PÅT IGEN!!



JAAAHOOOOOPP PÅT IGEN IKVÄLL BARE!!

Blev ju lite dricka med em och martin här hos mig igår, sjöng även lite vackert!! hehe. Sen så drog iaf em och jag till natt och bar lite sådäär spontant så sista timmen var vi där iaf, haha. kul med roliga spontana saker!! Nu håller jag på att fixa mig, emelie kommer snart hit så drar vi bort till elin och klart som fan att det blir alkohol ikväll med, gööööööött. vin är bra grejjer det vettni ;) hihi

Ha en fin lördagskväll! Själv så kommer jag dansa som fan om det blir natt o bar sen ;)
PUSS PUSS! <3


...


Fan! Min mage = bulldeg? hahaha


Blööh vilken tråkig kväll detta har varit dååååå!

Känner mig trött och seg och huvudvärk som vanligt. Tröttnat på detta nu att må som jag gör :( känt mig helt depp och nere helda dagen sen jag vaknade vilket inte är okej något som är positivt är väl att det är fredag imorgon men blir jobb för mig på frita på central och kommer inte slut förns 17.45 :/ men jaa sen äre ju helg iaf!! Skulle ju egentligen dragit till stan med Em och Elin imorgon men som vikarie kan man aldrig planera något tyvärr! suuuger.

Sen har jag inte kunnat ta mig någon powerwalk idag eftersom jag fått vääärldens ondaste skoskav :/ så jäävla irriterande, går som jag vet inte vad! att ett sånt litet sår kan göra så förbannat ont, sjukt ju! Jag som var så pepp på att powerwalkaaaaaaa juh. alltid något emot mig huh?

Just nu ser min mage ut som en bulldeg som ni ser.. inte okej!! :(
Vore gött om 20kg eller mer kunde försvinna.. men tyvärr så gör det ju inte det av sig självt...


Nej tack!!

Asså hur deppig blir man inte av att se detta? :(
Jag vill inte ha någon jävla snöööööööö eller minusgrader. Fyfan.


Torsdag.

Har jobbat från 9.15-15.15 idaaaaaaaaag dåråå, några timmar iaf blev det :)

När jag kom hem hade katten klättrat på hyllan i köket så den hade åkt ner med alla mina fina new york ljuslyktor på :( helveteeeeeeee!!! dom var mina favvisar ju. Hatar Billy som ska vara överallt och förstöra allt. Är så jävla synd att han ska vara så himla vild och att jag inte har tillgång till att ha honom ute tyvärr :/ Och troligtvis så kommer jag göra mig av med honom och det kommer verkligen kännas i hjärtat på mig.. usch :(


Time After Time

NU ska jag sova. Asså min blogg börjar bli jävligt tråkig, håller ni med? Känns som jag skriver samma sak dag ut och dag in. Vet inte riktigt vad man kan skriva om. Vad vill ni läsa och se i min blogg egentligen? :P

Hörs imorgon, då ska jag se om jag kan ta någrs bra bilder på mitt håår. Riktigt sugen på att färga det, ljusa upp det lite men det får bli en annan gång i livet när jag har råd med det, fan en klippning kostar 310 kr, fattar inte varför det ska vara så dyrt för? :( skulle nog säkert kunna klippa mig minst lika bra, mahah.

Godnatt med er! Sov Gott för det ska jag göra sålänge inte katten stör mig och hålls massa!
Puss Puss!!/ Mickis


Går inte släppa taget om karln!


Asså när man såg dom här snygge bilderna på Darin så smääälter man juuu bara! mumms.
Någon mer som känner samma sak som mig? ;) hehe


Tjenare manneeeen

Hej på er!

Har klippt mig nu idag och blev väl inte så nöjd :P Blir aldrig det om jag ska vara ärlig. Men det växer väl ut så det är lättare och fixa med sen hoppas jag. SÅ sitter tyvärr just nu ändå i upsatt hår :/ Kommer slänga upp en bra bild nån dag när jag fixat håret själv och sådär...imorgon maybe eller senare ikväll. Jahaooooopp annars ikväll så har jag käkat tacos med familjen ute i berg, mumms! 

Tog en fin bild på världens finaste mamma och pappa! <3





What makes you beautiful

Tjenare!

Inget jobb för Mickis idag :( tråkigt!! Har iaf gjort något vettigt av dagen, tog mig en powerwalk men fy vilket skoskav jag fick idag då, det vet jag inte om jag gillar riktigt nu när man kommit igång lite grann med mina promenader iaf. Och nu äre så att jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv fyra för då är det dags för att klippa mig, vill egentligen inte men det måste göras så kommer nog åka av några centimeter tyvärr :( Men tur att det växer ut igen..är la inte hela världen om håret blir lite kortare kanske, haha. 

oj såg lite väl ledsen ut på bilden men det är jag inte, höhö.


men helvete.

kul att allt känns blä för tillfället. att man aldrig kan få vara glad en hel dag? hmmmm. konstigt. Billy min kattfan hade ner allt i fönstret, blomman åkte ner och blev jord över hela golvet, och krukan gick sönder med såklart, fyfan. hatar honom för tillfället. Sen blir jag så less när man betalat sina utgifter och jag får aldrig något överskott över till att göra nått roligt eller spara eller ens kunna unna mig lite mer extra saker, less på det det gör mig så deppig, ni anar inte :( helvete.



Hurtbulle.


Efter jobbet blev det en fika med Elin på sandelius, satt allt där ett bra tag och snackade, myspys! Sen hjälpte hon mig att handla lite men är som vanligt så svårt att veta vad man ska köpa när man inte har någon lista med sig men lite grejer blev det ju allt. Men ikväll slipper jag fixa mat för kom precis ut till berg nuu och ska få wokgryta med nudlar.

Har förresten tagit en timmes powerwalk idag med, ska mickis komma igång nu med träningen tro? det är ju på tiden isf tycker jag allt..haha har varit allt för slö ett bra tag nu ju och tjockat mig massor xD Nehe nu är jag jääävligt hungrig ska ni veta så nu får maten fan vara klar snart!! Puuuusssssssss sålänge.

