Tråkig dag...

Hej!

Har verkligen vissa dagar då jag känner för att blogg, typ som igår då blev det en hel del inlägg. Idag har jag ju inte gjort ett skit så har lixom inget kul att berätta? vore jag rik som en gris kunde jag ju lägga upp saker på vad jag shoppat varje dag som alla andra rika kända bloggare haha, men nu är inte fallet så, tror jag ska börja lägga upp bilder på vad jag INTE har köpt...öhh neråå ;)

Ikväll blev det käk ute hos mamma och pappa, tacooos vilket som alltid är så himla gott! Äter alltid i mängder så man blir sådär äckligt jävla proppmätt. fyfan. Annars har jag inget kul att tillägga, förutom att vi ska till vätervik imorgon, var länge sen vi var där! Så blir att åka till farmor och farfar sen gå på stan, får se om dom har något på mellansdagsrean där då.


REA är awesome!
dock tråkigt att det oftast ska vara så utplockat...


PUSS PÅ ER!
/ MICKIS


kommer inte på någon rubrik..

Heeeeejsan!

Efter att ha fikat med brorsan så stack jag ner till tvättstugan för att tvätta, men då hade någon snott min tvätttid, tog ut mina agressioner på facebook och fick svar från lavdim och elvira att det var dom som råkat glömma bort dera tid totalt...haha inte lätt va. Så fick min tvätt tvättad till sut, vilket var ju bra. Gick sen över en sväng till elvira och lavdim och umgicks med dom, trevligt! och deras bebis är ju så sööööt, aaaw.

Sen jag kom hem har jag glott på Grabben i graven brevid, ingen vidare bra film tycker jag inte...har ju sett bättre filmer i mitt liv (lejonkungen!!!) hahhaha. Lejonkungen ska komma ut på bio, man måååste nog se den va? ;)



Sa ju att inga bilder togs i söndags på juldagen, men Natt&Bar la upp foton på facebook, och hittade denna som Martin, Jag, Arvid och Sandra var med på, så snygga vi är va?




Länge leve negerbollen !


UTTRÅKAD! dör av uttråkning snart lixom. illa.

brorsan kommer hit på fika snart iaf, han beställde negerbollar av mig så slänge ihop några stycken nu precis. Förr var jag riktigt förtjust i negerbollar men nu tycker jag inte alls att det är så jättegott, finns ju så mycket annat som är godare och lyxigare än negerbollar lixom. Och det kommer föralltid att heta negerbollar, det ska jag lära mina barn haha, är fan inget rasistiskt med det, allt har bliviti så töntigt med det där, som det här med kinapuffarna, bara för att nån kines hade stört sig på att det var just en kines på den godisförpackningen så ska dom ta bort den nu?! man ba öhhhh. töntigt.





Är förresten uppe i 5mm nu i öronsnibben, snyggt kommer det bli! Satt ju i den förra veckan men det var alldeles för tidigt för det började blöda och shit...inte bra men nu var det läkt och fint efter att ha gått ner i storlek ett tag. Så nu ska mitt öra få vila innan jag töjer mer ;)



Vem är snyggast?

Tänk jag drömde inatt att jag hade en katt och han åt bara sill och potääääter... haha nerååå sitter och tittar på Rasmus på Luffen som går på fyran nu...seriöst jag har aldrig sett den filmen faktikst, bara vissa delar av den, så får se om jag pallar titta på hela filmen... men Astrid Lindgrens filmer brukar ju vara bra ju! :)


Känner att jag inte har så mycket att blogga om just nu men var inne på Kissies blogg en sväng igårkväll (ja jag brukar läsa den!) anyway då hade hon som fråga vem som har snyggast kropp av dom här brudarna på bilden. Visst alla är supersnygga men tycker faktikst att den längst till höger är finaste, kurvor är fint! Hon ser ju ändå sund ut och så säger jag inte bara för jag själv har lite extra hull ;) haha. Vilken tycker ni är snyggast? Måste ju även säga att höger och vänster har snyggast färg på huden iaf, jag tycker det är så himla fint med gyllenbrun hud.


det där med nyårslöften..

Nehee kära läsare roligare än såhär blir det inte! Nu ska jag ta och gå och lägga mig så får vi se vad dagen imorgon erbjuder...något kul ska man väl kunna hitta på iaf.
Skriva upp en lista på alla nyårslöften kanske? höhö

Min lista blir nog typ såhär:

-Träna
-Ändrade matvanor
-Possitiv
-Söka jobb som en galning

-Lära mig spela några låtar på gitarr

Vad kan jag mer lägga till tycker ni? ;)
Kommer ni ha några nyårlöften? blir ju lätt att man tyvärr aldrig håller dom..



Med detta inlägg säger jag godnatt! Puss & kram


yeah yeah wow wow.

Hej!

Full fart hela dagen nästan. Hade inget planerat så hann städa lite och så och sen bestämde mamma och jag oss för att åka till stan en sväng och träffa coco där med, så blev en sväng dit. Köpte mig ett par nya svarta leggings det är ju sånt som alltid går åt lixom sen ett par spetstrosor och sen skitsnygga lösnaglar, ska ha dom på nyår...rauuuwr så snygga dom är! höhö. Mina naglar är ju så korta och fula annars lixom...snyft. Köpte faktikst B vitamin häromdagen som ska göra naglarna och håret bättre..får väl se om det hjälper ;) jahaaaaaa annars nu ikväll så kom Emelie hit över en fika...fan vad tiden gick helt plötsligt var klockan efter 22 lixom, tiden går så fort när man sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.

