<3

 
aaw en gammal och en ny bild på fisan och mig, gud vad hon växer säger jag bara! Är så himla kul nu när hon är större och är med och förstår saker. Längtar tills hon blir större då hon kan få vara hos moster och hitta på roliga saker! Hon är verkligen ett charmtroll! Moster älskar dig så mycket <3
 
 
 

Dagens Mickis

 
Helloooo :) Har haft Lovisa och syrran på besök här på förmiddagen, mysigt! Är så himla kul att Lovisa står och säger "oj oj oj" när hon ser Billy hon är lite smårädd för honom men idag var hon mer nyfiken på honom, kan ju även säga att billy är lite reserverad för Lovisa, jäkla fegis han är ibland!
 
Blev sen en sväng ut till berg, hjälpte till bror att packa eftersom han ska åka iväg. Var sen tvungen att åka hem då jonte o syrran skulle in till stan, har ju enkild möte med min jobbcoach vid tre jag måste gå på :/ åhh ibland är det verkligen trökigt men meen. Efter det blir det att träffa Sara och lilla Wilma iaf.
 
Här har ni dagens Mickis! ;)
 
 
 

Dejt med min fina!

 
Gokväller på er...det var ett bra tag sen man hade tresiffrigt på bloggen, kul! :) Ikväll har jag hängt med emelie, brummade ner till willys och shoppade till lite käk, tacos fick det bli både smidigt enkelt och gott som fan. Sitter ju alltid och mosar i sig tills man spricker...whyyyy lixom? haha ;) Hopp så chill kväll med andra ord, suttit och babblat om allt mellan himmel o jord, avslutade med en lite raggarsväng i lille åtvid, vi var jäkla snälla o skjutsade hem brorsan från rese med :)
 
Nu blir det att slötitta breaking news med philip och fredrik innan det är dags att krypa ner under täcket. Imorgon kommer syrran och lilla fisan på förmiddagsfika..mys! ^^
 
Har jag btw sagt att jag älskar att ha cam på datorn?? haha love it <3
 
 

Tummen upp!

 
Heeej nu är jag fan stolt över mig själv när jag till slut tog mig i kragen och gick ut på powerwalk, satt verkligen och drog ut på det och kände inte för det någon stans idag men vafan nu är det gjort och det känns kanon. Men gud vad kallt det var ute idag, luften är iskall plus att det blåser även att man hade tjocktröja och tjock halsduk så var det kyligt, brrrr. Har fixat mig nu för att dra ner till facetten på jobbcoachning, ska väl fixa mig en omelett innan eller nått eller om man köper nått i cafeet, intressant info kände jag haha.
 
Anyway kul att folk hör av sig angående mitt blogginlägg igår, de flesta håller verkligen med mig, lite kul att statistiken höjs med en jäkla fart så fort man lägger ut något sånt där då man väller ut alla sin tankar och skriver vad man tycker, kan väl hända att jag hade en bild med lite hud med hahahah folk är så nyfikna på kroppar, right? ;)
 
Hare gött sålänge!
 
 
 

Hejja kurvor vafan!

 
Seriöst jag är så jäävla trött på alla instagram konton, strong is the new skinny, fit inperation osv vet inte exakt vad dom heter men det finns säkert hundratals sånna konton iaf. Många av dom här bilderna som läggs upp ser tjejerna ut att ha anorexia (visst en del är vältränade och snygga och tillhör fitness) Men blir så förbannad på när man ska triggas tillatt väga 40-50kg och se ut som en jävla pinne. Varför?? anorexi är en sjukdom. Varför är det så viktigt att idag se så bra ut som möjligt och framför allt att vara smal , det ska väl helst inte alls finnas något kroppsfett på kroppen vad jag fattat. Det är snyggast eller? Du duger inte om du är fet, om du har lite lår och mage? 
 
