hej och hååååå

 
Tjena tjenaaaa! fyfan helt slut o huvvet och kroppen..typ. Jobbat hela dagen, lungt dag på jobbet lite skönt ändå men går ju lite segt men då kan man ju ägna sig lite mer tid åt barnen som är där :) Gick sen hem från jobbet, vågar ju inte cykla eftersom framlyset är sönder, såg att polisen hade stoppat en cyklist igår och gav böter, kul lixom, känner inte att jag har riktigt råd att böta ;) fattiglappen här kan man säga! Fet lön i december blir det iaf eftersom jag jobbat så mycket, wieeeeee behövs ju vid mellansdagsrean och sen juldagen nyår osv ;) 
 
Tvättdag för övrigt, tvättar typ alltid varje torsdag duktigt som man är men är ju inte så jobbigt, det fixar sig självt rätt bra hehe. Har julpyntat lite med, men min stjärna jag skulle ha i köket var sönder men mammi hade tydligen en likadan som hon inte skulle ha uppe så ska sno den, awesome! Så yepp nu är det lite myz här iaf. 
 
FREDAG imorgooon hur fort har inte veckan gått då? Älskar att få jobba och att ha nått att göra lixom. Ska jobba en kortis imorgon med så slutar 15.00 skönt på en fredag för har haft sena dagar i veckan annars. Sen får vi se vad denna helgen har för spännande att erbjuda! ;) hehe märks man är ju spontan av sig !
 

Grattis min sötnows! <3

 
Idag fyller min vilda lilla busBilly 2 år! Stora killen lixom... ;) haha
 

Tisdag 27 novembeeeer.

Hej på er! :) Läget med er?
 
Jobbat både igår och idag och imorgon blir det ännu mer jobb, på mitt favvoställe är jag på. Åhhh är verkligen SÅ glad över att jag fått turen att komma in som vikarie där, all personal är hur underbar som helst och barnen är så söta och gulliga. Åhh ska önska mig en fast tjänst där i julklapp tror jag.. hehe ;) Har träffat Emelie nu efter jobbet, käkade ihop och druckit kaffe, vardagsmys lixom. 
 
Guud vilket tråkigt väder det varit idag förresten, regn hela dagen inte så myz att gå hem från jobbet men ska man bara hem så är det ju inte så farligt om man blir lite blöt lixom, värre om man kommer till jobbet och ser ut som en blöt katt. Till helgen tänkte jag att jag skulle sätta upp julgardiner och adventsljusstakar är ju första advent (redan!) kommer bli så mysigt ju!! ;)
 

Allt som jag känner.

 
Jobbade en kortis idag på gläntan, myz. Cyklade sen efter jobbet till mormor där fick man färska våfflor och kaffe, inte illa. Begav mig sen hemåt för var så illa tvungen att tvätteeeee ju, så nu är det fixat med, gött. Annars har jag städat lite och sådääär, chillat i soffan tyyp. Har rycket på datorn gaaaaah den funkar knappt ju :( något glapp i skärmen så den börjar flimmra hela tiden så man inte ser nått..kul därför jag är sämst på att blogga för orkar inte sätta mig för att det bara krånglar och då tappar mickis humöreeeet ;) hehe.
 

Linköööping

 
Nu ska jag in till linköööping och träffa syrran och lille Lovisa, mysimys :)
Saknat att gosa med min gullunge!
 

20 november

 
Idag var jag hurtig och gick upp vid typ 9, dock inget jobb idag :/ får hoppas på nått imorgon istället då! Ska träffa min Emelie idag iaf så har ju något att fördriva tiden med, tänkte vara lite shysst och bjussa på lunch, så ska slänga ihop raggmunk snaart åhh göttigött. 
 
Asså kom på det att det är ju snart dax att börja med att julpynta lite, eller asså ljusstakar och sådär tycker det är så jäkla mysigt ju! hihi så nu får vi se om det går att göra d riktigt mys i denna lägenheten ;) nehe nu sitter jag och lyssnar på julmusik ?! haha japp så kan det va..
 
såhär mys hade jag det vid jul på smällgatan iaf höhö
 
 

Stressigt!

