Betällt!

Åhh beställde hem en snygg bikini i torsdag från H&M.
Hoppas den kommer hem i veckan och att den passar ;)

Men visst är den hur snygg som helst?? rauuur på den!



Måndag.

Jobbat klart för dagen, gick bra att jobba, fick ta mycket ansvar idag eftersom det inte alls var mycket ordinarie personal där men det är bara kul när man får klara sig själv lite på egen hand, tiden går ju så mycket snabbare då och så blir det roligare med. Blir att jobba där imorgon med, bäst att pälsa på sig ordentligt med kläder då eftersom dom skulle vara ute nästan hela eftermiddage, hoppas det inte är allt för kallt bara :(

Hade egentligen tänkt att träna nu när jag kom hem med victor men vafan tror inte mina fötter pallar att stå på det där jäkla löpbandet idag utan skor...måste köpa mig ett par vettiga och bra skor så jag kan springa ordentligt på löpbandet och bränna massooor med kalorier ;)


Dax för jobb!

Fan vad fort helgen gick...som vanligt. I lördags var jag och mamma i falerum en sväng sen lite senare på eftermiddagen så var mamma, brorsan, mormor och kjell här på fika. På kvällen käkade vi middag ute hos pappa, hela familjen + syrrans viktor och min victor, haha ;) Måste erkänna att det är lite komiskt att både syrran och jag har varsin victor höhö. Blev film med min älskling och brorsan lite senare på kvällen, kollade på paranormal activity, den var fan inte alls så jätteläskig ju =/



Nej vet ni vad, nu måste jag dra för ska jobba i Grebo idag igen, wiee imorgon med faktikst, kul med jobb! Slutar vid 17.00 så får se om jag ska orka dra till gymmet när jag kommer hem :) Vi hörs! och ja jag ska försöka att vara bättre med min uppdatering...vet att det varit lite dåligt med det på senaste tiden..men man kan inte alltid orka med eller hinna med sin blogg. Men jaa puss på er ha en bra dag!

Friday Im in löööööve

Hejsan!
Igår var jag och klippte mig, håret blev fan kort och dampigt...buhuuu aldrig nöjd när jag kommer från frisören. Men det växer väl ut, det kommer väl se bra ut om nån måndad iaf..haha :P Sen jobbade jag på frita i grebo från halv ett till fem. På kvällen så lekte jag med Elin, vi käkde mat tillsammans och käkade dipp och grönsaker.

Idag ska jag jobba igen i grebo, så ska ta bussen vid elva...så ska dra snaart. Får se vad jag ska hitta på ikväll och i helgen...vad händer?? vill fan gör ngt..



hurtig eller lat ? hmmmm

måste säga att det var riktigt gott med semla till kaffet förut ;) Gick en sväng med vovven sen, mammi följde med också sen så har jag hunnit med och solat med, skönt! Lite brunare nu iaf..hoppas jag. Är inte jättepepp på att träna men blir nog att jag drar och tränar ändå...för imorgon kommer jag inte hinna träna för då ska jag jobba sen träffa Elin på kvällen. Naw Billy sitter här och gör mig sällskap när jag bloggar, söt han är, men han ska hela tiden envisas om att gå på tangentbordet :P han verkar tycka det är jäkligt intresant med datorn...

naaw Billy somnade i mammis knä förut..



Bloggfri dag igår..

Hej! om jag minns rätt så bloggade jag inte alls igår..? Hade varken tid eller lust till det. Jag jobbade iaf i Grebo 12.30-17.00, höll på att frysa ihjäl när vi stod ute och barnen åkte skridskor, jag tänkte att vi säkert skulle vara inne men icke, så jag hade inte tagit med mig mina varma skor och termobyxor :( Anyway efter jobbet blev jag hämtad av pappa så åkte vi neråt och handlade, pappa följde med upp till mig en sväng för att hälsa på Billy också. Sen på kvällen så var jag med min kära pojkvän <3

Idag, Onsdag så är jag iaf ledig, fast blev uppringd av John imorse som undrade om jag kunde vara hundvakt, så ska utogå med vovven sen iaf, för kan ju inte ha vovven här hemma nu när jag har lilla Billy ;) Snart kommer mamma och jonathan på besök, vi ska fika och tror mamma skulle köpa med sig semlor...(får väl träna bort semlan på gymmet sen!)


mumms! undrar hur många kalorier det är i en semla??
antar att det mest är grädden och mandelmassan som är onyttigast...höhö

kort träningspass..

