Bananpannkakor

 
Testade för första gången att göra mig bananpannkakor i eftermiddags till lite mellis, trodde att det skulle vara mer godare men var verkligen inget fel på det, med massa blåbär och hallon till var det mumms :) 
 
Hahah bara lagt upp på mat idag men det är gött!! ;) hehehäta bör man annars dör man!
 
 

Friday Im in lööve

 
Fredag! :D wieeeeeee alltid lika härligt så humöret är på tipptopp!
 
Imorse var jag och tränade, kändes mycket skönt eftersom jag inte tränade igår. Men fan vad min astma bråkar med mig, vet inte vad felet är men är ganska täppt i bröstet hela tiden senaste dagarna hoppas det inte är nån förkylning på gång bara. Anyway sprang/gick gick 1km på 7min 15sek asså ja jag vet inte så bra men kunde inte springa hela tiden riktigt eftersom jag knappt fick luft. men nu har jag ju något att tävla med att förbättre denna tiden hela tiden även om det fan är en eller två sekunder så är det ju bättre. Körde sen lite armar och axlar sen gick jag heeeeeem igen.
 
Käkade ju en suerdupergod lunch idag, lax sallad och egengjort romsås på kesella, fyfan vad gott det var!! Extra gott när man har tränat också tycker jag hehe. Vem sa att nyttigt och hälsosam mat är äcklig lixom? ;) hehe
 
 

Bra torsdag detta

 
Tjenareeeeee, asså fyfan vilken natt, haft sån astma att jag knappt kunnat sova eller andas för den delen :( Och min astmamedecin är ju slut usch vaknade tidigt vid halv sex och hade fortfarande svårt för att andas, konstigt att det blir sådär ibland av inget alls lixom, fy vidrigt. kanske måste fixa medecin... är ju bra att kunna andas iofs!
 
Anyway har ju varit i storstaden idag med emelie, shoppat litegrann :) Några grejer blev det iaf spetstoppen på gina och sen en tröja för 49spänn bare, billigt billigt. Sen var jag tvungen att köpa ny mascara, inte det billigaste heller men måste ju vara fin så att, inte så fin utan :( Shoppade även två par trosor på rean whoop whoop. Sen har jag hälsat på i sturefors och käkat där med, trevligt. Bra dag :)
 
Känner att jag ätit alldeles för dålig mat idag, känner mig tjock och dåligt för jag inte gått till gymmet men har inte hunnit ju :( Blir imorgon förmiddag och lördag jag får dra dit helt enkelt.
 
 
 
 

Work for it.

 
Nämeeeen lillördag redan, veckorna går fort, snart helg whooop! :) I förmiddags körde jag gymmet som vanligt men bare kondition idag ca 50 min på löpbandet blev det, bra jobbat mickis!! haha när jag skulle gå hem ba "Vaa körde DU ett kort pass idag?" haha kan ju inte stå och köra massa styrka hela tiden , musklerna måste ju få vila eller ja inte för jag har så mkt muskler, vafan musler har väl alla men inga att skryta med här va ;) haha
 
Hopp annars nu i förmiddag har jag hunnit med att färga håret, så skönt när utväxten är borta. Sen har jag fixat lunch, diskat, duschat och städat hos lille vincent. Visst fan är jag hurtig? ;) 
 
Glad efter dagens träningpass såklart!!
 
 

Tacobiffar!!

 
Har ju sämst ideér när det gäller bra mat, men hittade ett recept på tacobiffar med mosad avokado och sallad till det. Måste ju vara en helt okej nyttig middag ändå, gott var det iaf. Men asså så grymt svårt med biffar dom blev sjukt tjocka och fick steka dom i hundra år för att de inte skulle bli råa innuti lixom :/ Därav blev dom liite lite torra för min smak. 
 
 

Tisdag

 
Tjaaaa, behöver jag säga hur jag startat dagen? ;) hehee gymmet såklart, vad annars ? tsss. Idag gick det lite bättre, var inte lika opepp som jag var igår, kan vara att jag inte gillar måndagar och sådär vem fan gör det usch. Var nere på willys med mamma och storhandlade förut, fyfaaan lika tråkigt varje gång att lägga så pass mkt pengar på käk, men nu har jag köpt ganska mycket och bara bra grejer så nu klarar jag mig ett tag iaf :)
 
 
 

Do it today or you'll regret it tomorrow

 
Måndag igen då. Äsch fan snart fredag igen denna vecka ser jag fram emot träning träning och träning. haha som de andra tre veckorna har bestått av. Men idag var det riktigt jobbigt att gå ner till gymmet, kände mig inte alls peppe kände mig också bara så ful och tjock. Hatar att behöva visa mig bland folk då men vem fan bryr sig är ju bara jag som känner så, bara skita i det och köra på! Kände att jag kunde stått länge på löpbandet idag men ja tänkte ju köra armar och axlar och så med därför jag inte tog ut mig helt på löpbandet ;) Vägde mig idag och ett halvkilo verkar ha försvunnit haha men jag vetefan. Ska inte bli hjärntvättad och väga mig för mycket utan mer fokusera på hälsan, mår ju faktikst mycket bättre när jag tränar. Humöret är oftast på topp vilket är skönt :)
 
Så sant så. Känner mig oftast som en liten flåsande, svettande flodhäst på löpbandet men man måste ju börja någon stans för att komma någon stans, right? ;)
 
 

Älskade familj

 
Hej på er! :) Hoppas ni haft en bra söndag eller fortfarande har hehe. Själv så har jag varit ute i berg och umgåtts med familjen, förmiddags bjöds det på fika från syrran , bullar, assåååååå åhh tog ingen såklart :) stolt. Sen har man lekt lite med fisan, hon fick pärlor av mormor så det satt hon med ett tag och pillade. Jag var även snäll och lagade lunch, raggmunk blev det. När det blev dags för lovisa att sova så bestämde syrran jag och mamma för att gå bort till mormor så hon kunde somna i vagnen. Gud så sjukt kallt det var om mina små lår fyfaen dom är typ fortfarande kalla?! sjukt. Men var ändå skönt med en långtpromenad på ca sådär 45-50minuter. 
 
Att komma in i värmen hos mormor var det bästa ever haha. Vad hon hade hon köpt då?!?!? jooo semletårta assååå fyfan vad dåligt, jag gillar ju semlor så tänkte att nu kan jag väl inte stå emot men det gjorde jag! förvånad över mig själv men var inte spec sugen ändå..då är det bara onödigt. Blev istället mat för mig när jag kom hem nu, rester sen igår hade jag kvar så det satt förbannat fint ;) mumms!
 
