Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal


Jag som gammal? Nej fy vill inte se mig som gammal och skrynklig. Jag kommer vara ung föralltid. Foreeeeever young I want to be forever young.. tralala nerå nu ska jag vara seriös... 

Och gammal då pratar vi om typ åldern 60-90 år maybeeee. Jag kommer lätt vara den där mysiga tanten som alltid bjuder sina små barnbarn på saft och bullar, haha. Förhoppningvis så har jag ju en gubbe fortfarande som man kan ta härliga promenader med och rullatorrace med sina vänner, hahah :D låter bra detta va? Jag kommer verkligen inte sluta bry mig om mitt utseende utan jag ska vara en snygg och modern tant hade jag tänkt mig. 

hahah spana in den här tanten.... ;)



Oj oj oj oj...


Pust och stööööööön. Fifan var inget roligt att städa lägenheten idag, tog iaf 4 timmar totalt ca. Tur jag hade mamma som hjälpte mig, hahah dog på hur äckligt det var i mitt avlopp (a) Hatar ju att rensa i avlopp och sådär därför jag typ skitit i det senaste 2 åren...hahah fyfaaaaan. Ska försöka att rensa oftare här i nya lyan iaf. Men grejen är att han som bodde här innan har inte rensat avloppen så det är näst intill stopp, man ba okeeeeeeeeej?!? Ska ringa och säga det asså så får fan någon komma och fixa, jag vägrar hålla på i nån annans skit.

Är iaf heeeelt jävla slut i kroppen efter flytten igår och sen städningen och allt fix idag. Känner att det var gött att bara sätta sig ner och chilla med en kopp kaffe nuuuu. Har även fått så jäääkla ont i ryggen :/ usch inte okej. Sen vet jag att det varit kasst med uppdatering och sådär man har ju inte hunnit, bloggen har legat liiite vid sidan. Men som jag sagt så ska jag så fort som möjligt slänga upp bilder på lägenheten för er som är nyfikna på det :) 




Flyttstädning !


Heeej på er! :)

Nu är äntligen flytten över, höll på hela eftermiddagen och kvällen igår, tog totalt typ 7 timmar att fixa allt. Det är ju verkligen mer än vad man tror, massa grejer att bära och inte kul att gå upp och ner tusen gånger till tredje våningen..fy. Så var inte lika långt att bära till nya eftersom jag bor på bara andra våningen nu. Hur som helst så trivs jag redan jättebra i lägenheten, det känns verkligen hur awesome som helst! :D hihi.

Ska försöka få lite mer ordning här idag och lite mysigt så ska jag ta och lägga upp bilder och visa er hur jag bor nu och lovar er att det är så mycket bättre och snyggare.

Nu idag är det det tråkigaste kvar....FLYTTSTÄDA! Fifaaaan mamma kommer hjälpa mig lite iaf, snääällt. 
Uppdaterar senare för nu ska vi snart dra och städaaa som sagt, kommer ta sin lila tid det.

Puss på er! / Mickis




Euphoria


Underbart att låten finns på Spotify nu! 
Den är verkligen hur bra som helst.
Stor chans att vinna i melodifestivalen tror jag allt!




(Klicka på bilden för att lyssna på Låten)



HAPPY!! ^^

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!! :D :D

Flytten blir äntligeeeeen av idag, så jäävla underbart gött, skapligt happy nu asså! Vid klockan två går första flyttlasset för målaren har ringt mig och sagt att dom är färdiga då. Sen får vi hopppas att strömmen dras på idag, men vi känner ju den snubben som fixar det då hoppas han kan fixa det idag! ;) vore ju braaaa. Annars får jag slagga hos någon ikväll för inte sp kul att sittan ensam i en mörk lägenhet utan ström och bare glo, nää fy. 

Blir lite fika ute i berg innan vi sätter igång med flytten, syrran och viktor kommer och hjälper till med. brabra. Åhh så skööönt när flytten är över och jag slipper se röken av den här lägenheten och mina tröggrannar. höhö


Dag 20 – Bild på min garderob

Ligger ju lite efter med denna listan så den här skulle egentligen upp i typ lördags :P Men nu så!
Lite kläder från min garderob, som förövrigt är jääävligt stökig, huller om buller ligger det kläder xD








SÅ ARG !!!!

Jag är så jäääääävla arg just nu!!!!! ni anar inte, fyfaaaaaaan. Efter jobbet drog pappa och jag för att titta på hur det såg ut i lägenheten eftersom det skulle vara klart och tillochmed städat som dom lovat, men när jag öppnar dörren ser jag att det ser preciiiiiiiis lika dant ut som i fredags??!? okej taken var målat och väv i köket, men tapeterna skulle med vara färdigt som dom lovade!! vad fan är felet på dom??

Mamma och pappa har tagit ledigt för detta för vi ska hålla på att flytta hela dagen igår och jag fick tacka nej till jobb imorgon hur kul känns det då??????? fyfan. Imorgon ska jag allt ringa dom så fort som möjligt och ge dom en rejäääl jävla utskällning för detta!




Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag


Hmmmmm vaknade av att mobilen plingade till och det första jag tänkte var väl
"hmmm äre jobbet som kallar eller ej.... isf låt det vara på ett bra ställe!!"
Jaaaa så vare vettni.. det var nog faktikst min första tanke, haha. Roligt för er att veta va?
Vore ju roligare om det var något ännu mer spännande lixom, daaaaah.




27 Februari.

Awesomeeee att jag fick jobba idag, 11-17.30 på sandtag på stora avdelningen. blir bra! Synd bara det att jag sandra och sofie hade bestämt fika i stan idaaaag, men men sånt är livet. Tråkigt att man inte kan bestämma saker när man jobbar som jag gör :/ Det kommer fler gånger helt enkelt. Efter jobbet blir det att åka och kolla så att allt är färdigtapetserat i lägenheten, hoppas på det annars vet jag inte vad jag tar mig till :P höhö

Ha en fin daaaaaaag!
Puss och kraaam! / Mickis

Hahahah fina bilder sen i Lördags, snodda från Emelies blogg.




Slaaapp Söndag

Tjatjaaaaa babeees! ;)

Sitter och chillar hemma i soffan och kollar Wallander. Men var ute en sväng i berg förut och drack lite kaffe och åt en supergod chokladglass med jordgubbar och grädde, mumms! Seriööööööst snacka om slö dag, jag har knappt gjort ett jäkla skit, fyfan onödiga söndag lixom. Liiiite störigt att dom har sänkt mitt bredband så det är rätt så segt men tur att det är ny månad nu snart då så dom höjer det igeeeen, awesome. Och nej dagens 30dagars grej orkar jag inte meeeeeeeeeed, ni får stå ut. 

Hooooppphopp vore ju bra om en får jöbbe imöra, har tagit bort tiderna tisdag-onsdag eftersom det blir flytt och flyttstädning då. Åhhhhhh ser fram emot flytten :D hihihihihi

En osminkad Mickis.






Dag 19 - Det här gör jag aldrig om


Åhhh guud så svår, hatar att sitta och tänka efter juuuuuu.

Hmmmm finns vä en hel del grejer som man kanske inte gör om, men kan inte komma på något nu. tråkigt.
Typ dricka sådääär alldeles för mycket så man däckar och knappt kommer ihåg grejer, det är dumt.

haha jo jooooooo nu kom jag på. Jag kommer aldrig i helaaaa mitt liv vara hundvakt en helg då jag druckit som ett as på lördagen och sen behövt ställa klockan och gå upp på söndagen och gå med vovve, fyfaaaan. Som ni vet så brukar jag må som ett as dagen efter när man druckit (var värre förr för spydde som ett as) Anyway så var jag hundvakt och skulle gå med vovve tidsigt på söndagsmorgonen, usch värsta vovvepromenaden ever, gick verkligen och var beredd att ställa mig och spy mitt på smällgataaaan.. nää usch ej rekomenderat !





Dag 18 - Det här får mig att skratta

Ska jag vara ärlig så börjar jag tröttna på den här listan, daaaaaaaaah.

Jag skrattar när jag är med mina underbara vänner, kan sitta och dumma oss och skratta åt oss själva. Hmm humorprogram som går på tvn är ju roooligt, typ parlamentet eller andra tröga program för jag kan ha rätt så dålig humor och skrattar åt saker som inte ens är så jävla kul egentligen :P haha.

Om vi sammanfattar det så skrattar jag bara åt saker som är kul ;) öhhh

Detta skrattar jag till iaf, hahaha så extreeemt kul.

"Jag har träffat en ny tjej som heter Ellinor och är från nääärke....och det är lite extra nervöst ikväll för hennes familj tittar...man vill ju gärna inte göra bort sig då!


BakisSöndag.

Heeeeej på er! :) Allt bra?

Sorry för att jag inte bloggade igååår,
men var fullt upptagen. Blev en sväng till stan med mamma, där mötte vi upp syrran och så gick vi lite på stan. Köpte mig ett par nya svarta gardiner till lägenheten iaf. Sen blev det bestämd lite spontant att det skulle intas alkohol på kvällen med Emelie och Hanna, treeeeeevligt.

Så fort jag kom hem från stan så var det bara att fixa sig sen kom dom, så drack vi vin och tittade melodifestivalen, festligheterna fortsatte sen hos Johan, kuuuuul. Avslutade sen kvällen på Natt&Bar. Blev en jääävligt kul kväll, perfeeeeeekt ah okej förutom slutet av kvällen men meeeeeen. Spontankvällar blir ju nästan bäst för då har man ju verkligen inga förväntningar lixom.

Idaaaaag mår man väl som man förtjänar, mått illa och skit men nu känns det bra igen! Emelie och Hanna var här ett tag med så snackade vi om allt som hände igååår, höhö. Så fina brudar det där <3


Fin Fredagskväll.

Heeej på er! :)

Har umgåtts med Nathalie ikväll, treeevligt. Vi har ju mest bara jobat ihop och aldrig setts på fritiden, så var på tiden att vi sågs så lixom, käkade godis och tittade film. Bra fredagskväll helt enkelt. Klockan är fan redan halv ett, är lite trött faktikst så blir att tvätta bort smink och så nu närsom, det värsta är att man alltid piggnar till lite när man gör det, icke braaaaaaaa. Har glömt fixa 30dagars listan så det kommer upp imorgon istället för er som följer den listan, öhhhh.

Men godnatt med er sov sött och allt det där! Puss och Kram/ Mickis 

Filmen vi tittade på gick på 3an och hette Härmed förklarar jag er Chuck & Larry. Helt okej kul film :)




Freeeeeedagkväll.

Somnade visst en timme, behövdes nog med det humöret och den huvudvärken jag hade fått ! :(
Börjat med käk nu, potatis, lax och sås det får väl dugaaaa har inte överdrivet mycket i frys o kyl nu innan lön.
Får se vad man ska hitta på denna fredagskväll, känns ju lite väl deppigt att sitta hemma själv med alla flyttlådor.
Känner väl mest för att vräka i sig en påse med gott gowdis, med trevlig sällskap till såklaaaart hehe.

Jahoppp vad tycker ni om namnet på våran nya lilla prinsessa? Estelle ska hon heta.
Tycker väl sådäääär om namnet om jag ska vara ärlig, inget jag skulle vilja döpa mitt barn till :P


HELVETE !


asssååååååååå rycket!!!!! Åkte till lägenheten för att se hur mycket dom hade hunnit, men inte en jävel var där idag och gjorde något. asså det skulle vara klart till lördag imorgon då flyttlasset går?!? Tröga som fan. Så ringde upp målaren och frågade var dom var o att det skulle vara klart men nej det är inte klart förns nästa vecka tydligen, kuuuuuuuuuul. bra där verkligen! Så åkte direkt ner till åtvidabergs bostad o berättade att inte ens någon var där, så då fixar dom så det kommer två målare dit på måndag och gör klart. Så tisdag går flyttlasset. Assååååå ville ju flytta in nu i helgen, hade ju planerat med folk som kunde hjälpa med flytten. åhhh skit. Inget vill min väg ju, blir så trött på detta :( :(



Fuck så arg jag är nu!!!!!!

Todays Outfit

Hej på er! :) Allt braaaaaaaa?

