FREDAG!!

 
Hej! :)
 
Skippade gymmet idag, var uppe redan vid 7 men kände att min hals inte var okej så jaa struntade i det helt enkelt. Har varit nere o handlat med emelie, vi tänkte käka ihop ikväll och ja tillslut bestämde vi oss lite snabb för att det blir lite vin också hihi, häääärlig och utgång på det då om vi känner fört såklart! kommer bli skojj sålänge inte min mage krånglar som den gjort massa senaste dagarna tyvärr :(
 
Anywaaaaay sitter och väntar på att Linn ska kommer över på en fika, länge sen så det kommer bli mycket mysigt och trevligt att snacka av sig lite med henne :) Sen blir det partyfix och leta kläder..... inget att ha på mig. dah,
 
Har btw fått tag i laddare till mobilen, Billy hade ju käkat upp min inatt :( kul katt verkligen... så efterlyste en i fyndhörnan och hade turen att köpa en för en billig peng, gött mos! dyrt katt man har...
 
 

Behöver hjälp och tips!

 
Hallå, igårkväll hade jag så grymt ont i magen och mådde illa och allt, inget hjälpte inte ens min värmekudde :( Så somnade vid halv elva typ och sov till 10 idag, skönt det och magen känns bättre nu när jag sovit inatt. Fattar ni vad trött jag blir på min mage ibland, på riktigt så måste det vara något galet, ajja inget att göra åt verkar det som.
 
Idag blir det inget gym, torsdag har blivit lite en av vilodag ifrån gymmet. Har tvätttid och sådär idag och sen tänkte jag väl städa och bara chilla, får se om det blir nån promenad sen kanske men jag vet inte, känner mig inte på topp för att göra något alls. 
 
Jag är på något sätt besviken på mig själv. Grymt besviken att jag gått ner så lite i vikt, inget som syns och ärlig talat känner jag mig fetare. vilket är sjukt. Vad gör jag för fel? Behöver hjälp. Äter jag fel eller vad?
 
Såhär kan en dag se ut vad jag käkar (äter ju inte allt det jag skriver vid målen utan ngt av det! )
 
Frukost: Lättkesella med hallon lite kokos och solroskärnorn ev nått ägg eller knäckemacka med keso/avokado. Havregrynsgröt med kanel och lite lågkaloriäpplemos ev ägg till det.
 
 
 
Mellanmål: havregrynsgröt, knäckamacka med avokado, ägg, banan. Lättkesella med tex. bär/banan/solroskärnor/musli
 
 
 
Lunch/middag: Sallad med kyckling liten klick sås till det gjord på lättkesella. Sallad och lax. Så undviker ris, potatis pasta, blir någon gång i veckan jag kanske käkar det men inga stora mängder. Någon dag då och då har jag käkat lite vanlig husmanskost. Bananpannkaka med bär och kesella. (lunch)
 
 
 
Självklart inga onyttigheter som kakor, bullar godis, chips. Under dessa 8 veckor har jag unnat mig ca 20st godisbitar, popcorn ibland (poppade i kastrull) och en bulle, en biskvi haha. Lixom det är ganska bra jobbat tycker jag. Druckit alkohol 3ggr kanske (och ja det vet jag är mkt kalorier i) Det jag brukar få i mig på en dag blir runt 1200 kalorier.
 
Tips på vad jag kan ändra och så? Tränar ju även 5ggr i veckan på detta alltså då jag springer/går 5-6km på löpbandet plus styrka på det ca 3ggr i veckan. Och sen vardagsmotion som promenad eller handla lixom.
 
 

Soft kitty, Warm kitty, Little ball of fur

 
haha jag och min lille plutt. Är vi inte för gulliga?? ;) gillar att han typ verkligen poserar lite tsss.
 
 
 
 

Utmaning!

 
Nämeeen redan lilllördag herregud vad dagarna springer iväg ;)
 
Imorse drog jag bort till gymmet, som vanligt lixoooom. Åhh gick riktigt bra med springandet idag, höll ut riktigt länge så lite stolt över mig själv, trots lite skoskav med. Grejen var att victor skickade igårkväll att han hade gått/spungit 5kmpå 40min 15sek och då utmanade han mig att slå det. Vilket jag lätt gjorde idag, så roligt att tväla lite. Min tid blev 36min på 5km, tyckte det var ganska bra för att vara en lite tjockis med astma och halvkass kondition så jag är nöjd, slog ju honom så att :D haha
 
Men viktigaste är ju inte att gämföra med andra, utan det är ju bara ens egna resultat man ska gämföra med och förbättra Täla mot sig själv lixom. Men detta var lite kul bara med en liten utmaning, blir mer taggad :D
 
Ni som springer, vad springer ni 5km på för tid?
 
