Learning to Fly.

Heej hej hemskt mycket hej tralallalalalalaaa........ :) 

Åhhh sängen var förbannat skön imorse men till slut så kom jag ur sängen var ju rätt så tvungen eftersom jag skulle jobba lixoooom. Hoppp har varit en kanonbra dag på jobbet riktigt lungt och väldigt få barn idag, så då blir det ju att ägna sig lite mer tid åt barnen, spela spel , måla och grejer vilket är kul! 

Jahaa gött att vara hemma nu iaf, har varit sjukt småtrött hela dagen och nu har jag ont i huvet med, kanon verkligen men ska väl laga mig lite mat och käka så kanske det går över förhoppningsvis sen ska jag vara duktig och tvätteeeee lite med, visst är jag sjukt effektiv och duktig? ;) hehe

Är grymt sugen på denna maten jag käkade förra veckan,  mhmmm!! Men idag får det nog bli pasta eller nått.
Kan ju inte leva vääärsta lyxlivet varje dag med sån där god mat, är nog favvormaten det där! Tsatziki <333



Nytt i köket !

Måste visa er den fina kökshanduken jag fick igår!! :)
Köper mig sällan sånna här saker så är ju alltid kul att få.


Poweerwalk.

Samlade till mig lite energi och tog mig till slut en powerwalk på 40min, lite hurtigt av mig iaf men detta jääävla skoskav som jag alltid får. Har ju gammalt skoskav som aldrig hinner läka och så fort jag går ut och springer eller går en powerwalk så skaver det upp skiten igen och gör ont som fan men får stå ut, haha ni ska se hur mina hälar ser ut, ingen vacker syn precis!! xD


Hate Feelings.

Hej...!!

Fick hoppa in och jobba på frita idag, trevligt var ett tag sen man var där nu. Var en rätt lugn dag där, så jag och en kille spelade massa biljard och kom väl fram till att jag är rätt grym på det haha ;) Efter jobbet stack jag neråt och handade och fan så tuuuungt det blev och gå och dra på då... men kom hem till slut iaf. Och nu har jag nyss käkat en underbart god sallad, mumms! Vore jag rik skulle jag nog köpa sallad på ica varje dag hehe. En annan viktigt sak är att jag har namnsdag idag, Veronica. yeppp då vet ni. Mamma & pappa kom ju över med en tidning och en fin kökshandduk som namnsdagpresent, tack!!


Annars då så känns allt nästan blääää just nu, är riktigt ledsen efter att jag var på kvinnohälsan och dom sa att jag var tjock och grejer och att jag ska äta mindre och shit, så fort jag äter får jag fan ångest vilket är deras jävla fel!!! :( Måste ut och typ springa eller gå en powerwalk sen men just nu känns det inte så peppande. fan. ursäka min tråkiga och deppiga blogg. Men är trött på att bli kallad fet av sånt där folk, dom har sagt det ända sen jag var liten dom framstår ju mig som om man sitter o käkar pizza, läsk och godis och chips varje dag lixom och att jag aldrig rör på mig. aee fyfan stämma dom borde man väl göra. eller be dom dra åt helvete eller vad som.......!! Sen så ska ju mina brudar åka iväg till grekland imorgon.....känns ju kul att man inte hade råd att följa med mina älskade vänner :( aeeeeee fyfan blir så jävla deppig. 

Nää . fan . nu . ska . jag . sluta . att . klaga................. för stunden iaf!!!!!!!!


Bra Tisdag!

Tja! :)

Idag har jag jobbaaaaat, gick helt awesome men jävligt kallt ute idag, fyfan känns ju som höst eller nått, blä. Efter jobbet blev det att dra hem en sväng och sen gå och möta upp hanna vid bussen och sen vidare hem till elin över en kaffe och lite skitsnack kvällen avslutade vi här hos mig med tacosmys :) tack för idag tjejer, love yoooou. <3333

Fick sen lite ångest över att jag käkade så drog ut på en powerwalk... fast blev mest löpning så jävla skönt och blev imponerad över mig själv att jag orkade springa så mycket för att vara jävligt otränad just nu!! haha. 


Dröm sött.

Snackat en stund med Hanna över telefon ikväll, alltid lika trevlig och prata med henne, kommer sakna mitt tjejgäng nu när dom åker iväg utomlands :( fyfan och jag får stanna hemma i skitsverige, it sucks!! Hopp klockan börjar bli mycket nu så ska väl ta och sova för imorgon ska jag upp och jobba på ett av mina favoritställen, wieee pepp, länge sen jag var där nu ju så blir kul att träffa barn och personal :) 

Godnatt och sovgott!!

PUSS!! /Mickiis


Måndagslyx.

Fixade mig god lyxig mat förut, potatisklyftor, kyckling och tzatsiki myste ner mig i soffan framför lejonkungen.
Jag tröttnar aldrig på filmen fattar inte asså ;) haha den är bäääääst.

På tal om lejonkungen så hittade jag en sån fin tatuering, lejonkung inspererat lixom.
Åhhh vill ha denna. Visst är den lite fin? :)


Mickis = Fetma ?

