Fredag!!

 
Härligt med fredag :) Skönt att även ha lite grejer inplanerat i helgen, förra helgen sög ju verkligen då ingen ville göra något och jag fick tillslut sitta hemma själv...usch hatar det.
 
Pappa kommer hit en sväng sen på lite sen lunch, jag slänge ihop en god gryta med fläskfile, banan, mandariner curry osv.  ;) Men ja ikväll ska jag till Ida ochjag ha tacosmys, ska bli spännande att få se huset med :D Sen var det ju ett jäkla bra tag sen som vi såg så blir kul! 
 
Sen idag så är det ju ingen vanlig dag för min lilla sötis Billy fyller 3 år! <3
 
 

Julmys!

 
Heeeejj
 
Idag började med dagen med att dra och sola, fan vad det blåste ute då trodde jag skulle blåsa iväg hehe ;) När jag kom hem så slänge jag i ny färg i håret så nu är det riktigt svart igen, kände jag var tvungen och fräscha mig lixom kände mig totalt äcklig när jag vaknade så känns bättre när man försökt med lite solning och ny fräsch färg i håret ;) haha. Solning ger mig ny enerig!!
 
Annars i eftermiddag så har emelie varit här, vi hade det riktigt julmys här, bakade pepparkakor lyssnade på julmusik samtidigt som vi drack glögg och mummasade på skumtomtar ;) så mysigt!! Däckade sen ett bra tag efter allt gott vi käkade (jaaa det blev lite pepparkaksdeg man käkade med...hehe ) Vilket nog inte min mage kände var sådär jättebra, men men så värt! haha
 
bilden är tagen från google ;) våra blev inte riktigt såhär fina..
 

I'm friends with the monster that's under my bed

 
jaaa nu har man blivit dålig på att hålla uppdateringen på bloggen igång, men meeeeen det är la inte hela livet heller. Är ju mycket eftersom det inte händer sådär jääättemycket i mitt liv kanske men ja ;)
 
I måndags så träffade jag elin linn och sara, var länge se vi alla fyra sågs ihop, så medans sara skulle iväg på ett ärande så var vi barnvakt åt wilma nån timme lite mer, gick bra tills hon vaknade och var ledsen, vi försökte med allt och hon var nöjd emellanåt men till slut så somnade hon till en stund hos mig, naaaaaaw. Jahopp blev iaf massa skitsnack och fika på det. Efter det blev det en sväng ut till berg och träffade lovisa där, mys.Sen en kopp te med emelie på kvällen, mys måndag :)
 
Tisdag då. Gick upp tidigt för att följa med emelie på en grej, skriver inte vad ifall hon inte vill men jaoo..efter det så drog vi hem till henne och käkade lyxfrukost ihop, åhh så gott och så mysigt att äta frukost med någon, jag som alltid gör det själv :( När jag väl var hemma kunde jag inte hålla mig mer utan drog upp på vinden och hätade ner alla julsaker och slänge upp det, så nu är det riktigt mys här. Längtar till julafton fan :D hehe.
 
Idag dårååååååååå mycket chill dag, lite storhandling och sen har jag legat i soffan och kollat på under the dome, asså hur bra??? hur kan jag ha missat den innan lixom. Måste se mer :D Ikväll blir det att se greys anatomy och paradise hotell, jaaa jag har fastnat för det och måste glo för alla är så tröga :D whoop.
 
nee fan vad jag skriver, såhär blir det när jag inte bloggar på länge, skriver lixom en hel bok som ingen ändå orkar läsa ;) för ja det är inte så vettiga saker jag skriver haha. 
 
 

så jävla arg

 
GAAAAAAAAAAH jag blir så jävla arg på idol!!!! 
 
jag hatar kevin hatar att han går vidare på sitt utseendet, stör mig att han inte ens är snygg!! Stod lixom mellan honom och jens hoppas att kevin skulle åka med så fick jens åka, vad fan är problemet???? så orättvist. Alla vet att jens är så mycket bättre på att sjunga än vad kevin är... ikväll var det plågsamt för mina öron så kevin sjöng free fallin, han totalt förstörde låten!! ne usch. Nu jävla ska erik ta hem detta och nästa fredag är det kevin som åker, han kan dra och spela fotboll istället!!
 
Nu ska jag ta och lyssna på Jens när han sjunger heart of gold för fyfan vad han är grym när han sjunger den låten, skulle tro att jag lyssnat på den tusen ggr snart ;) haha.
 
 
 

Saffransbullar!