 Två bilder från idag..
 
 
 

Tjejmiddag

 
Sådär jaaaaa då var all disk diskad, hur duktig??? hehe :) Har ju haft sandra och sofie över här ikväll på lite käk. Så himla mysigt det har varit, saknar verkligen att inte kunna ses så ofta. Anyway jag hade lagat en gratäng med fläskfile svamp och sådär i, var omtyckt som tur var, så hade vi sallad och potatisklyftor till det, mummsi. Så idag har jag riktigt syndat med "dålig" mat men men lördag kan man få unna sig något tycker jag. Käkade ju även efterrätt jag slängde ihop fuskchesecake med digistive och bär på det.. asså jag älskar det, det smakade underbart! Tack för en jättetrevligt och mysig kväll brudar, älskar er!! <3
 
Måste dela med mig av den här fuskcheesecaken bara för den är grymt god och lätt att göra.
 
200g philadelphiaost
1 1/2dl kondenserad mjölk
1 lime saft och skal från den
 
Vispa ihop alla sakerna med elvisp tills det blivit en tjockare slät smet.
smula sönder digestivekex i serveringskålar och i med smeten, toppa med valfria bär.
Servere direkt och njuuuuuut!
 
 

Fyfan vad jag är BRA!

 
Hallåå där kött och blåbääär ;) haha
 
Idag var jag så sjukt duktig och gick upp vid kl 8 för att sedan gå till gymmet kl 9! Hallååå vad fan har hänt med mig? hehe grejen är att jag börjar tycka det är roligt och jävligt skönt också såklart. Så idag körde jag bara löpbandet eller bara och bara stod allt där i ca45 minuter och svettades som en liten gris, nöffnöff. Kämpade på med att springa också, kände som jag orkade mycket längre idag eller det gjorde jag ju också. 6,3 km totalt blev det iaf. Denna vecka har jag alltså gått/sprungit nääästan 3mil sammanlagt, inte sådär jättetokigt ändå :) 
 
Måste fan ge mig själv lite beröm, jag är så grymt stolt över mig själv att jag tagit tag i detta nu. Trodde det skulle vara så mycket jobbigare att ta mig ner till gymmet men det går ju superbra för min del!! :) wiee. Och jag har inte ens haft min astmamedecin nu så när jag har den kommer jag pressa mig själv mycket mer och förhoppningsvis kunna springa längre tid. som sagt det är bara att kämpa på. Idag var jag fan helt genomsvett efter passet, tröjan var tillomed böt på ryggen, då har man jobbat hårt :D hihi
 
assååå varför blir man helt illröd i fejset för? fyfan kan säga att det är värre irl än bild ;) heheheheh
 

Mysfredag

 
Har haft en supermysig kväll med Emelie, var nere på ica och handlade till tacos sen hem till mig så slängde vi ihop käket fort som fan, hungriga som vi var ;) mmm smakade så förbannat bra! Nu står jag mig hela kvällen tror jag hehe. Köpte även popcornkärnor så vi var tvugna och poppa några haha har man ju inte gjort på år men det är ju så mycket nyttigare än micropop. Hällde iaf sjukt några på botten och ändå blev det en hel skål?!? haha lixom den där påsen kommer ju räcka i år för mig ;) tss. 
 
finns inte ord för hur mkt jag älskar denna människan <3
 
 

the stronger you are, the better you feel

 
Åhhhh idag är det fredag, känns alltid så himla bra! :) Var nere på gymmet i förmiddags kände mig inte sådär jättepepp på att gå dit men vet ju att det måste göras så var bara att gå ner dit VET ju att det alltid känns helt underbart efteråt så det är värt det. Blev exakt 43 minuter löpband, gick den mesta delen för kände att jag var helt slut idag, vet inte vad det var med mig men sen fan tog jag och spurtade upp mot slutet och sprang lite, kände mig stolt efteråt :) Körde sen lite styrka på det som vanligt. Förjävla stark jag börjar bli hehe ;)
 
Jag tänker mig att det är ungefär såhär jag ser ut till sommaren, hahahaha In my dreaaaaaams! Nejdå jag är inte ute efter att bli en tunnis eller muskelknutte, vill ju bara må bättre och kunna acceptera min kropp och då vet jag att 15-20 kg måste bort. Vet att det kommer ta tid men bara kämpa på!! :D
 
 

Shoppingsugen!

 
Fan jag har inte shoppat på evigheter känns det som, får bli stan nästa vecka och se om man hittar något kul. Kan tänka mig alla dom här grejerna faktiskt, känner ni att köpa en present till mig så ser ni vart kläderna finns och pris ;) hehe
 
Ja jag gillar svart.... hehe
 
 

Let's dream away from here tonight

 
Gokväller gött fölk!! :D
 
Idag har jag haft vilodag från träningen, haha kändes skönt för jag har sån jäkla träningsvärki låren och i magen haha fyfan. Magen är värst, brukar sällan träna magen så därför den grymma värken I guess men ändå lite skönt...sålänge jag inte får något skrattanfall haha ;) Imorgon förmiddag så blir det ett gympass igen iaf, wieee blir skönt det! 
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, handlat lite käk tills helgen då mina saknade brudar sofie och sandra kommer hit, var evigheter sen det bara var vi tre som sågs, lär bli mycket snack, längtaaar. Imorgonkväll får jag sällskap också, fast av emelie så blir käk ihop med. Så skönt att ha lite planerat på helgerna, men fan vad jag längtar till fest, riktigt festsugen! ;) och ändå så var det bara två veckor sen man festade sist haha, dåligt.
 
Ska för övrigt bli jäkla skönt att lägga sig ikväll, nybäddad säng myyyys! hihi
Ha det fint! pusss hej och godnatt
 

Dagens Mickis

 
aeeeeee så jävla ball man kan va, right? ;) haha
 
 
 

Vill se resultat!