Jahooooooopp roliga besked man fick idag. Jag har fetma enligt dom på kvinnohälsan, yeeepp. Jag har alltid varit överviktig aldrig varit pinnsmal lixom men för det behöver dom ju inte gå efter BMI och sitta och säga att jag har fetma när man tydligt ser att jag inte har det, kan ju ha och göra lite med muskler och grejer med jag har ju tränat i mitt liv lixom och borde iaf ha lite muskler och muskler väger mer än fett ;) Och visst jag vet att jag är överviktigt och att dom säger detta för min skull, visst visst men blir så sur när dom säger att man har fetma!! GAAAH. Bör väl gå ner en 20 kg för min hälsa men det får jag la se när jag tar tag i helt enkelt.

Min söta bullmage haha xD men fetma? Mjaaaaaaaaaa.
Skulle mer kalla det för Love handles ;)


Fy mig !

åhhhhhhh skämms på mig!!!! vaknade idag kl 12.00 ...yeeppppp så var det! så dåligt av mig att sova borde halva den här dagen med. Anyway har nu fixat mig och sådäääär ska bort till kvinnohälsan en sväng och nej jag är inte gravid eller nått annat konstigt daaaaah ska se så att blodtryck osv är bra fortfarande eftersom jag käkar p-piller. Hopp efter det så blir det att träffa Sara så ska vi ta oss en promenix och en glass om vädret håller i sig ;) nice nice.

Puss på er !


Party for Everybody.


Hahaah tyckte fan att denna låten var lite skön, dör på dom små tanterna udda som fan iaf!! :)
Hur som helst så är den "översatt" till svenska låter ju verkligen som dom sjunger så, lyssna själva!

HAHAHAHAHA.... typ


Shopping!!


Jag är verkligen ingen halsbandstjej, men har flera gånger tittat på det här halsbandet med kors så igår köpte jag det tillslut, loove it. Köpte mig även ett rosa nagellack är ju lite fint med färg på naglarna nu till sommaren sen blir det asfint när man målar över med glitterlacket, awesome. Den svarta korsringen köpte jag på glitter, dock ingen bra kvalite på den eftersom den gick sönder igår när jag tog av mig den men går nog att limma med lite klister ;)


Ehhh något bakis idag.. hehe


Heeeej på er!
Varning för låååångt inlägg höhö men bara intressant information såklart!!! ;)

Igår blev det stan med mamma så hann ju inte riktigt uppdatera här då, jag shoppade leggings, shorts, smycken och nagellack hade sån tur att det fanns leggings, ett par kvar i just min storlek älskar ju dom tjockare leggingesen från gina, så jävla sköna !! 

Hoopppp sen när man kom hem var det bara att festfixa sig, wohooo. Elin kom hit och vi drack vin och tittade på eurovision, fyfaaaaaaan dog ju lite när Loreen vann fyfaaaaaaan...GRATTIS!!!!!! Sverige är ju grymma hihi. Blev att träffa upp mitt kära kompisgäng så drog vi ner till natt&Bar och jaa det var fan kul där, timmarna sprang iväg vad fan gjorde jag?? dansade och snackade med ett gäng från polen eller vart fan alla var ifrån haha min engelska är awesomeeeeee bara så att ni vet lixom ;)

Em och jag skulle sen dra på nån slags efterfest utan sprit.....hopp roooligt eller? Näää fyfan jag drog hemåt och dejtade toan istället om ni fattar vad jag menar......... :( mys lixom. Och idag när jag vaknade. DÖD. herreguuuud länge sen jag var såhär bakis ju fy! Hanna kom hit en sväng och höll mig sällskap.. men jag sprang väl på toan mest. vidrigt. Klockan 13.00 skulle det bli morsdag fika i berg men neeeeeej jag stannade hemma och sov , behövligt!!! Men kvällen har jag spenderat ute i berg med grillad korv och grejjer! göööööött.

Elin och jag igåååååår. <3333 PÖSS BABY!




Dö allergi dö!!!!

Åhhhhhh fyfaaaaaan seriöst jag dör. Håller på att dö av min allergi här, fyfan. Näsan är hur irriterad som helst och kliar och rinner...fyfan :( Doktorn sa ju det idag att jag hade infektion tack vare min allergi för det är så irriterat, blir ju så när jag snyter mig hela tiden gööööööttt med sommaren och gräs och pollen ni!!!! just love it så jävla mycket, eller inte!!! :(

nu ska jag umgås med hanna o em!!! :) PÖSSSSSSSSS
feejn bild på bror och mig! 


<3


KÄRLEKEEEEN HERREGUUUUUUUUUUD.
Syrran är så fin med sin tjockismage <3








Kvällens Outfit.