Pappa och jag ska köra lite skärp till tippen och sådär nu. Ta en kik i lägenheten med tror jag och se om dom fått upp nån tapet. Flytta grejerna från mitt förråd med så slipper vi ta det imorgon lixom. Sen har jag en hel del att tvätta idaag med. Sen hoppas jag att jag hinner tra den där fikan med Emelie ;) haha

Ha det bra så hööörs vi sen! Puss

Dagens Mickis. 


23.55


GODNATT OCH SOV GOTT KÄRA LÄSARE.
Puss och Kram/ Mickis


Lilla Mickis.

Kan ju bjuda på lite äldre bilder på mig, känner knappt igen mig själv om man säger så.
Visst har jag förändrat mig en hel del under dessa år?


mitt hår <3 Min naturliga färg det där.



Fina tandställningen där med ;)




Dag 17 - Bästa resan


Hmm det måste vara dom få gångerna jag varit utomlands med familjen, tre gånger har vi varit. 2 gånger på Mallorca och en gång i Tunisien. Mallorca är verkligen ett favoritställe. Men andra gången vi var där, då var jag nog 14-15år, den resan var underbar iaf, familjen + viktor var då. Dock inga bilder på datorn därifrån :(

Däremot har jag bilder från Tunisien, där var vi 2008 tror jag. Så slänger upp lite bilder därifrån eftersom det är en av de bästa resorna jag gjort eftersom det är utomlands, och utomlands är ju underbart.








Färgglada brallor.


Sjukt vad färgglatt det ska vara nu för tiden, jag vet inte om jag kommer haka på trenden med färgglada byxor.
Visst kan tycka det är ballt men passar väl bara vissa. Min kompis Emelie har köpt ett par blåa som hon kommer vara skitsnygg i, just kow it. Jag själv har ju ägt ett par marinblå och ett par röda en gång i tiden, så ett par röda skulle jag nog allt kunna ha igen, men rosa brallor? Never in my life.

Kommer du haka på trenden? Vilken färg skulle du helst köpa av dom här?
Dom här byxorna är från H&M och kostar 199:-




Ta vara på dina vänner.

Ni behöver inte läsa men jag måste skriva av mig lite. Punkt slut.

Vilken tråkig dag, precis som alla andra arbetslösa dagar denna veckan. Helt ärligt så har hela veckan sugit rätt rejäält om man säger så. Inte gjort ett jävla skit, inte varit social med en endaste jävel vilket får mig att må jävligt dåligt. Inte nån kompis har haft tid för mig vilket är trist som fan. Upptagna jävla värld.

Jag är en sån människa som gärna vill ha folk runtomkring mig hela tiden (nästan isf) Känner mig ensammast i världen ibland. Försöker att höra av mig till kompisar och fråga om man kan ses men man tappar lusten när det aldrig blir av och alla är så upptaga och sen att man aldrig för en förfrågan om att ses eller göra nått. Så känns det just nu om jag ska vara ärlig. Yepp jag tror jag är nere i en deppperiod här asså. Allt är emot mig och alla andra är så lyckliga känns det som. 

Även om man jobbar och har sitt så tycker jag att man ska ta vara på sina vänner och försöka ses ändå. Det är ett löfte jag ska hålla när jag väl för börja att jobba heltid. heltid är 8timmar per dag jag menar ett dygn är mer än 8 timmar vilket betyder att man kan fan unna sig en timme till en kaffe med en kär vän, en promenad eller vad som. Håller ni inte med? sen kanske ni tycker detta är lätt för mig att säga jag som inte jobbar heltid och är hälften arbetslös. Men jag vet att det finns tid till vänner bara man tar sig till den tiden.


Bästa Mobilappen!

Min absoluta favoritapp just nu ------> SNAKE!

Kommer ihåg min feta nokia telefon jag hade, jag älskade den för jag hade snake på den.
Man blir lite smått besatt av att spela det om man säger så haha.
Bästa mobilspelet ever !




Skulle passa mitt hjärtegull


Hahahaha har hitat det ultimata klös/klätterträdet för min kära lilla busBilly ;)
Synd bara att det kostar 2500kr bara...........




Time for Change


Tjeeeeeeeeeenare mannen!! :)

Fyyyy kunde fan inte somna igår när jag gick och la mig, låg över en timme och bara vände på mig, segt.
Men tillslut så somnade jag vilket var tur för sova bör man ju göra, annars blir man trött, öh såklart.

Pappa och jag har varit och fixat med tapeter och färg nu så skönt att det är gjort så det blir nog klart tills på lördags då jag flyttar in, så jävla skönt isf! För blir ju lite svårt om dom ska måla och jag har min dampkatt som kommer vilja störa och bada i målarburken lixom, nää det blir inge bra. Fick förresten välja färg i köket så tog en diskret ljusgrå färg.

Fördelar med att flytta:
- 2 min till gymmet
- Nära till solariumet 
- Nära till vänner
- Slipper tröga grannarna (Hoppas på bra grannar där!)
- Mysigare lägenhet
- Fet inflyttningsfest



Trasig.


Hela min värld rasade samma förut, vet inte vad som hände bröt bara ihop :/ Sad but true.
Men nu känns det bättre iaf, skööönt. Kanske var det dom där bitarna av min marabou som jag tog som botade?
Choklad är bara bra ibland synd bara att den inte löser alla bekymmer och problem bara.

Okej förstår att det är jävligt tråkigt för er att sitta och läsa sånna här deppinlägg. Men det är mänskligt att vara ledsen, nere och arg. Så äre med den saken. Är himla svårt för mig att vara positiv, går verkligen inte. Vi får se om jag orkar göra något åt saken och ta tag i detta med mitt humör, har lite svårt att ta tag i viktiga saker.

Puss till alla mina nära och kära som orkar stå ut med mig! 






Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel



....

Allt känns så jobbigt.... :(


Kommer inte på någon charmig rubrik.

Brorsan kom hit förut en sväng, så var snäll och slängde ihop negerbollar bara för han gillar det så mycket.
Sen testade vi ett pulver cappucinokaffe, var helt okeeeeej men riktigt kaffe eller te är gooowdare.

Sen stack mamma och jag vidare och kollade tapeter igen och bort till lägenheten
, svårt som fan att bestämma sig för tapet, men jag har bestämt vad jag ska ha i vardagsrummet nu iaf, blir den där tapeteten och visade förut som fondvägg och sen en beige tapet till det, kommer nog bli fint. I hallen vill jag så gärna ha rött men fanns inte att välja på men ska prata med dom imorgon och se om jag kan få det annars för jag väl betala för det sjäääälv helt enkelt.



HAHAH jäääävla gottegris!! :P

Det var kärlek vid första ögonkastet!

Hittade vääääääärlens snyggaste tapet nere på färgtema, vill ha den i hallen, vore hur snyggt som helst! :)
Fick ju välja bland vissa tapeter men hur snygga var dom då tror ni på en skala 1-10? inte alls min smak.
Så jag får ju köpa egen tapet som betalar dom typ mellanskillnaden eller nått. Vill ju att det ska vara snyggt!!

Hur snygg är den inte? Jag är käääääääääääääääär.


Dag 16 – I min väska finns

Jahooppp detta hittar man nog oftast i min väska. 
Är ju beroende av läppsyl och sådäär så det tar jag alltid med mig.
Även borsten och sprayet är vääääldigt viktigt för mig ;) haha



Frulleeeeeee.

Gooooodförmiddag, sov visst till halv tio idag, höhö ;) slöööööö är jag allt.
Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning sen sticka och hämta nyckel till lägenheten och sådär.
Se om man kan få bestämma sig om tapeter med så att dom kommer upp så fort som möjligt.

Dagens frukost...mumms! Älskar saltgurkaaaaa.




Dröm Sött.

Nu är det dags att sova, imorgon får jag nycklarna till lägenheten så kommer att dra dit och kika lite. Hyresvärden ringde nämnligen idag och berättade att jag skulle få nya tapeter överallt, tack för det för dom som var där var sunkiga och gräsliga. Frågan är bara om målaren kommer att hinna måla och tapetsera innan lördag då flyttlasset går. Får ta ett snack med målaren helt enkelt och säga att han får jobba på som fan ;) haha.

Godnatt med er, Sov sött!
Puss och Kram/ Mickis  


Syrrans mage VS Pappas mage (HAHA!)


Har spenderat kvällen ute i Berg med hela familjen, blev hemmagjord pizza och sen semla på det.
Ni har väl inte missat att det är semledagen idag? ;) Då måste man faktikst äta en semla, hehe.
Tycker personligen om vaniljsemlor mycket mer än dom vanliga med mandelmassa, men båda går ner haha.

Åhhhhh förresten fick känna syrrans lille i magen sparka, hur mysigt och fränt?!?! :D aaaaaw.
Jag längtar verkligen tills lillen tittar ur, kommer bli så mysigt att ha en bebis i familjen ju!

Roooligaste bilden ever vem är det som är gravid egentligen och vem äre som gillar öl?




<3


Skönhetstips!


Nu ska jag dela med mig om en jäääättebra produkt, och billig är den ju med.
LDB body lotion, den är ärlig talat den bästa lotion jag provat och fungerar jättebra för min hy!
Man blir superduper len av den, jag har verkligen ett beroende att smörja in mig med den varje dag.
SÅ förbrukar en hel del sånna här lotions om man säger så ;) Köper den på Willys och kostar ca 35kr.


Typiskt säger jag bara !

Gaaaah vad det är detta, det är inte meningen att Emelie och jag ska träffas mer eller? Vi bestämde oss för att gå ner på sandelius och fika sen så ringde dom in henne för jobb, vaaaaaaaaad är det här?? Jag var så himla sugen på att bara sitta och snacka i timmar om allt och inget, inte setts på över en vecka nu ju :( 

Så nu vetefan vad jag ska hitta på idag..ragga upp någon annan som kanske vill göra något, men alla har ju tyvärr sitt eget liv med jobb eller plugg, det borde finnas lite fler timmar på dygnet så man hann träffa alla sina vänner. Jag har dock all tid i världen eftersom jag är halvt arbetslös höhö.

Sitter för övrigt och lyssnar på Lars Winnerbäck. Vaddåå sommarfeeeeelings. Härligthärligt.




Dag 15 – Min bakgrundsbild på datorn och varför

Har precis fixat datorn och sådär så hade bara en tråkig standardbild som bakgrund.
Men ändrade till en bättre och fränare bild bara för detta haha. Elin och jag ;)

Varföööööör? Joooo för att jag älskar denna bilden. Visar hur galna vi båda är. Love you girl!


jag får lixom ingen ordning..


Heeeeeej på er! :) Hur mår ni då? Med mig är det bara bra idag iaf. Har börjat dagen med att plocka lite här hemma, packa packa packa det tar aldrig slut på grejerna tycker jag. Men sen grejer som mat och badrumsgrejer och kläder får man väl ta sist lixom. Emelie och jag bestämde att vi kanske skulle ta en fika idag för blev aldrig av igår men antar att hon jobbar just nu så vet inte när det blir, trååååkigt att sitta och vänta bara, blöh. 

Härligt med blå himmel ute med, lääängtar verkligen som fan efter våren. Underbart.


DAGENS MICKIS.



23.48

Go kväller på er syggingar! 

Har spenderat denna måndagskvällen helt för mig själv. Eller inte bara kvällen utan hela dagen har jag suttit här inne i min ruttna lägenhet och ugglat, sad but true om man säger så. Men imorgon ska jag allt se till och göra lite vettigheter om jag blir ledig såklart! Så ska jag se till och vara på bra humör också men det är ju lite svårt med sina jävla pms besvär...fifaaaaan arg som ett bi kan jag bli :(

Frågaaan är om jag kan somna nu om jag lägger mig? Är ju knappast trött eftersom jag inte gjort något idag utan bara slöaaat och slöat. Känner för övrigt att jag inte har något kul att blogga om direkt. Tips?!

Godnatt på er, sov sött! 
Puss och Kram/ Mickis


New Shoes.


Jahaa har glömt att visa mitt senaste fynd, ett par skor för 49:-
Är himla tur att man har en syster som jobbar i skoaffär som håller koll på billiga skor ;)








Dag 14 - Det här får mig att gråta


Här har vi då en tjej som har väldigt lätt för att gråta med andra ord så gråter jag väldigt ofta.
Men det svåra frågan vad det är dom för mig att gråta ? Hmm lite svårt för ibland gråter jag för verkligen inget.

