Jöbbee jaooo

 
Tjaaaaa på er, idag har jag jöbbat en kortis på eftermiddagen på fritidshem, dör så jäävla skönt det var ute då! Nu känns det verkligen som att våren är på gång så himla härligt!! :) Efter jobbet stack jag ner till ica och shoppade, kan ju säga att mitt kylskåp ekade men nu ekar det inte lika mycket längre. Lagade mig supergod mat, fisk potatis morötter och spenat åhhh lyx med andra ord. Annars har kvällen var lugn , legat i soffan och kollat på Grey's Anatomy och Chichago Fire, mycket spännande båda två!! :D
 
Ser ut som att jag blir ledig imorgon så blir att umgås med familjen, syrran och Lovisa skulle komma till åtvid alltid lika mysigt. Får väl se om jag ska vara hurtig och dra till gymmet också, har väl tvätttid och grejer imorgon med men det löser sig nog på nått sätt kanske sen är det grymt jobbigt med mitt skoskav. usch!! :(
 
Mosters gull! <333
 
 
 
 

Rubrik var det ja...

 
Tja! :D
 
Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, tog mig en promenad ut till berg vid 11 och fyfan så varmt det var när solen var framme idag, gick med uppknäppt jacka för hade fan svettats ihjäl annars haha. Väl framme så blev det en kaffe med brorsan sen kollade vi lyxfällan och chillade bara, fick nått jobb sökt där med, bra mickis! Drog mig hemåt vid tre tiden och sen kom emelie över till mig på lite te, treevlans assååå. Hopp så såg min väldigt händelserika dag ut ;) Skulle vara hurtig och ge mig ut på prmenad ikväll igen men vafan blev väl nån kvart jag var ute innan jag höll på att dö av mitt skoskav så gick hem igen..........haha så vare! fifan
 
Blev för övrigt glad över att mina nya töjningssmycken har kommit, wieeee nu blir det att töja upp till 12mm sen får det nog vara bra. Har inte töjt på hur länge som helst men 12mm var ju mitt mål så att ;) haha. Kommer iaf bli hur läckert som helst iaf när man sätter i den där tunneln, like it! Så just nu bränner det rätt skapligt i mitt lille stackars öra..haha myz. 
 

Whoop whooooop

 
Måndag igen då, yeeej haha. Har varit hos Ida på lite kaffe idag inte varje dag man träffar henne nu förtiden så det var trevligt :) Kunde dock inte hälsa på söta Melker för att han låg såklart och sov så gott i sin vagn när jag var där, dah. Jaha och nu ska jag berätta något helt grymt.......... jag har varit på gymmet idag!!! känns så skönt att jag tagit det steget nu och släpat mig ner dit äntligen men det gick ändå rätt så bra där nere, blev lite löpning croosstrainer och armar idag. Men får ju skoskaaaaav blir galen påt!! :( Vill inte att det ska förstöra min träning lixom.. inte så kul att stå och springa med köttiga sår på hälarna lixom haha.
 
Men jaaaa tummen upp för att jag drog mig till gymmet äntligen!! ;)
 

Biomys

 
Nu blir det att dra in på bio med mamma, äta ihop på stan innan och så, så himla mysigt. Vi ska se ego har verkligen velat se den så ska bli roligt och får hoppas på att den är bra men det tror jag nog! ;)
 
Ha en fin söndagskväll kära läsare!!
 

BUUUUUUUUUUUUURN

 
State of Drama och Ralf Gyllenhammar är verkligen mina favoriter i melodifestivalen, grymma!
 
 

Helgen!

 
Hej på er! :) Gud vilken bra helg jag har haft känner jag, mkt fin. Igår så drog mamma, pappa och jag in till linköping på fika hos familjen Lundberg /Tendestrand mysigt sovm vanligt att träffa både dom och min gullunge Lovisa såklart... seriöst hon har lärt sig nått nått kul varje gång man träffar henne haha så sööt hon har, hon har börjat att lägga huvvudet på sned lixom så hon ser världens oskyldigaste ut då hah.
 