Yeeeepp kör väl på en outfit bild bara för att...
Såhär såg jag ut ikväll när vi var och firade Viktor som fyllde 26 :)


Heeeeeej :)

Underbart väder idag med, love it. Men gud så varmt det var att gå kan man ju säga haha men nej nu ska man inte klaga. Var ju på vc och mina prover var tydligen bra och inget speciellt att oroa sig över, jag är tydligen frisk. Ska antagligen boka in en tid hos en dietist framöver så jag kan få lite råd i vad jag ska käka eftersom min mage lever lite sitt eget liv sådär. Hopp när jag ändå var där uppe så la jag mig 10 minuter i solariumet kunde inte motstå ju, men ska sola ute i den riktiga solen nu i eftermiddag :)

Hoppas ni har en härlig dag ute i solen!!! Pusss


Puss och Godnatt !

Imorgon är jag ledig! Tagit bort tiden efersom jag har tid hos doktorn på vc igen. vetefan vad jag ska göra där men kanske fått svar på proverna och litegrann, hoppas han har något vettigt att säga iaf. Hopp sen när mamma slutat jobbet kommer vi köpa oss varsinn sallad på ica och luncha i berg och förhoppningsvis så är det sol imorgon, då jävlar ska jag steka!! ;) Sen på kvällen blir det att fira syrrans viktor som fyller år!

NU äre läggdags! Godnatt med er. Puss o Kram/ Mickis


Torsdag.

Hej på er! :)

Jobbat idag på etfermiddagen och efter jobbet har det la bara varit full fart här hemma kan man säga. Har tvättat, städat, bäddat rent i sängen, diskat och städat hos djuren som tur var så slapp jag ju att laga mat för köpte mig en bit smrgåstårta på vägen hem vilket smakade sjukt gott! ;)

Har även hunnit sova en 30 minuter nu för hade så grymt ont i huvudet, dricker väl för lite antar jag , ofta ont i huvudet när det är så pass varmt på sommaren. är jag ensam om det ? 


Natti natti finisar.

Neheeeeeeeee att nu ska jag sova, ska jobba en sväng imorgon hos mina söta barn i nygård. Blir väl att sitta i solen på jobbet lite, fast just nu tror jag att jag ska undvika solen, är lite röööd fast gör ju inte ont är mer rödbrun, höhö. Det värsta borde ha lagt sig till imorgon hehe. hello tomatofeeeeeeejs lixom.

Godnatt med er! Sov gott :) / Mickis

Kolla in att liite färg fick jag ju allt idag..
(ouppps troschock här med..fan så slampigt av mig!!)


Feeeejn dag detta.

Go kväll på er!! :)

Varit ute i berg hela dagen, gött! Blev allt lite bränna inte konstigt kanske efter sex timmar i solen? ;) hehe. Syrran kom även sen så vi stack iväg och köpte lite gott som vi fikade på nu tills kvällskaffet, lyxigt. Sen precis när jag kom hem och innanför dörren så skickade Sandra sms om en promenixjapp japp det fick det bli, vi har ju lite snack att ta igen eftersom vi inte ses så ofta men det håller vi på att ändra på, awesome! 

Förresten jag har ju skaffat instagram eller haft det rätt länge men trodde bara det var ett program man enbart redigarade bilder i men nu fattar jag ju grejen med det så har börjat ladda upp bilder där och följer folk! Så följ mig på instagram mickisawesome

Intagrambilder från denna dagen.. ;)






Älskar solen!!


Är fortfarande ute i berg och har solat över sex timmar idag skulle jag tro, gööött som fan!! haha tur att man blir brun dååå fast dock lite röd i fejset men äsch det lägger sig ju! ;) Tänkte ju att jag ska bli neger nu under sommaren så hoppas bara på att vädret håller i sig nu! Snart blir det köttfärssås poch spaghetti här!

Mickis just nu... PÖSS på er!







steeeeeeek

Tjaaaaaaa!

Ledig idag!!! Hopp så blir att steka ute i solen idag, mamma ska la plocka upp mig sen för pallar inte gå ut till berg med mitt skoskav, usch. Sen vill jag inte lägga mig här utanför och sola som en strandad jävla val precis....... hatar att bo i lägenhet och inte ha någon egen trädgård o grejer. folk glor bara snett om man lägger sig här ute. jävla folk. 

Kom fram till att jag inte har några sommarkläder...great! Inga som passar. Jag hatar sommaren!!! Allergi hela sommaren , jäääääättekul jag tål ju inte ett skit! Mår ju som en gris av att bara ligga nära gräset eller jag kan inte ens nudda gräset förns det kliar och jag får utslag, nice!!! Och det värsta som sagt att man inte har något att ta på sig, får la gå i mina leggings och långtröja hela sommaren........ Önskar att 25 kg kunde försvinna från mig nu på en dag, vore gött :)





När är det min tur.. ?