Jag gråter så fort något känns svårt eller jobbigt, när man får sån press på sig. Speciellt med detta med jobb och ekonomi, kan verkligen sitta och ha ont i magen och tjuta för jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jobb i dagens läge är inte det lättaste, så får lätt panik över det.

Kärlek, detta är väl en grej man kan gråta över iaf jag. Kärlek kan vara riktigt jobbigt och svårt.

Jag kan helt ärligt sitta och gråta över mitt utseende, har jag en dålig dag så gråter jag för det. Kan vara att inga kläder sitter som dom ska, att sminket eller håret inte blir bra, ja då brister jag ut i gråt.

Smärta. Slår jag mig rejält eller har ont någon stans så brister jag ut i gråt, grät en hel del då jag var sjuk i halsfluss och halsböld, värsta smärtan jag upplevt i mitt liv. fy!

Rädsla, jag börjar gråta om något känns läskigt ett bra exampel är när jag skulle operera bort halsmandlarna då brast jag ut i gråt för jag var så rädd för att sövas ner och sjukhus är inget jag gillar!

När någon dör. Den närmsta till mig som gått bort är morfar, kan börja gråta om man tänker på honom men det kan nog både vara glada och ledsna tårar då. Kommer ihåg när vi avlivade min första kanin Hugo, gud vad jag grät det gick inte att få stopp på det. hemskt.

Mobbning. När jag tänker tillbaka på elaka människor som sagt elaka saker rakt till mig.

Gråter även till vissa filmer, tex lejonkungen och titanic.


never alone always alone.

heeeeeepp hepp blev inte att träffa Emelie, trååååååkigt. Så vad har jag gjort idag? ..............
hmmmmmmm inte ett skit alls. Legat och slöat och sovit typ, rooooooowligt liv säger jag bara.
viiilll ha ett riktigt jääääävla jobb trött på att vara ledig så jääävla ofta och vara fattig på det!
Blir så jäääävla deppig så fort jag kommer att tänka på min ekonomi och skit, fyfaaaan.

Nu blir det att laga något käääk!

Och sen på tal om ingenting så undrar jag när polisen ska ta tag i detta som hände?
Tänker sätta dit den där jäävla grannen iaf !



Måndag 13.40


Haallåååååå drömde inatt att jag hittade 30 000kr i min plånbok. Varför kunde det inte vara sant för?
Blev inget jobb idag men sen är det ju sportlov med så kanske inte blir så mycket :(

Sitter hääääär och har duschat sminkat mig och så, mest för att ha nått att göra haha.
Men jag tycker bara det är kul att hålla på och sminka sig och sådääääääär, då blir man fin..oftast höhö.
Jahaaaaaaaoopp får se om man ska träffa Emelie en sväng sen iaf !

Körde på lite grön ögonskugga idag ;)

Chillsöndaaag.



Gokväller på er kära läsare! :)

Ikväll har jag baraaa chillat, victor har varit här med, treevligt med sällskap. Vi kollade lite på Så ska det låta och sen Wallander men fan ikväll så var inte den så braaa. Sen har vi mummsat på vindruvor och popcorn, lyyyyyxigt såhär på söndagen, fast säg någon dag som jag inte lyxar till det? hahaha. Det ska va gött att leva som man brukar säga. hehe. NU äre dags att hoppa i säng inget jobb imorgon men vi får väl se om dom ringer mig i min skönhetssömn...

Ville bara säga godnatt och jag känner att jag haft en superskön helg ändå, vita helger är också bra!
Puss och kram/ Mickis 


På denna bilden ser ni förresten hur jäääkla lång min sidecut blivit, inte allt för charmigt, men men!
Håller ju på att spara ut den men det kommer ta sin tid och fult kommer det vara, usch!



Dag 13 - Så här är jag på jobbet

Vilkeeeeeeeeeen tråkig. Detta inlägget kommer ju att suga, finns knappt inget att säga.

Jaha hur jag är på jobbet........
som en normal människa helt enkelt, haha ;) Trevlig, social, hjälpsam och gullig mot barna såklart. Brukar vara rätt bra på att skojja med barnen och få dom att skratta. Är även bestämd också såklart, eftersom jag är fröken och inte deras lekkamrat. Eftersom jag är vikarie så gäller det att visa framfötterna ofta och vara framåt så fort man kommer til ett nytt ställe, men jag har rätt lätt för att vara bland nya människor. Om man säger att det skulle vara såhär, vaknar jag och har en dålig dag så tar man på sig masken och går till jobbet, är bara att spela glad och lycklig då.

Jaha har inget mer att tillägga förutom att jag tyckte detta var en onödig grej i 30dagars listan haha.



Ingenting


gaaaaaaah känner mig så jävla seg och uttråkad. Söndagar är fan så onödiga och tråkiga känns som man sällan gör något vettigt på en söndag, haha. Victor ringde iaf precis och undrade om vi skulle ta en promenad sen iaf så det tror jag nog att det blir, haha men jag ba "nää fyfan inte om det snöar så dant ute som det gör nu" grejen var att borta hos victor så snöade det inte ens medans det bara vräkte ner här, knäppt. 

på ta om snö så gjorde mammi och jag en jättefin snölykta igår ;) hihi


Packaaaaaaaaar tralalaa

trååååååkigt det är att packa och hålla på...bläääää. är grymt rörigt här hemma just nu om man säger så...skönt när flytten är klar! men sen blir det jobbigt o packa upp allt och få allt på plats...kommer ta sin lilla tid det med. Det tråkigaste är väl att jag kommer få lägenheten som den är, men äckliga fula tapeter gula och blåa...fiiint, usch! Hoppas verkligen att dom hinner göra något åt det innan jag flyttar in. 

flyttkartonger i heeeela lägengeten asså :P


Dag 12 – Mina närmsta vänner

Jahaaaa då kör vi då ;)

Elin Erikson: Vi har kommit kontakt med varanndra för att vara mammor umgås så tror det var någon gång när jag gick i 4an kanske som vi träffades för första gången och lekte. Men det är nu senaste året eller åren som vi har blivit så himla bra vänner och jag är så jävla glad för det, kan verkligen prata om ALLT med den kvinnan och man har alltid så roligt med henne och skrattar. Hon är allt lite knäpp och galen. Älskar dig!

Victor: yeepp mitt ex..men han är så värd att stå här bland mina vänner. Han är väl den som vet mest om mig om man säger så. Han är en underbar person som alltid försöker få en på glatt humör. Snäll och omtänksam. Jag hoppas att vi kan vara vänner så länge som möjligt även om det kanske blir svårt.. Puss

Sandra: Började med att vi fick vara ledare tillsammans på ett sommarläger, kände inte människan alls då men vi kom så bra överens och så blev det att vi sågs på kaffe och sådär. Sen blev vi så himla bra vänner bara sådääär, sågs jättemycket och hittade på skojjiga saker med. Hon är verkligen är unnderbar människa, omtänksam och himla gullig. Våra vinkvällar blir aldrig tråkiga om man säger så. Glad att jag har dig gumman. dock så jobbar den hör kvinnan himla mycket så ses inte så ofta längre men det är bara tillfäligt får vi hoppas! Hur som helst så älskar dig!

Sofie: Om jag inte hade haft sandra hade jag aldrig träffat Sofie, så det var ju tur att jag hade Sandra. För sofie är en het underbar och söt människa, jäkligt pratglad och himla go helt enkelt. Vi har haft måååånga kaffestunder tillsammans och det är så himla underbart att vara sitta och snacka med den bruden. Dock synd att vi inte ses lika ofta när hon flyttat till Linköping. Men bara så du vet så älskar jag dig!

Emelie: Inte känt den här bruden så jäääkla länge men gud vi har allt haft en hel del fikastunder redan, hon är så jäka go och har så himla lätt och snacka med henne, känns aldrig stelt med henne lixom. Känns som sagt som vi kännt varann ett bra tag. Hon kan tända til med sitt humör vad jag märkt iaf, haha ite kul anyway du är bäst Em!

Hanna: ojoj hanna hanna vilken skööön brud tycker jag allt, henne har jag inte heller känt så länge men hon är verkligen jättego, underbar och allt. Ärligast i världen är hon också! Känns som vi är lite lika hon och jag. Puss på dig snyggo!

Sara: Barndomsvän. Vi var jäkla mycket förr när vi var mindre, vi har allt haft roligt ihop. Är bara så synd att man glider ifrån varandra. Men när vi väl ses så har man alltid lika trevigt med Saris, hon är så glad och go och skrattar mycket. Vi måste ses oftare! Puss love you.

Linn: Barndomsvän. Finns det någon snällare person än Linn? hmm nää tror inte det. fyfan minns våra soft tennis kvällar, fyfan vad roligt vi hade. Dig har man alltid så jäävla roligt med, skrattar som en idiot varje gång. Du är en jättefin vän! Älskar dig!

Elin Olsson: Barndomsvän. Har glidit ifrån varann en hel del tyvärr. Men du är en jättefin och snäll vän som alltid kommer finnas kvar lixom. Har iaf många roliga minnen från grupprummen i 7-9an hahaha. Vi borde med ses oftare! Love you.


Dagens Mickis


Veeeet att jag varit lite off ifrån bloggen idag, inte bloggat lika mycket som jag brukar men det beror på att brorsan har hållts med att fixa min dator idag, ominstallerat den och sådääär så får hoppas att den ska fungera lite bättre nu än vad den gjorde innan. Slänger in bilder på dagens Mickis dårååå ;)
Letade fram en skjorta jag inte haft på evigheter, knappt använt den men idag dög den haha.





Dag 11 – Detta irriterar mig


Finns en hel del saker som kan irritera mig mer eller mindre om man säger så.
Är väl mest småsaker sådär, här är några saker..

- Folk som inte flyttar på sig när man går på stan
- Arbetsförmedlingen och deras jävla dumma regler
- När inte mitt hår vill som jag vill
- Folk som inte hälsar även att man känner dom på något vis
- När man går på stan och ska köpa kläder och man kommer hem tomhänt
- När jag lovat mig själv något och inte håller det löftet
- Att alla jävla kläder nuförtiden är så grymt korta
- Bitchiga personer

Bilden har inget med inlägget att göra riktigt men jaa ett inlägg blir så trist utan bild ju..



5 av 5 toasters !


Heeeeeeeej alla mina fans! :D hihi

Är ute i Berg hos familjen, har käkat frallor och bulle gött eller vaddååå.
Tog även med mig datorn ut hit så vi kan fixa den, den är ju så seeeeg.
hade ca 25 000 bilder på den, haha fifaan hälften är la egobilder på mig hahah ;) neråå.






jag veeet att jag glömt..

Goooooodmorgon kära läsare, mår ni braa? :)

Sitter här och njuter av denna lördagsmorgon, eller förmiddag kanske jag ska sääga höhö.
Käkar lite frulle, pastejmacka med saltgurka inte heeeelt fel, och såklart lite te.
glöömde skriva om 30dagars listan igår så kommer slänga upp det inlägget snart..

Charmiga nyvakna bilder på miiiiig ;)





The drugs dont work


Har hållts med att packa, det tar verkligen sin lilla tid om man säger så. Slängt massor med onödga grejer som jag inte pallar dra med i flytten med. Nu är det slut på flyttkartonger så måste fixa fler så jag kan packa meeeeeeer. Att packa borde vara det tråkgaste som finns? man ser verkligen hur jävla mycket skit man har, blöh. Och ändå har jag inte så jättemycket tänker på dom som har hus och familj fyfan borde INTE vara kul att packa då.

Är även gryyymt hungrig nu, så vilken tur att jag ska ut till berg och käka där med familjen! Brukar ju bli så på helgerna, lyyyxigt att få maten serverad och slippa laga själv. och nu när jag är superfattig så passar det ju ännu bättre men pallar inte äta typ billig blodpuddig en fredag....hahhaahah.

Blir som vanligt någon supergod wokgryta! Gillade inte det så mycket förr man pappa är grym på det! :D


Dagens Mickis



mot mormooor


Dags att dra till mormor på en fikaaaaaaaaaaaaa! :)
Kommer bättre bilder på dagens outfit sen, min dator segade så mycket nu..buhuu
därav en dålig cambild. PUSS PÅ ER !