Just ja sen hade det ju varit en olycka på 35an med...så fick köa massor med när vi skulle hem igen. Lixom en lastbil och personbilar inblandade och hela lastbilen låg tvärs över vägen så gick ju inte att komma förbi..som tur var så kunde vi åka in på en skogsväg som vi förövrigt inte visste att man kunde ta , ajja hemskt när olyckor händer, som tur var så hade alla klarat sig med lidriga skador.


men ja på tal om mina naglar...ni ser ju hur hemska dom är :(
dom vägrar att växa, dom bara går av hela tiden...




Pippi Långstrump.

Hej på er!

Sov till 10 idaaaag, gött. Så sitter just nu i soffan framför tvn och tittar på Pippi Långstrump på rymmen, så himla bra film ju! lixom vem tycker inte om pippi? frän unge lixom. Men jahaaa får se vad jag ska hitta på av den här dagen..ska ta tag och diska upp mitt diskberg och röjja upp är lite grann tror jag iaf.


Tja


Det blev inte alls så myclet vettigt gjort med denna dagen...blir ju så när en super kvällen innan. fyfan. Men käkade pizza med mikael, elin och victor förut iaf sen fixade jag mina naglar, målade på nya lacket jag fick av Elin, gråsilvrigt, skitsnyggt blev det iaf sen har jag plingat lite på min gitarr..kommer jag någonsin lära mig tro? haha det är rätt svårt tycker jag faktikst men tränar man varje dag så borde jag väl lära mig nått.


min snygge gitarr!


Var väl en helt okej kväll igår..för mycket folk bara! jobbigt när det är folk precis överallt, lixom en får köa i hundra år när man ska gå på toa och trängas som fan på dansgolvet...roligare kvällar har jag varit med om! Men det är knappt värt att supa...börjar nästan lessna påt om jag ska vara ärlig..alkohol är bara skit egentligen. Så får se hur det blir med nyår..alla andra kommer väl festa och supa då antar jag så blir ju lätt att man hänkar på än att sitta hemma och deppa lixom haha. Tog INGA bilder igår...glömde helt bort det så ingen kul bild att visa er från igår tyvärr.

Vi hööööres hörrni!
PÖSSSSSSSS

Fix fix !

Jahaaa då har man hunnit med att käka julbord hos mormor och kjell med då. Åt typ inget men blev jäättemätt ändå...knäppt! Men gott var det iaf :) känns som en bara ruller fraaaaam nu vid jul.. efter jul får det bli ändrig på mina matvanor och jag inte ska delta i biggest looser snart? haha

hann inte slänga upp inlägg förut men såhärt såg jag ut när vi drog till mormor:



.....men nu äre dags att duscha och fixa annan snyggare sminkning och byta andra kläder för ikväll äre ju feeeest lixom..vet dock inte vad jag ska ha för kläder riktigt? blir nog min skjorta jag hade igår men ska jag ha mina svarta jeans så kommer jag fan DÖ i dom...sitter ju åt som helvete men kanske inte märker det om jag är full sen?! haha ;) bink blink. tackar GUD för att leggings finns <3 haha. bra för tjockisar iaf...tss

neheeeeee hörs sen! Kanske kan hinna slänga upp en bild på min snygge gitarr! hihi
Puss på er sålänge!


Fix fix !

Jahaaa då har man hunnit med att käka julbord hos mormor och kjell med då. Åt typ inget men blev jäättemätt ändå...knäppt! Men gott var det iaf :) känns som en bara ruller fraaaaam nu vid jul.. efter jul får det bli ändrig på mina matvanor och jag inte ska delta i biggest looser snart? haha

hann inte slänga upp inlägg förut men såhärt såg jag ut när vi drog till mormor:



.....men nu äre dags att duscha och fixa annan snyggare sminkning och byta andra kläder för ikväll äre ju feeeest lixom..vet dock inte vad jag ska ha för kläder riktigt? blir nog min skjorta jag hade igår men ska jag ha mina svarta jeans så kommer jag fan DÖ i dom...sitter ju åt som helvete men kanske inte märker det om jag är full sen?! haha ;) bink blink. tackar GUD för att leggings finns <3 haha. bra för tjockisar iaf...tss

neheeeeee hörs sen! Kanske kan hinna slänga upp en bild på min snygge gitarr! hihi
Puss på er sålänge!


Underbar julafton!

Hejsan!

Igår hade jag bloggpaus eftersom det var julafton. Då ska man bara umgås med sin fina familj och njuta. hur som helst så hade jag en jättefin dag, älskar min familj så himla mycket! Vi firade ute i berg hos mamma och pappa iaf, vi firade med farmor, farfar, mormor och kjell och syrrans viktor då. mysigt ! Käkade julbord kollade lite på kalle såklart... sen fick jag äran att dela ut alla paket..fan hur många som helst så riktigt snäll hade familjen lundberg varit. Fick massa fina och bra saker, nya köksknivar, hörlurar, prydnassaker, örhängen presentkort osv. och vet ni vad jag fick av farmor och farfar?!?!? en fucking gitarr!!!!!! ahh tror ni jag dog lite eller vad?? en svart akustisk stålsträngad gitarr... den är så himla snygg! *dreglar* haha ;) så nu är det dags att börja lära sig på riktigt kanske?

Tack till hela min familj som gjorde dagen till en jättefin dag! <3



ni ser ju hur snäll jag varit? hihi
älskar paket...så spännande! bättre än pengar lixooom.



mmm julmat, kanske det bästa med julen?
men jag får inte i mig mycket nu förtiden..förr åt jag som en häst xD
säkert tre dubbelt den där portionen...hahah


och såhär såg jag ut igår..nya skjortan och byxorna som för övrigt satt åt som fan i midjan..tuur att jag hade med mig mina leggings att byta med...haha xD


imorgon imorgon..

