Duscha med Ankor!

 
Hahaha passade på att piffa upp lite i duschen med när jag ändå höll på att pyssla förut.. ;)
typ 20 spänn för dom där söta ankorna. göööllleeeeeee juh.
 

Min Fredag !

Heeeeeej blööggeeeeeeen!! :) 
 
Assååå så himla typsitk att grillstugan var stängt där linn och jag hade tänkt att käka idag, vi var ju så sjuuukt sugan på det men så det fick bli pizza på viktorias bland alla alkholister...haha trevlans! nej men vafan får dom alla pengar ifrån? Sitter och dricker öl efter öl medans som matar in hundralappar i spelautomaten?! sjukt. Hur som helst så var det himla trevligt att träffa Linn igen, länge sen! Men vi bestämde att vi ska ses snart igen, över en glass får det nog bli haha!
 
 

Hopp blev sen en sväng till stan med mamma och kolla present till pappa för han fyller ju på måndag så vi hittade allt nått iaf, kan ju inte skriva vad eftersom pappa snokar i bloggeeeeeen ;) haha. Hittade dock inte mig något på rean, kollade på den fina klänningen igen men jag är för snål för att köpa den tyvärr... fy snälla kan dom inte sätta ner den på rean, vore ju perfekt! :) hehe. Blir så sjukt sur när jag inte hittar mig kläder, ni skulle bara ana, mammsen kan intyga det heheeeeeeeeeee. jao.

Köpte lite kakeldekor på lagerhouse iaf, blev mycket trevligare i mitt lille kök. Vad tycks? 


Sommar och sol !

 
Godmorgoon godmorgooon, okej kanske inte morgon men förmiddag dåååeeee :) hehe

Sovit dåligt inatt, fast det är nog bara för jag sovit så mkt senaste dagarna I guess, hopp har annars vääärldens jobbigaste allergi just nu alltid ska det väl vara nått som är jobbig right? Känns som varken nässpray eller allergitabletterna hjälper men men i will surviveeeeee baby.

Har nyss duschat, skööönt. Ska sen träffa Linn idag istället för igår eftersom det inte gick dåå eftersom jag mådde piss så får bli en dejt på grillstugan med henne idag istället, så himla mysigt... och gott ;) hehe. Sen kanske det blir linköping en sväng med mamma, det märks !

För övrigt så ser det ut att vara varmt ute idag, shortsväder lixxoom! Men hatar shorts eftersom jag tycker mina lår är så tjockaaaa, gah blir så obekvämt med, värsta med sommaren ju! Lite varmt och typ gå i långa leggings :/

 

Heeeeej.

 
Mår just nu i denna stund bra, dock så har jag inte tagit kvällspenicillinet, fy men får väl se till att jag tar det med något ätbart så ska jag nog inte må illa. Anyway käkade grillat ute i berg förut, så himla gött det var med lite kött då, muuummz. Mysig kväll blev det iaf! :)

Resten av kvällen blir det bara att chilla, lär väl inte kunna somna på ett tag eftersom jag sovit typ hela dagen idag, sjukt vad man kan sova när man knarkar tabletter och grejer! Får väl glo på tv, Sex ljuva sex börjar ju snart på 5an, liknade fråga Olle typ men så mkt sämre tyvärr, saknar fråga olle dokumentären ju!! dah alltid lika kul att se!

Naeee trökig min blogg känns just nu? senaste dagarna har jag babblat om min onda tand och huuuuur jävla synd det är om mig, haha men ska väl bli lite ändrig på det nu när jag börjar må bättre ;) heheeee.
 

Joo jag lever..

 
Heej! :)
 
Sorry för att jag inte har bloggat men har mått piss både igår och idag tyvärr! Igår hann jag iaf till arbetförmedlingen och ut till berg på fika förns min jävla tandvärk slog till och jag var tvungen att sovaaaaaa hela kvällen lång. Tandvärken jag hade inatt vill jag inte ens prata om, satt uppe och tjöt som fan för visste inte vart jag skulle ta vägen, så hemsk! :( Somnade tillslut iaf.
 
Idag hade jag bestämt träff med Linn, så var uppe och fixade mig kände sen hur jävla illa jag började må, fy försökte intala mig att jag mådde bra men precis när jag skulle gå och möta upp linn så var jag tvungen att skicka iväg ett sms om att vi inte kunde ses för jag mådde så sjukt illa. Tur var väl det för spydde som en gris sen... :( vidrigt! Antar att det är penicillinet som jag mådde dåligt av, har ätit rätt dåligt igår och idag såå. 
 
Nu kl halv fem har jag vaknat till liv iaf, ska grilla ute i berg sen men fan vad min kropp känner sig död, helt otroligt vad svag man kan känna sig då. usch. fortfarande smått illamåande och huvduvärk dock :( Behöver nog mat i magen för har levt på bara en pirog idag lixom..

 

20.00 babyyyy.

 
Har legat i sängen ett tag nu för hade sån tandvärk, blääää inge roligt det. Men nu har jag iaf fått i mig lite käääk och ipren såklart.. ;) hehe så känner mig lite piggare nu iaf.

Hopp hoopp annars så kommer min kväll att bli lugn kan man säga, bara chilla och se om det går något bra på tv kanske? Är ju sällan det gör det tycker jag. Jag är ju ingen person som sätter upp mig på att följa olika serier och grejer på tvn heller. Är så irriterande med männsikor som inte kan ses en viss tid för den bara måsteeee se på sitt favvoprogram, åhh palla lixom! att man kan bli så besatt !

Sitter och väntar på att min Hannniiiiz ska ringa mig så vi kan ta och snacke lite skit som vanligt lixom, går ju alltid att fördröja några minuter över telefon eller timmar ibland.......heheh göllleeeeeeepluttt.

 
 

Inredning .

 
Fick en ny liten duk av mammsen igår när vi var på ikano, himla fin blev den på bordet vid soffan :)
Alltid kul med nått litet nytt, kan göra så himla stor skillnad  ju.
 

Mickis med oturen!!!

 
asssåååååååååååå kukeN!!!!!! :'(

Tog tag i att ringa tandläkaren för stod inte ut med smärtan i tanden längre, vaknade imorse vid sju och hade nått förbannat ont i tanden, den pulserade och värkte som fan, iaf fick komma upp på en akuttid förut vid två och jaaa det var visst illa som jag trodde, yeeeeeeeeej!!! 
 
