31 oktober

 
men lille bögdator, skrev nyss ett inlägg men datorn fick dampet som vanligt så nu skriver jag inte om det. ni får gissa vad jag skrev istället eller nått...... kul öh.
 
okejrååååå kort som fan gör vi det nu..måndag och tisdag, jooobbbbbbb! och träffa lovisa o sådär yepp. Idag arbetsförmedlingen och lekt med becka! kvällen blir bare chill med soffhän och kaffe !
 

Halloween - Zombie

 
Lite bilder på hur jag såg ut igårkväll, snålade inte med blodet direkt ;) haha nöjd med min outfit iaf hehe.
 
 
 
 

Taggar inför party ikväll!!

 
Hej på er!! :)
 
Igår jobbade jag en sväng, gick bra det! Fick slute mkt tidigare med eftersom jag hade stäning och att ssta barnet gick titigare :) skönt det när det är fredag. På kvällen kom emelie och hanna till mig så drack vi kaffe och käkade lite cheesecake, mumms. och jaa jag slarvar som fan med att vara nyttig just nu japp men så är det ibland. 
 
Idag har jag varit på marknaden en sväng med em o hanna, fanns inget vettigt som vanligt om man säger så. Mötte sen upp pappsen så åkte vi ut till partnertech parkeringen och jag övningkörde lite, så himla kul och måste säga att jag var himla duktigt, tyckte pappsen med. Längtar tills man har sitt körkort men är ju mycket att lära sig om man säger så.. :P kan alla andra så kan ju jag med!
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig inför kvällens halloweenparty hos mitt ex dåråå, kommer bli så jävla kul ikväll. ska bli helt awesome att fixa sig och sminka sig helt scary :D hihii. kanske hinner slänga upp bild sen på hur jag ser ut. Ska iaf vara med emelie och hanna här hos mig först ikväller och käka ihop och bare supe till ett innan vi går bort till victor. 
 
nää såhär snäller kommer jag inte att se ut ikväll iaf! ;) heheheeeeeeeee
 

25 oktober shalalala

 
Sitter och tittar lite på hela sverige bakar, ser jäkla mummsigt ut med bakelser ;) blir lite sugen om jag ska vara ärlig. men syndade ju igår blev sugen när mamma och jag var i stan så köpte mig ca tio bitar lösgodis och kan säga att det smakade bääääzt. dock känns det som att jag förstörde lite nu när jag varit så duktigt men ja ja tio bitar är inte så farligt. Helgen blir väl ännu sämre med alkohol men å andra sidan kommer jag ha så jävla kul med mina vänner så är värt det! :D <3 Blir party hos victor och det blir att klä ut sig, ska bli så kuuuuwl. hihi. Ska förresten jöbbe imorgon, stängningen, awesome på en fredag va? men jag överlever ska ju träffa brudarna efter jobbet så det blir bra det, mysimys hanna ska få sin present av mig med.
 

Grattis Gölllunge

 
STORT GRATTIS TILLL MIN KÄRE VÄN HANNA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!
Hippp hippp hurra huraa hurrraaaaaaa!!! :D Älskar dig mest baby!
 
Hoppas du haft världens finaste dag, det är du så värd. Pöss bästis!
Är såg glad att du finns i mitt liv och att vi ni kan shoppa på systemet tillsammans nu lixom, awesome.
 

Svar till anonym fitta.

 
 
Okeeeeeeeej blir så irrterad på sånna här fittor som skriver anonymt, vem är du din lilla fula fega fitta? till att börja med kan du ta och LÄSA mina inlägg ordentligt. det tar CA 70 min dit OCH TILLBAKA hem till min lägenhet sammanlagt som jag skrev inte bara att gå dit... vad är ditt problem? dyslexi iaf? Och vad fan vet du om mina matvanor? jag äter inte mer godis än någon anna och förresten så äter jag hur JÄÄVLA mycket godis jag vill , not youre problem :) 

Sockerberoende????

 
andaaaaaaaas........1.......2.......3.. andaaaaaaas...in..........ut. fyfan jag dör snart. Är så jäääääääävla sötsugen. gaaaaaaah vet inte vad jag ska ta mig till?!? fy. Har hela frysen full med gott men nej jag får inte...får inteeeeeeeee....MÅSTEEEEEEEEEEEEE ... nej mickis du får inte!!! Jag längtar till helgen då jag FÅR unna mig något, fredag nu tack?? lördag??? assååååå. visst jag får väl men assååå NEJ...typ sviker mig själv. NEJ.
 
eeeeeh jaaa damp damp borsta tänderna hjälpte ta mig fan inte heller. sova kanske ? JAPPP. Var det någon som sa sockerberoende, ehhhh assååå NEJ nej verkligen inte..........elller????
 