Gokväll..skrev ju tidigare att jag inte visste om jag skulle palla dra bort till gymmet eller inte men blev att dra dit en liiten sväng med victor iaf, blev ju verkligen inget mördarpass om man säger så, tror vi stannade där i 30min ca. Stod på crosstrainern 25min sen typ 5min på löpbandet, haha bara för jag skulle bränna 200 kalorier, men jaa bättre än inget, eller hur? Men imorgon tror jag att jag kommer ta ledigt från träningen...kroppen måste ju faktist vila lite.

Anyway efter träningen blev det hem o duscha och stoppa i sig ngt att äta sen drog jag vidare till victor och så tittade vi på film, och var fan tvungen att dra hem till lilla Billy så han slipper sova ensam här hemma nu i början ju, han kom rusande fram till mig när jag kom hem, han hade nog saknat mig, höhö.


Till sommaren ska jag ha gått ner i vikt, visst siffran på vågen är väl inte det viktigaste, det viktigaste är väl att det syns iaf ;) Jag vill vara nöjd med min kropp och slippa skämmas på stranden i sommar, jag vill kunna ha dom kläderna jag vill osv. Men känner mig stolt över mig själv att jag äntligen har tagit tag i träningen iaf. Go Mickis!

Tja

jag var lite snäll och bjöd hem brorsan på lite lunch här, det fick bli fisk, potatismos och kokta morötter, åhh jag älskar fan kokta morötter, hur gott som helst ju! Internet har förresten haft damp tills nu, gick inte att komma in på internet lixom men nu funkar det iaf. Jag har inte bestämt mig om jag ska träna ikväll eller inte..eller om jag ska ha en vilodag idag bara för jag har sån träningvärk..hmm jag får se. Nee om man ska försöka söka nått vettigt jobb kanske, ska förresten jobba tisdag, torsdag och fredag denna veckan iaf, sköönt att ha nått iaf :)


Min söta Billy !

Måndaag

Godmorgon! kom på att jag bloggade visst aldrig igår...sorry för det. Igår blev det iaf lite träning med victor och rasmus, lite duktigt av mig att ha tränat både fredag, lördag och söndag nu. men fuck vilken träningsvärk jag har men det är ju bra för då vet man att man gjort ngt vettigt if ;) Sen igårkväll så blev det middag ute hos pappa med familjen, mys! Sen på kvällen kom victor hit med min söta lilla kattunge, åhhhh så söt han är! Nu bor alltså Billy här hemma hos mig (just nu ska han envisas om att gå på tangentbordet hela tiden!!) haha. Han går och gnäller lite men antar att han gör det för han saknar sin mamma och sina syskon säkert..

nu kom mamma och ska mysa och titta på lille Billy, hihi




Saturday

Hej! Igår var jag himla duktig, drog till gymmet med victor och tränade och shit vad jag var duktig, sprang massor på löpbandet och sen så körde jag i nån maskin och fyfan vilken träningsvärk jag har i ena armen, fyfan! Ska faktikst träna idag med sen,är ju lite kul att träna och sen så mår man mycket bättre :) Igår drog vi iväg på fest, både victor och jag var nyktra så ja vi stannade inte så länge utan drog hem istället och glodde film och hade det mysigt. Så nu har vi precis käkat frukost så blir väl att chilla fram tills det är dags att träna.


Härligt med Fredag!

