Rekord vafan!!!

 
Fredaaaaaaag jippie!! Och vädret är ju helt underbart idag :) inte konstigt man är på bra humör lixom.
 
Blev gymmet i förmiddags, tänkte ta powerwalk först men kände lite mer för gymmet så man kunde köra lite styrka sen med. Och fan vad glad jag är nu när jag slog mitt rekord 5km på 31min 44sek , lite stolt över mig själv allt men kämpigt var det men det är väl meningen att det ska vara ? ;) hehe
 
Nu har jag fixat iordning mig och ska dra in till stan med mamma, är så jävla hungrig så får nog bli nån banan innan vi åker, vi skulle väl käka nån lunch i linköping så att ;) Åhh hoppas jag hittar mig något fint! Äger typ inga kläder längre buhuu synd om mig ibland.
 
Ha en underbar dag! Puss heeeej
 
 

Powerwaaaaalk!

 
Redan torsdag, jag kan inte förstå vart dagarna tar vägen ibland! Idag körde jag rejäl sovmorgon, vaknade runt straxt före 10 skönt det ibland ;) Käkade frukost fixade mig och drog ner till willys för en rejäl storhandling så åkte jag hem med alla mina kassar med mamma sen. Får hoppas att detta räcker ett tag nu för mina pengar försvann ganska bra där kände jag, usch. Längtar tills jag får min första lön och jag kan leva livet utan att slippa tänka på minsta lilla grej man köper. Kommer känna mig rik eftersom jag kommer få dubbelt eller mer av det jag lever på nu ;)
 
Blev sen att ta sig en powerwalk på 5km, var ju skönt ute med tyckte det blåste så mycket ett tag där så mina öron frös ihjäl lite men det gick ju ändå ;) Har ikväll fixat med att färga håret, så nu är det kolsvart igen så nu trivs jag som bäst och utan den där blonda utväxten med... hehe. Ikväll blir det bara chill så kommer jag vara supertaggad för ett gympass imorgonbitti! whoooooop.
 
 

Kämpigt!

 
Assåååå fyfan för denna snö!!!!!! :( Hade ju värsta vårkänslor där ett tag men nu känns allt tråkigt igen ju! usch. Blir en bara vara hemma dag idag, tvättstugan ikväll med, jippe ;)
 
Men jag har i förmiddags varit iväg till gymmet såklart, tänkte att jag inte orkade idag för vädret var tråkigt med vad är det för ursäkt? hej jag gick inte till gymmet för det snöade, haha nejnej ;) Kämpade på som fan idag så jag är riktigt nöjd måste jag säga, 5km löpning på löpbandet och sen 10minuter i trappmaskinen, det fick räcka för idag, var iaf helt genomsvett när jag gick därifrån :) Tänkte börja med den där trappmaskinen, känner att den är så jäkla jobbig så något borde den ju ge.
 
Måste försöka att hitta motivationen igen, visst jag går till gymmet men slarvat litegrann då och då med maten, sen blir jag så ledsen att det inte ger mig så mycket. Vill kunna se resultat i spegeln typ nu nu nu. minus 5kg på vågen men det är verkligen inget som syns någon stans på mig :( 
 
 

Mata änderna

 
Jahaa dags att blogga lite igen kanske inte gjort det på några dagar nu ju! Hur som helst så blev det att gå upp tidigt idag och fixa sig för vid 9 kom syrran och Lovisa på besök. Fikade och sen så tittade vi lite på lejonkungen innan vi gick bort en sväng och matade änderna, viket Lovisa tyckte var så himla roligt haha! :D så söt! Sen lunchade vi hos mormor fick även våfflor där, är ju faktikst våffeldagen idag så då typ måste man äta våflor ;) hehe
 
Älskade unge <3
 
 
 

Fredaaaaaaag baby

 
Whohoooo fredag, känns helt underbart som alltid ;) Började dagen med att ta mig upp ur sängen runt straxt före kl 8, satt mig med kesellafrukost och te framför nyhetsmorgon och tänkte väl att jag skulle ladda för gymmet men nej jag kände verkligen inte för att gå till gymmet idag så istället blev det en powerwalk ute i det fina men blåsiiga vädret ;) Tog svängen förbi solariumet och la mig där 20 minuter med och sen hälsade jag på min kära bror en snabbis!
 
