31 Juli

 
Heeej länge sen..... ;) dags att blogga lite igen!
 
Jahopp denna veckan har man hunnit med både det ena och det andra okej är ju bara onsdag men ja. I måndags blev det en tripp till söderköping med mamma pappa coco och fisan, vi tänkte käka på smultronstället men var sån jäkla kö så vi skippade det och käkade mat istället, ryggbiff så jävla lyxigt och gott!! mummsi.
 
Igår var det jobbcoacning som stod på schemat för mig, wie eller inte lika trökigt som vanligt. Hopp senare på kvällen så kom mamma o pappa över på tre rätters som jag lagat blev mkt gott, hade aldrig lagat något av det förut men är ju inte så svårt med recept lixom ;) heheeeeeeeee.
 
Idag onsdag, så blev det att åka till stan och möta upp em där så gick vi en sväng på stan och shoppade, blev några grejer för min del, två par leggings två tröjor och en munktröjaväst eller vad man ska kalla det ;) ni fattar..kanske! haha och helvete vad det regnade då vi skulle hem, seriöst jag hade paraply och även blev vi dyngsura haha usch vilket hellregn asså! 
 
Jag i Söderköping :)
 
En av de nya tröjorna jag köpte idag.. love it.
 

du är värd att dö för.

 
Tjena.
 
Tråkigare dag får man leta efter...fyfan inte gjort ett skit. Fölk är upptagna med sina liv som vanligt. Exakt sånna här dagar blir jag så deprimerad över att bo själv och speciellt att vara singel, saknar verkligen att ha någon, blä. men nån dag kanske man träffar någon men känns långt bort, precis som allt annat tyvärr. 
Skönt att en liten resa med familjen väntar, torsdag - fredag åker mamma, pappa, jonte o jag på kryssning ihop. Ska bli gött att komma bort ifrån pissåtvid som vanligt. det behövs. Sen får jag väl se vad helgen har att erbjuda.
 
Ikväll blir det att ta en promenad ut till berg och tbx, käka lite grillat blir det. Skönare att gå nu när det inte är lika varmt ute, avlider nästan av att gå när det är varmt ute haha då är cykeln smidigare, men känner att jag behöver röra på fläsket lite mer om det ska hända nått på vågen snart. Men minus 2cm runt magen stämmer nog, alltid nått? haha. Vet ju dock att det behövs mer hårdträning men jag är lat ibland, huvudsaken är att jag fortsätter med kosten som jag gör nu. men helvete vad jag saknar choklad...riktigt jobbigt ibland. men men vem sa att livet var lätt? höhö har man tydligt märkt att dert icke är. 
 
NU ska sluta att depp o klaga skriva. Hare gött.
 
 

Torsdag 11 juli.

 
Whoooooop. jag hänger inte med att uppdatera bloggen nu för tiden har så jäääkla mkt för mig om dagarna ;) hehe nej men inte varit hemma så mkt känns det som. är ute o far hit och dit hela tiden tycker jag haha. Känner mig så jäkla seg idag, huvudet gör ont och känner mig bara sjuk, orkar inte gå på jobbcoachningen men måste juuuuuuuh :( Så sjukt tråkigt att jag väldigt ofta känner mig sjuk och hängig nuförtiden orkar icke.
 
Anyway lagom gött man hade det i tisdags i adelsnäsparken med syrran och med massa bra musik. mkt bra kväll tycker jag allt! :) Jäkla tur med vädret med kan man ju säga!
 
 
 
 

I baren köper vi jäger för o visa vem som äger

Jahopp redan torsdag, denna vecka har gått så sjukt fort tycker jag kanske för man gjort saker varje dag och varit iväg på ett eller annat lixom. Idag hade jag tänkt att sola på förmiddagen men blev inget med det utan duschade och fixade mig iordning och drog bort till mormor o kjell dör lovisa och coco var med, så hann ju umgås lite med dom innan jag drog vidare på jobbcoachning...yeeeej känns alltid lika givande... <333 men men är väl inte hela livet bara det att det förstör en hel dag för att man måste gå på det där på eftermiddagen. 
 
Drog sen ut till berg efter det, så har käkat där ikväll, grillade hamburgare blev kände att jag åt lite väl mkt..känner miog hur jävla tjock och uppsvälld som helst..går inte alls bra med att gå ner i vikt och att äta bra :( fan!! känner mig som en dålig människa verkligen. svag svagare mickis. japp så är det, vad jag babblar btw? bla blaaaaaaa. Hur som helst så är jag ju hemma nu och håller på med att tvätta o grejje med så duktig ska man ju också vara vettni!! ;)
 
Annars så blirt det bare chillidilll hele kvällen lång för min del..lär väl bli uttråkad som vanligt kanske skulle ta och baka bullar? rensa garderoben? städa lixom? nått iaf...... haha ;)
 
PUUUSSSSSSSSSSSS
 
 

Bäästa köpet !

 
När vi var i västervik så fyndade jag en riktigt snygg jeansväst på gina tricot på rean, nice huh? ;)
Känns verkligen som att jag kommer bo i denna, piffar ju upp en outfit väldigt!
 
(och ja jag har den på mig nu med haha!!) ;)
 
 
 

gulligull

 
Whoooooooop igår blev det stan och träffa lille hanna, vilket var mkt mys tog oss en kaffe och så lite shopping på det innan jag hoppade på bussen hem till åtvid igen för att fira pappa som fyllde år, grattis!! :) Nu idag har jag inte alls gjort så mkt, sov fan till 11 haha japp japp sen har jag bara slöat, slängde ihop några chokladbollar och nu fixat mig för blir tydligen stan en sväng idag med med emelie trevlans, finns ju ändå inte ett skit att göra i åtvid..
 
Min söta lilla pyjamas jag shöppade på rean igår, jag och rosa ?!?! har ni sett mig i det förut? haha men jaa tyckte att den var så söööööööt. kan ju försöka vara lite girly ibland lixom haha.
 
 

Wake me up

 
Heeeeej! 
 
Jag och emelie har verkligen haft en sån sjukt roligt och underbar helg i västervik, det måste vi lätt göra om. Bodde hos farmor o farfar i källaren mysismys, så på fredag då vi kom dit så blev det att fixa till oss och så korkade vi upp med vin mummsi, senare så drog vi ut till krogen, mkt kuuul kväll. Lördag så mådde vi faktikst sjukt bra så blev stan, lite shopping och på kvällen så var vi på alkoholen igen och utgång på det med, drog till palladium och dansade loss med några och jaaa resten av kvällen håller vi för oss själva höhö. Sjukt lyckad kväll iaf ;)
 
Söndag begav vi oss hem till åtvid igen...buhuuuuuu kändes SÅ jävla sorgligt och deppigt. Blev att fira lilla Lovisa som fyllde ett år så middag och tårta hos coco och viktor blev det, gött som fan. Och gud så söt fisan var i sin rosa klänning..kan säga att hon fick massoor med fina saker :)
 
Några bilder från kalaset..
 
 
 
 

RSS 2.0