tjäna lite mer pengar!

Var inställd på att bli ledig idag men blev uppringd av falerum vid 7tiden, men har ju inget körkort så kunde inte ta mig dit så var tvungen att tacka nej...men sen blev jag bokad i grebo idag, lääänge sen man var där...varit där väldigt få gånger så får se hur det går...känner ju inga barn eller nått =/ ohlala nu såg jag att jag blev bokad i gösas park imorgon...nice! så skönt att jag haft en hel del jobb nu :D wiee.

Jobbar till 17 idag tror jag eller om det inte behövdes så länge...jag vet inte det märks sen. Hörs sen ikväll om jag orkarr blogga något...puss o kram!




Onsdag

Tjenare! Har jobbat på dagis heeeela dagen lång, hade stängning idag med så slutade vid halv 6.. Var ute hela eftermiddagen, skönt eftersom vädret idag har varit helt underbart ju :D Stack neråt en sväng med pappa och handade efter jobbet med..nu har jag käkat lite och ska hoppa in i duschen en snabbis sen blir det att gå hem till älsklingen <3


<3

work work

Då har man jobbat klart för dagen, ska jobba en stund imorgon med, men blir inte lika lång dag som idag. Var grymt trött förut på jobbet men nu har jag piggnat till med lite pannkakor i magen iaf ;) Neee nu ska jag ta mig en varm o skön dusch...sen lovar jag att slänga upp lite bilder från festen i lördags.



Måndag

Heej! Nu ska jag ta tag i bloggandet igen...har inte haft tid eller lust med bloggen. I helgen var det fest hos agnes så igår var jag så jävla död hela dagen, spydde som en gris, aldrig mer dricka kände jag då..men vet ju att det inte blir så ;) haha. Tänkte att jag kommer slänga upp lite bilder från festen sen när jag kommit hem från jobbet, ska jobba mellan 10.30-17.45 idag, sköönt med jobb. Ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis ikväll, tjaråå!

Kan bjuda på en gullig bild på min Billy...
victor och jag skrattade så åt honom igår när han låg sådär...söt är han iaf!

l

nu ska jag baka en kaka, hihi

Tjaaaa alla goa och glada snyggingar! höhö

nu borde jag ha lite smisk bara för jag har bloggat så enormt dåligt de senaste dagarna...men som sagt kul att så pass många kikar in varje dag ändå. Denna gången blir det iofs lite roligare eftersom jag har uppdaterat. Måndag, tisdag och idag så har jag fått jobba, måndags var jag på frita på centralskolan och nu igår och idag så har jag fått vara lärare i en 4a på långbrott, har varit riktigt roligt :D lärare mickis lixom, hihi.

Nehe nu ska jag slänga ihop några chokladmuffins för brorsan kom nu...var hundra år sen jag bakade. Hörs sen! puss o kraaaaaaam!


Övningnskört

Åhhh måste berätta något roligt jag gjort idag, jag övningskörde med mamma förut, åh fan vad kul det var ju! Gick riktigt bra för att vara första gången tycker jag allt, tyckte mammi med. får se när jag ska köra nästa gång nu då...vill ju fan ha det där jäkla körkortet nån gång...


Anonym tönt

Kommentar jag fick idag:

Anonym om Nightmare: Du kan inte veta mkt. filmen heter INTE nightmare, Den heter Nightmare on elmstreet och är baserad på ett par äldre filmer som är JÄTTE kända !

åhhh seriöst vad jag blir trött på dig din anonyma tönt. Ge fan i att läsa min blogg om du stör dig så mycket? Eftersom jag ser vad din ip adress är så ser jag att det är du som har kommenterat andra töntiga saker tidigare i min blogg.

Get a life!





Nightmare

fuck, gymmet igår var en plåga, kändes så jävla tråkigt och helt trött var jag så brände bara 400kalorier, ja bättre än inget förståss. Sen blev det att dra hem och slänga i sig mat sen vidare bort till victor så drog vi neråt till ica och hyrde film och köpte oss lite godis, jag köpte ju faktikst bara 1hg godis så inte alls så mkt ju ;) gott vare iaf! Filmen vi glodde på hette nightmare, den var helt okej men inte så läskig men lite spännande allt.