 

Mina nya skor

 
Hej! :D
 
Segt som fan att gå upp idag men lyckades tillslut lämna min sköna varma säng, vädret var inte alls lika peppande imorse som igår men nu är det ju fint ute igen :) härligt!  Anyway behöver jag ens nämna hur min förmiddag har sett ut? ;) tsss. Gymmet såklart, var SÅ nära på att skippa det idag för var ngt så grymt trött men lixom vad är det för ursäkt hehe så släpade iväg mig dit tillslut. Gick jättebra idag och gick hem stolt :) Jonte kom hit precis när jag kom hem så då blev det en fika, eller ja lunch för mig då, bananpannkaka med bär och kesella, mummsi.
 
Icke grymmaste bilden men här är mina nya skor iaf, supersnyggaaa tycker jag :)
 
 

Långt hår, whoop

 
Shit vad mitt hår börjar bli långt, nääästan ända ner till rumpan ju. Det kommer nog dock inte bli så mycket längre brukar ta stopp efter ett tag, sen måste jag ju även klippa det snart buhuu. 
 
Ser ni btw min extremt vältränade rygg? hahahahhaahaha skojja. Nej men fan vad nice det skulle vara sen när kilona ramlat av och lite muskler kanske kommer fram ;) Borde ju finnas nån stans där under om inte annat äre bare att kämpa på med styrketräningen höhö.
 
 

Vill bli käääär!

 
Har haft en mycket bra dag. Mötte upp Emelie vid willys i eftermiddags, handlade lite ihop innan vi drog hem till henne och fikade. Älskar vädret som varit, nämnde det tidigare idag men jag blir så glad och pepp. Just nu vill jag fan bara bli kär eller nått, gud vad livet skulle vara härligt då ;) självklart vill jag vara kär i någon som även är kär i mig då, då blir det ju ganska awesome haha. Med andra ord så tycker jag att det kan hända något kul i mitt liv nu, känner mig pepp för det. gud vad vädret kan ha stor inverkan på en asså :)
 
Bild sen i lördags, partysminkningen fixad och allt, whoop.
 
 

Vårkänslor

 
Hej! Ny vecka och nya tag som jag bruker säga hehe. Men fy det var segt att komma upp idag, vaknade till liv vid halv tio och fick halvstressa lite bort till gymmet men jag tog mig dit iaf. Så gick/sprang 6,5km iaf, kände mig något så grymt seg men bra kämpat ändå tycker jag allt. Tycker förresten att det är helt underbart väder idag, solen skiner och det känns verkligen som att våren är påväg! Underbart! :)
 
Sitter just nu och chillar framför datorn och tvn, slängt i mig lite god lunch också, kyckling och wokgrönsaker riktigt gött det faktiskt. Har förresten sån dålig matinspiration just nu, tips? Självklart nyttiga och kalorisnåla maträtter då. Blir ju ganska mycket kyckling hehe.
 
 

Grym lördagskväll

 
Hejsaaaaan! :D
 
Gårkvällen var så jävla rolig, emelie hade ju inflyttningsfest! Började att dricka här vid kl fem med brorsan och så käkade vi kycklingtortillas jag hade gjort, mumms var det. Sen vid halv sju drog vi bort till emelie och åhhhhh vilken helt underbar lägenhet så jävla fint och mysigt. vill också ha så fint anywaaaaaaay. Kvällen var som sagt helt galen, underbara vänner och alkohol på det, kan det bli bättre?? Jag var sådär överpepp och glad så fick i mig en hel del dricka så ett tag vart det liite för mycket men jaa sånt händer. vafan klockan var lixom tre när festen tog slut, så höll ju på ett bra tag. superkul kväll, tack alla och framförallt Emelie.
 
Idaaaag mår jag fan awesome, tack gud för det :D Så underbart. Känner mig pepp på livet haha jag behövde verkligen kvällen igår kände jag. Nu denna veckan som kommer är det bara nya tag med träningen och köra på. Lixom jag är så duktig att även nu när man är bakis och känner för att äta flötmat typ så blev det ändå en nyttig frulle, kesella och kesomacka med avokado, inte dåligt av mig. Dock blir det lite synda i eftermiddag så syrran skulle bjuda på våfflor tror jag, men ja unna sig får man göra. 
 
Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig, typ stinker alkohol haha. Och ja sen blir det att åka mot sturefors, ser fram emot mycket bus med Lovisa :D hihi
 
Ha en bra dag!
 
 

Viktminskning!