Gaaaaah har ingen inspiration till att blogga. Har hur mkt tid som helst till att blogga men vad fan ska jag skriva om? Känns bara jobbigt att blogga just nu, ska man slänga in nya bilder från dagen så tar det ju fan bara en timma att lägga över bilderna från telen till datorn helt sjukt vad trögt det har blivit! Skulle behöva en helt ny dator för denna är heltslut tyvärr.. :(

Hopp för övrigt så känns allt så meningslöst just nu eller det är väl fel ord men känns som inget är kul eler nått.. inte kul att ha ångest varje dag om man säger så..fyfan. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, är 21 år och har inte kommit nån vart känns det som.. känns bara som det går bra för alla andra, folk har pojkvänner/flickvänner, familj jobb osv. Då kan jag känna vad fan har jaaaaaaaag? visst vänner och en fin familj men vill med komma lite längre i livet snart.. När ska jag få bli lycklig? Få ett jobb, träffa den rätta. Det känns totalt helt omöjligt just nu det kommer aldrig hända. Är så jävla trött på att bo själv, att får göra allt själv att inte ha någon att komma hem till eller nått. fan. ALLA är lyckliga utom jag. exakt så känner jag även att jag VET att det INTE är så. Men är bara så jävla trött på det bara.



Det jag ser fram emot just nu är att syrran ska ha barn
, jag skulle tro att jag längtar lika mycket som hon haha, längtar efter att få hålla i den lille.  aaaaaaw knappt en månad kvar men tror bebis kommer tidigare än beräknat! Sen är det ju ingen tvekan om att hon kommer att bli den bästa mamma ever och viktor bästa pappa med såklart ;) Fin bild jag tog på syrrans mage hihi.


Ruuuubrik. yepp yepp

Tjaaaaaaaaaa Tja!! :) Läget då?

Asså jag vaknade med världens allergi, fyfan kände mig ju helt död men efter nån alergitablett och en dusch o grejer så känns det bättre som tur är. Nu är det bara att ladda inför lite sent eftermiddagsjobb.. segt o sitta i vänta på att börja jobba 14.30 lixom... blöh men jöbb är la gött iaf, jobbat så sjukt lite senaste tiden vilket suger. Kommer få sämst lön både denna och nästa månaden... :( Känns rätt deppigt att jag kanske inte ens har råd att följa med till liseberg med brudarna...fuck. Nått kul vill man ju göra nån gång lixooom komma iväg o göra nått roligt.

Nehee nu ska jag fördriva tiden med nått...vetefan vad laga nån enkel mat innan jag ska iväg o jobba kanske!


Lets do it again


LÅTTIPS!! heheeeeeee.

Nämen vafan skitbra låt tycker jag allt, klicka på bilden för att lysna på den! ;)


Jag är inte bitter.............

Hej! :)

Gött väder! Ska snart iväg och jobba en sväääng.. ska stänga både idag och imorgon. hopp hopp. bajstider. Har jävla allergi idag med så kommer väl dö eller nått när vi är ute idag. usch vad bitter jag känner mig. fan :(

DAGENS MICKIS!!!!!


Dansa Pausa.

Heeej! :) 

Var hos Emelie igår och grillade och drack lite, spelade kubb och det visade sig att jag totalt bara ägde på det!! wihooo så mitt lag vann, awesome! Firade Kim med lite tårta o grejer eftersom han fyllt 20. Hopp sen kom det massor med mer folk och var några jävla idioter som dök upp, fyfan säger jag bara vilka svin det finns usch!!

Men var väl en kul kväll trots att det blev lite skit senare. Alltid är det nått. ingen kväll blir ju perfekt :( sugigt. Men kan ju säga att jag och Martin hade riktigt kul på gruvan och dansade som fan iaf! 

Dom ända bilderna jag tog var la dom här..












Powerwalk!!

Tjaaaaaaaa vilken härlig dag!!!! :) hihih.
Happy idag faktikst, känns bra!! Ser fram så mycket emot ikväll då det blir grillning och party hos Emelie, åhhhh alltid så kul där! Och ikväll kommer nog Mickis köra på lite fylla skulle jag tro, läänge sen nu ju.

Igår var ju Johan här iaf så tittade vi filmer fast dom var ju bara dåliga haha :( Och jag drack upp en hel flaska vin enbart för det är gott,vuxenpoäng där när man sitter o njuter bara för det är gött lixom, mumms. Mysigt kväll hade vi iaf! Lite ledsen att jag inte kunde vara hos kim igår men kommer väl fler gånger !

Nu ska jag ta mig en powerwalk ut till berg och där skulle jag få en räkmacka av mamma, åhhhhhh <3


Gofika med brudarna.

Tja tja!!

Varit iväg på lite äranden jag hade nu i förmiddags! Shoppat lite på systemet med för blir väl troligtvis lite party på lördag nån stans, varit nykter för länge nu känner jag haha tog iofs ett glas vin igår men det gills ju knappt right? ;) Har haft mina fina vänner på besök här nu i eftermiddag, kaffe och chokladboll till fika och skitsnack på det, rätt så awesome tycker jag! Älskar mina brudar så jävla mycket ni är bääääääzt!!! <3

En favorit i repriiiiiiiis ;)


Fråga Olle!

Tjeenaaaaa! ;) Läget då?

Igårkväll efter att jag fixat med tvätt och grejer så drog jag bort till Emelie, Hanna, Elin och Mikael var där med, himla trevligt! Satt i soffan framför tvn och vid 21.55 slog vi över till 5an för där var ju fråga Olle dokumentären, haha så jävla kul och intressant att titta på det men finns ju så jävla sjuka saker folk tänder på?? fattar inte.