Nu ska jag iväg ut till berg för att träffa pappa, mamma och brorsan. Brorsan skulle bjuda mig på nån god baguette, snäll han är kommer ju bli sjukt gott eftersom jag inte ätit nån frukost ännu. Antar att det blir att följa med victor och rasmus till gymmet sen...haha vafan känns som att träna är det ändå jag gör :P träna, äta, sova typ...anyway ha en bra dag! puss o kram / Mickis

Friday Im in love

igår var jag duktig och tvättade medans jag väntade på att gymmet skulle öppna, hatar öppettiderna på gymmet, lite dåliga faktikst, men men. Drog till ida vid klockan ett och stannade där tills tre. Sen var det bara att dra till gymmet och tro det eller ej men fan vad bra det gick för mig igår, brände 1000kalorier rekord för mig för har annars aldrig bränt så mycket på gymmet. Jag som trodde att jag inte ens orkade eller hade lust med att bränna 500 ens, men se så bra det gick, hihi. Drog sen hem till victor och fick mat av honom för jag hade typ inget hemma... är ju viktigt att äta något bra efter träningen såklart.

Idag ska jag jobba på frita, kort dag 12-16. Så innan dess så ska jag träffa mamma så ska vi äta något tillsammans, mysigt! Ska även vara duktig och träna efter jobbet idag med...go mickis lixom! :D


mammi och jag <3

Mickis



Jag ska allt komma i form!

Var lite duktig och drog till gymmet själv förut, blev att springa på löpbandet som vanligt, idag orkade jag springa 2km utan att behöva varva ner, brukar ju varva lite mellan att gå och springa. Så ni som läste att jag sprungit en mil kanske missuppfattade, jag orkar givetvis inte springa hela tiden utan går emellanåt lixom. Men nån vacker dag ska jag väl orka utan att behöva gå också. totalt brände jag 600kalorier idag iaf. Just ja förresten igår körde jag bänkpress för första gången i mitt liv, victor tyckte jag skulle prova det så jag gjorde det...haha jag tog bara 27,5kg, jag är svag? eller klart man känner sig svag när dom andra biffarna lyfter 140+ typ, haha. men jag ska nog allt orka mer om några månader :D höhö.


syskonkärlek

Jag och min älskade syster och bror, ni betyder så mycket för mig!
Älskar er massor!
<3



helg med syrran

sorry att jag inte bloggat något på ett tag, men har haft fullt upp.

I helgen var jag hos syrran, följde med henne lördagskväll hem. Sördagen gick vi upp i tid för hon skulle jobba, så när syrran jobbade passade jag på att träffa min kära vän sofie, så vi åte hem till henne så fick jag se hur hon och pelle bodde, fint var det :) Så v tog oss en kaffe och satt och snackade en hel del. Sen hann jag gå på stan ett tag, köpte mig nya svarta leggings och ett par mönstriga coola leggings för bara 50kr, älskar dom! Sen blev det ett svart baslinne, nagellack och en gränsvartrandig tröja som jag får se om jag ska behålla eller ej men tror jag gör det. Anyway det var en mysig helg vi hade.


våran goda mat vi fixade, grönsaker och potatis i ugn så hade vi kyckling och en god sås till det som var asgod, var cremefraich och feta ost i och nån krydda..höhö


bästa syster <3

HELG !

Drog hem till victor förut, var så trött så somnade där en stund när jag vaknade så drog jag direkt till gymmet och brände 500kalorier på löpbandet, gött. Var ju så förbaskat sötsugen förut och var nästan att jag skulle gå och köpa godis ikväll men vet ni vad nu är sötsuget borta, så ja fredagsgodiset för mig ikväll får bli vindruvor vilket är minst lika gott ju :) fast just nu är jag mätt o belåten på sallad och kyckling iaf.

Dax att dra hem till min älskling nu, rasmus är där ikväll med så får se om vi ska glo nån film..fast jag tror jag vill köra lite Buzz med dom och vinna över dom också...höhö var länge sen vi körde det nu..