 
Yes här har det varit bullbakning i eftermiddag, plus att jag lyssnat på julmusik, lite tidigt kanske men vafan står man och bakar saffransbullar måste man bara lysna på julmusik. Längtar lite tills nästa helg då adventljusstakar ska upp, blir så himla mysigt :) åhhhh. Någon som vill bo här hos mig vid jul och bara mysa ? ;) tsssss
 
Visst ser dom goda ut? Ska allt smaka en ikväll :)
 
 

Fredag

 
Fredag idag då, härligt, meeeen har tyvärr inte ett piss planerat denna helg vilket känns surt. Om någon vill hitta på ngt så är jag på, bara att höra av er ;)
 
Idag har jag roat mig med att handla med mamma och fikat här med henne, sen håller jag även på att tvätta. Mammi har ju beställt saffransbullar av mig så jag kanske ställer mig och bakar det sen, vi får se.
 

Håller tummarna!

 
Hallååå där! Hoppas ni mår bra :) Jag har nyss vaknat till lite, haha nej har inte legat och sovit hela dagen tills nu, men somnade en stund nu ikväll, jag hade sån huvudvärk har det ganska ofta nu för tiden vet inte vad det beror på :( men men nu mår jag bra igen iaf!
 
Idag har jag varit i stan med mamma, jag gick en runda och lämnade cv och personligt brev, så nu känner jag mig duktig, kan ju alltid hoppas att det leder till ngt. På ett ställe jag lämnade cv så sa chefen faktikst att dom behövde extra personal, så snälla kan ni hålla tummarna för mig nu att hon ringer upp mig och att jag duger till det jobbet ;) haha annars kan jag lova att det är jag som kommer ringa och tjata hehe.
 
Nehee nu äre godistaaaaajm ;)
 
 

20 november

 
Hej! :)
 
Idag har man varit på af en sväng i jobbrummet, hehe jippeeeeee. Efter det så gick jag bort till Sara och Wilmis och hälsade på, fick så himla gott fika sara hade bakat, vilket mästerkock eller mästerbagare kanske man säger? ;) haha. Anyway behöver jag säga att jag gosade med Wilma? tsss. mys.
 
Åkte sen ut till berg där syrran med familj var. Så busade en hel del med Lovisa, min älskade lilla gullunge! Hon är så duktigt på att prata, försöker nästan alltid upprepa och säga orden man själv säger. Käkade kroppkakor som mammi gjort, fan så gött det är då!! :D Och ja såfort jag kom hem nu ikväll så kom emelie förbi på en köpp te,  jag gillar att ha sällskap om man säger så haha.
 
Men nuuu är jag ensam, eller ensam och ensam jag har ju alltid lille Billy och Vince här såklart ;) Men som vanligt så blir det tv kväll för min del ikväll. Imorgon blir det linköping med mamma, jag ska ta med mig personligt brev och cv och söka lite jobb, kommer känna mig så duktigt efter det :)
 
 

Livet är inte lätt.

 
Usch jobbig dag idag helt enkelt :( Bara bita ihop och se lycklig ut och hoppas att allt kommer lösa sig. Är väl inte konstigt man går omkring med ont i magen i min situation jag befinner mig i just nu. fy.
 
Puss alla fina vänner och min familj som alltid finns där för mig <3
 
 

Söndag

 
Hallå på er
 
Kom nyss hem för en stund sen, varit hos mormor på fika med mamma, pappa och brorsan :) trevligt! Passade på att bestämma en dag då brorsan och jag ska komma dit och snylta lite käk av henne också, fan så bra, alltid så gott att käka där, riktigt husmanskost brukar det bli ;) hehe
 
Luktar sjukt gott från ugnen nu, har nämnligen slängt ihop en hemmagjort pizza haha var så grymt sugen på det så lär ju bli pizza för mig ett par dagar ;) öhhh inte riktigt så att jag käkar upp en helt plåt pizza ikväll eller vad ska vi säga challenge accepted hahaha not :D Så blir att dra på nån film snart för mig och käka.. chill söndag lixom.
 
Dagens mickis ser ut såhääär.
 
 
 
 

Fredag & Lördag

Tjaaaaa
 
igår var det riktigt mysimys på julmarknanden med mammi, finns ju inte så mkt att shoppa lixom men mysigt att bara gå där och få lite mysig julstämmning :) Tack för en mysig eftermiddag mamma <3

När jag kom hem var det bara att snygge till sig slänga i sig lite käk och sen gå vidare bort till bror på feeeezt, helt underbart att det regnade när jag gick dit då, blöööh bara för jag plattat håret och hade det utsläppt för kvällen...tur min vinterjacka åkt fram så man kunde gå med luvan över huvudet, såja håret överlevde haha. Hur som helst var en mkt trevlig kväll med mina goa vänner :D
 
Här är en mkt fin bild på wöbbin och mig från gårkvällen..
 