 
Heeeeeej på er! :) Idag har jag jöbbaaat, härligt! Dock förbannat stressigt imorse, fick göra mig iordning på 20 min, slänga på sig kläder, sminka sig och packa grejer och sen käka frulle, stress stress hatar att stressa, behöver minst en timme på morgonen för att hinna med ju, men jag hann idag iaf, fick dock ont i magen av mackorna jag bara slängde i mig, blöh. Men anyway en heldag blev det, awesomeeee. Nu har jag myst ner mig i min onepiece, nyduschad och grejer med, mysimyz. 
 

Jag saknar dig.

 
Åhhh jag är kääär!! men seriöst jag tycker att malcolm är en sån grym person! så jäkla duktig på att skriva låtar och allt, tycker verkligen att han borde vinna hela jäkla x factor! Blev så förtjust i denna låten han sjöng i fredags, fin fint! 
 

Övningskörning !

 
Drog ut till berg och käkade mat där, beställde pizza så något säger mig att min mage kommer strejka ikväll, fyfan. Drack lite glögg också, mysigt och gott som fan! ;) När jag skulle hem så stannade vi och körde lite ute på parkeringen, kände att det gick rätt bra så snart blir det bäl att köra på vägarna men man vill ju känna sig lite säker innan man ger sig ut (iaf jag!) inte lust att köra på någon eller så...hahah eller stå o få kärringstopp hundra gånger....haha öhh.
 
nehe nu blir det myyyyyzkväll med lille victor, var fan ett tag sen man träffade honom nu känns det som. Blir väl solsidan och sen beck I guess, sen kan man ju alltid hoppas på lite jobb för mig imorgon :) hihi pöss på er!
 
 

så mycket kärlek.

 
Aaaaaw moster saknar sin lilla gullunge!!
Världens finaste Lovisa <3
 
 
 

Myshelg

 
Heeeej, blogguppehåll några dagar har det visst blivit men men datorn har varit helt stöörd så knappt suttit vid den. Jobbade hela veckan på mitt favvoställe, åhh tänk att få ha en fast tjänt där, lycklig man skulle vara ^^ får hoppas det rullar in mer jobb denna vecka som kommer. Helgen min har varit braaa, fredags hade jag dock sjukt tråkigt :/ hatar att sitta själv juuuh, it sucks. Men jaa lördag så blev det berg en sväng och lite övningskörning för min del, körde med mamma o hennes bil vilket gick skit, fick ju fan knappt iväg bilen, kärringstopp tusen gånger eller nått men sen när vi körde pappas bil gick dert asbra att åka iväg, mamma du bör köpa en bättre bil ;) hehe.
 
Blev bjuden på middag hos erik meeed, hade sån beslutsångest om man skulle dit men vafan satt mig på bussen och drog dit. Så jag Erik och Robin lagade asgood mat, proppmätta blev vi kan man säga! Sen blev det lite film och då kom även jens och lisa dit, trevlig kväll (även att man somnade till lite vid filmen haha!) Slaggade hos robin för pallade inte bussen hem usch så idag körde vi på lyxig söndagsfrukost, färska frallor och skagenröra, åhhhhh mummsi. Nu är jag iaf hemma och har städat lite, duschat och ska hoppa ner under mysfilten i soffan och se så mycket bättre som börjar vid halv två, missade ju det igååår juh.
 
Wöbbiiin (Lisa i bakgruden ) höhö)
 
Erik! haha han ser alltid så jävla lycklig ut när han ler?! lixom helt genomlycklig. haha gölle.

Måndag.

 
Tjena tjenaaa! :) Jobbat idag började ju 11 och när vaknar lille mickis då???? jooo straxt före halv elva, tur jag hade mammi som kunde skjutsa bort mig till jobbet hehe ;) fick slute 1½ timme tidigare idag med, känns gött. Lagade mig raggmunk till middag, aldrig gjort det innan men fan vad göööttt det blev. Annars har jag bara chillat framför tvn ikväll, dock med en bråkig jäkla mage, åhhhh vad är felet på den? orkar inte med den mer...
 