Blev sen en sväng till Ikano, bytte en tröja på gina som hade krympt som fan i tvätten så var ju bra att jag fick pengarna tillbaka juuu. Hopp hjälpte syrran att hitta snygge kläder till kalaset hon skulle på, snäll man är. Sen hörrni så körde jag från maxi hem till syrran och sen vidare hem till åtvid, åhhhhhhh hur kul?!?! :D kände mig verkligen så sjukt stolt när man satt där och körde lixom..jag är så jäkla duktigt hihi.
 
Käk i berg på kvällen sen då, sen drog jag hem och hade myskväll helt ensam kände mig inte helt hundra heller så det var riktigt skönt, kollade mello iaf och fyfan vad bra ralf var då! :D gryyyyyyymt. Nehe måste fixa till mig nu för emelie kommer över hit snart :) Pössss på er!
 
 

Life is beautiful.

 
Nämen tjenaaaaaare mannen hahah sämst jajaaaaa. Idag har man inte gjort så mycket drog upp till mitt lille smultronställe.....solariumet :D åhhh så gött det är 20 minuter idag bara så ja slapp att bli röd idag haha. Har sen fixst med att tvätta blev sen lite spontant att dra iväg till mormor på lunch och kaffe, kålpudding sånt äter man inte varje dag precis.... inte så ungdomlig mat nu för tiden hahaha ;) men smakade gott även att det påminner om kattmat hehe, trög jag är men det är ju sanningen. 
 
Sitter just nu här och har fixat ihop en awesome rocklista på spotify...haha har inte så mkt annat att göra ska dra mig neråt sen efter halv fem och lämna tillbaka hyrfilmen på ica sen möta upp mamma o pappa och så antar jag att jag ska få brumme lite bil sen med....så rooowligt :D yeeeeej pepp som fan !
 
haha helt random bild men fan såg gött det såg ut dåååå :D
kolla in min fina gamla mobil där på bordet med, den levde med länge den <3
 

Lillebroooooooor

 
Att gå till arbetsförmedlingen idag var så himla givande idag kände jag.......... hahah ni fattar att jag driver med er?! hade en tid 13.00 stod där och väntade och väntade och fick komma in vid 13.20!! så dryyygt. Jaa sen väl på mötet så står man ju och berättar samma saker varje gång....blöh onödigt! kommer verkligen känna mig så happy när man väl slipper AF när man får jöbb! :) 
 
Jahopp blev ju sandelius med brorsan sen med, shyrre som bjussade mig då, min bror är för göllig ibland! Emelie kom och gjorde oss sällskap en stund med, mycket trevligt! Arbetslösa som vi är (bror & jag!) så drog vi till ica och hyrde film och drog hem till mig och kollade, filmen var väl helt okej tror den hette women in black hur som så stod den för att vara en rysare men hur läskig var den då? inte alls.. haha
 
jag och min kära fina bror <3
 
 

Onsdag.

 
jahaa då var det onsdag igeeen vilket betyder arbetsförmedlingen för oss arbetslösa, kära jobbrummet vad skulle jag göra utan dig? haha nej men fyfan bror och jag ska dra ner dit sen, jag har möte med min handledare med, lagom roooowligt lixom men men. Ska till sandelius med bror och ta en fika efteråt iaf :) myspys. 
 
Sitter för övrigt här och håller på att avlida av allergi eller nått, smörjde in mig med en bodylotion som luktar rätt så starkt och det känner jag ju nu....härligt min vanliga awesome lotion var ju slut så jag var ju tvungeeeen att ta den här, är så sjukt beroende av att smörja in mig juuuuuh haha fifan vilka problem. 
 

Mysimys.

 
nämen tjenareeeeeee kan man ju säga! Har varit med min kära fina familj nästan hela dagen lovisa och syrran plockade upp mig vid tio här i förmiddags sen åkte vi vidare ut till berg där vi käkade lite frukost och bara umgicks. Blev sen en sväng neråt och sen bort till mormor, gick promenad från ica bort till mormor med snuttan eftersom hon somnade inne på ica.. tycker det är så mys att gå med barvagnen hihi. Jahaoppp stannade över middag i berg med, min favorit med, lasagne mumms. Sen passade pappa och jag på att övningsköra, gick mkt bra som vanligt men vill ge mig ut och köra på större vägarna så man kan få köre lite fortare.....hahah :D
 
