jävla förkylning

Hejsaan!

Har inte bloggat idag för jag är sjuk, så har legat i sängen nästan hela dagen. Är riktigt jäkla förkyld, blää. det var ett bra tag sen jag var såhär pass sjuk, lovar jag har typ snytit mig 10000ggr idag..haha men jättekul att det kommer nu till nyår då..eller inte! Fan jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så man orkar göra något och sen att man kan festa och göra något på fredag. Ska se om jag orkar gå bort till Victor en sväng sen iaf..är så tråkigt att sitta hemma och glo själv ju :(


Vovven!

Har varit ute en sväng med vovven nu, fick sällskap av victor och hans lilla vovve Lea som han har lånat hem nu ett tag. (det är hans mammas hund) Var fan kallt ute så har värmt mi med lite kaffe nu, gött. Nu ska jag fan lägga mig i sängen och vila och mysa ner mig under min gooowsiga filt jag fick i julklapp bl.a


Söt vovve va? :D

hundvakt

Hejsan!

Måndag: Victor jag och brorsan brummade in till stan en sväng, var fett mycket folk så jag orkade inte titta så mycket efter något till mig, hatar när det är så mkt folk för går fan inte att hitta ngt då. Jag lämnade iaf tillbaka min skjorta jag köpte för kände att jag inte skulle använda den lixom. Sen käkade vi lite köttbullar på ikea :) Trevlig dag, lite tråkigt att min victor inte mådde så bra bara. Anyway på kvällen drog jag hem till mamma en sväng och senare hem till victor så glodde vi en film, hostel 2, lite vidrig film faktiskt.




Idag vaknade jag av att John skickade sms och undrade om jag kunde vara hundvakt ett tag idag, så klart jag ställer upp på det så nu har jag lilla Dillon här bredvid mig, han är för söt! Hur som helst så mår jag inte så bra idag..förkyld och täppt och mår lite illa då o då, får hoppas att det inte blir något av det. Nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag piggnar till sen blir det att ta en promenad med Dillon.

Hare bra sålänge!
/Mickis

Aldrig mer var det va?

Tjenaaaaaa!

Igår var det party, var väl helt okej kul till en början men sen hände lite tråkigheter som gjorde kvällen mindre rolig.. men men! Idag när jag vaknade så mådde jag skit, jag ville typ dööööööööö gick och spydde men har fan mått illa typ halva dagen och typ känt mig död, men nu lever jag iaf och känner mig helt okej. Har iaf hunnit varit neråt och handlat med victor och senefter det så drog jag till ida och lekte med henne, du är awesome <3 Nu har jag precis fräschat mig och tagit mig en ducsh och ska när som dra bort till victor så ska vi la glo nån film och tjocka oss med godis. Ha en fin kväll! /Mickis



aldrig mer dricka alkohol kände jag imorse, usch!!

Juldagen 2009

Ikväll blir det fest såklart, kommer bli lite förpartaj hos Sandra innan, förra året hade ju jag lite raj raj här hemma hos mig innan vi drog bort till gruvan. Var riktigt jäkla roligt förra året faktikst så får hoppas på att det blir det i år med :D Bjuder på lite bilder från förra året, juldagen.




















mer julbord vafan

Nu ska jag snart iväg på julbord hos mormor, det kommer bli gött :)
Bara för att jag hann ta en dagens outfit bild så slänger jag in en bild på hur jag ser ut idag.

Ha en bra dag! Jag ska försöka att inte äta ihjäl mig på julbordet, haha.
Puss & kram /Mickis




Fick dom stora dödskalleörhängena igår, love it!!

Min julafton

Hade ni en bra julafton?

