Vandrar i ett regn

 
Heeeeej! :D 
 
Idag har jag tagit tag i att färga mitt hår...blått fick det blir riktigt nice faktikst öhhhhh ba skojja mörkbrunt men ja näst intill svart måste jag nog säga att det blev men det tvättas ju ändå ur efter ett tag så att.. shit the same! Jahopp mamma och jag gav oss in till stan idag på mellansdagsrean, assåååå jag mickis får fan damp på allt folk, plus att det blir så jävla varmt när man går där inne bland allt folk i sen vinterjacka med man ba känner hur svetten sprutar...... haha typ. nej men får fan panik usch! Köpte mig en svart kavaj, trosor, strumpur, armband och ett par kängor allt var dock inte på rea men blev inte så farligt dyrt ändååå :)
 
Inga bilder på det jag köpte idag dock, men ja kan ju iaf visa min nya klänning jag köpte förra veckan som jag hade på julafton.. får väl se om man kanske ska ha den på nyår med dåå...
 
 

26 december.

Hej på er! :)
 
Hoppas att ni har haft en mysigt jul med era nära och kära! Jag hade en jättefin julafton och fick mkt fint, åhhh bla en nya kaffebryggare sen massa småplock till mig, lägenheten och sådär :) 
 
Igår blev det inte att gå ner till gruvan kan jag ju sägaaa iaf, fick inte ihop nån förfest eller nån av mina vänner som var speciellt sugna så dissade det. Var istället med sandra och anton och käkade och drack lite vin.. mumms! Spelade även ett askul spel som hette brainstorm, sjukt kul och mickis gjorde bort sig på sånna simpla saker man ska veta egentligen... haha geografi är inte min starka sida iaf......... ;)
 
Idag är jag ju inte bakis även att man fick i sig en vinflaska och nån cider men har ändå inte gjort ett skit idag, bara legat i soffan och kollat på dåliga filmer som går på tv...haha mkt kul. 
 
Bror och jag på julafton! :)
 
Världens sötaste Lovisa <3
 
 

20 december

 
Hej alla goa och gladaaa! :) själv så är jag allt lite bitter idag för att man mår som man mår...inte roligt! Speciellt inte kul om man fortfarande är sjuk till jul och så, det blir ju inge kul dåååå :( buhuu. Hopp blir väl väärldens slappaste dag idag skulle jag tro.. ska tvätta ikväll iaf men inte så jooobbigt! 
 
eftersom jag har så trökigt så kör på på en lista med frågor om årets som gått! ;)

Hur har ditt 2012 varit?
Som en stor bergochdalbana..


Blev du kär i år?
haha mjaa kär och kär, kan säga att jag fick upp intresset för en snygging! 


Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat...


Vad önskar du att du gjort mindre?
käkat mindre godis kanske haha!


Vem har du umgåts med mest?
Familjen och Emelie och Hanna såklart! gullisar!


Bästa minnet från 2012?
Mååste vara min överraskningsfest! Åhh bästaaaaaa!!


Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
Pengaaaar och ett riktigt jobb, en snygg pöjk med kanske

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mjaa svårt att säga, varken eller! 


Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Haha...! Partykvällar..


Vem/Vilka saknade du?
Lite mer Sandra och Sofie hade inte skadat! :D


Största misstaget?
Jag gör inga misstag haha nej men kommer inte på något speciellt..


Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Det får man alltid hoppas på !


Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Att jag blev moster!


Hur många kysste du?
blev några stycken.


Har du några löften inför år 2013?
Börja träna, ändra min livsstil, blir mer positiv!


Har du haft ett förhållande under 2012?
Näää.. 


Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Hääftig!


Vart reste du nånstans?
Linköping ? hahah..


Vad ser du mest framemot med år 2013?
att det fan ska bli mitt jävla år! haha


Jag går i dagar med tröjan du hatar

 
Men vaaaafaan har jag gjort för ont ? har nu åkt på en till förkylning.. blev nyss frisk från den första ju! :( Blir alltid sjuk nu när jag blivit äldre, när jag var liten var man fan aldrig sjuk. Ajja det kunde varit värre säg!! Ska ut till berg för coco kommer med lille Lovisa dit idag så måååste ju träffa henne! Får se vad man orkar göra resten av dagen sen, kanske träffe Emelie :) Känner lite smått panik med för har inte fixat med dom sista julklapparna och sen måååste jag hitta mig lite nya kläder med och nått fint att ha på julafton och juldagen. Men allt i affärerna är ju fan bara kort kort kooort det suger verkligen! Hatar modet som är just nu! usch :( Det är verkligen gjort efter dom är smala känns det som, för hur ofta ser man att en tjockis har magtröja? nää precis!
 
Kolla in vad min sidecut har vuxit, behöver bara växa typ 20cm till så är det ikapp med mitt långa hår ;)
 

Konstnären Mickis...

 
Idag åkte visst min konstnärliga sida fram...hahah men fick bara lust att måla lite var så länge sen jag gjorde det, så blev en teckning på en tomte som jag gav till mormor istället för julkort, lite mer personligt detta även att det ser ut lite som det är ett barn som gjort den haha men mormor blev glad iaf ;) 
 

Just Dance !