Tar upp detta eftersom jag själv inte alls tillhör den där vältränade gruppen eller skinny typen. Jag har alltid varit mullig. Jag påverkas väldigt mycket av alla dumma ideal, det är inte alltid lätt att kunna känna sig bekväm i sin kropp när det bara visas perfektion utåt. Jag har nämt det förr men jag tycker verkligen så synd om alla unga som växer upp med det här. det är inte okej att små barn säger att dom är tjocka att dom inte duger, jag har själv hört det med egna öron så att. det gör mig så ledsen jag önskar att man bara kunde ändra på alla dessa ideal, men hur lätt är det? 
 
Jag vet att man duger precis som man är, det gör vi. även att det är jäkla svårt att acceptera sitt utseende eller kropp ibland men vem fan känner sig perfekt ingen är ju perfekt heller. Vad jag egentligen vill säga är att man ser alldeles för lite av oss kurviga kvinnor, mer curves åt folket vafan! Vill få bort all fokus på att vara skinny. Det ÄR fan okej att ha lite mage och lår. 
 
Jag kan säga att jag inte är nöjd med min kropp men vafan nu lägger jag ut en bild för att visa hur en kvinnlig kropp kan se ut! Kan folk med "perfekta" kroppar ständigt lägga upp bilder på sin kropp så kan väl jag också göra det och detta måste vara minst lika okej. right? jag var i vilket fall tvungen att skriva av mig om detta. 
 
och ja! jag är jävligt medveten om att jag har underkläder på mig. Samma sak som bikini så inga kommntarer om det tack! :) 
 
 

....

 
 

du och jag under täcket baby

 
måndag igen då..fan vad veckorna springer iväg. Började dagen med frukost sen gav jag mig ut på en powerwalk i det fina vädret, stannade till vid solariumet och tog mig en 20minutare, underbart. Blivit ganska duktigt igen på att ge mig ut och gå, bättre än inget tyker jag allt!! ;)  
 
Jahopp när man kom hem så var gubbarna från bostad här och satt in ny kyl och frys, blev riktigt fräscht mitt gamla var verkligen antikt lixom och ganska äckligt haha så det var välbehövligt! Har nyss slängt i mig en omelett till lunch, fan vad gott det är, gillade det inte alls förr men ja enkelt och jäkla gött! 
 
Kolla in mitt nya snygga påslakan då, bäddade rent förut så längtar typ tills man ska sova ikväll hahaha, moget jao! Men ja detta fick jag alltså när jag fyllde år, verkligen mickis style ;)
 
 

The fox

 
assååå denna låten är ju bara för jävla rolig, så dåligt att den blir kul!! :D hahah
verkligen mickis humor på hög nivå!! ;)
 

Sunday

 
Heeej, åh härliga söndag haha nejrå men jag är inte så bakis idag faktikst vilket känns jäkla gött! Igår blev en riktigt rolig kväll med mina vänner <3 Tack för presenterna!! Blev sen en liten sväng till ceasars som det så fint heter nu för tiden, blev typ 40min där inne, så hann ju dansa lite där iaf och träffe lite fölk :) drog senhem med världens huvduvärk blöh, varför alltid denna huvudvärk??? så tråkigt. Men somnade tillslut sen iaf!
 
Idag blir deet väl bara chill, emelie kommer om en stund så blir det väl en kaffe och sen måste vi reda ut lite saker... alkohol och grejer är inte alltid så jäkla bra...... men men det löser sig! :))
 
Kim var först hit igårkväll så knäppte lite bilder med webcamen! haha ska se om emelie har med lite bilder från igårkväll som jag kan slänga upp här senare iaf. Jag tar ju fan aldrig några bilder med mobilen nu förtiden och har ju ingen vettig digitalkamera heller riktigt :/
 
hare gött sålänge! pösss
 
 

What does the fox say?

 
Godmöraaaaaaaaa fölket, okej nej det är inte morgon just nu men ändå. idag tog man sovmorgon till nio faktikst...brukar ju gå upp runt halv åtta-åtta annars på mina arbetslösa dagar ;) Ganska duktigt huh? 
 
