepp, det har jag varit sen förra helgen för vi hade så grymt kul då!


nyktert..? ;)

Som fan att jag ska göra min goda drink med lime i ikväll!

insane

Myskväll med Sandra! <3


Te, chips och skitsnack.


eh sen drog vi ut på promenad och busade...hahah


åka kundvagn, 5 av 5 toasters! haha


när vi gick förbi centrum vi ba "vafan det är öppet på apoteket" ba shit det är ett rån, hahah! Sandra ville gå närmare och titta jag ba "nej nej vi kan bli skjuta av rånare och dööö, jag vill inte dö ikväll!" Men det var inget rån utan det var personal där inne :P

Tack för ikväll Sandra. Du är bäst!

bra att ha

Som sagt jag hittade mig inga kläder på stan, men köpte mig iaf lite bra-att-ha-saker! På H&M hade dom fått in en ny bodylotion, och damn jag var bara tvungen att köpa den när jag luktade på den, luktar hur gott som helst, sen är niveas body lotions så himla bra också!



Trevlig dag på stan

Har haft en bra dag på stan. Dock var det ingen bra shoppingdag, hittade inga snygga kläder..eller så är det bara jag som är kräsen av mig, haha ;) nej men brukar vara så vill man ha något som hittar man aldrig något, och är man inte ute efter något speciellt så hittar man massor med kläder...konstigt det där.

Mamma, jag och mormor tog en fika med syrran på hennes rast.


söt min syster är då!


jag var lite nyttig och tog en macka iaf.. mycket godare!

Blir stan idag.

Hejsan! usch vidrigaste natten på länge måste jag säga, vaknade av att jag hade världens feber, usch fyfan :( men jag orkade mig upp och tog panodil och somnade till slut, så idag när jag vaknade hade jag ingen feber iaf, men känner mig inte riktigt helt på topp. Dum som man är så ska jag ändå in till stan med mamma en sväng. Har ett par leggings jag hade tänkt att lämna tillbaka och så är det alltid kul att umgås med mammi såklart <3


Jag & min fina mamma som jag älskar så mycket!

I'll be alright

Längtar bara mer tills Darins album släpps när man hörde lite av låten "I'll be alright" som spelas i bakgrunden och i slutet av detta klippet, låten verkar vara så himla fin.


Black is the shit

Håret blev inte blått som tur var, utan det blev svart som det skulle. Skönt att ha utväxten borta, haha visst utväxten syntes inte så mycket men jag la märkte till den och det är tillärckligt störande..haha xD Men nu är hela håret mer svart också. nice!

Idag har jag inte varit på topp, kände mig dålig när jag vaknade, vaknade med huvudvärk lixom. Sen nu framåt kvällen så fick jag feber och riktigt ont i huvudet, så jag tog panodil och la mig på soffan och vilade lite. Nu har febern sjunkit iaf, jag har sån otur, blir fan alltid sjuk :( Men detta blir nog inte så farligt iaf..

Efter färgning;

Älskar mitt svarta hår!!

Mickis goes blåhårig?

sitter med färg i håret just nu..var tvungen att färga utväxten.. det ska bli jäkligt spännande för färgen är BLÅ, haha så vem vet jag kanske blir blåhårig..men det är ju fint, heheheheheh!


Hej!

Sådär nu har man varit på arbetsförmedlingen, känns lika kul att gå dit varje gång..hmm eller inte. Ska iaf söka ett jobb på glitter, men tror inte jag är ensam om att söka det tyvärr.....dah! Efter att jag varit där så drog mamma och jag till mormor och hälsade på henne, fikade på äppepaj och kaffe. Mormor påstod att jag inte ser svensk ut när jag är så mörkhårig, haha.

hmm knappast att jag ser utländsk ut..?


Dagens Mickis

Länge sen jag la upp en Dagens Mickis.. ;) så ah såhär ser jag ut idag!


Mys!

