Söndag.

 
Då har man tagit en kaffe med emelie nu idag med då :) Innan dess så var jag och solade 30min så himla skönt, det var allt för länge sen nu, måste börja sola mer så man blir lite brun ju, frääääscht som fan äre. Hopp ska hänga med victor sen och beställa mat och bara chilla, blir väl bra det säg. 
 
För att göra detta inlägg lite roligare så slänger jag in två bilder på mig och lille gullungen Lovisa <3
 
 
 

Gårdagen.

 
Heeeeej på er! :)
Igår var jag i stan med emelie och shoppade, hittade mig ett par jeans, tjocktröja och en långärmad snygg tröja, frågan är bara om jag kmr använda jeansen man har ju blivit så bekväm med leggings lixom ;) Lunchade även på cafe och kök och blev så jääävla äckelmätta haha men fan vad gött det var! mummsi.
 
Kvällen spenderade jag med emelie, åt lite ost, kex räkor och baguette sen fick vi sällskap av jonte och kim sen, mysimys satt o bara chillade och hade det bra, körde charader med haha det var våran lördag det ;) kul!
 
Nehe nu kommer emelie hit snart och dricker kaffeeeeeeeee! Pöss på er!
 
Tacopajen vi käkade igår...åhhhhhhhh gött.

Fredagsmys

 
Heeeeey alla goa o glada... ;)
 
Jobbat hela dagen, gick kanon! var ju studiedag idag så var ju barn från olika dagis på ett ställe så trodde det skulle vara mer rörigt men det funkade jättebra med barnen som tur var! Slutade vid fyra tiden så då kom emelie och plockade upp mig så blev kaffe hos mig. Har sen spenderat kvällen ute i berg och käkat där, sagt hejdå till mammi och pappi med eftersom dom åker iväg på söndag, vissa har det braaaaa vill fan med till värmen än att vara kvar här i kalla sverige hatart ! :( fyfan. 
 
Nu blir det att mysa ner sig i soffan och se en film som gick på 4an, dock lite tråkigt att ligga själv i soffan och glo film. haha jaaaa jag är lite bitter ibland yeeppp yepp. Ge mig en bra karl , någon som har nån till övers? ;) tsss.. Anyway ha det bra! Imorgon blir det att åka till linköping och gå på stan med lille emelieeeeeee. 
 
Puss på er!
 

Torsdag.

 
Heeejsan, visst är jag sämst på att uppdatera? Hanna tjatade på mig nu att jag skulle blögge lite men känns som jag inte har så mycket intressant att skirva om men men here we go ;)
 
Idag har jag jobbat en kortis, gick awesome när jag väl kom hem så var jag svinigt hungrig så slängde in lax i ugnen med sån där färdig sås som går på reklemen vettni? asgött blev det och smidigt som fan ju. Annars ikväller har jag bara chillat och tittat på tv, eller just ja har fan tvättat med, effektiv eller vaddåååå? whoop whoop.
 
Halvglor lite på hela sverige bakar just nu, dom baker cupcakes något jag aldrig gjort i hela mitt liv men i present när jag fyllde fick jag både formar och en cupcake kokbok av Emelie och Hanna så det är väl dags att jag ger mig på dom där jäkla cupcaksen ;) hehe.....nån dag framöver.
 
me at work todaaaaaaay ...
 
 

Dagens Mickis

 
Tjaaaaa mina fina läsare! Hoppas att ni mår bra ? :)

Har fixat mig för ska åka in till linköping en sväng, pappa skulle ändå dit så hänkar påååå så han släpper av mig hos syrran så ska vi umgås lite och gå en sväng med stan och ta en fika där med, mys. Ska se om jag kan hitta mig något fint med, känns som jag inte har några kläder alls att ta på mig ju, fy.
 