Var den rotfyllda tanden som gjorde ont som jag visste, och det berodde inte på visdomstanden eller nått utan det har blvit en inflammation under rotfyllda tanden, härligt häärligt, förklarar min smärta där ja. Så japp fick välja på att rotfylla den i stan för ungeför 5000kr ÖHHHHHHHHHH?!?!!? eller dra ut den för lite över tusenlappen, så japp jag ska dra ut tandjäveln. fyfan.
 
Sen helt plöstligt så börjar dom fiffla med massa saker och jag ba vafan ska ni göra nu?!?! hon ba bedöva och sen ska han dra ut den. jag ba *buhuuuuuuu buhuuuuuuu* japp jag började tjuta för blev ju chockad att dom skulle göra det direkt och då inssåg dom visst att jag inte var så förberedd på att göra det idag så nästa torsdag gäller det, då blir jag fattig och av med en tand, häärligt längtar inte precis :'(
 
Jag har insett att jag har vääärldens jävla otur, är så jävla ledsen och arg nu , fyfan. Inte så vanligt att det blir såhär när man har rotfyllt lixom men klart det ska hända mig?!?!?!? JAPP!!!!! Måste lösa detta med pengar och grejer med eftersom det kommer kosta mig över 2000 kr med allt, kul :( 

Så stackars Mickis går nu på pencillin och ipren, panodil, inget supande för mig i helgen eler nått med andra ord!

 

Helvetes tand!!!

 
Sitter här och har något jäääääääävulskt ont i min tand :( fyfaan. Aldrig kan något få vara bra för mig, alltid är det något som ska hålla på så jag mår piss. Hur ska jag ha råd med tandläkarhelvete?!?? dyrt som fan ju, undersökning lär väl kosta 600 och det har jag inga pengar till, vafan gör man då egentligen?? Och ännu dyrare blir det ju när man ska laga eller vafan dom ska göra med skiten. Får väl helt enkelt gå med den här onda tanden och käka värktabletter tills tanden ruttnar och ramlar av av sig själv eller nått...myz.
 
Sen är det ju ingen dröm att gå till tandläkaren heller... fyfan visst har ingen sjuk tandläkarskräck som vissa men litegrann, men känns som alla har det nästan?! Jag själv blev väl van att gå till tandläkaren att plågas då jag hade tandställnig och grejer plus att jag lagat tusen ggr och rotfyllt en, usch. Dumma tänder jag har!! Hur mkt jag än tar hand om dom så får jag alltid hål, dåligt emalj är ju helt awesome att ha eller inte..... :( fyfan vad bitter jag är!!!!
 
FUCK you din lilla bögtand!!!

 

Hemmaaa nuråå.

 
Guud vilken lång dag det blev i stan, kom hem vid typ åtta tiden, tiden bara springer iväg när man går och kollar runt lixom, dock så hittade jag inga kläder till mig men shoppade allt loss lite på ikea, träffade även på min snygge vän Hanna som jöbbade där idaaaag, hon är så jävla snygger i sina ikeakläder, rauw.

Blev köttbullar på ikea och sen på vägen hem var vi lite hungriga igen så stannade vi till på Mc Donalds, drive in vettni, mamma har kommit fram till att det är ju så himla lätt och smidigt haha. Hade kupounger 2 för 1 så blev happymeal, himla skojjsigt ju! ;) hehe

 

Why does it raaaaaaaaain?!?!??

 
Heellooooooooo :) Hoppas ni mår bra?

Tog en rejääl sovmorgon idag till typ halv tolv...oups haha. Mamma skickade sms om jag ville följa med till stan så så fick det bli, är just nu hos syrran och har fikat på lite raberbarpaj här, mumms! Mamma och jag ska dra till ikano en sväng nu och kolla liteeeeeee, nice. vi lär väl inte vara ensamma precis nu när det är rea och grejer med...blöööh. Hoppas man kan hitta sig något! Förresten så kan jag tillägga att jag är grymt trött på vädret, det suger ju :(

Höörs senare folk! Pusss o kram
 
 
 

Klyftigt värre !

 
HAHAHAHA jaaaappp okeej lilla kossan då vet jag det.... beta på du !
mhmm jovars lite nya grejer på blogg.se som sagt hehe... så roliga dom är ;)
 

Det stavas AWESOME barre!!

 
Lite kort om min Midsommarhelg ;)

Fredag Midsommarafton. 
Var ute i berg och käkade sill och potatis och gräddfil med min kära familj på dagen, myspys!! Himla tur med vädret, inget regn lixom så var himla skönt att kunna sitta ute och barre mysaaaa och käka gott. Jag käkade så man blev proppmätt som vanligt, mhmmm älskar sill haha. 

Kvällen blev det att vara borta hos Martin och supaaaa med lite fölk, treeevligt tills vi helt plötsligt skulle dra därifrån till någon annan pissfest, öhh palla så vi gick och letade fest kl 12 på natten i åtvid typ. Jag droppade in en stund hos Camilla och Radford tillslut så stannande där en stund innan det var dags at bege sig hemåt, så visst blev väl en helt okej lyckad kväll men tycker inte att man kör iväg folk när man fixat fest, dumt av dig martin, ska slå dig nästa gång jag ser dig så du vet hahaha :P





Lördaaaaaaag. 
Vaknade upp, kändes som söndag yepp yepp just bara för att man supit dagen innan man skönt att sen inse att det var lördaaaag wiee. Var inte ens bakis, lite ont i huvudet bara, var väl bara för jag var duktigt och fick i mig mackor och mjölk innan jag la mig på kvällen lixooom så var gött att må bra iaf.

Sen blev det att hängaaaa med mina fina flickkkor Emelie och Hanna hela dagen lång, tog en fika och spelade lite bockia? haha em o hanna tjaffsade om vad det spelet hette, ni vet det där med bollar med vatten i typ så ska man kasta en liten boll så ska man kasta sina två bollar och den som kommer närmast den lilla bollen vinner, haha anyway det roade vi oss med ett tag iaf. kuuuuuuuuuwl hihi. 

