Min största idol och förebild, Darin Zanyar.

 
Åhhh himla härligt det var att se Darin i tv rutan ikväll, gjorde min dag det! Han är så jävla fin och hur grym som helst, fick ju verkligen igång hela allsång juh!

Kommer verkligen aldrig att släppa Darin, han har betydd så himla mycket för mig, det är något sjukt hur en person man inte känner kan göra så himla stor inverkan på ens liv. Visst jag har fått tagit så jävla mycket skit för att jag varit ett Darin-fan, blivit kallad fjortis och blivit nästan vad jag skulle kunna säga mobbad för det. För att jag gillar musik och har en stor idol så blir man retad för det? För att Darin är så himla söt så blir han kallad för bög? hur sjukt är det inte. Jag blir så trött på folk som trycker ner männsikor som har stora idoler, vad är felet med det?

Många har nog haft en fas i livet då man har en tonårsidol, och visst det kanske går lite till överdrift men vet ni hur lyckig darin gjorde mig? och allt folk omkring Darin, fick en jättefin vän, Josefin som var min bästis ett tag, vi hade så himla kul och åkte och tittade på Darin tillsammans och träffade andra darin fan. Glömmer aldrig den där känslan av att få se eller träffa honom, total lycka, fattar inte hur en person kan göra en så lycklig? han gjorde mig lycklig iaf. Han var verkligen en förebild för mig, kommer ihåg att jag skulle få tandställning då och darin hade ju det så då tyckte jag att det inte var lika hemskt längre.

Jag är sjukt stolt över mig själv att jag inte tagit någon skit av personer som tryckt ner mig för att jag var så stort fan, jag döljde det inte heller utan i mitt skåp i högstadiet satt bilder och posters på darin, hade darin tröjor till skolan och armband där det stod Darin på. Tror inte att det är alla som kan stå på sig så mkt som jag gjorde! Hur som helst, musik är jävligt viktigt och skitsamma vad man lyssnar på, det visar inte vad man är för person, jag vet coola killar som kan lyssna på celine dion , är man bög för det? nej knappast. Stå på er där ute och skit i andra personers åsiker! Gör det du vill och mår bra av , det blir bäst så! 
 
Darin kommer alltid att vara en av mina favoriter oavsett vad folk tycker om det!! :)
 
Jag tror ni kan se lyckan i mig här? Saknar. Vill känna sån där lycka igen. åhhh. 


Emelie och Hanna <3

 
okeeeeej eftersom det förra inlägget var lite sådäär halvtrökigt och deppigt och argt så kommer ett inlägg fullt med en jääävla massa kärlek till två fina personer jag verkligen älskar.
 
Emelie och Hanna, kan fan inte förklara i ord hur jävla mycket jag älskar er! Helt sjukt, vi har egentligen inte kännt varann sådär jättelänge lixom knappt något år ens? men känns som vi kännt varann sjukt länge för vi har kommit varann så jävla nära. Ni är verkligen så himla fina och riktiga vänner, är så glad att jag har er som vänner. Känns verkligen att ni bryr er, ni säger alltid fina ord när man mår dåligt, ni peppar alltid upp mig på alla sätt och vis! Har alltid grymt kul med er båda, behöver lixom inte ens göra så mycket utan man kan bara ses och sitta och glo ihop typ, det är rätt awesome. Hur som helst så hoppas jag att ni läser detta och förstår hur mycket ni verkligen betyder för mig, nu får mig att må så himla bra!! vet inte vad jag skulle göra utan er, mitt liv skulle ju vara så jävla mycket tråkigare kan man ju säga iaf. puss på er!
 