Snuttan sov så gott i sin vagn på promenaden idag ^^
 

tralalala rubrikjävel

 
Tjenaa tjenaaaa, blev att jag hängde med mamma ut till berg efter att hon slutat jobbet så fikade vi på frallor och semla, lyxigt värre en måndag ju! ;) När pappsen kom hem så blev det lite övningskörning för mig assåå känner redan nu hur roligt jag tycker det är att köra bil, vill inte sluta köra när jag väl sitter bakom ratten men måste säga att jag är mycket duktig hihi SKA ta mitt körkort i år hade jag ju tänkt så blir väl att skriva in sig på körskolan nu framöver :) 
 
Assåååå för övrigt så ser jag ut som en liten räka nu nästan, asså mina tuttar och magen är helt jäkla röd, glömde visst av att rören var nybytta i solariumet så kanske skulle räckt med 20minuter som jag solade i fredags men men brännan lägger sig till imöraaa tänkte ändå inte visa mig naken för någon ikväller hahaha ;)
 

18 februari

 
Heeeeej måndag igen då, åhhhhh måndagar är så tråkiga ...blöh men men. Inget jöbb idag så blev att jag stack iväg och solade en 30minuter så jäkla sköönt! Längtar till sommaren då man kan sätta sig ute och bara stekaaaa älskar verkligen det , myz. Jahaaa jag vet inte vad man ska göra idag ?! som vanligt haha. Måste fixa skor så jag kan börje gymma på dagarna inte så skönt att springa utan skor på löpbandet precis....... 
 
Charmigaste bilden från i fredags antar jag..... haha ;)
 

State of Drama

 
Heeeey allla faaaaans! :D Hoppas ni mår braaaa! hehe
 
Hade en riktigt trevlig och mysigt kväll igår med Emelie, vi lagade sjukt god mat fläskfile, potatisklyftor och egengjord tsatziki till det mummsi. Sen satt vi och tittade på melodifestivalen, var inte sååå jäkla dumt denna gången måste nog varit en av de bättre gångerna nästan alla var ju ändå okej men fyfan vilken favorit vi fick, jag pratar om State of Drama assååååå jag är fan KÄR på riktigt, gillade låten som fan!! hejja hejja så helt rätt att dom gick direkt till final! Jahaa sen satt vi och snackade helaaaa kvällen och lyssnade på bra musik, du är allt bra fin du emelie!
 
Låtar jag hittade på youtube med state of drama, riktigt jäkla grymma är dom!
 
 

Melodifestivalen !

 
Sitter och vänter på att emelie ska komma hit, så ska vi åka neråt och handla lite mat så tänkte vi laga mat här och se melodifestivalen ihop :) myyyyys. Har dock ingen aning om vilka artirster det är med ikväll kan ju hoppas på nån bra iaf ? haha. Har annars inte gjort så mycket idag dåååååå, gött det.
 
men jahaa jag får önska er en trevligt kväll vad ni nu hitter på!! ;)
PÖSSSSS <3
 

Nobody knows.

 
Heeej på er! Så grymt lyckad kväll igår säger jag bara, jonte kim och emelie kom hit till mig först så drack och åt lite göttt, färska räkor och grejer , det ni! ;) Sen dök min fina hanna upp efter 9 för hon hade ju jöbbat som vanligt......haha . Blev sen natt och bar och ja det var fan rätt så trevligt där nere vetefan vart tiden tog vägen, hopp blev lite efterfest här med eller nått i den stilen höhö. 
 
Idag så kändes det ju att man hade haft det roligt igår..haha fy mådde nått så sjukt illa så sov till 13 då jag mådde lite bättre. men nu mår jag prima igen efter att ha fått i mig lite käk :) hopp får se vad denna dagen bjuder på annars då... ska iaf ta mig en lååångt varm dusch nu! 
 
tog fan inga bilder igår förutom dom här.... kul mickis....kul. haha
 
 

Helgen är här!!