Hejsan!

vilken mysig dag jag har haft. Gick upp vid 8.20 typ och sen fixade jag mig inför Linköping. Vid halv tio åkte vi in till stan, när vi kom in dit så var det inte så frligt med folk men sen framåt efter tolv tiden sådär så kom allt jäkla folk...seriöööst stod i kö på H&M i nästan 30min...fyyy! hatar att stå i kö plus att det blir så jävla varmt..så man står ju där och svettas som en jävla gris i vinterjackan med och tusen påsar att bära på och shit...jobbigt iaf! Men fixade sista julklapparna och köpte även lite saker till mig. En skjorta på Gina tricot sen armband och ring därifrån med bev även en svart spetsklänning och svarta byxor från H&M. BH och nagellack och det viktigaste mascara ;) haha.



Kvällen har jag spenderat med mamma, pappa och jonte. käkade pizza och kycklingrulle (kycklingrulle för min del) höhö. sen vare ju uppesittarkväll vettni! och jag vann 100kr , wohoooooo! Men skulle blivit så mycket gladare om jag vunnit 1miljon eller så men får väl nöja sig med det lilla..eller? haha

kanske bingoberra gav mig lite tur ikväll? ;)




julgranen..

jahaa men detta inlägg så säger väl jag godnatt helt enkelt. kan inte fatta att det är julafton imorgon..helt sjukt vad tiden går. Sen känns det dock inte som jul..knappt nån julstämmning alls tyvärr...sen var det ju så snynd att den lilla snön som hade kommit att den smälte bort :/ buhuu vill ju ha en vit jul ju!

Godnatt! Puss och Kram/ MickiS
<3

jul juul strååålande juul

Gokväll snyggingar...tänkte att jag skriver väl ett inlägg nuråååå.
Denna dagen gick så himla fort, drog neråt med jonte och fixade hans sista julklappar sen drog vi hem till mig och fikade. Efter att han drog hem så kom Emelie hit efter ett tag så tog vi också en lite julfika med pepparkaka, ischoklad och lussebulle och sist men inte minst GLÖGG såklart...mummsigt. Lite julstämmning !

Sen hade hon med alla bilder från fester och shit så nu har jag dom på min dator med, mååste ju ha sånna bilder lixom...alltid kul. Ska ta och bränna ut en hel del bilder på dvd skivor nån dag innan min dator blir helt fullproppad med bilder ;) Vore faktikst även hela världens ifall datorn skulle krachsa och sen att alla bilder försvinner för har ju en hel del gamla bilder som är kul att ha med ju...


Emelie och jag förra helgen.. ;)

Nu ska jag allt snart ta och sova för imorgon ska jag upp tidigt och åka till stan med mikael och Elin. Herreguuud det kommer vara så fett mycket folk på stan så jag kommer säkert bli SÅ irriterad på allt folk som är överallt...herregud. men måste fixa sista julklapparna och ska även försöka hitta mig något fint att ha på mig på julafton och juldagen sen ny mascara är ett måste...min är typ helt torr inte braaa det ju om en ska vara snygger! höhö. Vi hörs väl imorgon om jag överlever dagen på stan så att säga.... hehe

Ha en fin kväll/natt! Puss och Kram / Mickis




trög brud !


är hon är störd i huvet eller? kan hon vara seriös med detta? isf är hon störd på riktigt.
hur kan man stå och säga sådär. herregud. "jag litar inte på fula människor" öhhhhhhh
hon själv är ju inte speciellt snygg heller lixom. usch vilka människor det finns.




21 december

Blev ledig idag.

Så har varit iväg och solat i 30min...så skönt det är.
Tänkte bli en pepparkaka till jul, passar väl? ;) haha

dock vet jag inte alls vad man ska göra resten av dagen.
Håller just nu på att färga håret....jaa igen xD haha.
samma färg så blir utväxten och sen blir det ju lite finare glans när det är nyfärgat.
kanske kanskeeeeee att jag ska ljusa upp håret till våren..men vi får se!
Kommer ju slita på håret en hel del om man ska avfärga och sådär..
men slits ju nu med när jag färgar det typ en gång i månaden...hähä.

i maj när jag avfärgade håret från svart och la i slingor såg det ut såhär
helt okej färg men skulle nog vilja ha ljusare än det isf.


Jöbbe!


guud så slapp man blir då man inte börjar förns 12.30 lixom..
sov till typ 10, sen har jag käkat frukost och fixat mig och slappat. gött.
hoppas bara inte att vi är ute i kylan idag...usch. tar med mig termosar iaf :D
pallar inte stå och frysa ihjäl lixoooom.

gah datorn segar så går inte med bild eller nått...tråk.
Måste dra och jöbbeeee nu! Tjaråååå


det var den dagen det..