ÄLSKAR ER! <333
 
 

Värt inlägg eller? ehhh

 
Asssååååååååååå. Hatar att inte ha något att göra, inte gjort ett skit idag efter att ha sprungit mer än at glott vid datorn, lyssnat musik och bara slöat, åhh vad det suger, finns inte ett jävla skit att göra i fucking åtvid heller, hatar ju det här stället, varför bor jag ens kvar i åtvid? man kan ju undra ibland. Blir så extremt deppig av att sittta själv. fyyy. Sen blir jag så trött på saker och ting med......usch stör ihjäl mig !!! Får hålla käfften om det i bloggen för blir bara mer åt helvete om man är ärlig som mig och säger sina åsikter. usch ni anar inte hur jag känner mig just nu, sur på allt och alla (nästan!) men har sån jävla rätt att vara sur på vissa personer med så. blöööh. Vore just nu skönt att dra ut och springa med mina onda jävla hälar hindrar mig tyvärr...alltid nått som är emot mig? som alltid yepp yepp. vore ju konstigt om det gick bra för mig någon gång hehe. kul inlägg att läsa va? så himla härlig med ett fet jävla text bara som inte handlar om något, eller nått handlar den väl om men inget vettigt , detta är bara lite tidsfördriv för mig och sitta här och skriva lite...hähä. 
 

Hurtbullen Mickis

 
Heeeeej på er!! :) gött väder det är ute idaaag fast lite blåsigt dock men vad gör deeeeet lixxooom. hehe. Har precis varit ute på en powerwalk/löpningsrunda, hade ju sjukt jävla skoskav sen igår efter promenaden med Elin men ville vara envis idag och springa, måste ju passa på när man verkligen känner sig sjukt peppad, så satte på massa plåser på hälsarna men fan gjorde ju asont ändå, men blev ändå en runda på ca 35 min, skööönt som fan och jag märker verkligen att jag orkar springa mycket mer än i början, astman var lite jobbig idag dock men barreee o kämpa säg hehe.
 
Kanske skulle börja med dagens kroppsform? haha ;) öhh lixom ni ser väl mina muskler.....eller ?
hehe nån stans där under fettet kanske dom finns? 

 

Black Panter

 
Åhhhhhh vilka grymma trosor, dom här tror jag nog att jag måste köpa hihi. raaaaaaauw
 

Love my dress

 
Jag är verkligen ingen klänningtjej men denna klänningen är ju bara så jag, ångrar inte att jag köpte den :)
 

20 års fest

 
Oj oj oj....nu har jag mycket att uppdatera om för har ju inte bloggat på ett tag, blvivit för lite tid över till att sitta vid datorn faktiskt, skönt det lixxooom. I lördags var det 20 års fest för bästa Emelie, hon och jag hade fixat med 5 kamp och grejer så det blev riktigt lyckad, alla var med på lekarna och tyckte det var kul vilket det verkligen var. Blev rätt sent, höll väl på till halv 4-4 tiden lixom, blev en hel del daaaaaans, roligt! :) Hoppas du hade en fin kväll emelie trots lite tråkigheter, love you <3
 
Hanna och jag överraskade med tårta som vi slängde ihop på typ 5 min!! haha men den var sjukt god och väldigt fin med alla 20 ljus med ju! ;) hihi. Kan väl aldrig bli för gammal för ljus på tårtan!

Vaaar är Solen..?

 
helloooo gott fölk! :)
 
Sitter just nu och vänter på att victor ska komma heeeeem så ska vi åka och bada och sola, men solen har ju gömt sig bakom alla feta moln just nu :( fast visst det är ju ändå varmt ute men vill ju gärna sola och få lite färg lixom. Har iaf slängt ihop varsinn god baguette vi ska ta med som fika höhö mummsi mummsi så ska jag hålla tummarna för att molnen försvinner nu med så kommer det bli en kanon eftermiddag!! 

åhh får flytta till Tunisien eller nått så man får lite sol... ;) hehe
 

Saint & Mortals

 
Blev en lite snabbsväng på Ikano förut med så hittade mig en snygg tröja på Carlings som jag köpte.
Kostade bara 99kr så kunde inte motstå att köpa den bara för trycket var lite ballt, haha.
Vad tycks? snygger vaaaaaa? :) 

Första doppet !

 
Hellooooo, hoppas ni mår bra kära läsareeee? :)

Började dagen med en promenad med victor, skönt var det men jäkla varmt ute i luften så efter det drog  jag mikael och victor och doppade oss i örn, första doppet för mig iår jävligt sent men nu har man ju badat iaf ;) hehe. Håller även på att tvätta lite ska sen följa med mamma och pappa in till stan sen vid halv fem, fram tills dess blir det bara att chilla...får väl lägga mig lite på sängen nu för har ont i magen typ som vanligt? blä sjukt trött på min dumma mage ska ni veta :(
 
Härlig bild ifrån Söderö, kan garantera att första doppet den sommaren var rejält mycket tidgare än iår.
 