 
Har haft Emelie över här ikväll på lite kvällsmys, drack te och snackade om livet bare ;) Som vanligt! men timmarna bara springer iväg lika fort som alltid såfort man får lite sällskap, hehe. Är ju så grymt sällskapssjuk så det finns inte, hatar ju verkligen att sitta hemma på kvällarna tiden går sjukt segt och jag blir så himla rastlös, tips på vad man kan hitta på? Finns ju inte sådär överdrivet mycket ju har ju iaf börjar träna och fått in det som rutin vilket är skönt, en liten ny hobby ;) haha
 
På tal om träning och sådär, är ju inne påmin tredje vecka nu och det har fan gått riktigt bra, bättre än vad jag trodde blir ju lätt att man tröttnar men nu är det lite roligt istället, skönt att komma hemifrån bara och sen att man gör nytta samtidigt är ju bara awesome :) Hoppas hoppas jag ser resultat snart men antar jag måste vara riktigt hård med mat och grejer då, käkar ju inget gott i veckorna iaf och försöker med helt okej mat man borde ju kunna gå ner i vikt om man käkar vettig husmanskost också fast i mindre mängder såklart. 
 
Vill så gärna gå ner i vikt för vet att jag skulle må så mycket bättre, lixom se sig själv i spegeln och kunna tycka att man ser helt okej ut. Just nu känner jag mig bara som en riktigt tjockis, ja även att jag rör på mig! Visst känns ju lite bättre och vet att jag inte kan få magrutor efter tre veckor men skulle vara kul med resultat som sagt. Ja ja jag får verkligen inte ge upp nu, det kommer jag inte göra! Heja heja
 
 
 
 

Soo Billy style ;)

 
hahaahhaha dog lite på denna, kunda lika gärna varit Billy.. tss
 
 

Just did it

Hej på er!
 
Tänkte ju faktikst köra vilodag idag men när jag vaknade kände jag att lite träning skulle sitta fint ;) haha så bestämde med jaquelinn att vi skulle mötas där nere så vi körde lite bänk ihop och lite övningar för magen, fan helt slut i benen var jag när jag var klar med alla benövningar sen, fifan! Blev även kondition, löpbandet som jag börjar bli bra kompis med, lite iaf haha. Men fan vad jag vill bara kunna stå och springa lääänge, det lär dröja ett tag innan jag får upp den kondisen hahah flåååås flåååås. Inte lätt att vara tjockis alla gånger ;) hehe
 
 

Vill ha

 
Assååå fan vad jag vill ha dessa skor, nu nu nuuuuuuuuu!! Är verkligen kär på riktigt. Mina skor jag har nu är fan inte de bästa i världen men de duger väl! Men grejen är att de börjar redan bli nötta vid hälen och får ju lättare skoskav då, kör ju alltid med kirurgtejt på hälarna för att det ska linda skoskavet men ändå så lyckas jag få det, dock inte så farligt men gör ju ändå ont. Vill inte att nått jävla skoskav ska förstöra min träning lixom. Det suger att vara fattig och inte kunna köpa det man behöver faktikst men en dag får jag väl ett jobb och då kan jag lova att dessa nikeskor är mina :D Gillar verkligen nikes träningskläder, riktigt snygga finns det! 
 
 

Stark, Starkare, Mickis

 
Tjabba tjena hallååååå! ;)
 
Gick upp runt halv nio idag käkade lite frulle, ägg som vanligt, asså löskokta ägg är ju att dö för så jävla gott!! Förr hatade jag ägg men nu gillar jag det verkligen! Blev sen att hoppa i träningskläderna och gå ner till gymmet. Började som vanligt med löpbandet idag gick det ganska bra brände 400kalorier iaf, alltid nått hehe sen körde jag lite styrka på det armar och axlar. Fick höra från en gubbe att jag såg stark ut, jaaa kanske det ;) haha sen är det ju skillnad på att se stark ut och att vara stark.....heheh men lite stark är jag. tss
 
Mamma har varit över här på lite mysfika när jag kom hem från gymmet, och då pratar vi inte kakbuffé assååå, utan lite nyttigare alternativ. Behöver ju inte vara bullar och kakor då det är fika faktiskt. En brödbit med keso och gurka kan jag säga satt fint efter gymmet, mummsi!!
 
 

Sjuka människor..

 
Gokväller satt och kollade på outsiderns på 5an förut, så sjuka människor det finns då! En kille som har sjukt många piercingar i ansiktet och över hela kroppen (200st!!) asså det är inte snyggt någon stans och kan ju inte vara sådär superbekvämt heller, lixom någon måtta kan det ju vara. Jag tycker det är supersnyggt med piercingar men ja man behöver ju inte överdriva, men smaken är ju som baken! ;) Vet inte varför man gör så mot sig själv, det enda man får är ju konstiga blickar såklart men det är ju inte så konstigt..
 
Även en gubbe som bara lever på frukt?? man ba okeeeej hur fan mår han då kan man tro? Fatta vad mycket god mat han missar haha. Sen att han får för sig att fötterna domnar bort om han ätit kyckling osv. herregud så sjukt. Hur kan man få för sig om sånna här saker? Jag skulle avlida om jag skulle leva på frukt, skulle ju bara kunna äta banan vindruvor och avokado eftersom jag inte tål så många frukter, ne inget för mig ;) kött ska det vara!!
 
Någon som tycker att detta är snyggt??


Ny vecka, nya tag!

 
Hejsan hejsan Hoppas allt är bra med er kära bloggläsare? ;) hehe. Själv har jag haft en bra helg men slutade lite mindre bra med att jag vaknade med jävla ont i ryggen i söndags, asså måste sträckt mig eller legat på något konstigt sätt. fy tanken var ju lixom att jag skulle gå till gymmet söndageftermiddag men så blev det ju inte, bara onödigt att ta ut sig när man har ont så gjorde nog rätt i att vila :)
 
Idag däremot så har jag varit nere på gymmet, whoop whoop! Tänkte att jag skulle vara där nere runt halv tio men jag vaknade visst då haha så blev lite stressigt med frulle och sen ner innan dom stängde, men blev ju iaf 50min på löpbandet idag sprang jag hela tiden.........haha in my dreams såklart, knappast att jag gjordet det men skönt att stå och svettas så pass länge på bandet ;) Struntade i styrka idag eftersom ryggen fortfarande gör lite halvt ont så kör jag på imorgon istället. 
 
haha blir så charmigt röd i fejjan när man kör löpband som ni ser på bilderna ;)
 

Våga stå för vad du säger!

