Påskfint!

 
Idag gick jag upp tidigt redan vid sju för att åka med pappa in till stan, hoppade av vid coco så hjälpte henne med storhandling idag, snacka om snäll syster man är då? Tog ju sin lille tid det där. Tur man fick kaffe och fralla sen när vi var färdiga! Jahopp sen fick jag köra bilen hem, asså jag är så jävla grym på o köre bil, bara så att ni vet hehe ;) När man väl var i åtvid blev det en sväng till onödiga arbetsförmedlingen och sen handlade jag lite käk på ica, kylen ekar alltid lika mycket innan löning lixom så satt fint med lite pengar på kontot nu. 
 
Kolla in så fint jag gjort det förut med lite björkris och påskfjädrar, blev en riktigt fin färgklick i köket! ;)
 

Sjukhuset.

 
Hej på er!
 
Idag har man varit på sjukhuset en sväng, visade upp mina utslag dock så är dom näästan borta nu efter tre veckor men vill änd få reda på vad det var, om det är nån allergi eller nått annat skit. Så det togs totalt 8 blodprover på mig och sen så tog dom hudbiopsi, för er som inte vet vad det är så bedövar dom huden sen skär dom bort en bit av huden, frääscht blir väl ett litet ärr där kan jag tänka mig så djupt som det var. Så tar ju ett tag innan man får svar på proverna men det är nog inget farligt hooppas jag.
 
Jahaaaaaa annars så har jag haft en bra helg måste jag säga, väldigt lugn och skön. Fredagkvällen spenderade jag med sandra, tog nått glas vin och spelade spel sjukt kul vi spelade vuxenpoäng och det visade sig att min ålder var 7,5år hahahahah dog av skratt men sandras var inte bättre den 44år gammal! hahah kände att vi inte hade så mkt gemensamt där då.... ;) haha. 
 
Lördag och söndag var lugna dom med, lördag hängde jag med emelie på kvällen iaf drack kaffe och så, bara chillade, gött. Söndagen blev det en tripp till linköping för att hälsa på coco med familj. och gissa vad! jag körde både dit och hem :D hihi rooooowligt att köra bil, känner mig så duktig!! Kvällen spenderades med Martin , glodde tv hela kvällen och dog lite av skratt när vi tittade på partaj assåå hahahahhah, spec kul när dom härmade martin timell på sveriges roligaste klipp, kolla själva så jäkla likt! haha
 

I know you must be tired, Cause you’ve been running through my mind all day

 

oooooooooj oj dååå här har man icke skrivit sen i lördags såg jag nu,
knappt haft datorn igång sen dess förns nu faktiskt, skönt det. Lite kortfattat här då, infyttningsfesten hos sandra och anton var grym! Älskar verkligen deras hus så jääävla fint, ge mig hihi. Hopp blev kanske lite för mycket alkohol för mig men vafan så blir det ibland, jag var glad ändå haha. Söndagen mådde jag inte sådääär jättebra..... så blev väl mest att ligga och slöa i sängen hela dagen men var fan gött det. Blev pizza ute i berg på kvällen iaf och sen så hängde jag med martin så hann ju göra något av dagen lixom ;)
 
Jahoooppp igår och idag har jag jobbat, riktiga långdagar har jag fått 10timmar igår och idag9 timmar, men jag klagar verkligen inte jobb imorgon och torsdag med, så skönt när det är på samma ställe med :) Kan ju hålla tummarna för att man får jobba minst lika mycket nästa veckan med, då skulle man ju bli både glad och nääästan lite rik tsssss. 
 
Nu blir det snart att se halv åtta hos mig och ta lite kaffe och morotskaka till det ;) (nej här tänker vi tydligen inte på beach 2013!!!) hehe har bakat den själv ...eller jaaaaaaa det var lite fusk faktikst om jag ska erkänna, var en mix på morotskaka men vet att det är god och så jäkla mycket smidigare ju ;) hehe
 
Höööööörs! Pösssssss / Mickisssss 
 

Lördag

 
Tjaaa! :) Legeeeeeeet?
 
Igår blev det stan en sväng, hälsade på syrran och lovisa :) Sen drog mammi och jag till ikano en sväng, jag var på jakt efter nån bh och typ något att ha på mig ikväll men hittade fan inget av det, kul. alla kläder är helt jävla fula och alla tröjor är korta, stööööööööör mig får la gå ner 30kg så kan man ha korta tröjor......... öh. sen finns det inga snygga bhar i min storlek..kul blir sjukt sur! :( missnöjd mickis här! haha anywaaaaay får leta fram någon gammal trasa i garderoben som man kan ha ikväll på festen...lär väl inte bry mig så mkt efter några glas vin ändå haha.
 
Hooooppp får la se vad jag gör idag fram tills jag ska iväg, inte allt för mkt antar jag. Pöss på er!
 

Check you out

Heeeeejsan!
 
I måndags då jag skrev här hade jag vårkänslor o grejer och när jag vaknade igår så var det sjukt mycket snö, fyfaaaaan vad förbannad jag blev fick ju stressa till jobbet med eftersom jag räknat med att kunna cykla men fick gå den där biten istället tar lixom 30min till stället jag skulle va på, usch oplogat o grejer var det så ja mickis var arg hahaha. Hade det gött på jobbet iaf. Jobbat även idag, slapp dag med några barn :) behövs ibland!! 
 