Sitter här med sandra och har lite tisdagsmys, båda sitter framför varsin dator, riktigt nördigt måste jag säga ;) Dricker lite te och käkar goda grillchips. Fast när vi blir för rastlösa så dansar vi lite, haha:D






Älskar dig! <3

aaaaw

Goooooows med Vincent, min sötis, hihi ^^





Musiktips från Mickis

Vilken version tycker ni är bäst?

Personligen så tycker jag att den första är mycket bättre, lugnare och skönare att lyssna på :)




inget att göraaa typ

gud jag fattar inte varför jag är så grymt trött. Idag har jag inget specielt planerat. Måste nog ta och städa lite grann här hemma iaf, lilla vincent behöver med få det städat hos sig. naee jag har ingen lust att blogga känner jag, lite bloggtorka men så kan det vara ibland helt enkelt...

inläggen blir tråkiga utan någon bild såå.....


Raggarsväng

Blev att dra ut på en raggarsväng med Sandra och Roger. Drog in till stan och käkade på Max, mumms. Glass, pommes och kaffe fick det bli. Sen åkte vi runt lite i linköping och ahh glodde på folk, fan vad mycket folk det var ute för att vara en måndag ändå! :P


glassmonster... :D

Eminem

Jag hade nästan glömt hur jäkla grym Eminem är faktikst. Lyssna bara på den här låten.


Partybilder i mängder!

Nu kommer det en bildbomb från i lördags! :D


Tacos och förfest hemma hos mig.






mys


min fina vän <3


så jävla söt!!


haha ser full ut ! men dt var jag inteeee


oh yeeah, party baby!


sen kom alex :D wie


jag och mina brudar..älskar er ska ni veta!


crazy


hahah dör åt bilden, hur söt är hon lixom?!?!


haha xD


<3


som sagt...det var galet..hela kvällen :D




påväg till gruvaaaaan


@ platina gruvan




alexander och jag fick en drink av marina att dela på, shysst lixom!!


naaaaaaaw, cute


HAHAHAH misshandla alexander :D


jenny & marina


Empan och jag ^^


haha jag och en helt okänd person, han var från göteborg och hette fredrik! xD


Kalle och david


fan vad snygga!


Tossa och Emelieeee


puss på dig sofie!


haha nyktert..?



Okeej nu får det räcka med partybilder!
Tack alla som gjorde min kväll, you know who you are! ;)

slö mickis

Godmorgon...? haha ja men ärligt jag tog en ordentligt sovmorgon till klockan två ca. Men jag behövde det eftersom att jag inte sov något igårnatt ;) för då var det party all night long, haha. Nu jäklar ska jag ladda upp bilderna, kommer säkert ta ett tag, men snart kommer dom upp här vettja! puss hejs sålänge


Nu ska jag sova gott

Asså vafan jag kom hem vid klockan 8 ca imorse..gick och la mig och somade säkert halv 9. Så har sovit ca tre timmar...var grymt trött förut hemma hos syrran, somnade nästan i soffan. Men nu när klockan är halv två snart så är jag pigg. knäppt. Men ja jag ska ta och sova nu, lovar imorgon ska jag ladda upp massor me festbilder :D


hahah galet.... ;)

Promenad!

Var över hos Sandra en sväng, snackade massor över lite te, så mysigt så. Sen blev vi lite rastlösa och kände för att ta lite luft så vi gick ut på en rejäl promenad, var skönt ute även att det duggade lite. Nu är jag riktigt trött i benen...

Titta jag hittade mig en kompis!

ehmm kolla vad psyk jag ser ut :O äsch skit samma bjuder på det..



...en söt lite groda


aaw stackarn hade gått in i sandras trappuppgång..men sen så skulle jag ta ut den men så sprang den ut själv, bra det så ja slapp skrämma ihjäl den och bära ut den sötisen.

grymt!

oj oj vilken jävla rolig kväll det blev igår! så lyckat! grymt säger jag bara! :D Först var det sofie jag och sandra här men sen så ville jag festa med alexander med, så ringde och tvingade hit honom, sen drog vi tre bort till gruvan och ägde dansgolvet där. fan vad kul det var!! Kameran åkte för en gång skull med till krogen..så tog en hel del bilder som jag hade tänkt att bomba er med.