Mickis just nu. Tummen upp för denna dagen tycker jag allt!! :)


Girls just wanna have fun

Hej på er!! Älskar humöret jag är på, glad faktikst!! känns gött det :) Men vore så mkt gladare om även solen ville titta fram idag med juh. Anyway nu ska jag snart gå till jobbet och jobba mina tre korta timmar på träningsskolan, aaw kul att träffa dom igen! :) Efter jobbet blir det en mysig fika med Eliiiin. Annars nu på förmiddagen har jag spelat musik, sjungit och käns mig allmänt happy bare. HA en fin dag så hörs vi sen! PÖSS

En dagens! ;)


natti natti babes.


Näää hörrni jag känner mig faktikst lite hängig tyvärr, hoppas det är något tillfälligt ikväll bara för vill inte gå och bli sjuker nu men skulle inte förvåna mig om någon bacill hoppar på mig, barnen har ju så mycket sånt där nu med. Så nu blir det att gå och lägga sig, kommer nog sova gott skulle jag tro. Godnatt med er! 

Ska se efter om det finns någon klipptid denna veckan med, men vill inte klippa mig :( men måste tyvärr.
Här ser ni ju själva att håret ser ut som ett skatbo just nu ungefäääär, inte okej!



Dagens låt


En gammal goding har ni här, awesome låt tycker jag allt.
Och hur cool är inte Cyndi då? ;)


Powerwalk

Åhh hemma från en powerwalk, kände för en gång skull för att vara lite hurtig så gav mig ut på en timmes promenad iaf, provade även på att springa lite men fyfaaan vad fort jag insåg hur extremt mycket min kondition (den lilla jag hade!) har försämrats...lite tråkigt men det är la bara att träna upp den igen ;) 

NU ------> Kaffe och chill framför tvn och datooorn. Nice måndagskväll.

Randooom bild dåråååååå.


Veckan börjar bra.


Heeejsan! Allt bra med er ? :)

Blev inringd imorse från Nygård, så var bara att hoppa upp ur sängen och fixa sig så fort som möjligt och dra dit, blir ju lite stressigt sådär men är la sånt vi vikrier får leva med helt enkelt ;) hehe. Underbart med en heldag, behööövde jobba lite och jag hoppas jag får jobb resten av veckan med, imorgon äre jobb tre timmar iaf...bättre än inget men vill ha långdagar helst ju. 

Håller just nu på att fixa mat, men den är snart klaar, kommer bli så gott med lite spenat, fisk och potatis!! För på förskolan var det ris och korvstroganoff och det gillar jag verkligen inte, usch!!!

I lördags hos min fine vän Eliiin! ;)




Inspiration









Spontant är roooowligt

Uuuuusch så himla trött och seg jag är då. Var ju ute hela natten med brudarna blev lite spontant sådääär. Var ju hos Elin en sväng först men sen så hörde em och hanna av sig och ville till natt&bar och jag var som vanligt sugen att följa med, så blev alltså natt&bar för oss. Blev ju rätt lungt för mig för hade bara en cider men fick allt två drinkar på natt&bar sen, att man alltid lyckas ;) heheheh. Körde även lite armbrytning..manlig som man är och fick allt höra att jag var stark för att vara brud lixom...det ni! starke Mickis haha.

Togs inte så många bilder igååår men här är två stycken iaf .






Maaaaat

Käkade supergod pastasås med pasta ute i berg, undeeebart gott ;)
Erkänn det ser hur smarrigt ut som helst? 





Dagens Mickis


Sommartider hej hej

Heeeej! Ni har väl inte glömt att dra fram klockan en timme? ;)
Har haft mamma och mona på besök här idag hos mig, trevligt! Så vi fikade på lite äpplepaj.
Ska snart ut till berg och käka meeed, gött. Är himla trött, ont i huvet yr och hungrig :( blääää.

Hoppas att ni mår bra iaf? :)



Shopping!!

Hej! blev stan med mamma och bror lite spontant sådääär idag, trevlans! Ikano och Ikea fick det bli.
Kom allt hem med lite fynd, det gillas men inte för plånboken dock haha men lite för man unna sig! hehe.

Köpte detta och sen även en byrå på ikea! niceeeee den ska jag bygga ihop imöra! ;)

Mörkblå tröja, Gina Tricot 129:-
Supersnygg scarf Gina tricot 99:-
Body Butter Gina Tricot 29:-
Linne H&M 49:-






Nämeeen titt blev ju allt en Dages Shopping outfit med ju ;) hähähä


HELG !!!!! :D

Heej jobbat idag och det gick iaf braaaaa :) Underbart väder btw! Efter jobbet drog jag och solade 30 minuter längtar ju mest till att få ligga på stranden och njuta just nu, vore gött. Jahaaaaaa sen har jag fixat mig och käkade och sådäär och idag är verkligen en sån där dag då inget duger att ha på sig, jobbigt för allt sitter verkligen fel :( 

Hanna och Emelie kommer hit en sväng sen iaf, alltid trevligt att umgås med dom brudarna ju!


Fredag imorgon! :D

Snart ska jag fan ta och sova, imorgon blir det jobb så blir att gå upp vid 06.00 imöraaaaaaa.
Sen kan jag verkligen inte fatta att det redan är fredag imorgon, sjukt vad fort veckorna går.
Blir väl antagligen någon form av käk med brudarna imorgonkväll som vanligt. Blir btw nykter helg för mig!

Höööörs imorgon babes! ;) Puss och godnatt! / Mickis


Hurtbulle


Var lite hurtig och tog mig en promenad ut till berg, 30min tog det från åsen och hit ut.
Så vaarmt det är ute, tog jackan över men gick i bara tröjan sen, höll på att svettas ihjäl med jacka.
Nu är maten klar här, spaghetti och köttfärssås det kommer bli så gött!



Give It To Me Baby.

Åhhhhh finns ju massor som jag vill ha på Gina Tricot.
Är så galet shoppingsugen nu, fifaaaan. Blir nog shopping nästa helg!
Var faktikst lääänge sen jag köpt mig någon fin topp eller så ;)


Dagens Mickis


Fika med en kär vän.

