det finaste jag vet


Älskar dig, Victor Rosberg <3



Helgen !

Tja tja alla! :)
här kommer lite uppdatering vad jag har haft för mig i helgen.

I fredagskväll lekte jag med Elin, satt vid bysjön hela kvällen, vädret var helt underbart tills det började komma några regnsstänkt då började vi gå hemmåt till elin så satt vi där hemma och snackade tills halv 12 då jag drog hem.







Igårkväll blev det bestämt att jag skulle ha fest, eller ah förfest innan vi skulle dra till Therese som hade fest hos sig. Var riktigt trevligt och roligt här iaf, när vi skulle vidae till festen så var det en tjej som blev lite dålig så fick ta hand om henne och fixa sen blev det så sent så victor och jag pallade inte följa med så gick hem till honom och gick och la oss istället. usch blev full på inget igår typ..måste var för jag varit sjuk eller nått =/ Så idag har man som vanligt legat ocg spytt och mått skit.

Jag tar och lovar att jag ska lägga alkoholen mot sidan ett bra tag nu faktikst, inte alls bra, speciellt inte bra då man får kräkas hela jäkla tiden heller så...usch usch! diss för alkohol!










Arbetsförmedlingen




Idag har jag fått lite vettigt gjort iaf, drog ner till arbetsförmedlingen och snackade massor om A-kassa och allt möjligt skit, jag ska iaf få en jobbcoach nu iaf så det känns bra dom har alltid innan sagt ifrån att det inte finns det men nu helt plötsligt så finns det för mig...öhh lite tröga är dom allt måste jag säga. och det är verkligen en hel djungel med regler när det gäller A-kassa phuuuu asså! ska iaf ringa ner till kommunen på måndag och fixa lite. ska försöka ta tag lite med allt detta nu..det behövs för ersättning och skit har man ju rätt till när man går och är arbetslös.

nu till lite mer roligare saker, ikväll ska jag träffa Elin ska vara hos henne en stund sen ska vi dra och sätta oss vid bysjön och chilla, jag har iaf köpt mig lite jordgubbar och vin druvor att smaska på ;) Det blir mysigt iaf!




arbetslösa gänget !

Har haft Jonathan och Kim här ikväll, drack lite god dricka.haha lite illa att sitta och dricka alkohol på en torsdag...men jag tog bara några bacardi för det är gott :) trevlig kväll var det iaf!

Bilder från kvällen...







Nu ska jag chilla lite vid datorn sen sova, det är fan gött att sova asså..haha
Godnatt på er! /Mickis

Shopping !

Blev stan en sväng med mamma idag. Jag shoppade lite grann iaf, på rean :) asså nått jag hatar är SKOR usch verkligen hatar alla skor i hela världen...näråå men jag är verkligen ingen skotjej hittar aldrig skor som passar mig eller ens är snygga jag är så jäkla kräsen med..kanske har med det att göra också. Blev iaf ett par snyggare flippflopp, dom får duga. Shoppade även en ny matta på rusta, toppar och ett par leggings på cubus...ja det var nog det typ.

sen lunchade mamma och jag på cafe gränden, mummsigt värre!!





jag vågade klippa sidecut

jaga jag var så trött på mitt hår så bstyämde mig äöven för en liten förändring..kände att skitsamma om det inte blir världens snyggaste, jag kan ta det. men såhär blev resultatet iaf.





haha ser lite mobbat ut med den röda färgen där det är rakat xD men men...

Såå... vad tycker ni???

puss & kram på er!

hej och godnatt !

okej tja tjaaa! Igår fyllde pappa 50 år så vi firade honom, var kul att träffa lite av säkten, kusiner som man inte träffat på år lixom. Trevlig dag/kväll blev det iaf! :D awesomeeeee!

Idag sov victor o jag rätt länge, blev att åka neråt när vi vaknat till och köpte lite god frukost sen hem och käka frulle framför en film, kommer inte ihåg vad filmen hette men bra var den iaf, höhö. Har även haft brorsan på besök här hos mig ikväll, käkade tacos och glodde film, haha en riktigt filmdag idag har hunnit med hela tre stycken nu ;)

jahaa annars dååå, inte hänt allt för mycket. tror jag ska beställa tid för klippning och färgning av mitt hår. bli lite ljusare igen, blir ju inte bont direkt men jaa.

några bilder från när jag var en liten blondieeeeee..












lovar att mamma sitter och gråååååter när hon ser dom här bilderna på mitt blonda fina hår...men tror ändå hon gråter av lycka om jag nu ska färga det tillbaka till blont...haha ;)

Anyway dags att sova nu tror jag, imorgon drar syrran och jag till västervik och umgås lite med kusinerna och sådär, blir nog en tur på stan där med skulle jag tro. Hörs! / Mickis


bla bla blaaaa

hej hej! sämst jag är på att blogga men behöver ju inte uppdatera heeeela tiden lixom. Jahaa jag har varit sjuk hela veckan, jävla äcklig förkylning + att jag har ont i bihåorna värker lixom  hela huvudet då jag börjer mig eller rör mig minsta lilla, suger rätt mkt faktikst!! så har inte kunnat vara ute i det underbara fina vädret som vi haft..känns ju sådär lagom kul :( så jag är en blekfis eftersom jag inte kunnat stekt ute i solen...snyft.

på tal om typ inget, fyfan vilka snygga skor, ge mig någon??? :D  *dreggel*


RSS 2.0