Nu ska jag hoppa ner under täcket och sovaaaaaa, imorgon blir det teater med barnen, mysigt.
Godnatt med er och sov så göööttttttt. pösss pöss!
 

Tjena tjenaaaa

 
Hej! har ni haft en bra helg? :)
 
I fredags blev det dricka hos kim och käk, tacoooos, mumms var det verkligen. Var väl planerat utgång men det blev aldrig av sen, lite synd för var pepp då juuuh anyway sov över i staaaan dåråå, så lördagen så lekte jag med robin en sväng innan det var dags att åka hem till åtvid igen, var hemma vid före åtta så blev soffläge för mig hela kvällen, ensam faktikst men var jäkligt skönt :) 
 
Idag vet jag inte vad som händer? Vill göra något men vet inte vaaaaad, fira pappa på fars dag går ju inte för dom är iväg i västervik, hopp hopp. märks vad mickis hitter på dåå ;)
 
Några bilder från i fredags (bilder från instagram --> mickisawesome heter jag där) Följ mig!
 
 
 

Välkommen härliga fredaaag! :))

 
Fredag igen! Det är sjukt vad fort denna veckan har gått!! hänger inte med riktigt känner jag..haha. Idag blev det en ledig dag för mig, skulle faktikst ha suttit fint med lite jöbb idag med, men men nästa veckan blir det jobb iaf.
 
Vaknade faktikst vid halv nio idag helt jäkla pigg så gick upp och käkade frulle hann titta lite på vakna med the voice, Danny Saucedo var med, kom på att fan vad snygg han är aldrig tänkt på det riktigt men grr läckerbit säger jag bare! ;) hehe. Låg sen och halvsov i soffan,sen fick jag ett ryck och cyklade iväg till solariumet och tog mig en 30minutare där, så jääävla skönt, ska nog önska mig ett solarium i julklapp kanske? hehe har blivit lite beroende kan man väl säga..hmm inte bra det.
 
Sitter och väntar på att pappa och brorsan ska komma över på en liten fredagsfika, myz. Sen blir det väl så småningom att börja fixa sig inför kvällen, har dock ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig?! gah stööörsta problemet ever ju...... :( i värsta falla får jag gå naken, men blir nog lite väl kallt I guess. Anyway ser fram emot ikväll iaf, blir mysimyyyyyyys och japp ev krogen dåråå. 
 
 

-

 
Tell me what you want, tell me what you need
Tell me what you see in me, give me what I want
Give me what I need, give me what you've got, give me
 

8 november

 
Go eftermiddag !! :) Mår ni braa? Jag själv har jobbat idag igen, gick jättebra gillar verkligen det där stället jag är på. Usch på förmiddagen när vi stod ut så regnade det som fan, var inte så myz att stå ute i regnet om jag ska vara ärlig. Slutade halv två så dagen gick ju så sjukt fort, så myste ner mig i soffan med lite kaffe när jag kom hem så har jag slängt in en maskin tvätt med! duktigaste mickispickis. Imorgon verkar det som att jag blir ledig för har inget bokat än sålänge. Men jaappp blir iaf käk i stan hos kim på kvällen och lite alkohol med mina fine vänner! :)
 
Såhär göllli kan man vara på jobbet ;) hehe
 

Tjena !

 
Heej på er! :)
 
Idag har jag jobbat dagen lång, kom i säng vid ett tiden inatt och klockan ringde tio över sex, men konstigt nog var jag pigg då men hade ju varit gött att ligga kvar i sin gosiga säng hehe. Hopp åkte iväg i kylan på cykeln bort till mitt lille favvodagis, lite extra kul att jobba idag eftersom rebecka med jobbade på samma avdelning som mig. Blir jobb en kortis imorgon med, så himla braaa ju! 
 
blöh har annars lite bekymmer om allt möjligt känner jag :/ vet inte riktigt vad det är med ja. är väl mest dom där jäkla pengarna som ställer till det hur man mår tyvärr! :( 
 

En apa som liknar dig.