Asså min rygg är cp, kände det igår att jag hade skitont, måste ha sträckt mig på nått konstigt vis?! hur fan ska det gå att dansa ikväll då??? Har iaf varit ute på en timmes powerwalk bara för att jag tänkte att det är bättre att röra på sig än att ligga hemma som ett cp i sängen öh. På tal om cp så slog jag i cp knölen vid armbågen förut assååå inte dåligt. typ på gränsen att jag började tjuta! Gör så jäkla ont i den nu :(( jäkla otur asså,eller kanske bara klatighet?! höhö
 
Anywaaaaaay igår var jag i stan med min hanni min lille pullis hihi :D skulle hitta något att ha på mig ikväll på festen men hittade jag något då???? eh neeeeeeeee så jag får gå naken ikväll, känns ju sådär men men vad ska en göre?? Måste berätta en grej, hade ju med mig min bikini jag köpt på kappahl som jag skulle lämna tbx för den hade tappat typ all färg, skitdåligt iaf. Väl inne vid kassan så är det så jobbigt för jag känner så väl igen personen som står bakom disken vet lixom att jag nån gång har träffat denna personen?! men hon verkade inte känna igen mig så något jag fått bakom bakfoten kanske...vetefan............. ;)
 
Jahoppppp nu blir det bare att chilla och städa lite grann tills mitt partypeople kommer ikväller!! tagga!
 
några charmiga bilder jag knäppte nyss.... öhhhh
 
 
 
 
 

VILL HA!

 
Åhhh H&M Home har fått in så jäkla mkt fina grejer som jag bara mååååste ha!!
Men det supersnygga påslakansetet fick jag iofs igår när jag fyllde hihi ;)
 

 
 
 
 

19 september

 
Tjaaaaa
 
Idag har emelie varit över här på kaffe och tårta..mysimyyys. Sen har jag varit på jobbcoachning...jippie..eller inte!!! så jäkla skönt att den är slut snart. men kan ju hända att af sätter en på nått annat ännu tristare istället då... blöh ge mig ett jobb! Jahopppp nu blir det bara att chilla tills jag ska neråt och möta upp bror så ska vi köpa pizza och käka här hemma..fira mig i efterskott lite eftersom han inte kunde komma hit igår för han jobbade.
 
Gullig bild på lille billy oh mig från imorse ;) tss
 
 

23 år wohooo

 
Heeeeeej måste säga att jag har haft en grymt bra födelsedag! Tack för alla gratulationer <3 och även för alla fina presenter. Sitter just nu och skriver från min nya laptop assåååå så jäkla glad jag blev min förra var ju helt sönder så denna behövde jag verkligen! Kommer dock ta ett tag innan jag vänjer mig vid den nya..lite invecklad på sätt o vis haha xD men verkar awesome!! Nu är det väl bara att peppa inför lördag då jag ska ha fest..fan kommr bli roligt det! längtaaar.
 
Vad tycks om min superfina tårta jag gjort då? ;)
 
 

godnatt!!

 
fan så duktig jag varit och bakad både tårta och bullar i efteriddag sen har jag städat och fixat med..whoooop! nu ska jag hoppa ner i sängen och sova..även hopoas på att man mår bättre imorgon..annars måste jag säga att mitt 23åriga liv inte börjar helt awesome lixom..
 
 

vårdcentralen

 
God förmiddag kära läsare! :)
 
Idag fick man gå upp tidigt eftersom jag hade tid för läkarbesök på vc angående mina jäkla magbesvär. Hur som helst så trodde hon ganska starkt på IBS men först så ska vi utesluta gluten så får väl mina provsvar på det om nån vecka eller så , hopp annars så är det väl bara att lära sig att leva med magbesvären och lära sig att äta det man kan eftersom ibs inte går att göra något åt.. :/ Tips tack?!
 
Är iaf ute i berg just nu hos mammi innan hon ska till jöbbet, så har tagit en fika ihop bare! Får hoppas på att bostad har varit hemma hos mig och fixat avloppet i badrummet tills jag kommer hem..sånt jäkla stopp i handfatet blä. Så blir att baka tårta och ev slänga ihop lite bullar i eftermiddag som man kan bjuda mina gäster på imorgon :) sen lite städning på det jaoooooo.
 