Jahooppp har duschat och käkat bananpannkaka för en stund sen och fixat med lite grejer här hemma. Nu ska jag snart gå och hälsa på mormor en sväng, får ju passa på då tant är hemma :) Blir väl antagligen att följa med mor hem efter det och sen stanna där tills ikväll och ha lite fira-att-jag-har-fått-jobbmiddag. Låter bra va? ;)
 
Ha en bra fredaaaaaaag! PUSSS 
 
 

haha vad ska man säga..

 
haha ojoj vad folk reagerar hårt på viktfrågor ;) Men klart man får ta lite skit när man säger sina åsikter men jag står fast vid det jag skriver och ändrar mig inte precis även om folk verkar bli upprörda. sån är jag :) Men sen verkar ni missförstå mig litegrann också. Klart alla får se ut som man vill, vill man väga 30kg eller 200kg så är det väl upp till var och en, huvudsaken att man trivs, men för det får man tycka vad man vill.Finns minst lika många som drar alla tjockisar över en kant med och kallar det fult och äckligt. 
 
I slutändan är vi ju alla lika mycket värdaaaaaaa.......hehe.
 
 

Dessa sjuka kroppsideal

 
Nu ska jag ta upp en grej som stör mig något så förbannat. Alla instagramsidor med fitnessgirls och top skinny girls. Lixom en del av bilderna är vidriga och jag tycker verkligen det är så jävla synd att tjejer svälter sig själva för att de på nått sätt vill få uppmärksamhet och passa in med alla ideal. Till bilderna kan man läsa kommentarer som "åhh perfekt kropp" "sexig kropp" "vältränad och fit" okej visst alla tycker vi olika men dessa kroppar är inte hälsosamma på något vis alls, inte snygga eller sexiga enligt min åsikt heller.
 
Sen när är det snyggt och sexigt att alla ben ska sticka ut så mycket som möjligt? Verkar som att ju mer benen syns exempelvis revbenen eller detta mellanrum mellan låren syns desto bättre är det? Naee jag tycker bara det är vidrigt och läskigt. Ät vafan istället för att svälta sig själv. Det är sorgligt att många ser upp till sånna här och vill göra allt för att kunna se ut såhär, varför vill man se ut så? Är det detta ni killar vill ha? Jag skulle inte tro det...
 
Jag hatar att det är sån press på kroppsidealet idag och man blir totalt hjärntvättad. Inte konstigt att det är så många som är missnöjda över sina kroppar idag. En kropp som är helt normal visas som att man är överviktig eller mullig, ta bara exemplet på H&Ms modeller för deras större avdelning, dom är helt normala kroppsligt och de påstår att de bär kläder i strl 44 och uppåt. Sen är det ju också sjukt att det finns avdelningar för större personer, varför ska man inte kunna gå in i vilken affär som helst och kunna köpa samma saker som en "normalstor" tjej?
 
Jag har flera ggr tagit upp detta ämne men det är bara för att det retar mig så mycket och jag blir så ledsen över att det ska vara såhär. Jag vet att det påverkar oss så himla mycket tyvärr. Vet flera barn då jag jobbat som påstår att dom är tjocka och vill gå ner i vikt, det är så himla sjukt sånt tänkte jag inte ens på när jag var liten!
 
Finns det någon som håller med mig om detta?
Jag kan väl knappast vara ensam om att tycka det är synd och sorgligt.
 
 
 

Mörn!

 
Godmorgoooooon godmorgooon!! Har varit uppe ett tag nu dock ;) Startade dagen med en superfrulle som vanligt, kände att jag var tvungen att variera gröten med något annat på, brukar oftast köra med lågkalori äpplemos och kanel men idag provade jag med mango och banan och njaaaaaaa inte jättegott eftersom jag kände grötsmaken alldeles för mycket haha får bli med äpplemos i fortsättningen ändå ;)
 
Idag är det vilodag ifrån gymmet, haha fan har sån träningsvärk överallt i kroppen, framförallt i magen som vi tränade igår! tränar ju sällan magen sådär mycket men jaa gött med träningsvärk då känner man ju att man gjort nytta på gymmet!! ;) hehe. Kanske blir en powerwalk sen iaf! whooop.
 