It's friday friday fridaaaaaaay

Godmorgon, idag blev det sovmorgon till kl 9 för mig, skööönt. sovit hur länge som helst ju för la mig efter 23.00 igår. Idag är jag alltså ledig o ni inte förstod det höhö ;) Vet inte vad jag ska göra av denna dagen, men blir lite packning nu och sen kanske en sväng bort till mormor med mammsen. Vad gör ni idag?

Tummen upp för Freeeeedag!







Dag 10 – Bild på det jag köpte senast


Köpte denna snygga jeanssjkortan på Gina Tricot sist jag var i stan.
Visst är den snygg? och kostade endast 199kr, billigt ju!


Packar!


mamma och pappa kom hit med flyttkartonger så nu har jag hållts med att packa ner lite saker.
så nu har jag äntligen satt mig ner med lite te och choooklaaaaaaad <3 hihi
har även tagit mig en skön dusch, gött gött. Blir chilla hela kvällen framför tvn..
fast måste ner och hämtee tvätten sen förståss! höhö :P


Powernaaaap


Tänker stoppa i mig något att ätaaaaa, min mage skriker efter nått ätbart känner jag.
Sen tänker jag ta mig en skööööööön powernap, låter skönt va? Älskar att lägga mig såhär mitt på dagen och sova.
Fick ju bara fem timmars sömn inatt tack vare min katt som håller på och stör.
Står och kraffsar på garderoben och hålls, tröööööööööööööög lixom.

om han ändå kunde ligga såhär gulligt och snällt på natten med ;)



Tjena

Heejsan!

Hade ingen ork eller lust att blogga imorse, blev stressigt ändå. Mamma var snäll och skjutsade mig så jag slapp gå vid 6 imorse till sandtag, men usch vad segt det var att gå upp idag med :( Tur att det snart är helg och jag tar väl nästan helg idag för har inget jobb imorgon men man vet ju aldrig om man får hoppa in någon stans.

aaaaaw fick världens gosigaste kramar av mina små barn idag på jobbet då jag mötte dom, så mysiga en del barn är! Det gjorde min dag verkligen :) Jag får hoppas att jag får jobba lite mer på småbarn på sandtag innan mina dagar går ut, är ju så att man bara får jobba 300dagar i åtvidabergs kommun sen blir man utslängd typ.



nödvändigt eller?

Tjaaaaaaa!

Sitter här och glor och har verkligeen inget bättre för mig, triiiiiiiiiiiiist. Känner mig så irriterad över allt!
Har typ ingen insperation till att blogga idag nästan, vet inte alls vad jag ska skriva :(
Nehe ska la måla naglarna nu, dom ser förjävliga ut just nuuu. Värt inlägg.



Dag 9 - Mina favoritskor


Assåååå ska jag vara ärlig så gillar jag inte alls skor! äger väl ett par för varje årstid typ, haha.
Det värsta jag vet är att prova skor..nää fy!

Här är mina favoritfestskor iaf ;)
och jag orkade inte putsa dom bara för detta, dah!



Men om vi säger såhääär, converse är ju favoritskorna, snyggaste som finns nästan!
dock äger jag inga riktiga :(




FULL FART!


Hemmma från jobbet. Sista dagen där för denna veckan iaf, men jag får nog allt komma tillbaka, rooooowligt. Imorgon är det sandtag som gäller och jag börjar 06.30 vilket betyder att jag mååååste gå upp tidigt som fan och det vet jag inte om jag gillar :( har ju 30min att GÅ till jobbet med...ja ibland önskar jag att jag hade bil och körkort vad bra det vore.

På tal om inget alls, jäääävla grannkärring och gubbe till att klaga på mig att jag hörs, själv så springer dom in och ut in och ut genom dörren 100ggr om dagen och slår som fan i dörren!!! PUCKON !



Hard work work

Har nyss käkat frulleeeeeee, så nu äre snart dax att bege sg mot jobbet! Treeevligt.
Blir seeegare och segare att gå upp för varje dag tycker jag, haha xD
Men sen går dagarna så jääävla fort på träningsskolan och det är ju braaaaaa.

Tog nyss några bilder soo this is me today ;)
Kör på lugg och uppsatt dag faktikst, blev lite fint.
(och ja störande text på cambilderna i hörnet glömde ta bort den!)







Just nu.

Brorsaaaaaan var över här på en fika ikväll. Han fixade så att min webcam funkar igen :D
Hur undeeerbart är inte det då? Har saknat den så himla mycket.

Sitter just nu och käkar vindruvor och tittar på en dålig film på 6an som heter Cave.
Ska väl försöka lägga mig om nån timme så man orkar jobba imorgon också.
Nu ska jag ringa mammi en sväng! Puss på er



Det trodde ni inte va att jag åt nyttigheter med? visar ju bara mina dåliga sidor här i bloggen. haha
Är endaast två frukter jag tål vindruvor och banan, trist va? :(


Kärlek på ask


Ett litet fint paket låg innanför dörren idag då jag kom hem ifrån jobbet, hihihi.
Tack mammsen och pappsen, ni är för söta <3

Har ni blivit uppvaktade idag på alla hjärtans dag? :)
Har allt sett på facebook, killar som ger rosor till flickvännen. Det gillar väl alla tjejer hehe.
Men tror nog allt att killar gillar att få blommor med, har jag inte rätt?





Åhhh det var en sån här god chokladask i.Tradition att få en sån på alla hjärtans dag av mamma och pappa. Tycker dom har gjort askarna så himla fina iår ju!
:) cuuute.

Dag 8 – Bloggar jag läser


Jag läser ju en hel del bloggar, både vänners och kända bloggar.
Tittar alltid in på dom som ligger på topplistan på blogg.se alltid kul att titta in om det kommit upp någon ny där lixom.

Här är några jag läser dagligen (oftast!) ;)
Tryck på bilden om du vill komma direkt till bloggen. Värt att kika in på allihopa.


Hanna Person.
Snygg vän till mig som skriver dagligen i sin fina blogg. Fina bilder osv.


Emelie Carlson
Vän till mig, trrevligt och roligt blogg där med


Elin Eriksson
Knäpp vän till mig som kan skriva om både det ena och det andra, hehe


Kissie
kan bara inte låta bli att läsa hennes blogg, haha.


Kenza
Kollar hennes blogg mest för att hon är så fin och har underbar klädsmak


Keela (Michaela)
Supersnygg brud, älskar hennes hår! så himla fin blogg med.


Epic Faiil (Moa)

även en till jäävligt snygg människa och verkar jäävligt skön med, haha.

Stääääädtanten Mickis


Duuuktig jag varit som städat och fixat nurååå enbart för att nån ska komma och titta på lägenheten.
Hyresvärden ringde och sa att jag inte fick nämna detta som hänt med grannen...lite dåligt tycker jag allt.
Tycker hon borde få veta vad det är för tröga grannar men får väl stå där och se glad ut om hon frågar om grannarna.

Men visst förstår väl att ingen vill bo här när det bor en cp gubbe brevid lixom, hahahah.
Att dom inte tål det minsta ljud borde iaf hyrsvärden berätta tycker man ju!

Jahaaa kommer blogga mer sen, har ju min 30dagars lista ;)

Snygging bild på Em och mig från i Lördags, hihihi




Vardagslyx.


Hemma från jobbeeeeeet, stod att jag skulle gå till 15.15 idag men det hade blivit dubbelbokat så fick gå 14.15 som vanligt, skööönt. Tog en sväng förbi willys idag igen för glömde ju köpa body lotion igår vilket jag är besatt av, smörjer in mig varje dag med det så var tvungen att ha en ny ;) Gick förbi hyllan med smörgåstårtor och massa gott och gissa vad det fanns en bit smörgåstårta för ½ priset idag så 25 spänn för en bit och ni vet ju att jag bara älskar smörgåstårta.

Nu är det dags för städning! hej och håååååååå.



Mumms med smörgåstårtaaaa <3

Alla Hjärtans Dag Alternativ för dig som är singel.


Idag är det ju Alla hjärtans dag. För oss singlar är det kanske inte världens roligaste dag men vi har ju trots allt våra familjer med. Men man vet ju att det kan bli lite väl mycket gullande hit och dit för alla kärlekspar. Anyway här är lite alternativ du som är singel kan göra ;) (Kopierat från internet!) Tyckte det var lite roooowligt!

Alternativ 1: Total förnekelse
Låtsas att det är den femtonde februari. Förträng helt att alla hjärtans dag existerar. För att detta ska fungera föreslår vi att du undviker följande saker: tidningar, affärer och facebook. Gärna också vänner som kan tänkas skrika “glad alla hjärtans dag”!
Möjliga biverkningar: förvirring över vilket datum det är och plötslig attackdepression ifall du rycks ur din förnekelse.

Alternativ 2: Självömkande

Släpp alla hämningar och tyck väldigt synd om dig själv hela dagen, eftersom du inte har någon dejt. Gå helst inte ut och svara buttert om någon ringer, alternativt gråt i telefonen. Förberedelser: köp stora mängder sötsaker, förslagsvis Ben&Jerry-glass och choklad, och näsdukar. Fixa fram ett gäng kärleksfilmer, gärna där huvudrollsinnehavaren är olyckligt kär. Bridget Jones Dagbok och Valentine’s Day fungerar bra. Skrik “jag veeeet” när huvudrollen beklagar sig och gråt när den får sin kära på slutet, eftersom det inte har hänt dig än. Kan möjligen kombineras i viss utsträckning med alternativ 3.
Möjliga biverkningar: viktuppgång och uttorkning

Alternativ 3: Dränk dina sorger
Detta är ett ganska enkelt alternativ – drick stora mängder alkohol, antingen i någons sällskap eller ensam. Förberedelser: gå till Systembolaget och inhandla så mycket som du kan bära. Skål!
Möjliga biverkningar: snefylla, bakfylla och farliga mobil-aktiviteter

Alternativ 4: Gå på låtsas-dejt

Gör en pakt med en kompis där ni låtsas att ni är varandras “valentines”. Ni köper nallar, rosor och choklad till varandra och äter middag ute på kvällen. Fungerar också bra som täckmantel ifall man inte vill berätta att man inte har någon dejt. Det här kan också vara fegis-varianten av att bjuda ut någon man är hemligt kär i. Med lite vin och tindrande ögon kanske låtsas-dejten blir en riktig, vem vet!
Möjliga biverkningar: pinsamma missförstånd och oplanerad passion




07.41


Godmorgon! :)

Lite seeegt att gå upp dag, kom upp straxte före sju iaf, höhö. Kändes som jag bara hade sovit typ en timme eller nått och sen ringde den där dumma väckarklockaaaaaaan, blöh. Idag jobbar jag till 15.15, sen efter jobbet mååste jag hem och städa eftersom det kommer en och tittar på lägenheten vid 17.00...hon skulle ju varit här i fredags men vi sköt upp det så typsikt för jag hade städat och gjort det fint då på fredagen ju :( att städa är ju inte det roliiigaste kanske.

Sen är det ju Alla Hjärtans Dag idag med så passa på att uppvakta era nära och kära.
Fast det ska man ju ändå göra varje dag tycker jag ! ;)

Meeen PUSS på er från mig!


Sovdags!

Nehee vad ni vad min datorn börjar verkligen att bli grymt jävla varm så är nog bäst att jag stänger av den och går och lägger mig, åhhhhhh tycker det är så jobbigt att tvätta bort sminket ibland, piggnar ju alltid till när man gör det och borstar tänderna och sådäär, dåligt. Sen är jag inte ett dugg trött egentligen men får se om jag somnar ändåå, det får vi väl ändå hoppas på ;)

Imorgon blir det upp och jobba igen! Godnatt med er så hörs vi imorgon såklart! <3
Puss och Kram / Mickis



nu är det där jävla sötsugen framme igen..

Whooops somnade visst lite över en timme, jag fattar inte det är så jääävla skönt att lägga sig såhär framåt sent på eftermiddagen och sova en stund, somnar mycket godare än när jag går och lägger mig sent på kvällen lixom.

Men har pallrat mig upp nu för ett tag sen och fixat med lite käk och sådär.
Blev lite färsk pasta och pastasås, gooott :) Färsk pasta är så mkt godare än icke färsk pasta, höhö.

Btw är jag ensam om att blir så jääävla sötsugen efter maten? Det är sjukt, ge mig choklad NUUU!!!



ouppdaterade bloggar är det tråkigaste som finns!


