Suger att vara sjuk

 
Åhh vad fan ska man gå och bli sjuk för? :( tråkigaste som finns är fan att vara sjuk, usch. Kände mig inte alls bra på jobbet i onsdags men tänkte att jag kunde jobba torsdag ändå men när jag vaknade kände jag mig mer död än levande, typ 100 graders feber och snor i hela huvet..aee fyfan inge roligt! Så igår och idag har jag bara legat hemma och kurerat mig, knarkat panodil och nässpray i mängder.
 
Har ju iofs varit iväg i berg nu ikväll och ätit med mamma och pappa, äta mig frisk ;) haha. Men är det inte lite sjukt hur jävla mkt äckelsnor kroppen kan producera???? hahah fyfan 1000000 talas näsdukar har väl gått åt, jaa för er som vill ha den informationen ;) hehe
 
Nu blir det bara chill resten av kvällen framför datorn och tvn, kanske plockar fram min godispåse sen... har hört att man blir friskare fortare om man äter godis :D moahahah
 
bild från förra helgen, så jävla skönt med en lugn och myshelg nu bara!!!
 
 

Finaste

 
Utan dig vore jag ingenting.
 
<3
 
 

För resten av livet!

 
jorååååååååå så attt nu sitter den äntligen där på armen!! :D jag är så jävla nöjd och lycklig, jag älskar den redan så mycket!! helt kär haha. Tog ca 2 timmar att göra den. Gick verkligen jättebra, gjorde ju inte alls så pass ont, men det klart att vissa ställen kändes mer ;) Kommer väl säkert en hel del bilder på denna framöver då den är läkt, på bilden är den ju ändå ganska svullen och sådär.
 
Imorgon är det fredag, taggaaaaaaaaa. Blir jobb en kortis sen på kvällen blir det mys i berg. Längtat så mycket efter denna helg. och nu är den snart här. Kommer bli så jävla gryyyyyyyyyyym.
 
 
 

Sammanbrott x 1000

 
Nämen tjenareeeeeee, när ska jag blir bra på att skriva i min lilla blogg igen??? Nämner alltid att jag ska bli bätrre på det men narr det kommer nog aldrig att hända, tappat intresset lite fört tror jag! 
 
Tänkte berätta en grej som hände idag, fixade med handlning och grejer på förmiddagen gick hem och började att baka semlecupcakes som jag skulle bjuda familjen på tänkte jag. Står och fixar med de och dem blev såååå fina och så bra, var så nöjd så det skulle bli kul att bjuda på dem. Ställer in dem på en bricka i kylskåpet. Sen när jag ska ta fram dem straxt innan mina gäster kommer så vet jag inte vad jag gör tappar helt enkel brickjävel på nått jävla sätt, eller jaa muffinsen faller av rakt ner i golvet, PLASCH!!!!!!!! assåååååååååååååå mittt fucking jävla ryck jag fick?????? där ligger mina muffins som VAR så fina som ett jävla potatismos på golvet. fyyyy.
 
Mor o far fick helt enkelt köpa med lite grädde så jag kunde slänga ihop några lite fort då de kom, men assså nee detta var inte kul. kanske kul i efterhand för hur fan lyckas man?????? klumpiga människa. haha!

Anyway imorgon är det måndag sen tisdag och sen äntligen onsdag........LÄNGTAR så mycket!!!!!!!!! vill bara att mina två jobbdagar ska vara över typ nu nu nuuu!!! Får hoppas de går fort iaf. Men jaaa nu är det ju bara söndag än sålänge fast är ju redan kväll så att, haha den kommer att spenderas med grannen, käka lite pizza ihop och se nått på tv. trevlaaaaaaaans! :D hungrig som ett jävla as med!
 
Ha en fin söndagskväll! puss och heeeeeeeej
 
 

Sunday

 
Ännu en nykter och lugn helg för min del, inte varit ute någon helg i år, senaste var i sutet av november! 2014 blev det verkligen för mycket av det där. Faktiskt skönt att bara vara hemma eller göra annat på helgerna än att supa lixom. Men utgång lär det bli framöver snart iaf :D Då lär det nog bli roligt när man inte varit ute på länge!
 
Igår var jag i berg nästan hela dagen, men började dagen med att lägga mig i solariumet :D så skönt, behöver lite sol såhär års. Syrran med familj kom till berg på förmiddagen så blev att leka med fisan, vi byggde snögubbe och åkte pulka och lite sådär. Så avslutade vi kvällen med tacomys :D
 
Idag blir det nog att hänga lite med emelie, som vanligt haha :D Annars inget speciellt planerat. Hoppas på att jobb rullar in i veckan, har jobbat massor senaste tiden, känns helt underbart! Lär ju gå åt pengar nu då jag ska tatuera mig snart!!!!!! assåååååååå är så lycklig över detta att det äntligen blir av och det är inte långt kvar nu, endast 10 dagar!!!!!! :D åhhhhhhhhhhhhhhh. Lycklig tjej!
 
 
 

RSS 2.0