Kommer jag att överleva?

Hej hej på er kära läsareeeeeee! ;) läget dårååå?
 
Idag började dagen med att inte gör något...satt och väntade på att något kul skulle hända. Fick till slut ett ryck och bakade chokladbollar seeeen bestämde jag träff med Becka, så gick och mötte upp henne sen vidare hem till mig och drack te och bara snackade, mysigt, känns bra att ha tillbaka min Becka i sverige igen :) hihi hon är så bäääzt. Hopp har annars spenderat kvällen i soffan och nu hamnade jag här, yeeppyepp så äre!
 
Är för övrigt förbannat jävla sugen på att ta en chokladboll...och en kärleksmumms typ haha men asså NEJ jag får inte så jävla illa juh blir galen på detta, ni vet väl vilken sockerråtta jag är lixom och nu när jag tvingar mig att inte äta något onyttigt och inte pasta, bröd, potatis eller nått..asså kommer jag att överleva? det är fan frågan...
 
Här har vi då dagens Mickis hihi
 

Röra på fläsket nuråååå.

 
heeeeeeej, har varit och storhandlat med mammi, behövde verkligen handla för kylen och frysen typ ekade. Hatar att lägga pengar på mat, så jävla dyrt 500 kr gick det på usch känns som jag blir rånad på pengar verkligen, är redan sjukt fattig så känns inte kul att lägga det lilla sista man har på mat, men mat måste man ju ha så det är ju ett måste, tråkiga pengar med andra ord även om man är rik eller fattig I guess. Anyway jag har nyss gjort hemma gjorda hamburgare för första gången, mumms blev dom! men dock inte så nyttigt med brödet men kör ju på fiberbröd men ändååå, får nog ge mig ut på en fet promenad och röra på fläsket nu...
 
Som sagt promenaad ut till berg för det bli nu, dricka kaffe med mina kära päron sen tar jag mig en promenad hem igen, blir allt en bit 70min att go ungefääär, awesome :) tjarråååååååå. PÖSS!
 
 

Be what you wanna be

 
aaaaaaw sitter och lyssnar på gamla låtar med gölle Darin, vilka minnen som kommer upp. Saknar.
 

She can fuck you good but I can fuck you betta

 
Gokväller!! Seriöööst jag somnade två timmar förut.. det tyckte jag kändes lite väl onödigt om jag ska vara ärlig för kommer ju inte kunna sova så gott inatt då ju :( Satt mig och tittade på solsidan med en kopp kaffe och en kärleksmumms, åhh gott det var, fick lite ångest att jag käkade den så drog ut på en 30minuters promenad, skönt bättre än inget lixom. MEN idag är det fan en äta vad du vill dag för mig......det fick bli så! Så nu jävlar ska jag äta popcorn och ladda upp för en nyttig vecka här igen!
 
 

Fett eller Bebis? haha

 
Fyfaaaaaaan vad tjock jag känner mig, så jävla fet. Drack ju och åt kycklingrulle igår och käkade pannkakor förut idag :/ visst jag har ju varit jätteduktigt med maten i två veckor här snart, inga onyttigheter eller pasta/potatis/ris typ men idag tänker jag ta mig fan äta vanlig mat, ska käka köttfärspaj till middag inte så jävla sugen på salladsblad bara idag......euu. Men tänker verkligen vara strikt i veckan med detta igen och äta bra och inget godis, bullar eller kakor. Borde väl löna sig nån gång kanske, vore ju trevligt att tappa ett eller två kg bara för att få lite motivation. Vill att mkt av mina lår försvinner, hatar doooom sen magen med förståss. Är väl mest för mig själv så att man ska känna sig snygg, vem vill inte känns sig snygger lixom?
 
Det bästa vore väl ett gymkort men det har man ju tyvärr inte råd med så får vänta tills början av året så får jag väl önska mig det i julklapp eller nått. Blöööh att man inte bara kan vara född till att vara smal som en del andra, så jävla avis på dom som kan äta hur dom vill och ändå inte gå upp ett skit för mig räcker det att titta på mat och jag blir fan fet, så jävla trökigt. Sen har jag aldrig i hela mitt liv varit smal så antar att jag aldrig kommer ens kunna bli smal för jag är inte ens byggd på det sättet. Sen är ju vissa dagar bättre än andra, ibland bryr jag mig inte alls lika mkt att man är lite mullig men ja allt för ofta tänker jag på det och mår dåligt över det, inte okej.. :/
 
 

Helgen!