 
Bra kväll igår även att man var lite skeptiskt till att vara nykter på en fest, men var ju med mina närmsta vänner så då gör det ju inte så mycket! Blev gott käk hemma hos mig först, fläskfille, rösti (eller vad det heter?) haha och sen whiskeysås det till,mätta blev vi! Tog mig typ ett halvt glas vin och det smakade inte ens gott så blev cola och vatten för mig resten av kvällen haha men jag hade kul ändå, hanna och jag dansade som galningar borta hos victor, sen efter tolv skulle dom dra till natt&bar och då drog jag hem, nykter där borta känns inte så roligt precis ;)
 
Så idag känns det ju lagom gött att må superbraaaa! Var uppe vid halv nio så man hanna titta julkalendern, så spännande och bra ju! har annars diskat och fixat lite nu på förmiddagen, blir snart duschen sen fixa sig för ska iväg till linköping på julbord hos syrran vid halv två...gud vad jag ska ätaaaaaa :D
 
haha mina gölliga pöjkar! gaylöööööve eller vaddå lixom? haha
 

Give me what I want, Give me what I need

 
Tjenaaaaaaa! assååå gick upp halv nio imorse kollade julkalendern käkade frukost och sådär men kände mig så hängig så la mig efter tio igen och vaknade halv två?!? assåå fyfan så har inte gjort nått speciellt idag mer än funderat på vad man skulle göra ikväll, är ju fest borta hos victor men jag har varit rätt så opepp på att dricka och så men jonte övertalade mig visst till slut, men jag har typ ingen dricka så blir nyktert för mig! Blir nått glas vin till maten iaf och nån cider sen kanske, roligare att umgås än att sitta hemma själv och deppa ner sig. Så nu så blir det att handla snart så blir det kim och jonte som kommer till mig ikväll och käkar och sådäär innan vi dar vidareee. trevligt! Ha en bra lördagskväll! :)
 
fan vad brun man var här då... måste nog sola snart hehe
 

Men nu får det vara nog!!

 
 
Seriöööst nu fan får man väl ta och lägga ner sånt här! Varför????? Inte ett jäkla skit verkar vara tillåtet nu för tiden, saker bli anmält för skitsaker som ett det finns en svart jävla docka i kalle anka och att en gubbe verkar likan en jude? assåå detta har gått för långt. Är väl inte rasistiskt menat eller något! Så jävla töntigt att dom ska behöva klippa bort det, har ju funkat att visa detta i alla år så varför inte nu? nej för att nån känner sig kränkt eller nått. samma visa med pepparkaksgubbar att man inte får ha det längre i luciatågen eller så, så töntigt, pepparkakor är förihelvete bruna inget annat!!!
 
Någon som håller med att sånt här går lite överstyr??
 

Santaaaa Luciaaa

 
Hej, hoppas ni mår bra? :)
 
Igår blev det en heldag i stan med mamma, mötte även upp syrran och lovisa en stund med så fikade med dom och sådär passade på att gulligullla med lovisa sötisen! Var ju ute på lite julklappsjakt och jag hittade ett par stycken, skönt att ha några köpta så man slipper stressköpa sen och nästa helg vid löning kommer väl alla vara nere på stan, fyfan kommer väl vara kaos på stan..sånt e jobbigt ;) haha
 
Idag har jag jobbat en kortis på gläntan, mys att träffa personalen och barnen igen, inte varit där på näästan två veckor buuuu! men blir en stund där imorgon med, kuuul. Lite tråkigt att det varit så extremt dåligt med jobb i december annars för mig... fyfan man måååste ju ha pengar för att överleva lixom, det löser sig hoppas jag på nått vis! Ni som vill får verkligen skänka en slant till mig om det är så... det är ju jul snart ;) hehe
 
Helgeeeen är inte planerad ännu, mina vänner verkar vilja supa men jag vetefa, är inte bääästa iden när man är fattig och dels så ska man ju på julbord på söndagen så då vill man vara bra så man kan äta av all den goda maten.. ;) haha vill inte ligga hemma i söffan och må blä.. men vi får väl se hur helgen blir helt enkelt, spontant är ju alltid roligt ! 
 

Ljus är mys!

 
Jag älskar verkligen att ha tända ljus,så himla mysigt. Kan ju säga att jag missbrukar värmeljus nu på vintern iaf. 
Har ett x antal tända här hemma varje kväll. Rotade lite bland mina julsaker förut och hittade ett par fina ljuslyktor jag hade helt glömt bort så nu står dom o lyser så fint på varsdagsrumsbordet. mys! :)
 

Read all about it

 
Längeeeeeee sen man skrev här i min kära bloggg, slarvis man är men är ju inte hela livet om man inte gör det...elleeeeer? haha skriver väl mest när man har lust tänkte inte bli nån känd bloggare precis haha ;) Men nu blir det iaf kul för er nu när ni tittar in och det är uppdaterat! wihooo. Kan ju säga det att jag varit sjuk några dagar men känner mig idag helt frisk, så jävla skööönt! förkylningar är då inget kul.
 