Dagens Mickis ser ut såhääär..
använt denna tröjan en gång haha asså trivdes inte så mkt i den men ger den en till chans idag haha ;)
 

Sunday

Tjabba tjena halllååååå! :)
 
Jaha igår blev det lite käk med emelie och hanna här, sen bestämde vi oss lite hastigt för att dra oss in till linköping och hälsa på robin, erik och andreas så hanna skjutsade dit emelie och mig, treeevligt emelie och jag satt o drack vin medans grabbsen nördade lite spel, även jag spelade lite hihihi vann ju med, så awesome! :) Sooov över där sen med för palla ta bussen lixxooom, kom hem vid halv tre tiden idag, in i duschen och sen vidare ut till berg där familjen har käkat och bara myyyst ikväll , har myst massor med Lovisa sötisen!!
 
 

When I'm Gone

 
Eminem, grym som fan är han!
Älskar låten!
 

Lördag 13.33

Tja vafan!
 
Då var det lördag igen japp japp! kul jul. Brorsan ringde mig inatt halv fyra och frågade typ om jag kunde fixa fylletaxi, lätt för mig som varken har körkort eller bil va...verkligeeeeeeen. som tur var somnade jag sen igen! Känner mig så jävla looooow, fyfan. men får försöka peppa upp mig till kvällen då emelie och hanna kommer så ska vi ha myskväll med vin o käk :) Vetefan vad jag ska göra tills dess? sova ? baka? nörda dator? 

Don't Matter

 
assåååååå stör mig så jävla myckeeeeeeeeet. orka egentligen? skitsamma.
Vet inte varför man lägger ner tid på att tänka på saker när det inte ens är värt det, när man ändå inte bryr sig.
nej som sagt skitsamma ska inte sitta här och prata i gåtor.............. hehe. blöh.
 
Har haft emelie och hanna här ikväll som har lyst upp min tillvaro. Älskar er så himla mycket! <3
Just för studen så känner jag mig så himla tom och ensam :( hatar det!
 
hepp hepp sånt är liveeeeeettttt. Ska väl snart sova, denna fredagen bjuder inte på något roligare!
Godnatt med er !
 
 
 

Irish Coffee

 
gick ut en sväng till berg i regnet, så har käkat här o sådääär, fick en jättegod irish coffee med mummsi. så sitter på brors rum med honom nu o han sitter o super o har det gött, men för mig blir det ingen fest är ju bjuden men pallar inte gå är så himla mycket smått folk där så klarar mig nog utan det sällskapet! Emelie och hanna kommer till mig ikväll iaf, mysimys! ¤Få¨r se vart kvällen tar vägen!! Pöss pöss på er!! :)
 

raka av mig håret ?

 
Nehe raka av mig håret eller nått kanske..?
 

20 september,

Heeeeeeej! :) Mår ni bra?
 
I tisdags då jag fyllde år blev en jättebra dag! Tack alla som kom till mig och som gratulerade mig! Fick lite smått och gått men det bästa måste nog ändå ha varit plattvn! åhhhh äntligen så slipper jag min fula feta tjocktv haha. Blev så himla mycket snyggare här i lägenheten med nya tvn med :) awsöööööööme!
 
mm slängde ihop en marängtårta med mandariner och krossas daim, mummsi
 
Blommor jag fick av Wöbbin på min överraskningsfest !
 
Fina rosor från syrran och Viktor !
 
Min älskade platttv!

22 ÅR !

 
GRATTIS till mig sjäkv som fyller år idag , heheh! Hanna och Emelie ringde vid halv tio och väckte mig med lite fin sång, vackert fick ju nästan en tår i ögat! Hepp Billy hade inte fixat någon frukost på sängen heller, snäll karl man har eller? Inte så lätt för Vincent att fixa för han sitter ju inburad lixom så trodde billy skulle ta tag i det, haha nerå skämt och sidooooooo! ;)
 
Städat och fixat här hemmeee precis och fick så jävla ont i nacken, hej nackspärr får slänga på värmekudden och hoppas det släpper litegrann! Blir att fixa mig och sådäär innan emelie dyker upp här vid två tiden för lite gofika, skapligt vad fika det blir idag då haha, kommer rullaaa fram ;)
 
naaaaw kommer ihåg när Darin skrev Grattis i min gästbok på hemsidan när jag fyllde år, bra present? JA! :D
 