Lite bilder dåråå.

 
yeeeeeeees några bilder från gårkvällen....... :) hehe
 
 
 
 
 
 

Awesomeee!

 
Tjaaaaaa! :)

Hängde med kim och jonte först sen så kom min fina Hanna, vi hade riktigt trevligt lite senare dök även Tove upp. Jahoppp blev lite alkohol såklart.....hehe. Blev sen en krogrunda, var fan sjuukt länge sen men hade för en gång skull råd ;) Pallade inte ta bussen hem vid halv två så slaggade hos Hanna, så hanna och jag höll igång tills det stängde, awesome. Var inte lika kul när jag vaknade sju imorse.......fy dejta toan är inge kul men piggnade till sen iaf, häärligt.
 
Nuuu blir det lite släktträff ute i berg med grillning, myyyyyyyz haha okej inte hela släkten med coco m familj, mormor, kjell farmor och farfar, ska bli gött med käk nu!! mumms.
 
Två bilder från igår, hinner inte ladda upp nån mer nu!
Men som ni ser så har jag köpt den där klänningen nu, loove it.
 
 

Torsdaaag. 23.25

 
Har haft emelie och hannaaaa här ikväll, drack kaffe och snackat en massa skit barre, bjudit in lite fölk till emelies feeetaste 20års fest hehe kommer bli nice hoppas vi på :) Hopp imorgon ska vi dra till linkööping och dra en sväng på stan innan Em börjar jöbbeeeee, så blir väl att hänga med hanna resten av dagen I guess.
 
Pappsen och jag var ju i västervik igår och vi hittade ballaste bilen på stan, loooooove it en sån skulle man ha, jag skulle väl passa och komma och köra i en sån? ;) Måste väl dock ha ett körkort först men ska ju börja övningsköra i augusti, feeeeeeettt asså. 
 
Bloggar jag inte imorgon så vet ni att jag umgås med mina bästa iaf. Nu blir det sängen snart!
Puss och Godnatt med er! / Mickis
 

Dagens Mickis.

 




Smultronstället.

 
Heeejsan! :)
 
Drog en sväng med mina brudar till Söderköping och käkade glass på smultronstället, det verkligen spöregnade när vi åkte dit men väl framme i söderköping så var det helt okej väder. anywaaaay mhmmm så sjukt goda glassar dom har, tråkig som jag är så blev det samma glass jag oftast tar men den är helt awesome.. ;)
 
 
 

Till hösten.

 
Nya snygga T-shirts på Gina Tricot, skulle kunna tänka mig att köpa allihopa faktiskt ;) hehe.
 
 
 

Varför denna besatthet???

 
Asså ett tag så dög det bara med björn borg trosor för mig, whyyyyyyyy ?? dessa använder jag aldrig idag utan nu äre bara spets som gäller fast iofs är ju dom här bekvämare vid tränig tex. Hann ju samla på mig ett par stycken iaf 19 st, 200 spänn styck = 3800 kr, vafaaaaan kunde gjort nått roligare för dom pengarna lixom öhh. 
 

Everything youre not.

 
Några inte så jäätteseriösa bilder, men jag bara älskar mitt nya linne hehe ;)

All that shit you say and do
You know laugh right back at you
Respect my way of living life like me
Don't be a fool
I'm everything you wanna be
Is that why you look down on me
Your envy and you jealousy
Can't stop the way I'm wanted so
 
 
 
 

Shopping - Born free

 
Senaste köpet jag shoppade på carlings, kunde inte motstå, så jääävla snyggt linne verkligen helt i Mickis-style! Brukar sällan hitta kläder på carlings för jag är lite för kvinnlig för kläderna, med det menar jag att jag har lite för mkt kurvor....... annars så älskar jag verkligen deras kläder, mjaoooo vill gärna shoppa upp hela butiken!
 
Vad tycker ni? :) 199 spänn fick jag ge för det.

 


Mysig dag.