Blev även färgning av emelies hår, jag fick agera lite frisör, roligt roligt men blev ju kanonsnyggt till slut iaf, tur det lixom ;) hehe. Käkade tacooooooos på kvällen tillsammans, myspys dag med andra ord. 

Älskar er gullisar <333

 
 
vafan bilderna går inte att göra lika stora, trööööööööögt skitsammaa.
pössspösss <333

Bildbomb - Midsommarafton!


Yeeeppp här kommer några bilder från midsommarafton. Helt okej lyckad kväll :)
 





































Röra på fläsket !

 
Hej på er ! :)

JAAAAAA jag har överlevt midsommarhelgen, heheeeeee. Haft en riktigt bra helg faktikst! Inte haft tid för att blogga riktigt heller. Hopp kommer upp lite bilder från midsommar sen som ni kan glo påå, roligt va? ;) 

Nu ska jag gå ut till berg, fan inte gått en rejäl promenad på länge eftersom jag bröt min tå så får se hur det går nu då med tån, kommer säkert få skitont men pallar inte bara sitta still o gloooooooo ju. Har nu istället fått något sjukt ont i en tand, kan inte ens tugga på den sidan så ont gör det faktikst..snyft. Hoppas bara det är visdomstanden som spökar för den tanden det gör ont i är ju redan rotfylld så den kan inte göra ont lixom...dah.
 
Hörs senareeeeeeeeee nu ska jag promenixaaaaaaa! PÖSSS <333

Hanniiiiz och jag hihiih


Midsommar!!

 
Glad Midsommar får man vä säga råååååååååååååååå :) yeppyepp.
 
Ska snart ut till berg för att käka sill och potatis med familjen, det är ju så jävla gött det!!! mumms. Vädret ser ju ut att vara helt okej med fast lite blåsigt men bättre än regn juuu, hoppas bara inte att det kommer regn idag då blir jag ledseeeeeeen juuuh. 
 
Ikvälll är det feeeeeest, midsommasr är väl till för att supa om jag fattat rätt? ;) hehe. Så ikväll blir det fan inte lungt för min del kan jag ju säga, all in vafan med mina brudar <3333 Ska vara bort hos martin så kommer bli kanon det eftersom det är i en villa, gött att kunna vara ute och så ju!

mmmmmm silll......

 
 

Gullungar !!

 
Asså jag tror inte att jag är ensam om att tycka att den är reklamen är så jävla sööööööööt??
Hur söta är inte barnen? aaaaaaw man bara smälter ju. sötisar!!!
 

yeah yeah wow wow.

 
Heeeeej! :)

Vafan blogg.se är helt omändrat, jahopp baree att vänja sig med den nya designen men det mesta är väl sig likt ändåå så atteeeeee. Hanna fick tyvärr jobba idag men jag stack in till stan själv en sväng ändåå, hade iaf sällskap av emelie på bussen, trevligt juuuh! :)

Väl på stan så letade jag efter något fint att ha på mig imorgon på midsommar men hittade jag något då............eh neeeeeej. vafan blir så trött på all tråkiga kläder och när man vä hittar någt som faller mig i smaken så passar inte skiten usch så arg jag blir. byxdressen på gina satt ju inte så bra som jag hade hoppats på.. för mkt fett på magen har jag i guess fy :(

Såå har varit full rulle idag, åkte med mamma hem från stan, sen var det bara att handla och grejaa.. när jag kom hem gick jag upp till solariumet 20 min blev det där! och sen hem slänga i färg i håret, duscha och laga mat och nu sitter jag här, skönt har fan hunnit med att tvätta med!!!. Emelie och Hanna kommer väl förbi snart med över en lite kvällste, myyyyyyyyyzzz jao. Just ja Hanna köpte med en tröja till mig med som jag ev ska ha imorgon om jag trivs i den :) gooooodie goodie. snälla vänner man har!!
 
Här var dock en skitsöt klänning med underbra fina svalor på som jag provade, aaaw skitsöt verkligen. Men tänkte det att jag kommer väl använda den nån gång bara så onödigt att köpa den då ju annat om man vore rik lixom! 
 

If you could only see

Har haft Sandrisen här hela kvällen, drack lite te och snackade en massaaa och byggde samtidigt pussel, snart är det där jävla pusslet klart, helt awesome med andra ord :)

NU ska jag väl gå och lägga mig snart tänkte jag,
imorgon blir det ev linköping en sväng vill köpa mig nått nytt till midsommar, vore ju nice. Sen är det lite akut med spray, mitt fucking spray är snart sluuuuuut så måste köpa nytt!! Är för övrig rätt så övertaggad till midsommar, yeeeeeej kommer bli så jävla dyngkul hoppas jag!

Godnatt och Sov gott med er! Höreeeees.
PÖSS PÖSS / Mickiiisen
;)




azzååååå vafan

Asssåååå som jag nämde förut så satt jag mig och pusslade och kom en bra bit, vilket tålamod jag har när det gäller pussel, mitt tålamod brukar inte vara så jätteawesome annars lixom ;) hehehe. Hopp sen råkade jag lägga mig på sängen och somnade till lite visst...uuuooops fast blev ju inga två timmar denna gången iaf haha. 

Var sjukt hungrig när jag vaknade för inte käkat något sen typ halv 12 så magen kurrade rejält så slängde ihop köttbullar och makaroner, funkade allt men skulle varit godare med grillat eller nått men allt här i livet kan man ju inte fååååå tyvärr :( 


Kaffe på Ballen!

Har precis kommit hem nurååååååå. hehe jaaaaao. Hängt med Sandra en stund drog dit över en kaffe och skitsnack, så jävla gött det var att sitte ute på hennes balkong i solen och bara chilla det är något som jag saknar att ha en balkong vore ju rätt så soooft att ha en blir så sjukt instängt och varmt här inne i min lilla lägenhet ju :( Hur som helst så var det myspys att träffa min sandra för var ett tag sen.

Nu vet jag dock intee vad jag ska hitta på för något??? Satt faktikst och funderade på om jag skulle ta och pussla...vad fan har det tagit åt mig undrar jag ju...? hahah men måste ju få ihop skiten nu när man börjat, annars var det ju bara onödigt att börja right? ;) Pussel = Terapiarbete vilket jag behöver fan!