Kenza Top

 
Åhhh supersnygga tröjor dom fått in på Gina Tricot! Give me ;)
 

17 september

 
Häääääj på er gullisar!! Jahaa idag har jag faktikst jobbat en sväng på frita på central, en kortis blev det bättre än inget säg, har ju inte fått jobba nått på två veckor typ :/ It suuucks! är förresten sista dagen som jag är 21 år herreguud vad tiden går! Kändes nästan som jag fyllde år igår eller inte, men vafan känns inte så länge sen med andra ord! Men imorgon är det min dag igen så blir lite kalas här med familj och vänner :)
 
 

Överraskningsfest!!

 
asssåååå oj oj vilken kväll det blev igår!! :D
 
Jag drog till emelie vid kl 5, trodde att det var där jag skulle vara hela kvällen, var bestämt att det bara var emelie och jag som skulle dricka lite jahaaa så där satt vi och käkade och drack sen emelie ba " Nehee mickis nu måste vi åka" jag ba " whaaaaaaaat?!?!" fick mössa över ögonen sen ledde hon ut mig till en bil så åkte vi iväg nån stans, ingen aning om vart vi var påväg assååå haha galet.
 
Sen väl framme kommer jag in i en lägenhet, helt knäpptyst sen ba tar hon av mig mössan och så står alla mina vänner där och börjar sjunga för mig hemma hos mig haha assåååååå vilken jävla överraskning hade inte anat något alls! herreguuud blev så himla glad, superglad och lycklig verkligen!! :D så himla fina ni alla är!! fick fina presenter och blommer och grejer, tårta på det med åhhh!
 
Blev en helt galen kväll , söp väl mig under bordet, hanna och emelie hade gjort några "jag har aldrig" vilket som typ var riktat mot mig så jag drack ju glas efter glas där, så hej fullast var nog födelsedagsbarnet! haha :D mådde lite kasst ett tag men det gick över sen sen mådde jag prima och idag mår jag bra, så himla skönt. dock inte lika kul att städa, såg ut som ett rent helvete här inne, fy :(
 
Hur som helst, TACK verkligen för igår att ni hade ornat detta, värmde så himla mycket i mitt lille hjärta! aaw. Ni är bääääääääääääzt!! ÄLSKAR ER!
 
Tummen upp för en fin kväll!! <3
 

 

Kräftskiva!

 
Heejsaaaan! :)
 
Igår var jag i ljungsbro med mamma coco och lovisa och hälsade på gerd och kjell, mormor syster med andra ord, hon var nyfiken på att se lilla Lovisa hihi så blev kaffe där. Sen åkte vi hem och hade kräfskiva i berg,  var myspys, smakade hur underbart som helst med kräftor och ost och kex och vin! mumms.
 
 
 
 

Hela liveeet var ett discoooo

 
Guuuuuuuud vad fucking mätt jag är. fyfan tjockat mig hela dagen känns det som! haha. Trevligt på marknaden var det iaf, men hatar folk som fan inte flyttar på sig och som går jättesakta, irriterande :( Köpte mig typ öhhh chips och lite godis bara bra grejer haha nej men hittade inget vettigt skal till mobilen heller och annars på en marknad så finns det inte så mycket att köpa. Kollade piercingar och så men hur fräsch är det när alla verkligen gått och plockat med smyckena? Känns inte fräsch att köpa en sån dååå ju.
 
Meeeeen roligare ever idag var att emelie och jag åkte karusell, fyfan vi var bara tvugna, och gud den snurrade verkligen runt runt runt , samma hela tiden vi åkte den typ i över 5 min så jävla uttråkande :P Fanns en annars lite värre karusell som gick helt runt och sen upp och ner, såg så scary ut men hade nog säkert vågat sätta mig i den men känns inte så säkert på en marknad lixom :/
 
Hopp ikväll har vi fortsatt att umgås emelie och jag, käkat varma mackor här hos mig och tittat halv åtta hos mig och lyxfällan, asså lyxfällan hur kan man bli så jävla puckade?? :( sjuuukt.
 