Bjuder på nån bild nu, ska iväg till syrran och käka mat och sådär. Fler bilder kommer upp ikväll!

hihi jag var på pusshumör... ;)










SKÅL!

Nu blir det feeeeest! jag är pepp! :D

fix fix

ååhh riktigt skojjsigt var det att leka med Sara som vanligt. Vi fikade och babblade på som vanligt, ärligt tiden går så sjukt fort när man sitter sådär och pratar på om allt lixom. Imorgon ska jag, sara, elin och linn ses allihopa, så jävla roligt var år sen och då menar jag att det verkligen var år sen vi alla såg tillsammans och gjorde ngt.

NU ska jag börja fixa inför ikväll..måste leta kläder jag ska ha på mig.


Bild från förra parken förra året..grymt lyckad kväll. Vi kör på en lika grym kväll denna gången med! ;) haha så himla fint med sofies finger över halva bilden med, höhöh!

Saturday

Godmorgon! eller morgon och morgon?!. klockan är ju fan halv tolv, men äsch. Behövde sova ut idag eftersom jag inte sov ngt alls igårnatt. Ska leka en stund med Sara idag på dagen, kuuuuul. Sen ikväll så blir det party med sofie och sandra och sen om vädret är okej så drar vi vidare till parken på fest där. Så jag hoppas på bra väder helt enkelt :)

Grejen är att jag inte alls vet vad jag ska ha för kläder ikväll...hmm kanske blir den här klänningen jag fick av syrran, men ja igår när jag provade den kände jag mig bara fet i den. Hatar när verkligen inget passar eller sitter som man vill. Hatar sånna dagar helt enkelt.


trött är det rätta ordet.

ärligt talat det var länge sen jag var såhär grymt trött, längtar nästan tills jag ska gå och lägga mig och sova. Har varit hos mamma och sådär idag, käkade tacopaj, mumms vad gott det var. Nu har jag tvättstugan..ska försöka orka resa på mig och gå och hämta tvätten för den lär väl inte komma och plinga på dörren precis.....Som fan att jag ska fixa mig kaffe och så ska jag bara chilla hela kvällen, inte göra ett skit mer än att sitta här. skönt.


bara för att

haha bilderna var inte alls så charmigt snygga. Jonte är ingen mästerfotograf när han är full iaf har jag kommit fram till. Laddar upp några stycken bara för skojjs skull vettja :)







Spontanfest igårnatt

haha är det illa om man vaknar och känner sig full..?? ;) som sagt var hos sandra och johan var med där igår, vi fikade på blåbärspaj som hon hade gjort. Sen ringde brorsan och några och tjatade på mig att jag skulle förbi där på fest så ja jag drog dit. Och ja hade inte planerat att dricka så mycket, men ja så blev det inte. haha riktigt roligt var det. Kenny, Kim, Fanny och jag stod och sjöng allsång mitt på natten då mer än hälften typ hade däckat eller var borta, haha xD Kenny försökte även lära mig gitarr och piano..men ja helt jäkla omöjligt, svåårt. Åkte hem från festen halv 7, haha sjukt. Rolig kväll, tack allihopa!

btw jag ser fram emot att se min brors bilder som han tog...haha! jäkla fyllo...tsss


äldre bild från en riktigt rolig kväll... :D

Smultronstället

Hejsan, sorry har inte hunnit blogga förns nu. Gick upp rätt så sent för hade ändå inget planerat idag, så frågade jag sofie om vi kunde leka men så skulle hon och Pelle till smultronstället men jag fick fälja med dit, wieee. Så vi brummade dit och käkade stora glassar, grymt gott och mysigt. Självklart åkte kameran med ;)


Sofie & hennes glass


Pelle & sin glass, han ser nöjd ut!


Jag & min glass


Min glass, så jävla gooood.


aaaaw sötisarna. Så fina tillsammans <3

Tatueringar

När det gäller tatueringar så tycker jag att det är jättesnyggt med svalor. Skulle själv kunna tänka mig att ha det. Som på en här bilden. snyggt snyggt snyggt! Vad tycker ni?