Som igår var den en kille som blev kåt av att bli sparkad skithårt i skrevet?!?! låter ju jättemysigt...eller inte!! fyfan kan ju fan vara skadligt. Sen folk som är slavar och grejer, är väl inget att skämta om tycker man ju och bli instängd i burar och skit...sjukt i vilket fall som!




Dagens Shopping!


Detta hittade jag mig i Linköööping idag :)

Gina Tricot 74:- REA!!
Provat denna förut så kunde väl inte låta bli o köpa den, är ju leopard och tigrar på den hehe ;)


Gina Tricot 149:-
Yeeepp mitt första rosa plagg i vuxen ålder I guess haha. Förvånad över mig själv, jag är ju inte så tjejig..
Men den var faktikst fin och rosa klär mig med mitt mörka hår ju!


Jeans H&M 299:-
Hittade ett par sköna jeans letat som fan efter ett par svarta sköna och nu hittade jag dom. underbart.
Skönt att slippa att alltid typ ha leggings ;) haha


Homeeee again.

Hej på er!! :)

Stack till stan med mamma, så blev en sväng inne på Ikano. Jag lämnade tillbaka lite saker jag köpt som jag ångrat/inte passade. Så med mig hem fick jag istället två snygge tröjor och ett par svarta jeans, awesome ju att jag hittade mig ett par sköna jeans, dom verkade sköna iaf haha ;) Ska slänga upp bilder på det jag köpte men bilderna laddar in så jäva segt i datorn, blöh men det kommer!!

Så kom alltså nyss hem dårååå har slängt in tvätt i maskinerna, ska laga mig lite mat snart med. Sen när jag är klart med tvätt och grejer så ska jag dra bort till min kära Emelie, är lite fölk där borta så blir trevligt att umgås med dom juuuh. Får se om jag tar mig nått glas vin eller nått ^^ hih. 


Asså fyfan vad lång min undercut har blivit, är så fult! :( ångar mig lite just nu..buhuu.


FYFAAAAAAAAAAAN!!!!

Har precis tagit mig en dusch och sen precis när jag skulle kliva in i duschen så såg jag en jääääävla äckelspindel!!!! GAH fick fuckiing panik och sprang runt naken som en idiot här inne, öhhhhh. nää men sprang fort som fan ut i köket och hämtade en tidning och dödade den i extrem panik PANG PANG PANG tusen ggr typ sen dog den, så jaa ni kan ju bara gissa hur stor den var om den behöde ha typ tusen slag. Vart kommer dom jävla äckliga spindlarna ifrån?!?! kan snart inte bo kvar här fan.. har sån fobi men jag är så stolt över mig själv att jag vågat döda två stycken nu men får sån panik och vill bara gråta :(


Lion King

Tror inte jag är ensam om att gråta till den här scenen från lejonkungen? snyft..
Som för övrigt är världens bästa disneyfilm! :)


MICKIS

En dagens Mickis helt enkelt ;) heheeeeeeee.


Go kväll på er.


Heeej alla barn!!! ;) hehe

Gick väl bra hos doktorn förut han verkade ta detta på allvar fast han var väl mer orolig för min järnbrist vad den kan bero på så det ska han försöka klura ut höhö. Har tagit prover och ska tillbaka nästa fredag tydligen vetefan vad jag ska göra där då iofs, märks väl. Hopp sen tog jag mig en fika med elin och hanna , trevligt. Och nu är jag ute i berg o har käkat tacos med coco jonte och pappa :) gott som fan.

PUSS på er!!



Snusk !


Hahaha här får ni ett roligt klipp på våran familjs kåta lilla undulat, Pelle ;) haha
Seriöööst vet inte om han blir kåt på sin egna spegelbild eller nått? Kul som fan är det iaf!




Städning nuråå!

Godmorgon!! :)

Åhh idag känns det som att min mage är normal inte haft ont än iaf eller nått, skönt det. Har käkat frulleee för ett tag sen och chillat framför tvn och tänkte nu ta tag i städningen innan det är dags att bege sig till vårdcentralen. Asså lite trött på min lägenhet eller inte själva lägenheten kanske men vill bara ha nya grejer eller nått, ny soffa nytt köksbord, gardiner och massa nya prylar så det blir mer hemtrevligt. Skänk mig gärna en slant så jag kan uppfylla det ? heheheee.

Ni ska veta hur glad jag är över att jag flyttade ifrån den gamla lägeheten, fyfan saknar den inte ett skit!


Blir så trött på't bareeeee

Kul att mitt internet trögar mer än vad det funkar. blöh. Nu funkar det helt plötsligt igen iaf, yeeeeej. Lite tråkigt när jag får ett ryck och ska sätta mig och blogga så funkar det inte buhuu :( Gick bra att jobba idag även att jag inte riktigt kände mig på topp men kändes bättre när vi var ute i friska luften hela eftermiddagen. 