 
Hej på er! :) Var uppe tidigt idag så jag har hunnit med både det ena och dt andra, var faktiskt iväg och solade en sväng var ju verkligen evigheter sen nu, behövdes lite färg kände jag men sen är det ju så jäääkla skönt åhh. Blir att ta det lungt idag, lite övningkörnng kanske men sen ikväll blir det party ska bli så jävla roligt, känns som det var länge sen jag drack med mina fina vänner nu!! :( <3
 
Igår var jag, mamma och jonte i stan hälsade på syrran och lilla Lovisa blev sen en sväng på stan. Fyndade en tröja för 49 spänn på gina sen ett par nya leggings fick det bli dock inte på rean men kul att inte bara ha vanlga svarta leggings hela tiden lixom. Bra dag med andra ord.
 
Avslutade kvällen med en kopp kaffe med emelie, blev lite raggarsväng sen på det till willys (en viss mickis var så jävla godissugen.....haha) åkte sen runt lite i åtvid för att fördriva tid lixom sen helt plötsligt ser vi en gubbe ligga på marken så vi stannade så jag hoppade ur bilen och hjälpte stackarn, han hade inte skadat sig som tur var men tänk om han hade brutit sig och bara legat där lixom inte lätt och kalla på hjälp för hur många gamla har mobiler lixom ? jag är så jävla godhjärtad så det är inte klokt, det var mkt bra gjort av mig tycker jag!!
 
Min gullunge <3
 
 
 
 

12 februari

 
Heeeeej, läget? Har ni käkat någon semla idag? hehe. Vi fick faktikst semlor på jobbet till personalen iaf, det var ju lite snäällt och väldigt gott haha. ;) Har med andra ord jobbar både igår och idag faktikst. Igår var det en heldag på jobbet, efter att jag slutat vid 17 så drog jag hem och käkade och sen vidare bort till Sara på tupperwareparty, så jäkla mycket fiffiga grejer alltså men mkt onödigt med haha och lite för dyrt för min lille ekonomi så köpte inget, får vänta tills man blir rik haha. 
 
Har färgat håret och grejat ikväll så trött på min utväxt men blir ändå inte riktigt mörkbrunt i utväxten eftersom jag är så ljuus i mig själv, får fan köpe svart färg nästa gång! ;) tänk att mickis aldrig är helt nöjd med håret...haha okej nån enstaka gång kanske men så jobbigt att ha så tjock hår ibland, bläää men men bättre det än att ha jättetunt hår. höhö. Imorgon blir det mer jöbb fast i nygård då, blir ju bra det !
 
Åhhhh längtar för övrigt till helgen, ser ut att bli lite festlighetet hos mig wieeeeeeeeeee!! :D
 

Det blev en en raggersväng..

 
Tjaaaaa!! :)
 
Det blev linköping en sväng med mamma. Tog en sväng förbi Ö&B köpte lite vettiga saker där och sen åkte vi vidare till ikano där vi gick en sväng och så satte vi oss och tog en liten lätt lunch, räckmacka som var sjukt god åhh. Shoppade mig en tröja på gina iaf en blå faktikst, lite oväntat med lite färg för svarta damen mickis hahaaaaaa men men. Blir för övrigt så sjukt arg att det inte ska finns en enda jävla bh i min storlek?! assåååååå hur svårt ska det vara att beställa in lite snygga större bhar bara för att man har lite tuttar så betyder det inte att man vill ha fulaaaa mamma eller tant bhar... blä. åhh så sur. neheeeeeeeee nu blir det kaffe och fika för mig fram kontoret!! yej.
 

I'll pause this game so our love will never end.

God förmiddag!! :) Mår ni bra?
 
Igår var ju emelie och jag barnvakter vilket gick jättebra, hade en jättemysigt dag med barnen faktikst. Känns skönt att få betalt för att umgås med emelie typ haha. Så det blev lite tv spel, singstar, mixmax, pulkaåkning, målade, fikade och så hade vi lite filmmys med.
 
Vid fyra så stack jag ut till berg och käkade och gowsade med Lovisa ;) På kvällen så kom Sara hit så tittade vi på melodifestivalen och gaygalan. Asså dör vad dåliga låtar det var på mello, inte en jävel som hade en låt som var okej ju! nej bläää. Sen på gaygalan var ju Darin med och uppträdde, så jävla snygger och bra han är åhhhhh sen vann han pris för årets artist!! :D wieee man blir ju så stolt lixom hihi.
 