 
Hej! Lägeet med er ? hoppas det är bra :)
 
Jag har haft en bra helg iaf, fredags så blev det lite käk ute i berg och sådääär, tog mig sen en promenad hem därifrån, så skönt att gå med musik i öronen. jahopp när jag kom hem blev jag rastlös och drog till victor och vi såg en film ihop.
 
Igår gjorde jag inget speciellt på hela dagen, men sen på kvällen blev det lite chilldricka och käk ute i berg hos brorsan, var ju FF där så attt vi ba rev hela jääävla huset och levde fan så sjukt! haha eller inte.. käkade med jonte, kim och victor sen kom Linda och lite senare kom Emelie och Hanna en sväng. men trevligt var det iaf jag gick väl hem framåt ett hade så jäkla ont i huvudet och ja just ja jag hade inte tänkt att dricka men blev visst lite vin och bailys och så ändå men lite lagom sådär för det är gott ;)
 
Gårkvällens Mickis såg ut såhär..
 
 

18 oktober

 
Blev en tur till berg tidigt i förmiddags , frukost där med mamma bror och syster :) Syrran och jag gav oss ut på promenad med Lovisa i vagnen, var riktigt skönt ute idag med. Annars rätt så chill dag lixom. Ska tvätta sen vid 17, då får jag ju något vettigt gjort iaf. Blir väl att sitta hemme och glo ensam som vanligt ikväller antar jag.. men sånt är livet shalalallaaaaaaaa. Mitt katt hade värsta dampet när jag kom hem , attackerat mig massor och typ bitit sönder min arm totalt, kan undra vad felet på honom egentligen är ? nån jävla störning iaf xD
 
Gullungen <3
 
 

En bra Onsdag.

 
Heeeeeej på er alla min faaaanz hoppas ni mår braaaaa!!!?! :) hehehe typ.
 
Sovmorgon idag, rätt så skaplig gick väl upp halv tolv...hrmm. Mötte iaf upp Sara vid två så gick vi ner till arbetsförmedlingen tillsammans sen vidare till sandelius, jag var så himla duktig och tog bara en kaffe hihi blir lite stolt över mig själv ibland lixom, att jag kunde stå emot en chokladbiskvi , awesome men försöker ju verkligen från hjärtat att hålla mig borta från sånt där skit, go mickis säger jag bare!! Hopp blev sen att handla på ica en sväng, gick hem till saris och blev lite soffhäng pratade gamla minnen och grejer, mys. sen avslutade vi det hela med en skön höstpromenad, får la passa på när det inte regnar säg ;) hehe
 
Detta fick bli middagen ikväll, lax, sallad, avokado och egengjord romsås mumms!!
 
 
Kan även tillägga att jag har bakat ikväll igen...haha har verkligen kommit in i någon bakperiod så ikväll fick det bli vaniljhorn, ett önskemål från mammsen hehe är ju expert på att göra dom där kakorna så att ;)
 
 

17.24

 
Precis käkat lite gott så passar på att blogga nu i pausen, ligger alltså och tittar på greys anatomy spännandeee :) Åh är btw sjukt sugen på en vaniljkesella med lite hallon i, ge mig? hihi
 

Sometimes I feel lost.

 
Tjaaaaaaa, tråkig dag detta, tisdag bara med blööh livet känns jobbigt med andra ord. Tog mig upp ur sängen halv tolv idag, yepp käkade frulle städade tog en dusch bakat en rultårta som blev misslyckad typ. Var dum nog och smakade den, hållt mig brta från sånt där skit ett tag nu men asså usch onödigt av mig att smaka den som sagt, hej ångest. tror jag nyss gick upp 5 kg! okej vet att det inte är så men känns som så. Så trött på att vara överviktig, vill gå ner i vikt. Kan ju säga att jag ätit rätt bra senaste veckan, lite kalorier varje dag och bra mat eller mat o mat, keseella, banan, clementin, keso kyckling tyyyyyp. jaja.
 
klippte mig även förra vecka med, lugg blev det. vet inte vad jag tycker, redan trött på den. xD
 
 

Regn regn regn...blöh

Hej! :)
 
Drog in till stan med mamma idag, åkte till syrran och Lovisa, drack kaffe där och sen drog vi vidare till linköping en sväng, lämnade in cv på glitter och ett café iaf! Jaha hittade mig en bh med som jag fick av mamma,så himla snällt tack! Har så jäkla svårt att hitta snygga och söta bhar i min storlek men den jag hittade idag var vinröd spets, asnice faktikst :) Lovisa låg i vagnen och räckte ut tungen största delen av tiden då vi var på stan, hahah garvar ihjäl mig åt henne, gulleplutten.
 