 
Heeeeeej fan vilken härlig dag, fredag wohoooooooo!! :D Dock är ju vädret inte lika kul, blött och grått ute usch blir så mkt tröttare och segare av detta väder. Märkte av det imorse, kom aldrig igån efter frukosten och kände mig pepp, nära på att somna till i soffan men taggade tillför gymmet och hoppade i mina gymkläder och drog bort till gymmet såklart, är ju bara att göra, inga ursäkter!! ;) hehe. Inveg ju mina nya löparskor med, dom var supersköna och snygge också så mkt väl godkända tycker jag!
 
Höll btw på att dö av mensvärk, tänkte det blir bättre om jag rör på mig men känns som det blir tvärtom för mig, när jag sprang så kändes det i hela magen , men jag stod ut! haha. Sen körde jag lite styrka på det. Avslutade med att väga mig, brukar väga mig fredag eller lördag en gång i veckan och jaa tror ni jag blev glad när vågen visade att jag hade gått ner 1,5kg?!?!? assååååååå lycka. Tack mickis!! :D har ju bara mig själv att tacka haha.
 
Startvikten var alltså 87kg (ja jag väger jäävligt mycket!!) och min nuvarande vikt är 83,5kg :) Midjemåttet säger jag inte haha skämms lite, men det har minskat med 4,5cm. Åhh jag hoppas verkligen att jag kan gå ner till kanske 75 till sommaren iaf, skulle kännas lite bättre. Men vikten är ju inte allt. Huvudsaken är att kroppen ändrar sig och blir snygg ;)
 
 

Effektiv dag

 
Gokväller!! fan vad denna dagen har gått fort tycker jag! Gick bort till solariumet straxt efter två och blev 30min där, så jäkla skönt det var, åhhh nu är jag faktikst ganska brun även att jag inte solat så överdrivet mycket, men blir ju ganska brun fort lixom, speciellt av den riktiga solen på sommaren. Anyway efter det drog jag upp till brorsan och hängde där till kl 17 ca, sen var det bara hem och lasta tvättmaskinerna fulla med tvätt och sen i med färg i håret och greja, fixa mat och så. fullt upp med andra ord. Var ju så jääävla hungrig för hade glömt mellanmålet så maten satt riktigt fint, kyckling med wokgrönsaker :D mummsi! Nu blir det bara chill resten av kvällen i soffan.
 
Kan ju undra hur det kommer sig att lilla blonda mickis började färga håret kolsvart egentligen? ;) haha men var ju så att det började med att jag la i svart fär i luggen och framtill i håret hos frissan och var så jäävla nöjd, fan älskade det, ni ser ju hur grymt snyggt det var! Sen tröttnade jag visst och då fick hela håret bli kolsvart och sen dess har det fått vara mörkt, har ju haft rött, brunt osv också men inte sugen på blont iaf. Svart passar mer in på min stil jag har :) eller vad tycker ni?
 
 
 

Torsdag.

 
Tjena! :)
 
Sovmorgon till halv tio idag blev det, gött! Satt framför tvn ett tag och myste med lite god frukost, älskar frukost yummieee. Sen fick jag ett sånt där städryck, så började skrubba och greja riktigt ordentligt inne på toaletten, skurade golvet och jaa allt som ingår så riktigt fint och fräääsckt där inne nu måstr jag säga. Dammat av lite här och där med, så skönt att hålla efter lite så det slipper bli sådär stökigt och grisigt, hatar när det inte är rent och fint.
 
Hopp annars blir det lungt idag, har slängt ihop en sockerkaka som jag ska ta med bort till bror sen, snäll syster måste jag säga ;) Ska bort där på fika med mamma vid fyra, men innan dess så tänkt jag gå bort till solariumet och ta mig en 20minutare eller 30minutare idag kanske tillomed, blir lite brun och snygg! Behövs lite färg så jag kan känna mig lite fräsch, verkligen innen i en period då jag känner mig så äcklig fy. Lite ny färg i håret blir det nog med ikväll så det är sådär riktigt jäkla kolsvart, såååå snyggt!
 
chaaarmigt värre!
skulle nästan kunna tro att jag har löshår då det hänger en tunn slinga vid ena sidan men icke, är ju för side-cuten jag hade ett tag inte har vuxit ut ännu, men snart ikapp med det andra håret :D
 
 

18-årsgräns på godis

 
hahah tyckte detta var så roligt, fan vad illa om det skulle vara så! ;)
 

I'm back!

 
Nämeeeen hallå där! Idag är jag mycket mycket gladare än igår för idag gick det faktikst himla mycket bättre på gymmet än igår, yeeej. Tänkte att vafan nu kör jag på idag som fan även om jag inte känner fört och det gick ju som sagt ganska bra på löpbandet iaf, men känner att jag tappat sån energi, vetefan varför. Kanske mina nya löparksor som kommit kan göra träningen lite roligare? ;) Får hoopas att dom passar och är snygge! Imorgon kär jag vilodag vilket jag känner att jag behöver, behöver verkligen vila upp mig och tagga till lite! Vill ju detta så gärna!!
 