Fucking floweeerpowerbild på Sandris och mig för ett par år sen!! heheeeee.


Whistle Baby


Fastnat lite för den här låten, lite skööön faktiskt.. ;)


Vi fucking vaaaaaann!!!


Har varit på arbetförmedlingen idag dååååååå...inget speciellt vettigt sagt som vanligt mer än att det bara är att söka jobb och inte tappa hoppet vilket man verkligen gör ibland...blöööh.

Sen en awesome sak är att vi idag fick reda på att gubbjäveln blev åtalad för misshandel och dagsböter på 150kr i 80 dagar haha blir totalt 12 000 han ska betala in till staten!! rätt åt honom dock var skadeståndet till mig sjukt lite på bara 500kr men men huvudsaken är väl att detta blev rätt och att han fick sitt straff!!

Vetefan vad som händer idag? Solen skiner och man får ju lust att hitta på nått iaf, märks vad det blir.




Snart pensionär eller..???!?!

assååååå dör på mig själv. Suttit ute i köket för mig själv vid kökborde och pusslat som en jävla pensionär...?!?!? hahah herreguuud. jobbigt att pussla får ju fan ont i nacken av att sitta o glo ner på alla pusselbitar, höhö. Sjukt ont i ryggen har jag med... som jag sa så är det riktigt ansträngande att pussla!! haha

Nu ska jag fan snart sova för imorgon ska jag ställa klocka och sen upp till kära arbetsförmedlingen åhhhhhhhhh har saknat som så mkt så kommer bli kul att träffa dom igen..............eller inte!!!!!!! fyfan spyr ju nästan varje gång av att gå in på AF hatar stället. Får väl se vad dom säger imorgon vad jag ska göra för onödiga saker framöver...... usch palla. 

Godnatt puss och kram
/Mickiiiiiiis


Myyyyyyyyz.

Har haft en supermysig dag med Hanna. Hon kom hit straxt efter tolv och stack hem vid halv nio så blev en heldag :) Vi har hunnit med att gå en sväng neråt köpa god sallad på ica och sen satt vi oss ute i solen och käkade den, mys synd bara att det blåste som fan ju så blev inte så långvarigt ute.

Har även roat oss med att spela lite gamla spel jag har här hemma, tjejsnack och kalaha! ;) Sjukt töntiga frågor och saker man ska göra i spelet tjejsnack, hahahha dog lite xD "Kom på en dans och döp och dansa den" ehh japp japp boobie shaking fick min dans heta ni kan ju förstå ungefäär hur den dansen gick till........hehe

Tog fram ett pussel på 1000 bitar och sa till hanna att tror du att vi hinner få ihop detta innan du drar hem? Självklart var väl svaret för henne men tror inte hur svårt hon fattade att det egentligen var...hahah xD Så nej vi fick inte ihop det men jag ska nog allt fortsätta på det sen ikväll.

Färgglada spelet tjejsnack....dock för liiiiiite yngre tjejer.. haha :P




Ameeeen Tjena!!!

God förmiddag min kära blogg och kära läsare! :)

Underbart att solen skiner idag men vafan måååste det blåsa storm ute för ? Kan inte vädret bara vara helt perfekt någon dag iaf, skulle ju uppskattas från min sida iaf! hehe. Hoppp inget jobb idag som jag antog så idag kommer min underbara vän Hanna hit till mig så ska vi umgås. Får se vad vi hittar på vore ju gött att sitte ute och glassa i solen om det inte blåser allt för kallt lixom men något gott käk ska vi allt laga oss!

Åhh en grej som är awesome är att jag fick pengarna från domstolen igår, skulle ju jobbat i onsdags då jag var på rättegång så fick min lön nu, satt himla fint eftersom jag hade typ 15 kr på mitt konto ju så nu har jag 800 spänn där iaf, hääärligt häärligt! Blev genast jävligt shoppingsugen hihi vill ha lite sommarkläder och ny bikini juu. 

Neheee nu blir det duscheeeeeeeen för min del muuuuuummz.
PÖSSSSSSSS <33333

Min mage ser sjukt brun ut? Nice hehe.


du och jag under täcket baby

yeeeeeeeeepppp det är vad jag vill med den här karl iaf!! ;) hehe muuuummmz.


Sad but true.

Hej heeeeej alla goa och glada! :)

bläää kändes lite tråkigt att gå ifrån jobbet idag med tanke på att jag verkligen trivs där och tycker bra om personelan och alla gulliga barn! Men får väl alltid hoppas på att dom behöver mig något i sommar men lät som att det inte blir på ett tag eftersom det är så pass få barn nu under sommaren och sådär med.. :( trist.


Annars har jag typ verkligen inte gjort ett skit sen jag kom hem idag...vad fan ska man göra?? blä. Sara ringde och frågade om promenix men eftersom min tå inte är bra än så går det inte, har haft ont i tån i två veckor nu!! Nu får den fan ta och ge sig och sluta göra ont ju :( Vill ju gärna kunna ut och gå och röra på fläsket. kanske borde gå till vc med tån? men vad fan ska dom göra lixooooom?


Good girl going bad.

Chiiiiiilllkvälll. yeppyepp.
Imorgon ska jag upp och jobba, säkert sista jobbdagen på vääääääldigt länge tyvärr.. :(

Annars har jag väl inget roligt att tillägga för stunden så säger väl godnatt och sov gott babeeeees. <33


Dödsattacken på Kolmården.

Klicka på bilden för att komma till artikeln!!



Uså himla hemsk detta var! Jag har alltid viljat gå in och träffa vargarna på kolmården men nu vetefan om man skulle våga. Men visst vargar är ju inte tama djur utan det är ju vilddjur och det är ju helt naturligt för dom att attackera och döda egentligen. Vet att det hänt förr att vargarna på kolmården har bitit personer och sådär så borde man inte regerat redan då eller behövs det verkligen ett dödsfall för att dom ska sluta med att folk får gå in och träffa vargarna. 

Man kan ju undra vad som orskade att dom attackerade, ingen vet ju eftersom att hon var själv inne med vargarna. Lite fel av kolmården att bara en djurskötare går in hos dom tycker jag, borde ju vara fler! Som i detta fallet då kanske hennes liv hade kunnat räddas lixom.