 
Tjenaaaaa tjenaaaaa! :)

tog rejääl sovmorgon idag heeh japp vaknade halv tolv kanske fy mig har blivit så jävla slö, usch! Emelie och Hanna kom hit på en kaffe vid ett, myyyyyyz. sen stack emelie till jöbbet och hanna stannade kvar hos mig, stack och handlade lite käk så vi har bara myst hela dagen och käkade gott, fläskfilé, potatisklyftor och wiskeysås, asgött den såsen måste ni bara prova , men vill typ dricka den ;) hehe. Hanna har precis dragit, ska ner och hämta tvätten snart med och så kommer victor hit så tänkte vi glo på Wallander tillsammans, trevlaaaaaans!
 
Hanniz och jag på midsommar, äktaaa kärlek detta va! haha ;) love you bruttan <33
(nej vi är inte bi eller homo!) 
 
 

Bilder - Västervik


Några bilder från dagarna i Västervik :)
 
Västervik med mamma. Käkade på harrys, hur mysigt som helst med stämningsfull musik med !
 
Hääärligt att sitta vid havet.
 
God dricka på uteservering! Världens bästa föräldrar <3 Äskar er ni är finast!
 
Trött liten Lovisa på stan i västervik för första gången!
 
Som alltid, sjukt god mat hos farmor och farfar!

Jag lever !

 
whaaaat inte bloggat på hela 5 dagar nu? himla dåligt av mig men känns som jag inte alls suttit vi datorn utan har varit iväg lite här och där, västervik, linköping så har blivit lite heldagar med familj och vänner. Men idag har jag inte alls gjort så mycket, städat här hemma! tänkte sätta upp mina ny gardiner men slutade med att jag fick slänga dom, strykgärnet tog hål på dom :( jävla skit! 
 
Lilla Lovisa och jag i Västervik hos farmor och farfar <33



 

Händelserik dag jao... eller?

 
Heeeeeej hoppas ni mår bra? :) Jag mår bra iaf för er som undrar öhh.
 
Idag har varit en sån dag då man inte gjort någon nytta alls, inte ens varit utanför lägeheten haha lite illa det men men. Tänkte att min kära vän Hanna skulle komma till mig men blev lite sent till slut tyvääärrr.  Men har iaf haft Sandra här ikväll, suttit i soffan och kollat på allsång på skansen och druckit te och snackat skit, mysigt.
 
Nu började nån film på 4an som jag tänkte se, den verkade inte allt för dålig iaf. Kanske poppa lite popcorn till det, var läänge sen men vetefan då kanske alla popcorn fastnar i mitt hål efter tanden öhhh inte så nice lixom.
 
Nu ska jag forsätta se filmen ! byeeeeeeee. pösss <33
 
bilden är tagen från googleeeeeee.
 

Usch och Fy !

 
usch varföööööör måstre åskan existera?!? jag är så löjligt rädd, ni anar inte. Smällt i som fan ett par gånger här nu blir ju lika rädd varje gång ju, usch. värst är nog på natten för då ser man ju blixtarna så jäkla tydligt, fy. Jag som skulle till victor nu eller jag SKA till victor men vågar man sig ut nu då tro? inte smällt på ett bra tag nu iaf... men man vet ju aldrig!!! Han har ju flyttat nu så ska bli spännande att se hur han bor nu :)

Dags att sticka nu, hoppas inte blixten slår ner i mitt parapy då är jag nog dödens. märks om jag uppdaterar här igen med andra ord........ hahaha. ha det gött sålänge! Pöss Pöss <33
 
Behöver ha någon att kramaa när det åskar för jag är så rädd :( ett träd är ju inte lika bra då lixom........
 
 

Rubrik jaaaao.

  
Hellooooo kära läsare.. :)
 
Varit neråt och pantat och handlat lite, fick nästan 50spänn av alla burkar jag hade iaf, höhö alltid nått ju. Köpte mig två fina växter att ha i stora fönstret här, blev mycket fint faktikst. Blev att jag följde med pappa och mamma ut till berg och käkade sallad med dom iaf, dock så var jag inte alls så sugen, ingen vidare matlust blöh. 
 
Nyss smaskat på en bit cheesecake som blev över sen igår, snodde med mig den hem hehe ;) konstigt att man får matlust när det gäller onyttigheter. Men seriöst denna cheesecake är så grymt god, vit choklad i och så, mummz.
 

Rubrik jaaaao.