Anyway skulle ju ner till arbetsförmedlingen till jobbrummet, så duktig och gick ner dit och jaa då var det stängt det där rummet, bra där att man får info tycker jag!! haha kändes så jäkla onödigt att gå ner dit och sen raka vägen hem lixom, ajja en 20minuters promenix blev det ju iaf haha ;)
 
Såhär glad är jag efter ett träningspass (och svettig och jääävligt röd i fejjan!) 
 

Kroppen skriker efter socker!

 
Gokväller! 
 
Idag har jag ine gjort allt för mycket, var neråt och handlade lite käk med mamma i etermiddags, systemet och shoppade lit alkohol till helgen och var även och köpte spån till lilla vincent :) Ser fram emot helgen då man ska på inflyttningsfest hos Emelie, wieee kommer bli så skoj! Har ju faktikst haft två nyktra helger nu hehe så nu kan man unna sig en kul icke nykter helg ;)
 
Fan har jäka ont i huvudet, tror min kropp skriker efter lite socker typ, godis, bullar, kakor, ostbågar, choklad och sådär haha fatta vad jäkla gott det vore då. Funderat lite på att ta en kanelbulle till tet ikväll men ngt i mig säger ifrån som alltid nu förtiden haha. Vet att man kan unna sig men har svårt för det ibland..men känns jääävligt lockande. Måste säga att jag har ganska bra ändå, att kunna ha godsaker i frysen utan att ta ifrån dem :)
 
Btw måste verkligen klippa mig, har aldrig mitt långa tjocka hår utsläppt nuförtiden vilket är synd. Känner mig tråkigast i världen som alltid har uppsatt, känns inge vidare kul. Men hur kul är det att ha det utsläppt när det ser ut som ett skatbo typ? ;) haha
 
 

Besviken.

 
åhhhhhh fan så galet besviken på mig själv. Gymmet gick inge vidare idag. Var ganska fullt idag, löpbanden var fulla så jag började istället med styrka och sen när väl löpbandet blev ledigt så körde jag bara en liten stund och gav upp. Hade verkligen ingen energi idag, brände bara 200kalorier och brukar lätt köra 500 annars. Men ja orken och energin fanns inte där idag. Kände mig inte alls pepp tyvärr men det var väl iaf bra att jag gick ner till gymmet om vi ska se något positivt i detta haha. Typ bröt ihop när jag kom hem och blev ledsen?! Jaa jag är en kvinna med hormoner hit och dit och det är väl den perioden nu med.... vilket inte gör det lättare så jag vet väl lite varför mitt humör är som det är och varför jag reagerar så hårt. Jag hoppas att det kommer gå bättre på gymmet imorgon och resten av veckan. Vill verkligen inte ge upp och vet att jag mår bätre av träningen.
 
Startade dagen bra med en kanonnyttig frulle iaf. Kesella, hallon, kokos och solroskärnor.
 
 

Måndag

 
Ännu en ny vecka, veckorna bara springer förbi tycker jag. Inne på 7:e veckan med träningen och ja vad ska man säga det går väl bra, men hade ändå trott att det skulle ha gett lite mer resultat eftersom det snart gått två månader ändå och jag har tränat 5 ggr i veckan och käkat nyttig kost. men men det är ju orättvisst med sånt där, vissa går ner jäkligt lätt och jag verkar ha förbannat svårt för det men ja två kilo är ju ändå borta så helt missnöjd ska jag väl inte vara, även tre cm i midjan är borta ;) 
 

Att vara rastlös..

 
 
 
 

Helgen!

 
Hej! :)
 
Igår gymmade jag på förmiddagen, det gick något så sjukt segt orkade knappt springa så jag gick hela tiden men blev nästan en timme på löpbandet. Drog sen hem och käkade lite lätt lunch och sen kände jag mig så jävla trött och seg så la mig på sängen och somnade, fyfan så gött det var, gick inte upp förns efter kl 2...... hehe ;) ops!
 
Mamma o pappa var över en sväng på en köpp kaffe på eftermiddagen, de berättade att de hittat min cykel också, kanon!! På kvällen så blev det mellomys med Emelie, var väl som vanligt inga vidare bra bidrag men gillade iaf det första bidraget bäst det som var lite metall och drag i, såntgillar jag vettni!!! ;) riktigt mysig kväll, hon drog väl hem framåt halv ett, vi hann med mycket skvaller och skitsnack med andra ord hehe.
 