I don't belong here

 
Så jävla less på allting. Förstör verkligen inte varför allt är emot mig?
 

En dag på staaaaaan

 
Go kväller på er! hopppas ni haft en bra onsdag! min har varit helt okeeeej.
 
Åkte in till stan med mamma, drog till ikano och tittade runt där och hittade allt lite saker till Lovisa, men tror fan inget slår presenten brorsan och jag köpt ihop hehe helt awesome! Anywayt lunchade med mamma med, räckmacka och kaffe fick det bli smakade så jävla gott, räkor är ju mumms. Var lite på jakt efter en jacka med men nej hittade mig ingen vidare idag, provade den på cubus jag kikat lite på men nej den satt inte alls snygg på mig tyvärr :( buhuu. Blev lite smågrejer på ikea jag köpte med, vinglas, glas, doftljus, krukor sovkudde muffinsformar (silikon) och frysbox eller vad man säger ;)
 
Även nya gardiner från hemtex, var på rean så 200 spänn gick dom på så jag slog till på det. Vad tycks? 
 

10 oktober

 
Tjaaaaaa! :)
 
Dagen igår var lite sådääär, sov halva dagen typ, yeepp yeepp det var det. Käkde ute i berg med familjen sen iaf sen satt jag framför tvn nästan hela kvällen igår. Sitter just nu och väntar på att mamma ska hämta upp mig så ska vi åka till stan, kolla efter doppresent till lilla Lovisa sen skulle jag ju så gärna vilja ha nått nytt att ha på mig då på dopet, något fiiint. har fan inget passande här hemma juuuh. :/ något mer jag måste ha är väl en ny jacka, har fan ingen vettig jacka att ha på mig nu när det börjar bli kallt :( buhu skinnjackan är ju inte så varm direkt.... 
 
Nehe nu får ha en fin dag, det ska jag ha med mammsen iaf! Puss på er ! ;)
 

Ingenting.

 
Nää jag vet inte asså. Gå och lägga sig igen kanske..? 
 

Linkaaaaaan.

 
Heeeeej! :)  Måndag igen dåååååå...känns så tråkigt med måndagar fyfan men veckan kommer väl gå fort som dom brukar. Har dock inget planerat i helgen att se fram emot men det kanske kommer. Idag har jag varit i stan med Sandra och Sofie, så länge sen vi gjorde nått ihop så det var kul. Lunchade på Steves Coffee , så himla gott där, kyckligspett blev det för oss alla tre! Blev sen en sväng ut till ikano, det ända jag köpte mig var ett par spetstrosor, spray och solpuder hittade verkligen inga kläder jag ville ha, trist ;/ men bra det för då sparar man ju pengarna men å andra sidan vill man väl inte gå naken........ dah. 
 

Jag vet inte.

 
Har varit ute i berg ikväll, mammi och pappi har kommit hem från Rhodos idaag, så det var mysimys och träffa dom igen, visst bara varit borta en vecka men ändåå. Vi beställde iaf pizza, mumms som fan var det, var så himla hungrig inte ätit på hela dagen lixom för man mått lite halvkasst...blöh :( Fick en bailys coffe av dom, en hel liteeer åhhhh älskar ju bailys det är verkligen farligt gott. Annars har jag bara varit för mig själv ikväll, tänt ljus och bara myst i soffan kollade solsidan, kuul att det äntligen har börjat igen, så himla bra!
 
aaaaaw jag och min lille gulleplutt till kissemiss, han är så söööööt och så himla speciell haha verkligen asså. Hade inga planer alls på att skaffa katt men tyckte billy var så himla söt och var ju med när han föddes så det var ju lixom kärleeek vid första ögonkastet där, så han fick bli min. Visst han är sjukt jobbig och busig men ändå så himla go och sjukt social. Han möter mig alltid vid dörren när jag kommer hem och han går efter en och jamar tills man tagit upp han pch kramat om honom typ och det sötaste måste vara hans reaktion på ordet "mat!" det fattar han verkligen vad det är, alltid full fart mot köket då haha ;)
 

Söndagsångest.