 
Yeej missade ju inte Så mycket bättre i lördag för var ju hemma och tittade på det i berg innan jag stack iväg. Lite tråkigt när man inte känner igen låtarna och kan gämföra med orginalet, men bäst denna kvällen var ju darin och uggla tyckte jag allt ! Ugglas verkar ha blivit en riktigt hit iaf. Jag har iaf lyssnat hundra gånger på Darins version av "En apa som liknar dig" så jäkla bra ju, gillar att han verkligen gör det i sin stil !
 

whoop whoop

 
Blev nyss uppringd av min handledrare på arbetsförmedlingen, ringde om ev praktik på Willys så vafan jag sa att han kunde skriva upp mig där så får vi väl se hur det blir med den saken, kan ju ev led till jobb framöver sa han ju och hur nice vore inte det ? Aldrig jobbat i mataffär, men skulle säkert funka jättebra! :) Man vet ju aldrig förns man har provat på ju! Mina dagar är ju snart slut inom barnomsorgen så att :/
 
Vilken charmiig bild assååå ;)
 

Lyckad helg !

 
Seriöööst vilken kul helg jag har haft! Bästa på längre tror jag nog. Fredags var jag dock ensam, men var så himla skönt det faktikst! Lördags blev det chilla på dagen, solade och sen ut till familjen och käkade jättegod mat, åhh vad jag älskar min familj ni är så himla bäst! Sen åkte jag med till linköping med coco o viktor så drog vidare på halloweenfest jag! Klädde ut mig till polis, sjukt tajta är ju kläderna men det funkade! ;) hehe
 
Var en jättelyckad fest, dom hade fixat så ballt med musik och läskiga saker i trapphuset och i lägenheten, träffade mycket trevligt och nytt folk. Blev krogen sen, blev en sväng på pitch black, trevligt var det! Hänkade sen på rickard o jonas, köpte mat på burger king sen hem till rickhard och käkade glodde film, kom i säng vid typ halv 6-6 ?! så sov knappt inget, blöh. Mådde bra när man vaknade, skönt som fan. Så tillbringade dagen ett tag med dom sen tog jag bussen till robin och bara myste där i soffan! gött. sen hem till gamle åtviiiid. 
 
Några bilder från i lördags! ;)
 
 
 
 
 

Så mycket bättre.

 
Neej jag kommer missa Så mycket bättre ikväll med eftersom att jag kommer dra iväg på fest. Tur att det går i repris på söndagen då ;) Är ju himla mysigt och trevligt program om man gillar musik såklart, men ja måste ju se lille Darin ! Gillar verkligen hans version på stockholm, vad tycker ni om den? Klicka på bilden för att höra låten !
 

Friday baby!

 
Tja på er alla min fans! hehe ;) typ.
 
Idag sov jag lääänge, skönt var vaken ett tag inatt! Åkte iaf och hälsade på mormor och kjell idag sen cyklade jag vidare ner till ica och shoppade så åkte jag hem och satte igång med att baka kanelsnurror, sen har jag varit duktigt och tvättat nu denna fredagskväll, duktigt eller vad? :) har varit själv hela kvällen, riktigt skönt faktikst, wow första gången jag sagt att det varit skönt att sitta hemma själv? haha. framsteg mickis framsteg.
 
Kan iaf säga att det satt fint med kaffe och nybakt bulle till kvällsfikat! hihi
 

Lycka.

Fick besök av lilla Lovisa, syrran och malin :) Blev en liten fika och mys med lovisa såklart.
Åhh så söt hon är, skrattade massor idag, så gulligt skratt!!
 
Älskar dig lille vän <3
 

1 November redan?! herreguud

 
Heey! Stack iväg och solade förut, skönt med lite värme och lite mer brunare hy ;) hehe. Så har duschat och sådär nu, vet inte riktigt vad som händer annars idag? det återstår att se säg! 
 
Blev bjuden till halloweenfest i helgen men vetefan, nytt folk är det ju gott om iaf men tror nog ändå att det blir en mysigt familjekväll ute i berg med god mat istället, kanske nått glas vin ändå för det är gott hihi. Är ju fan inte bra att dricka varje helg, kostar ju med om man säger så :/
 
hahaha äldsta bilden eller vaddå?!?! känner ni igen mig ? heheheh
 

RSS 2.0