Idag gott folk har jag inte gymmet, vilodag vettni! ;) Men gick bort till solariumet och tog mig en 20minutare iaf, så jävla skönt det är åhhhhh vill ha ett solarium här hemma lixom. Hälsade sen på jonte en sväng, låg och sov när jag kom så jävla slö. Anyway stack sen och hämtade min cykel och cyklade hem på den nöjd som fan :D Nu står den fastlåst nere i källaren så ingen jävel kan sno den nu! mahahah
 
NU ska jag ut till berg och umgås med familjen, söndagsmiddag står på schemat haha. köttgryta, åhh dör lite.
 
Dagens underbara lunch, bananpannkaka med hallon o blåbär, lyxade även till med lite vaniljkesella till ;)
 
 

Bad day.

 
Varit i sturefors i förmiddags och hälsat på syrran och Lovisa, fikade och lekte lite med Lovisa sen åkte vi hem ganska så snart :) Gjorde mig supergod lunch, bananpannkakor med blåbär ochn hallon till det, åhh verkligen en favorit. Sen så stack jag till gymmet eftersom jag inte hann det imorse, gick ganska så bra idag iaf :) Bättre än inget men ändå lite inne i en period då jag bara känner att jag är dålig och det inte är tillräckligt. blä dålig känsla det.
 
Vet inte vad det är med mig idag men har bara en dålig dag, känner mig så ful o tjockare än någonsin. Har inget kul att ta på mig vilket gör det ännu mer tråkigare, usch. Behöver köpa nya kläder men jävla pengar räcker icke till. Sålänge jag är en tjockis så känner jag mig ändå inte fin i något ändå så får väl gå i mina gamla trasor och vara skabbig. 
 
Snart blir det iaf berg och käka lite mat där, sen senare ikväll kommer Emelie till mig en sväng <3
 
 

My valentine's name is...

 
 

Hejdå tuttar? :(

 
Glömde ju att berätta en grej för er förut då jag bloggade så jag gör det nu. Vägde mig på gymmet idag och det visade minus ett kilo till, assååå men helt ärligt så känns det som det är tuttarna som försvinner, man ba noooooo :'( Vill ju lixom ha kvar dom, fettet på låren och magen kan ju gärna försvinna först tack. Känner mig dock inte smalare på något sätt eller inget som syns ännu tyvärr men sålänge jag inte ger upp så kommer det väl börja synas hoppas jag på. Kommer att börja powerwalka lite också när vädret blir lite skönare ute med så då kanske det sätter lite mer fart. Hur som helst så är jag ändå jättetaggad på träning och så fortfarande vilket känns härligt :D
 
 
 
 

Stolt

 
åhhhhhh måste bara säga att mina leopardtightsen var grymma, sprang lixom lika snabbt so en leopard i dom ;) Whoop whooop. nej men med andra ord så gick det så himla bra idaag på löpbandet sprang verkligen som en idiot och svettades som en gris haha. 500 kalorier brända och 6,6 km blev det. Sen körde jag lite ben eftersom jag aldrig gjorde det igår, tiden räckte icke till haha. Så ökade med 10kg i benpressen idag, gick kanon det så nu tar jag alltså 100kg och mer kommer det bli ju!
 
Ska snart ut till berg och äta lite där, ska ta med mina vaniljhjärtan som dom får provsmaka dom med. Hoppas dom gillar dom men det tror jag hehe ;) Håller även på att tvätta, duktig? Yes I know I know!
 
 

Torsdag.

 
Tja! :) Läget dååååååååå?
 
Har städat och grejer nu i förmiddag, tog lite sovmorgon också så satt en bra stund framför tvn med frukost, mys. Jag älskar verkligen frukost, bland det bästa målet på dagen skulle jag tro. Min frukost består ju oftast av ägg, havregryndsgröt, macka med keso och avokado eller typ kesella med lite gött i ;) perfekt start på dagen!
 
Tänkte att jag ska gymma idag såklart, ska dra dit vid 14 då det öppnar igen. Inviga mina nya supersnygga träningstights jag köpte igår eller ja tack mamma och pappa får man väl säga, en lite present till alla hjärtans dag var det ju. Blev leopardtighten från gina tricot jag la upp en dag här i bloggen, så jävla snygga är dom. Dock tyckte jag väl att jag fick extremt feta lår och så i dom men VAFAN skitsamma folk får väl skratta eller glo då....... vilket jag tror att de inte gör men ja snygga är dom iaf.
 
 

Vaniljhjärtan

 
Här har ni resultatet av min bakning i eftermiddags. Blev ju hjärtan till slut iaf trots att jag inte hade någta formar. Tog pepparkaksform istället och det gick ju lika bra, bara att det var lite mer omständigt ;)
 
 
 

Så jävla grym!

Hej på er!
 
Igår lite kortfattat; Stannade hemma från träningen och vilade upp mig istället. Myste i sängen och bara tog det lungt. Blev en liten promenad bort till solariumet och brorsan med. Var så skönt att sola, länge sen! 
 