 

 
Såhär mysigt hade jag det med Emelie och Hanna igår, fyfan vad mätta vi bleeev haha blir man ju oftast på tacos eftersom det är så gott, och då kan jag säga att det finns nästan ingen stopp i en då ;) haha. Helt underbart att bara få sitta och mysa och prata strunt med mina brudar, ni betyder så himla mycket för mig, är så glad att jag har er mina fina <3
 
 
 

Mina bästa <3

 
Har precis slängt i mig det godaste mellanmålet, lättkesella med hallon och solroskärnor ;) Tänk att nyttigt kan vara så himla gott! Trodde verkligen att jag skulle tröttna på denna kesellan men icke, fortfarande lika gött.
 
Har legat en stund på sängen och lyssnat musik och halvsovit också, har i ett par dagar haft huvudvärk, vet inte vad det beror på men usch inget kul :( Var i måndags jag hade migränliknanade huvudvärk och illamående, det var länge sen, hade ju ofta migränanfall då jag var yngre, tur som fan att dom gav med sig när jag blev äldre.
 
Åhh ska om nån timma iväg och handla lite tacogrejer med emelie så ska hon jag och hanna ha tacosmys ikväll, ska bli så himla mysigt och jävligt gott framför allt, länge sen vi tre bara hittade på något ihop <3
 
Jag och mina älsklingar, här mår man verkligen som bäääääst. Älskar er!
 
 

Gratulationer och presenter!

 
Tack snälla för alla fina lyckoönskingar och gratutalioner till jobbet! kan berätta att jag ska jobba på golfrestuarangen under sommaren och sensommaren, det kommer bli så himla roligt och ser verkligen fram emot detta! :) Vi kanske ses där om ni kommer förbi på lite lunch? ;)
 
Idag har jag tränaat, så himla gött som vanligt sjukt mycket med folk överallt på gymmet så blev 3km löpband, kör ju alltid 5km men vafan behöver ju inte alltid göra det. Sen så körde mikael och jag lite magövningar. Asså plankan, hur jobbig??? Den ska jag allt ta och köra oftare :D Känns ju fan i hela kroppen den! underbart.
 
Mamma var över här förut och gratulerade mig till jobbet! aaaw fick blommor och en escadaparfym i present, så himla gulligt tyckte jag. Blev så himla glad :) Älskar blommor, blir så himla hemtrevligt och fint! 
 
 

JOBBET ÄR MITT!

 
Nu till det där samtalet jag fick idag. Grejen är såhär att JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!!!!!!!  omg jag är så jävla lycklig just nu, hoppades så grymt mycket på detta jobbet så fick jag det, åhhhhhhh. Är ett säsongsjobb men vafan grejen är att det är ett underbart ställe att få jobba på och jag känner redan nu att jag kommer trivas!! Ser verkligen fram emot att få börja jobba och lära mig massor med nya saker! och speciellt tjäna pengar ;)
 
Jag typ tjööööööt då jag fick reda på att jobbet var mitt, tur jag hängde med emelie som jag kunde krama om. Åhh allt känns så himla bra just nu för tillfället. Vill ni veta vart jag ska jobba så får ni väl fråga mig privat tycker jag ;)
 
 
 
 
 

Feeling awesome!

 
Heeej, fan vilken underbar dag!!! :D Bra på väldigt många sätt. Gymmet gick kanonbra, 5km kändes lätt idag och det gick fort. haha asså lyssnar sönder låten SELFIE just nu när jag tränar, perfekt att träna till tycker jag ;) Anyway fick sen lite hjälp av mikael med lite nya övningar med hantlar och sådär så känns bra att ha lite mer variation, för testar ju sällan på saker då man känner sig osäker på hur man ska göra. Ser bara dumt ut om man gör fel lixom.
 
Hopp blev hem och duscha och slänga i sig favoritlunchen, bananpannkaka med bär och kesella såklart ;) Sen blev det att följa med emelie och handla lite och sen hem till henne så drack vi kaffe eller jag drack te då, har ju nästan slutat med kaffe, helt sjukt jag som varit en sån kaffetant men min mage pallar det inte alltid så bra tyvärr, tycker ju kaffe är förbannat gott ju! Anyway fick ett samtal som gjorde mig så så himla glad också :D Mer om det sen!
 