  
Hellooooo kära läsare.. :)
 
Varit neråt och pantat och handlat lite, fick nästan 50spänn av alla burkar jag hade iaf, höhö alltid nått ju. Köpte mig två fina växter att ha i stora fönstret här, blev mycket fint faktikst. Blev att jag följde med pappa och mamma ut till berg och käkade sallad med dom iaf, dock så var jag inte alls så sugen, ingen vidare matlust blöh. 
 
Nyss smaskat på en bit cheesecake som blev över sen igår, snodde med mig den hem hehe ;) konstigt att man får matlust när det gäller onyttigheter. Men seriöst denna cheesecake är så grymt god, vit choklad i och så, mummz.
 

Bitterf*tta.....

 
Usch idag kan man kalla mig för bitterfitta med andra ord. Vaknade nog på helt fel sida. Stör mig så sjukt mycket på allt idag. Sånna här dagar borde inte existera så jävla onödigt. Och det spelar typ ingen roll vad man försöker ha för inställning utan den bara är negativ hela tiden. Men ska försöka att vara positiv, dock inte det lättaste. Skulle kännas så mycket bättre om jag slog sönder lite saker, haha helt sjukt, jag får alltid ryck att man vill slå på saker när man är arg, jag är inte ensam om det kanske? höhö.
 
Blir nog bättre när jag får komma ut ur min jävla bastu till lägenhet!! Ska neråt och panta alla mina burkar med mammsen, så får vi väl se vart jag tar vägen sen om jag drar till berg eller nått, märks!! 
 
Lite brist på fantasi i min blöggggg annars dååå, vad vill ni sötnooowsar läsa om?? 
 
 

Like no one.

 
Några mysiga bilder från idag.. :)








Just nu - med familjen

 
Heej på er! :)
 
Dagen började med en duuusch för mig och sen drog jag bort till mormor, coco och ville var även där och visade upp lilla lovisa för gammelmormor ;) hehe. Fick jättegod annanaspaj hos mormor med, mumms. Hopp sen drog vi ut till berg och är fortfarande där, så har precis grillat här så är grymt mätt nu, äter ju som en häst när det är så gott haha. Så med andra ord så har man bara myst med lovisa idag hon är ju för sööööt hihi. Ska visa er lite fina bilder sen när jag kommer hem.
 
 

Mickis = en liten skit :(

 
Enligt en tidning så är det min turdag idag, än så länge har det inte gett mig så mycket tur? Började bara dåligt hos tandläkaren lixom...fy. Anyway därför beslutade jag mig för att köpa mig en trisslott vilket jag fan aldrig gör och hon i kassan ba "Har du legitimation?" ba öhhhhh. Är ju åldersgräns på spel nu för tiden men vafan då trodde hon att jag är yngre än 18 lixom? Ser jag verkligen så jävla ung ut? Vet inte om man ska ta det som en kompliman eller ej, vill ju inte bli sedd som en liten skit ju. Är ju annat om man är mycket äldre då vill man ju säkert bara bli sedd som mycket yngre men när man är 21 lixom då vill man väl ändå se lite vuxen ut. haha ska tillägga att jag inte vann ett skit på den där lotten med min otur som vanligt......dah.
 
Mickis 17 år............eller?!? Ser iofs lite fjantig ut hahaha
 
 

22.00 en fredagskväll.

 
Fan så trött jag blev förut, somnde ett tag på sängen så nu har jag skämmt bort mig med lite glass och jordgubbar plus att jag har lite smågodis att tjocka mig med, haha inte bra men gott är det ju iaf. Måste väl ha nån belöning nu när jag varit så duktig hos tandläkaren och grejer, right? ;) hehe.
 
Lite trökigt att jag inte har kunnat dragit ut och sprungit idag heller, men får ju tydligen inte anstränga sig, inte så gött att springa då det pulserar där tanden var heller kanske och känner mig inte allt för pigg heller! Äsch blir en skön hemma kväll framför tvn, victor kommer snart hit en sväng och tycker synd om mig!! hehe ;)
 
Bild jag tog häromkvällen när jag var ute på en liten springtur.
 