Idag vaknade jag och kände knappt av mitt halsont, wieeeee så var grymt peppad för gymmet! Så blev typ 52minuter på löpbandet idag vilket kändes så jävla grymt gjort av mig! 6,7km och 500 kalorier brända, enligt löpbandet då ;) Kändes himla fint! Drog sen hem duschade och fixade lunch så brorsan kom hit runt tolv tiden så fick han käka lunch med mig, bjussade på torsk, potatis, ärtor och dillsås, inte illa va? ;) 
 
Nu blir det bara att chilla i eftermiddag sen vid 17 bär det av till stan med brorsan, lite lilllördagsmys tänkte vi, så vi tänkte käka på ikea och bara umgås lite :) mys! 
 

Vill inte bli sjuk nu!

 
Ny vecka igen dåråååååå. Vaknade imorse och min hals kändes inge vidare kul, men gick upp och käkade frulle ändå och sen drog jag till gymmet. så jävla envis jag är ibland säger jag bare! Kanske skulle lyssnat lite på min kropp och legat kvar hemma men men. Körde löpbandet och det blev bara att gå idag men 4km iaf, bättre än inget och jag var helt slut efteråt, halsen var helt svullen och astman började bråka rejält med mig :( FY! Körde iaf lite bänk med philip, jag känner mig så jävla svag haha fyfan men det kommer bli bättre snart. 
 
Får se om jag skippar gymmet imorgon, känner ju ändå inte att jag kan köra fullt ut då jag inte mår helt bra. men vi får väl se, jag har ju verkligen börjar gilla att gå till gymmet så svårt att skippa det ;)
 
 

Just do it!

 
God eftermiddag :) Idag var jag uppe vid halv åtta och satt mig framför tvn med lite god frukost och tittade på nyhetsmorgon och taggade för ett gympass hehe. Trodde fan jag skulle ge upp totalt idag på löpbandet, första tio minuterna var hur sega som helst men sen sparkade jag mig sjäkv i arslet och körde på som fan istället, fatta vad stolt jag var när jag gick därifrån idag helt jävla genomsvett :D Jag blir så jävla stolt över mig själv när jag inte ger upp och att jag fortsätter att kämpa även att jag inte har någon som puschar på en. 
 
När det känns jobbigt och man bara vill ge upp så brukar jag istället tänka på mitt mål och hur jävla mkt snyggare jag skulle vara om jag gick ner ca 10kg eller mer. Och framförallt skulle jag vara mer nöjd så att svettas och kämpa lite för det hör väl till ;)
 
 

Osminkad vs sminkad

 
Visst är det ganska sjukt vad lite smink kan göra egentligen? Behöver ju inte säga vilken bild jag är osminkad på eller har smink på utan det syns gaska väl. Sminkningen är ju dock en fest makeup då slänger jag alltid på lite extra, speciellt vid ögonen. Vad tycker ni är jag mig jätteolik? Vissa är ju grymt olika med och utan smink faktiskt. Jag älskar ju att hålla på med smink så för mig är det ingen jobbig grej lixom. Men att inte ha något smink är väldigt skönt med, tex till gymmet så sminkar jag mig aldrig precis. Men drar gärna på lite grann när man ska handla eller vad som, just för sig själv så man känner sig fin och fräsch.
 
 

Biskvier och kanelbullar

 
Har i etfermiddag hållts med att baka, åhhh så roligt. Det fick blir chokladbiskvier och sen kanelbullar. Biskvier har jag ju aldrig gjort innan och jag tyckte jag lyckades ganska bra för att det var första gången? ;) Svårt att få alla likadana och snygga men vafan dom är ju hemgjorda och då ska dom se ut såhär.
 
Bullar har ju dock bakat tusen gånger innan så dom blev säkert lika goda som vanligt, dom är populära!
 
 
 

- 1kg

 
Hallååå där! Hoppas allt är bra med er :)
 
Idag har man varit nere på gymmet vaknade vid klockan 8 och kände mig himla pigg så blev lite lugn mysfrukost framför nyhetsmorgon (vuxenpoäng?) och sen hoppade jag i gymkläderna och drog ner till gymmet. Kände att det gick ganska bra idag, kunde hålla ut ett bra tag och springa nästan 10min, inte dåligt för att ha astma och inte ha medecin. heja mig! Körde sen lite ben idag, whooop.
 
En greej som gjorde mig glad var att när jag vägade mig så visade vågen -1kg, wieeeeeeee. Kanske bara var idag jag var lite lätt haha men vet ju aldrig skulle jag väga mig imorgon skulle jag säkert väga som jag brukar. Äsch skitsamma. Huvudsaken är att jag rör på mig nu och verkligen försöker, och de som sett mig på gymmet kan fan inte säga att jag inte kämpar ;) höhö.
 