Assååå nu kommer en DISS, jag dissar ouppdeterade bloggar. så jäävla tråkigt.
När man går in för att titta dag efter dag så är det samma inlägg, sjukt trist.
Ska man ha en blogg kan man ju uppdatera den så mycket som möjligt om man vill ha kvar sina läsare.
Annars är det ju självklart att man tappar sina läsare, finns inget tråkigare än en ouppdaterad blogg!

Men sen kanske man inte heller strävar efter att få massor med läsare so fine men det är ändå trist.
Bara en grej som att säga "jag skriver efter jag gjort det o bla bla" så skriver dom inte på dagar sen.
Dåååålig stil. haha okej lite liten grej att reta upp sig på men så tycker jag iaf! Mer uppdaterade bloggar tack!
Och visst sen kanske inte allt är lika nördiga som mig och bloggar 8ggr om dagen ;) hehe.



Lyckades få ett relativt okej kort på dampkatten och mig <3
(och nej jag stryper honom inte som det ser ut som xD)

Dag 7 - Dåliga vanor

Hmm lite klurig denna men här är några grejer som nog kan ses som dåliga vanor...

En grej som kan ses som en dålig vana är väl att jag tvättar och sprayar håret allt för ofta. Skulle bara behöva tvätta det 2-3 ggr i veckan men blir istället varannan dag och ibland varje dag. Och på tal om spray det är något jag verkligen missbrukar och det är en dålig vana för mitt stackars hår, haha.



En av mina sämsta vanor måste vara mitt sötsug, näästan varje dag slinker det ner något onyttigt. Och hur bra är det då? Varken för tänderna eller hälsan ju, fy. Kommer bli en jättetjockis med dåliga tänder :(



Nu kom jag på ännu en, jag är vääärldsbäst på att svära, jag svär alldeles för mycket och tänker inte på det, vet att pappa brukar kommentera hur mycket svordomar jag har i min blogg men grejen är att jag svär även jäkligt mycket irl också...tyvärr. Min tunga borde vara svart vd detta laget... hehe



Awesomeeee


Tjenare! Nu är mitt humöör lite bättre, sköönt det. Har haft en jättebra dag i träningsklassen. Hade ju ångest imorse asså men när jag väl kom dit så gick det kanon som vanligt. Vi var och matade änderna, haha skaaapligt vad hungriga dom måste ha varit ;) Var förresten lungt med barn, två stycken, brukar vara fyra. Så lite väl mycket personal blev det men imorgon äre full styrka på barnen igen iaf.

Gick förbi Willys och handlade påvägen hem, träffade Elvira och Lavdim där med och deras bebis så fick ju trevligt sällskap hem med, och vet ni vad dom sa att dom också skulle flytta fast dom ska flytta ifrån åtvid tyvärr :(

hmm just ja sen en knäpp grej såg att jag hade fått fem kommentarer från 5 helt okända människor, hur skummt? Hur hittade dom till just min blogg kan man undra lixom.


Är just nu lite glad för unnade mig en fet jävla vaniljbulle :D mohahahhaah



Visst är jag bra på att ta tjocka och charmiga bilder? ;) tssssss


jahooooppp


gaaah ville bara ligga kvar i sängen när klockan ringde...hatar det ljudet mest i världen!!!
sitter och äter frukost just nu och vill bara att denna dagen ska vara slut...orkaa. inte alls pepp.
plus att jag sovit dåligt/oroligt inatt...blööööööh

Ha e fin dag iaf! Puss på er från en bitter Mickis >.<


Dumma Ångest, försvinn!


Asssåååå ni anaaaar inte vilken ångest jag har, dör fan snart. Har sovit bort hela jäävla dagen typ, borde sluta festa asså. Helgen började ju nyss och imorgon är det måndag, åhhh vad jag hatar ordet måndag, bläääää.
Just nu vill jag bara vara ledig imorgon..vet att jag inte ska klaga när jag jobbar så sällan annars, men det är nog bara helt mänskligt att känna såhär ibland.

Sen känner jag mig så jäävla nere...vet inte varför känner mig grymt ensam och ledsen :( Får väl ta och gå och lägga mig och hoppas på att man kan sova sen ringer klockan 06.30...fyyy!!!! Idag vill jag inte vara mickis bara... hjälper inte att deppa ner sig heller ändå blir det så! Jag hoppas det blir bättre imorgon och att jobbdagen går fort.

Godnatt på er iaf, sov gott!
PUSS OCH KRAM! / Mickis



R.I.P


Ingen lär väl ha missat detta men Whitney Houston är död. Hemskt! Varför ska dom knarka och skit...blää.
Var väl inget fan av henne men hon var ju verkligen en grym sångare och artist!

Här är två grymma låtar som jag gillar iaf.




Promenad ut till berg


Heej, är ute i berg just nu hos mamma o pappa, har fått lite wokgryta och semla till fika, lyxigt. Gick ju ut hit med vovven, men han är inte rolig att gå med om man sägeer så, drar som fan tyvärr. Så nu ska vi snart bege oss hem igen till tråååkiga smällgatan... höhö. inte pepp på promenad nu!

Tror ni jag har söndagsångest eller? assåå vill inte jobba imorgon :( men men bara bita ihop! Ska ju vara i träningsklassen måndag-onsdag så det är ju ett jättebra ställe + att man slutar 14.00 .

gaaaaaah osminkad och sliten sen igår...fifaaaaaan




Dag 6 – Min familj

Min familj är det finaste jag vet! Jag älskar dom så jääävla mycket.
Utan er vore jag inget alls. Skulle inte byta ut något mot er.
Om jag får säga det själv så har jag en perfekt familj, galna familjen ;)

ÄLSKAR ER ALLA! <3




Mamma: Min mamma heter Carina och är nog väärldens snällaste person. Hon är alltid go och glad.
Sen är mamma så himla söt också. Hon är duktig på att ta hand om oss alla i familjen och styra och ställa med mat och göra det mysigt. Ställer ofta upp för mig och det bästa är att man verkligen kan prata med mamma om det mesta, skulle det vara något så kan jag gå till henne.



Pappa: Min pappa heter Rolf och jag looovar att han är världens roligaste och knäppaste men också underbaraste pappa! Han ställer nästan alltid upp för mig med att tex skjutsa till olika ställen och hämta. Han är också himla snäll och han är verkligen för snäll för att bråka och tjaffsa. Även pappa är bra på att laga mat speciellt goda wokgrytor. Han kan även ha jäävlig dålig humor ibland, haha.



Jonathan:
Brorsan är två år yngre än mig. Vi är faktikst rätt bra kompisar, festar och hittar på lite saker ihop då och då. Vi har ju en hel del gemensamma vänner med. Han är också jääävligt snäll och omtänksam och också lite knäpp men han kan även vara vääärldens irrterande och jobbigaste person ibland när han kommer med sina jävla dåliga funderingar som man inte ens orkar lyssna på, han lever lite i sin drömvärld ibland. Men bortsett från det så är han verkligen en underbar bror som verkligen bryr sig om mig och vill att jag mår bra.



Cornelia: Syrran är två år äldre än mig och tyvärr så är vi rätt så olika. Vi har jävligt delade åsikter om saker och ting ibland och vi är bra på att tjaffsa och bli tjuriga på varanndra. vi är väl som dag och natt ungefär. Men måste ju säga att hon är en jättego storasyster ändå. Hon är kan vara jäkligt knäpp och rolig hon är lite av en pajjas sådär och kan bli liiite för mycket ibland, hehe. Men annars så är hon snäll såklart och lite framgångsrik måste jag säga, alltid haft jobb och varit duktig på det hon gör.

Mjölk!


Åhhhh mjölk är det underbaraste att dricka när man är bakis! <3
Kan typ dricka upp 1 liter mjölk lixoom, mumms!


Bakis.se


Vilkeeeen kväll det blev igår, hade så himla rooligt!! :D
TACK alla som gjorde kvällen!! <3

Dock så känner man ju det idag....fy har inte mått bra idag om man säger så! Hängt över toan tillochmed, det var ett tag sen det hände faktikst...haha freeeeeeech. Sa till mig själv att jag skulle fota som en dåre igår men hur gick det med det då? Var lite fuller så glömmer ju bort det helt totalt ju! och mina cp grannar störde inte, skönt det. hahah men vi blev så rädda jonte o victor drog ner och köpte pizza och då fick dom nycklarna och sen ba plingar det på dörren alla blev helt stela och typ dog trodde det var grannen eller nått, men så vare victor och jonteeeeeeee, daah.

Idag dåråååå blire bara att chilla och ta det lungt, kanske sova en sväng sen, vore sköönt. Sover ju fan alltid så dåligt när man varit ute och supit, usch! John ringde även och frågad eom jag kunde rasta hans lilla vovve ikväll så klart man ställer upp med det, blir skönt med en promenad med söta vovven :)


Vad gör vi nu kör vi !


Vad gör vi nu kööööör vi!! :D

Förfest hos mig med underbara männsikor, kan det bli en bättre lördag??
Sen blir det utgång till natt och bar och där kommer vi dansa som faaaaaaan!

Kvällens Mickis! jääkligt enkel outfit fick det bli, men meeeeen.
Ser ni något annorlunda med mig? hihi



PUSS på er!!! <3

bla bla blaaaaaa


Har haft Emelie och Hanna här en sväng nu i eftermiddag, treeevligt. Lite busigheter hittade vi allt på, hihi.
Ni kommer märka vad det är om man sägeeer så, sen tog vi oss lite te och bara möööööös lixom.

Ska snart käka lite mat, rotfruksgratäng och snitzel får det bli. Blir lite tidigt att käka kanske eftersom det är fest ikväll, så kanske blir jätteodräglig och fuller ikväll bara för det , tsssss... Sitter och funderar på vad man ska ha på sig ikväll?? Är ju alltid ett jätteproblem tycker jag. Köpte en grå väldigt enkel tröja så funderar ändå på att ha den och piffa med hår och smink istället... vi får se behöver ju inte vara så jävla noga hade inte tänkt att gå röda mattan ikväll precis..


haha bild från natt och baaaaar ;)
Ordningsvakten Mickis!

Dag 5 - Något jag vill ha


ojoj det är ju såå jävla mycket man vill ha här i livet men här här en grej som jag velat ha så länge.
En systemkamera, tycker det är kul att fota och sådär så därför vill jag så gärna ha en fin systemkamera.
Men på den lilla mesiga lönen jag brukar få så har jag inte haft råd än så länge... :(




Nördbrillor


Nördglasögonen är ju något som är jäkla populärt nu för tiden. Tycker faktikst det är snyggt och coolt.
Provade ett par igår när vi var i stan, men vetifan om jag passar i dom egentligen?
Gäller väl att matcha outfiten lite då kanske, så får väl se om jag köper ett par i framtiden, haha ;)
Tycker hur som helst att det är en snygg accessoar.

Vad tycker ni om nördglasögon??




Kända bloggaren Kissies i sina nördbrillor!

Lördag!!


Heeeeej på er fina läsare! :) Hoppas att ni mår braaaaaa?
Jag mår kanoon, lite småont i huvudet vet dock inte varför men det går nog över.

Ikväääll äre feeeeest hos mig, kommer bli roligt om inte grannarna stör såklart!
Tänker ha utflyttningsfest för att retas lite skiter som fan i om dom tycker det är jobbigt, lite får man tåla.
Och vi kommer bara vara ca 8 st lixooom är ju lite annat om man skulle vara 20 pers då kan jag fatta att det hörs.

Några goa fester! ;)






Natti.

Jahoooppp nu är Gaygalan slut så nu ska jag ta och bädda ner mig faktikst...

Är förresten sugen på lugg igen, men jag vet inteeeeeeeeee. Vad tycker ni?
Asså jag vet ju att jag trivs bra i det och sådär men tröttnar ju fort som fan.
Var ifall Hanna skulle klippa till lugg imorgon, får sova på saken helt enkelt. hehe

Men nu äre nattiii nattii. Puss på er! / Mickis



Överraskning!

Nu har Emelie och Hanna åkt för en stund seeen, så nu är jag ensaaam igen...snyftsnyft.
Har lite ont i huvudet så blir nog ändå att gå och lägga sig snart, kollar lite på gaygalan och vem dök upp där?
Jooo DARIN, det hade jag ingen aning om att han skulle uppträda där ikväll, har inte sån koll som jag hade förr.
så joo jag får väl erkänna att jag blev glatt överraskad och det var kul att få se honom i tv rutan igen.