 
Har varit ute i berg i eftermiddag :) Gick först en sväng med mamma, syrran viktor och fisan, eller ja fisan sov i vagnen. Asså så sjukt kallt! Mina fötter och lår var ju isbitar sen när vi kom in :( usch! Jag som redan typ alltid är kall om fötterna även om jag är inne, usch nej nej vintern är inte riktigt min grej det! Nu sitter jag inne hos mig i värmen med tjocktröja och mjukisar, myyyys nu fryser jag inte iaf, eller bara om fötterna haha ;)
 
Fick ju en lite halvotrevlig kommentar här på bloggen igår eller inatt kl 3 ngt. Förstår inte varför man måste öppna sin käfft och vara anonym, stå för det du säger istället. Jag kommer inte ge upp och har aldrig gjort det innan heller så att. Du följer ju antagligen min blogg så du kan la slänga in en kommentar utan att vara anonym istället och våga stå för sånt du säger? :) För det du skrev var inte okej. Men visst som du också sa, att jag ska kämpa på. Kämpar på jävligt bra faktsikt whoop.
 
 

Believe

 
 

Heja Mickis!

 
Jaappp det var ju himla segt att gå upp imorse men den härliga morgonträningen väntade ju så var bara upp och hoppa, käka lite lätt frulle och bege sig ner till gymmet! Idag blev det ett bra pass, körde 40min på löpbandet, whooop whoop då kände jag att fan vas grym jag är, stod och snackade med en gubbe som också stod brevid och gick på löpbandet, han sa att om man går 40min eller mer så fortsätter kroppen att förbränna 24 timmar senare, haha jag har ingen koll så vetefan hur sant det är. skit samma hade ju bara tänkt att gå 30min men nu blev det 40 och jag var helt slut och genomsvett efteråt ;) fräääscht asså! Körde även lite ben idag också.
 
Snabbade mig hem och tog mig en snabbdusch sen kom emelie över på en köpp kaffe, mysimys :) Nu har jag fått i mig lite lunsch sallad och kyckling blev det. Mamma hör väl av sig närsom så ska jag ut till berg där även syrran och lilla fisan är så kommer vara där en stund i eftermiddag, kvällen vetefan vad den har att erbjuda, ensam hemma i söffan haha sad but true ;)
 
 

30kg bänk

 
Hemma för en stund sen efter ett väldigt bra pass på gymmetså jävla skönt det var att duscha, älskar den känslan nyduschad och nytränad, bra feeeling lixom haha ;) Anyway började med att köra löpbandet som vanligt idag stod jag ut ett ganska bra tag blev ca 5km löpning/gång. Känner att såfort jag börjar springa täppar det lätt till i luftrören så bäst att lyssna på kroppen så man inte står där o får andnöd o svimmar av haha, kan ju ha ganska lätt för att svimma nu förtiden :/ Sen var ju Philip där så vi körde lite bänk, assså idag tog man 30kg, kommer inte igåg hur många ggr jag orkade dock?! tror jag körde 35kg två ggr, hahah fan minnesförlust?!?! lite trött i huvudet här känner jag ;) hehe. Helt slut i armarna och kroppen, skönt. Imorgon blir det påt igen, kämpaaaa kämpaaaaaa!!
 
Ska bli förbannat gott att käka med mamma och pappa snart, mamma smsade att hon hade kålpudding i ugnen och självklart vill jag komma och käka det, jag står lixom aldrig och lagar det själv här hemma ;) haha. 
 
 
 

No excuses

 
Legat i sängen fan halva dagen....känner mig inte på topp och då pratar vi om humöret. Känner mig så jäka nedstämd, usch! Får hoppas att det blir bättre efter man varit på gymmet och gjort någon nytta. Var ju aldrig där igår så fick bli en vilodag. Har inte en jävla lust att gå ner dit idag känner för att ligga under täcket, men blir ju inte bättre av det. 
 
 
 
 

Tacopaj att dö för

 
Hallå där, hoppas ni haft en bra onsdag :) Själv så har man varit i stan med mamma som jag skrev tidigare idag. Jag shoppade inte eftersom jag är sååå sjukt fattig just nu men mamma shoppade på tyckte jag hehe. Käkade på cafe och kök, deras helt underbara tacopaj seriöst det är den godaste jag nånsin ätit, verkligen ett grymt tips ifall ni ska käka på stan ;) vi käkade runt kl ett och nu vid halv sju så är jag fortfarande inte hungrig. Ska iaf ta mig nån kesella sen med lite banan och musli.
 
Blev sen en sväng till sturefors, blev en köpp te där och sen gav vi oss ut en sväng med pulkan i snön, haha syrran ba Lovisa älskar att åka pulka men hela tiden då hon satt i pulkan ba "nej nej nej neej" hahah tror det är coco som mest vill åka pulka ;) tsss. Jag åkte puka förresten, syrran drog mig i deras stora, wieee vad roligt om en skulle skaffa sig en pulka och åka i en riktigt pulkabacke, sjukt kul ;) blir man aldrig för stor för! 
 
 

Linköping nästa

 
Nu blir det stan med mammi, ska även hälsa på syrran och fisan! ;) Mys, blir nog mycket bus idag.
 
 

Fadder

 
Hoppas att ni inte missade en resa för livet på tv4, jag blir verkligen så himla rörd. Kan inte fatta att människor har det så himla dåligt det är verkligen hemskt, får ont i magen. Får lixom ångest över att man själv kan sitta och klaga på sitt liv men jag har det verkligen sjukt bra gämfört med dom. Precis som Darin sa sånt här ska inte finnas det håller jag med om. Hemskt att barnen ska behöva arbeta och leva i en sån miljö och vissa inte ens få gå i skolan och uppfylla sina drömmar :( nä fy ögonen var inte torra efter det här programmet. När jag får mig ett jobb så tänker jag blir fadder. Tycker att om man har en stadig inkomst så kan man bli fadder, är ju 200kr i månaden och hur myket är det egentligen om man tänker efter. Det kan göra skillnad för ett barns liv där. Så bli fadder!
 
 
Klicka på bilden för att bli fadder.
 
 

Keep Calm And Smile

 
Gud jag har inte gjort allt för mycket vettigt sen man kom hem från gymmet, duschade och fixade mig och drog sen neråt med mamma och handlade lite :) Sen dess har jag bara chillat vid datorn och vid tvn. Börjar redan bli hungrig, känns verkligen att jag behöver mer energi då jag tränar. Så ikväll blir det grillad kyckling med lite sallad till tänkte jag, mumms. Ska försöka blir lite duktig med maten också, ett steg i taget hehe.
 