Vad är det häääär inget jobb idag, tråkigt som fan ju! :( Har iaf varit nere hos polisen och ämnat in papper på skadestånd och sådär nu + bildbevis, nu jääävlar, mohahah. Hopp nu har jag fixat till mig för blir en fika med Saris sen, var gryyymt länge sen jag träffade henne så kommer bli så kul att ses igen! <3

Söta bilder på Sara och mig :D haha. Diggar min klädstil btw...fränt som fan!






Sovaaaaa.


Chill kväääääll kan man ju säga. Suttit vid datorn och tråkat, småkollat lite på en film som jag redan sett tusen ggr, dumpad. NU är jag så grymt uttråkad så tänker gå och lägga mig, imorgon är jag tyvärr inte bokad för jobb men får hoppas att någon behöver mig som vikarie imorgon ;) Vill jöbbeeeee juh. 

Dags att trötta ut katten och leka med honom, haha ;) Ny kvällsrutin ! haha
Godnatt med er, Sov sööött! Puss och Kram/ Mickis



Gottigottgott


Fick lust att baka och resultatet blev detta.... ;)



LillLördag!


Heeeej på er! :)

Har iaf gått bra att jobba idag, dagen gick fort som fan eftersom det bara var fyra timmar. Sen kom Emelie och hämta upp mig, åkte och köpte fika på sandelius och sen hem till mig, myspyyyyyys! Hopp annars har jag inte gjort allt för mycket, städat lite grann och dammat för blir junså hårigt när jag har lille Billy ju! 

Em hade även med bilder från senaste festen, haha vad säger man gaaaaaalna bilder ;)












Svar till Anonym



Anonym:
Alltså vet att det inte är något man snackar om. Men varför är du så himla ledsen hela tiden för????

Hmm till en börjar, varför skriver du ut dig som anonym när du ställer en fråga? Hur ska jag då kunna skriva svaret direkt till dig? Hur som helst så är jag inte ledsen hela tiden. Och ska jag vara ärlig så vet jag knappt själv varför jag blir så ledsen ibland, alla har vi våra mindre bra dagar då allt känns jobbigt och svårt. Och jag är väl en sån människa som är lite känslig, mina känslor är verkligen som en karusell och är inget att bråka med, ena studen kan jag vara jätteglad och andra stunden är allt åt helvete. Finns fler anledningar till att jag blir ledsen men det är inget jag pratar med en okänd människa om. Och jag är ledsen om det inte är så kul att läsa sånt här på bloggen, så kallade "deppinlägg" men ibland känner jag för att skriva av mig och visa vad jag känner, så är det med den saken helt enkelt.

Hoppas du är nöjd med ditt svar!


Dags att jobba en kortis!

Hej på er! sovit hela natten , sköönt. Lekte som fan med Billy innan läggdags så sen sov han med så gott för han brukar ju väcka mig om nätterna..blöööh. NU har jag fixat mig för lite jobb i nygård, awesome. Sen efter jobbet blir det nog en kaffe med Emelie, inte träffat henne sen i fredags ju, dåligt dåligt!

Ha en fin dag! Puss på er <3


En bild säger mer än tusen ord.

Hatar att känna som jag gör :(


Soffmys!

Tog mig en 30 minuters powernap, behövdes! Höll på att somna framför datorn juuuh. Men fan vad kallt det är i min lägenhet känns det som, fryser som fan ju :( Så nu blir det lite värmande kaffe och titta på halv åtta hos mig, alltid lika kul och se vad de lagar för mat och speciellt att lyssna på Helges tröga kommentarer :P haha


Home sweet home


Heeejsan har ni haft en fin dag? :)

Själv så har jag ju jobbast mellan 9-16 idag. På förmiddagen var vi i skogen sen till mat fick vi blodpudding ööhh hur många barn åt det då tror ni? typ inga. Och potatisbullarna räckte ju knappt till barnen, tycker ju inte att dom ska behöva gå hungriga så det var lite dåligt tyckte jag allt! Jahaaaaa eftermiddagen var vi ute med och lekte, så totalt 5 timmar ute i kylan idag, räcker för mig det frusen som jag är ;) 

Gött som fan att vara hemma nu iaf, inte suttit ner förns nu. Lagade mat när jag kom hem, potatis, lax och hollandiesås eller hur fan det stavas :P haha. Sen har jag dammsugit, städat vincents bur och rensat billys toalett, duktig är jag allt så ser fram emot en slappokväll nu.

Måste ringa och beställa klipptid denna veckan, håret är förjävligt!
Saknar mitt röda hår ju :( snyft.



Love.


Bilderna är från Weheartit.

22.06 godnaaaaaatt

Har haft en slappiskväll för mig själv, skönt. Ska snart sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen. Asså fyfan vad jobbig min lilla kisse är :( börjar verkligen tröttna på att han är som han är, har alltid upprivna armar och händer saker går sönder här hemma hela tiden och jag får inte sova ordentligt om nätterna alltid. Just nu är han helt galen i mina persienner han ska hela tiden gå bakom dom vilket är grymt jobbigt så kan inte ha dom nere längre ju. Önskar att det fanns någon som bodde på typ landet eller så så kunde ta över honom, han kan inte vara en innekatt tyvärr :( Men ändå så tycker jag ju om min lilla Billy för han är himla go egentligen ju.

Godnatt med er kära läsare! Pöss pöss på er ! / Mickis 




Så himla sött!


Fazer VS Marabou


Okej som ni kanske inte har missat så älskar jag choklaaaaaad haha.
Fick en chokladbit av mamma förut, en KarlFazer. Men inte alls lika god som marabou :(
Så måste säga att denna köper jag aldrig mer, inget slår marabou <3 det är kärlek.
Den är inte äcklig lixom men inte alls den där underbara goda chokladsmaken som marabou.
Åhh puss på choklad iaf, hur kan man leva utan det ? Starkt om man överlever utan choklad!!