Heej! Har faktikst varit uppe sen klockan 10 idag, skönt att jag börjar få lite ordning på mitt dygn, förut kunde jag ligga och sova till efter tolv lixom, inte alls bra. Idag ska jag faktikst följa med Victor och Rasmus till gymmet och träna lite, blir att dra dit vid kl 2 så får se vad jag ska göra tills dess...behöver diska upp min disk, blööh. Sen ikväll så blir det att dra bort på fest hos Jio, fira hampus som fyller 19 år. Och tro det eller ej men jag ska vara nykter ikväll, guud så himla duktig jag är ibland :) Man kan ha kul utan alkohol också, right?

En bild från i tisdags då vi hade tjejkväll hos Sara. Tagen med Elins systemkamera (vill med ha en!!) Tyckte iaf att denna bilden på mig var så jag, busig och glad ;) hihi



Tacoskväll med Elin

oj oj har inte hunnit med att blogga sen imorse innan jag stack till Sandra. Efter att jag varit där så drog jag bort till mormor med mamma, fick smörgåstårta där, så jääävla gott! Sen drog vi neråt och köpte lite mat och även bort till beguns så köpte jag kattsand och en katttoalett, för ska ju snart ta hem min lilla kattunge som förövrigt ska heta Billy. Anyway precis när jag kom hem så kom Elin så vi käkade tacos tillsammans sen har vi bara suttit och snackat hela kvällen om allt och inget, blev en hel del djupa samtal ikväll, höhö.

Hoppas ni har haft en bra kväll ! :)


Fika med Sandra

Hej! Hoppas ni mår bra? Själv mår jag bra, tog mig sovmorgon till 10 idag, blev uppringd av brorsan som ville komma förbi på kaffe, så fick ju sällskap till frukosten då, trevligt! Fyfan vad röd jag är i ansiktet för jag solade igår....haha men det lägger sig nog snart, höhö. Nu har jag iaf fixat mig lite för ska snart dra över till Sandra på lite kaffe, mysigt för det var ett bra tag sen vi träffades och bara snackade lixom.

hahahha jag älskar den här bilden på oss! :D crazyyyyyyy.



solat

Drog iväg och tog mig en 30minutare i solariumet, så skönt med lite värme och liiite brunare blev man iaf. Efter det så drog jag bort till mormor och pratade och tog en kaffe med henne. Så vad ska man göra resten av dagen? hmm ja det märks helt enkelt...



små bebisarna

aaw varje dag då jag vakat hos victor så ligger kattungara och myser hos mig, hur söta lixom? hihi Förresten är det någon som är intresserad av att skaffa katt? Dom två svarta är kvar. Dom är verkligem hur söta och gulliga, keliga som helst.

Släng in en kommentar om du är intresserad!


myskväll

Det skulle ha kommit upp en inlägg igår då jag var hos sara med brudarna men blogg.se verkar ha haft damp eller något så det hade inte kommit upp ju, dåligt. Anyway vi hade en riktigt mysig och rolig kväll med massor med skratt och snack om gamla minnen, höhö. Vad omogna vi var förr kom vi fram till..tss. Fast iofs lite omogen är man la nu med men vafan. Vi måste ses oftare!!

Tack för igår brudar ni är så jävla awesome <3


Jag, Elin, Linn och Sara.
bilden är från 2008 hemma hos Sara.

Maaaat

Nu har jag varit lite duktig och städat lite här hemma och fixat. Då har man gjort något vettigt idag iaf...ville egentligen dra och sola men jag orkade fan inte gå bort dit upp i den här jäkla halkan, tar ju för fan år att gå så pallade inte det, men blää hatar att jag är så blek just nu, usch! Måste sola nån dag väääldigt snart iaf. Nu ska jag ta och käka lite lunch, för gick ju upp så tidigt idag så behöver ha lite mat i magen innan man ska äta ikväll, ska träffa linn,elin och sara och laga tacos ikväll, evigheter sen som vi lekte tillsammans ju så det kommer bli awesome!

mumms vad gott det ska bli...sallad o kyckling..lite nyttigt ju ;)


bed of roses

aaaw igår fick jag 10st jättefina rosor av Victor! Hur sööööött? hihi
Är så glad för jag har världens finaste och bästa pojkvän! <3




blondie

Var jättetrevligt borta hos sara och var en mysig lägenhet hon hade. Vi satt och snackade om allt möjligt och så bakade vi, som vi alltid gjorde förr när vi lekte, haha blev en kladdkaka som smakade riktigt bra. Men dock inte lika bra, ska ju försöka sluta med sånt där, men ja nån gång ibland så! Blev en rätt så nyttig middag för mig iaf, kyckling och sen bara en massa god sallad. Nu har jag hävt i svart färg i min blonda utväxt, förresten så funderar jag på om man skulle ljusa upp håret till sommaren??? men vet inte..kostar ju med :( blöh, ajj vi får se hur det blir med den saken.