Nu kommer bror över på en liten köpp kaffe snart med, myyysimys! :)
 
Ser ni mina biffiga jääävla armar eller?? hah skämt och sido ;) en vacker dag då jäklar sa dom vara biffiga! Hur som helst så har jag ett nytt träningslinne, mycket fint och bra pris var det! Kul med lite färg :)
 
 

Dags för matlagning!

 
Gud vilken slö dag, jag mår inte helt bra eller har en jäkla jobbigt huvudvärk och känner mig så seg hoppas det inte är något på gång bara! Somnade förut och sov nästan två timmar.. skönt var det! Har iaf varit neråt och handlat lite bra mat på ica nu, känns skönt att fylla på förrådet lite dock inte lika kul för min plånbok just nu...usch.
 
Ska snart ta tag i matlagningen, blir mangochutneygryta med banan, mandariner och lite ris till det. Skulle ju haft en dejt här ikväll men hon kände sig inte bra idag, pratar ju om min kära vän Emelieeeee såklart. Så det får blir måndagslyx med den maten till mig själv helt enkelt, så är det ibland! ;)
 
 
 
 
 
 

Nya tag idag!

 
Måndag idag och det betyder nya tag för mig med träningen och kosten! Har slarvat sen i onsdag med sämre käk och ätit en hel del onyttigheter så nu jävlar är det slut på det där igen. Kändes segt att gå till gymmet men när jag väl tagit mig dit så gick det ju bra, kändes inte så jobbigt på löpbandet ändå. Tror det varit ganska bra att vila lite ifrån det, känns ju att det tagit på kroppen på alla sätt o vis, speciellt mitt ena knä..
 
Nej men nu känner jag mig peppad igen! Vill detta så gärna så ser ingen ide med att ge upp och sluta nu när jag kommit så pass långt. Även om jag inte fått grymma resultat men det kommer väl med tiden hoppas jag.
 
Min enkla lunch efter gymmet idag! Någon som vet om dom här proteinbarerna är okej att käka? eller är det bara onödiga saker i dom? 

 

Saturday night

 
Tack först och främst till alla som säger åt mig att inte ge upp och hejar på mig med detta angående träning och viktnedgång, det värmer jättemycket!! :) På måndag är det allvar igen!!
 
Idag har jag inte gjort allt för mycket, städat lite som vanligt haha. Blev sen en eftermiddagsfika ute i berg med pappa och jonathan, mummsigt var det. Nu har jag bara suttit hemma och chillat, lyssnat på musik och sådär. Lyssnar just nu på Darin och fan vad han får mig att må bra, hans musik ja allt. åhh tur han finns ;)
 
Ikväll ska jag till Sandra och Anton på middag, åhhhh ska bli så himla mysigt. Inte ofta man träffas precis. Ska bli spännande och se om bebismagen vuxit något, mys!! :)
 
ha en bra lördagkväll!
 
 

Vill slå mig själv på käften!

 
Fan fan fan varför ska det vara så svårt att stå emot goda saker ibland??? jävla sötsug. Känns som jag gett upp hoppet totalt. Var så jäkla pepp i början med andra ord i två månader för jag antog verkligen att allt kämpande på gymmet pch min kost skulle ge resultat men har det gjort det nej? typ 3kg har jag gått ner men inget som syns eller märks och 3 kg räknas inte ens tycker jag inte. Blir så besviken, är typ som jag är född till att vara en tjockis.
 
ALLA andra lyckats utom jag. Vad gör jag för fel? är det fel på mig eller vad fan är problemet? ska jag behöva springa 10mil varje dag och äta luft för att jag ska lyckas?? Inte så lätt att hålla motivationen uppe när det inte ger något men vill ju ändå inte ge upp har ju varit på gymmet 2ggr denna veckan (kommer bli tre imorgon) men de andra dagarna jag inte varit har jag ju ändå gått promened eller powerwalk så träningen funkar ju det är inget svårt egentligen att hålla igång med är väl mest maten som är svårt ibland.
 
Naee jag vet inte vad jag ska göra faktikst. Vill bara vara nöjd med min kropp och sålänge jag har 20kg övervikt så är jag inte nöjd. Frågar är bara hur fan jag ska få bort dom där jävla kilona. Svårt som fan verkar det vara, iaf för min del. Hjälp pch tips uppskattas gärna. Men jag har nästan gjort allt som går att göra kan man tycka. 
 
Har ingen speciell målvikt men vill se frisk och hälsosam ut vilket jag inte gör just nu enligt mig själv. 
 
