klipp klipp

Tjena!
 
Inte allt för roligt att en jävla förkylning har kommit och hälsat på mig :( bläää orkar inte med skiten, får hoppas att den ger sig snart iaf och inte blir så jobbig! Igår var jag och klippte mig, blev riktigt bra måste jag säga, blev till slut sidecut heheh lite busig måste man vara! ;) hade inte klippt mig på ett år så kände att det var på tiden att göra det. 
 
Vad tycks? ;)
 
 

Mumms

 
 

Bebismys

Tjaaaaa kära läsare... ;) hehe
 
Idag har man inte gjort sådär allt för mycket, stack iväg på förmiddagen och solade lite, behövs ju verkligen i den här kylan, usch höll på att frysa ihjäl ju, varmt o gött i solariumet som vanligt iaf. Sen kom jag hem tog mig en dusch och så kom Sandra och wille över på besök, så mysigt. Passade på att gosa massa med honom idag då han för en gång skull var vaken haha han to bara en snabb powernap i min soffa men sen ville han snacka med mig så vi snackade om allt möjligt ;) haha gullisen!
 
Drog sen neråt och shoppade lite, lika kallt då! Måste verkligen köpa mig en höstjacka, skinnjackan är ju inte sådär jättevarm precis.. :( ehmm jaaa annars dåå, fixat med tvätten och sen har jag bakat chokladfudgebrownies men gjorde det mer som en tårta så någon som vill komma på fika? :D
 
Nu blir det bara chill reste av kvällen, kanske pyssla med att fixa mitt cv lite grann och söka nått jobb eller två. Ja med andra ord så har jag slutat på restuarangen, iaf att gå på schema, stänger ju i oktober nu med så. Får hoppas på några mer tider där då o då innan de stänger :)
 
 

24

 
Idag är ingen vanig dag för det är ju min födelsedag hihii..
 
Känner mig verkligen så mycket äldre idag, haha eller inte ;) Tack så mycket för alla gratulationer jag fått, betyder mycket. Har fikat på tårta hela dagen känns det som haha men det får man när man fyller år. 
 
Nu blir det jobb fredag och lördag sen lördagkväll blir det fest, längtar lite. Var så länge sen jag hade fest hemma hos mig och det brukar bli lyckat, får hoppas på det denna gången med :D
 
Puss pch godnatt på er! <3
 
 

17 september

 
Igår blev det en heldag i stan med sandra och lilla wille, lite shopping blev det till slut iaf :) Kanske bli stan en sväng idag med, men mamma skulle väl fixa med lite hemlisar för det är tydligen någon som fyller år imorgon....hehehehe undra vem det är ;) så får väl se om man får följa med. Blir ju lätt att jag klättar på väggarna här hemma annars..typ.
 
men jaoo har annars städat lite idag och sen lagat lasagne, får hoppas den blev god när man ska bjuda på den lixxooooom. tänkte dra och sola men orkade fan inte, kanske senare idag eller en annan dag helt enkelt. Orka vara blekfis höhö
 
Nya tröjan, love it! :D
 
 
Så fina <3
 

Drängarna!

 
Måndag då, blir fredag för mig idag eftersom jag är lite långledig med hela tre dagar, vad fan ska man hitta på då??? haha finns säkert nått att göre.. 
 
Anyway i lördags var jag ledig, skönt det. Hämtade byrån som nu står i köket, så himla fint det blev riktigt nöjd. Sen på kvällen blev det att åka in till syrran för att fira hennes födelsedag. Pizza och tårta blev det där, mumms. När jag kom hem drog jag över till Danne på förfest och sen drog vi vidare bort till parken där bla. drängarna spelade, jäkla rolig och trevlig kväll! Kul att träffa nya underbara människor också! :D
 
Nu blir det att dra till jobbet snart, fyfan dålig väder idag med.. kanske blir lungt på jobbet men man vet aldrig, iband kommer halva åtvid in samtidigt och ska luncha lixoom, haha ;) Ha en fin dag i regnet! Puss hej
 
 

Det vidrigaste på länge!!!

 
Härliga underbra alediga lördag!!! :D dig har jag längtat efter lite grann faktikst! Igår blev det verkligen en långdag på jobbet, 11 timmar men ja man kan ju lika gärna jobba då man ändå är där lixom, dock blir man ganska trött i fötterna haha.
 
Det vidrigate när jag kom hem då, la mig i soffan ringde mammi ochn snackade och helt plötsligt ba "fan i helvete det sitter en spindel i taket!!!" på rikigt så har jag fan fobi får dom där äcklena :( Fick panik och visste inte vad jag skulle ta mig till, hjärtat slog verkligen i hundra och tårarna rann av alla panik hahahha herregud, mamma måste tro att jag är helt dum i huvvet tur hon va med på telefon och stöttade mig ;)
 
Tog tillslut mitt spray och sprayade massa på den tills den föll ner på golvet, sprayade lite till och sen ställde jag en mugg över den, så jaaa muggen står kvar jag har inte vågat lyfta på den än hahahahaha så feg men asså nej det där var det vidrigaste på länge!!! :( har typ sett en eller två spindlar här innen tidigare, tror billy käkar upp dem men denna hade han visst missat... kanske för att den var enorm!!!!! blää
 
Neheeee nu är det dags att ta tag i denna dagen och börja fixa med det man ska hinna med haha, lediga dagar finns det alltid massooooor att göra ;) hehe.
 
lilla mys billy <3
 
 

Fredag!!!

 
Nämeen tänka sig att det för en gång skull är fredag idag för mig då jag är ledig på en lördag imorgon, jaa ni hörde rätt. Skönt att få vara ledig då alla andra är lediga också :) wieee! Så imorgon blir det att fira syrran på kvällen iaf sen på dagen fixa med lite grejer, bla hämta en byrå jag fyndat.
 
Tänkte förrresten försöka komma igång lite med att blogga, tycker ju det är roligt men har bara inte riktigt haft tid för bloggen känner jag eller något roligt att skriva om eftersom jag för det mesta jobbar och när jag inte jobbat så har jag mina dagar fullbokade med andra saker så sitter fan sällan vid datorn. Sen ska jag även komma igång med träningen snart igen...åhh ni kommer ju ihåg hur duktig jag var i våras?! Hoppas att jag kan hitta dit igen och köra på hårt igen. Har lixom gått upp alla kilon jag gick ner, bra jobbat haha...usch!!
 
Nu blir det jobb tills sent ikväller, får hoppas denna dagen går snabbt :) Ha en bra dag! puss heeej
 
 
 

Lovisa & jag

 
Kan inte förstå hur mycket man kan älska en så liten person. Tjatat ganska mycket om Lovisa men hon är så underbar och älskar henne så mycket. Det är verkligen så underbart att vara moster. Sen måste jag tillägga att hon är verkligen världens charmigaste och roligaste unge! :D 
 
 
 

RSS 2.0