För övrigt så känner jag mig ganska glad sen jag började att träna, känns härligt. Är ju en härig känsla i kroppen då man går från gymmet och man känner sig stolt och duktig :)
 
 

En resa för livet

 
Glöm inte att titta på en resa för livet ikväll kl 21.00 på tv4. Jag kommer sitta bänkad framför tvn, dels för att Darin är med men även för att det verkligen är viktigt att se hur människor verkligen kan ha det, även om det är svårt att förstå.
 
 

Bra pass idag

 
Jag är så jävla grym. Var bara tvungen att säga det ;) Gick upp vid 8 imorse, gjorde mig lite frukost satt mig vid tvn och tittade på nyhetsmorgon, Darin var ju med hihi. Så blev en jäkla bra start på dagen. Drog sen på mig träningskläder och gick ner till gymmet! Åhhh blev så stolt över mig för orkade springa ganska länge idag, har ju mest gått de andra dagarna men idag blev det ännu mer svettigt och flåsigt hahah så skönt! Innan jag drog så tränade jag lite ben idag. Tyckte det blev ett bra pass. Kan ju säga att jag var nog yngst på gymmet idag, haha var jag och sen massa gammlingar men skönt det. Är ju inte sådär jättemånga unga på gymmet, inte dom tiderna jag har gått iaf ;)
 

Tipsa om bra mellanmål, tack!

 
Åhh är så jäkla sämst på att komma på bra och nyttiga mellanmål att ha tex.innan träning och efter. Idag innan jag drog till gymmet gjorde jag havregrynsgröt med hallon lite solroskärnor och naturell kesella på det, tänkte väl lite att kesellan skulle göra gröten mer ätbar (har ganska svårt för havregrynsgröt) men mjaeee blev inte så jäkla gott tyvärr, men ser ju ganska gott ut va? hehe. Men ska iaf börja köra på kesella och funlight ;)
 
Så snälla vore ganska grymt om ni tipsade mig om bra mellanmål? 
 
 

Bänkpress

 
Har precis fått i mig lite käk efter träningen. Potatis, fisk och spenat fick det bli, gottgott! Har ju fått lära mig att man blir stark av spenat och det behövs ju verkligen. Hade ju med mig Jaquelinn till gymmet idag, så vi passade på att prova att köra bänkpressen. Assåååå ja ni får garva men jag tog bara 25kg men det kommer att bli bättre, som ja sagt förr så måste man ju börja någonstans, kan ju inte räkna med att ta 100kg direkt ;) hehe
 
Så ja med andra ord så blev det mest att köra armar och axlar idag och sen löpbandet. Brukar ju kolla på vad jag bränner i kalorier på löpbandet så 350 blev det idag. Är ju bra men känner mig ändå så dålig och ur form tyvärr, vet ju att jag stått där och bränt runt 1000 kalorier förr och orkade springa en hel del, nu blir det mest att gå :( Förhoppningsvis blir det bättre med astmamedecinen sen.
 
 

Words

 
 

Måndag

 
Måndag igen då, blöööh :( Idag ställde jag klockan för jag tänkte träna förmiddag men asså jag kom verkligen inte upp från sängen så blev inte gymmet MEN ska ju dit sen såklart! ;) Har ju inte tränat varken lördag eller söndag så nu blir det mycket träning i veckan igen, hejja hejja! Känner mig dock ganska opepp idag men är ju bara att gå dit och göra lite nytta ändå! Hoppas på att man kan få med sig någon dit som kan peppa en.
 
Saknar verkligen sommaren, hatar denna snö som kommit nu och kylan :( fyyy! Får väl hoppas på att det inte blir en lång vinter för det pallar jag verkligen inte. Är nog inte ensam om att vilja ha vår och sommar ;)
 

Grym helg

 
Gokväll på er! 
 
Hann aldrig att blogga igår var ganska upptagen hela dagen, städade förmiddagen sen så drog jag till solariumet och tog mig en 20minutare, sköööönt! Efter det drog jag till brorsan och han bjussade på toast, satt himla fint det, blev sen att gå ner till mormor på en kaffe eftersom Lovisa, coco mamma och pappa var där med. Hann jag ju busa lite med fisan också hihi. 
 
Emelie kom till mig runt halv sex så då korkade vi upp vinet, haha fick plinga på hos grannen och be om öppnare till vinet, var ju kork på ems flaska och jag har fan inte kvar min sån öppnare, borta lixooom.Tur man har bra grannar ;) Hopp maten jag lagat var populär så jävla gött blev det. Vid åtta bestämde vi oss för att åka in till stan till jonte och kim och fortsätta dricka där, treeeevligt, hanni kom över också :D himla kul!
 
Drog sen ut, emelie och jag men inte på harrys, jävla vakt som tyckte emelie var för full, hon var inte fullare än vad vi brukar vara så den där jäkla vakten hade väl bara nått emot henne, ahh vetefan jag blev verkligen hur förbannad som helst, tur det gick över sen. Blev platens där vi hängde med Ola och christoffer hela kvällen, drack alkohol och dansade, whoooop whoop runt tre blev det fyllekäk på burger king, satt fint! Jävla bra kväll, tack alla!! <3
 
Blev typ inga bilder men här en bild på Kim och mig!
 
 

Fredagsmys

 
Har ikväll varit ute i berg på lite fredagsmyyys, vi käkade tacos till middag. Asså det smakade något så grymt bra idag, var himla sugen på det ;) Nu står jag mig nog hela kvällen, får hoppas på att inte sötsuget kommer...usch det är så jobbigt vill ju försöka sluta med sånt men hur lätt är det då? :( så sjukt sockerberoende, sjukt svag när det kommer till godsaker. Kommer ju inte bli en nyttig och bra helg då emelie kommer hit imorgon och vi ska sitta och dricka vin och grejer, ost och kex hahah men jag looovar er att det jag stoppar i mig kommer jag att dansa bort på harrys, whoop whoop! ska bli så kuuuul att gå ut imorn med min bästaste vän <3 hihi
 
mhmmmm tacos tacos, det godaste/viktigaste i tacosen måste vara majs och guacamole, asså hatade guacamole förut men nu älskar jag det, blir ingen riktig tacos utan det ;) Vad är viktigast i eran tacos??
 
 

Dont give up

 
haha naaaw!
 
