Lugn, jag lever gott folk !

 
whoooooooop fyfan vad bra det går för mig med bloggningen hahaahah bloggat en gång på en månad eller nått?!?! så sääämst. kanske för att jag har lite grann av ett liv nu förtiden....eller? nerrååå har jobbat helt okej mkt nu i maj faktikst vilket känns skönt, behöver ju ha lite pengar över sommaren med, och det värsta av allt är väl att jag har va 14 dagar kvar i kommunen att jobba sen vetefan vad jag ska ta mig till. blir ev att ha praktik på ett ställe, ska ringa om det idag så få vi se men har ändå problem med hur det ska lösa sig med ekonomi?! asså så sjukt att man inte kan få några jäkla bidrag öh skitsamhälle. 
 
Var ju för lite mer än en vecka sen nere på kvinnohälsan och kollade bloctryck osv vägning och bla bla och då sa dom rakt ut till mig att jag har fetma (enligt bmi då!!) men dom håller med om att jag verkligen har det så om tre månader ska jag vara tillbaka där och väga mig och måste då ha gått ner lite i vikt. så efter den dagen har jag inte stoppt i mig nått jäkla onyttigt trots kalas och frestelser som har funnits, känner mig riktigt duktig. har även motionerat ganska mkt nästan varje dag vilket har resulterat till ett jäkla skoskav på mina stackars hälar, usch!! :( menmen får hoppas att detta kan ge något resultat när man käpmar litee. än såänge har jag inte märkt något. min våg här hemma är ju lite trög så vet inte om man kan lita på den heller.
 
känner att det blev nån typ av uppsats här nu...?! haha anyway nu kommer brorsan snart över hit , ska bjuda honom på lite käk tänkte jag och en kaffe :) snäll syster eller  vaddå? hihih
 

1 maj

 
Känner att det går bra för mig att blogga.... haha öhhhh eller inte kanske. Kan inte fatta att det redan är 1 maj idag helt otroligt. Igår blev det lite valborgfirade med emelie här, käkade lyxig middag ihop och drog sen vidare på två andra fester, kvällen var ju sådär kände jag har varit med om betydligt roligare kvällar i mitt liv hehe ;) Var även iväg på fest i lördags på lite 25års fest i linköping, så blev ju lite utgång på det oxå, trevlig kväll!! 
 
Idaaaaag mina kära vänner så blir det att åka till västervik och hälsa på farmor och farfar :) myz.
 
Från igår..
 
 


Från i lördags!
 
 

RSS 2.0