Otur kallas det :(

 
åhh bläää så synd om lille Mickis säger jag bara.. :( Vaknade imorse vid 6 och hade något sjuuukt ont i tanden, så ont att jag låg och tjöt, ringde tandläkaren på förmiddagen och undrade om det skulle göra så förbannat ont lixom så fick en tid att komma upp dit. Och grejen var att det var typ inflammerat och det hade inte blivit nån blodskorpa som det ska bli så dom var tvugna och bedöva och hålla på och gröpa i det där, fyfaaaaan obehagligt och tjöt som fan :( fegis jag är men hur äckligt är inte sånt här ? fy. Så nu går jag på penicillin igen i 7 dagar......är inte livet härligt ibland eller??? Mickis med oturen kan man säga.
 
Åkte sen in med mamma o bror till stan för att hälsa på Lovisa, och fyfan vad hon skrek idag lille pluttan inte alls lika gosig som förra gången haha men sen lyckades hon somna. att vara föräldrar har nog verkligen sina fördelar och nackdelar,heheh. Stackars viktor och coco hade knappt fått nån sömn alls inatt för hon hade skrikit så mkt, lillen då. Men vafan hon är sööööt ändå hihi.
 
Hooooppp inget planerat riktigt ikväll vet inte om jag orkar göra något heller så atteeeeee... chilla är ju gött ibland, kommer väl bli sådär halvtrött av penicillinet, får hoppas jag inte spyr av det som jag gjorde sist :(
 
 

Töjningen - 10mm tunnel.

 
Underbart. Bedövningen har släppt helt nu och jag har fått i mig käk så nu känner jag mig pigg och kry igen. Hade fått hem en lapp från posten att jag hade brev att hämta ut där så mamma och jag drog till ica och vem var det ifrån ? Joo Skukan, den omtalade grannan som nu mera är dömd för misshandel ;) hehe anyway i kuvertet låg det 500kr som han skulle betala i skadestånd till mig men grejen är ju att det ska ju advokaten fixa med för har haft mejlkontakt med henne om detta med betalningen men hopp skukan har väl fattat fel och viljat betala till mig så fort som möjligt I guess :P Dock så måste han ju ändå betala räntan till mig med heheheee..
 
Har även fått hem min 10mm tunnel i brevlådan idag, åhh så himla fint det blev. Vad tycks? :)

 
 

Jag överlevde !

 
Gick bra hos tandläkaren förut dock så kom det väl några tårar för jag var så jääävla rädd och nervös, men att dra ut tanden tog kankse knappt 2 min?! helt sjukt trodde dom skulle få hålla på en stund lixom men var väl bedövningen som tog längst tid, anyway skönt att det är gjort.
 
Inte lika kul nu efteråt, nu gör det ont när bedövningen börjar släppa och det blöder fortfarande :( sjukt irriterande så har inte fått i mig någon mat därav min huvudvärk antar jag...fy. Vill bara att det ska sluta och blöda så man kan käka nått iaf och bli lite levande människa igen. 
 
Ful, stor kanin nere på folktandvården.... hahaaaaaa.
 
 

Min tid är inne :(

 
Heej! :) Hoppas ni mår bra! Jag själv håller väl på att avlida av allergi, nysit tusen gången och näsan bara kliar och rinner, trevligt då eller inte. Dom klippte ju gräset här utanför förut och jag har öppet fönster så måste väl vara det, tål ju inte gräs och nyklippt gräs måste vara det värsta fy! Måste även ha fönstret öppet om det inte ska bli mer bastu av min lägenhet än vad det redan är..usch.
 
Sitter och väntar på att kl ska bli 15.00, då äre dags att träffa tandläkaren igen och denna gången så ska den jäveln dra ut min tand, fy jag har inte direkt längtat efter detta om man säger så!!! Kommer bli hemskt, men kommer vara helt awesome när det väl är över sen :)

 

Mickis sjunger.

 
Okeeeej en liten kul grej bara, jag brukar sitta här hemma i min ensamhet och sjunga lite, tycker det är himla kul så därför tänkte jag att det kan vara kul för er att höra hur jag låter ;) haha. Vet att jag inte är värsta jävla rockstar lixom men som sagt en kul grej bara !
 
Skriv gärna vad ni tycker även om ni tycker det är sjukt falskt haha! puss på er.
 