Hopppp söndag idag, åh varför känns alla söndagar så jävla tråkiga?! haha skönt att inte vara bakis idag iaf som man brukar vara på söndagarna..haha blir väl annat nästa helg ev höhö vi får väl seeeee. Var uppe redan vid nio idag så har hunnit med både det ena och det andra, städat, djuren har med fått rent, tagit itu med mitt diskberg och duschat... så nu vill jag göra nått av den här dagen med vetefan vad. blöh märks.
 

Fredagslyx

 
Gokväller på er!!
 
åhh blev ingen övningskörning eftersom den är så jäkla halt ute, blööh bättre att lära sig köra bra på icke hala vägar innan kanske... men jaa jag hatar fan snön usch vill inte ha mer nu tack!! ge mig vår!! :) Jahopp ikväll har jag varit ute hos familjen vi åt tacos och så lite gott hallonmuosse till efterrätt, lite fredagslyx måste det ju vara.
 
Så nu är jag hemma igen och känner mig grymt rastlös, vad fan ska man hitta på? Går verkligen bara skit på tvn med, kul kuul. Dagen för imorgon är planerad iaf, iaf på dagen för då blir det att vara barnvakt med emelie till två små söta barn ska bli roligt och mysigt :) Får sen se vad kvällen har att erbjuda!
 
 

Raggmuuunk

 
 mhmm raggmunk, finns det nått bättre tro? ;) hehe. Dom var klart godkända sa mammsen iaf ! hihi
 

Its friday fridaaaaay

 
Tja tjaaaa gött med fredag, bästa dagen på heleee veckan nästan fast lördag är ju lite mer awesome kanske höhö. Vaknade vid kl 8 idag och kunde inte somna om så gick upp straxt före kl 9, skönt att komma upp lite tidigt iaf än att ligga och sova till 11 typ..haha. Har städaaaat och grejat nu på förmiddagen och precis tagit med en skönt dusch så nu luktar jag gott med inte för att jag luktade illa innan men hahaha xD
 
Jahopp jag har bjudit hit mamma på lunch efter hon slutat jobbet vid ett, tänkte steka lite raggmunk inte helt fel det. Sen så får vi se om mamma vågar sig ut med mig en sväng och köra, har mest kört med pappsen tror mamma är lite rädd... haha ;) Annars så har jag inga större planer för dagen får ta den lite som den kommer vettja!
 
Bullarna jag bakade i onsdag, ser inte så dummt ut va? kan säga att dom blev sjukt goda hehe
 
Och lilla lovisa som vi träffade en sväng i onsdags med, dock är denna bilden från förra veckan :P
 

Baka liten kakaaaa

 
Mörn mörn! Var uppe vid halv nio pigg och utvilad så satt mig framför tvn och käkade frullee...som vanligt haha dålig vana att sitta vid tvn när man bor själv ;) Håller på att baka nu med..haha blir lite vaniljbullar hade jag tänkt, så väntar på att degen ska jäsa klart så jag kan baka ut dom, är allt lite pyssel med att få ihop dom. Ska sen till stan med mamma och brorsan, blir väl att gå nere på stan och sen hälsa på syrran, myyyz. 
 
är sånna här bullar jag ska göra, mmm fyllda med vaniljkräm så jävla goaaaaa! :D
 

Jöbbe vafan

 
Ameen tjenareeeee! :D
 
Asså jag sover så sjukt dåligt på nätterna fattar inte varför, länge sen man sov en hel natt utan att vakna, klarvaken kl 6 imorse men somnade om vaknade av att det plingade i mobilen vid 7, hade blivit bokat på mitt favvoställe då wieeee. Så har jobbat där en kortis i eftermiddag då, mysimys rätt lungt på jobbet vare idag, skönt det ibland. Gick till jobbet och hem idag med, så sköönt ute men hatar att det är blaskigt ute usch men var mer halt när man skulle gå hem, livsfarligt ju! 
 