 

Leopardmönstrat

 
Dog lite grann då jag fick syn på dom här grymt snygga träningskläderna <3
 
 
 
 

Barnvaktat

 
Heeej på er! :D
 
Idag gick jag upp vid klockan sju, men ingen träning idag inte! Uppe tidigt för att mamma jag och jonte skulle åka in till sturefors och vara barnvakt till Lovisa. Har haft en bra dag iaf, inte en enda sur min har jag sett från henne, tur att hon är glad även när mamma eller pappa inte är där ;) Mamma åkte hem runt två så sen var brorsan och jag ensamma med henne. Hon sov då mamma åkte och sen när hon väl hade vaknat och tog upp henne så ba "mommo?" hon har verkligen koll på alla. Vi har iaf lekt med lite lera och byggt torn med klossar och bara fjantat loss lite. Mysig dag :)
 
En äldre bild på fisan och mig, gud tiden går så fort var inte alls länge sen denna bild togs tyckte jag. Och nu springer hon omkring och pratar och är verkligen med, så himla roligt är det :) Moster älskar dig!
 
 

Baka en kaka.

 
Jag har så jäkla sugen på att BAKA EN KAKA eller två, jaaa asså det är ju lite av mitt intresse, tycker det är himla roligt att baka. Men asså inte kul att baka när jag själv inte får äta av det hahaha jag är ju så himla svag för sånt där, kommer sluta med att jag står och slickar rent bakbunken lixom hahaha. Typ baka bullar är roligt eftersom mina är så omtycka men det är något jag inte kan stå emot, en nybakt varmt bulle, asååå det fucking droppar saliv från min mungipa just nu guuud. Får väl baka något och slänga ut det till berg fort som fan ;)
 
Nae vad sugen jag blev på bullar nudå, blir ju inte bättre av att googla massa bilder på massa goda bakverk, assååå fan ge mig. nu nu nuuuuuuuuuuuu. Detta är LÄTT top tre man inte kan motstå! ;)
 
 
 
 

Alkohol och träning

 
haha en grej jag tänkt på bara, varför blir en blogg så mkt mer intressant med lättklädda bilder? Är fan sjukt. Igår stek statestiken tre dubbelt bara för jag la ut den där bilden. Människor är verkligen nyfikna på andras kroppar hur dom ser ut osv ;) 
 
Anyway har imorse varit och gymmat, kände mig ganska opepp idag och är fortfarande jävligt nedstämt faktiskt. Tror det beror på alla jävla diskussioner som får mig att känna mig dålig helt plötsligt. att jag inte klarar av något alls. jag är en dålig människa. precis så känns det. Jag VET att ingen vill mig illa, om att tjata om den där förbannade alkoholen att den förstör träningen och att det är därför jag inte går ner i vikt. Men hey jag dricker inte varje helg iaf och grejen är att jag vill ha något som man kan leva med något som håller i längden. Jag är inte ute efter att blir ett benrangel eller blir sjukt fit med magrutor och allt det där. Jag förväntar mig inte heller att jag skulle gått ner 10kg på en månad men lixom ett kilo iaf. 
 
Alkoholen spelar roll, absolu!!t är jääävligt medveten om att det innehåller många kalorier. Men å andra sidan så sitter jag inte och häller i mig ren sprit hit och dit. och verkligen inte varje helg. Något kul tycker jag är värd att göra i mitt liv. jag tycker att jag kan vara värd det IBLAND, inte varje jävla helg men ibland. Det är en stor del av mitt sociala liv, det blir lätt att man ses dricker ihop och går ut och dansar för att det är roligt, jag älskar att träffa nya människor. Skulle jag offra mig att sluta helt med alkoholen ett tag så vet jag att jag skulle må jäkligt dåligt eftersom jag har ingen att umgås med på helgerna, jag pallar inte sitta ensam. vem fan gör det? 
 
Vill bara säga det att detta är ju trots allt mitt liv och jag väljer vad jag ska göra också. jag vill inte att folk ska säga åt mig vad jag ska göra eller inte göra. Men som jag sa så förstår jag att ni bara vill mig väl och vill hjälpa mig att nå mitt mål. tack men det funkar inte med att tjata på mig tyvärr. Att viktnedgången tar längre tid får jag väl leva lite med då. men grejen är ju även det att en veckas träning går inte helt åt helvete av att jag dricker på lördagen, ska jag säga varför? Jooo för att träningen får mig att MÅ BRA. Det spelar en jäkla stor roll för mig också ska jag säga. Att känna att man får energi och bättre humör är så mycket värt för mig med.
 
yepp då har vi rett ut det också. Söönt att få lätta lite på hjärtat. Nu känns det bättre :)
 
 

Osäkra människor.