Gokväll Bloggen! ;)

 
Var underbart att gå hem ifrån berg förut, orkade till och med springa lite efter maten haha ;) Har tagit hand om tvätten och fixat nu, duschat så jag luktar sådääär gott igen så nu hamnade jag framför datorn, höhö. Vad gjorde man förr när man inte hade dator eller internet lixom? helt sjukt vad besatt man är av det idag jag skulle inte klara mig utan internet för är ju så besatt av att bloggaa och läsa bloggar och framförallt facebook! haha :)
 
Supergod efterätt vi käkade förut! Citronfromage, grädde och jordgubbar muuuuuummz.




Mina awesome löparskor! ;)

Ruuun biaaaatch

 
Heeej inte suttiti vid datorn idag när det varit så himla fint väder. Pappa kom förbi med en dammsugare till mig, dom köpte ju en ny igår så jag fick deras gamla för min som jag hade funkade ju inte alls. Hopp följde sen med pappsen ut till berg så har legat i solen och stekt lite, somnade en stund där med musik i öronen skööönt.
 
Drog sen hem en sväng och slänge tvätt i maskinerna och fixade, bytte om till träningskläder och gav mig ut på springtur till berg, så har grillat hamburgare här nu ikväll, goott. Lite efterrätt väntar nu hehe ;) Sen blir det powerwalk hemåt för min del och resten av kvällen blir det bara chill..göttt.
 
PÖSSSS <33
 
 

Leopard till bebis

 
Blir visst mycket bebisuppdaterijng här idag men jag bara måste ju visa er vad lilla Lovisa fick av mig, hittade det här på H&M, hur fint var det inte? Detta sa jag åt syrran att spara sen så att jag kan ha det till mina framtida ungar också ;) 
 

Älskad från första stund.

 
Har spenderat dagen i linköping och träffat lilla Lovisa för första gången, åhhh så söt hon var! Ville pussa och gosa med henne hela tiden, sötaste bebisen jag någonsin sett, massor hår och jättemysiga stor kinder aaaw! <3 Var verkligen lik syrran då hon var liten, göllee. Hopp sen har vi gått på ikano och glott, jag köpte mig en vettig sport bh och korta träningsbyxor kul med lite nya tränngsgrejer!

Nu blir det verkligen bara chill ikväll, helt slut och ont i fötterna efter en dag på staaaan, min lilla tå gör ju ont är blir svullen med, dumma den. Hade tänkt ev powerwalk ikväll men nej det får nog vänte tills imorgon, inviga mina ny brallor och bh förståss, blir nog awesome hoppas jag! :)
 
Några bilder jag tog idag på lillan ! <33
 

Sleeping beauty <3


Myyyyys med moster <3


Mjaaaa blev lite gnälligt i morfars knä ett tag där.. haha


En väääldigt glad och stolt mormor.. ;)

det ska va gött och levaaaa.

 
Heejsan! :)
 
SÅ gött jag sovit inatt härligt härligt. Igår kväll sprang/gick jag ju ut till berg en sväng, gick rätt bra faktikst och nu kan jag inte få skoskav eftersom jag satt på skoskavsplåster, asbra är det är som ett extraskinn lixom, jag lyckas ju alltid få skoskav av skorna men inte nu ;) Smakade himla gott med grillat iaf, när jag skulle hem fick jag powerwalka barreeeee var ju så mätt i magen så palla springa och istället få upp maten istället höhöööö. 
 
Grillat <3 Verkligen det bäästa med sommaren nästan !

 
 
 
 
 

Gårkvälleeen jaoo.

 
Igår hade jag en trevlig kväll med Sandra, Anton och Arvid. Jag kom väl hem nån gång efter tolv tiden! Vi chillade och kollade lite på fotbollen, och japp japp spanien vann, hääärligt eller? haha nee men vafan som ni vet så är jag inte så insatt i fotboll men fan så käääääär jag blev i dom söta barnen som sprang på planen sen efter matchen, aaaaaaw gölle. ge mig?

Sen roade vi oss med att leka med katten, haha var ju mest pöjarna som lekte med na! xD
Roligt söndagsnöjjde lixom! ;) heheeeeeee. 

 
 

Circle Of Life .