Såhääär mysigt hade vi det föruuuut :)
Fin fina tjejer det där med! <3


Det är värt att lyssna!


Darins nya singel släpptes idag och jaa det är väl klart jag måste göra reklam för det ;) haha
Tyckte fan att den var rätt bra, kan ju bli kanon att dansaaaaa till lixom!
Men tyvärr ingen låt jag kommer sitta och nöta som förr i tiden..tss

Klicka på bilden för att komma till låten.

Tacoskväll baby


Tjabba tjenaaa hallå!

Har varit på stan med mina snygga brudar dag, myyysigt! Blev en fika på stan med :)
Jag har köpt mig en jeansskjorta och en grå tröja + en mascara, nice nice.

Nu är Emelie och Hanna här hos mig och vi håller på att fixa tacos, kommer bli så gott nu!
så grannen kommer väl klaga på att jag har fest här ikväll........hrmmmm

dåligt med bilder på hanna, emelie och mig tillsmmans :(
så blir en ful bild på hanna och mig, hahaha


Dag 4 – Det fulaste jag har i garderoben


Har ju rensat garderoben för inte så jättelängse sen men hittade dom här fula tröjorna.
En ful mönstrad tunika som är max använd 1-2 ggr sen en leopardtröja som jag tyckte var skitsnygg då jag köpte den..


Nice som fan


Nu har jag städat och fixat eftersom en brud ska komma och titta på lägenheten sen.
Är bestämt att det blir linköööping med brudarna idag, emelie skickade sms om att vi skulle ta bussen 13.37.
men så hade hon skrivit fel till mig utan hon menade 12.37 så jaaa jag får ta den vid halv två..
hon ska allt få stryk av mig sen när jag kommer in till linköping haha

åhh är förresten äntligen uppe i 8mm i örat..
snyyyggt va? ;)



STORT GRATTIS!


.........till min blogg som fyller 3 år idag såg jag! Hipp hipp hurraaaaaaaa!

Det trodde jag aldrig, att blogga skulle vara lite min grej sådär!
Var så jävla skeptisk till att skaffa blogg först men brorsan min övertalade mig.

Jahaa hur ska vi fira denna dagen då, lite fler inlägg än vanligt kanske? ;)



Fredag!!


God förmiddag! :)
Hur mår ni idag? Är ju undeeeerbart med fredag idag tycker jag allt.

Inget jobb idag heller...gah vad är det här? snyft lite orättvist ju jag som vill jobba.
Men nästa vecka har jag ju jobb bokat hela veckan förutom fredagen, det känns bra!

dööööööör på min katt btw, han är så jävla jobbig ibland som inatt så stod han och försökte få upp garderoben.
Huuuuur störigt ljud är inte det då? lixom står och klöser på garderoben och börjar jama och skit. Min katt är verkligen speciell en jäävligt speciell personlighet, hahaha. Som idag kommer hyresvärden och en tjej och ska titta på lägenheten och jag ba "ehh jag mååste varna för katten han är lite på och sådär" haha lixom normalt att behöva varna för katten xD Men får se om jag är hemma när dom kommer och tittar då kan jag ju passa på och nämna att mina grannar är väääldigt speciella dom med! blä.

fast måste ändå erkänna att jag tycker om min lilla Billy ändå!



Sittsår fifaan assåååå


Suttit och nööördat vid datorn hela kvällen kommer fan få sittsår i arslet okej inte i med typ på, hahahah nerååå så illa är det nog inte. Kollat bloggar som vanligt nörd som jag är vettni, har sagt det förr men säger det igen. Har du en blogg?? Posta isf den, vill så gärnaaa läsa. Och tipsa gärna om bra bloggar till mig då blir jag så glaaaad hihi.

Sägeeer förresten godnatt med detta inlägget.
Puss och godnatt på er kära läsare! Kääärlek / Mickis


Spanade lite på Gina Tricots hemsida igen och finns massor jag vill haaaaaa. Ge mig pengar nån?




mhmmm pieeeeee


whoooooops whooops slank visst ner lite hallonpaj.... ;) heheheheheheh.
Något som är bra när jag flyttar är att jag har 3min till gymmet, så i mars sätter jag igång med träningen, känns bra!
Då kanske jag kommer bli en hurtbulle igen som jag var förra året vid den här tiden..höhö.




Grannfejden fortsätter......

...ja detta inlägget blir lite långt men var tvungen att berätta..

Förut när jag skulle gå ut för att åka med mamma neråt så sprang jag på tröga grannkärringen i trappuppgången.. jag sa till henne att jag skulle flytta nu och att dom blev av med mig äntligen. Och ja sen kom vi in på allt det där som hände där där kvällen då jag hade fest för några veckor sen (då hennes man slog mg) och hon stod ju och sa att hon hade mått så dåligt över att det hördes att jag hade folk och musik här hemma att hon hade varit tvungen att åka till akuten?!?! hahah herreguud är hon seriöst eller, det var ju knappast något bombnedslag vi hade här eller så.

Sen stod hon och sa tusen gånger om "min man har inte slagit dig, han har aldrig slagit nån" neheeee okeeej okej visst då var väl detta första gången då, jävla gubbe. och vilken feg kärringjävel säger jag bara som står och tror som fan på sin man när jag står och säger att jag har bildbevis och polisen såg att jag hade en bula i pannan + två vitten som jag har, jag säger bara lycka till till gubben sen!

Sen nämnde jag att jag stör mig på deras tv som jag hör tidigt på morgonen och dagtid och kvällstid, men nehee då sa hon att nej hon tittar inte ens på tv, hahaha visste inte vart jag skulle ta vägen då hon sa det..sen sa jag till henne att jag hoppas på att det flyttar in någon som verkligen är värre än mig men då sa hon att jag var värst att det inte fanns nån som var värre. haha där ser ni ojoj vilken värsting jag är!

På lördag kommer jag eventuellt ha fest här, utflyttningsfest och det sa jag med till kärringen så jag sa att hon kunde koppla fast gubben där hemma sa han inte hoppar på mig och slår mig igen. Så sa jag även att jag ska fixa öronproppar till dom så dom slipper höra allt oväsen.. (som igen annan hör i trapphuset) haha.

Kan ni nu förstå hur skönt det ska bli att flytta härifrån? Slippa se deras fula fejs också. gött.


fyfan för tröga jävla grannkärringar/gubbar!

Dag 3 – 3 saker du inte vet om mig


1. Har extreeem fobi för att rensa avlopp alltså tex i handfatet och så. Det är vidrigt.
2. Kan inte sätta mig ner i soffan och slappna av om det är disk på diskbänken eller stökigt i lägenheten.
3. Mitt störtsa bekymmer i livet är mitt HÅR! haha



17.40

Tjeeeeenare mannen!

Kom nyss hem ifrån Elin, har umgåtts med henne och Emelie, mys! Suttit och snackat konstant i tre timmar, sjuukt att man kan ha så mycket att prata om även att man ses flera gånger i veckan..tss

Just nu är jag igång med att tvätta, torsdagar är ju tvättdag för mig, roooooowligt juh - NOT!
Börjar även bli lite hungrig nu juuu...får nog bli lite enkel mat idag, hambuuurgare.

Btw mamma och jag tog en fika förut hemma hos mig, vaniljsemla fick det blir för mig iaf, gooooott.




Ledig.


Jahaaaaa inget jobb idag så blev lite ledig. Ska neråt med mamma och lite sådäääär nu iaf.
Får se vad man hittar på resten av dagen :) Puss på er!

Dagens Mickis dåråååååå. Pallade inte vara så seriös.


Skrattanfall, hahaha


Såg nyss denna bilden på facebook. Dog ju inte liiite. hahahahah
Fyfan vad mycket skit Reinfeldt får för det han sagt nu xD


Dag 2 - Mitt rum


Jag har ju ett stooooort rum jag, bor ju i lägenhet ;)













Hakuna matata


äntligeeeen hemma från jobbet, jobbade över lite med, pengar pengar vettni! :D
Efter jobbet drog jag och solade 20 minuter, sköönt för har verkligen frusit hela dagen lång.
Stod lixom ute 2 timmar och jag trodde jag skulle av köldskador typ... fyfan
som tur var var vi inne på eftermiddagen (tack gud!) haha.

Nuuuuu sitter jag här nyduschad och fräch, ni skulle ta och lukta på mig, höhö.
Snart är även maten klaaaaar, lax, romsås och potatis göööööööttttttt.

Om jag fick önska så skulle jag verkligen vilja ha ett eget solarium hemma!
Looovar att jag skulle vara jääävligt brun då, hahaha


Tyd dina drömmar


Drömmer är ju något som vi alla gör ibland....
Jag hade samma återkommande dröm ett tag så kollade upp på internet vad den betydde så hittade en bra sida, eller finns ju massor med sidor med drömtydning. Men ja nu förtiden så brukar jag alltid kolla upp vad det betyder det jag drömmer om, och det sjuka är att det nästan alltid stämmer, lixom på något sätt kan man se en koppling till något.

Prova du med och sök på det du drömt så får du se om det stämmer ;)
Klicka på bilden för att komma till sidan. Lovar du kommer bli besatt av att tyda dina drömmar sen!


tresiffrig statistik!


Godmorgoooooon! Lite segt att gå upp idag men nu är jag pigg iaf.
Tresiffrig statistik igår, häääärligt häärligt! ;)

Vad gör ni idag då? Jobbar och står i som jag gör för en gång skull? höhö
sitter btw och tittar på nyhetsmorgon, reinfeldt påstår att man ska jobba till 75 år ålder?
öhhhhhh då kan han ju ta och göra det själv då.. 65 räcker gott och väl !

Vi hörs senare för nu måste jag stressa iväg liteeee.
Puss på er kära läsare!

'

Ett bra tips !


Målade nyss mina naglar....vilket resulterade i ett väldigt fult resultat tyckte jag, haha. Färgglada och slarvigt gjorda men tur jag jobbar med barn, dom bryr sig inte ;) Orkar inte tvätta bort och göra om nu lixoooom.

Ska förresten tipsa om denna nagellacksremover, den är så smidigt och snabbt!
Är bara att doppa ner fingret och vips så är lacket borta även om du har dubbelt lack.
Fick min av Elin i julklapp och den var köpt i Ullared men jag har sett att den finns på Lindex.





Nu är det dags att sova tror jag, imorgon blir det jobb 8.00-16.30 :) hääärligt.
Kaaaaanske kanske att jag tar en sväng förbi solariumet imorgon efter jobbet med...hehe.

Godnatt och sovgott!
Puss och kram/ Mickis



Winners and loosers


oj oj vad klockan sprang iväg, Victor kom och våldgäsatde mig så blev lite yazty spelande och så, och jag vaaaann! yeaaah jag är så bäst, gillar inte att förlora heller, om jag ska erkänna så är jag nog allt en lite dålig förlorare, är väl klart att man vill vinna ;) anyway tiden går så mycket fortare när man umgås med någon, knäppt det där.

Nehee nu tycker jag allt att det är dags för te och choklaaaaaaad, denna underbara choklad, tralalaaa. Fick veta att jag påverkade brorsan och pappa med min blogg förut, så fort dom läste att jag köpt choklad och satt och smaskade på det så hade dom åkt neråt och köpt det dom med, höhö.


Yatzy!

Detta spelat måste väl nästan alla spelat?
Men tror fan det var Mikael som aldrig spelat det? hur missar man det? haha


Nobody Knows


Jaaaa ni som känner mig vet ju att jag var ett extremt Darin fan, inte så extrem kanske för om man gämför med andra så var jag nog rätt så normal skulle jag tro ;) hehe. Hur som helst så är jag inget big fan längre, asså tycker han är grym och hur bra som helt, älskar ju hans röst osv men jag har blivit lite vuxen nu så det är inte så extremt som det var förr.

Hur som helst så släpper han en ny singel 10 Februari.
Ska bli spännande iaf. Nobody knows heter den.

Lite från texten ur låten, blir nog en dance låt typ.