Guud så blond jag var... ;)


Måndag.

Godmorgon! Inget jobb idag, nästan tur att jag inte blev inringd imorse, har inte kunnat sova något inatt, högst 2 timmar säkert, så jäkla irriterande =/ Anyway idag blir det att träffa Sara vilket var ett tag sen nu, så kommer bli kul att träffas igen, sen blir det spännande att se hennes lägenhet. Nehee dags att fixa sig då!

Kolla in dom här gamla bilderna på oss, söta va? :D hihi


haha vilken ball stil jag hade va..? heheh





Solsidan

Gick hem till mamma förut och fick mat där, potatis sås och köttfärslimpa, riktigt gott med lite husmanskost ;) Var så trött så jag somnade där ett tag med, ofta lixom? Trött för verkligen ingenting..knäppt. Sitter hemma och dricker mitt kaffe just nu ska dra bort till victor sen. Lätt att jag kommer titta på 4an kl 20.00 ikväll för då är det Solsidan, älskade verkligen det programet och tycker det är kul att det kommer fler nya avsnitt äntligen!



Vad tycker ni om programet?

Puss o kram på er /Mickis

Tänk vad lite choklad kan göra..

oj oj klockan är snart fyra och jag har inte bloggat förns nu...stackars er att ni har suttit och väntat heeeela dagen lång på att jag ska skriva något roligt på min kära blogg...fast jag har fan inget roligt att skriva idag, höhö. Har iaf haft mamma och pappa på besök här hos mig, trevligt! Det blev lite kaffe och onyttigheter. haha fyfaaan på tal om onyttigheter och sånt, igårkväll var jag så jääävla sugen på choklad eller nått godis, seriöst jag skulle kunnat döda för en liten chokladbit, slö som jag är orkade jag inte springa neråt i sista sekunden så jag fick vara utan :( Fast fick en chokladkaka av mammsen förut idag, åååååååhh vad gott det smakade!!

Choklad är tamefan kvinnans bästa vän! (iaf när det gäller mig!) ;) haha Speciellt sevenelven brownies...åhhh dom får man fan lyckorus av! haha sjukt det låter men jag är fan inte så normal av mig..





Förlåt mina läsare om jag läskade er nu.... hehe

Kommer jag bli rik?

Bad ju såklart om en autograf från Jay igår med ;) tänk om några år då Jay kommer vara så jäkla känd över hela världen bara för att han är så så grym asså lovar den kommer vara värd så många miljoner...heheheh...eller hmm kanske inte. men man kan ju alltid hoppas isf ska jag sälja den och ja då blir jag miljonär, känns som en bra plan det här! mahaha


Bikini


Fan snart dax att beställa och leta efter nån snygg bikini till sommaren.
Tycker att denna bikini från H&M var rätt så snygg!

Tycker det är riktigt läckert med leopard ju! rauuuur


Tjockisar

Tjenare! Igår efter att jag hade kommit hem från stan så drog jag hem till Victor. Vi drog neråt och handlade och när vi väl var i affären ba "hmmm ska vi ha godiiiis??" så jaaa victor köpte godis och jag var så sugen på en brownie från seven elven så vi åkte och köpte en där till mig, haha vi är verkligen sämst kan inte ens klara en vecka utan nått sött. Vi kommer fan bli tjockisar! :( Mysig kväll blev det iaf, mat och godis och en bra film, tillbaka till framtiden hette den, mycket bra film!


Jay Smith på stan!