Nehee grannen har inte ringt på dörren ännu iaf!
Får se om hon vågar göra det imorgon då, annars får väl jag görat! :@

Gick så fort att jobba idag, nästan som att gå dit och vända. Ska jobba där imorgon med fast på andra avdelningen som heter skattkistan, blir nog bra det, varit där en gång innan iaf så vet väl några barn kanske. Sen direkt efter jobbet blir det hem fort och byta om och dra till coco och viktor på julbord, mys. Hoppas allt att hon har slängt ihop en god jansons fresetelse, jag älskaaar ju verkligen det ! lätt att det är favoriten på julbordet

Annars ikväll så slängde jag ihop tacos och bjöd över victor på mat, trevligt med lite sällskap...så tråkigt att käka tacos själv och jag var ju så sugen på det, gott som fan var det iaf :D Så nu blir det bara att chilla resten av kvällen.. känns förresten som jag har förkylning på G igen?!?! hoppas inte det bryter ut...usch. vore inte så kul att bli sjuk till jul och nyår.. förra året vid nyår var jag ju asförkyld så inte så kul att festa då lixom :/


myspys med ljus när vi käkade förut :)

GRANNFEJDEN fortsätter...


assååååååååååå!!!!!!!!

fett irriterad jag är nu då!
grannkärringen har ringt till fucking hyresvärden igen och klagat massa på mig!
Jag hade ju 3 pers här i helgen, drack lite och lyssnade på musik sen stack vi 22.30
och det var tydligen jättestörigt......öhhhhhhhh. störd kärring!
Vet att hon gör allt för att få mig härifrån just nu och tänker flytta iaf!
Ska leta efter en ny lägenhet så hon slipper mig, då blir hon nog glad.

sånna som stör så så jäävla dant borde inte bo i lägenhet faktikst.
finns ungdomar som festar och spelar musik...lite får man tåla.
Och jag spelar inte ens hööööööögt med mina mini högtalare!!!!

Bad hyresvärden att be kärringen komma in hit och prata med mig..
men än har hon inte vågat plinga på...rist för att jag slår henne!
hon tyckte vi skulle reda ut detta men det är fan INTE jag som ska ringa på hos henne.
gjorde det sist och då kom vi överens om att hon skulle ringa på om hon blev störd fler ggr.
men jaaa ni ser ju...kärringen bara ljuger hela tiden!!


Söndag.

Tjena!

Jag hade en jättekul lördagskväll igår måste jag säga!
Vi var här ett tag och drack sen drog vi till natt&bar, dock inte så mkt folk
men fan vad hanna och jag dansade, herreguuud! älskar att dansa loss!
så idag hade jag fan träningsvärk i rumpan och låren xD höhö.



Annars ikväll så har jag varit ute i Berg med hela familjen.
Käkade jääävligt god mat, potatisklyftor och grätäng med fläskfilé med svamp och så.
Och till efterrätt lite chokladpudding, grädde och mandariner, mumms.
Hann även med att hälsa på mormor en liten sväng.

Några bilder sen igår från min mobil..
Hanna har resten av bilderna ;)








SKÅL !


jahaa hade inget planerat ikväll.
men nu äre så att emelie, hanna och martin kommer hit när som.
Blir lite dricka och sen får vi se om vi fortsätter våran kväll på natt&Bar :)

Trevlig kväll!


skååål !

trist

Seriöööööööst så tråkig dag detta har varit. inte gjort ett skit.
Kvällen kommer ju suga med. Inte ett skit att göra. kul.
Alla är så jääkla upptaga och har annat för sig.
hatar att vara själv hemma på lördagarna...vill ju göra roliga saker :(

orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


SEG!

Hej på er!

har blivit lite dåligt med bloggande nu för min datoor har blivit så jävla seeeg...okej den är fortfarande äckligt jävla seg och ja blää på den!! tar fan tusen år att skriva och fixa med bilder och så. därför den har legat lite vid sidan.

Igår var jag och solade igen, det är ju bara för sköönt, behövs vid den här tråkiga årstiden. Sen bakade jag ischoklad till mamma och sen slappade jag baraaa. Vid 8 tiden så drog jag till victor så kom elin och mikael bort dit så käkade vi mat från viktorias, gött. lite godis slank ner också. hähä. Lagom till snakes on a plane började så drog elin och mikael hem, synd för elin, jag menar hon som älskaar ormar så himla mycket...eller inte ;) haha. Victor och jag beställde även lite töjningar också, awesoooome lixom.

Får bli utan bild detta inlägg, datorn segar sönder.
jonte och pappa kommer hit på fika iaf. Pappa får ta sig en titt på datorjäveln.

Ska bli moster!!

För ett tag sen så skrev ju jag att jag hade fått veta något jäkligt roligt..
det ska jag berätta nu... jag ska bli moster!! assåååå kan ni fatta!! så jävla kul.
Längtar så efter denna dagen, tjatat på coco o viktor så jäkla mycket & nu äntligen.
I juni då kommer dom bli föräldrar och få en söt bebiiis, aaaaaaw.

GRATTIS till er, syrran och Viktor! Jag ÄLSKAR er! <3



Finmiddag med de bästa!


Hej!

Idag har jag varit på sandelius och fikat med Elin, mysigt och gott var det.
jahaa annars har jag la inte gjort allt för mkt lixom.. hållar på och tvätta nu och så.
Ska snart iväg bort till sandra för att käka med henne och Sofie.
Potatisgratäng, fläskfilé och sallad blir det, mummsigt va? ;)
Kommer bli så himla kul för träffas ju så sällan vi tre nu för tiden.



hahaha så jääävla småå. Fast jag var redan baileysälskare då..hähäh

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Jobbat klart !

hallåå där kött och blåbäääär! dagen gick så himla fort idag, tro det eller ej. Fullt ös hela dagen käbdes det som, jobbade med bara vikarier så det var gött. bara bra vikarier också, Lovi och Nathalie ;) awesome.