 

Fredagsträning

 
och dåååå var fredagsträningen avklarad!! Stolt tjej som gick ifrån gymmet förut :D Ställde lixom klockan imorse för att ja gå upp och träna, jäkligt skönt att komma igång och få svettas lite. Blev löpbandet och sen styrka, lite armar och ben. haha bad om hjälp i en maskin då man ska presse vikter uppåt med benen jag vet inte vad den heter men vi kallar den benpress haha själva plattan väger 30kg och det kör ju jag hur enkelt som helst, jag ba du kan lägga på dom där vikterna kanske? Han ba "ehh varje vikt väger 25kg..?!" jag ba ja ja men jag är starkare än vad jag ser ut. så jaa först la han på en 25kg vikt och sen en till så jag tog 80kg i den där benpressen vilket han blev förvånad av, ser jag så svag ut? buhuu hahha xD stark tjockis! 
 
Nuuuu ska jag snart tvätta sen handla med mamma sen hem fortstta med tvätten och bara chilla innan det blir tacokväll ute i berg ikväll, asså jag längtar tills vi ska äta. Tacos in my heart <3333 haha
 
En svettig och slutkörd Mickis ;)
 

Hårsnack

 
Det där med att mitt hår är självlockigt eller mer åt det vågiga hållet kanske, det gillar jag verkligen inte ibland. Det ser mer slitet ut när det är lockigt tyvärr :( Plattar det ju nästan alltid när jag väl har det utsläppt vilket jag väääldigt sällan har för behöver verkligen klippa av mig en bit av håret. Det ligger aldrig som jag vill så blir uppsatt för det mesta vilket känns så tråkigt. Vill ju ha långt hår men såfort det blir lite långt så måste man klippa av det. Tror det vore lättare att spara till längre hår om det var tunnare, men ja nu ska jag väl inte klaga på att mitt hår är tjockt men det är fan inte så kul alltid. Alla verkar tro att det är såååå underbart att ha långt o tjockt hår, men icke det är den mesta tiden en mardröm ;) hahahha. eller så är det jag som är pefektionist på hur håret ska ligga för jag ska tycka det är snyggt. det här med hår kan man ju diskutera länge och prata om.. tss.
 
Har för övrigt haft mörkt hår i fan fyra år snart, sjukt. Tror det kommer bli så ett tag till för att vara blond känns inte som det passar in min stil jag har just nu, skulle förstöra så mycket men mitt drömfärg är ju att ha det en riktigt röd färg, åhhhhh skulle vara helt kär i mitt hår då. Måste skaffa det framöver!! :D  tror ni det skulle passa mig? Har ju haft väldigt mörkrött hår innan men tänkte mig att det skulle bli mer rödare än vad jag hade då isf.
 
 

Filmtips

 
Ikväll kl 23.00 går en sjukt grymt bra film på 4an. Law abiding citizen, har ni inte sett den så se den!!
Riktigt sevärd. Har själv sett den ett x antal gånger och lika bra varje gång! :)
 
 

Work for it

 
Stack till gymmet vid två då det öppnade, körde 10min på crosstrainern men asså det är verkligen inte min grej, tycker det ä tråkigt så bytte till löpbandet och stod där 30min. Blev mest att gå fort idag för när jag började springa så kändes det som tuttarna hoppade som fan hahahah nya sportbhn kanske inte var sådär jätteawesome att just springa i ;) hehe. vore så jävla skönt att inte ha tuttar när man tränar, bara jobbigt usch!! :( Anywaaay när jag hade kört klart där kom Anton lagom till gymmet så tvingae honom att visa mig lite övningar, tack för hjälpen, uppskattas!! Kommer bli så mycket roligare sen när man kan maskinerna och känner sig säker på attman gör rätt.
 
Med andra ord tyckte jag att det blev ett ganska bra pass idag, hejja mig! Var ju inte så pepp på att gå dit ensam men vad gör man inte , är ju bara för min skull jag gör detta så inga ursäkter!! ;) Blev duschen när jag kom hem och sen kom Emelie över på en kopp te, mys! inte setts sen nyår vafan! Fyllde på magen med lite gröt och en banan, men asså gröten??? den har man inte saknat men bara lära sig käka det igen haha.

Solat

 
Har precis varit iväg en sväng och solat lite, en 20minutare! var himla gött det! Kände mig så extremt blek och jag hatar verkligen det, fyfan känner sig sjukt ful då med men nu känner jag mig liiiite fräschare iaf ;) Ni tycker säkert att jag är himla fjantig med detta att vilja vara brun och tycka det är fult när man är blek men ja sån är jag... säger inte att det är fult när andra är bleka men just på mig själv, nää fy! haha
 
Blev himla glad när jag kom hem och kollade postlådan, då hade jag fått ett jättegulligt kort ifrån Lovisa, naaaw. Tänk att en sån liten sak kan få en på så bra humör :) 
 
 
 

Feeeeeejnt

 
Redan uppe i 6mm i örat nu,men känner redan att det är alldeles för litet, lixom gämför man med det andra som är 12mm så känns det fånigt, men blir att ha det såhär ett tag, blir nog att köpa lite töjningar framöver ;) hehe. Kommer ihåg när jag började töja första örat och då hade jag tänkt runt 8mm men det blev visst lite mer, tycker verkligen det är så snyggt!
 
Jag tycker allt att den lilla tunnel är ganska så söt ;)
 
 

Snyggast på gymmet ;)

 
Nämeeeeen tjaaa, kom hem för en stund sen från stan. Var först hos syrran och lekte med Lovisa, haha ritade lite och så :) Gud vad mammig hon börjar bli, hela tiden ba "mamma maammaa mammmaaaaaaa" så fjantig ;) Sen bärde det av till stan så nu har jag hittat mig nya träningskläder, det mesta på rean wieee, nu ser jag riktigt fram emot att gå till gymmet imorgon, fast leopardtightsen hade dom inte fått in ännu så fick bli en par nya svarta, mina som jag har börjar bli ganska slitna och bra att ha ngt att byta med :) Bra dag med andra ord, fått mycket vettiga saker gjort, hann ju fixa med att plocka ner julgrejerna på förmiddagen så nu är det mer finare här hemma höhö. Sen har djuren fått det fint nu ikväll också, himla duktig jag är! 
 
Det sämsta jag gjort idag var väl att köpa några godisbitar men äsch har ju inte börjat med vettig mat ännu ändå så att,en sak i taget annars kommer det inte funka! :))
 
Färgen på linnet vill inte överrens på bild det är mer korall i färgen och inte rosa ;)
 
 

Sexy

 
 

Dansar ut julen idag!

