LOL

hahahahaha seriöst jag garvade ihjäl mig när jag såg denna videon! Satt här för mig själv och garavde högt och tjöt för det var så jävla roligt! xD

http://www.youtube.com/watch?v=nEhmCE20zkg

HAHAHAAH är det bara jag som tyckte den var rolig???
Jag skrattar iaf ihjäl mig!


Idol

Har varit hemma hos mamma ikväll och käkat mat där, fick en Solo-tidning och en blomma av mamma eftersom jag har namsdag idag, dt är ju faktiskt mikael och mikaela idag. Just nu sitter jag hemma och tittar på Idol, har tänt lite ljus så det är riktigt mys här. fy vad grym Jay var ikväll, fast alla är verkligen jätteduktiga, har du någon favorit?

Idolnörd är jag verkligen, har följt det sen 2004 då Darin var med ;)


jag är bra!

Känner mig duktig för har som jag sa igår tränat idag också, skönt. Camilla och jag hade hela gymmet för oss själva idag. Kan ju säga att jag iaf känner av träningsvärk sen igår, men det är bara skönt....eller? haha då vet man ju att man har gjort någon nytta lixom.


jag idag på gymmet.. ;)

Idag har jag varit duktig!

Kom precis hem från en kvällpromenad med Roger, var riktigt skönt att gå en sväng, kände att jag inte pallade sitta inne, så jahaaaa snart ska jag nog ta och sova.


Måste även nämna att detta har varit en riktig hurtig dag, dagen började med att jag gick upp klockan 8 och drog till gymmet med camilla, tränade från 9 till straxt före 11 tiden, skönt att komma igån med träningen igen!! Efter det gick jag och solade, var då så trött så jag somnade till i solariumet, haha. Sen har jag tagit en promenad med Sandra, följde henne till jobbet lixom, drog neråt och handlade hade tänkt pierca örat med men han hade inte fått in örhängen än, så får se om dt blir av av slutet på veckan.


Såhär glad blir man av att träna :D Imorgon blir det gymmet igen!

Shopping, Ullared

Igår var jag som sagt i Ullared, var en riktigt rolig dag. Vi såg Boris, Morgan och Ola-Conny från programmet "Ullared" jaa ni vet vilka dom är om ni sett programmet.


Ola-Conny och Morgan .

Lägger upp bilder på det jag köpte, det är inte allt men det mesta iaf.


Allt möjligt smått och gott, Bobbys shampoo, endast 10kr styck, fast sprayet kostade 20kr.


Bruce Springsteen T-shirt 70:- köpte den på herravdelningen, så ja den är rätt stor i ärmar o så =/


Vit tröja 59:- köpte även en röd sån.
Grått linne, 39:-


Åhh min kära KIZZ tröja som jag hittade på herravdelningen, 79:- det får bli en sov T-shirt för det är storlek XXXL XD fanns bara i stora men var tvungen och ha den ;) Var såklart tvungen att köpa en Ullareds T-shirt med, 30kr.

Ullared!

Nehe nu ska jag sova faktikst för imorgon bär det av tidigt som fan till Ullared vi åker redan vid halv 4, ska åka med mamma, syrran och Malin, kommer bli riktigt roligt. Det var ett bra tag sen jag var där, synd bara att man inte har massor med pengar bara, men har råd att köpa mig lite grejer iaf, och i Ullared får man ju typ dubbelt så mkt för pengarna ;) hehe



spontanfest vafan!

Blev spontanfest igår, brorsan ringde och frågade om jag kom dit där han festade, så ja jag hade inget annat för mig så jag drog dit, haha drog dit typ vid 11 lixom... lite sent men jaa det var riktigt trevligt och roligt, alltid trevligt att vara social och så. lixom en lördagskväll ska man inte sitta ensam och glo..

Tog med mig kameran men tog bara 4 bilder totalt, så bjuder på två stycken iaf ;)


Jag, Rebecka och brorsan.


Rebecka och jag .

TACK allihopa för en kul kväll!

Bad update!

Ledsen för dålig uppdatering senaste dagarna, har bara inte haft lust att blogga.

Igår spenderade jag dagen i stan med kära mamma, hittade mig inget speciellt, ett par mysbyxor att ha hemma och en bodylotion och deo och ljus från Ikea. På kvällen kom Martin hit, vi chillade och så tittade vi på lejonkungen 2, vi glodde ju på alladin och lejonkungen förra veckan eller när det var, måste säga att jag verkligen älskar lejonkungen hihi så fina och bra filmer, blir aldrig för gammal för att titta på dom ju.


Maten mamma & jag käkade, gott som fan! ;)

Scones och te.

Jonathan kom över till mig efter att han hade slutat skolan..så jag fick ett ryck och gjorde scones, riktigt goda blev dom, fast dock inte så fina, men spela roll. Det är så himla gott när dom är nygjorda och smöret smälter när man brer på det och sen ost på det, smaskigt :)



Jag måste skriva av mig!

Orkar ni inte med depptalk så är det ingen idé att ni läser detta inlägg..då kan ni sluta läsa NU.