Mickis + Nördbrillor = sant


Tjaaaaa på er snyggingar!! Gick awesome att jobba idag på frita, vi hölls med att pyssla och göra lite påskkort och sådär, roligt juh! :D Sen efter jobbet så kom pappa och plockade upp mig så hängde jag med ut till berg och fick käk, så har nyss fått lite stuvade makaroner och köttbullar i magen, satt fint det! men något som skulle sitta ännu bättre är en bit choklaaaaaaaaad...fyfan skulle kunna döda för det just nu ju :(

Mickis just nuuuuuuuuu ;)




Wooooork

Heej heeeej på er! :) Hoppas att ni mår bra!

var lite inställd på att inte få jobba idag men vid 10 ringde dom från central och ville ha mig på frita i eftermiddag, så jäkla bra lixom! Så slutar vid 17.00 idag. Ha en fin dag så hörs vi sen! pööööösss


Detta gör mig ledsen assåå :(

Usch vad jag inte tycker om mina tänder längre, ler nästan aldrig och visar tänderna på bild längre sorgligt nog.. grejen är att mina tänder har glidit tillbaka massor efter jag tog bort min tandställning..så jävla tråkigt, att jag hade tandställning känns nu jävligt onödigt för roligt var det inte att ha den där metallen i käfften :( Men just nu vill jag ha tillbaka den och önskar att dom kunde fixa till mina tänder lika raka igen. Har ju en stålgrej på undertänderna men jag fick inte det bakom framtänderna konstigt nog utan en plastskena som man skulle ha i två år varje natt vilket jag hade och tillochmed lite längre. Men visst folk som träffat mig nu säger att min glugg är ju just " Mickis" men mjaa jag vet inte asså, gillar verkligen det inte. Vill ha tillbaka mina fina raka tänder ju :(



Första bilden är hur dom ser ut nu och andra efter jag tagot bort min tandställning.


Lägenheten


Önskemål från folk att jag ska slänga upp bilder på lägenheten så här kommer några.
Har ju mest visat min snygge tapet och sådär innan ;)












Vill ha tröjan du hatar !

Åhhh skulle så gärna vilja ha en sån här tröja! Men lite väl dyr tycker jag väl allt.
Dyr för mig som är så fattig, ingen som vill sponsra mig med en sån här tröja? ;) (a)
Tycker iaf att den är hur snygg som helst! Klicka på bilden om du vill komma till webbshoppen.


The botten is nådd

Hejsan mina fina läsare ! ;)

Igår blev det allt en trevlig kväll, tacos med Sandra, Arvid och Anton, smakde gött även att jag käkade det andra dagen i rad, höhö. Sen drog vi bort till Daniel och chillade och tittade på Solsidan, det är ju så himla kul ! Fin kväll iaf, även att jag kände mig så himla trött och seeeg borta hos Daniel , hade ju världens lust att dra ut och dansa tidigare på kvällen men skönt att det blev lungt för en gång skull. Blev näääästan en vit helg, tre cider slank väl ner men det är ju inget man blir full på precis..... öhh.

Söndag idag och alla söndagar är så tråååkiga oavsett om man inte är bakis eller ej, söndag är stämplad som en tråkdag helt enkelt. Mamma och jag drar till mormor om en timma iaf sen blir det la käk med pappa och bror ikväll ute i berg skulle jag tro. 

Dageeeens Mickis ;)


Saturdaaaay night baby

Var helt underbart att sola , blev även en promenad på det och ett besök hos mormor. 
Så fort jag kom hem tog jag mig en skön dusch och sen så har emelie varit här en sväng nu :)
Hopp nu ska jag börja sminka mig och snygga till mig lite inför kvällens planer!

Puss på er !

Och ikväll så ser vi ingen Mickis med någon drink i handen :( snyft
Fast man vet ju iofs aldrig vart kvällen slutar...haha.


Igår var en bra kväll .

Heeej på er ! :) Hoppas att ni mår bra? Själv vetefan hur jag mår, allergi eller om det är förkylning på G. blä. Igåår hade jag en supertrevlig kväll, Emelie och Hanna kom hit så käkade vi tacos som vanligt, älskar våra härliga fredagskvällar ! Håkan kom även hit en sväng och var social. Kanonbra fredag helt enkelt :)

Nu ska jag snart dra iväg och ta mig en 30 minutare i solariumet, göööööött kommer väl somna som vanligt i värmen, haha. Sen får vi la se vad jag ska hitta på resten av dagen. Ikväll blir det att träffa Sandra och Anton iaf. Vill egentligen dricka och bara dra ut och dansaaaaa i dimman.. men får bli ännu en vit helg för mig.

Våran supergoooda chokladousse, ser dock inte lika fint ut på bilden :(




Sötaste Melker.

Lite bilder från idag när jag hälsa på hos Ida :)









Självklart fick Melker en present av mig, en frän Kizz Body, nice va? ;) hehe


Bebismys

Hej på er ! :)

Ledig idag så har varit iväg hos Ida och hennes underbart söta bebis, Melker. Åhhhhhh helt kär i lille pöjken! Hur sugen blir man inte på att ha barn nuu nu nuu när han var så himla snäll och gullig, aaaaaaw. Hoppas på att kunna dra dit snart igen och hälsa på. Ska slänga upp lite bilder på sötisen sen för nu hinner jag inte för mamma o bror kommer när som så ska vi neråt, fixa ett ärende och sen har bror lovat att bjussa på fika ;) trevlans! Hörs sen då, håll utkik om ni vill se världens sööötaste bebis, hihi ^^

Halllåå en grej bara varför funkar inte mina söta smilisar längre för? Kan ni se dom? 




PÖSS !