 
Jaha då var det söndag igen,söndag = ångest fyfan. Legat och sovit bort halva dagen, varit ledsen, arg och förstörd, städat och diskat upp efter gårkvällen hopp nu är det gjort iaf. Har tillomed bytt lakan i sängen åhh mysimys.
 
Gårkvällen spenderade jag med emelie, jonte, kim och hanna hade jättetrevligt här hos mig, åt kycklingpaj och drack massa gott och dansade en hel del. Gick sen ner till stallet och skulle se om man träffade nån man kände, sprang på ett gäng grabbar vi känner iaf, anyway drog sen vidare till gruvan där det hände en och annan sak. Tänker såklart inte berätta ut ordagrant vad det är som har hänt men jag kan bara säga att jag har inte gjort något fel iaf... så att du vet :( Nog om det, det löser sig.
 
Tänkt på om man skulle försöka sluta att dricka, mindre iaf igårnatt när jag skulle sova hade jag så ont i magen att jag mådde illa, vilel bara spy typ (nej inte av att jag var full) Får bara så ont i magen ibland, och den är ju inte som den ska men blir verkligen värre med alkohol :/ blää på det.
 
Jag och mina gullisar! <3
 
 

vi ska bli fulla, livet är meningslöst

 
Nu blir att att ladda och fixa sig iordning för lite festligheter ikväll. Emelie har varit här så vi har slängt ihop kycklingpajen iaf, ser så himla god ut får hoppas att dom andra gillar den med hehe ;)
 
nehe nu måste jag dra på mig lite smink och sådär, sen se vad man ska ha på sig!
 

Walking on sunshineee

 
Stolt morbror och moster går med vagnen med lille Lovisaaa, Jonte ser ut som en jätte medans jag ser ut som en tjock dvärg ju haha fifan. På tal om inget bror och jag var inne på systemet igår och shoppade jag betalade mitt först, skulle prova med att inte slänga fram leget men klart som fan hon säger "Leg på dig tack!" haha vafan lixom sen när jonte 20 år kommer och ska betala sitt så behöver inte han ens visa leg, ser jag så liten ut? är fan 22 juuh och jonte måste väl se ut som en riktigt jävla man eftersom han inte behöver visa leg.
 

I Love It.

 
Mörn mörn på er!! :)
 
Började dagen med att äta frukost såklart sen cyklade jag bort till solariumet, åhhh 30 min blev det, jag börjar få lite färg nu, skönt det för jag hatar ju att vara blek. Fattar inte varför vi svenskar ska vara födda till att vara så bleka? :( Tänkt så jäkla gött att alltid vara lite brun och fräääsch lixxom. 
 
Jahoppp nu ska jag la städa lite grann och baka vaniljhorn kanske? hehe. Vid halv två tiden kommer emelie och hämtar upp mig så ska vi handla inför ikväll, vi tänkte laga kycklingpaj och käka ihop men vet inte längre vilka det blir ikväll (?).. än sålänge verkar det bara bli emelie jag och jonte som ska sitta här och ha det bra med lite dricka och käk hehe, men sånt som märks, här är man spontana! 
 

Piercing.

 
Då kör vi lite nattbloggning på detta då, haha asså har verkligen inget för mig men är inte trött så jag vet inte vad jag ska göraaaa, satt mig och tittade på film men den hann ju lagom sluta när jag satt mig för att kolla, trodde den nyss skulle börja, trög trög trög. :( 
 
Kan ju berätta för er att jag idag tog en till piercing i örat, lite spontant sådär ka inte mostååå frestelsen, vill bara ha mer o meeer piercingar i öronen och fler kmr d bli säg! Men är ju riktigt sugen på en piercing i bröstvårtan med, men det mååste jag tänka över lite mer känner jag. Är rädd för smärtan just där, det har jag inte varit med mina andra piercingar men bröstvårtan är väl liiite mer känslig om man säger så hehe ;) och sen har jag hört att läkningen ska vara jobbig o bla bla men vi får seeee.
 
Funderar på att töjja upp till 12mm med har 10mm nu, vad tycker ni ?