Det hade iaf jag, riktigt mysigt. Började med att jag drog till mamma vid halv tre tiden så käkade vi julbord vid tre, så himla gott det är asså, men synd att man ska bli så mätt fort, favoriten på julbordet för mig är jansons frestelse, love it! När vi hade käkat och sådär så var det dags att dela ut julklapparna och öppna dom, jag blev jättenöjd med mina presenter. Sen blev det lite fika och kaffe och senare på kvällen så spelade vi ett spel "med andra ord" riktigt roligt hade vi, jag älskar min fina underbara familj, ni är så jävla BÄST! <3


Min snygga lillebror!


Pappsen var glad !


Jag med glöggen i högsta hugg ;)


julmaaaaaaaaaat


Syrran & jag ( ja jag har gjort ett klädbyte)


Syrran, mormor och jag.


Ville och jaag


jag och söta fina mammi <3


Bästa bror och jag <3


Julafton

Jahaa då var dagen här som alla har väntat på, julafton! haha nejvars, tror nog mer att det är alla små barn som väntat och väntat, själv så tycker jag att det nästan nyss var julafton. Anyway det blir att dra hem till mamma vid halv tre tiden för att käka julmat och sådär och bara mysa och sen dela ut julklappar. Och i år är det med hela familjen, mysigt! <3

Bild på mig från förra julafton hemma hos pappsen.


Ser nästan ut som ett litet barn med sina julklappar va.. ;)

Jay Smith

Såg på spotify att Jay Smiths album finns att lyssna på där nu.
Klicka på bilden för att komma direkt till albumet.
Like a prayer gör han så jäääävla bra!!! Kommer lyssna sönder.



FAN!

hahah fick mig ett gott skratt, använder mest ordet "fan" enligt fb, illa? ;) 8e plats jävla, hmm jaa folk brukar klaga på att jag svär för mycket. Kaffe ligger bra till med, höhö



Västervik

Har haft en trevlig dag i väservik. Gick en sväng på stan med mamma, köpte dom sista julklapparna sen hittade jag mig två trosor på rean och sen köpte jag mig en leopard skjorta, men är som sagt osäker på om jag ska behålla den eller ej, men köpte den och ska fundera påt iaf ;) höhö. Har ju fan inget annat att ha på juldagen, blää känns lite surt, men men det är la inte hela världen, jag har ju alkohol iaf och förhoppningsvis trevligt sällskap. förresten vilket jäkla oväder det var när vi skulle åka hem från västervik, vi fick fan ligga i 60 nästan hela vägen. Grymt mycket snö hade dom också, mer än vad vi har i åtviiii iaf, höhö.


Farmors fina födelsedagstårta.


Farmor fick ta den första biten såklart för hon fyllde år, 71år, Grattis!


Kära pappi!

Dagens Mickis

Nu är jag redo för att åka till väservik.
Ha en bra dag så hörs vi säkert ikväll när jag kommer hem!
Puss & kram /Mickis

DAGENS MICKIS ;)






fix fix

Godmorgon! eller morgon vet jag inte om jag kan kalla det men ändå. Har precis käkat lite frukost och ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig sen åker vi till västervik, farmor fyller ju faktikst år idag med, fan vad tråkigt att fylla så nära inpå jul egentligen, ska jag vara ärlig så har jag fan ingen koll på hur gammal farmor blir, haha. Ni kan väl ändå hålla tummarna för mig att jag idag hittar mig ngt fint på stan som jag kan ha på julafton och på juldagen ? :D


endast en dag kvar till julafton, fan vad fort det har gått säger jag bara!

Tjenaaaaaare !

Ikväll så har jag lekt med Ida, var fan en hel vecka sen vi sågs sist ju! Vi drog neråt och köpte oss lite godis och mumsade på, haha skapligt onyttig jag varit senaste veckan asså, blir ändring på det till 2011 ;) Anyway det är alltid lika kul att träffa Ida, vi kan verkligen snacka om allt, du är awesome <3 Nu ska jag vara lite duktig och kolla runt efter jobb. Imorgon bär det av till Väservik med mamma, pappa och brorsan, vi ska hälsa på farmor och farfar och sen blir det nog att gå på stan en sväng.