Näää fifaaan så himla seg man kan vara då... ska nog gå och lägga mig när som nu. Skönt att sova juuuh och sen vet man ju som sagt aldrig om man blir inringd och får jobba imorgon med. usch hatar att aldrig veta och tycker det är så jobbigt att behöva flyga upp ur sängen och bara stressa iväg :(

Imorgon ska jag ringa och beställa en klipptid med för mitt hår är verkligen en katastrof, fyfan! Skatbo.
Säger väl godnatt här nuråååå.. Puss och Kram / Mickis 


klipp klipp


Hooooppp nu ska jag raka av brorsaaaaaan håret ! ;)





Blev väckt i min skönhetssömn.. :(


Hej på er, har inte suttit vid datorn förns nu. Blev inringt vid 07.45 imorse från centralskolan, så blev att fixa sig fort som fan och dra till särskolan som jag fick vara på idag, roligt var det! Slutade redan vid kl 13.00 så direkt då så plockade syrran upp mig så åkte vi ut till berg och käkade våfflor, så himla gott det smakade ska ni veta! Sen drog syrran o jag hem till mig och skruvade upp en hylla och så...himla duktiga vi är!!!

Har även varit neråt med syrran o mamma precis och kom nyss hem till berg här igen så blir lite god mat här snart om någon halvtimma, köttfärslimpa och potatis brunsås, göööööööött. Så har knappt varit hemma på hela dagen...sen ikväll så fort jag kommer hem måste jag tvätta...orka känner jag just nu asså! blöh.




En rooowlig rubrik

Guuud så gott det smakade med mat förut, potatis, kassler, kokta morötter och svampsås fixade mammsen och jag iordning :D sen lite kaffe på det blev awesome och så tittade vi på halv åtta hos mig, var ungdomar som var med i det denna veckan och tyckte för övrigt att Konstantin var jäklig charmig haha ;)

Hopp sen blev det raggarsväng med mamma och nu är jag hemmeeee igen och victor kom precis hit för att vara lite social med mig, trevlaaaaaaaans ju! Vad gör ni ikväll dåååå?

Dog ju lite när jag skulle skala morötter förut...
hittade denna moroten aldrig sett något liknande förr! frääään.




Jag går i dagar i tröjan du hatar

Tjenaaaaa alla finisar!!

Nyss kommit hem från jobbet dåråå.. gick awesome att jobba som vanligt. Varit ute precis hela eftermiddagen så idag har jag fått en hel del frisk luft, skönt! Blåste ju rätt kallt ett tag men så slutade det och då var det verkligen skönt att stå ute i friska luften :)

Ska väl ut till mina familj i berg och käka med dom, skönt att slippa laga mat men snäll som jag är så hjälper jag nog allt till med att laga mat när man blir bjuden ;) 

Gillaaaaaar låten!






Only Me


Snyggt snyggare snyggast !


Fått upp lite hyllor på min snygge fondvägg för ett tag sen nu med :)
Dom snygga blåa lyktorna fick jag av Em och Hanna, passar perfekt juh!






Mina snygga pantrar som inte vill göra sig jättebra på bild...men men! (ops inte dammat ser jag!) haha

Onsdaaaag 10.47

Hej på er ! Har varit vaken sen halv nio, suttit och tagit det lungt med frulle, duschaaaaaat och inte alls stressat idag, skööönt. Ska gå till jobbet när som nu iaf.. hoppas det är sköönt ute idag, ser skönt ut iaf :)

Ha en fin dag så hööörs vi efter jobbet! Pööööösssss




Bad Day .

Hoppp halvjobbig kväll tänkt på för mycket jobbiga saker. usch. Går jag och lägger mig nu så känns det som tankarna kommer flyga iväg ännu mer :( tyvärr.. Sovit så jävla dåligt senaste nätterna, vaknar hela tiden, inatt vaknade jag och var helt genomsvett vet inte varför?! Det första jag tänkte var att jag hade feber och höll på att bli sjuk men mår ju bra idag så ah vetefan. Imorgon blir det lite mer jobb för min del, 11-16.30 så en kortis dag blir det.

Godnatt och sov gott med er! Puss / Mickis


Ricinolja


Har ni hört trenden att använda ricinolja i håret för att få det att växa mer och bli tjockare? Vore ju lite kul att prova och se om det verkligen funkar, för vem vill inte ha långt fint hår? Någon som testat? Läste någon reccension om det, och den ändå nackdelen var väl att håret känns tydligen fettigt i hårbotten hur mycket man tvättar ur det, men det är väl säkert från person till person.

Kollade före och efter bilder på google, kolla in själva resultaten ;) nästan värt att prova ju!
En flaska med olja ska tydligen kosta runt 40 kr.





Tisdag

Har gått bra att jobba som vaaanligt idag dåråå, inte lika skönt väder ute idag tyvärr :/ Vill ha det lika varmt och härligt som igår då solen verkligen värmde så jääkla gött. Slutade vid 14 idag så direkt efter det så åkte mamma och jag till falerum en sväng men så var den lilla prylaffären stängd som vi skulle kika i...typiskt så blev att åkta hem igeeen. Så vi tog en kaffe hemma hos mig istället, mys!

Kolla in vilka vårtecken jag hittade i helgeeeeen ;)



Awesomeeeee

Har nyss fått i mig lite mat, hur gott är det inte med fisk och potatis dränkt i spenat? :D hihi. Määääästerkocken Mickis! Måste ju säga att jag är förjävla bra på att käka fisk, men det är ju bra för det är ju nyttigt!! Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch och ta bort smink och allt och sen bara chilla hela jäävla kvällen med en kopp te och några chips till kanske.......haha tjockiseeeeeen.


Jobb - städning - matlagning


Heeeej alla goa och glada! :)

Guuud vilket himla underbart väder vi har haft idag då, varit ute med barnen hela dagen på jobbet. Solen värmer ju verkligen vilket är underbart, mitt jöbb är rätt gött ibland assåå! hihi

När jag kom hem så såg jag att dom varit här och tagit ut mitt badkar för ville ju ha dusch och fy det var ju inte rent där under om man säger så..........usch så fick ställa mig och ta bort allt det där, måste säga att jag är lite trött på att städa andras skit just nu, även städat ugnen så man kan använda den nu för den var inte så bra flyttstädad om man säger så...hrrm. Men nu är det gjort iaf, göttgött. Duktig jag är!!!