Blir väl spännande att se om dom kommer fortsätta att låta folk träffa vargarna, för just nu får man ju inte det såklart och inte personalen där. Men som sagt en varg är ju ändå en varg och man kan inte räkna med att dom ska vara tama bara för att dom är uppväxta i fångesskap och van att vara bland människor, dom kommer ju ändå alltid vara födda med att vara vilddjur.


Tråkiga saker måste också göras.

Kom precis hem, gick upp till solariumet och la mig där 30minuter.... åhh riktigt skönt var det!! Skulle kunna ligga där så mycket längre. Hoppas jag fick lite färg nu med så jag slipper vara belkfis ;) hehe. Efter det så drog jag bort till mormor på en fika även mammsen och brorsan var där med, trevligt.

Nu hade jag tänkt att sätta igång med att städa lägenheten inte så fint eller fräch här inne tycker jag inte så behöver röja upp lite! Min dammsugare har ju gett upp nästan med så måste köpa en ny...ingen snäll som känner för att skänka mig en bra dammsugare?


Mys i örn med fina vänner <33

Kvällen/natten igår spenderades ute vid örn med vänner. Vilken tur det var med vädret iaf fast borta vid sjön så såg vi allt att det blekte av åskan fy. Anywaay vi hade eld och musik och grejer så var riktigt mysigt där ute! Sen var det några som sov över där med, usch jag själv skulle väl dö av allerig av att sova i tält nu för tiden :( lite tråkigt! Men skapligt gött att sova i sin mjuka varma sköna säng ändååå hehe.

Så några bilder blev det med min mobilkamera iaf... :) Ser riktigt mysigt ut va?














Häääärliga västervik!

Heeeej på er! Hoppas ni mår bra denna häärliga söndag.. hehe :)

Jag mår bra, dock lite ont i huvudet tror att det beror på allergin faktikst är ju så himla täppt och grejer, känner mig sjukt trött och slö iaf, kanske gå och lägga sig en stund igeeeeeeeen sen? hihi

Igår åkte jag och mamma till västervik ensamma, gick på stan och hade det gött bare! Drog även till dollarstore, fanns ju lite grejer där iaf, hittade mig en asball döskalle scarf som jag köpte mig 50 spänn bare!! hopp blev ett snabbisbesök hos farmor o farfar ocksåå innan vi drog hemåt till berg och käkade wokgryta som pappa fixat, gött. Var en mycket mysig dag med min kära mammi iaf! :)

Jag vid hamnen i västervik, älskar västervik är så himla mysigt och fint där på sommaren!!!


Cocoa Coconut = Loooooooooove.

Jahaa kära läsare som ni vet så bara älskar jag choklad haha. Äkta kärlek lixoooooom! <3333

Så var iaf tvungen att prova den här premium chokladen med kokos i och fan vad god den var!! Fast kommer ni ihåg då det fanns marabou med kokos i?? Var ju ett tag som det fanns och den var sjukt god, var ju med ljus chocklad lixom. Vet inte varför dom tog bort den? Saknar den!! :(

Seriöööööööst min blogg är ju som en matblogg, nämner ju bara mat och massa godsaker hela tiden haha xD

Heeelg babyyyyy.

Heeeeeeej!! :)

Jag låg och vilade och sov så länge jag kunde förut på förmiddagen innan jag skulle till jobbet så till slut så gav huvudvärken med sig, skönt ! På jobbet var det grymt lungt kan man ju säga... 4 barn på avdelningen jag var på! och sista 1½ timmen hade jag bara ett barn kvar, blev ändå en timme tidigare att sluta för mig idag, skönt! Drog sen med ut till berg och grillade, mumms värsta fredgasmyyyyys lixom.

Ser det inte sjukt gott ut? Kan intyga att det var det iaf. ;)

Grattis Studenter !

Vaknat med huvudvärk idag...hääärligt eller inte. Har varit uppe och käkat frukost och sådär men ska nog lägga mig en stund och hoppas på att huvudvärken släpper eftersom jag ska ju jobba i eftermiddag och huvudvärk + barn = ingen bra kombination lixoooom.

Jahoooppp får väl säga stort grattis till alla lyckliga studenter!! Förstår verkligen deras lycka idag, bästa dagen i mitt liv någonsin typ!! Sen är det ju helt sjukt att det är hela 3 år sen då jag stod där och skrek av lycka och sjöng. Dock så regnade det på min student så vi var väl alla genomblöta efter vi åkt flaket, men i den studen så var det väl inte hela världen ändåååå ;)


Hard work work

Hej på er ! :)

Har jobbat mellan 9.00- 17.00 idag, awesome. Vädret var ju blä på förmiddagen, så sjukt kallt och jag stod ute i två timmar i mina korta leggings som går över knäna, fy men jag överlevde ju tur att jag hade mina långa leggings med mig sen att värma mig med.. ;) hehe. Var även sjukt klumpig vid maten idag, JAG, yeeeep fröken mickis välte ut hela kannan med vatten......greaaat över hela bordet ! som tur var fick varken jag eller barnen vatten över sig haha.

Hopppppp nu så fort jag kom hem så stoppade jag i tvätt i maskinerna och så har jag stekt pannkakor, städat hos vincent, så full fart har det varit , satt mig precis här och tänkte kolla lite jobb nu med. Dock så håller jag på att dö av allergi, tål ju inte höet och det som min kanin ska ha men men älskar man djur så gör man :P

Endless summer.


Några bilder som togs idag! :)









Äntligen är det över!


oj oj vilkeeen dag kan man ju säga. Var så sjukt nervös förut innan vi skulle gå in i salen och börja rättegången, fyfan. Och sen sitta och prata inför alla o grejer men det gick ju bra iaf! Elin och Hanna fick ju svära eder och grejer, seriöööst kan man ju säga! men varken gubben eller jag fick göra det, så inte konstigt han sitter och ljuger då då...öhhhh. men det vääärsta är ju att han förnekar att han slagit mig han påstod också att jag var så jävla full att jag knappt kunde stå?! och att jag sen hade ramlat i min lägenhet och fått den där bulan, fyfaaaaaan grymt arg jag blev när han sa så!! usch. gubbe!