Ikväll så somnade jag när jag la mig för att vila och sov två timmar, huuuur kan jag sova så förbannat mycket? sjukt tycker jag. Får väl se hur dags jag somnar nu ikväll eftersom jag vaknade halv tio förut.. haha. Har tagit ledigt imorgon så ingen kan ringa in mig eftersom jag kände att det är viktigt att jag får komma upp till vc och snacka med doktorn. 


Jobbet!

Baraa för jag ska iväg och jobba om tio minuter så börjar internetatt funka nu? har inte funkat på hela förmiddagen nästan ju, dåligt! Men har ändå legat i sängen för min mage lever sitt egna liv idag så har kännt mig himla hängig och yr så ringde vc och bad om en tid för är trött på min mage nu och att må såhär så ska upp dit imorgon och prata med en doktor så får vi se vad han säger, jag skulle tro att det är IBS eller nått skit. Blir ändå jobbet nu, fick ju stängningen ikväll med... dah får hoppas att jag inte kommer må sämre sen bara!

Hörs ikväll om jag överlever dagen och om mitt internet vill som jag vill ;) hehe
Puss på er! / Mickis


Käk i Berg


Hej på er! :)

Som vanligt har det gått bra att jobba idag, dagen sprang iväg om man säger så. Skulle ju slutat halv sju men sista barnet blev hämtat straxt före halv sex, så himla skönt att få gå hem tidigare ju! hihi. Hann att gå ner till willys och handla lite sen plockade pappa upp mig där och så drog vi ut till berg så har precis käkat här nu, potatis och köttfärslimpa, himla gott var det men mamma är ju bäst på att laga mat så ;)





Jag & Pappa. Och jag är lika rund som en köttbulle i fejset fan! :P


Jobbaaaaa!


Nu är jag färdigfixad och har käkat lite lunch precis så blir att dra till jobbet nu :)
Ha en fin dag så hörs vi ikväll ! Puss




Heeej Bloggen!! :P

Godmorgon! :)

Åhhhhhh ni ska bara veta vad störig billy var inatt, fyfan! Hade värsta rycket och rev i min byrålåda massor så tillslut kastade jag iväg en leksak till honom så han skulle leka med den och tror ni inte att det bara dög att leka i sängen PÅ mig? gaaah. Fast gillar min dampkatt ändå... :)

Hopp ska jöbbe en sväng i nygård idag, eftermiddag från 12.30-18.30 så jag har stängningen idag, likaså imorgon med lite segt att få jobba dom tiderna, men men. Ni anaar inte hur mycket jag längtar tills jag får ett schemalagt jobb, så jävla underbart det kommer vara. Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng !


Myseeeeeeer lite.

Go Kväller babeeeeeees!! ;)

Sitter och myser i min superstora nya tröja från H&M, kostade bara 49:- Köpt på herravdelningen! Så himla skön att bara gå hemma och slappa i och sova i juh. myspyströja :D Och så är den ju rätt så ball med tanke på att det är en dödskalle på den och ni vet ju hur larvigt mycket jag gillar döskallar hahah växer inte riktigt ifrån det öhhh.


Solaaaaaat :)

Fick ett ryck och tog mig en liten promenix bort till solariet och la mig 30 minuter, lika gött och skönt som vanligt. Men fan det där solariumet börjar nog bli dåligt blev ju typ randig på ryggen?!? fint fint hehe. Dags att byta rör kanske? haha. Var jäkla gött med en dusch nu när jag kom hem med, så nu blire bara chilla hela kvällen :)

Borde väl käka nått, inte ätit nån ordentlig mat varken igår eller idag juuu. Eller åt väl några pannkakor förut vid tre typ men det är ju ingen vettig mat så får väl bli yoghurt och havrekuddar till lite kvällsmat, fan så gött det är!! Blivit besatt av att käka det ju funkar så bra som frulle och mellanmål och mat skulle kunna leva påt det bara för det är så gööttt hihi. 

Mhmmmmm yoghurt havrekuddar och lite kanel på det <3 Blir inte godare!!! 


Tack Hanna!

Detta fick jag av Hanna igår som hon hade shoppat i New York :)
Det gula lacket ska tydligen vara självlysande, ballt ju!!



blööööööh.

Heeeeeeej! :)

Gör jag något annat än sover bort mina helger eller? haha sov till typ halv tolv och ja har inte gjort ett skit resten av dagen förutom att duscha typ. Hanna och jag var sugna på tacos ikväll men hon blev ju inringd till sitt jobb idag så blir inge mys ikväll, hade behövts ju!! Blir väl att sitta och glo här i lägenheten resten av dagen och kvällen med, låter kul va? Har typ ingen lust att göra nått och ingen verkar inte heller ha intresse o hitta på nått. Känner mig för övrigt lite deppig.... :( palla. Är väl bara för jag varit själv för läänge nu I guess sen är det måndag imorgon och det suger ju balle typ.


Time to sleeeeep.