 
Har haft Emelie här i eftermiddag en sväng på en köpp te, mysimys. Sen har jag varit nere på willys och handlat, två kassar med awesome mat bärde jag med mig hem, lite träning det med ;) haha. Vid fyra då mamma slutade jöbbet kom även hon och hälsade på mig en snabbis, alltid trevligt med lite besök tycker jag, sällskapssjuk som man är.
 
Lite roligt, hade ju fått ny kommentar i mitt förra inlägg då jag la upp en lite lättklädd bild "se på miiig" jaaaa självklart vill jag att ni ska se på mig när jag lägger upp en sån bild. varsegoda bara att glo hur mycket ni vill, det var det som var meningen. Likaså när jag lägger upp andra bilder. Men varför kan du inte bara skriva i ditt namn när du kommenterar onödiga grejer? Antagligen är du en väldigt osäker person som inte vågar stå för det du säger helt enkelt, fan vad jobbigt. svaga människa. Skulle aldrig orka med att vara så feg, nee fyy.
 
 

Kämpa kämpa för fan!!

 
Tja! :D
 
Gymmet avklarat. Känns verkligen inte jobbigt att gå dit, har börjat bli en vana att gå upp tidigt och sen köra ett . förmiddagspass, skönt att komma igång på morgonen. Men idag gick det riktigt segt måste jag säga, men som vanligt är det bara att kämpa som en idiot ;) haha. Börjar bli lite less på vågen, varför kan jag inte ens tappa ett jävla kilo? fy jag blir riktigt arg. Hatar att det ska vara så jävla svårt alla för mig, får kämpa med allt i livet. Vissa verkar ha jättelätt att gå ner i vikt bara dom slutar med godis och kakor, en själv har slutat med det och tränar på ganska hårt och inget händer, usch bara extra less och arg övert idag!! :(
 
verkligen så himla trött på att vara överviktig, vill bara kunna tycka om min kropp och känna mig nöjd. Vissa dagar är lättare, man accepterar hur man ser ut men ändå så vill jag göra något åt det. Vill kunna känna mig stolt över min kropp vilket jag inte gör nu. 
 
och bilden. ja jag säger såhär, Mitt liv, min kropp, min blogg, jag lägger ut vad jag vill. Vi kan säga att detta är före bilden, till sommaren hoppas jag kunna lägga ut en bild då jag är smalare och mer trivsam med min kropp :)
 
 

Helgen!

 
Inte ber'ttat om min helg som varit helt awesome. Lördags körde jag ju träning sen hängde jag ute i berg med familjen och fikade där. Sen var det bara att festfixa sig eftersom Emelie skulle komma på kvällen, så vi käkade helt underbar mat och drack alkohol, kvällen slutade med att vi hamnade på harrys. Lyckad kväll! 

Söndag blev det att dra ut till berg och äta kvällsmat där och leka med Lovisa, mamma o pappa var barnvakt så ja det var mysigt att få träffa henne med :) 
 
Lördagsens paryoutfit, nya toppen jag köpte på gina med ;)
 
 
Gjorde en svart sotning jag blev jäkla nöjd med :D Äre inte sjukt hur långa mina fransar är?
 
 

Lunchtime

 
Hääärliga måndag ;) haha fyfan var sjukt segt att gå upp imorse hade gärna legat kvar men gymmet kallade så att, hehe. Blev ett bra pass idag ändå även att jag var ganska opepp men det är då de kan bli som bäst ändå, känner att jag orkar springa mer och mer vilket är jättekul men jobbigt är det men det ska det väl vara, men borde bli lättare snart, lättare om man tappar några kilo kanske höhö. Blev sen lite styrka, körde ben idag. 
 
Fixade mig sjukt god lunch, åhhhh. Provade en ny sås jag såg recept på med mango chutney, jättegod!
 
Detta hade jag i såsen:
 
1/2 Kesella 
2-3 teskedar mango chutnet
lite hackad rödlök
salt och peppar
 
 

Don´t wish for it, Work for it

 
Hallååå :)
 
Imorse vaknade jag runt 8 tiden, kände bara för att sova ännu längre men pallrade mig upp iaf och fixade frukost för att sen dra och träna. Gav det ett försök, varit så täppt i bröstet så tänkte ev skippa träning idag men körde på ändå. Och gick ganska så bra faktikst, sprang 1km utan att stanna iaf hahah bra för att vara en tjockis med astma ;) Brände 400kalorier sen drog jag hem, skippade styrka. Så blev en snabbdusch och sen vidare ut till berg på lite fika, göttigt.
 
 
 
 

RSS 2.0