Ska försöka sammanfatta lite kort vad jag gjort senaste dagarna i mitt liv haha men har en känsla av att det inte alls blir så kort så ni får väl stå ut med en låång text ;)
 
Torsdags så blev det myskväll med mina fina vänner, Emelie, Hanna och brorsan. Vi lagade och käkade tacos ihop, mumms. Sen satt vi framför tvn i soffan och myste med lite skumtomtar och glögg på det, sånna där kvällar uppskattar man med sina nära och kära! love you!
 
Helgen dåråååååå, känns som man hade fullt upp då hehe.
 
Fredagen så var jag iväg med emelie och hanna på sandelius och lunchade, paj för oss fick det bli smakade mumms förutom hanna som inte var så nöjd med sin tydligen haha stabbigaste pajen ever höhö. Hopp sen vinkade jag hejdå till mina vänner och drog hem till mig och satte igång med att baka lussebullar. Sen vare bare att ge sig iväg bort till sandris på middag med anton o arvid med, verkligen jättegod mat fick vi och det var verkligen en jättemysig och trevlig kväll, sjukt kallt på kvällen att gå hem sen dock usch :(
 
Lördaaags fick det bli en spontansväng till linköping med Rebecka, mys men hittade inga julklappar eller orkade typ inte anstränga mi att titta efter några för jag mådde fan inte alls bra ville bara komma ut o iväg från min lille lägenhet och göra nått än o ligga hemma i sängen och ruttna. Hittade mig en superseeexig bh på new yorker, värsta julig och fin var den, aldrig tänkt på att dom har så snygga bhar där synd bara att dom flesta är för små.... :( sämst men fanns iaf EN i min storlek, yeej. Kvällen blev det gott käk i berg med mamma o pappa sen lekte jag med emelie hos mig och tittade på så mycket bättre och satt bara och snackade om allt möjligt här i livet, avslutades med en raggersväng i lille umpis haha :D
 
Söndag, pepparkasbak i berg med familjen minus mammi som jobbade dåå. sen resten av dagen så chillade jag och vilade bara, gött moooooooos.
 
BRA HELG!
 
 
 
 

Faaaaaan !

 
Bläää vaknade upp och mådde skit, halsont täppt och huvudvärk :( sääämst. Kände redan på mig igår att jag inte var helt hundra så att.. ajja hoppas det inte bryter ut till världens helvetsförkylning bara! så med andra ord har det varit en lugn dag för mig, emelie jonte och hanna kommer hit ikväll så ska vi käka tacos iaf, mysimys. Sen har jag tvätten ikväll med, yeeeej så roligt då... ;) Ha det braaa! pöss
 

3 december

 
Fyyy kallt ute idag, kom lagom tilljobbet vid elva då det var dags att gå in med barnen, skönt det så man slapp frysa ihjäl idag kände jag! haha ;) Var kul på jöbbet, rebecka var ju där o jobbade med kul att få jobba med en kompis lixom, så vi körde lite bamsegympa med barnen idag så himla kul, Becka o jag var ju ledare för barngymnastik förr i tiden hihi. fick för övrigt sluta 1½ timme tidigare idag för senaste barnet hade gått tidigare, så himla skööööööönt för mig!! 
 
Chillkväll idag för mig annars, känns lite sådär att inte ha något mer jobb bokat ännu för denna veckan :/ får hoppas att det blir nått mer jobb helst på ett bra ställe då ;) haha annars pallar man ju inte lixxooom. Nehepppp nu ska jag bege mig till tvn igen och glo på tv3 dokumentär eller vafan det heter går ju inget annat vettigt men men.
 
Höreeeeeeeees! Pöss o kram / Mickiiis
 

Seven days a week

 
Ännu en helg som gått, varför ska helgen gå så jävla fort för? orka :( Har haft en bra helg lördags bakade jag lussebullar åt mamma, drog sen bort till mormor där coco, viktor mammi och lovisa var så bev kaffe där sen så gick syrran och jag promenad med lovisa ut till berg, fyfan vad kallt det var men så skönt att promenera ändå. Käkade i berg och sen bestämde bror och jag att köra lite spontan fest hos mig, han och jag, fan vad trevligt det var! Slutade med en sväng ner till nattobar vilket var sådär jaaaaa. hade kul med bror min iaf :) han är bäst!
 
Idag var jag sjukt bakis, fyfan lääänge sen jag mådde sådär, mådde illa huvudvär och mensvärk, häärligt allt på samme gång lixom! ;) myz. Piggnade till efter ett tag så drog neråt med mammi och pappi, sen käk o berg och sådäääär. Kvällen har jag bara suttit ensam här i lägenheten som en idot. blöh. Imorgon blir det jobb igen, inte pepp även att jag älskar stället där jag är men ja man kan inte alltid känna sig pepp.
 
Så jahaa ha det gött så hörs vi nästa gång jag orkar skriva här....
 
Lite bilder från helgen...
 
 
 
 

RSS 2.0