Åhhh nice dag på stan, Jay, Daniel och Linnea var inne på Jack&Jones så vafan klart jag gick in dit och kramade om Jay och bad om aoutograf och kort ;) hehe. Men grymt vad blyg han verkade vara, sa inget alls typ..haha. Men trevligt att fått sett snyggingen irl nu ju, lika snygg som på tv. Annars så köpte jag mig inget idag, bra det för jag är rätt så fattig och måste spara mina pengar nu!

Här är bilderna på oss iaf..


hihiihhihih


Jay & Jag


Jay & Syrran

Linköping

Blir att dra till linköping en sväng nu. Träffa syrran och så!
Mamma kommer närsom därför jag inte hinner skriva så mkt, höhö

Slänger in en Dagens Mickis iaf ;)



Middag med Eliiiin .

Hej!

Kvällen har jag spenderat med Elin, jag bjussade henne på mat och sen så käkade vi dipp och grönsaker, så himla gott, men fyfan vad mätta vi blev, höhö. Sen har jag varit duktig och tvättat samtidigt med. Elin gick för en stund sen så ska la dra bort till Victor nu...som alltid, tur jag har honom! <3 Hörs senare maybeeee! puss hejs sålänge!


Kyckling, potatisklyftor, tzatsiki och sallad


pooose !


göööttt som fan


Elin dippar !

Tack för en trevlig eftermiddag/kväll! :D Du är awesome!

Mitt år 2010

Okej slänger upp lite bilder från år 2010.


Sandra och jag såg vår kära Calle på ikanohuset hihi


Färgade mitt kära blonda hår.


Massa party med Sandra


Färgade håret svart


Myskvällar vid bysjön


Mormor fyllde 70år


Sandra & jag fick ryck och köpte inlines, vi åkte på dom EN gång.....


Grillkvällar ute hos pappsen


Fick en ny jättefin vän, Ida Hemmingsson


Massor med sol och bad i söderö


en hel del party med folk


Massor med fika stunder med min bror..


käkade en jääävla massa penicillin för halsen..


jag opererade äntligen bort mina halsmandlar.


massor med idolkvällar med Elin


Jag träffade Victor <3

Neeee nu orkar jag inte ladda upp fler bilder...höhöh
Lite grann blev det vad jag gjort år 2010 iaf.

Lättnad.

Heeeeej! åhh underbar dag, jag säger bara lättnad!!! Anyway idag har jag inte gjort allt för mycket, drog en sväng neråt och sen vidare bort till min kära fina vän Ida, fick kaffe och så smakade jag det nybakta brödet hon hade gjort, så himla gott, den bruden borde bli bagare så mycket gott som hon kan baka. Får se vad jag ska göra ikväll, känner nästan för en vara hemma själv kväll lixom, men får se om jag drar bort till Victor en sväng sen eller ej...

Nehee om man kanske ska ta och slänga upp lite bilder från år 2010 på vad jag gjort osv, typ som alla andra har gjort som har blogg, lite tidsfördriv också ju ;) Får se om det blir ett sånt inlägg, slänger väl upp ett senare isf eller en annan dag..


Mamma, syster och jag. Är vi lika ?

hurtiiigt

är just nu hemma hos min babe, vi har varit och tränat, guud så duktig jag är, eller hur? ;)
ahh victor är med duktig såklart ;) Victor fixar mat just nu så blir att käka när som sen kolla nån film. Puss och godnatt så hörs vi imorgon! / Mickis


bränna lite fett

jag har varit liiiite duktig och handlat idag iaf, tog en promenad neråt med Sofie och efter vi hade handlat så drog vi hem till henne och snackade och sådär. Brorsan kom förbi här en sväng förut och hade med sig en present till mig, Michael Jacksson, This is it dvdn, snäll han är då! Nu har jag precis käkat det fick bli ris, lax och kall sås, sjukt gott är det! Och vet ni vad, jag ska för en gång skull följa med victor till gymmet sen han har tjatat på mig så många gånger nu så vafan nu ska jag följa med och försöka komma igång med träningen, har ju faktikst lovat mig själv det. så vi får la se hur det går för var ett bra tag sen jag var på gymmet nu....