Och jaaaaahaa idag lördag, vaknade upp med typ världens mesnvärk från helvetet, assåååå avled ju nästan tur min värmekudde värmde gött så man kunde somna sött sista timmen innan man skulle upp för att dra till västervik. Tänkte att ja en varm skön dusch skulle sitta fint och när man hoppar in i duschen så är vattnet SVINKALLT, assåå fyfan hur jag en vred på kranfan så blev det inte varmt, så blev en förbannat snabbdusch det där, var inte skönt nån stans :( fyyy!
 
Har haft en fin dag i västervik iaf, förmiddagsfika med frallor hos farmor o farfar som alltid, sen vidare ner på stan och gå och dra lite. shoppade dock inget eftersom jag är fattigare än någonsin :( usch! Innan kvällsmiddagen hos farmor och farfar så tog syrran och jag med oss lilla lovisa bort till lekparken och lekte, hon älskar ju verkligen att gunga ;) haha gullisen!
 
Världens finaste mamma med världens finaste dotter, älskar er så mycket <3
 
En bild på dagens Mickis också ;) hehe
 

Ekenäs nästa

 
Its fridaaaaaay, härligt! :D
 
Ska snart göra mig iordning tänte jag, för mamma och jag ska på årets första julmarknad i Ekenäs, myyys. Dock ingen vidare julkänsla eftersom det inte är snö ute, men lugn jag saknar den ändå inte räcker lixom om det är snö veckan innan jul typ ;) 
 
Ikväll blir det inflyttningsfest hos min kära bror, kommer bli hur kul som helst!! Ska försöka att inte köra på för hårt eftersom jag sagt att jag ska med mamma och pappa till västervik imorgon....dom skulle visst åka runt 10 tiden på förmiddagen...fifan får väl se hur pigg man är då :P vet ju hur extremt bakis jag kan bli, men var fan länge se nu, skönt det!
 
HAHA taggga fest dååååååå ;) whoop
 
 

:(

 
fan. denna jävla känsla. jag orkar inte. Känner mig så jävla tom och värdelös. 
 
 

Onsdag.

 
Tja
 
Idag gick man upp tidigt redan vid kl 8, det ni inte illa för att vara mig det, MEN jag skulle ju med bussen in till stan för att umgås med syrran och fisan :) Så vi åkte ut till ikano och gick där en sväng, lunchade köttbullar på ikea och sen en sväng ut till ÖB, sen satt jag mig på bussen hem igen! Skönt att få en del av dagen att gå än att bara gå hemma och glo. Ikväll har bror och jag varit ute i berg på middag hos mammi och pappi, åhhhh mamma hade gjort sjukt god mat, smakade underbart, jag som var ashungrig med!
 
jaoo som vanligt när det är onsdag så äre tv kväll för mig hehe ;) myyyyyyyz.  anywaay vi hörs om någon dag eller två.... haha eller tidigare öhh. Puss och kram!
 
 

Tralalalaaa

 
Awesome kväll i lördags, jag och mina brudar var hos mig och förfestade var mycket trevligt! Jahoppp sen drog vi bort till sporthallen, tappade bort varandra med en gång typ var ju så sjukt med fölk! Men jaa dansade en hel del och jag vetefan vad jag gjorde, helt plötsligt var kl 2 lixom haha :D
 
Hittade denna snygge pöjk på dansgolvet, det var inte igår om man säger så!
 
 
hahah assåå auotograf på tuttarna av top cats var ett måste för mig ;)
 

Idolmys

 
Sitter i söffan framför tvn och tittar på idol, dock ensam! men jaa det får väl gå! Men Emelie kommer förbi om en stund över en köpp te eller nått, mysis då!! :) Anyway fan vad duktigt erik rapp är asså, resen tycker jag inte är så mkt att hänga i granen..... haha det var tider då min älskade Darin var med i idol ^^ hihi
 
gammal bild vs nyare bild på Darin, han blir bare snyggare o snyggare för varje dag som går! ;) hehe
 
 
 

FREDAAAG!

 
Nämen tjenaaaaaaa, fredag idag ju hur underbart? :D wieeeeeee. Sitter o vänter på att bror ska komma hit så ska vi käka smörgåstårta ihop som pappsen hade köpt imorse, assåå fredagslyx verkligen kan man ju säga! Älskar ju smörgåstårta. Ska ikväll slänga ihop en egen tills imorgon då emelie och hanna kommer hit, då blir det självklart  vin till den , gootttt!
 