Snyggaste peruken som emelie provade, en sån skulle man ha eller hur ? ;) sexyyy lady.
 
 
 

Marknad !

 
Mööörn mörn!! Läget med er dååå? :) Gah vad svårt jag hade för att somna igårkväll, hatar sånt känns som man ligger i flera timmar och vrider och vänder sig men sen så somnar man ju till slut som tur är ;) Jahooooppp idag blir det marknad med Emelie, vi hänkar på hennes mammi och mormor så det bär av till Ullrika marknad med andra ord, älskar marknader så mysigt och en hel del att gå o titta på, perfekt väder idag med! Tror jag ska kolla efter Ed Hardy skalet som jag inte köpte mig sist som jag så dant ångrade haha!
 

 

Jag hör inte för jag har en bulle i ögat !

Två älgar var ute och flög.
- Du har en bulle i ögat!
- Va?
- Du har en bulle i ögat!
- Va? Jag hör inte för jag har en bulle i ögat!
 
HAHAHAHAHA på tal om bullar jaaaaaooooo......
 
Resultatet av bakningen blev dettaaaaaaaa :) Kan säga att dom smakade bra också! hehehe. 
Någon som kanske vill ta en fika någon dag ? tsssss
  

Baka bullar!!

 
Oj jäklar vad många läsare jag hade igår, ruuuuwligt :) Idag har jag spenderat lite tid nere på sandelius med Camilla och Jaqelinn, treevligt! Blev även en sväng till arbetsförmedingen, följde med camilla dit för jag var inte konstigt nog inte kallad till jobbrummet denna veckan men min handledare hoppade ändå på mig såklart haha. 
 
Blev dyngsur på vägen hem iaf, började ju att spöregna bläää tur att man bara skulle hem lixxom. Så satte igång med att baka, ska bli lite kanelbullar, tänkte tills min födelsedag så man har något att bjuda på ;) fast idag ska jag bara göra vanliga lixom, blir inga snurror, dom är ju finare dock men så mkt jobbigare att göra haha!
 
Inlägg utan bild är tråkigt så här får ni en bild på Billy hähähä mjauuu
 
 
 
 

På fredag smäller det!

 
Slappis dag som faaaan, finns ju inte så mycket att göra men visst blir väl vad man gör det till hehe. Var ute i berg och fikade en sväng, seven eleven brownie död så jävla mätt man blir asså fifan. Vi (familjen) planerade även in lite myspys på fredag, käka kräftor ihop åhhh vad jag längtat efter dom där kräftorna!!
 
Jahopp tänkte att jag skulle slänga ihop lite makaroner och köttbullar nu och lite rårivna mörötter till det låter bra va? ;) haha sen ska jag glo på halv åtta hos mig, missade det igår tyvärr men men spännande och se vad det är för fölk denna veckan! Seriöst hela detta inlägget handlade om mat......men mat och fika är ju gött :D
 

Träffad av blixten :(

 
Heej kära läsare! Hur mår ni denna tisdag då? :)
 
Jag tog visst rejäl sovmorgon idag, halv 11 vaknade jag till liv, fyfaaan så dåligt av mig! Drömde förresten att det var världens oväder och det åskade och regnade och sen ba pang så blev jag seriöst träffat av blixten och då vaknade jag upp helt livrädd typ, fyfan vad läskigt det var!!
 
Anyway har för en stund sen varit iväg och solat 30minuter var verkligen inte igår jag la mig i solariumet så det var skönt och välbehövligt, vill bli bruniiiis juh ;) hihi känner sig så mycket fräschare när man har lite färg än när man är blek och fet på samma gång haha nej fyfan vad osexigt!
 
Yepp såhäär pigg ser jag ut på morgonen, dock ser jag piggare ut nu när jag färgat ögonbrynen och fransarna lite, har ju verkligen ingen färg alls på dom annars så ser helt sjuk ut lixom..