Statistik

Hej på er! ja jag var ju uppe tidigt vid 9 tiden så gick jag och la mig igen för mådde inte riktigt bra och kände mig så jäkla trött och lite huvudvärk på det. Så nu har jag sovit gott ett tag. förresten så hade jag besöksrekord igår på min kära blogg, tycker det är så himla kul att så pass många läser min blogg så den måste ju vara lite intressant iaf? :) Blir lite roligare att blogga när jag vet att det är en hel del som läser.

Fast det vore roligt med lite fler kommentarer, släng in en kommentar när du ändå är här och kikar vettja!




uppe med tuppen vafan

Godmorgon på er! oj oj nu kan man ju undra vad jag gör uppe såhär tidigt, nej jag ska inte jobba haha men blev att jag gick upp med victor idag, sen var jag så jäääkla hungrig så magen skrek som en idiot nästan så var tvungen att äta ngt så stoppade i mig två ägg. Straxt efter att victor dragit till jobbet så drog jag hem, så sitter alltså hemma och bloggar nu med lite kaffe med smak av choklad, mmmm lovely! Får se vad jag ska ta och göra hela dagen, lär ju bli jäkligt raslös men men det hör väl till det arbetslösa livet...öhhhhh.


bild sen i lördags ;)

Kattunge !

Victors katt fick ju kattungar för ett tag sen, och nu har jag bestämt mig för att ta en lite bebis. Visste jag tål inte katter men vafan det är inte lika farligt med allergin längre, jag går på allergitabletter. Hur som helst så är det denna sötnos jag ska ha :)





Ni får jättegärna komma med förslag på namn. Jag är inne på att han ska heta Amir, är inte det fint eller?? Alla tycker det låter så turkigt, men vafan det är ju trots allt min katt och jag tycker det är ett fint namn. Men som sagt kom jättegärna med lite förslag på namn.

Nu ska jag dra bort till min underbara pojkvän! <3
Hare göööööttt! Puss hej

Partybilder

Okej här kommer lite bilder från i Lördags, ligger fler uppe på facebook för er som vill se :)


Började med lite förkrök och käk med Elin hemma hos mig, ser gott ut va? :D


Elin var glaaaad


Skål !


<3


oh yeah


hahah det gick lite överstyr xD


rauuur


lite cool bild (nej det är inte coolt att röka :( )


Johan!


philip posar så fint så !


grabbarna myser? haha


puss på älsk <3


söta brudar ! (minns inte namnen)

Tack för en trevlig kväll med mycket trevligt folk!

Måndag .

Hejsan, pallade inte att uppdatera igår för satt knappt ngt vid datorn heller. Lördagskvällen var riktigt kul och lyckad, förutom att det råkade bli lite för mycket för mig på slutet...tack till stackars victor som fick ta hand om mig <3 Söndagen var jag inte alls så bakis, spydde inte en ändå gång men mådde lite halvt dåligt. Blev lite film med ett gäng och sen så drog jag och familjen in till syrran och blev bjudna på mat där, tacos fick vi, smakade riktigt bra. På kvällen drog jag bort till Victor och sov över där med, mys.

Ikväll eller nån gång under dagen så ska jag försöka hinna med o slänga upp lite bilder från lördagskvällen, så ni får la hålla utkik vettja ;)


Saturday night

tjaa har nu varit hos mormor på fika, gick med vovven dit. fast var mindre skönt att gå hem nu då det började att regna rätt så mycket, hoppas all snö smälter bort snart. Anyway nu ska jag hoppa in i duschen och sen partyfixa mig, Elin kommer hit till mig först så ska vi äta mat här och dricka lite vin och så innan vi drar bort på fest hos victor :) Det stora problemet just nu är vad jag ska ha för kläder på mig..men jag hittar nog något förhoppningsvis, höhö.