Som vanligt skiter jag i dryga kommentarer eller vad ni tycker om att lägga upp sånna här bilder.
 
 

Friday Im in lööve

 
Hej! :)
 
Åhh blev inte leos lekland som vi skulle åkt till idag och lekt där med Lovisa. Hon hade nämligen feber så det skippade vi då. Men vi åkte ändå in imorse och hälsade på familjen tendenstrand/lundberg. Efter det så blev det en tripp ner till stan,lunchade där med mamma och jonathan, tacopaj på cafe och kök, asså den är så jävla god, vill inte veta hur många kalorier det är i den dock ;) hehe. Jahopp mamma följde med mig upp till mig och hjälpte mig med vincents klor o klippa dom och så gjorde vi rent vid klon som han fick aj aj i igår. 
 
Ikväll har jag inte ett skit planerat utan det kommer bli en kväll ensam hemma i soffan vilket känns ganska tråkigt. Sällskapssjuk som man är ibland, eller ja ganska så ofta ;) Men jag har fan lyxat med att köpa jordgubbar tills ikväll så att det blir gött det hehe.
 
haha kakmonstret lovisa som börjar fjanta sig såfort kameran åker fram haha. 
 
 
Slänger väl in en dagens Mickis med då. Underbara vårväder!
 

Årets panik

 
jahopp det var den torsdagen det ;) Blev en riktigt chillkväll, lyxade med kycklingtortillas till middag ikväll, satt så jävla fint typ nya favoriten. Synd bara att det inte är så nyttigt men vafan kan inte leva på sallad och kesella heller juh!! Har gett upp detta med maten lite känner jag, blivit "onyttiga" middagar några dagar nu så ja men kör ju ändå på med gymmet och eller promenad så lär väl inte bli tjockare iaf, det vore ju bara konstigt. Behöver verkligen en gymkompis men ingen verkar vilja bli min gymkompis buhhuuu forever alone där va ;)
 
Anyway fick årets panik då jag skulle ge mig på ett försök att klippa vincents klor, har slarvat med det så mkt så dom är ganska mkt för långa än vad de ska vara. Så klippe en två tre stycken tills han blev för nervös och sprätte till och kom lixom emot nått så hans klo gick av!! och blödde ju som fan. hejohååååå paniken på mig där, in i skafferiet och letade fram potatismjöl som jag la på så stoppade blödningen. Måste nog ringa veterinären imorgon och se om det är ngt som läker av sig själv eller vad man ska göra. Usch rädd blev jag :( Hur som helst har det slutat att blöda och han verkar inte ha ont eller bry sig så mycket. så vi får väl hoppas att det läker som det ska utan några infektioner. aaw lille plutten :(
 
 

Powerwalk!

 
Åhh vilken uderbardag, tack vare detta fina underbara väder!! Såg dock på aftonbladet att det skulle slå om och bli kallt och typ vinter i helgen, känns ju verkligen inte kul nu när det varit så fint ett tag och man har verkligen vårkänslor. men meeen det är ju sverige vi bor i, sånt man får räkna med helt enkelt ;)
 
Anyway jag har varit ute på en timmes powerwalk iaf, så jäkla skönt! Tänkte mig att jag skulle försöka springa lite men asså fan vad svårt det är att springa på asfalt och inte ett löpband?! känns helt wierd ju! så det blev ju mest att gå. Astman krånglar lite mer när luften är kall också, även därför jag verkar orka mer inne på gymmet. konstigt det där. Idag blir det en sväng bort till momor och hälsa på sen får man väl se vad som händer helt enkelt. Kanske tvinga mamma att övningsköra med mig eller nått ;) hehe
 
 

Anställningsintervju

 
Lilllördag igen då, veckorna går fort :) Var så jääävla opepp på gymmet idag så skippade att gå dit,kände att det skulle inte bli mycket vettigt gjort där ändå när jag kände såhär. Så blev en riktig slapp förmiddag här hemma, långfrukost framför tvn. Hade sån allergi och mina ögon var helt bläää så la mig igen och somnade, ups! haha så jaa vaknade till liv runt ett, lycka till att sova ikväll lixom.
 