full fart

Tjena! har typ haft fullt upp hela dagen, men skönt det tycker jag. Tog en rejäl sovmorgon till halv 11 ca, vid typ halv ett tiden så drog Sandra och jag neråt och uträttade lite ärenden, köpte lite alkohol till juldagen, höhö. Sen fick jag ett ryck och pierciade örat med, en lite tidigt julklapp till mig själv vettja, haha ;) När jag kom hem så blev det en fika med brorsan, umgås rätt ofta med bror min faktiskt, glad över att vi är så pass bra vänner. Sen har jag hunnit med att tvätta och städa och fixa här hemma, nu ska jag snart ta och stoppa i mig något ätbart. Ikväll blir det nog att umgås med min fina vän Ida, var ett tag sen nu!


ohh yeah, snyggt va? ;)
(älskar mina snygga örhängen btw!)

mys

Julmys med brorsan just nu, mys! Min bror är bäääääst! <3





Linköping idag med.

Hej! Igår var jag som sagt på ett möte i stan, var fan svårt att hitta dit men jag hittade dit tillslut, det började halv 2 och jag kom därifrån vid typ 4, segt! Drog sen ner på stan och skulle hitta mig ngt fint, men hittade mig inget, och när jag väl hittar ngt som jag vill ha så finns det bara i små storlekar :( bläääää. På kvällen när jag kom hem så drog jag till min Victor, sov även över där, mys! Åker in till stan sen med Victor, så släpper han av mig hos syrran sen forsätter han hem till sig, buhuu får inte träffa honom på några dagar ju, snyft. Vi har lixom setts varje dag i tre-fyra veckor snart men jag ska nog överleva. Nu ska jag snygga till mig lite!


Jag och min lilla favoritkisse, Ozzy :D hihi han är så sööööt!

möteeeeeeee

tja tjaaaa, nu har jag snyggat till mig för att dra in till linköping, måste in på något jävla möte och nån föreläsning om jag fattat rätt, usch orka med det. jävla arbetsförmedling. jobbig liv jag har måste jag säga. Får se om jag hinner gå lite på stan efter jag varit på det där skiten! haha hej här är man positiv, men känns så onödigt att dra iväg på nått jävla bögmöte som säkert inte ger mig ett skit.

Måste dra nu! hörs senare! herråååå


nöörda

Är hemma hos brorsan just nu. Victor och jag drog hit för vi hade inget bättre för oss, så vi har precis druckit lite kaffe och sådär, käkat några chokladbitar..gooooootttt. Ska lyxa till det lite med gurka och dipp sen med, haha fyfan vad onyttig jag har blivit, men jag ska bättra mig...iaf efter nyår, hehe :) Nu ska vi köra lite rockband och guitar hero.


Blåbärspaj

Tja! Är hemma en stund nu, men ska dra hem till victor sen igen. Brorsan var här en sväng precis på lite kaffe och glögg såklart, gött. Fan det är redan lördag och ikväll händer verkligen inget alls, inget fest iaf. Neheeeeee nu ska jag hoppa in i duschen o sen dra till min man!
Hare gött, puss heeeeeeeeeeej!

Victor och jag fick förresten ett ryck inatt och bakade en blåbärspaj, mummsigt! ;)


Heldag på stan.

Jag har spenderat heeeeeela dagen i stan med mamma, herregud vad trött jag var i benen ett tag där. Jag ville så gärna shoppa lite kläder idag men nej jag hittade mig såklart inget bara för det :( snyft. jag är så trött på dom klädrna jag har, vill ha nytt...haha vem vill inte ha det lixom? Anyway köpte lite julklappar iaf, skönt att ha det gjort fast har ju inte handlat klart ännu. Förresten så gick jag tillbaka med min laddare till datorn för den hade slutat funka, därför jag varit lite off härifrån, men nu har jag en ny som funkar, wiee. Neheee nu ska jag dra mig bort till Victor <3 Ha en fin fredagskväll! Puss och kram /Mickis