Jag gillar gröna vindruvor bäst! så smarrigt :D

Ha en jättebra och mysig fredagskväll!
Puss&kram / Mickis

red lips

Hej! Fick besök av brorsan imorse, som vanligt han brukar ju komma hit på lite kaffe på sina håltimmar han har. Så alltid trevligt med sällskap till frukosten. Sen blev det att dra neråt med mamma en sväng och gå och titta lite och så handlade vi, haha jag handlar alltid samma känns det som sallad, gurka, frukt osv haha. sen är det fredag idag med men inget jävla godis blir det för mig...buhuuu asjobbigt är det :( Blir istället ett pass på gymmet för mig och bränna lite kalorier senare idag....orka? haha

Snodde förresten med mig ett rött löppstift från mormor igår som hon inte ville ha, tänkte att det kan väl vara bra att ha, visst det är skitsnyggt med rött, men vafan inte på mig?? trivs inte så mycket i starka läppar heller faktikst.


vita tänder får man ju iaf....btw kolla in min fina glugg! ;)

joooobbigt värreeeee

Var hos mormor förut och tror ni inte att hon hade goda vaniljsemlor hemma...fyfaaaaaaan men jag stod emot, fuck vad jag ville ha en egentligen.. men men jag vill då fan inte blir fetare än vad jag redan är lixom. Sen måste jag klara detta med det där jäävla sötsuget men jag tror inte jag kommer klara flera veckor utan något...nån gång kanske man kan ta något eller ah fan jävla skit, lite sur är jag allt idag.. visst klart som fan jag får gå o köpa mig en chokladkaka men hur bra är det då?? förstör ju bara allt med maten och träningen, har gått fyra jävla dagar sen jag börjadet mitt nyttiga liv och fan det är svårt när sötsuget kommer..sen är det nästan fel vecka att börja med detta haha ni brudar fattar nog vad jag menar :P höhö.


åhhhhhhhh nu sitter jag o läskar mig själv...fan

Raggartur med mammsen!

Brorsan kom och höll mig sällskap till frukosten imorse, eller ja vid klockan 10 haha Nu har jag iaf fixat mig för mamma och jag ska åka en sväng till falerum och sen efter det ska vi hem till mormor en sväng.

Dagens Mickis ;)




Hurtbulle

Åhhh vad jag är duktig, har varit duktig med mat och träning i tre dagar nu, inget onyttigt alls har jag ätit. Nu ska jag fan klara detta, go Mickis! Lättare när victor också kör diet nu lixom, är ju bara att hjälpas åt när det blir jobbigt. Idag på gymmet bev det inget mördarpass som i måndags då jag verkligen var helt slut så jag trodde jag skulle dö av utmattning, haha, brände iaf 550kalorier idag, bättre än inget lixom ;)

Kvällens mat efter träningen fick bli sallad, ägg och lite räkor, riktigt gott!!



Just nu sitter jag med mitt kvällskaffe och bara chillar framför datorn, skönt för har haft fullt upp idag med jobb hela dagen och sen träningen då. Veckorevyn hade även kommit hem i brevinkastet så kommer bli lite kvällsläsning sen för mig. Tack mammi!
Hoppas ni haft en bra dag! puss och kram/ Mickis

hej

Godmorgon kära läsare!

Tisdag: jobbade i grebo på frita, började halv ett oc bussen gick vid tolv och seriööst jag försov mig, hur fan kan man försobva sig när man har så pass lång sovmorgon?? trött eller vaddåå. ajja jag hann i tid till bussen iaf. Efter jobbet blev det hem och käka sen drog jag hem till victor, vi tittade på halv åtta hos mig och han som var värd för kvällen gjorde världens godaste efterrrätt eller ja den såg jääävligt god ut så jag blev så jääävla äckligt sötsugen  buhuuu.
kolla in vad god efterrätten såg ut...ge mig :(



Idag, Onsdag:
Kunde inte somna om efter att victor hade dragit till jobbet så jag gick hem till lilla billy, så var jag så jäääävla hungrig då jag vaknade idag, fifan! så har precis käkat kesella och kaffe. Blir jobb vid 12.45-17.00 på frita på central efter det blir det träning på gymmet! Hoppas mina skor är kvar som jag glömde där...hur fan kan man göra det??? kanske för jag var så jäkla trött efter att ha sprungit så långt..

RSS 2.0