Tagga ny vecka !

 
Heej!
 
Har haft en superbra helg tycker jag allt! I lördags så firade vi wöbbin som fyllde 26 år! Var riktigt roligt, blev sen utgång på harrys, dansade som faeeeeen som vanligt ;) Var så störigt att det tog tusen år till garderoben för o hämta ut jacka så em o jag hann ju inte köpa någon fyllemat bara för vi vaer tvugna o komma med sista bussen till johannelund, så fyfan fick gå o lägga oss hungriga buhuhuhu :( Så vi var sådär sjukt nyttiga på söndag morgon då vi vaknade, vi stack till mc dondals och käkade, så jäkla bra det smakade haha ;)
 
Idag har jag varit på min underbara praktikplats, gick kanon som vanligt hade dock lite ont i huvudet men men bara att stå ut. Är just nu i berg och har ätit här med familjen :) Mys! Resten av kvällen blir det bara chill och lite städfix hemma...jippie ;)
 
Ha det götttttttt puss häääääääääj. Här har ni en vacker bild på erik och mig från i lördags!
Vi firade fan ettårig vänskap...så jävla stort haha ;) whoop
 
 

Praktik!

 
hej på er!! :)
 
Har nu påbörjar min praktik på villan här i åtvid..trivs verkligen! Men sjukt vad trött jag var i måndags när jag kom hem..däsckade fan två timmar haha var så trött i kroppen och huvudet var så mkt nytt att ta in och lära sig men tycker att denna vecka har gått superbra!! :) Verkligen skönt att ha något att göra om dagarna även om det bara är praktik..anyway det kan ju kanske leda till nått jobb om inte annat en erfarenhet.. :) hehe jaooooo.
 
Blivit en lugn kväll för mig..men känt mig så rastlös har städat i alla hörn och kanter känns det som haha bra att inte ha något att göra ibland då brukar det blir städning.. hehe. Imorgon blir det fäääst hos wöbbin som fyller 26...gammla gubbe mahah men det blir trevligt det!!
 
frän bild tyckte jag för övrigt...öhhhhhh nejrå men har fixat klipptid (buhuuu?!?!) haha men jag har det alltid uppsatt eftersom det inte går att göra ett skit med mitt skatbo till hår :( 
 
 

Snart är det fredag jaooooo.

 
Tjaaaaaa händer inte allt för mycket i mitt liv, som vanligt. fan vill att något kul kan hända snart trött på mitt tråkiga liv just nu. Men blir lite ändring om nån vecka, för då blir det att börja på praiktik för min del blir att vara på villan här i åtvidaberg :) Kommer bli skönt att få något att göra om dagarna och kan ju alltid hoppas att det leder till något..får ju åtminstonde erfarhet får ju ingen erfarenhet av att gå hemma och glo mer än att man blir så jävla lat...verkligen sjukt vad lat jag är! Går upp efter kl 10 nästan varje dag....fy.
 
Igår var vi på skänninge marknad, fan vad fölk det var, vädret var ju kanon så kanske inte så konstigt? höhö. Som vanligt så hade dom tivoli med några häftiga karuseller men varken mamma eller syrran åker ju sånt så blev inte att jag åkte heller ..hur kul är det att åka själv lixom? inte alls med andra ord. åhh så jävla sugen på grönan eller liseberg...vem vill åka?? :D :D
 
gowsigows bild på mig och min kära sambo <3
 
 

Bilder från idag

 
Lite fler bilder från denna dag :)


 
 
 
 
 
 

Hemma igen !

 
Hemma från en liten roadtrip med mamma. Blev att åka ute på småvägarna...man vet aldrig vart man kommer haha nejrå men blev att åka mot kisa och sen så stannade vi vid en sjö och hade picknick, så mysigt. Sen åkte vi vidare och stannade till på citygross, kände mig dock dålig där inne så skippade shopping där och gick ut och åkte hem, fick samma känsla som när jag svimmade på willys, plötslig yrsel och illamåande..konstigt det där :( Så nu är jag alltså i berg, mammi ville hålla lite koll på mig haha, gulle. Så blir grilla här såfort bror är hemma oxå, ska bli gött..annars ikväll så blir det lungt för min del!
 
ser sjukt blek ut på denna bilden, men det är jag inte irl bara så ni vet... ;) öhh
 
 

Tjenaaare

 
Heej på er!
Igår så bev det en liten mysdag. coco och lovisa var i åtvid så vi var borta hos mormor och käkade raggmunk vid lunch mkt gott sen så var vi ute i berg och chillade bara, alltid lika mys att få träffa lilla fisan!
 
nu ska jag ta och fixa mig lite så ska mamma och jag dra i väg nån stans, lite roadtrip, får se vart vi hamnar!
 
Mys med moster innan sovdags här.. :)
 
 

RSS 2.0