Jag och mammi idag <3

Ikano med Ida

Heeeeej! Idag har jag varit i stan med Ida, drog till ikano och gick runt där. Jag var ute efter ett par jeans, hittade ett par lee jeans som passade helt okej men 999kr?? hmm kände att jag inte riktigt hade råd med det..hatar jeans typ inga passar på mig sen kom jag även fram till att jag har fulaste jeansrumpan..haha inga former alls, någon kanske kan ge mig höfter?? hittade mig iaf ett linne och en svart spetströja :) Käkade även på ikea med ida, fett mkt folk var det! Just nu sitter jag hos victor..han håller på o städar o fixar lite, duktig han är. Får se vad vi hittar på sen.


har inga nya bilder att bjuda på, så får bli en crazy bild på rebecka o mig ;)

Ica reklam

Vem hatar inte reklam??? MEN Icas reklamer måste man fan bara älska.
Kolla in denna, så himla rolig! "Ulf, glöggen är alkoholfri!" haha bäst!


-

Usch detta känns bara som en jävla pissdag asså! Åt helvete med mitt humör. fuck.


Voff voff

Åhh vad roligt det har varit att ha en liten vovve här hemma men nu har John hämtat honom. Nu är jag ännu mer sugen på att skaffa hund, men det är ju ett pass, jag får vänta med att skaffa voffe, om några år då jäklar ska jag ha en.


aaw lilla söta Dillon!

Sunday

Hej! Igår blev det en hemmakväll med Victor och brorsan, vi spelade rockband och sådär. Sen drog victor och jag hem till honom och så tittade vi på en äcklig film sen somnade vi, fan jag sov riktigt gott inatt, skönt. Duktigt av mig att inte ge mig ut och festa, eller hur ? ;) fast kände mig inte helt på topp så berodde ju på det med. Snart kommer John över med sin vovve, jag ska vara hundvakt från ikväll till imorgonkväll..åhh så himla kul, ni vet ju hur mycket jag älskar hundar, hihi.

Här är trailern till filmen vi tittade på "The hills have eyes" den kanske inte verkar så bra men jag tyckte den var helt okej, okej visst lite äckliga och brutala saker i filmen tyckte jag att det var och äckliga jäkla fula missfoster, haha.


spontanfest

åhh så jävla glad jag blev när Jay vann igår, wieee! Lätt att jag kommer köpa hans skiva ;) Igår hade jag tänkt att bara vara hemma och vila upp mig eftesom jag kände mig helt död, men jag piggnade till sen på kvällen så jag fixade mig och drog bort på fest hos Sara, trevligt att man fick komma. Jag var duktigt och tog det lungt med drickan, yeah. Drog sen hem med min Victor hem till honom så käkade vi fyllemat, haha potatismos och allt vad det var..haha.


haha våran fyllemat...hahah xD ser gott ut va? höhö


är vi inte för söta? ;) tss

I don't feel good

Nu är jag hemma från jobbet, skönt. Var lite segt att jobba idag eftersom jag inte riktigt känner mig på topp idag, helt täppt i bihålorna, gör lixom asont då man böjer på huvudet eller så, usch jag hoppas att det vänder och blir bra för jag orkar inte bli sjuk. Efter jobbet drog jag neråt och handlade lite kesella och sådär, det får blir kesella till kvällsmat gött, men ni ska nog se att jag snart tröttnar på det,haha. Ikväll ska jag fan bara slöa i soffaaan och glo Idol.


Nu fan ska Jay ta hem hela skiten!! :D Hoppas han vinner ikväll!
Riktigt spännande!

Fredag!

Gooodmorgon! okej rätt sent nu men vafan. Hade en mysig kväll hos Victor igår, Danne var med ett tag så vi spelade Buzz, jag vann iaf en gång så himla bäst man är, höhöh. Sen tjockade vi oss med massa godis, och fyfaaan vad gott det var med marabou chokladkaka, åhhhhh mumms!! Nu ska jag se om jag kan klara mig utan godis fram till typ julafton iaf, ska nog gå bra. Idag ska jag jobba mellan 12-17 på frita igen, kul att få jobba och tjäna lite pengar, wie, så nu är det nog dax att fixa sig innan jag drar iväg. Ha en bra dag!