Sen har jag hungrat ihjäl idag, var ju risgrynsgröt till mat, fyfaaaaan. spyr ju nästan bara jag ser barnen sitta och äta det så jag åt alltså bara en macka till lunch, mättande eller inte. Var en unge som inte heller gillade gröten hon spottade ut den, och jag förstår henne om man säger så, haha! Fick iaf skjuts hem av mamma halva vägen hem nu, sköönt. för hade typ svimmat om jag skulle gått heeela långa vägen hem. Men var rätt skönt att gå imorse faktikst även fast man så helst gärna vill sova den där halvtimmen som det tar att gå.

Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det käk ute hos mamma och pappa.
Även coco och Ville kommer dit, treeevligt.

DAGENS DISS!
världens äckligaste gröt till mat! blää
det är ingen mat ens, viiiidrigt. kommer aldrig lära mig äta det.


euuuuuuu.......

Lucia

Tiden går fort som sagt, Lucia idag juuuh.

Ska iaf jobba mellan 9-16 i nygård.
åhhh segt är en himla bra bit att gå dit vilket är så segt på morgonen.
jobbigt och dra på alla jäkla saker man har med sig, termosar och vinter skor och skit.
kommer blir minst en 30minuters promenad iaf... blöh.

förresten idag skiter jag tillochmed i att ha smink :O
händer väl typ aldrig när jag ska iväg och jobba men jag pallaaar inte.
får se naturlig ut idag, höhö.



Trevlig Lucia dårååå eller nått.
Hörs senare! PÖÖÖÖÖSSSS

Rubrik!!!!


Vart tog helgen vägen egentligen?
jag hatar måndagar, tisdagar onsdagar och torsdagar!!
Kan inte helgen vara 5 dagar istället och veckodagarna två dagar, så mkt bättre.
Hinner inte göra ett skit på helgerna juuu. super man lördagen så försvinner ju söndagen med.
Får sluta supa på lördagarna helt enkelt... alkholist-mickis!
lääängtar redan till fredag.........

Nästa helg äre fan julafton ! seriöst lixom. det var sommar nyss haha.
Tider går ju så sjukt fort...hinner intee riktigt med känner jag.


Syrran & jag förra julen..

julkalendern


asssåå det var så gött att sola förut, så ni vet. ska göra det nån mer dag i veckan ! Efter jag solat gick jag neråt och handlade lite maaat. seriöst var så jävla varm när jag gick, svettades fan ihjäl, bev så varm när jag solade och sen ut och gå på det, hooooooooot lixom. Blev en dusch när jag kom hem och sen har jag bara chillat i soffan typ och tittat på några avsnitt av julkalendern. Och jag mår inte braaaaa, så jävla sugit. förkylningen släpper verkligen aldrig. och imorgon ska jag jobba, måååste göra det, inte råd att stanna hemma och vila och vara sjuk :/ även fast jag känner att jag måste. ni anar inte hur mitt huvve känns, skitont när jag rör huvvet och böjjer mig lixom, bihålorna kanske?

Någon mer som sett julkalendern iår?
Jag har faktikst sett alla avsnitt än sålänge, tittar på svtpay.
Och iår är den faktikst rätt bra, den går att se på. om man gämför mot dom senaste julkalenderna som har varit senaste åren, dom har sugit rätt rejält. Men inget slår ju mysteriet På Greveholm ;) Vilken är eran favorit?



STEK !


Nää vet ni vad , ska dra iväg och ta mig en 30minutare i solariumet ;)
Har inte solat på sjuuukt länge, säkert tre månader !!
så det är jag allt värd, behöver verkligen få lite färg..



Kul tidsfördriv.

Gör såhär:
Adda alla dina låtar i en spellista (Winamp, Windows Media Player etc).
Sätt på Shuffle/random
Tryck på Next/Nästa efter varje fråga
Använd låttiteln som svar på frågan
FUSKA INTE!

1. Hur mår du idag? Dont cry
2. Kommer du komma långt i livet?
Danza Kuduro
3. Hur är skolan för dig?
December
4. Vilken är ditt livs themesong?
Proud Mary
5. Vilken är din livshistoria?
Follow
6. Hur ser din framtid ut? Dont go away mad
7. Hur blir din morgondag?
Vem tänder stjärnorna
8. Vad är det bästa med dina vänner?
Heaven
9. Vilken sång beskriver dig bäst?
The diary of Jane

10. Hur ser ditt liv ut just nu?
Sailing to Philadelphia
11. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
När jag går ner
12. Hur var du som barn?
Can keep it in
13. Vem kommer du gifta dig med?
So cold
14. Hur ser världen på dig?
Moonlight Shadow
15. Vad tycker dina vänner om dig?
The botten is nådd
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Heaven stay
17. Kommer du någonsin få barn? Without you
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Saker man ser
19. Hur blir du igenkänd av folk?
You Learn
20. Vilken är din livsfilosofi?
Om du var här
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? In the water
22. Tycker andra att du är attraktiv?
Utan dina andetag
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Time for change
24. Hur ser du på sex?
Socker


Söndaaag.

gårdagen blev helt okej. Men vi hade ju lätt roligare hemma hos Sandra än på Natt&Bar.
Inte alls så mycket folk lixom...så lite tråkigt. Men jag stannade tills stägning iaf !
Måste ju passa på att dansa när man ändå var där och var lite fuller lixom, haha.

Sooov länge idag med såklart...kom i säng sent.
Men har iaf bakat lussebullar till mammi nu iaf, dom blev nog bra.

Några bilder sen igår:








lila Mio och jag, så sööööt och pluttig.


Party.