 
Godmorgon eller morgon är det väl inte nu men för mig är det det haha ;) Idag ska jag till jobbrummet, yeeeej jävligt gött att inte varit där på ca två tre veckor eftersom det varit jul, men idag måste en väl gå dit och söka lite jobb, yepp yepp. Efter det så ska mamma och jag åka in till stan, ska först till sturefors och hälsa på Lovisa, mysigt som alltid, se vad hon hittar på för bus idag ;) hehe. Ska sen in till stan och shoppa lite, ska titta efter träningskläder så man blir lite mer pepp på att träna, låter som en bra ide va? :D
 
Nu är det ju även så att julen är slut och då kommer man till det jobbiga och plocka ner alla grejer och så, blöööh inte lika roligt som att sätta upp ljusstakarna ;) Blir ju inte lika mysigt heller men kan ju inte vara jul här inne resten av året, skulle se dumt ut så det måste göras, ska börja plocka lite nu på förmiddagen :) Duktiga jag!!! hihihi
 
hejrååååå julen!!
 
 
 

Det där med kreativitet

 
Assåååå darins nya låt vet jag inte hur många gånger jag lyssnar på nu, kommer väl tröttna nån gång men jag tycker verkligen att den är sjukt bra! :D whooop. Har sen jag kom hem från gymmet varit helt trött och seg i huvudet, tror jag druckit alldeles för lite eller nått, vetefan. Men just nu känns det bättre iaf :) Sov ju tillomed en stund förut, fyfan lycka till att somna ikväll Mickiiiiis! 
 
Borde hitta på något kul tidsfördriv här hemma, förslag? Funderar på att dra fram mitt ritblock och börja rita lite, men jag vet ju hur dåligt mitt tålamod är och hur lite fantasi jag har, känner mig inte kreativ nån stans haha :P Blir så himla arg när det inte blir bra hahah så dåligt! Varför kan man inte vara född till att vara awesome på något? dah. Är ju precis lika dant med gitarren, går det inte så skiter jag i det hahah xD
 
 

Gymmet!

 
Var så jävla rastlös tidigare idag och sara jag och david hade bestämt för träning på gymmet ikväll. Men kände att jag klättrade på väggarna här hemma så tog mig i kragen och gick ner dit själv. Var fan bara jag och två grabbar där, sjukt lungt men det är ju gött. Körde iaf ca 30min på löpbandet, varvade med springa och att gå, känner ju att min kondition som jag hade är helt borta men det är ju bara att köra på, måste ju börja någon stans, rigth? ;) Känner mig lite som en flodhäst som står på bandet och svettas hahahh och typ illröd i fejset, så jävla sexigt whoop. Jahoppp anyway blev att köra lite ben med, dom få maskiner och övningar jag kan haha, tar ju även där ett tag och få in alla övningar och så man gör rätt på maskinerna, ganska dumt att träna fel :P
 
Nu jävlar ska jag inte ge upp med tränigen denna gång,då får ni slå mig, okej?? ;)
 
 

Grymma träningskläder

 
Något jag verkligen måste skaffa mig är nya träningskläder nu om man ska komma igång. Är ju faktikst mycket roligare att gå till gymmet om man har något snyggt att träna i med, håller ni med? :) 
 
Hittade dom här grejerna på stadiums hemsida, sjukt snygga! vore ju verkligen en passande outfit för mig på gymmet, jag som gillar leopardmönster haha :D ska nog allt ta och kika på tightsen iaf, ganska tråkigt att alltid ha ett par svarta brallor på sig ju!
 
 

En flicka som är stark!

 
Tjaaaa! Idag startade med dagen med lite frulle runt nio, vid tio var jag klar för att gå till gymmet men sara och david sov fortfarande, haha vafan lixom så jag drog ner ensam dit, så jävla bra gjort av mig!!! Dom kom ner senare så fick ju lite sällskap iaf ;) Körde iaf lite på löpbandet, sprang inte så mycket dock men ska väl komma igång med det framöver med, sen är det inte så lätt utan medecinen och köra på hårt, ska ju inte börja hårt på en gång heller så :) Blev lite styrka sen, körde armar idag. Hejja mig nu fan ska man bli stark! 
 
Har nu fixat mig och ska ut till berg och umgås och käka middag med familjen idag, ska bli gött med mat, känns som man är mer värd att käka mat när man tränat hahah, smakar bättre :D Men ja då vet ni ju att jag överlevede årets första träningsdag för min del, blir nog gymmet imorgon med och köra lite ben. whoop
 
 

Dream Away

 
Åhh blev allt lite lycklig när Darin la upp en nyskriven låt igår, lyssna på den! Riktigt bra! :D
 
Klicka på bilden för att komma till låten på spotify.
 
 

Imorgon, då jävlar....

 
Var ju tidigare idag borta hos sara och wilma och hälsade på, var mysigt. Wilma sov när jag kom så sara och jag passade på att se en film, ciao bella, assåå hade för mig att jag sett den och att den skulle vara helt okej bra men hur dålig?? fyfan den tittade vi inte ens klart på ;) Blev lite mys med wilmis sen när hon vaknat, stora tjejen nu ju, nu har hon lärt sig att sitta också, kunde hon inte sist jag var där.
 
När jag kom hem slänge jag ihop lite raggmunk rill middag, när jag väl står och river potatisen så råkar jag riva på tummen, assååå aaaaj blev dock inte så farligt men det gjorde ju ont :( buhuu tyck synd om mig! Annars ikväll har jag bara tagit det lungt och chillat framför datorn och tvn, slappt värre! Men imorgon blir det ändring på mitt liv, sara jag och david ska till gymmet!!!!!! Whoooop ska fan bli jävla gött att komma igång nu! Det behövs verkligen så jävla slö jag varit senaste månaderna....usch!
 
hör ni inget ifrån mig imorgon typ så betyder det att jag avlidit på löpbandet på gymmet hahahhaha.
 
Här har ni gullisen wilma idag <3
 

Bekvämt?

 
Min kisse kan man verkligen hitta vart som helst, han har sina konstiga sovplatser. Men handdukshängaren i baddrummet är en favorit, jag kan verkligen inte föstå hur det kan vara skönt att sova där på? Lixom hur bekvämt ser det ut? haha han kan iaf ligga där i timmar... 
 
 

Söndag.

 
Mörn mörn!
 
Vad gött det är att vakna upp hemma i sin gosiga säng på en söndag och inte vara bakis eller nått haha men är ju ändå oftast värt det ;) Får se till att hitta på något festligt nästa helg eftersom denna helgen verkligen sög för min del.. men men alla helger kan väl inte vara en fest lixom.
 