Can you feel my heart
I can feel your speed
Faster every second
Dancing to the beat
What's love, nobody knows

Trapped in the fire I used to see in your eyes
Swallowing my pride struggling to stay alive
Your love, because of your love
I'm looking like power cause I know how to hide
The scars and the hours I pretend to be fine
Your love, because of your love



Dag 1- Bild på mig + 10 fakta om mig




1. Jag heter Mikaela och är född 1990.
2. Jag älskar djur, är verkligen besatt av lejon, tigrar leoparder, jaa alla fräna djur helt enkelt.
3. Min absoluta favoritfilm är Lejonkungen.
4. Musik är något jag älskar, kan inte leva utan det. Vem kan det egentligen?
5. Jag är en riktig godisråtta. Choklaaaad..
6. Jag gillar att umgås med vänner och vara ute och festa.
7. Mitt humör är inget att leka med, det går verkligen upp och ner..
8. Som person är jag snäll, omtänksam, knäpp, hjälpsam och rolig.
9. Jag har en lillebror och en storasyster och mamma och pappa såklart.
10. Jag gillar att shoppa (om det finns pengar såklart!)

........ inte väärldens roligaste fakta men lite kort där iaf.
ville inte skriva världens uppsats heller lixom.

Choklad, det är riktig kääärlek det!


Heeej på er!

Kom nyss hem ifrån jobbet, denna dagen gick så fort eftersom det bara var 5 timmar idag, bättre än inget jobb alls, right ;) Blev lite segt för vi var inne hela dagen eftersom det var så kallt ute så vi stannade inne och lekte istället, så då märker man verkligen vad lite frisk luft kan göra.

Pappsen var shysst och hämtade upp mig efter jobbet och skjutsade ner mig till willys så jag kunde handla och tur var väl det att jag hade skjuts hem för fick allt med mig två kassar med mat hehe det behövdes fyllas på med allt möjligt här hemma kände jag.

helt sjukt en marabou chokladkaka bara hoppade ner i min kundkorg ?!?! wtf lixom. Jag skojjar inte!!
såå får väl ta några bitar av den nu då................ ;)

denna bilden är KÄRLEK.



hahaa skämms inte heller för att erkänna att jag är en tjockis, hahaha


jöbbe jöbbe !


Godmorgon! Mår ni bra?

Såg precis att igår blev det nästan tre siffrigt tal på min statistik...bara en person ifrån ju!
som sagt så är det så roligt att det är så många som tittar in här. hihi.

Det funkade att säga att jag inte ville jobba igår för idag fick jag jobbaaaa, wieee. På sandtag hos mina små gullungar! 9.30-14.30 hur sköönt tid då? :D nehee nu måste jag fixa mig.

Lovar att vi hörs mer idag. Pusss på er!



ojoj vilken blondie jag var här dåååå ;)

Sovdags!


Nu är det dags att bädda ner sig, är allt lite tröttis nu faktikst. Nu hoppas vi på lite jobb imorgon, håll tummarna för mig!! Fast när jag vill jobba så får jag aldrig jobba så kanske ska säga att jag verkligen inte vill jobba istället?! haha fast då ljuger jag ju bara och ljuga ska man inte göra, något jag har svååårt för bättre och vara rak och ärlig! Gud vad jag ska börja babbla om allt och inget hela tiden, har ni märkt det?? haha.

Godnatt med er, jag kommer sova gooott inatt tror jag :)

Puss och Kram/ Mickis





Vårig och härlig bild va? Lääängtar tills våren.

30 dagars listan.

Jahaaaa kära bloggläsare nu är det såhär att Emelie har fått för sig att jag ska göra denna listan.
Även Elin, Emelie och Hanna ska göra den såklart, vi sätter igång imorgon ! ;)

Så om ni vill lära känna mig så titta in på bloggen 30 dagar framöver vettja!

Dag 1 – Bild på mig+10 fakta om mig själv
Dag 2 - Mitt rum
Dag 3 – 3 saker du inte vet om mig
Dag 4 – Det fulaste jag har i garderoben
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 – Min familj
Dag 7 - Dåliga vanor
Dag 8 – Bloggar jag läser
Dag 9 - Mina favoritskor
Dag 10 – Bild på det jag köpte senast
Dag 11 – Detta irriterar mig
Dag 12 – Mina närmsat vänner
Dag 13 - Så här är jag på jobbet
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 – Min bakgrundsbild på datorn och varför
Dag 16 – I min väska finns
Dag 17 - Bästa resan
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 – Bild på min garderob
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 – Bild på sminket jag brukar använda
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 24 - Vad ska mina barn heta
Dag 25 – Detta drömde jag om inatt
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 – 2 roliga festminnen+bild
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 – Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Shiny happy people


Har haft två fina brudar här ikväll hos mig, mysigt. Jag pratar om Emelie och Elin, blev lite chips och te. Och stackars Elin som är så rädd för min katt, blev så rädd så hon spillde ut te över hela köksbordet, så till slut stängde hon in honom på toan så han fick sitta där så elin kunde slappna av...haha ;) Det blev iaf en hel del snack, dom kom vid halv åtta och helt plötsligt så var klockan 21.45, herreguud vad tiden går fort när man sitter och umgås med fina vänner.

Hittade fina bilder på brudarna iaf! Ni är bäääst. Tack för att ni finns! <3



Borta bra men hemma bäst.


Heeeej alla mina faaaaaans , nu är jag hemma ;)

Gick kanon på jobbet idag iaf, skönt att jobba tycker jag allt. Men lite småjobbigt eftersom jag var så irriterad.
På rasten kröp sig ångesten fram igen så satt jag nästan där med gråten i halsen och ville bara hem, fy.
Men var bara att bita ihop och se glad och lycklig ut, sånt är livet.

Blev en 30 minutare i solariumet när jag slutade jobbet, så sköönt det var, behövdes för både kropp och själ!
Bara jag som lyckas somna till i solariumet? Bevis på att det är så undeerbart skönt, höhö.

Nu blir det att stoppa i sig lite rejäl mat, men tror dock att jag misslyckades med spenaten, typiskt.
Ska alltså käka fisk, potatis och spenat...en av mina favvorätter! mumms.


bild från gooogle.

Världen är sjuk.

Här är en grej som verkligen är helt sjukt. Ja ni ser ju bara bilden.

Är det inte lite värre och brutalt att våldta och mörda en människa än att fildela? Fattar inte vart världen är påväg, herregud. Det borde vara tvärt om med deras straff!

Vad tycker ni om detta? Skulle tro att dom flesta håller med mig....eller?



Every Teardrop Is A Waterfall


Sjukt bara vad ett samtal kan göra en på för humör......... nu känner jag mig bara sur, arg och ledsen.
Men jaaa sen har vi ju käänsliga Mickis här med, mitt humör är inget att leka med precis.

Det är så tråkigt att vara vuxen, det suuuger verkligen ibland medans ibland så är det awesome.
Trött på alla ansvar och bekymmer :( usch. Känns som hela min värld rasar samman asså.
Livet är verkligen inte lätt nån stans...



Underbara Måndag.


Godmorgon!

Gud så sköönt jag sov inatt, vaknade av alarmet kl 8 och var pigg. Såg sen att jag fått sms om att jag var bokad idag för lite jobb 11-17.30 det blir ju kanoners det! Skönt att vara uppe så mycket innan i tid, så hinner ringa lite ärenden hit och dit och ja ingeeen stress innan jobbet, skönt.

Funderar på att kanske ta en sväng till solariumet efter jobbet, men vi får se om jag känner för det då.
Är ju såå jäkla blek ju och det gillar jag verkligen inte, fy!

Annars får jag väl smörja in mig med lite brun utan sol, hehe.
Denna produkten från Dove är jäkligt bra faktikst, har den hemma men använder den inte.
Har lite svårt för hur den doftar, men vad jag minns så blir det ett jättefint resultat.





Watching The Stars


Jahaa då har man kollat klart på Wallander, är ju rätt bra och spännande program. Förr tittade jag aldrig på sånna där program, inte Beck heller men har nu kommit fram till att jag tycker dom är rätt bra. Är inte så mycket för att sitt och glo på tv, har sällan något jag följer, det har väl varit Idol kanske. Men när man bodde hemma så satt ju syrran och glodde på tv alltid kändes det som, haha följde varenda jäkla serie som gick typ, höhö.

Har ni sett att det ska börja en ny komediserie på 4an på söndagar?

Kontoret heter den, är nog typisk mickis-humor skulle jag tro, björn gustavsson och henrik dorsin är ju med, dom är ju roooowliga. Så det ska jag inte missa, missa inte det ni heller! ;) så får vi se om det är hiss eller diss.





Ska kolla lite tv och lyssna musik nu innan jag går och lägger mig. Så får vi se om det blir jobb imorgon!
Vi hörs imorgon kära läsare! Sweet dreams ^^

Puss och Kram / Mickis

Snygga grejer !


Åhhh dom har allt fått in lite snygga grejer på Gina Tricot. nice nice.
Tycker dock att det är så tråkigt att dom flesta tröjorna är så korta..buhu.

Här är lite kläder som verkligen faller mig i smaken ;)
Vill så gärna ha jeanskjortan men den är slut i min storlek tyvärr...snyft.


Temyyyys med tända ljuuus.


Åhhh det var så mummsigt med käk ute i Berg, potatisgratäng och snitzel, satt fint det för jag var svinhungrig, hade bara käkat macka till frulle idag juuuuuh. Dock behöver man väl inte äta överdrivet mycket om man bara sitter hemma och slöar men jag har nog allt bränt lite kalorier på att städa idag skulle jag tro? ;) haha

Vill fan börjaaa gymma snart och komma igång, men måste ju först skramla ihop pengar till ett jäävla gymkort...får väl smyga mig in på gymmet annars och strunta i betalningen några månader som jag gjorde förra året..höhö.

Nu blir det en kopp te och fortsätta titta på wallander...lite spännandeee juuu.

PUUUUSSSSSSSSSS!!!!! <3


Dagens Mickis.


Om ca en timme ska jag ut till Berg till min kära familj och äta lite mat. Viktor och Coco kommer med dit.
Alltid trevligt att sitta och äta med sina nära och kära, ska bli spännande och se om syrrans mage växt något mer, hihi.

Dagens Mickis ser ut såhääär. Gammal kär tröja från H&M ;)


Euphoria.


Guuud så himla bra Loreen var igår asså! Sitter och lyssnar på låten. grymt!
Säger bara det fyfan vilken röst hon har, himla vacker röst och hon är ju med så vacker.

Är det bara jag som tycker hon påminner lite om Pocahontas? ;)



Nu ska ni få veta en hemlis...


Har hållt på att städa i snart två timmar eller nått, lagt mig på knä i badrummet och skurat i alla hörn och kanter, städat det värsta iaf och sen städat lite i köket med, dammsugit och torkat golv, himla duktig jag är.

Men hörrni nu ska ni få vetaaaaaaa varför jag hållts med att städa så himla mycket.... joo för jag har hittat mig en lägenhet som jag har sagt att jag ska ha! yeeeeeej. Därför jag börjat lite smått med städningen så det inte blir så jääkla mycket grovgöra sen lixom. Så imorgon ringer jag och säger upp denna lägenheten!! Känns så jäävla underbaaart att äntligen få flytta ifrån smällgatan och mina drygaaaa grannar. Blir en etta iaf, tror den är ungefär lika stor som denna jag har nu fast lite bättre planlösning tycker jag allt.

Har jag tur så kan jag få flytta in nu till första mars, hoppas hoppas!! Och tror vi kunde fixa med så jag slipper betala dubbla hyror med eftersom dom bara vill bli av med mig här (inte hyresvärden men mina grannar!!) så det är ju bra för dubbla hyror har jag verkligen inte råd med!! fifan...


Tjenaaaare mannen!


Heej på er! vaknade kvart över elva idaaaaag för kom i säng vid typ halv fem, höhö.

Igårkväll blev en riiktigt bra kväll. Hade ju Emelie och Hanna här, vi käkade pizza och lite god efterrätt som jag hade fixat, vitt chokladmousse, det ni! Sen tittade vi ju på melodifestivalen såklaaart.