Hejsan.  inte varit hemma på hela dagen knappt, kom nyss hem lixom.
Åkte neråt och till falerum med mamma sen följde jag med ut till berg och fikade också.
Ska väl ladda inför lite festligheter ikväll nurååå... får någ börja med att ta en powernap,
mår inte helt hundra... känns som förkylningen kommer tillbaka direkt nu?! dumt iaf.
för har ont i huvudet och himla ont gör det i huvvet om jag böjer mig och så :/ blä.
går nog över med lite alkohol, eller vad tror ni? haha

Ska iaf festa med min kära Sandra, det var sjuuuukt länge sen nu. Så kommer bli så kul.
Blir att vara hos henne käka tacos, dricka och ha det kul innan vi drar till Natt&Bar.

Ni som undrar så har ju Gruvan som det hette förut, bytt namn till Natt&Bar .



Nu blir det  ett par panodil och powernap !
Puss & Kram/ Mickis

Pon and Zi


Funderar på om man kanske ska lägga ner bloggen eller sluta blogga? ändå inget kul för er och läsa när jag klagar hela tiden och deppskriver..men det är ändå skönt att kunna skriva ut sina tankar vad man tycker och känner. Är ju iaf några som läser min blogg... Varför läser ni den? haha lixom vad är det som får er att vilja titta in här? se hur deprimerande liv jag har kanske? ;) haha

Anyway måste säga hur mkt jag älskar dom här söta figurerna, Pon och Zi som dom heter, finns både glada, sorgsna bilder på dom. Några av mina favoriter:









åhh gillar speciellt den här sista bilden, cute ^^

Håller ni inte med att dom bara är för söta? :)


MOA!


Usch blääää för Idol. sämsta iår ever. tyckte ingen av robin eller amanda skulle vinna.

Jag säger såhär GRATTIS Moa Lignell! Hon vann enligt mig! Hon är ju grymmaste ever!
Det visade hon redan från början med sin underbar fina låt when I held ya i audition.
Får fan hoppas man hör något av henne snart !

Är fan kär i henne, haha!




fucking fredag.


Tror ni att jag ville ligga kvar i sängen när klockan ringde 05.40? jovars. Men var pigg sen när jag väl gick upp, hähä. Gick kanon att jobba som vanligt men idag var det en riktigt slapp dag 5 barn och vi var två vikarier två ordinarie personal och en praktikant, haha var sitt barn då ;) Tror dom hade räknat med fler barn idag eftersom det var vikarier lixom, men lättförtjänta pengar kan man väl säga. Var inte heller så speciellt skönt ute idag, fy vad kallt det blåste när vi var ute med barnen på förmiddagen, usch. Har ju iaf mina termobrallor och vinterskor + ullsockar så det är ju rätt så välbehövligt, kommer ändå frysa ihjäl då det blir massor med minusgrader ute...När jag gick hem från jobbet så regnade det massor, trist väder, då får det hellre snöa tycker jag! Så var typ helst dyngsur när jag kom hem.

Jahaa fredag idag då, och det är så fucking jävla trist att jag inte har någon att umgås med ikväll. Trist att mina vänner är så upptagna och sällan hör av sig till mig. Tycker alltid att det är jag som får fråga... blir så sur på sånt. men är ju lätt att känna sig ensammast i världens ibland faktikst och jag blir så nere när jag känner så intalar mig att ingen vill träffa mig eller så även fast det kanske inte är så men det känns verkligen så :( snyft. Blev iaf liteglad när victor ringde och sa att jag fick komma över hos honom en stund ikväll innan han åkte iväg till tyskland, han är allt bra snäll iaf. Så ska över dit en sväng.

Ska ta en snabbdusch nurååå! Tjarååå



Fuck !

HJÄLP !


Blir SÅ trött på mitt håååår. Klippte det för en vecka sen men ser minst lika slitet ut.
Hatar min hårkvalité, så jävla tjocka och sträva hårstrån, så fult.

TIPS på bra hårprudukter?!?!?
TACK!

Nått som får håret att bli mer lent och så.
balsam använder jag i mängder och hårinpacking med. inget funkar.
nån mirakelkur behöver jag verkligen !


en sån här mössa borde jag ha på mig vaaaarje dag ;)

Hemma igen.


Tjaaaaaa.

gick kanoners att jobba idag. men var riktigt rörigt och många barn idag.
sen en del barn är ju verkligen i trotsåldern, fy vad jobbiga dom kan vara.
gör tvärt emot vad man säger lixom, usch !

När jag kom hem tog jag mig en varm och skön dusch och tvättade bort sminket o shit, skönt.
så nu har jag precis käkat hamburgare och sitter och myser i soffan,
Ska nog göra mig lite te snart, så himla gott. dricker ju det istället för kaffe nuförtiden ;)

Nää måste göra lite nytta, rensa kattlådan och städa toan.
sen en powernap på det kanske...? vi får se. hähä



jobba

Godmorgon!

jahaa då fick jag jobba idag, på sandtag ingen heldag iaf 8.30-15.30, bra tid.
är väl vad jag orkar med min jäkla snoriga näsa :/
vill gärna bli helt frisk NU! orkar inte känna mig såhääär seeg längre.

Anyway ha en bra dag!
//Mickis



ingenting..


skaaaapligt uttråkad jag är dååå. Inget bra på tv eller nått ju. Så har kollat runt och läst lite bloggar, alltid trevligt nöjje. Tipsa mig gärna om bra och intressanta bloggar. Någon som själv har blogg som läser min blogg? Isf vill jag läsa! Har inte gjort annat än att dega i soffan ikväll, rätt skönt det faktikst men klockan är snart tolv och jag är inte alls trött, kanske för jag sov till 11.30 idag?! slööööött som fan. behöver ju lite extra sömn när man inte är på topp, hehe. Imorgon om jag blir ledig så ska jag laga broccoli & västerbottensostpaj så ska mamma komma och käka det hos mig, hon har ju viljat smaka den sen jag lagade den här hemma en gång så dags att det blir av då.