Titta bara så rent och fint det är nu!! :D
Synd att jag inte tog en bild före men ni kan väl tänka er hur det ser ut under ett badkar ? höhö


Kärlekeeeeeeen herrrrreguuuuud


Hahahah detta måste verkligen ha varit det mest udda bidraget någonsin, eller vad tycker ni?
Men ska jag vara ärlig så är den fan lite skön, haha. kärlekeeeeen kärlekeeeen!!!


Puss !

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det jobb 9-15.30. Skönt med sovmorgon ;) 
Godnatt med er och sov gooottt! Puss och Kram/ Mickis


Just nu !

Jag ska inte klagaaaaa, har haft en underbar helg med mina fina vänner och familjen. Älskar er alla! Avslutar söndagskvällen med chill framför datorn, gowsig Billy och popcorn. Slötittar lite på en film på 4an med, Taken hette den, helt okej så ser nog kanske klart den innan det är dags för att krypa under täcket.. Puss på er!


Middag med min familj


Tjeeeeeena snyggingar! Hoppas ni mår fin fiiiint.

Är ute i berg nu hos mina pärooon dåråå... mammsen och jag har slängt ihop en potatis/köttfärsgratäng så det kommer smaka gött sen när den väl är klar hehe. Annars dåååååå... Emelie och Hanna har varit hos mig en sväng tidigare idag på kaffe juuu, alltid lika trevligt! Känns som man nästan sitter ihop med dom där brudarna nu för tiden höhö. Yeeeees och ikväll är ju kontoret...tycker det är så jäävla bra och roligt, absolut min humor ;) Missa inte!!

Känner mig för övrigt rätt så sexig i nördbrillorna jag lånat av Hannizeeen. Like It !



Im Sexy And I Know It


Melodifestivalmyyyyys igår hihi

Tjeeeeeeenare!! :)

Var i Linköping hela dagen igår dårååå
, ikea och ikano blev det och fika hos coco och viktor, trevlans! Köpte mig bra lådor på ikea att ha lite kläder i och värmeljus med såklart ;) Blev även ett par vanliga svarta lite tjockare leggings, mer hade jag inte råd med tyvärr men fanns fina tröjor jag vill ha på gina tricot ju.. men man kan inte få allt här i livet.

Lagom till melodifestivalen så kom Martin till mig så kollade vi på det, lite senare kom även Emelie och Hanna Victor. Blev en hel del onyttigheter denna kvällen, godis, chips och brownieeeeee hihi, lagom mätt och belåten man var sen lixom. Jahoooppp blev en del dansande för oss brudar med, hanna och jag dansa till euphoria och mirakel, tycker vi är väldigt duktiga , borde söka till mello lixooom.

Men den STOOOOOORA frågan, Var det rätt låt som vann melodifestivalen nu då?
Jag tycker fan det var helt rätt....även att jag gillade Död i April väldigt mycket...hehe.


full faaaaaaaart

Heeeeej!!

Blev inringd imorse, så så var det med den saken, så jobbade till halv 5 idaag dårååå. Ikväll har jag variti hurtig och tvättat och så har jag haft emelie och hanna på besök, blev lite tacos som alla andrafredagskvällar och sen vit chokladmouse på det såklart...muuuumms. Fick även inflyttningspresenter av dom, hur gulliga vänner har jag inte?! hihi. Ljuslyktor, glas, tavla och skålar Tack sötisar!! <3 Sen får jag ju inte glömma att nämna att martin var här med en sväng sen, treevligt juh.

Nu blir det en promenex med Victor, hoppas det inte är allt för kallt ute höhö.

Godnatt! 23.43

Nu äre natti natti. Imorgon har jag inget jobb bokat iaf...tyvärr, så kanske blir att träffa Em en sväng och sen stan med mammsen sen på eftermiddagen, det märks vad jag hitter på om jag blir ledig.
Puss och godnatt med er finisar! 


myyyyys

Martin och Emelie har nyss varit här, trevligt med lite sällskap vid kaffet ju. Dom fick se mig i mina bästa dagar..osminkad, vackert värre...eller inte, gillar verkligen inte att visa mig utan smink, men måste väl försöka vänja mig lite att gå utan smink ibland. Asså sen är det så jäkla kallt här i lägenheten tycker jag så rotade fram en skön gammal mjukistjocktröja ;)


Kaffe med fina vänner.

Martin och Emelie kommer snart hit på lite kaffe och skitsnack. Myyyyysigt.
Kommer ju bli en perfekt torsdagskväll. Puss på er!

Bild på mig och mina fina på nyååååååååååår !




Fin dag på jöbbet !

Tjenaaaare!

Kom nyss hem från jöbbet dåråååå, gött. Var ju en kort dag idag 12-16.30. Vaknade vid 9 tiden och gick upp en sväng men hade så ont i huvudet och kände mig helt snurrig så la mig igen och vaknade till vid före 11, tur att jag inte vaknade senare då eftersom jag somnade utan att ställa klockan igen men hann ju iaf i tid till jobbet, tar ju bara 7 min ifrån mig och dit, hur skönt? :D hihi

Dagen gick ju asfort eftersom det var så få timmar, spelade lite boll med barnen när vi var ute för att hålla mig lite varm , men fan vad jobbigt det blev med min dumma astma, gillar verkligen inte den! buhuuuu. Har jag förresten nämt att jag verkligen gillar att vara på det stället jag är nu? Jättegulliga barn och awesome personal, så har riktigt kul på jobbet faktikst. 


Poliseeeen ringde...

Yeeeeeepp så var det... !

Precis när jag kommit hem från mormor förut så ringde polisen upp mig. Så vi körde ett förhör över telefon och då är det förståss den där kvällen då jag blev slagen av min förra granne som jag pratar om.
Polisen kommer skicka hem lite papper till mig angående lite information om hur mycket skadestånd jag kan kräva osv, sen ska jag skicka in dom papprena med bildbevis eftersom vi tog bilder på skadan den kvällen. Nu jäääklar ska jag sätta dit honom! Anyway känns iaf skönt att veta att dom har tagit tag i detta nu.


Grattis!