Anywaaaay idag kära vänner har jag ju ändå gjort något vettigt nämligen varit på anställningsintervju! åhh var inte så jättenervör faktikst. Hur som helst så gick intervjun bra! Kändes bra iaf så nu är det bara att hålla tummarna för mig att jag får detta jobbet, skulle verkligen behöva ett jobb och komma ut lite och göra något och tjäna pengar såklart ;) Blir det inte detta så har jag en annan plan och ev jobb på G. Känns det som det går lite bra just nu ändå. 
 
 

Fullt upp

Tjaaaa idag har man haft fullt upp hela dagen, knappt varit hemma. Dagen började med frukost framför nyhetsmorgon och sen gymmet som vanligt efter det! Gick ganska bra på gymmet, så jobbigt när löpbandet ör upptagt då man kommer. finns ju bara två och det ena hade gått sönder nu :( så fick börja med styrka idag och lite crosstrainer, så orkade "bara" 4km på löpbandet sen. brukar alltid annars köra 5km. Känner att min kropp börjar ta lite styrk av detta, eller mitt ena knä har börjar göra lite ont, hoppas det inte blir värre bara. Kunde inte låta bli av väga mig idag stod på 83kg som vanligt...fan kan det inte bli lägre siffror snart men då jag började stod den ju på 87kg så att ;) JA jag väger sjukt mycket! :( :(
 
Anywaaaaay blev sen hem, dushen slängde i mig bananpannkaka och sen vidare på möte. Efter det mötte jag upp emelie neråt så shoppade ihop lite, sen vidare hem till henne och drack kaffe och te på hennes på ballkong ute i solen, åhhh så underbart att man kan sitta ute och njuta i solen nu, hihi. När jag var påväg hem så blev jag uppplockad av mamma och pappa, så blev att följa med in till stan sådär lite spontant. Så blev lite gokäk på ikea...fyfan friterad pommes, bra där mickis BRAAAAAAAAA! haha usch! :(men gött vare ju!
 
 
 
 

Måndag.

 
Måndaag whooop whoop. Taggad för ny träningsvecka!!! hahah kanske inte riktigt sådär supertaggad men det är bara att göra och kämpa på som vanligt. Blev gymmet i förmiddags, 5km på löpbandet som vanligt sen lite styrka, axlar på det :) yeppyepp! Har varit iväg på ett möte i eftermiddags med vilket verkade gå jättebra, kändes positivt. Det var möte nummer ett av tre denna veckan det! 
 
Åhh nått som stör mig är min förbannat kliande irritarande näsa!!! usch jävla allergi. Supersvullen i lixom så det irriterar hela tiden :( Huvudvärk på det, yeeeej fan vad härligt, eller inte.. Hade glömt hur mycket jag hatade våren egentligen men samtidigt så älskar jag den! haha
 
neheppp mammi var över här på en fika vid fyra besämde att det skulle bli tacos ute i berg ikväll för syrran m. familjen skulle visst komma. Så för min del blir det att gå ut dit,får se om jag även är hurtig och går hem sen. Måste verkligen röra på mig så mycket som möjligt om jag ska gå ner i vikt känner jag ! :) 
 
 
 

Bra söndag

 
Gud vad varmt det var ute idag, höll på att svettas ihjäl med min skinnjacka på mig!! Solen värmde verkligen, tillslut gick jag sista biten i bara tröja lixom, skönt ;) Skönt att man kan ha conversen nu med!
 
Jahopp fikade hos mormor förut, haha jaa gott med tårta tycker jag allt...fyfan snacka om att synda!! Men har ju ändå gått både igår och idag så ja ja. Ikväll blir det söndagsmys med min fina vän Emelie <3 Tänkte käka ihop och bara umgås och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt. 
 
 

Vårväder!!

 
Tjenaaaaare !
 
Asså kollade ju mello igår och vafan fattar inte att sanna vann så jävla dåligt, alla bidrag var iofs helt kassa så ja mello är sig likt om man säger så, vi har ingen chans med hennes låt i eurovision sen, kommer komma sist fan! ajja skitsamma orka bry sig ;) 
 
Gött väder idag med, hört att det ska blir uppåt 12 grader ute idag så jag tänkte ta mig en promenad ut till berg faktikst, måste röra lite på fläsket lixxxooom. Har tjockat mig på tok för mycket denna helgen, känns ganska jobbigt med mitt sockersug just nu, vi får väl se, ska försöka ta tag i detta imorgon då det är måndag och ny vecka med. 
 