öhmmm känner för övrigt att min blogg är rätt så tråååkig, haha. vet inte vad jag ska skriva om?! Blir ju typ samma dag in och dag ut lixom. typ hej idag har jag gjort bla bla blaaaa osv. Alla andra har så fina bloggar men jag lyckad inte, är inte klok på bloggdesign eller photoshop och ingen bra kamera har jag så jag kan fota fina bilder och lägga upp ju...trök. Fan ni anar inte hur mycket jag vill ha en systemkamera men det lär väl dröja fucking flera år innan jag har råd med en, måste ju skaffa mig ett vettigt jobb först vilket känns helt skit just nu, känns som om alla andra får jobba hela tiden och får jobb men inte jag, otur med allt jävla skit. :( snyft





Ska väl snart försöka sova....om det går vill säga.
åhhhhhh opepp som fan. trök.
Tack för mig! /Mickis

Have you ever seen the rain.


Hej på er... jag lever...;) inte hunnit bloggat förns nu!

Blev inget jobb idag för känner mig inte helt okej! Men följde med Victor in till stan för imorse när jag började pilla på min näspiercing så åkte kulan av ringen och ner i handfatet...lyckat va?! Och hade ju inget annat att sätta dit så fick åka med till stan så köpte mig en ny ring på federal, en blankare och lite mindre, fint fint. Vi plockade upp Rasmus så blev en sväng till colorama för de skulle ha lite kakel och shit till lägenheten.

När vi väl kom ut från butiken så stod rasmus och höll i en 10liters hink med vit färg och så hävde han ner massa snö på mig från bilen så jag blev sur och skulle ge igen och sparka till honom och då backade han och halkade till och hela jävla burkfan med färg åker upp och ut på parkeringen....fiiiint. Så det var klumpigt av oss.



Töjjt upp mitt öra till hela 3mm , ojojoj.
haha större ska det ju såklart bli men tar ju sin tid lixooom.


jahooppp


seriööööst. kom hem från jobbet, kände mig död x 1000000. gick och la mig och sov i fucking 4 timmar nästan, tecken på att jag inte mår så bra. Kan aldrig sova sådär länge annars, vaknar alltid efter nån timma eller så. Sen när jag vaknade skulle jag ta bort tiden så ingen kunde boka mig imorgon.. och tror ni inte att jag får ett sms om att "du är bokad bla blaaa imorgon" en heldag desutom, känns ju undeerbart verkligen.

Får se om jag sjukanmäler mig imorgon, får se hur jag mår när jag vaknar! Men lixom att stå ute idag med täppt näsa och huvudvärk var ju typ döden :( Är så typiskt att alla jobb dyker upp när jag är sjuk och inte är topp för att jobba, när jag är frisk vill jag inte annat än jobba skiten ur mig men då får man typ inget jobb, inte meningen att jag ska få jobba eller?!?!? världen är emooooooooot mig. just så känns det faktikst. ALLT är fucking emot mig, yeeeej här är vi possitiva men som sagt så äre fan! och ringer jag nu och sjukanmäler mig så kommer jag bli plågad av världeeeens fetaste ångest, fuck.







blöh

Godmorgooooon!
vilken härlig daaag....öhhhhhh. NOT

fyfan var grymt törstig när jag vaknade kändes som jag var bakis typ hahah.
ska försöka få i mig en macka men fyfan tanken på frukost gör mig illamående, fyfan.
så jääääävla äckligt nu för tiden...blä :( får tvinga i mig mackan...

Ha en bra förmiddag, jag ska leka med barnen och stå ute o jävla bögsnön.


jag ser det snöar !


jahaa då har den första snön kommit då...usch. Men okej liiite mysigt är det sålänge man slipper gå ut. Ser ju inte fram emot att stå ute och glo i snön o kylan på jobbet. Jobbar kort dag imorgon men det räcker nog för mig när jag mår som jag mår, vill helst bara ligga hemma i sängen och vila men får hoppas jag mår bättre imorgon :)

Är förresten lite trött på min bloggdesign, men är inget proffs på design tyvärr så får la va som det är..haha men lite mickis style är det ju som jag har ny med leopard och så, men har ju haft detta lääänge nu ju.

Ska snart försöka sova men är intee trött ju! Kommer vara skittrött imorgon när kl ringer 6.45 :(
Jag haaaaaatar att gå upp tidiigt är fan det värsta jag vet, usch.
Godnatt! Puss och kram / Mickis


haha fett mkt snö för två år sen...

Måndag.

Hejsan !

Blev att jag drog till stan en sväng, fick åka gratis med bussen för skulle betala med mitt bankkort man den apparaten funkade inte, vilken tur då ;) sprade jag in 55kr där, höhö. Gick och lämnade tillbaka skjortan på Bikbok iaf, sen hann jag bara gå och titta en stund på stan för sen kom Victor och plockade upp mig så hängde jag med honom till biltema, sen drog vi till Ikea och käkade lite köttbullar, orkade inte ens äta upp den portionen, är inte lika gott med mat när man är förkyld ju :( inget smakar gott! okeeej förutom mammas lasagne jag käkade igår..mumms, haha. Köpte mig bara värmeljus på ikea som luktade massa gott, så luktar asgott i min lägenhet nu.