Har precis städat lite grann och grejat och nu tagit mig en dusch, gött som faaaan. Ska bort till Sara och Wilma idag och hälsa på dom, var ett bra tag sen inte hunnit att träffas nu vid jul och så. Ska bli riktigt mysigt, blir ju inte förvånad om wilma går nu eller nått, haha nejdåå det gör hon ju knappast men ja kan tänka mig att hon hunnit växa på dom här tre- fyra veckorna sen vi sist sågs :) 
 
Ha en bra dag! puss heeeeeejs
 
 

4 januari

 
Idag hade jag inte ett skit planerat, till att börja med så sov jag fan till halv elva, yeeej. Slängde iväg ett sms till Sofie så bestämde vi för att ses på stan, hon jag och pelle. Så mötte upp dom på stan, kikade lite kläder en snabbis och sen så satt vi oss och tog en kaffe och snackade strunt :) trevligt! Hoppade sen på bussen hem till åtvid igen. 
 
Att åka buss är förjävla skönt men det är just då man sitter och tänker på allt mellan himmel och jord. Idag hade jag en känsla av att bara känna mig så jävla ensam, kan känna mig så världelös. Känns som jag föralltid i mitt liv kommer vara ensam, hur kul är det att komma hem till en tom lägenhet ingen att krama om eller bara prata med. så less på detta. vissa perioder är värre än andra. Undrar vad det är för fel på mig? Helgerna är fan värst, alla sitter hemma med sin familj, pojkvän barn och hus och myser och har varann och verkligen ingen tid för sina vänner längre, så jävla tråkigt att alla är så sjukt vuxna redan. skitsamma. Kan ju bara undra när det ska vända något för mig, när ska jag få vara lycklig? för just nu känner jag ingen lycka alls faktikst. Vill bara må bra och vara lycklig! men hur lätt är det? Visst känner jag lycka och glädje över att ha min familj och vänner men jag saknar verkligen att ha någon vid min sida.
 
och ja det är minst lika okej att vara ledsen ibland precis som att vara lycklig. Det är ju bara det att det känns som att man blir sedd som en sämre person om man är lite olycklig? det är bara mänsklig , eller hur? och jag väljer att uttrycka mina känslor i min blogg ibland. upp till er att läsa den eller inte. 
 
 

Mitt 2013 i frågor

 
Vi kör väl på några frågor om året som gått ;)

Hur har ditt 2013 varit?
I stort sett ganska okej, hade väl hoppats på ett bättre år men det blir inte alltid som man vill.

Blev du kär i år?
Nej, det här med kärlek har man väl nästan gett upp vid det här laget :P

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar såklart att jag hade gått in mer för träning och käkat nyttigare kost. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Hängt lite mindre vid facebook kanske haha

Vem har du umgåts med mest?
Mitt kära kompisgäng, Emelie, Hanna Jonathan och Kim! många roliga minnen ihop :)

Bästa minnet från 2012?
Måste nog vara Ems och min lilla minisemester i Västervik i sommras ;)

Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
Mindre mage och lår, jobb, körkort och pojkvän.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vill säga gladare men jag är osäker, något mittemellan 

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Har nog varit mest partykvällar för min del, hehehe

Vem/Vilka saknade du?
Saknat att umgås med Sandra och Sofie..

Största misstaget?
Det tänker jag inte berätta här..

Tror du att år 2014 kommer blir bättre?
LÄTT! det måste det bli, kan väl vara mitt år för en gång skull nu kan man tycka!

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Måste ju säga att min gullunge Lovisa gör mig riktigt glad och även min familj och vänner!

Hur många kysste du?
Men snälla, vem fan räknar? ;) 

Har du några löften inför år 2014?
Som alla andra år, träna och gå ner i vikt. heja heja!

Har du haft ett förhållande under 2013?
Nej men man hade ju önskat!

Hur skulle du beskriva din stil 2013?
ganska tuff ;)

Vart reste du nånstans?
Linköping, västervik... jäkligt spännande!

Vad ser du mest framemot med år 2013?
Ser fram emot att börja träna och forhoppningsvis och att få ett jobb!! ;)

 

orkar inte skriva någon bra rubrik

 
Fredag idag dårååå, whoop trevligt trevligt :) Har varit nere på willys med mamma och storhandlat, så nu ekar det inte lika mkti kylen här hemma. Asså hatar att lägga pengar på mat, fyfan :( man vill ju hellre lägga pengar på roligare saker, tror ni håller med mig ;) hehe. 
 
Tvättar idag med, hade sjukt mycket handdukar och lakan o grejer som jag lagt på hög så tog tag i det nu ;) jävla duktigt! Hopp blir annars en chill fredag idag, har inget planerat med någon tyvärr men men blir väl att sitta hemma och gosa med katten, eller blir väl mer att bråka med honom ;) hahaaaaaaaa. mjau.
 
åhhh så sugen på utgång egentligen men får väl spara det till typ nästa helg eller nått. Alltid kul att dra till harrys och skaka rumpa med vännerna! :D whoooop. 
 
 

2014

 
GOTT NYTT ÅR!!! 
Hoppas att ni haft en bra start på det nya året, några nyårslöften? ;)
 
välkommen är 2014, får hoppas på att detta kommer att bli ett bra år för mig på många olika sätt :) Blir väl vad man gör det till lite också antar jag. Nyårafton firades med emelie, robin och martin. vi var hemma hos mig och käkade middag ihop och hade det trevligt, drog sen till en fest hann vara där i fem minuter tills dom skulle gå till den dä jjäkla bron vid tolvslaget, så ja blev ju att vi också hamnade där. Så hängde där ett tag innan vi drog hem till mig och soooov, tre pers i min lille 120säng, det går ju det med men förbannat trångt haha ;)
 
Idag har man varit inne på mellandagsrean med mamma, fyndade en fin kofta, linne och trosor på gina :) Sen hittade jag mig äntligen en ny fin bh, jaaa det är förbannat svårt att hitta snygga bhar i min storlek :( hatar det så himla tråkigt tycker jag. Tog oss en sväng förbi sturefors och hälsade på Lovisa med, himla go hon är den där gullungen hon fick en superglittrig fulfrän fågel av mamma som hon bara älskade jag, jag fick inte ens ta den ifrån henne och titta på den, jag tog den till slut ifrån henne och hon blev helt förtvivlad och arg och ba "nej nej nej nej neej!!" och brast ut i gråt hahah vilket humör ;) 
 
 

RSS 2.0