I eftermiddag blir det en sväng till mormor igen, syrran med familj kommer ju dit så måste passa på och mysa med Lovisa såklart :) Ha en bra dag så hörs vi!! puss heeeeeeej
 
btw suger lite att jag inte kan lägga in nya bilder eftersom jag inte har en fungerande usb kabel ännu :(
 
 
 

Lördag

 
Fyfaaaan vad jag har syndat denna helgen än sålänge, usch! Känner allt lite ångest fört! Igår blev det ju fika hos mormor, bjöds ju på bullar kakor och tårtor. Jag nöjde mig iaf med att smaka enliten tårtbit det var ju födelsedag lixom då kan man få ta. På kvällen umgicks jag med Alex så vi beställde pizza och köpte hem lite godis så ja ännu mer onyttigt då, men ja mysigt med fredagsmys! :)
 
Idag har jag inte gjort ett skit mer än slappat slappat och slappat. Har inte ens varit ute i det fina vädret?! hallåå vad är mitt problem lixom men det kommer väl fler fina dagar framöver hoppas jag ;) Ikväll vet jag inte vad det blir just nu ser det ut som att det bli en kväll ensam hemma i soffan framför mello. funkar vällaaaaaaa. Är ju kanske inte superstort fan av mello men lite ögongodis att få se Linus svenning iaf ;) heheeeeee. Har inte koll på vilka som tagit sig till final riktigt men hoppas att en bra låt vinner!
 
Det var tider det då Björn gustafsson var med i deltävlingarna i mellannummren :D
 
 

Barnvakt.

 
Fredag! :D behöver jag säga att jag mår bra då? ;) hehe
 
Igår var det vilodag för min del, behövde det var fan helt slut i ben o fötter haha skener ju som en dåre på löpbandet lixxxooom ;) Anyway städade lite här hemma på förmiddagen sen så drog jag in till stan för jag skulle sitta barnvakt i sturefors. Så hämtade Lovisa på dagios straxt före kl tre sen så gick vi hem, fikade lite ihop och en lekte vi och busade massor på hennes rum. Medans jag lagad eraggmunk så satt hon så snällt i sin stol och degade med playdooh lera, skönt det :) Så åt vi, och raggmunken var populär lät det som och såg ut som. Efter maten så badade jag lovisa, det tycker hon är roligt med sina ankor sen läste jag lite sagor och sen var det läggdags och det gick så bra, hon somnade på 5min :) mysig dag!
 
 

Idag har jag iaf gymmet på förmiddagen, kändes ganska segt att gå dit imorse men jaa det behöver göras om man säger så, kan inte slöa ihop nu heller ;) 5km på löpbandet som vanligt blev det, gick helt okej att springa idag men inga nya rekord tyvärr!! buhuhuhuu. Sen körde jag lite ben idag med! Assåååå blev ändå lite glad eftersom det var en kvinna/dam jaa vafan som sa att du har gått ner i vikt va? det syntes tyckte hon, hon sa att min midja hade blivit mycket mindre. så ja det är alltid kul att höra. får jag själv ser mig själv varje dag och har svårt att se om ngt ändras tycker jag! :P Men jaa träningen och min kost borde ju som sagt ge något iaf.
 
Här har vi biffen på gymmet efter en 5km runda på löpbandet ;)
 
 

Denna jääävla träning

 
Åhh jag måste sluta bli arg och besviken på mig själv såfort det går lite dåligt på gymmet. Vet att man inte alltid kan ha bra dagar men bli så sur och arg såfort det går lite trögt och segt. Grejen var att jag senaste dagarna orkat springa så mycket på löpbandet men idag?!?!? vad var det med mig? Började springa och orkade typ två min knappt förns jag trodde jag skulle dö, så blev mkt gå-springa-gå-springa men segt som fan gick det. Mina ben kändes som tunga elefantben eller nått som inte orkade bära mig haha, usch. Gick faktiskt hem efter jag kört mina 5km :P
 
Så sant så, huvudsaken är att jag var på gymmet och försökte köra på iaf :)
 
 

Tjaaaaaaaaa

 
Tjenaaaaaa! Hoppas allt är bra med er :)
 