Känner för övrigt att en förkylning är på G, inte helt på topp idag får hoppas att det inte bryter ut till helgen lixom, är ju inge vidare att dricka vin då för det smakar ju bare vatten då och det är inte bra har jag lärt mig utav tidigare erfarenheter... hahaha ;)
 
 
 

Twins?


Så göllig bild på kim och mig ^^ Från förr förra helgen då vi såg ut som tvillingar i våra rödrutiga skjortor hahah!


Måndag

Tja! I fredags gick jag sista dagen på praktiken.. bara att tacka o bocka för en härlig tid på villan har lärt mig massor och träffat underbara människor!! :D <3 Mne nu äre bare tbx till mina lååånga tråkiga arbetslösa dagar...usch känns ju sådär verkligen :( bara att kämpa med med att söka jobb..

I fredags blev det en rolig kväll iaf, emelie och jag bestämde ihop lite snabbt att vi skulle ses käka och dricka lite alkohol, var riktigt trevligt här hemma men vid 22 fick vi ett ryck och tog cyklarna ner till bussen och åkte in till stan, hamnade hos kim o brorsan där vi drack lite till. sen drog em och jag ut till platens och dansadeeeeee. Haha jaaoo slutade med seeen efterfest..... ;)

annars lördag och söndag har det inte hänt sådär jättemycket i mitt liv precis. bara chillat lixooom. Taggar lite inför onsdag då jag fyller år..haha inte varje dag man fyller 23 ;) tsss. sen på lördag blir det feeeeeest för mig såklart kommer bli så jävla kul!! whooop

Partyoutfiten i fredags ;)



Måndag

Tja! I fredags gick jag sista dagen på praktiken.. bara att tacka o bocka för en härlig tid på villan har lärt mig massor och träffat underbara människor!! :D <3 Mne nu äre bare tbx till mina lååånga tråkiga arbetslösa dagar...usch känns ju sådär verkligen :( bara att kämpa med med att söka jobb..
I fredags blev det en rolig kväll iaf, emelie och jag bestämde ihop lite snabbt att vi skulle ses käka och dricka lite alkohol, var riktigt trevligt här hemma men vid 22 fick vi ett ryck och tog cyklarna ner till bussen och åkte in till stan, hamnade hos kim o brorsan där vi drack lite till. sen drog em och jag ut till platens och dansadeeeeee. Haha jaaoo slutade med seeen efterfest..... ;)
annars lördag och söndag har det inte hänt sådär jättemycket i mitt liv precis. bara chillat lixooom. Taggar lite inför onsdag då jag fyller år..haha inte varje dag man fyller 23 ;) tsss. sen på lördag blir det feeeeeest för mig såklart kommer bli så jävla kul!! whooop
Partyoutfiten i fredags ;)


wake me up when september ends

asså redan september..? jappp okeeejs känner att jag icke hänger med här riktigt! anywaaaaaaaaay 
 
jorååååå att praktiken går fortfarande kanonbra och jag trivs :) yeeeeeej. Händer annars icke så mkt i mitt liv. Ikväll har jag druckit kaffe med emelie och sen har jag slängt ihop lite knäckebröd, så jäkla goda fick det hos sara när jag hälsade på där i veckan, riktigt enkelt att göra med.
 
Imorgon efter praktiken så blir det nog linköping en sväng med mammi, fixa present...är visst någon som fyler 25 snart?! Jag fyller fan med snart...23 år herregud vad åren går känner jag hahah! ;)
 
öhm känner för övrigt att det kan hända något roligt i mitt liv.....allt för tråkigt just nu. Tycker att min drömkille kan dyka eller nått sånt i den stilen..... hehehe 
 
nehääääää nu ska jag fan söve snart...ont i magen..tror det blev lite för mkt knäcke..haha
Godnatt och hare gött puss heeeeeeeej!
 
 

RSS 2.0