Fredagsmyyyz

 
Hejsan! :) Idag har jag lekt med min fina Emelie, drog ner till sandlius och satt oss och tog en kaffe, kände oss som två små skvaller tanter som sitter och tittar ut genom rutan och glor på folk....hahahahaaaaaaaa jao så kan det va. Drog sen hem till mig lunchade och bare myste lixom. 
 
Hoppppp resten av dagen har jag vilat, känner mig inte riktigt på topp känns som det är nån förkylning på G eller nått, orka :( Blir nog bättre med lite mat i magen, blir tacosmyyyyz i berg hihi.
 

Torsdag whoop

 
Tjenaaaa!
 
Uppe och tvättar ochh fixar, har fixat iordning mig nu med så ska jag dra till mormor en sväng efter tvätten är klar bare ;) whoooop. Igårkväll var victor och jag ute på promenad, blev 8km riktigt gött var det allt och invigde ju mina nya skor med och dom var allt godkända för en sån billig peng jag köpte dom för! :) Får se om man kanske drar ut ikväll på en långpromenad igen, behöver röra på fläsket höhö.
 
Denna veckan har fan varit bläää för mig, endast 3,5 timmes jobb, vilket suger! usch. Sen har jag struntat i att gå på mötena nere på facetten, orkar inte och vill inte!! får sån jävla ångest :( :( Hojta till om någon vet nått jobb för mig! desperat tjej. måste ha pengar.
 
 
 
Seriöst vi såg 35 st råddjur på ett och samma ställe igår, haha aldrig sett så många på samma ställe. Bilden är på ett gäng hjortar vi såg tidigare under promenaden ;) Såg ju säkert över 45 st samanlagt! höhö
 

Just give me a reason.

 

Nytt!

 
Införskaffat lite nya kläder till träningen, en ny lite sportigare jacka perfekt att gå powerwalk i och sen ett par nya löparskor :) Dock lite för stora men det får jag nog lösa med att lägga i en sula vettja!
 
 

Fredag!!

 
Har nog inte bloggat på typ två veckor nu.. och ändå så tittar ni in här, trevligt :) Anledningen till att jag inte bloggar lika mkt som förr är att min dator är så himla seg och bråkar med mig mestadels av tiden jag sitter vid den, likaså internet så därför är det inget kul. Men nu verkar den vilja samarbeta lite med mig iaf!! ;) Tar ju även hundra år att lägga in bilder från mobilen..... därav alla tråkiga bilder (blir oftast bilderna från instagram!) 
 
Har jobbat i veckan vilket är så jääääkla gött,dock ledig idag skulle inte tackat nej till att jobba även idag men men. Har nyss duschat och ska fixa mig snart för ska iväg och träffa viktora och lilla Nowa på sandelius, aaaw älskar små bebisar så söta. hihi. 
 
Lovisa och jag ute och leker i söndags när vi firade mamma som fyllde år! <3
Hon är verkligen stora tjejen nu, tiden går så jäkla fort!
 
 

RSS 2.0