Sitter och myser i soffan med lite glögg och skumtomtar just nu och tittar på SOS västkust,tycker det är så himla spännande. Är nog ett jäkligt roligt men jobbigt arbete att vara ambulanssjukförare, det skulle verkligen jag kunna tänka mig att bli men sen tror jag att man tar med sig jobbet hem, man får ju se en hel del läskiga saker. Men känner ändå att jag vill hjälpa människor, vill ha något spännande jobb.


Helvetsförkylning.


assååå jag fucking avliiider ju snart. skit att jag ska bli sjuk. hatart!
Men måste ändå in till stan en sväng för att byta en skjorta på bikbok.
Dååligt att dom bara har 7 dagars öppet köp, blöh. dom flesta har ju 30 dagar.

Tog bort tiden så ingen kunde boka mig för jobb idag för det hade jag inte pallat,
ska jobba en kort dag imorgon iaf, det ska jag nog klara av sålänge jag inte mår sämre..



Saturday night.

Som saagt igår var det party party. jag hade förfest hos mig, vilket var jättetrevligt. Jonte jag och kim käkade mat tillsammans så vi korkade upp vid 5 redan. käkade fläskfilé och potatisgratäng..mumms. Sen kom resten av folket vid halv 7, så vi sjöng lips och massa, skitkul hade vi. så det var en lyckad förfest tyckte jag.

Men måste säga att det värsta med att ha fest är när man kommer hem sen....flaskor och skit och skräpigt överallt..usch. så idag var det bara att sätta igång och städa. Så nu är det fint igen och luktar gott för torkade golvet med till och med för det var kladdigt, blä. Sen hade jag fixat med plastglas men ändå så var varje jävla glas använt ändå så fick ändå ställa mig och diska alla glas...dah.

blev inte så mkt bilder som jag tog igår...får se om hanna har fler ;)


Jaaag :)


Jättefin bild på Kim och mig ju ^^


träffade snygga Elin på gruvan.


Emelie och Hannaaa med bärs ! höhö

TACK för en skitkul kväll!
och jag kan lova att mina fötter värkte sönder eftersom jag hade mina höga skor.
var verkligen undeeeerbart att ta av sig dom sen ;)

Peppa !


Har bara tagit det luungt hela dagen. är fortfarande grymt förkyld men vi kör hårt ändå ikväll!
Kommer bli full på ingenting nu när jag är lite sjuker...vem vet ;) haha.

Känner på mig att det blir en jättebra kväll (bortsett från förkylningen)
Vore ju tusen ggr awesome om förkylningen kunde försvinna typ nu. hehe.
Snart dags att hoppa in i duschen och sminka och leta lite kläder..
är så kul och fixa sig och sminka sig och så :)

SKÅL PÅ ER !


Idolmys med mig själv.


fifan sitter här och tittar på Idol och snorar och snooorar. trist. har snytit mig ungefääär tusen gånger eller mer nu...blööööööh. När jag blir sjuk så blir jag ALLTID sjuk till helgen. otur kan man säga. Förresten så är jag ensam kväll, kan ni tänka er! ser alltid idol med nån eller gör nått med någon på helgerna, men kände att jag inte pallade ikväll faktikst. Gillar inte att vara ensamn eller joo bara ibland det kan ju vara skönt :) jahaa annars dååå, ska försöka få ihop en kanonbra partylista till imöraaaaa. dansa hela kvällen låång lixom. Vi ska ju sjunga Lips med, så himla kul!

Slänger in en bild på grymma Moa! Hon måste komma vidare till Final och vinna hela skiten!
Diggar verkligen hennes stil och hennes fina röst.


SnyggMoa..

Pepparkaksbak

Hejsan!

Gick upp skapligt idag vid 9 tog lite te och en macka.sen gick jag och la mig igen och somnade om , vaknade vid före tolv.Så bestämde med jonte att vi skulle baka pepparkakor, mys. Blev några pepparkakor iaf, och några brända som vi fick slänga tyvärr, haha. att det ska vara så svårt att komma ihåg dom när de är i ugenen lixom.så

Till middag käkade jag kycklingtortillas med massa sambal olek i, starkt är ju det,
men eftersom jag är förkyld så tyckte jag inte det blev så starkt ändå xD
Nu ska jag lägga mig och vila lite eftersom jag inte mår bra :( tråkigt.





förkyld :/

men bläääääääää då. vaknade och kände mig dödare än igår.
fucking jävla förkylning. Känns som jag alltid blir sjuk ju, så tråkigt!
det är la nackdelen med att jobba med snoriga småbarn :/
och dom där jäkla förkylningarna gillar verkligen mig!
MÅSTE må bättre imorgonkväll eftesom det är party då juuuu..



Linköping.


Varit i stan med Sandra idag, trevligt trevligt. Shoppade typ värmeljus, två par skor och en blå skjorta men vetifan om jag ska ha den nu eller ej..gillar ju inte färger egentligen men den var ju fin hahah men vi får se! Blev även lite käk på ikea, köttbullar såklart.

skorna jag köpte..
haha fucking ful bild, klistade in i paint xD haha





Asssåååå har fucking rycket på mig själv just nu, inte kul. Känner mig så satans fet och ful. Inget snyggt att ha på mig på lördag då jag provade kläder ikväll, allt sitter fult. usch Är väl bara idag jag känner och har det där jävla cp rycket på mig själv kanske.. får hoppas jag sover bort det. förresten så börjar jag bli förkyld...kul verkligen, nu lagom till helgen då jag ska festa loss som fan! Hoppas det inte blir nått av förkylningen.. :(

jobbigtliv.se

Hörs imorgon!
// Mickis

RSS 2.0