GRATTIS till min kära mormor som fyller 72 år idag! <3

Fick iaf supergott fika hos henne, smörgåstårta och sen pärontårta på det ;)
Tror ni att en viss Mickis åt en hel del smörgåstårta eller? Kan säga att jag rullar fram nu ^^ haha.






LillLördag

Hej på er finisar!!! :) LillLördaaag idag juuuuh. gött

Sorry för dåligt bloggande men har jobbat hela dagen och sen firat mormor precis efter det
. Sköönt att få jobba igen om man säger så, även att jag tycker att det är jäääkligt kallt att stå ute två timmar i rad med barnen men men det är bara att härdaaaa och försöka njuta av solen iaf. 

Sov förresten knappt inget alls inatt, seeegt. Min dampkatt hade verkligen damp och sprang runt som en idiot och bet mig och massa :( dum han är ibland asså!! Sen har jag lixom somnat...vaknat..somnat..vaknat och så höll det på hela natten så inatt får jag hoppas på lite bättre sömn ;)

Såhääääär sött tänkte jag sova inatt, hihi


En bitter Mickis


Okeeeeeeeeej.......andaaaaaaaaas.....andaaaaaaaaas 1.....2......3


Kan grannarna sluuuuuuta spela musik typ nuuuuuuuu? Snälla rara. Det räcker nu! Jag har hört dunket hela dagen. Känner mig jättebitter just nu, men det dunkar som fan och det blir liiiite irriterande i längen. Mina grannar på förra stället störde sig ju på mig så nu äre väl jag som blir den bittra grannen istället... xD komiskt. Men jag har ju inte ens några jävla bashögtalare och mina förra grannar störde sig ju lixom på om man satt och snackade med tre vänner och tittade på tv. 

Och mina grannar här nu verkar ha en jävla bas där uppe...vilket jag tycker inte är så respektfullt att spela så pass högt en hel jävla dag. Ajja sålänge dom inte spelar när man väl ska söveeeeeee sen.

NU ska jag ta mig lite pärondryck och titta tv och lyssna på grannens dunk...dunk dunk duuuuuuunk. ;)


Dag 28 - Min profilbild på Facebook

Lagoooooom kul grej eller, men yeeeepp detta är min snygge profilbild på facebook just nu.
Brukar ju hålla på att byta tusen ggr om året ungefär men denna har jag allt haft ett tag nu ;)


Supergod Macka höhöhö


Go kväller kära läsare! :)

Jag sov i två timmar förut, gaaaaah ska aldrig lägga mig och powernappa något mer, blir ju alltid så länge bara för att det är så jääävla gött ju. Hopp drog och handlade med pappsen iaf, så nu är mitt skafferi och kylskåp påfyllt så ska nog räcka med mat ett tag nu iaf. Är ju lite duktig som försöker att planera lite käk och så så man slipper dra och ströhandla lite varje dag, blir så myclet dyrare ju om man gör det.

Har fått i mig käk nu, eller käk och käk blev en fet macka jag slängde ihop med avokado, kalkon, gurka, sallad, lök och chilli creme fraich, grymt gott ! Erkänn den ser god ut? ;)




10mm !


Äntligeeeeeeeen! Fick ju hem min 10mm töjning förra veckan och nu sitter den i.
Tror nog att det inte blir större än detta, för vill helst att det ska växa igen sen någon gång.
Men man tappar fattningen lite om storlek om man säger så, typ jag tyckte min 5mm var skitstor först,
men emot 10mm så är det ju jäätteliten xD haha. Vad tycker ni?




Solaaaaaat :)

Blev att ta sig en liten promenad bort till solariumet så la mig en halvtimme, göööött som fan. Somnar som alltid där i värmen, extra varmt idag blev det med eftersom fläkten tydligen var sönder..men jag gillar ju värme så, haha. Var föresten inte alls skönt ute idag, var ju kallt juuu gick där med vinterjacka och solbrillor passandeee, längtar tills när man bara kan slänga över sig skinnjackan eller bara gå ut i tröja, underbart ju.

Sitter just nu och bara chillar i sängen framför datorn, har käkat lite lunch med, pannkakor fick det bli! Måste väl neråt sen och handla lite, har fan ingeeeeet här hemma. Men sen har jag ju en fett dålig dag idag med vilket inte är kul alls :( känner mig så hiiimla ful, hatar sånna dagar varför finns dom?? Trött som fan meeeeed, vet inte vad det är med mig, drabbats av kronisk trötthet eller nått kan vi väl säga...öhhh

Neheeeee neheeeeeee vila lite och se om jag kan tänka över mitt liv lite nu!
Puss på er sålänge!!!


10.28


God förmiddag! :) Allt braaaaaaaaa?

Asså kollade statistiken precis och hade betydligt mycket mer läsare igår än vad jag haft senare dagarna, konstigt med tanke på att jag inte alls höll igång med bloggingen så jäättebra igår, men hur som helst så tycker jag att det är kul att så pass många tittar in här. Undrar mest bara hur ni hittar hit, ni okända människor haha :P

Idaaag är jag ledig igen...lite småsegt sådär men får väl försöka att hitta på något iaf. Funderar på att ta mig en sväng bort till solariumet och sola lite, vore ju gött lixom. Sen ska jag ta en sväng neråt och gå till apoteket och köpa astmamedecin så jag kan börja leva och träna lite igen, går inte att träna utan astmamedecin, tråkigt! :( Så får väl se om det blir gymmet men känner knappt för något idag, är inte alls på topp tyvärr..





Tjuvtitt på min nya lya..


Jorååååå att lite hemtrevligt börjar det allt blir här i mina nya lilla lya! ;) hääärligt.
Kommer slänga upp fler bilder på resten av lägenheten en annan dag.




Poweeeeernap baby

La mig och tog en timmes powernap preciiiiis, fyfan vad seg jag blev nu då. Helt seriöst så har jag nästan alltid ont i huvudet och känner mig yr/trött nu för tiden, vet inte om järnbristen spökar igen eller vad det är? trist iaf. Måste laga mig något att äta nu känner jag, men har nästan ingen mat hemma juuuh, synd det är om mig idag asså. 