Tjenare mannen

 
Som jag sa förut så tog jag mig en lååång varm duch och allergin blev lite bättre, anyway bara jag som tycker det är så jävla skönt att duscha  i typ sjukt varmt vatten? Lixom man höjjer och höjjer och sen är man på högsta värmen typ så ser man ut som en röd kräfta när man kommit ut från duschen sen, fint ;)
 
Anywaaay har varit hos emelie, käkat lunch och druckit kaffe ihop, myyyzigt. Och nu när jag kom hem så tog jag tag i att diska och storstäda badrummet ska väl ta och slänga ihop nån vettig mat snart med, tänkte att det får bli kycklingtortillas ikvälll, men dock tråkigt att äta själv som vanligt men men sånt är livet ibland!! 
 
Jag med mitt självvlockiga hår som jag fan hatar ibland, tur att plattång finns säger jag barre!!
 
 


äcklig.se

 
usch här sitter jag och avlider av allergi, seriöööst näsan bara kliar sönder och ah fyfan men får väl skylla mig själv när man har kanin och katt som man inte tål egentligen......billy är så jävla jobbig för övrigt håller på vid brevinkastet så det smäller och så sitter han just nu som alltid och leker med persiennerna...palla.
 
näheeee ska ställa mig i duschen och se om allergin kan släppa snart, ska även knarka nässpray i mängder känner mig så jävla vidrig och äcklig av allergin bläääääää. Något som är ännu vidrigare är att jag är så jävla blek får bli solariumet så fort som möjligt säg! hatar verkligen att vara blek.

Födelsedagsfirande!

 
Heeeej! :) Hoppas ni har haft en awesome helg!!
 
BRA kväll igår om vi ska sammanfatta det kort, hehe blev lite mer än vara chilldricka haha slutade med att bror och jag drog ner till gruvan och festade loss, nej men vafan gruvan är inte så kul, men vi hade kul ändå!
 
Idag har vi varit i stan och firat syrran om fyller 24 år!! Kaffe och tårta barree gött gött blev sen en sväng till ikano och ikea bror och jag hälsade på min fina vän hanna som satt i kassan, snyggast på ikea, lätt! Jahaa väl hemma så kom emelie hem till mig så käkade vi varma mackor, spelat alfapet och avslutade kvällen med lite ryggmassage på varann,så jävla skönt sånt borde man få oftare verkligen! ;)
 
Gammaaal bild på syrran och mig haha!
Hoppas du hade en fin födelsedag Coco det är du värd, pusss <3
 
 

Because of you.

 
Heej! :)
 
Igåååååår drog jag in med bussen till stan mötte upp emelie och så tog vi en kaffe på cafe och kök, asså godaste kaffedrinken ever <333 mummsi. Sen kom Wöbbin och plockade upp oss så drog vi hem till honom stack och köpte pizza, cola och godis, göttade oss med det och satt och bara snackade skit hela kvällen, myz verkligen! Sen åkte emelie och jag med bussen hem, och jaa när jag kom till åtvid så kändes allt bläää helt plötsligt tack vare en person, usch palla! :(
 
Nu blir det att ladda inför kväll, eller ladda och ladda Kim och Jonte kommer hit så ska vi bara ha det mys och sitta och dricka och snacka skiiiiiit och äta lite gott. Hoppas på en bra kväll vilket det säkert blir! Vi tre brukade ju ha kul tillsammans förr så att, har varit en hel del kvällar med dom där två på smällgatan ;) awesome.
 
Nya kärleken!
 
 

Dagens ros går till mig!

 
Kom på en grej jag faktikst glömt att ta upp här, häromdagen då syrran och jag gick på stan så såg vi en äldre tant som snubblade framlänges på stan det första jag tänkte var att jag måste hjälpa den här kvinnan och se så att hon mår bra och inte har skadat sig, vi var en bit ifrån men jag börjar småspringa dit eftersom jag ser att ingen annan riktigt reagerar, ser då två tjejer ca 18 år som går förbi den liggandes tanten och bara tittar på henne? Hur i helvete kan man göra så? Hur svårt är det att hjälpa till? Jag hjälpte iaf tanten upp och hon tackade så mycket för hjälpen och att jag kom fram till henne, som tur var hade hon inte skadat sig utan bara skrapat i händerna lite.
 
