Say that you want me cause I want you bad

 
Åhhhhh nu är man lite långledig i två dagar, ska bli skönt det. synd att vädret ska bli lite sämre, eller inte dåligt med svalare iaf. Men har iaf hunnit med att sola lite på förmiddgarna innan jobbet så liite lite färg har jag fått, men känner mig ändå blek...såklart ;) hehe
 
Längtar som fan till imorgon, dels sovmorgon, slappisfrukost i soffan framför nyhetsmorgon och ingen tid att passa, helt underbart ju :D På kvällen kommer det att bli mysimys hos min andra halva, längtar <3
 
btw jag är så himla besviken på mig själv att jag inte kommit igång med träningen eller nått, bryr mig inte ett skit ibland vad man stoppar i sig lixom, usch jag var ju så duktig i början av året :( fan. Slutade ju då jag blev sjuk och sen nu när jag börjat jobba... som jag brukar säga föralltid en tjockis assåå, usch! nejdå en vacker dag lär jag ta tag i det igen och fortsätta kämpa!! 
 
men ångesten kryper på speciellt nu på sommaren, ingen snygg bikinikropp precis och ingen kropp som man bära upp fina sommarkläder med tyvärr, usch känns inte kul där!! :( men men..
 
men skitsamma nu ska jag bara försöka vara lycklig iställlet. positiva tankar! ;)
 
 

Slut på ledigheten!

 
Hej! Varit ledig nu måndag och tisdag så lite helg för min del :) Har inte gjort sådär överdrivet mycket, men igår cyklade jag bort till emelie en sväng iaf och sen handlade jag lite, mamma var även över på en fika hos mig sen. Kvällen blev det bara chill i soffan.
 
Idag träffade jag Sara och lilla wilma och så köpte vid glass, mjukglass spklart, himla gott var det. Underbart att sitta i solen och bara njuta och snacka lite skit. Varit grymt duktig och tvättat idag med, blivit ett tvättberg, inte hunnit med tvätten då jag jobbar haha. Ingen karl här hemma som fixart åt mig heller, allt ska man göra sjäv...hehe nejdå jag är inte bitter, bara litegrann ;) 
 
 

Mysunge

 
Hej! Idag har man haft lite finbesök på sin lediga dag :) Syrran och lovisa kom hit i förmiddags, så blev en förmiddagsfika med bullar som jag bakade igår. var populärt ;) hehe. Blev sen en tripp till falerum och sen bort till mormor där vi käkade lite lunch och kaffe. Nu resten av dagen blir det väl bara chill, haha fullt upp på mina lediga dagar har jag haft men roligare det än att bara gå hemma och dra hehe. 
 
 
 

Ledig dag! whoop

 
Har varit ganska effektiv idag på min lediga dag. Vaknade vid 8 och var pigg som fan så blev att gå upp och tvätta och käka lång frukost framför nyhetsmorgon sen hoppade jag på cykeln bort mot solariumet och tog mig en 30minutare där, var så länge sen så det var himla gött det! Skadar ju inte att se lite brun och fräsch ut? ;) hehe
 
Sen har emelie och jag lunchat på sandelius ihop, käkade buffen med lite allt möjligt skit, haha fan så mätt man blev är orfarande mätt lixom och det är över sex timmar sen vi käkade ju haha brukar alltid blir hungrig fort igen jag ;) Mamma och bror har även varit här en sväng och fikat, bakade ju äpplepaj igårkväll, sjukt händig kvinna jag är! 
 
BRA dag med andra ord, nu blir det jobb tisdag och onsdag sen ledig torsdag igen resten av veckan jööbbbbbbb. japp känns så underbart med att ha ett jobb nu, livet känns lite mer meningsfullt på nått sätt ;) haha
 
vad jag babblar, ha det fint vänner! Puss hej
 
 
 
 

RSS 2.0