nämen tjeneeeee

 
Nämen tjenaaaare, läget med er mina kära läsare som inte är såååå jäkla många nu för tiden hahaah konstigt ? nej kanske inte så kul o gå in här när jag aldrig skriver nått öhhhhhhhh.
 
Hopp har varit lite sjuk såhär efter midsommat men bättringsvägen nu! gött mooooooooos. så sjukt var dålig i tisdags och låg hemma o vilade lixom sen skulle mamma o jag handla lite grejer på willys sen helt plötsligt där inne så kände jag hur yr jag blev och det bara svartnade och jag svimmade assååå ofta?! fyfan så scary, kändes rätt dumt o sitta där mitt på golvet vit som ett lakan i ansiktet men men, fick komma in i personalrummet o fick vatten o banan så mådde la lite bättre sen men ja blä. sen väl ute i berg så mådde jag fortfarande konstigt slutde med att jag spydde två ggr.:( :(
 
var på vc igår angående detta men inget fel hittades...skönt det kanske så var väl bara nått tillfälligt :/ Hoppp nu tänkte jag gå och möta upp min tjocka kompis sara nere på sandelius så ska vi äta/fika eller nått, myyyz lixom. 
 
imorgon blir det sjukan sen vidare till väsrtervik med emelie, åhhhhh längtat efter denna helg!! :D blir awesome.
 
Pössssss! <3
 
 

So lets get undressed

 
Sjukt trevlig kväll igår då!! ;) whooooooop. Festade ute i berg med ett gäng vänner, kunde sitta ute hela kvällen såå jäkla skönt! Grillade iaf och söööööp oss redlösa hela bunten haha okej riktigt så var det icke men gott drack vi hihi. Blev en sväng ner till nattobar och skaka rumpa med hännaaa och emily med, nice.
 
Idag har jag spenderat dagen ute i berg, brummade dit på min cykel kan ju säga att jag icke har orkat powerwalka idag men men får nog göre det imöra efter jöbbet då! Just ja tror jag ska bli snickare eller nått jag är sjukt händig med sånt...hehe nerråå var det att jag hjälp pappi med altanen idag och skruvat dit massa golv, rooowligt juh! 
 
Hoppp nu väntas en hel jobbvecka för mig, skönt!! Ha det gött så hörs vi ;) Pössssss
 
Kära bror och jag igår <3
 

RSS 2.0