Nehe nu blire partyfix! Tjaråååå pusss


party party

En flicka som är stark

Godmorgon! Hoppas ni mår bra. Igårkväll var jag med victor och philip, vi käkade pizza och godis och bara snackade om allt möjligt, bra kväll med andra ord. Joo vi spelade Buzz också, men det gick åt helvete för mig hela tiden, förlorade varje gång :( buhuu får sånna damryck då jag förlorar ju! haha. Idag ska jag ta mig en tripp ner till systemet och sen blir det en sväng till mormor på lite fika. Sen ikväll drar jag bort till victor på fest iaf så måste leta fram någon snyggt att ha på mig, hmm alltid lika svårt ju!

Denna låten lyssnade vi på igår, den lyssnade jag på massa förr, riktigt bra ju!! Låten påminner fan om mycket, var typ 14 då jag lyssnade på den. Vissa låtar förknippar man ju med vissa saker lixom.


<3

Igårkväll var en mycket lyckad kväll, drog till Ida och vi drack fan upp varsin vinflaska, mumms vare! Satt och snackade om allt möjligt, lite senare så kom victor förbi så jag åkte med honom hem sen. Det fick bli en liten nattpromenad med vovven med, så victor jag och andreas gick med vovven en sväng. Sov hos victor och jag sov riktigt gott inatt, skönt. Idag framåt eftermiddagen tog jag med mig vovven med gick till mamma en sväng, mys! Nu är jag hemma hos mig och håller på att tvätta, hade lite tur att det var ledigt i tvättstugan nu för behövde verkligen tvätta, lixom alla mina favvortrosor har jag använt, haha! Ikväll blir det att va med victor, nån kompis till han skulle komma och hälsa på med, trevligt och träffa lite nytt folk!

Förresten idag har jag och Victor varit tillsammans i en månad, fan vad tiden går fort!



Vinkväll med Ida

Idag har jag inte gjort allt för mycket, vaknade upp hos victor och så hade jag tänkt att tvätta idag på morgonen men jag orkade inte gå hem och göra det så det får jag fixa en annan dag helt enkelt. Anyway vi stack neråt och köpte lite god frukost, rostmackor, ost och marmelad och o grejjer, mumms! Annars har vi typ bara slappat hela dagen. Nu är jag hemma och har hunnit med att duscha och äta, så nu sitter jag jag väntar på att min taxi ska komma (mamma) så får jag skjuts bort till Ida, vi ska ha vinkväll, fan det var verkligen ett tag sen nu.

Kommer bli en asmysig kväll med mycket snack, sånt behövs och det gillas också!
Ida är rätt så awesome för er som inte vet det :D hihi

Får väl bli en kvällens Mickis här då, för resten av dagen har jag bara varit skabbig ;) haha





Mina inköp

Har haft en mysig dag i stan med mammsen, var inte alls så mycket folk inne i stan faktikst. Jag hittade mig ett par jeans faktikst, 400 kostade dom bara, blev så förvånad att jag ens kom i dom lixom fast ja dom sitter ju rätt så slimmat om man säger så..hoppas på att dom töjjer sig litegrann iaf, annars får jag gå ner lite i vikt men det är ju tänkt att jag ska göra också. Hittade även en fin skjorta på H&M, asså jag har börjat att använda skjortor asmkt, trivs verkligen i det snyggt är det ju med ;) Hårspännen köpte jag på Lindex på rean, 20kr och sen fick det bli ett par blanka svarta leggings därifrån med. Hur som helst så är jag nöjd med mina inköp.


Jeans, 399:- H&M
Skjorta 100:- H&M
Leggings 149:- lindex
Hårspännen 20:-, Lindex


Dagens Mickis

Nu har jag fixat mig för det blir att dra in till linköping med mamma idag, får hoppas att jag kan hitta mig något idag, vill ha ngt nytt i min garderob ju! Senaste gångerna jag varit i stan har jag fan inte hittat mig ett skit typ.

Ha en bra dag!

This is me today! ;)







Grrrrrrr..