 
Kom hem för en liten stund sen dåråååå. Så fick lite städryck så har fixat lite i kökeeeeet dårå, fräschat lite bytt dukar och grejer så nu är det fint där, skulle vilja ha en ny snygg matta i köket ska nog köpa det framöver :) vore niiice. Sitter just nu och lyssnar på lite disneylåtar, åhhh alltid så fint budskap i dom. Disney <3 Ska lära lilla Lovisa att älska lejonkungfilmerna, lääängtar tills hon och jag kan sitta och mysa framför sånna mysiga filmer.
 
Hopp ut till berg igen snart för att grilla, men nu ska träningskläderna åka på så ska powerwalka/jogga ut dit tänkte jag, känner mig så fet så måste röra lite på mig juuuh, brukar ta ca 25minuter ut dit ifrån mig iaf om man går hurtigt och springer lite, så en liten sväng blir det iaf 
 
Två fina disneylåtar <33

 

Grattis!

 
Heeej! :)

Är just nu ute i berg och firar pappa som fyller år idag, stoort grattis till dig. Så vi har mummsat på räksmårgåsar som mamma och jag gjorde förut och så pappas favorit, jordgubbstårta såklart hehe.
 
Hade hoppats på att kanske få träffa Lovisa ikväll men blir nog inte sååå, åhhh ni anar inte hur mkt jag lääängtar efter sötisen! <3
 
random bild på mig barreeeeee...


Tjenare manneeeeeeen barree !

 
Assåå ska berätta sjukaste grejen idag, mamma och jag var i falerum och kollade lite i klädhuset o så när vi väl skulle därifrån så ba var bilen helt jävla stendöd, jahoppp?!?! ringde runt folk och frågade om hjälp, jag ringde Roger och han kunde ställa upp, han och pappa åkte iväg till falerum för att rädda mamma och mig, mamma och jag satt oss under tiden på ett cafe och fikade, sen när vi gick tillbaka bilen så skullle mamma prova att starta den och tro fan att den startar helt fint helvetet?! sjuka bil, bara för hjälpen var påväg och grejer, dags att skaffa ny bil mamma? ;) hehe
 
Anyway har nyss käkat lite maaat, sill och potatis, mumms sa magen! Nu ska jag dra till Anton och Sandra och umgås lite, vet inte om Arvid skulle va med också, määärks. Hoppas jag hinner dit innan regnet kommer, himmlen ser ju mörkt ut :( blä. Men får ta med mitt nyinköpta ikea paraply hehe.

Ha en trevlig kväll, höreeeeeeeez. PÖSS <33
 

Moster Mickis!

 
Hej på er! förlåååååååt för dålig uppdatering igen. hoppas ni kan förlåta mig, hehe men bloggen kommer ju inte alltid i första hand, vore ju annat om man var en storbloggare lixom hehe ;)
 
Igår vaknade jag med världens huvudvärk, typ migrän eller nått? Men var så konstigt för hade lixom ont vid ögonen och när jag tittade upp eller snett lixom det väärkte som fan, skitläskigt. Så vid halv tre på eftermiddagen vaknade jag väl till liv och kvällen spenderades ute i berg med mamma och pappa, grillade både majs och sen banan med choklad till efterrätt, så jävla göttt! Emelie och jag lekte sen på kvällen och vad gjorde vi, joo pusslade klart mitt 1000 bitars pussel och gick med Billy i koppel, pensionärer? jo nästan va. hahahahaaaaaa.

Sen fick vi ju reda på något igår..............wait for it................... jag har blivit MOSTER!!!! Kan ni fatta åhhhh fatta känslan lixom så himla underbart, skönt att allt hade gått bra och så. Syrran hade ju inte hört av sig för dom fick tydligen inte ha mobilen på alls inne på bb, så dom hörde av sig när allt var klart men vi hade lite aningar eftersom varken coco eller ville svarade i telen. Så en "liten" Lovisa blev det på 4300g och 52 cm lång, en tjockis med andra ord precis som jag var haha ;) Skitsöt iaf! Vill träffa plutten snart, ska bli så mysigt!
 
Får inte lägga ut nån bild på pluttan än men det kommer nog så håll ut så därför lägger jag ut en bild på den goooda maten vi käkade igår istället..haha ;) kött fifaaaaaaaan <33
 
 

RSS 2.0