Två till snygga tatueringar. Fan vad ball den där på örat var, riktigt frän.
Tigern var med riktigt fin. åhh vad sugen jag är på tatuering. Pengar är problemet..snyft :(

Skänningemarken!

Hemma efter en heldag på marknaden..fan vad tiden går fort när man går sådär och tittar. Har iaf haft en väldigt trevlig och rolig dag. Köpte mig inget, ville ha någon T-shirts för det fanns för bara 20kr men hittade ingen med något roligt tryck på som jag ville ha.




Snälla, kan någon säga mig vad som är grejen med sånna här brillor..?
Det är inte snyggt och man ser inte genom dom lixom...fult fult fult.


Luftballong vi såg på vägen hem..fränt det vore och åka sån ju :)

Dagens Mickis

Ska dra till skänninge marknad idag, tycker allt att det är trevligt och mysigt med marknader..men ja finns ju sällan något som man köper..mest skit som finns. men ja vi får la se om jag hittar mig något ;)

Såhär ser jag ut idag..



Kofta, H&M
Rollingstones tröja, H&M
Leggings, H&M

fullt upp

Har haft fullt upp idag verkligen därför jag inte hunnit med att blogga, var med micke ett bra tag, trevligt. Sen efter det så drog jag vidare hem till brorsan, kim och rebecka var där så vi lirade rockband sen så körde rebecka och jag lips, gud det var riktigt länge sen jag körde så det var kul..men nu gör min hals ont..har ansträngt den allt för mycket idag.


kort inlägg..

Nu drar jag iväg till Micke....hörs senare! :) haha kort inlägg? ehm jovars, menmen.

Dagens Mickis

yes såhär snygg är jag idag, haha. Känner att jag kommer använda den här tröjan hur mycket som helst, älskar att det är slapp passform på den, hatar kläder som sitter åt om fläsket ;)


Jag undrar då om det går någon dag utan att jag skippar armband? Känner så jäkla tomt att inte ha det. Älskar verkligen armband, det piffar verkligen upp.

Tröja, H&M
Leggings, Lindex
Smycken, H&M, lindex, nelly.


Tisdag .

Usch vilket tråkigt väder det är..jag vill ha sol nu, tack! Anyway idag ska jag dra bort till Micke så ska vi leka. Senare mot kvällen får jag se vad jag hittar på..vill leka med min kära vän sandra tror jag..vi har inte setts på över en vecka eller nått. dåligt dåligt. Likaså Sofie har jag inte träffats på länge..ändring på det brudar! Vi tre måste ses nån kväll snart vettja, låter det som en bra idé? ;)

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen, vill så gärna prova den där jag köptre till håret men det får bli imorgon, inte bra att tvätta håret varje dag..sliter så dant på håret ju.


Bjuder på en egobild.. ;)

Supersött

Ur Aftonbladet "En ny liten sötnos har sett ljuset på Parken Zoo i Eskilstuna. För två veckor sedan fick sumatratigern Tornado en unge – den första i Sverige."

aaw ser ni så himla söt, som sagt jag älskar tigrar och kolla bara vilken söt liten bebis, hihi


En sån där lite söt liten krabat skulle man ju ha hemma.. ;)


Musiktips

Den här låten hörde jag på radion någon dag, syrran sa att den var så bra och jag var tvungen att leta upp vilka det var som sjöng den och jag hittade den. Så har lyssnat en hel del på den här låten nu, riktigt bra.


Shopping!!

Detta köpte jag i Linkööööping idag ;)


H&M, 149kr


Fanns bara två tröjor kvar av denna, tur jag hade att det var just min storlek som var kvar.
visst den var ändå jäkligt stor, lite nattlinnesvarning, men vad tycker ni??
H&M, 149kr




Var tvungen att ha dom!! så jävla balla!!!
Ur&Pen 49kr


Har aldrig köpt något så dyrt till mitt hår men ska prova denna.
Den ska göra så att håret inte blir så frissigt och torrt som mitt är lixom.
125kr, Åhlens

Köpte även två pack leggings på Lindex, tunnare modell lixom..och ett par vanliga svarta leggings på H&M med silverdetaljer på sidorna, men tveksam till om jag ska behålla dom eller ej, jag får se helt enkelt.