Elin och jag kom precis fram till att Brolle är fan riktigt jävla snygg och sexig! :D




Hej

Hej, lite sen uppdatering idag. Sov till halv ett sen käkade jag frukost. sen skulle jag gå bort till victor för att gå med vovven så jag gav mig ut i snöovädret men när jag väl kom dit så var Rasmus fortfarande kvar där och hade redan gått med vovven så jag och rasmus passade på att spela lite Buzz tillsammans, och denna gången vann jag, yeej! Nu har jag iaf duschat och fixat iordning mig lite för Elin kommer hit när som till mig, ska bli kul att ses igen för det var ett tag sen, ett tag körde ju hon och jag med massa idolkvällar varje fredag med tacos och godis. Får se vad vi ska ta och hitta på idag, blir nog skitsnack och sånt, det gillas, höhö :D


jag & Elin <3



Just ja sen ska jag tipsa om en bra låt som jag kom och tänka på igår så letade fram den på spotify, har verkligen lyssnat på den hur många gånger som helst sen igårkväll, haha :P

Klicka på bilden för att lyssna på låten på spotify.



TJA !

Måste säga att det var riktigt skönt att lägga sig i solariumet en stund idag, det behövde jag. Jag mår fan bättre av att sola, kanske för att man känner sig lite finare när man blir brun också, vem vet. Men allra skönast är ju den riktiga solen när man ligger ute och steker, åhh ge mig sommar typ nu! Drog bort till min Victor förut ikväll, han var helt trött efter att ha jobbat hela dagen och sen tränat så han låg och sov och var "jättesocial" som tur var så var Rasmus hos victor så vi två underhöll oss med att spela Buzz, så jäkla roligt spel asså, sen töntade vi oss och körde det på finska..hahah vi fattade ingenting rent ut sagt vi, blev en hel del skratt kan jag säga.

Måste även passa på att säga stort grattis till syrran som fick sitt körkort idag! Fan vad awesome du är! jag är riktigt glad för din skull! <3 Hoppas att det blir många raggarturer och roadtrips framöver? ;)


Vi firade med lite god tårta .

Fejksol vafan!

sådär ja, nu har man handlat med mamma och sen så bestämde vi oss för att laga lite mat här och käka, bjöd hem brorsan också. Det fick bli chicken nuggets, ris och currysås, mumms så gott det var! Nu har jag precis varit ute en sväng med lilla vovven, riktigt kallt ute idag ju fast det är skönt att få sig en lite promenad, jag behövert lixom! Tog även en sväng förbi frisören och beställde en klipptid, 27januari ska jag raka bort mitt hår, haha nerå jag ska bara toppa det ;) Nu blir det snart att steka lite i solariumet, vill bli brun för nu är jag så jävla blek tycker jag, det gillas inte! brun och fin ska man vara, hähä.

oh yeah vi kör på en egobild denna gången !


dags att fylla på kylskåpet

Hej! Fyfan vad trött jag var idag asså, sov hos victor men han drog ju upp tidigt eftersom han skulle upp och jobba, men jag låg kvar typ tills klockan halv 11, haha ja jag är riktigt jävla slöööö. usch! Nu är jag hemma iaf så snart ska mamma och jag neråt och handla, jag behöver verkligen fylla på mitt kylskåp med lite mat. Blir nog en kaffe med mamma efter det hemma hos mig och sen ska jag ut och gå med Lea hade jag tänkt mig.


Jag och lilla söta Lea .

2011

Hej, jag får be om förlåtelse för dålig uppdatering asså men har inte suttit alls mkt vid datorn faktikst så därför jag inte bloggat. Nyår hade jag ingen aning om vad jag skulle göra men blev att dra hem några här och dricka lite sen drog vi vidare bort till Sara på fest, sen vid tolvsalget drog vi till bron och glodde på raketer o shit. Drog hem rätt så skapligt, blev iaf en helt okej nyårsafton trots att jag var lite småsjuk. gårdagen blev lugn, blev att käka pizza med victor och mikael och sen på kvällen så blev det bara chill hos victor.

förresten, Bättre sent än aldrig men GOTT NYTT ÅR ni som läser min blogg :)

Några bilder från Nyår..


Bror & Jag


Victor


Danne


<3


haha snygga killar!


stiligt


danne & jag


avslutar med en bild på robin.

RSS 2.0