Jobb!

 
Nämen tjenaaaaaa
 
whoop denna veckan ska jag jobba lite, iaf två dagar alltid något :D fick ju tillgång till vikariebanken igen i slutet på förra veckan så skönt att man blev bokad så pass snabbt ändå, hoppas det rullar in lite jobb nu framöver :) Så imorgon blir det grebo, aldrig varit på den avdelningen och var ju sällan i grebo förr heller så får se hur det går, går nog hur bra som helst hoppas jag :) helt perfekt att mina överdragbyxor kom hem idag med som jag beställde, slipper man frysa halvt ihjäl ;) 
 
bjuder på en charmig bild på mig och busungen :D
 
 

Gone Girl

 
Det sjukaste idag när man vaknade, snö?!?!?!?!??!?! eehhh hallååååååååååå?? fan jag orkar inte med skiten faktiskt. räcker med att det är snö på julafton sen kan det vara bra! bläääää
 
Anyway igår var jag på bio med min darling, så mysigt och filmen var verkligen sjukt bra! Vi såg gone girl asså den var ju 2 1/2 timme lång så var jobbigt att sitta still så länge haha jag som typ har damp, men tur var ju att den var bra för då gick det ju lättare. Värd film att se! verkligen inte varje dag man går på bio heller var nog över ett år sen eller mer! 
 
 

vill leva ett liv värt att dö för

 
jag vet inte hur man gör, när man lever
för att inte vara rädd, att blir älskad, att bli sedd
vet bara inte hur man gör
 
jag vet inte hur man gör när man andas
andas in och andas ut, våga tro på nåt tillslut
vet bara inte hur man gör
 
<3
 
 

RSS 2.0