Kommer få reda på nästa vecka hur det blir med hans dom, något straff borde han få dagsböter eller samhällstjänst var väl aktuellt och ev skadestånd till mig så hoppas att det går igenom detta! Men vi brudar borde väl vara trovärdiga eftersom våra historier går ihop och eftersom detta förståss är sanningen. Lixom varför skulle vi sitta och hitta på att han slagit mig? nej knappast.

Hade vääärldens huvudvärk när allt var klart, 1½ timme satt jag därinne och stämningen var väl som den var, stel och jobbig!! sånt här vill jag inte göra igen, riktigt jobbigt så är skönt att det är över nu!





Tre mot en!

Nu gäller det! Nu åker mamma och jag in till stan till rättegången. Lite nervöst just nu faktiskt men det kommer att gå bra! Har laddat med att lyssna på Darin hela dagen, tänkte att han skulle ge mig lite positiv energi som förr i tiden...haha öhmm eller nått sånt i den stilen!! hehe ;)

Yepp idag bär jag min döskallering ifall jag får lust att nocka till den jäveln......... heheheh .




Idag gäller det!!


Idag ska vi fan sätta dit min granne som slog mig tidigare i år. Detta fallet har gått till tingrätten så idag ska vi vara där och jag tror han får sin dom? Inte riktigt säker. Men sätta dit honom ska vi. Känns bra eftersom jag har två vittnen och bildbevis och sådär men jag är nästan helt säker på att gubben kommer dra någon annan historia och forfarande förneka att han slog till mig i bakhuvudet så jag for in i dörrkanten. Ska allt bli intressant att få höra hans historia av händelsen...

Kommer nog bli blandade känslor idag skulle jag tro. Jag kommer ha svårt att se honom igen efter detta han gjorde mig. Är väl ingen större misshandel men att slå någon är verkligen inte okej. Helst av allt skulle jag själv bara vilja lappa till honom men jag vet ju som sagt att det är fel vilket inte han verkat fatta!! usch.

Hur som helst...

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!



Naturligt vs. Fake

Vad lite mascara och ögonbrynspenna kan göra....... ;) hehe. 

Vet att min målade ögonbryn bev helt fucked up idag!!
Men det lever jag med! Brynen är så olika så är svårt att få dom likadana ibland, det andra går högre än den andra och bla bla. Gillar verkligen inte att jag har så ljusa fransar och bryn :/ Ni kanske förstår att det känns naket utan smink och nu när jag ändå är mörkhårig så tycker jag att det passar att man målar sig lite extra. Dock så måste jag erkänna att jag tycker det är grymt skönt att inte ha smink på mig ;) tss.

Nästan som två olika personer? Ser lite snällare ut på den utan smink.. hehe.


Heeeej bloggen!!!

ooooj oj hörrni vilken slapp kväll jag har haft...det jobbigaste jag gjort är nog att diska och att diska är inte sååå jäkla jobbigt lixom...... ;) haha. Suttit framför tvn ett tag nu med lite popcorn och tittat på Spider-Man, filmen är inte slut än men jag har verkligen inte ro att sitta själv i soffan och titta klart på en film..sällan jag gör det, trevligare med sällskap, håller ni inte med mig?

Ska väl krypa ner under täcket snart, har ju varit uppe sen kl 05.00 imorse så borde väl vara lite trött tycker man väl? men är inte alls trött men somnar väl säkert om jag lägger mig i min gosiga säng.. :) Börjar väl bli lite nervig inför morgondagen, men ska bli spännande ändå och se vart detta kommer leda. Ska berätta för er imorgon vad jag ska ut på för äventyr..om man nu kan kalla det äventyr ja..hmm. 

Titt så mysigt jag hade det förut framför min tjocktv, hahaha lovar att jag är den enda som äger en tjocktv nu för tiden men vafan denna funkar ju perfekt faktikst men ska jag vaara ärligt så vill jag ha en platt tv så mycket stiligare och snyggare och bättre..? Det får bli nån dag i mitt liv då jag vaknar upp och är rik, då jävlar !




Jumpsuit.


Åhh såg att Gina Tricot har fått in jumpsuits, dom verkar vara så himla sköna och jag bara måååste köpa mig en vid löning! 99 kr lixom bara. Provade en på H&M för ett tag sen men hade lite för mycket fläsk för den tyvärr så den satt åt vilket dom inte ska göra hahah, se ju inte lite dumt ut då. Så ska allt sikta in mig på en sån här ifrån gina och hoppas på att den passar mig perfekt ! Verkar ju supergött att chilla runt i värmen i en sån här lixom.


Uppe med tuppen idag !

Hereguuuuud imorse var jag uppe redan vid kl 5...det ni!
Jäkligt skönt att gå upp så tidigt ibland faktiskt speciellt nu när det är ljust ute iaf, på hösten och så är det ju lite svårare att komma upp ur sängen eftersom det är så mörkt då på morgonen fortfarande.. :( Men att jobba gick braaaa iaf, var sjukt kallt ute på förmiddagen när vi var ute men vädret känns ju så mkt skönare nu när jag var ute en sväng. Har nämligen varit och solat 20min, skööönt som fan var det, somnade nog allt en sväng där!

Har duschaat och luktar sjukt gott nu och har myst ner mig i min stooora pösiga t-shirt, looove it. Hopp mer intressanta saker händer nog inte idag mer än att bareeeee chilla och vara hemma. Ladda inför imorgon!!

eehhhhh har lite brist på bilder så får väl bli en bild i repriiiiiiiiiiiis .....


Hemma!!

Hej!

Tog mig sovmorgon till typ 10 idag, började sen att jobba vid 11 och slutade vid 18.30. Kändes ett tag som att dagen aldrig skulle ta slut men sen sprang timmarna iväg. Trött på vädret, när vi var ute på eftermiddagen så började det verkligen att spöregna så vi alla tog skydd under taket haha men sen blev ju vädret fint ett tag igen.........förns nästa regnskur kom och vi gick in istället. När fan ska sommaren komma? Har ju regnat varje dag i typ två veckor snart eller nått, inte okej!!! :(

Har varit ute i berg och fått käk ikväll och blåbärspaj på det, fan så onyttig man är då....... sockerberoende mickis här kan man väl säga med andra ord! fyfy. Men vem fan gillar inte gósaker? bara det att jag gillar det nog lite fööör mycket haha.............