Nu är jag hemma!

Hann inte blogga något imorse innan jag stack till stan med mamma. Har iaf haft en superkul dag med henne, shoppade en hel del faktikst...säg någon gång jag kommer hem tomhänt? ;) hehe. Men när jag shoppar så shopppar jag billigt med, då kan man ju faktikst köpa grejer oftare. Slänger upp en bild på dagens outfit sålänge så lägger jag upp bilder på vad jag har shoppat lite senare..måste fan städa lite här hemma nu..blä.

Fan dagens outfit tre gånger i rad..inte dåligt det inte för att vara mig ;)
Sen hade jag min svarta oversizekofta över sen också.


Klänning/tunika, H&M
Leggings, Lindex
Armband, Vero Moda, H&M, Lindex

H&M är great !

Imorgon ska jag och mamma till stan, så satt och tittade lite på H&Ms hemsida vad dom har fått hem, hittade riktigt snygga grejer, bland annat detta som jag lägger upp bilder på här, dom här kläderna ska jag titta efter och prova imorgon..lovar dom kommer inte vara lika snygga på mig lixom eller så finns dom inte i affären.. :( Men rolling stones tröjan hoppas jag verkligen att den finns och att den stter som jag vill då ska jag köpa den!!







Jag shoppar fan mest på H&M, absoluta favoritaffären, speciellt avdelningen divided.
Vilken affär tycker ni mest om ?

naw

Tittade lite i fotoalbum hos mammi, söta bilder på mig och mina syskon ^^




naaaaaw samma kläder tillomed :P



Sen en riktigt snygg bild på pappa i sina yngre dagar ;) snygg mjukisdress..huh?

Tjaaaaa

Är fortfarande hos mamma, vi bakade en kladdkaka och fikade på det förut, den blev supergod ska ni veta :D jag är verkligen proffs på att baka kladdkaka, tror jag ska börja sälja, lovar det kommer gå åt som smör, hehe. Har även lirat massor med rockband med jonte och Kim, fan det är riktigt nice man blir fast och kan inte sluta spela. Stannar och äter här också, spagetti och köttfärssås ska det blir, mumms!


Till mitt andra hem.

..och nej då menar jag inte sjukhuset ;) haha utan hem till mammi förståss! För det blev inte linköping idag..men imorgon kanske vi drar dit istället. Har fixat mig klart nu så ska dra hem dit då..blir nog att köra en hel del rockband med brooorsan skulle jag tro.....VI ROCKAR FFS!!!!!! :D


Dagens Mickis



T-shirt, JC
Oversizekofta, H&M
Svart linne, cubus
Leggings, H&M


Vill till stan idag!

Väntar på att mamma ska sluta jobba så jag vet om hon vill åka till stan med mig eller ej...hoppas hoppas. För jag har verkligen inget annat för mig idag..blir det inte stan så kanske någon annan vill leka med mig eller vad som? något vill jag göra iaf, så tråkigt att bara sitta hemma här framför datorn och sega lixom :P


Ömöjligt att hålla tårarna tillbaka

Nu är filmen slut som jag tittade på, ärligt det där är en av mina favoritfilmer har nog sett det tre gånger nu och inte tröttnat. I slutet är den så sorgligt så jag kan knappast hålla tårarna tillbaka...snyft snyft. Imorgon har jag lust att dra med mamma till stan, är lite shoppingsugen...som vanligt, men det är kul att bara gå och titta i affärerna och fördröja lite tid och sätta sig ner vid ett fik, mysigt :) Vi får se hur det blir med den saken imorgon.

Nu ska jag sova, godnatt! Puss på er alla som läser min blogg <3


RSS 2.0