Hur som helst så kan jag inte förstå mig på folk som inte ens bryr sig? Man behandlar människor så som man själv vill bli behandlat, om det var du som snubblade skulle inte du vilja att någon kom fram och kollade att du var okej? Jag menar det kan ju sluta illa om man slår i med huvudet före eller vad som. Jag kände att jag verkligen gjorde en god gärning och det mår man så bra av, att få hjälpa någon! Kan som sagt inte förstå tjejerna som bara gick förbi, usch jag hoppas att ni bli behnaldade lika dant om detta händer er!
 
Behanda alltid folk så som ni själva vill bli behandlade! 
 
 

Hold my hand.

 
Usch min mage har bråkat med mig idag, förjääävligt är det med andra ord. Kommer så plötsligt lixom plus att jag blir yr och får ont i huvudet..så nån timmes vilande var jäkligt välbehövligt idag efter det mådde jag bättre iaf! Tycker det är rätt jobbigt att inte doktorn hittar något fel, men visst är väl skönt att veta att inget är fel men ändååå det kan fan inte stå rätt till. Kan ju även hända att det är stress, ångest och grejer inblandat med. och ja det är stressande att vara arbetslös!!
 
Nu ikväll blir det chill och se film tror jag väljer mellan att se "trubbel i paradiset" eller "bröllopsduellen" har ju dock sett båda två så får väl se vilken jag ska se, kanske zappar mellan filmerna istället eftersom båda börjar kl 21.00 haha ;) Suger lite att mitt bredband är för dåligt för att ladda ned filmer, men det är ju ändå olagligt så skulle aldrig falla mig in att göra något sådant...eller ?! haha
 

Sweet ^^

 
För några dagar sen så var lilla Lovisa och hälsade på moster för första gången, jag var rädd för att Billy skulle äta upp och riva sönder henne men icke, Billy visade sig vara sjukt rädd för lovisa och speciellt bilbarnstolen haha herregud borde alltså skaffa mig en unge för att hålla billy lugn och fin med andra ord ;) hehe.
 
Gulligt kort på sötisarna, Lovisa gav ifrån sig ett rejält leende när jag la katten brevid henne så söööt haha!
 

Skinny Love.

 
Heeeej hoppas ni mår bra!? :) Gud vad det märks i statistiken när jag väl skriver i bloggen emot när jag inte alls skriver, men jag har ju mina trogna läsare som ändå tittar in varje dag även om jag inte skriver, anyway tänkte försöka bättra mig med skrivandet igen, hehe går ju verkligen i perioder det här med bloggandet !
 
Igårkväll myste jag ner mig i soffan framför en film som gick på 6an, cabel guy sett den förr men den är ju himla rolig faktiskt efter filmen blev det sängen, var så himla trött så somnade så gott sen till slut :)
 
Idaaaag ska jag tvätta, yepp det är det som står på schemat än sålänge tror inte något annat kul händer faktiskt...blöh. 
Ha det gött mina kära vänner så hörs vi senare!! ;) PÖSS
 

Bättre sent än aldrig!

 
Oj oj dåligt med bloggning på senare tid, inte haft lust! för all tid i världen har jag väl nästan haft säg. Så jaa vad har jag gjort senaste dagarna? Helgen blev lugn iaf, blev lite bowling i lördags med Camilla, Rebecka och Wes jag var verkligen sämst, men kul var det! Var även med Bec och Wes i fredags med, får väl passa på medans hon är hemma lixxom men nu blir det inte att ses förn i oktober igen :( hopp hopp...
 
Idag blev det stan en sväng, mötte upp syrran lunchade med henne och sen blev det även en fka med Sofie jag shoppade inget, är fan för fattig för det tyvärr usch men present till syrran inhandlades eftersom hon fyller på söndag! Jahaa och nu sitter jag hemma i min ensamhet, blir chill ikväll barreeee, göttmos.
 
Anyway nu har jag ju bloggat så nu vet ni att jag lever iaf....! ;) Good to know lixxom.
 
 


RSS 2.0