Mamma skulle bjussa på plopp och vi blev förvånade när det stod puss och kram på alla plopp, gulligt!! :)



Fuck it.

Så jävla less. Pallar inte. Hatar att bli vuxen finns inte ett dugg positivt i det.
Det suger helt enkelt. Hatar när hela min värld faller samma såhär. fan.

Sunday.


Har stått i köket och ett bra tag nu. Slängde först ihop en sockerkaka och så har jag lagat mig lite käk.
Köttbullar, potatis, stekt lök och brunsås fick det bli, dock utan lingonsylt :( buhuuuuuu.
Det är ju nästan ett måste att ha till den maten men har man ingen hemma så vad ska man göra lixom. 

Jahaa jahaa är sjukt raslös, och har verkligen inget att göra än att tråka vid datooorn. dah.


Sola och Gofika :)

Tjaa på er!! :)

Igårkväll efter att hanna varit här hos mig så kom victor hit en sväng, lagom då han kom hit så började hundtricket, så vi kollade på den, har sett den en gång förut, har för mig att jag såg den på bio men vetefan?! haha anyway är så kul när dom sitter utan byxor i hans nya soffa, hahah så ska jag med göra när jag väl skaffar mig en ny soffa inga bakterier från brallorna i den heller... haha eller? ;) tsssss.

Hopp idag så tog jag mig sovmorgon till typ halv 10, sköönt. Gick sen upp till solariumet och solade 30min, men fan vad ont det gjorde i min tå att gå dit...fy önskar att min tå blir bra snart så jag kan ut och gå och röra på fläsket lite!!! behövs verkligen........ Åkte sen bort med mamma till mormor och fikade på en god tårta hon bakat med färska hallon och grejer, mumms. 




Myyyyyyyyys.


Har haft en supermysig kväll med min fina Hanniiiiiiz. hihi. Lyxade till det rejält idag med gott käk. Tzatsiki, kroketter, kyckling, vitlöksbröd och sallad till det, smakade riktigt bra det! Mästerkockar är vad vi är! ;) hehe. Även lite god efterrätt slank ner, citronfromage med hallon på....mummmmmsss. 

Vacker bild jag snodde från hannas blogg!
Mickis har en snus under läppen...? nääääää verkligen inte...hrmm eller?? hehe


Fulla för kärlekeeens skull.

Helt sjukt vilken tråkig dag detta har varit (än sålänge iaf!!) haha tur att Emelie kom och gjorde mig sällskap en stund förut över en kaffe iaf, skapligt brun hon var då kände mig verkligen som en blek panodil..solariumet nästa i några timmar eller dagar!! haha :P Sitter och väntar på att Hanna ska komma hit så ska la hon och jag laga nån mat och bara umgås sen får vi väl se vart kvällen tar vägen helt enkelt... man vet ju aldrig lixom!!

Har väl för övrigt bytt kläder ungefäääär 1000000000 gånger idag skulle jag tro...?!?!?! fyfan hatar sånna här dagar då inte ett skit passar för man känner sig ful och fet o alla kläder man har, blöööh. Är väl lite den perioden i månaden just nu med då man är lite opepp och lite uppsvullen och fet!! usch palla lixxxooooom. Om du är brud såååå...you know what I mean.

Blev denna outfiten tillslut iaf... ;) heheee




Beautiful.


Tog lite fina bilder på min tjocka fina syster i veckan. Hur vacker är hon inte då? :) <333
Kan knappt förstå att jag ska bli moster om typ två veckor, helt sjukt!!!







Lördag 11.00

Tjenaaaaare!!! :) Hopppas ni mår bra!

Inte riktigt pallat att blögggeee senaste dagarna dåå, inte haft allt för mycket att berätta lixom. Har jobbat lite grann vilket är gött som fan. Igårkväll blev det iaf käk ute i berg, grillat såklart ! Resten av min fredagskväll spenderade jag här hemma för mig själv. Snackade en bra stund med Hanna ocksåååå, saknat mina brudar så är skönt att dom är hemma igen ju!! Vill träffa dom nu nu nuuuuuuuuu. dom kommer väl vara pepparkakor med... 

Hopppp ska väl hoppa in i duschen nu eller nått, har för övrigt stått och kammat ut alla jävla tovvor i mitt hår, tog ett bra tag det. Hatar mitt jävla tjocka äckelhår, har sån lust att klippa av det en bra bit.

Kolla in håret på den är bilden lixom, ligger så himla fint! sådär blir det aldrig nu :(
Känner ni igen mig förresten? hehe


Grillat är fint det !

Har varit ute i berg och firat nationaldagen med lite grillat... ;) mumms!
Smakar alltid så himla gött. Vi lyxade till det med grillad banan också, är ju så jääävla gött det med.


Min älskling.


Har haft min tungpiercing lite mer än ett år nu och nej jag har inte tröttnat på den än.. ;) Älskar den lika mycket nu som i början haha! Har verkligen inga funderingar på att ta ut den på ett bra tag iaf, tar man ut den så känns det bara så jäkla konstigt, är ju van att ha något i käfften nu så ! Skulle vilja ha mer piercingar men känns som jag tyvärr börjar bli lite för gammal? fyller ju lixom 22 i höst och jaaa men skulle nästan vilja testa på att ha i läppen. 

På tal om min käfft, ser ni hur mycket ena framtanden står ut emot den andra? :( Hatar det. Eller hatar att jag har glugg och överbett överhuvudtaget, men men Thats Life !



Mjaaaaaaau.

Billy verkar redan gilla sitt nya klätterträd ;)
Hoppas han använder denna att klösa på istället för min soffa nu....






aj aj aj...

Assååååå min lilltå har ju både mått bättre och sett mycket bättre ut om man säger så..... :( haha. Fast den är nog bara ordentligt stukad eller typ krossad, för idag kan jag röra den liiitegrann iaf men den gör fortfarande ont och är svullen.
Att en liten tå kan orsaka så mycket smärta asså. Krya på dig lille tåååå!

Min färgglada lilla tå.. ;)


Inventering.