Kan även säga att jag är duktig och tvättar idag med, fyra maskiner på G ! Sen har jag även städat, skönt när man får sina städryck lixom, men vem vill inte ha det rent och fint och myyyys? ;) hehe
 
Nu ska jag sätta på kaffebryggarn, tjarrååååååååå pössss
 
 

Bebismys och tacoskväll

 
Efter af så mötte jag upp Sara på sandelius, var myket mysigt. Vi drog sen hem till sara och bara chillade, satt och snackade och jag passade på att mysa massor med Wilma då hon var vaken, assåå hon är så himla sööt åhhh. Jag hoppas verkligen att vi forsätter att ses såhär ofta så att jag kommer få en betydelse för wilma i hennes liv. 
 
Jahoooppp sen mötte jag upp mammsen på willys så handlade vi till tacos, så blev tacoskväll ute i berg, så jävla gott var så sugen påt! Så jaa nu är man hemma och laddar upp för en tv kväll, 21-23 är man ju uppbokad i soffan på onsdagar vet ni ju...greys och chichago fire ;)
 
Sjukt fort vad hon växer, så himla stor nu helt plötsligt <3
 
 
 

lillördag vafaen

 
WHooooop lillördag idag dåråååå ;) hähähä
 
Har hållts med att färga mitt hår svart nu på förmiddagen, blev riktigt bra! Känns som att jag aldrig kommer färga tillbaka till mitt blonda hår, känns inte alls jag just nu iaf! trivs mer i mörkt :)
 
Ska snart till det där mysiga jobbrummet på arbetsförnedligen.... yeeej men efter det så ska jag möta upp sara och lilla wilma på sandelius och ta en fika, så mysimys då! 
 
resultatetet på håret och sen min nya tunika jag shoppade igår. så jävla sköön.
 
 

Hello

 
Tjaaa
 
Idag har man varit en sväng uppe hos brorsan, lunchade och fikade. Sen klippte jag av honom håret! ;) SKulle rakat av mig mitt med när vi väl höll på egentligen... haha. Blev sen ut tur upp till solariumet , en 30minutare! Så jäkla skönt, vill ha ett solarium här hemma, fan så underbart det vore, tss. Har leget och slappat i soffan och tittat på ett x antal avsnitt av eva och adam, haha det var verkligen inte igår man tittade på det, mysimys lixom ;)
 
Åhh längtar för övrigt till helgen då jag ska festa med mina underbara brudar, ska till sporthallen i åtvid på lite vinterrock, kan nog bli jäkligt roligt det! :D wiee
 
 

Dagens Mickis

 
 
 

Namngivelse

 
Nu blir det blogginlägg på blogginlägg känner jag men men ;)
 
Igår var det dags att fira lilla Wilma i hembyggdsgården. Fick jättegod smörgåstårta, tårta och trevligt sällskap. Sara och David,  tack så jättemycket att man fick komma! :)
 
 
Tänka sig att jag hade klänning på mig dagen till ära, inte ofta! ;) tss
 

Halloween

 
I fredags hjälpte jag till med flytten, tänk att lilla brorsan ska flytta hemifrån nu ;) så äre! Var sjukt opepp på festligheter i fredags men hittade jontes nerblodade skjorta i flyttkakoset så jaa bestämde mig för att gå på festen då. Så jag var zombie som jag alltid varit när man går på halloweenfest ;) hehe.
 
Hängde med emelie och hanni hos emelie ett bra tag innan vi drog vidare till festen, asså jaaaa blev inte så jättelänge vi var där, man har varit på roligare fester om man säger så :) hopp hamnade utanför gruvan sen?! jag gick aldrig in, pallade ickeeeee så jag gick hem, frös som fan för hade bara skjortan på mig lixom, hade ändå med mig jackan men nej den var tydligen för jobbigt att ta upp den ur väskan för mig, får skylle mig själv då. 
 
 
 

sweet dreams are made of this

 
jahoppppp då var halloweenhelgen här dåååå, bjuden på haloweenfest ikväll men har fan bestämt mig för att inte gå. känner inte fört faktikst, dels så har jag inget att klä ut mig till, polisdräkten känns ju sisådär. så förbannat tajt på tjockisen, euuääää :( 
 
kanske hinner ångra mig under dagen om vad jag ska göra, finns ju inte någon som kan ställa upp på att träffa mig och bara ha fredagsmys. forever alone som sagt!! jävla kul. 
 
Förra året var jag på två haloweenfester, ena var jag en förbannat blodig zombie på och den andra festen var jag polis .assåå hahaha :D kan även tillägga att den där röda färgen satt ganskaa så bra, så var lixom rödflammig i flera dagar i fejset xD
 
 
 

RSS 2.0