Detta spelade vi, perfekta sällskapsspelet ;) och askul äre!

myskvääääll

Igårkväll var jag hos Victor, riktigt mysigt! Vi tittade på titanic, var ett tag sen man såg den, kan ju säga att jag grät en liten skvätt, den är så himla sorglig, buhuu :( Nehe nu ska jag ta och fixa till mig lite grann så ska jag dra bort till victor på lite filmkväll, blir väl danne och nån/några fler som kommer dit med, det märks. Sen ska jag feta mig med lite godis ikväll!

Ha det braaaaa och förlåt för jag är sämst med att blogga, ska bättra mig!
Puss och kraaaam /Mickis


Min fina Victor <3

jobbaaaaat

Sådär då var man hemma från jobbet, gick riktigt bra att jobba idag och tiden gick jäkligt fort faktikst. Nu har jag tvättstugan, precis när jag kom ner dit så var det två andra som skulle slänga in tvätt, dom hade kollat fel på tiden och trodde att det var dom som skulle tvätta idag, sånna misstag har man ju själv gjort...hehehe. men dom hann inte slänga in tvätten iaf, tur det fast jag hade ändå inte så mycket tvätt så hade inte varit hela världen om dom snott min tvätttid, höhö.

Förresten så går det bra för mig med att vara nyttig, snart klarat mig utan godsaker i tre veckor ju!! jag är så jävla awesome ibland om jag får skryta ;) neheee nu är jag fan hungrig! det får bli kyckling och wokgrönsaker sen igår!



Hallåå där kött o blåbääär

Har spenderat typ hela eftermiddagen med bror min, han skulle sälja sitt Wii och jag hade ju det här hemma så vi satt och väntade på att en snubbe skulle komma hit och köpa det, så nu är det sålt, buhuuu aldrig mer spela guitar hero :( Snart nån gång ska jag dra bort till min Victor och pussa lite pån tror jag, höhö så kommer vara där ikväll som typ alla andra kvällar..haha. Imorgon ska jag jobba på centralskolan igen på frita, det blir kul, så himla skönt med lite jobb tycker jag allt.


Bjuder på en sommrig bild på mig.


Glögg !

Heeeej! Idag är mitt humör på topp känner jag, underbart. Har käkat frukost, kaffe och kesella, haha jag verkligen lever på bara kesella och keso nu förtiden känner jag, men det hjälper ju mig att gå ner i vikt om man säger så. Snart kommer mamma hit så ska vi dricka lite glögg tillsammans, mysigt.

tråkigt inlägg...jovars! men vafan :D höhö




Måndag

Hejsan! vaknade av att jag fick sms om att jag skulle jobba idag, så har jobbat på centralskolan på frita idag, kort dag var det 13.00-16.30 bara , men bättre än inget såklart. Efter jobbet passade jag på att handla lite grann med. Nu har jag käkat, fick bli kesella och två ägg. Jag har ju varit duktig i två veckor nu, inte ätit något onyttigt alls och igår då jag ställde mig på vågen så visades det sig att jag hade gått ner tre kg (på två veckor) wiee stolt över mig själv. och då har jag inte ens tränat något, mer än vanlig dagskondition som promenad och sånt där shit. Så att sluta äta godis, bullar chips och annat onyttigt hjälper det med, sen mår man fan så mycket bättre utan sånt :)





Roliga klipp

Mickis humor vafan ;)

Här är ett klipp från Nile City, tittade på det igår hos victor och jag fick en sån jävla skrattattack när dom här päronen sjöng, så jäkla roliga "take a look at the waazzaaaaahhh" har sett det förr för några år sen och tyckte det var så kul då med, höhö äkta min humor.