Vi bestämde oss sen för att dra vidare bort till Victor där öven brorsan och Kim var, så blev att umgås och chilla med dom baraaa. Vi kollade nån halvdålg drama/skräck film och spelade lite buzz. Jag Kim och bror stannade ända till typ 03.45 eller nått så blev att gå hem i -23 tyyp, fyfaaaan det var inte härligt kan jag ju säga! Mina lår var helt jäävla iskalla, kände dom knappt så kan ju säga att det var underbaaart att krypa ner i sängen sen ;)






fick egentligen inte lägga ut nån bild på brudarna...
men tyckte ni bara var för söööta på den här ju! <3


Rätt som gick till final!


YEEEEEEEEEEEES Dead By April gick vidare till globen, hur awesome är inte det då? yeeeeeeah.
Sen var det ju bra att Loreen gick vidare med, hon var ju med riktigt grym och vilken röst.
Satt och hejjade som fan på Dead by april och skreeek rakt ut då dom gick vidare, moahahah.

Annars så tyckte jag fan inte att några låtar var så bra, dååååligt vare.
Men som sagt helt rätt som gick vidare! Vad tyckte ni? Var det rätt?



Saturday night baby.

Hej på er!

Har haft en trevlig dag på staaan med mammi, blev mest att åka till ÖB, Rusta och lite sådär bara för att man inte gör det så ofta. Sen åkte vi till ikano en sväng, blev en snabbis där och tittade lite i affärerna, hittade mig inget vilket var väl tur eftersom jag inte har så mycket pengar just nu... mamma var även snäll och bjöd mig på en fika, hihi.

NU sitter jag och väntar på Emelie och Hanna, blir att käka pizza titta på melodifestivalen och ha det gött.
Hoppas att ni har en fin lördagskväll!! <3 Puss på er!

Ljuslyktorna, inte så bra bild. men snygga för endast 9kr styck!! snyggare irl ;)



Dead By April.


Snyggingaaaaaaaar säger jag bara! ;) raaauw

Klicka på bilden för att komma till deras senaste album, Incomparable.
Ni som också gillar Dead By April måste ju peppa lite med deras musik inför ikväll!


Linkööping here I comeeee..


Blir en liten tur till linköööping med mammsen. Blir väl mest att gå och titta, lite tidsfördriv sådär.
Skulle försöka att få en bra bild på dagens Mickis men gick inge vidare...

Såhär ser jag ut idag iaf, mina kära leopardleggings, rauuuw. Dom är lite varmare och tjockare med.
och såg just nu att allt kläder jag har idag är just från Gina Tricot, okej förutom min bh :P höhö.

Snart dags att åka! Höööööööörs, puss och kram och allt det där!



I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, its always the same.
I dont want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everythings ok.
Show me theres a way to beat the monster
save me, make it go away.



nääär jag går ner ..tralalalaaaa


God förmiddag får man väl ta och säga! ;)

Himla trevligt att det var så måååånga som läste min blogg igår!
När jag startade min blogg så trodde jag aldrig att jag skulle få så pass många läsare, så det är kul.
Sen trodde jag inte att det skulle vara min "grej" att blogga men det är roooowliiigt juuuh.

Sköönt det var att få sova ut idag utan att behöva ha någon tid att passa, det är underbart.
Har käkat frukost för en stund sen och funderar just nu på vad man ska hitta på idag ?
Ikväll ska jag se om det är någon som vill hålla mig sällskap och se melodifestivalen iaf..höhö

Neheee dags att hoppa in i duschen, mitt hår ser inte allt för fräääscht ut tycker jag!
ÄR ju alltid snyggast då det är nytvättat och luktar gooottttt, hihi


fluff fluff fluff <3

Kat Von D.

Kat Von D är så jääävla snygg! Älskar hennes tatueringear.
Skulle jag själv välja skulle jag med vilja ha massor med tattos, men måste spara pengar först.. :(
Jag tycker tatueringar är så fint, ja på alla! Fast vissa kanske passar bättre i det om man säger så.

Och ska det va så ska det vara någt större och inte så stort, men smaken är som baken.
Jag hoppas verkligen på att få göra min första tatuering iår iaf, vore ju hur nice som helst, hihi.

Ni måste hålla med om att Kat är snygger?







Mystery

Nu är jag hemma från Berg, vi käkade god kycklingpaj...mumms lyxig fredagsmat ju!
Sitter just nu och tittat på the voice, alla sjunger sååå fint så. Blir en myskväll hemma för mig själv,
det är rätt skönt ibland. Kan även tillägga att jag smaskar godis........ hahaha xD

Här kan ni provlyssna på Dead By Aprils låt som dom uppträder med imorgon i melodifestivalen.
Jag tycker iaf att den verkar awesomeeeeee ju. Vad tror ni?


Eye of the tigeeeeeeeer, rauuuw.


okeeej råkar bli lite tätt med inlägg här nu men vad gör det, höhö.
Ska snart ut till berg och käka, pappa ämtar upp mig som tur är så slipper jag gå i kylan.

Hade inget för mig så satt mig ner och fixade mina naglar, plockade fram mitt oranga nagelllak
som jag använt en gång kanske, så gjorde det lite från med svart på, tigeeeeeer juh...rauuw.
haha vi har sjungit så mycket om tigrar i träningsklassen så blev lite inspererad, hahah.

mahaha grymma va? ;)
skämms för övrigt som vanligt över mina korta naglar....


Såhär tror jag om Melodifestivalens bidrag..


Kom på att Melodifestivalen är ju imorgon 4 februari, måste nog titta.
Jag kollade in bidragen på SVT vilka som skulle vara med.

Här är artirsterna som kommer tävla imorgon:

Sean Banan: Han kommer uppträda med en låt som heter "Sean den förste banan"
Jaa ni hur ju hur töntig titeln på låten är bara. Asså vad gör han i melodifestivalen?
nej nej det kommer inte bli mer än fel. Jag ser honom som ett stort jäkla skämt och tänker bara på
"kött fifaaaaaan" och "roooumpaaa" när jag ser honom.



Abalone Dots: Här är några brudar jag aldrig ens har hört talas om?! Har ni?
Dom har en svensk låt som heter "På väg" jaja vi får väl se om dom är bra eller ej.
Skulle tro att det inte är något jag faller i smaken för..



The Moniker: åhhh Daniel Danieeel, måste säga att jag gillar honom! Han var ju med i Idol 2010
Och om jag minns rätt så var han väl med i melo förra året med, med nån glad låt som hette oh my god?
I år deltar han med en låt som heter "I wnat to be Chris Isaak". Hur som helst så är han grym!



Afro Dite: Jahaa är inte så insatt i dom här brudarna heller vad dom har för musik men vet nån låt sådär.
"The boy can dance" heter deras bidrag. Ingen för mig detta heller tror jag inte..



Dead By April: åhhhhhhh dom gillar ju jag! Jag verkligen hoppas att dom har en superbra och cool låt.
Då tror jag att dom kan komma långt, lite rockigt ska det ju vara tycker jag ! "Mystery"heter deras låt.
Detta är något för mig och dom får jag inte missa, gör mig inte besviken nu grabbar!



Marie Senerholt: Kommer delta med en låt som, heter "salt and pepper" asså jaa låtens namn?
Kanske handlar om att inte salta och peppra maten för mycket eller nått, haha nerå.
Men marie är ingen favvoartirst för mig, lysstade på "I need a house" när jag var mindre...blä
Sen har jag inte hört så mycket från henne mer än att hon var tillsammans med Måns vet jag ju...haha



Thorsten Flick och revolutionsorkerstern: ehhh inte hört talas om? "Jag reser mig igen" heter bidraget.
Detta kanske alla pensionörer fastnar för? haha eller vi ungdomar med kanske, who knoows.



Loreen: Hon kommer jag ihåg var med i idol samma år som darin nästan 2004 asså.
om det är samma brud som jag tänker på? Rätta mig om jag har fel. Förra året var hon med i mello med.
Kommer ihåg att hon har en jättefin röst iaf. "Euphoria" heter låten.




Vilka/ vem tror ni det kommer gå bäst för imorgon?
Jag kommer hejja på Dead By April iaf, lääättttttt.


Goooooooowdiiis är gott


Heeeeeej! äntligen är fredagen här så underbart ju! ;)
Men fyheeelvete vad kallt det har varit idag, fryser verkligen ihjäl av att promenera!
Skönt som fan att dom har fixat mitt stora element här hemma, så nu är det varmt och skönt.

Jobbet gick som vanligt kanoon, har verkligen varit kul att vara i träningsklassen denna veckan.
Men jag får nog komma tillbaka när dom behöver fler vikarier, det sa dom iaf höhö.

Efter jobbet gick jag in en sväng på Willys och köpte mig lite goooowdis, gottegris asså!
Varit så onyttig så länge nu, bli inte förvånad om jag dyker upp i Biggest Looser snart, haha
Men idaaag äre ju fredag så då får man........... heheheheheh


mmm sura dödskallar, det ni! Ni ser jag gillar allt som har med dödskallar att göra, haha ;)

Inte okeeeeeeeeey


Hallåå där kött och blåbäääääär ! Hoppas ni mår bra?

Har jobbat idag som vanligt då i träningsklassen, det var äckligt segt att gå upp imorse så gick upp 30 min innan jag skulle gå typ så blev liite stressigt men har ju bara mig själv att skylla lixom. Dagen gick fort idag iaf, skönt och imorgooon är det fredag, hur skönt är inte det? wieeeee. Dock inga planer för helgen men kommer bli en lugn helg I guess, det behövs det med! Kan ju inte vara ute och supa varje helg..........elller? ;) tsss

Har druckit te och sådär nu iaf, kollat bloggar så nu väntar jag bara på att få tvätta 17-22, vill inteeeeeeeee juh, alla dessa måsten vore jag rik kunde en bara köpa nya underkläder och kläder istället för att tvätta, haha.

btw min näspiercing gör så jääääävla ont, har snytit mig massor så den är blivit grymt irriterad.
Kan knappt snyta mig normalt förns det ömmar som fan, inte okeeeeej, dumma den!


min första ring jag hade ;)
nu har jag ju en lite mindre silvrig..höhö

Jag fick finbesök !


Har haft Emelie här på besöök ikväll, treevligt. Inte setts sen i lördags ju...tss.
Alltid lika trevligt att träffa den bruden, uppdatera varandra om vad som hänt senaste dagarnaaa lixom.

Nu blir det bareee chill hela kvällen, ska försöka komma skapligt i säng för sovit dåligt senaste nätterna.
Går ju åt lite energi att jobba i träningsklassen med..hehe. Jaha inget mer att tillägga för tillfället..
vem vet kanske bloggar mer innan jag lägger mig om jag glömt skriva/nämna något viktigt, höhö. ;)

Ni måste väl hålla med om att vi är då två snygge brunetter?
okej okej emelies hår är faktiskt svart, men ändå mitt är la nästan det med...xD


Bilden snodde jag av Hanna..


Bra Hårprodukt.


Satt här och fröööös som jag vet inte vad så hoppade in i duschen och tog men en lååång varm, härlig dusch. Min nya hårinpackning som jag köpt är fan rätt bra, har använt den två gånger nu och tycker håret blir lite bättre, är märket gliss iaf, tycker det är bra märke, funkar på mitt hår iaf. Använder just nu både shampoot, balsamet och hårinpackningen.

denna köpte jag, är den nyaste.. ;)





Onsdag. (tråkig rubrik men men)


Heeeej på er! :)

Nu är jag hemma från jobbet och sådär! har ju fikat med mamma och tittat lägenhet med.
Slutade 14 ca och är hemma fyraaaa typ. Lägenheten vi tittade på var helt okej faktiskt,
är väl tapeter och så som behöver bytas, så nu har jag något att tänka på iaf, om jag ska ha den eller ej.
Vad som är väl bättre än att bo här med en granne som misshandlat en, right? ;)

mhmmmmmmm lite gofika på sandelius..



Godmorgon alla glada!

Godmooorgon!

Snacka om att sängeen var hur skön och varm som helst när jag gick upp, varför ska det alltid vara så för? den är inte alls lika skön när man är ledig och har sovmorgon ju. Sitter och käkar frulle nu och ska iväg om en kvart, ska möta upp Elin så går vi tillsammans till jobbet, trevligt med sällskap!

Efter jobbet så ska jag neråt och möta upp mammi så ska vi ta en fika på sandelius och sen vid kl tre ska vi kolla en lägenhet på åsen till mig, hoppas den är kanooon!

Pusss på er! Ha en fin dag <3


RSS 2.0