Ny piercing!

Hej!

oj har inte skrivit här på typ 10 dagar sorry för det!
så för er som fortfarande tittar in här så kommer lite uppdateringen, kul va? ;)

Igår åkte jag in till stan med mamma och pappa iaf, pappa skulle kolla synen och sådär så efter det tog vi en fika med syrran sen åkte vi vidare till piercingstudion federal, jag hade bestämt mig för att göra en piercing i näsvingen så vi fixade det då! mamma vågade till och med följa med och titta. Anyway det gick bra gjorde lite ont då han tryckte i ringen lixom men snyggt blev det iaf ! så jag är supernöjd ! :D

då får vi se vad det blir för piercing nästa gång ? ;) hehe.
nejråå är nog bra med detta nu men skulle ju lätt kunna ha i läppen, det är nice !
Tycker ju fan alla piercingar är grymt snygga! rauur



Läkningsringen är ju lite större så kommer byta till en mindre sen iaf.
men tar nog typ 6veckor innan jag kan byta.


Idag ska jag jobba en sväng iaf bara mellan 12-16 men bättre än inget. sen tror jag att det blir att träffa Elin en stund ikväll, trevligt! Förresten så har jag äntligen bokat in en tid för kastrering för Billy, aaw stackarn! haha men får verkligen hoppas att han blir lugnare efter det! Så nästa vecka gäller det för honom.

Nehe nu ska jag typ göra nått vettigt, vet dock inte vad höhöh.

VI HÖRS !
puss och kram! / Mickis



Sista dagen jag är 20.

TJA!!

Ooohh yeah om typ 30min så blir jag 21år. höhö.

äsch är inte så speciellt och fylla år nu förtiden som det var när man var barn.
Men visst är det lite kul ändå när lite släkt kommer för att fira en :)
Så imorgon blir det fullt hus i min lilla etta, blir ju familjen, syrrans pojke och så min pojke såklart, mormor och kjell och farmor och farfar, trevligt !

jajaa nu ska jag fortsätta att titta på Partaj !
Ha det gött så hörs vi! /Mickis




Härliga Söndag !

Hej!

Söndag idag och jag är inte bakis, wihoo. (därav rubriken på inlägget)

Igår var det fullt upp hela dagen kändes det som, började dagen med gymmet, sen blev det att gå och sola på mammas jobb också. Sen var det bara att fixa soig iordning för att åka in till stan för att fira syrran som fyllde 23år i fredags, Grattis!! :) fick god tårta, mumms! Sen blev det lite party på kvällen hos Emelie, trevligt! Tog det rätt lungt igår med alkoholen för jag kände att jag pallade verkligen ligga hemma och spy hela jäkla dagen idag så idag mår jag bra och det är så himla skööönt, åhh! :D

Blir lugn dag idag, har städat lite och bara chillat här hemma än så länge, men blir nog allt gymmet en liten sväng sen tror jag, röra lite på fläsket ;) hähä. Sen såg jag att jag hade ägg som gick ut typ imorgon så kanske skulle ta och baka något på dom? hmm får se.

Lite bilder som Hanna tog igår..









haha elin och jag är rätt farliga ;) Pshykoooo!

Redan lill-Lördag ju !

Heej !

Igår blev det att jobba en sväng i göstas park så  kul när barnen blir glada när man kommer tillbaka dit lixom. Igårkväll kom Elin hit så käkade vi potatisgrtäng, fläskfilé oh god sallad till det, åhh så himla gott det var. Sen hade jag slängt ihop en kladdkaka så bjöd även över min älskling på lite tjejkväll med elin o mig här..haha så tittade vi på idol tillsammans och käkade kladdkaka, mumms vare!

Idag ska jag jobba på frita så blir att jag slutar sent så får se om det blir gymmet...är ju lite för min förbannade träningsvärk i benen med, haha.

Förresten idag så har victor och jag varit tillsammans i 9 månader, inte dåligt det va, höhö ;)



puss älskling! <3

red lips

Kan tycka att det är rätt snyggt med lite färg på läpparna men jag har det verkligen aldrig!
Testade häromdagen.. men lixom det känns bara too much? iaf till vardags..


Monday night !


Gokväll !

Nu känns det äntligen som jag kommit igång med träningen. är inte alls jobbigt att gå till gymmet längre är mest kul faktikst. Har kört ett riktigt bra pass både igår och idag. Igår körde jag axlar och idag ben, fyfan jag kommer inte kunna gå imorgon känns som mina ben verkligen inte bär mig, haha. Men skönt med lite träningsvärk. Älsklingen har varit jättesnäll och varit som en personlig tränare för mig, awesome ju!

Annars idag så blev det inget jobb, så drog till vårdcentralen och tog fler nya blodprov så får se när jag får svar på dom. Sen blev det en 30minutare i solariumet...vilket verkligen syns i mitt ansikte nu, det är fan helt grisrosa, thats sexy!! ;) rauuurr. Vid ett var jag på möte på arbetsförmedlingen och babblade massor...usch vad det är bajsigt att gå dit, usch fy och blääää. Blir så jävla sur på dom och deras jävla bögregler om allt. gah.

Hela kvällen har jag varit hemma här och bara myst i soffan, tittat på idol såklart också ;) tyckte inte att det var nån som föll mig i smaken ikväll iaf..

Fast denna bruden var ju bara för awesome!! herregud så grymt jävla bra!! låten med ju :D




Gåååshuuuuuuud x 1000000000


RSS 2.0