Sen måste jag kanske ta tag i 30 dagars listan, eller vad säger ni? fyfan vad jobbig den är. Aldrig mer en sån där lista igen men mååste ju göra hela nu när man väl börjat ;)


Ja jääävlar vad galet !

Heeeeeeej!

Guuud vad efter jag ligger med bloggningen...men snart är jag nog igång lika mkt som jag brukar.
Har bara haft fullt upp nu på senare tiiiid... så kan det va !

Helgen blev för övrigt helt jääävla galen men jävligt kul på samma gång, haha. Lördagskvällen var vi hos Em och drack alkohol, gööööött. Sen drog vi vidare till Natt & Bar och vad som hände där det vet vi inte, haha. Kändes som om alla bara var jävligt fulla, jaa herregud. Awesome kväll blev det iaf! :D Igår, Söndag så tog jag promenad till emelie och hanna så hängde med dom nästan hela dagen, mys! På kvällen blev det käk ute i berg sen en sväng till mormor och kvällen avslutade jag med att träffa Victor så tittade vi på Micke och Molle, haha ;)



Puss på er mina fina flickooooor ! <3




Upp och Hoppaaaaa

Hejsaaan! :)

Blev väckt av att Emelie skickade sms och frågade om hon och Hanna kunde komma på en kaffe och klart att dom fick det, då fick man ju trevligt sällskap till frukosten med ju, kanoners! Sen satt vi och chillade och lyssnade på bra musik ett tag sen drooooog dom. 

Så just nu håller jag på att fixa och försöka packa upp och få lite mer ordning här, vet inte vart jag ska ha alla grejer så en del grejer kommer åka upp på vinden i förrådet, höhö. Pappsen kommer snart hit med och hjälper mig och få upp grejer, awesomeeeeeeeee. Sen är det bara att ladda inför party ikväll, kommer bli hur kul som helst och inget ska få förstöra min kväll utan nu jääävlar ska jag ha kul, yeaaaaaaaah, låter gött va? ;) hihi

Underbart väder ute idag med! <3



Vackeeeert

Dags att sova för min del nu, är inte sååå jättetrött mest uttråkad och har inget bättre för mig haha.
Imorgon så ska pappa och jag fixa här i lägenheten och sätta upp lite saker, awesome. Vet ni vad jag saknar mest? En helspegel, haha det bara måååste man ha, fattar inte personer som kan leva utan sånna?? Måste ju fan se helheten hur man ser ut, right? ;) Men hyllor och tavlor ska upp med så d blir lite hemtrevligt!!

Vi hörs imorgon! Pussss och Kram / Mickis

Sen puss på min underbara fina fondvägg, visst måste man bara älska den? :D underbaaaaaaar.




Perfect Day

Gokväll! Har verkligen haft en helt underbaaaaaaar awesome dag! Spenderat den med mina fina vänner. Först fika med Elin och Emelie sen drog vi vidare hem till Em och chillade dääär, mys! Emelie färgade sitt hår svart med, nice nice! Så nu är både hon och jag nyfärgade och frääääscha i håret.

Så ikväll har Emelie och Hanna varit här, vi käkade tacos och god vit chokladmouse, fyfan vad mätta vi vaaaar efteråt o man säger så, vi har även kollat the voice sverige och skrattat och haft roligt som vanligt. Provade lite kläder inför imorgon med eftersom det blir party party då så har två outfits att välja på ;) känns bra! för viktigt att en känner sig snygger ju när en ska ut och dansa och dricka, höhö.




Fridaaaay I'm in Löööve


Godmorgon alla fina! :)
Hoppas att ni mår bra?

Jag har fan lite ont i huvudet idag, inte okej men det går nog över för vi hoppas. Ska städa lite nu på förmiddagen hade jag tänkt mig, försöka packa upp lite mer saker men grejen är att jag har ju inte fått upp mina hyllor och sådär så har typ ingenstans att ställa grejerna på, daaah. 

Vid klockan ett idag ska min gamla lägenhet besiktigas, usch kommer få betala massor för Billy haft sönder tapet och så, fy har inte råd men sånt skit :( Jahopppp efter det blir det fika på Sandelius med Emelie och Elin lite fredagsmys sådär.




Sovdags

Jahopp lugn kväll detta, skööönt. Det ända jag har gjort är väl färgat håret och kollat Sveriges värsta bilförare och slötittat lite på en film på 7an. Ska sova nu när som men jag är huuur hungrig som helst, hur fan kan det komma sig? Åt ju soppa förut fast det är inte så jättemättande så får nog ta en macka innan läggdags nu så en slipper somna hungrig som ett as.. :P höhö.

Godnatt med er babeeeeees !
Puss och kram/ Mickis




Dag 24 - Vad ska mina barn heta


Åhh sånt är ju så jääkla svårt ju, tror att man ser vad bebisen ska heta när den tittat ut. Inte bestämt såklart vad dom ska heta men kan ju nämna några namn som jag tycker är fina :)

Har några pojknamn jag tycker är fina, Melvin, Liam, William och Daniel. Men tjejnamn?!? Asså jag vetefan, inget vanligt som anna, emma, sara eller något iaf, ska vara något fint iaf såklart ;) Som det ser ut som så är det nog lättare att jag får en son till att börja med eftersom jag bara har namnförslag på det, haha.



Härliga torsdag!


Heeeej ! :)

Haft en underbar dag med mina älskade tjejer elin och Emelie, vi tog en fika här hos mig på förmiddagen och dom fick ju kolla in min nya lya, hihi. Sen drog vi vidare neråt och gjorde lite ärenden och sen avslutade vi det hela hemma hos Emelie med lite hamburgare, kaffe, sorbet med massor av chokladsås för min del hahaha och sen skitsnack på det, perfeeeeekt baby. En riktig härligt torsdag blev det, fiint.

När jag kom hem så började med lite käk, grönsakssoppa fick det bli, var ett tag sen jag gjorde det men hur som helst så blev den god och satt fint nu. Ska slänga i hårfärgeeen i håret nu med, mörkbrunt.. är ju så trött på min utväxt ju :( 



RSS 2.0