 



hahahhaha detta klippet är så jäävla kul, såg även detta klippet för flera år sen så det var kul att jag hittade det igen, för tycker verkligen att det är askul :D mahh


sötsugen

seriöst jag är så sugen på något gott typ choklad och godis, åhhhhh!! sen är jag så jäkla trött ocksååå, grinig som en liten unge känner jag mig, haha jag har verkligen fått för lite sömn senaste nätterna, inte alls bra för det känner jag att det kommer nu. Men anyway som fan att jag inte ska ha något onyttigt för vet att jag bara kommer få ångest om jag stoppar i mig något onyttigt nu, buhuu, fan.


CHOKLAAAAAAAAAAD <3 haha

Fredag, Lördag

Okej nu ska jag ta och uppdatera här.

Igårkväll
: Elin kom hit och vi käkade tacos tillsammans, det var så jäkla gott så jag tryckte i mig tre stycken bröd, höhö tjockt va? Sen tittade vi på Idol och jag säker bara JAY, fyfaaaaan hur bra var han inte då??? helt sjukt om han inte vinner hela skiten, men tycker det var rätt personer i final iaf, men som sagt nästan vecka är det någon som kommer sitta och rösta på Jay ;) hehe. Elin och jag drog bort till Victor och Rasmus lite senare, så körde vi Buzz, ett frågesportsspel för er som inte vet det, askul iaf. Underbar fredagskväll!







Idag:
Somnade sent igår så imorse låg jag och sov som en gris, mamma hade skickat flera sms men jag hade inte vaknat av dom så till slut så ringde hon upp mig och ba "skulle du med till stan eller??" så fick hoppa upp ur sängen och fixa till mig och dra in till stan. Gud så himla mycket folk det var i stan då, usch jag tycker fan det är riktigt jobbigt då det är så mycket folk, så orkade inte titta så mycket på kläder och shit, inga julklappar inhandlade heller :(

Jag köpte iaf detta


Spetstrosor, Gina Tricot 3 st för 149:-


Parfym. 99:- KICKS

Sen blev det även att par termobyxor som är bra att ha till jobbet, inte så kul att slänga ut pengar på det men det är ju sånt som behövs. På vägen hem från stan så hade det hänt en olycka, läskigt! två bilar som låg i diket och hade krockat man får la hoppas att personerna hade klarat sig någorlunda bra iaf.

Yepp det var min dag det, ikväll blir det nog bara att vara hemma och slappa som det ser ut just nu iaf, ska väl ta och käka något med, tror det får bli keso och banan, höhö.
Hörse senare kanskeeee! Puss och kram/ Mickis

dags för fredagsmys

ohh fyfaaaaaan vad trött jag är, skulle kunna somna sittandes, fick ingen sömn alls inatt..usch! anyway ikväll så kommer Elin hit till mig så ska vi ha idolmys som vanligt, självklart blir det tacos också. ska bli hur gott som helst för har fan bara ätit en keso och en halv banan idag, förresten så går det riktigt bra för mig med att vara nyttig, har inte ätit något godis eller annat gott i veckan, lite stolt över mig själv faktikst.


<3

Work !

Tjenaaaa! jag vet att jag bloggat dåligt men har haft annat för mig, höhö ;)

Idag har jag iaf jobbat hela dagen på sandtag, 9.30-17.30 var på den avdelningen som jag varit på förr, har saknat mina söta barn lite faktikst, hihi. Förresten så höll jag ärligt talat på att frysa ihjäl då jag skulle gå till jobbet imorse, fy helvete vad kallt det var så jag gick och tyckte synd om mig själv....haha. Nu ska jag snart dra till Victor och laga mat och sådär, mys! jag är huuuungrig som fan.


förresten så har jag sagt hejdå till min lugg, ska spara ut den, sa ju att jag skulle tröttna..haha :P
visst att det är snyggt och så men nej jag orkar fan inte med den =/

RSS 2.0