Hopp blev affären på hemvägen köpte lite saker som dom hade erbjudanden på på willys, gäller ju att vara ekonomisk haha ;) Så lagade till ris och korvstroganoff ikväll och fyfan så gott det blev!! Äter nästan aldrig ris eftersom jag inte är så förtjust i det, åt det ju inte alls förr men jasminris kan funka ibland haha.
 
Assåååå damp på datorn o allt, vem fan köper mig en ny???? har inte råd! jävla blääääääää. 
 
 
 

Let Her Go

 
Yeeepp här kommer lite musiktips, lyssnat en hel del på denna låten senaste dagarna. Gillar den! :D
 

Tuta och köra ! :D

 
Bror och pappa var över på lite fika här förut sen satte pappa upp en hylla åt mig i köket, blev så fint så :) Hopp sen gav vi oss ut för lite övningskörning, började att köra lite fågelsången och pappa ba "nu kan du köra hem till dig" man ba wieeeeee hihihihihiihihih typ. men körde bort till mig och sen ville jag köra ännu mer så blev lite raggarsvängar haha så roligt att köra när man verkligen börjar kunna det. åhhh 2013 kommer bli det året jag tar mitt körkort, det ska jag fan lova mig själv!! :D
 
asså min telefon har fått dampet, går inte att lägga in bilderna för datorn är tröööög och säger att den inte känner igen usb enheten , man ba öhhhhh trög trög trög så jaa lagom roligt att inte kunna slänga in lite nya bilder som relaterar lite till inlägget lixom, jahooppp men men. Ni får som sagt kolla instagram, fast är iofs inte så jätteaktiv där med bilder alltid men ja mickisawesome heter jag ju där.
 
 

haha ja vad ska man säga..

 
Heeeejjeeeeeeeeee! ;D
 
Jahaaa igårkväll så var jag i berg och käkade gott med familjen, godaste maten jag ätit på lääänge skulle jag tro åhhh, potatisklyftor, skinksnitzel, stekt svamp, svampsås och ärtor till det asså så sjukt gott :D Jag åt ärtor med, har ju alltid haft så svårt för det men jaa det var fan gott! haha. Just jaa jag övningskörde lite med pappa ute i fågelsången med, gick awesome så blir väl att ge sig ut lite mer på vägarna snart hoppas jag ;) så kan ju varna er som är ute o kör, akta er!! hahah
 
Vid klockan åtta satt vi bänkade framför melodifestivalen och asså vad fan är det för föölk som är med? herreguud vi skrattade verkligen högt åt folket. Den där lilla manga killen, assåå man ba äre en tjej eller kille? Men tyckte fan han var bra, så helt rätt att han gick till final. Tycker det är så sjukt coolt att våga stå ut från mängden sådär som han gör men känns som han borde vara gay....? elller? höhö

Men asså annars så tyckte jag dom flesta låtarna var sjukt dåliga, hon den där bruden som sjöng "gosa" man ba hahahahhahahha typ, den där låten lät som att det var ett barn som hade skrivit och den skulle passat så mkt bättre in i LILLA mello! ahh fyfan pinsamt säger jag bara.....
 
Yohio.
 

2 Februari

 
Hej på er! :) Lägeeet dårååå? 
 
Har haft en rätt så slapp vecka med allt för lite jobb tyvärr, men jobbade torsdag och fredag, så igår var jag på mitt lille favvoställe ja var så snäll att jag tog med lite bullar till fredagsfikat, haha snacka om awesome vikarie va? ;) Annars så blev ju gårkvällen jäkligt lugn för mig, låg och slappade i soffan med popcorn och lite godis...haha gottegrisen men tyckte jag var värd det jag som fan har varit ute och gått minst 40min varje dag denna veckan, så skönt nu när det inte varit så kallt ute så då får man passa på inte så skönt att gå när det är minusgrader ju.
 
Idag känner man ju att det nästan är vår ute när man tittar ut genom fönstret, åhh love it ser sjukt skönt ut, längtar bara mer o meeer till våren, allt känns så mkt bättre då tycker jag allt. trött på vintern just nu :( Jahaa ser ut att bli en lugn dag idag med..blir väl käk hos mamma o pappa antar jag och antagligen lite övningskörning på det.
 

RSS 2.0