 

Cupcake - Princess

 
Hade inget speciellt för mig tidigare ikväll så började att baka lite cupcakes igen, vore ju roligt och bli lite duktig på det, är ju så himla populärt med sånna nu med. Idag gjorde jag citron cupcakes med en asfräsch frosting över med citron i, åhh sjukt god och väldigt fin blev dom ju med, eller vad säger ni ? :) 
 

Själen av en vän.

 
Ni måste verkligen lyssna på själen av en vän av Ken Ring, lyssnat lite grann på den förut och nu satt jag mig verkligen ner och lyssnade på den, så himla fin den är! En sån låt man lätt kan sitta och tjuta till.
 

It's friday fridaaay

 
Heeeey alla min kära läsare hehe! :) Mår ni bra? 
 
Har umgåtts med syrran och brorsan idag som jag skrev igårkväll att jag skulle göra. Blev lite fika ute i berg först på förmiddagen, bror hade ju bakat kladdkaka och vad säger man bättre lycka nästan gång kanske ? ;) Han hade typ glömt ha mjöl i kladdkakan och muffinsen ska vi inte prata om, hårda som skorpor haha men bra försök brorsan men tror inte du ska bli bagare iaf... hehe.
 
Blev sen lite lunch hos mormor, raggmunk mumms. Sen åkte vi vidare till falerum och jag fyndade ett par vita dojjor för bara 50 kr så jävla billigt jag som behövde nya för mina har jag verkligen använt sönder, hål i sulan som dom ska jag slänga nu när jag har ett par nya fräääääscha vita. 
 
Höööööstig bild assåå..fint med alla färgade löv, eh ja lite pensionär varning när man säger så men vafan!
 

Godnatt bloggeeeen!

 
Nu ska jag stänga av datorn och gå och sätta mig vid tvn med en köpp te och bare myse.
haha vad fan gjorde man förr utan datorn och tv? dah. Så nu säger vi godnaaaatttttt bloggen!!
 
PÖSS på er!
 

4 oktober 20.58

 
Gokväller på er!! :)
 
Har varit med Emelie nu en stund, druckit kaffe som vanligt haha undra hur många koppar kaffe vi druckit ihop egentligen, är ju ett par stycken iaf, riktiga kaffetanter är vi med andra ord haha. Jag har även tvättat och fixat! Duktiga jag lixom. Tänkte söka lite jobb nu, se om det ens finns något vettigt att söka blöh. Imorgon blir det att umgås med bror, syrran och lovisa, jonte skulle ju bjuda på kladdkaka ute i berg, myspys
 
Jahaa nu ska jag allt visa er, köpte ju nya jeans sist jag var i stan och såhär ser dom ut, nu ska jag fan använda dom med haha men dom var rätt bekväma så det ska nog gå men måste ju erkänna att man känner sig mest hemma i svarta leggings hehe ;) Kan tillägga att även den nya röda munkiströjan är ny! gillar den skarpt!

om en vecka...

 
...ska jag äntligen klippa mig!! Längtar verkligen för mitt hår är ju verkligen förjävligt just nu, har det alltid uppsatt för när jag har det utsläppt så ser det bara slitet och hängigt ut blä. Kommer nog att klippa lugg denna gången och sen färga det svart här hemma sen :) Vad tror ni om det ? Något annat förslag?
 

Cupcake ^^,

 
Redan torsdag idag? Sjukt vad veckorna springer förbi tycker jag! Anyway måndag tisdag jobbade jag lite på långbrottsfrita, gick helt okej men svårt när man inte kan namnen på barnen och sådär, lixom försök att lära er 50 nya barn på en dag inte det lättaste :(
 
Igår spenderade jag hela dagen med emelie, vi handlade lunchade ihop och bakade cupcakes, eller jag bakade och emelie läste receptet åt mig typ hahaha första gången jag gjorde cupckames, dom blev goda men glasyren blev rinnig tyvärr, men bättre lycka nästa gång säg!
 
såhär blev resultatet på cupcakesen ;)
 
 
Jaha sen så bestämde vi oss för att rensa min garderob så slängde ut alla kläder på golvet och assåååå man brukar ju säga det att "jag har inga kkäder att ta på mig" visst har man kläder men dom duger helt enkelt inte, gamla fula kläder med så slängde lite grejer igår men har så svårt att slänga för man tänker att nej den kan vara bra till nån gång då man ska göra det och bla bla men nu är det ordning i garderoben med andra ord iaf.
 
 

RSS 2.0