Go kväll på er! :)

Varit ensam ikväll och haft det rätt så bra faktikst, skämmt bort mig med lite glass och chokladsås och bara chillat framför tvn, gööött att vara själv ibland. Faaaaaast min kära Hanna var här en sväng, kul och träffa henne har ju saknat henne när hon varit bortrest ju!! Hon hade med sig present med, så gullig hon är! :)

Nu ska jag snart sovaaaaaaaaa. Godnatt med er!!




Saturday.

Sääämsta uppdateringen ever I knooooow men så blir det ibland. Bloggen lockar inte riktigt alltid att skriva i, inte suttit så mycket vid datorn senaste dagarna heller sååå. Idag har jag och syrran varit i falerum en svääng iaf, hopp hopp sen så har vi även fikat hos mormor och kjell, trevligt! :)

Nu är jag hemma och ska väl vara det resten av kvällen vad det ser ut som, och blir väl att vara ensam, inte så kul en lördag men fölket är la upptagna med annat tyvärr!! Hatar egentligen att var ensam men men thats life. Så blir andra helgen nykter för mig, duuuuktigt som fan tycker jag allt. ;) 

Bild från en woooooolig fest hos Em hihi.


Shopping baby.

Grejen var att jag köpte mig förra året ett par likadana vita tygskor i falerum som jag totalt älskade så jävla mycket. använde dom typ varje dag tills som gick totalt sönder :( så iår köpte jag två par eftersom jag vet att dom är underbara lixom hehe. Den lilla förpackningen är svarta spetstrosorna jag köpte.


Grööönt är skönt.

Två fina gröna bilder på mamma och mig från idag när vi var i falerum och lunchade ;)

Svarta damen, Mickis ;)


Färgar håreeeeeeet

Hej! Allt bra? :)

Jag har jobbat en sväng på förmiddagen, åhh gillar att vara på småbarn dom är bara för söta dom små liven, hihi. Att barn kan göra en på sånt bra humör ibland. Hopp hopp slutade 11.30 så då kom mamma och hämtade mig så åkte vi till falerum och så bjöd hon mig på lunch på marinettes cafe! Snitzel och potatisklyftor fick det bli för min del, gött :) Köpte mig skor och trosor inne på klädhuset sen med ska visa er sen.

Sitter för övrigt med lite färg i håret, just nu bara i utväxten ;) brunt såklart! Sen ska jag häva i lite röd färg och hoppas på att det kan bli LTE rött iaf , vill ju egentligen ha det sjukt rött men går ju inte när håret är så pass mörkt från början tyvärr!! :/ 

röda fluffisen sommaren 2011.


Onsdag 12.53

Hallååå där kött och blåbääääääääär, heheheh. 

Fuck vad tråkigt att inte få jobba idag, får rycket för blir så jävla raslös ju :( buhuu.
Så vetefan vad man ska hitta på? Finns inte alls för myckt att göra i den här lilla hålan åtvidaberg.
Får börja med och ta mig en dusch och sen komma på nått att göra, blogga kanske? haha

Charmig bild från igååår dårå..


Tänker på dig.


Idag är det 4 år sen morfar somnade in. Så idag går mina tankar lite extra till min fina söta morfar.
Saknar dig och önskar att du kunde finnas kvar här hos oss! Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta <3
Hatar att livet är så orättvisst :( men jag tror du har det bra där du är nu och vakar över oss!



Mamma och jag var vid graven förut och tände ett ljus och satt dit röda rosor, fint blev det.


Vardagslyx som vanligt .

Hej på er, hoppas ni mår braaaaaaaa? :) hihi

Gött med sovmorgon var det idag kan jag lova, så morgontrött jag är så. Blir ju så himla trött och seg av min allergi så det är sjukt... kan sova hur många timmar som helst. hopp jobbat mellan 11- 14 idag på träningsskolan, rooowligt. Efter jobbet mötte jag upp mamma neråt handlade lite, sen fikade vi hemma hos mig jag bjöd på lite glass och chokladsås, love it. Chokladsås <3


Im Back!!

Jobbat i träningsskolan idag, roligt att vara tillbaka där lite.

Har äntligen internet hemma igen!!! Love it!!!!!!!!!! :D hihi
Ville bara skriva det typ. hehe. btw så har jag namnsdag idag, carina och mamma med, grattis!

PUSS!  


Händelserik Lördag må jag säga !


Tjenaaaaare!!! :)

Asså fett händelserik kväll det blev igår dårå, käkade här ute i berg o såg sen kom sandra och roger och ploickade upp mig så drog vi ut på en raggarsväng mot slutet av våran raggarsväng så fick vi stanna och hjälpa till för några hade krockat med en stackars litet råddjur, fy!!! var ingen fara med dom men stackars djuret hade ju säkert brutit benen och led säkert massa, sen blev den rädd och försökte springa iväg och blev då åter påkörd igen av en bil vaddå otur för lilla bambi :( usch kan inte sluta tänka på den, hemsk! Hoppas jägaren hittade den och sköt ihjäl den så den slapp lida mer. rip lilla söta djur. <33

Hopp sen när vi kom till åtvid så kom brandbild räddningstjänst och ambulans och grejer, nyfiken som man blir så var vi tvungna och se vad som hänt och då brann det i ett hus eller nått, usch. Hemskt hemskt!! Men tror inte det var någon större fara men inget kul sånt där. tänk själv om man skulle drabbas, fy!!