Idag har jag inte gjort allt för mycket men dagen började med superfrulle framför nyhetsmorgon, känner mig alltid så vuxen när man går upp tidigt och tittar på det och käkar frukost, haha ganska bra sätt att tagga inför gymmet ändå. Anyway drog sen ner till gymmet och sprang min 5km runda, assåå var SÅÅÅ nära på att slå mitt rekord men det höll inte hela vägen, kände att min energi inte fanns där riktigt hela tiden, kan vara för jag slarvade med kvällsmaten igår, åt inget rejält så kanske det påverkade min energi idag, vem vet. Men iaf jättenöjd med gympasset idag, körde armar axlar och sådär med :) gött gött fan så stark jag är nu!! hehe
 
Handlade med pappsen förut, slutade med att jag hängde med han hem så käkade vi hamburgare ute i berg, asså varit sugen på det SÅ länge så det smakade helt underbart, kanske inte bästa maten du kan äta då man ska gå ner i vikt eftersom det är bröd och shit men men nån gång vad fan gör det lixom. Bättre det än typ smälla i sig 5 kanelbullar haha.
 
Brist på bilder så letade fram en gammal goding i arkivet ;) Älskade min sidecut!!
 
 

Rekord!!

 
Måndag, jaaooooo tagga tagga träning hela veckan, hårdträning vafan haha ;)
 
Kan säga att jag levererade på gymmet idag, iaf på löpbandet assååå slog mitt rekord på 5km, sist jag sprang det så sprang jag på 36min och idag på 34min 26sek, en liten förbättring iaf men fan vad jag höll på att avlidaaa, haha har ju inte den bästa kondisen lixom trodde verkligen att jag skulle spy då jag var klar, usch men stolt och glad att jag slog mitt rekord och även victors som jag tävlar lite emot, höhö :D
 
Blev sen hem och duscha lite snabbt sen vidare ut till berg och äta lunch där, lovisa och syrran var ju på besök. Så jaa lunch och sen blev det fika, semlor och JA jag unnade mig faktikst en, en semla per år får man fan unna sig ;) Gött var det i vilket fall som. Var borta på kvinnohälsan också, kollade blodtrycket osv så jag kan fortsätte med mina p piller. jääävligt glad över att de inte kallade mig för fet som alla andra ggr. Denna människan jag var hos var helt underbart snäll och kunde lixom se mig istället för det där jävla BMI hon såg ju att jag inte hade fetma precis och hon kunde inte förstå hur de andra hade klagat så mycket på mig, fick iaf beröm att jag gått ner tre kg iaf :) Mer ska det bli. 
 
Ska inte ge upp!!! Även att det är jääävligt jobbigt ibland.
 
 

Det var den helgen!

 
Hej! :) Jag har verkligen haft en superbra helg! I fredags blev det ju lite spontant bestämt att emelie och jag skulle dricka lite och gå ut i linköping. Så drog bort till henne vid klockan sex så käkade vi ihop, assååå så gott så gott, riktigt mysigt hade vi, tiden gick verkligen fort så helt plötsligt var det dags att dra till bussen. Hamnade sen på harrys och där dansade vi hela natten låååång som vanligt, awesome kväll! :D
 
Igår då kom man hem framåt tidigt eftermiddag, slängde i sig lite enkelt käk och duschade och sådär. Sen blev det att följa med ut till berg och käka där med mamma och pappa, supergott det med, snacka om att jag unnat mig gottigheter denna helgen fast mest god mat då ;) hehe. Tog mig sen i promenad hem ifrån berg så jaa kändes skönt men jäkla kallt och grått var det, tur jag även hade emelie i örat att snacka med, förbannat mörk den där vägen ett tag brevid skogen och bilvägen..usch!!
 
Sen blev det bara att mysa ner sig i soffan igårkväll och se film,skönt att vara lite för sig själv ändå :) Och idag, söndag har jag bara slöat, legat och sovit och jaa fan vad skönt :D Blev en sväng till solariumet också, behövs i detta tråkiga väder, ser fan att det snöregnar ute nu?!?!? vafaaaaaaan. dåligt jääävligt dåligt
 
Ha det bra, har tyvärr inga kul bilder eftersom billy käkat upp min usb kabel och sådär så jaoo.
 
 

Ge mig

 
Oj jag har gått och blivit lite kär i Linus Svenning tror jag ;) Så jävla snygg. Avlider lite.
 
 
 

RSS 2.0