Heej på er! :)

Spenderade dagen i linköping igår, åkte in vid ett med pappa drog till Ö&B och sådäär, fyndade ett kattkösträd till min vildkatt, kostade bara 199 spänn, sen vidare till syrran över en fika. Och sen vid fyra började jag att jobba på New Yorker, inventering! Kändes så skönt att ha Gulli där som man kände iaf. Först fick vi typ städa i affären så att alla kläder hängde rätt efter artikelnummer och grejer sen var det baree och sätta igång och scanna in alla varor och shit, kan ju säga att tiden bara sprang iväg kl 22.00 var jag klar med mitt iaf. Dock kan jag tycka att det var rätt dåligt bemötande av vissa personer, vet inte om dom var chefer eller nått? Men som sagt inget jättetrevligt bemötande, känns ju inte som man vill ställa upp att hjälpa till med sånt igen då..

Fick sen sitta och vänta på bussen i 1timme 40min, lite seeeeegt men drog till donken där Kim sen kom och höll mig sällskap, snääällt. När jag väl var i åtvid så hämtade Roger upp mig i hans nye bil så drog ett raggarvarv innan det var dags att åka hem och sovaaaaaaa. Skönt att jag slapp gå med min onda tå hem från rese lixom. Tack Roger!

Har för övrigt inte alls tyckt om New Yorker som affär, tycker dom har så fula kläder men igår när man väl hölls och fixade med kläderna så hittade jag ett och annat snyggt linne, fanns ett skitsnyggt som jag bara måste ha, kan ju nämna att det var en ball dödskalle på det hahahha ;)


GRATTIS !

Heeeej! :)
Först och främst, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JONATHAN!! :D <333

Har jobbat idag dåråå mellan 10.30-18.00 sovmorgon iaf vilket är sjukt gött tycker jag!! :) Efter jobbet blev det att dra ut till berg för att fira bror så vi lyxade till det med pizza idag fast kycklingrulle för min del.

Tror förövrigt att jag har brutit/stukat lilltån, billy rasade en ampel och den föll rakt på min lilltå fyfaaaaaaaan tjöt inte liiite heller :'( gjorde så sjukt ont, så har haft kallt på den nu och knarkat panodil så smärtan börjar släppa lite nu iaf, hoppas den inte är värre imorgon bara!


Jag får lixom ingen ordning.


Chillkväääääääääll blev det, skönt! nördat dator hela kvällen yeepp. Hade ju varit kanon med en fet promenad efter allt jag käkat men pallade fan inte, hahahah tjockis!!! Får väl se imorgon om jag pallar mig ut på en powerwalk ;) Hopp ska väl snart hoppa ner under täcket och försöka sova, vet ju aldrig om man får jobba...usch tycker det är så jobbigt att bli inringd och inte veta om man ska jobba, fy!! Borde vara den värsta stressen i hela världen - att aldrig veta. Eller att bli inringd typ 30 min innan man börjar jobbet, usch orkar inte med detta liv som vikarie.... :(

Godnatt med er och sov goooooottt, dröm sött hihihi!!
Puss & kram /Mickis


Dagens Mickis.






Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram.

Åhhhh helt proppmätt forfarande efter all smörgåstårta jag tryckte i mig förut, hahahah. Helt sjukt hur mycket jag kan äta när det gäller smögåstårta höhö man blir lixom aldrig mätt då.. ;) hehe. Sen blev det lite kaffe och tårta på det där med, blöööh dock åt jag inte lika mycket tårta för det gillar jag inte alls så myckeet.




Take a dirty pictuuuure.

Några dåliga bilder från min mobild från igårkväll...!! ;)
yeeeeepp fler togs tyvärr inte! snyft.










Smörgåstårta baby.


Heeej på er! :)

Är just nu ute i berg, vi ska fira jonte som fyller år imorgon så heeeeeeeeeeela släkten kommer väl hit snart, haha nerå inte hela men mormor, kjell, farmor, farfar coco och viktor. Och jag är så jäävla pepp på att käka smörgåstårta, åhhh just love it muuuuuuuumms, tur att man inte är så bakis idag som förra veckan heheheh ;)

Vad gör ni en sån här söndag då? Bakis kanske? höhö. Btw så är jag så trött på vädret blir så jävla deprimerad av detta vad jag kallar höstväder ju. Ge mig sommar och sol!!!



Suprise Suprise !

Heeeej på er! :)

Igåår lurade jag bror min, sa åt honom att komma hit och att han och jag skulle ha en chillkväll med lite dricka och grejer men grejen var att jag hade fixat en överraskningsfest så vi var ett gäng här innan och när jonte plingade på dörren så stod alla gömda i köket och jag öppnade dörren, när han väl kom in i köket så blev han anfallen med serpentiner och grejer och fyfaaan han dog lite kan man säga, suprise suprise!! ;)

Hur som helst så blev det en jättekul kväll, jag var dock inte så pepp på att dricka så tog väl några cider och två glas vin typ, kände att jag fick för mycket förra helgen så mådde mest dåligt igår då jag drack haha. Men brorsan hade kul iaf, jag skickade sen iväg gänget ner till natt&bar, och jag var tråkmåns och följde inte med, men men. Så hängde med Victor resten av kvällen istället :)

Hoppas du fick en jättekul kväll brorsan!! Älskar dig <33


Just me.




Dagens Mickis.


Haha jorååå att bättre än aldrig med en dagens outfit eller? ;) 
Idag var jag helsvart, gillart!!! Piffade dock till det med smycken & en scarf!


Min Fredag.

Tja alla faaaaaaaaaans , hoppas ni mår braaaaaaa?!??!? :) hehe

Bloggen kommer visst inte riktigt i första hand just nuuuuuuu känner jag, ibland har jag ingen lust alls att skriva något och ibland så blir det en hel del inlägg per dag höhö så var det med den saken! Kan iaf säga att jag varit i stan idag och träffat Sofie, alltid lika kul det. Gick på stan en sväng, shoppade present till bror min och sen tog vi oss en fika, myyyys :) Kvällen har varit lugn, har varit ute i berg och myst där barre meed lite godis och så.

Fikaaaaaaaa, haha ingen dålig fika heller. Lyssna! jag orkade inte äta upp muffinsen, så äckligt mättande, fy! :P




RSS 2.0