Kvällen slutade med att jag drog iväg på fest helt NYKTER yeppp ni läste rätt där. Ville vara lite social sådär så därför jag drog dit än att sitte hemma själv o uggla lixom. Drog sen till gruvan men jag gick aldrig in för pallade inte betasla 50spänn och vara där inne nykter, nejtack! Så drog hem och myste ner mig i soffan sen somnade jag så gott så :)

Fan blir så mycket att uppdatera om när jag inte kan blogga flera gånger om dagen som jag brukar ju :( Men ni kanske har orkat läsa detta ändå hehe. Imorgon får jag nog tillbaka mitt internet hoppas jag då är jag tillbaka här igen till 110% och kommer blogga som en idiot igen hehe ;)

RIP BAMBI <3



I Want to Break free


Tja Tja! :) Allt bra med er denna lördag?

Igårkväll så hängde med jag med Sandra, Anton, Arvid, Björn och Jauqline (stavning?!) trevlig kväll blev det iaf, skitsnack och så spelade vi lite Wii. Drog väl hem framåt tolv tiden och somnade gott sen.

Idag dåråå så har jag inte gjort så mycket, har bakat en cappuccino cheescake som vi ska äta nu ikväll till dessert, är altså  ute i berg med familjen och har käkat här precis och så. Så vi får väl hoppas att jag lyckades med desserten, kommer sitta fint till kaffet skulle jag tro. Sen får vi väl se vart resten av kvällen tar vägen!

Puss på er!!

en grej till, fuck vad jag hatar att inte ha internet hemma!! :(





Im Alive

Hej på er!!

Har inget internet därav av den kassa uppdateringen :(
Det la av i onsdagkväll så kommer inte ha internet hemma förns på måndag, fyfaaaan så jävla sugigt.
Ingen som kan låna ut nått under helgen?? Tråkar ihjäl hemma utan det ju..

Vi får se vad helgen har att bjuda på då! Pöss på er


Fin dag !


Tjabba tjena hallååå! :)

Hur underbart har inte vädret varit idag då??? vafan nu är ju sommaren snart här gött som fan tycker Mickis. Hopp blev ju att sticka iväg och jobba på frita i Grebo idag dårå och så gött vi hade det på jobbet, satt ute och glassade i solen hela eftermiddagen, måste ju säga att jag älskar mitt jobb ibland hehe. Efter jobbet blev det att dra ut till berg direkt för att grilla med familjen, loooove it helvete vad gott det smakade!! ;) 

Åkte sen och storhandlade med mamma, fast var alltså jag som storhandlade är ju bättre att försöka planera in käk och köpa till det så att man inte behöver ströhandla i veckorna lixom. Så är inte förns nu jag sätter mig ner nu för började diska och fixa när jag kom hem så äntligen fick jag tid att blogga, hihihi.






// Mickiiis






Nytt i garderoben.


Yeeppp yepp kan la visa er vad jag shoppade igår när jag var i stan. Hittade denna fina ljusblåa skjorta på H&M.
Kostade 99:- men hade en kupong med vårerbjudande 20% så blev ju bara 80:- för denna ju ;)
Hade den igår när det var lite party, inte riktigt min stil riktigt men kul med nån färg och nått vårigt ju!
Köpte mig även ett par svarta "converse" för 90 spänn, billigare blir det inte!


Älskar vädret!

Åhhhhh så himla fint väder det är idag, kan inte låta bli att bli lite glad av det iaf. Så kände att fan man kan inte sitta inne själv o ruttna i lägenheten så skickade iväg ett sms till Sara och frågade om vi skulle ses. Så blev en promenad i solen så gick vi och köpte glass på stallis med, så årets första mjukglass käkade jag idag hehe ;) Sen har vi faktikst legat ute på gräsmattan och solat i shorts och bikiniöverdel, göööööööött!!!

HAHAHA vi fick oss ett gott skratt då vi såg att Billy satt och vinkade till oss från mitt fönster ;)
Och jaa det ser skabbigt ut för min persienner ser ut som dom gör men Billy är boven i dramat där! HEHE




Yeaaaaaah baby.

Heeej :) Hade ni en trevlig valborg ? :)

För mig blev kvällen igår rätt lugn, kände mig inte helt på topp så därför tog jag det lungt med drickande så det inte skulle bli något dumt som i lördags, kände att jag inte skulle palla med det riktigt. Så blev nått glas vin och typ tre cider för mig bara, lagom är bäst ibland allt. Hopp vi var iaf hos Johan på fest senare så drog vi tillslut iväg till bysjön och tittade på de som uppträdde. Jag var så jäävla trött i benen (hade mina höga skor) så jag drog hem straxt efter tolv nån gång...

Togs bara nån bild på brasan med min telefon iaf...vi kom ju dit sent så var ju nästan bara glöd kvar :P




RSS 2.0