Drog till vc efter jobbet för jag har fått några så sjukt skumma utslag på låren som jag blir så äcklad och orolig för fyfan, så tre personer tittade på utslagen men ingen kunde säga vad det var...kul ? assåå jag får hoppas att dom försvinner för detta är vidrigt annars så får det bli sjukhuset framöver och se vad det är för skummt. blä. alltid ska det vara något som förstör för mig när jag mår bra :( så ja får vänta och hoppas på det bästa !
 
Härligt med fredag imorgon igen! Ska väl dra in till linköping om man är ledig, träffe lille lovisa och gå nått varv på stan , se om man hittar något nytt kul att ha på sig tills man ska på inflyttningsfest hos sandra och anton på lördag, åhhh ska bli så spännande att se deras hus hihi och framför allt roligt med feeeeest ;)
 
Vi hööööörs! Pöss på er <3
 

Happiness

 
Vilket underbart väder det har varit idag, känt mig så himla lycklig bara! Vädret gör stooor inverkan på mig, älskar att våren är påväg och ska bli gött när man kan gå ute i sin skinnjacka igen ;) hehe. Har idag varit iväg och solat en sväng iaf, solarium asså, lika gött som vanligt blir nog nån mer dag i veckan. Har hälsat på Ida och lille Melker idag också, fast han är ju inte så liten längre! Blev sen en kaffe ute i berg och handlade med mammi också. Skönt dag med andra ord. Men imorgon och torsdag ska jag äntligen jöbbe lite, blir gött det ! 
 
Neheee nu blir det bare chill ikväll, eller får väl se om man får ryck och går powerwalk men efter min powerwalk igår med mina söndernötta löparskor så är mina hälar inte så fina idag........ blöh.
 
Melker vägrade att le mot kameran men titt så söt o rar han är lille killen! :)
 
 

11 mars jaooooooo

 
Tjaaa på er!! :) Hoppas att allt är bra med er!
 
Jag har verkligen haft en kanonhelg, var inte alls peppad för fest i fredags men sen när man väl hade fixat sig och kvällen kom så var jag fan pepp och kvällen blev något så sjukt lyckad!! Missade dock spelningen men drog sen ändå bort på efterfest hos agnes, så sjukt mycket med folk men som sagt kuuuuuul vare! 
 
Lördagen hängde jag med familjen i berg och sen på kvällen så blev det lite mellomys hos Sara, lagade tacos och tjockade oss med chips och ostbågar. Men faaaan vad besviken jag blev på att robin vann?! assååå trodde ett tag att yohio skulle vinna men icke :( synd ! Melodifestivalen blir alltid en jäkla besvikelse, fattar inte varför man sitter och tittar på skiten och blir helt hjärntvättad hahaha .
 
Söta Em och jonte i fredags hos mig på lite förfääääzt!
 
 
Syster, Lovisa och jag <3
 
 

6 mars

 
Idag gick det jättebra att jobba, kändes som att dagen skulle bli lång eftersom jag jobbade 9-18 men det gick fort, känns så jäkla gött när lite jobb rullar in iaf. skönt att ha något att göra. Har varit duktig och städat lite med när jag kom hem, nej jag vet inte vart jag får min energi ifrån ;) haha. Men resten av kvällen blir det bara chill, lite tvkväll för mig vid 21 går ju greys anatomy och vid 22 börjar ju min kära serie chicago fire hihi spääännande!!
 
Är det förresten inte liter sjukt att det redan är torsdag imorgon?! veckorna springer ju bara förbi, fyfan. men imorgon är det inte vilken torsdag som helst utan min kära lille mormor fyller 73 år så blir att dra dit på kalas imorgon om man inte jobbar, mysigt!  kommer väl föräta mig på smörgåstårta......hahah mumms. 
 
nehe nu äre dags för greys anatomy!! ;)
 
 

I can fuck ju betta

Hej! :) 
 
Blev ordentlig sovmorgon idag så frukost åt jag vid lunch lixom haha men ibland så är det okej att göra det. Emelie var över på en kaffe iaf, vi satt och tittade i gamla skolkataloger och spanade på folk det är något som är riktigt kul ;) dock inte lika kul att se bilderna på sig själv asså så ful jag vaaaaar usch. Jahopp blev käk ikväll ute i berg hos päronen och ha resten av kvällen har det bara varit chill för mig, göttttt då orkar jag med mig 9 timmar jobbardag imorgon hehe. 
 
Förresten så är jag riktigt nöjd med min 12mm tunnel, så snyggt det blev! Blir dock sugen på att ha större...haha men tror det får räcka, detta känns lite lagom stort juh. 
 

Black is the shit.

 
Måste ju säga att jag har färgat håret svart förre veckan, var ju rätt mörkt innan men det var mörkbrunt ;) så nu kör jag på kolsvart hår ett tag trivs ju så jäkla bra i det. Har även klippt mig idag, känns sådäääär som vanligt men blir nog bra efter några dagar med håret haha jag är så nojjig med mitt jävla hår, bäste vore o raka av det tssss.
 

4 mars.

 
Hej på er! :)
 
Min helg var riktigt lyckad, fredags blev det shopping i linköping med Emelie, hittade mig några grejer iaf. I lördags var Lovisa och hennes mammi o pappi här på besök över en fika. Är ju så kul att billy är lite rädd för henne haha fegiskatten ;) Jahoppp sen var det bare att ladda inför fest, vi var ett gäng här och drack sjöng lips och hade riktigt kul, avslutade kvällen på nattobar och dansade till liveband körde sen på lite trevlig efterfeeezt här hos mig, som alltid nu för tiden? haha 
 
Moster lär Lovisa lite gitarr... ;) hehe
 

RSS 2.0