Idag är en sån jävla pissdag. usch! verkligen INGET är bra.. :( jag hatar sånna här dagar, jag fattar inte, allt kan gå från att vara bra och sen till att bli skit, då menar jag verkligen skit. känner mig opepp på allt och allt känns så jävla meningslöst. jag känner mig så jävla värdelös och dålig. jag vet att det inte hjälper att sitta och klaga över saker och ting, men man får fan klaga och jag måste skriva av mig om vissa saker. Jag vet att jag måste ändra mitt tänkade om saker och ting och specielt om mig själv, jag tänker ofta negativa saker om mig som att "nej det kan inte jag" "jag är dålig på detta!" att tänka positivt för mig är riktigt svårt, ibland går det men det är väldigt sällan. Hela mitt liv har jag haft sån dålig bild av mig själv "jag är fet och ful, ingen vill ha mig, jag duger inte" osv osv. Jag har fortfarande problem med detta, som idag då jag känner mig ful och ja allt är fult på mig. idag kommer jag inte ens att gå ut utanför dörren, det är illa, riktigt illa. men jag vill inte att någon ska se mig för jag känner mig så ful och äcklig. innerst inne så vet jag ju att jag inte har gått och blivit ful över en natt, men det är så jag känner ungefär. Kan stå framför spegeln och bara hitta mer och mer fel på mig själv. Egentligen borde jag intala mig bra saker om mig själv men som sagt det är svårt.

Jag är så trött på att gå hemma och glo om dagarna, det är därför jag blir på det här humöret, det blir alldeles för mkt tid till att tänka på saker och ting, it sucks. Jag vill ha ett jobb, det är riktigt stressande att inte ha ett jobb faktiskt jag får verkligen panik. panik på mitt liv just nu, visst jag är "bara" 20år och behöver kanske inte veta exakt vad jag ska jobba med, men att veta på ett ungefär vore ju bra men jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra :( kan ni förstå paniken?? Plugga vidare går bara inte, jag är ingen pluggmänniska och hade det kämpigt bara med vanliga skolan lixom..så nej det är fan uteslutet just nu iaf. nej ett jobb vore perfekt, men måste erkänna att jag är sämst på att söka jobb med, jag är kräsen, men vem fan vill ha typ ett telefonjobb eller ett säljarjobb på stan? nejtack! inte ens för ett tag. usch.

FUCK ALLT!

Hoppas inte vänner och familj tar åt sig något av detta som jag skrivit, inget är erat fel att jag känner såhär. vissa dagar är bara lite sämre än andra dagar för mig... så att ni vet det.


Heldag med syrran

Heeejsan! Blev att dra till stan till syrran en sväng idag, fikade hemma hos henne och drog ner en sväng på stan, hittade mig inget var verkligen inget som dög eller som jag tyckte var snyggt idag. Sen kom viktor och hämtade upp oss så åkte vi hem till åtvid igen, drog en sväng till falerum, tänkte om jag skulle köpa dom där Lee jeansen jag hittade men nej jag dissade dom, vill inte betala så mkt för ett par jeans. Sen käkade vi tacos här hemma och så åkte dom hem. Sitter och slöar i soffan nu, tänt lite ljus och gjort det mys här..det är det mysigaste med höst och vinter det blir mörkt så tidigt så då får man tända ljus, som sagt mys!


Denna fina ljushållare fick jag av Sofie och Sandra när jag fyllde år. Love it!

Shottar!

HAHA bjuder väl på detta klippet vettja. Från igårkväll då vi var tvugna att smaka på något martin hade glömt här, och fyfan bara vi smuttade på det så dog vi ju för det var så jävla äckligt, haha. Så tvingade dom mig att dricka upp hela den där shotten..och jaaa I did it - såklart ;)



Vilken tönt jag är va? ;)



Sånt där äckel var det..

Tack!

TACK till alla som gratulerade mig igår! Jag hade verkligen en jättebra födelsedag som jag firade med familj och vänner. Mamma, Pappa, Jonte, Viktor, Coco var här på fika. Sen på kvällen hade jag mina brudar här även Johan kom och bjöd in sig själv en stund också när dom var här, han sjöng så fint för mig så ;)

Som sagt Tack till er alla som gjorde min dag till en jättefin dag!


Min grymt goda tårta, apelsin och choklad, mumms!



20 ÅR!

idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, wiee jag fyller fan 20 år, jag börjar verkligen bi gammal, haha men känner mig verkligen inte som 20..känner mig fortfarande som typ 14, öhh. Mamma, pappa och brorsan kommer hit sen på fika lite senare kommer syrran och viktor till mig eftersom syrran jobbar till halv 5... och ikväll så har jag bjudit över sandra och sofie hit, blir att fira mig såklart och skåla lite ;)



jag kan nörda igen!

Ärligt talat hur tråkigt kan man ha det? har verkligen inget alls att göra. usch jag kunde väl ha fått jobbat idag med lixom. Mamma var ju här en sväng iaf, hon skulle till stan men jag orkade inte följa med, har inga pengar och så är det tråkigt att gå på stan när man inte kan köpa sig något ju.

Nehe brorsan skrev precis att han kommer hit på kaffe, han tar med sig sitt Wii också, yes nu kan jag nörda guitar hero om dagarna då jag har tråkigt ;)


Bäst

Godmorgon kära läsare! Har precis ätit frukost, mumms vad gott det är med morgonkaffe. Mammi kommer hit sen, åh ska bli kul att träffa henne igen, har inte gjort det på över en vecka eftersom dom varit bortresta.

asså herregud ni måste titta på detta om ni missat hennes sjunga, Alice, fyfan vad bra detta är! Kan lyssna om och om på det, så jävla grym hon är! lätt en stor favorit i idol 2010.


Idol med fina vänner.

Måste säga att det gick jättebra att jobba idag och det var rätt kul ändå. Fick sällskap av Anna på bussen imorse, så vi hann snacka lite grann. När jag kom hem så städade jag och fixade här hemma och sen nu ikväll så har Emma och Anton varit hos mig, blev att vi käkade pizza och blåbärspaj med vaniljvisp medans vi tittade på idol, en hel del skratt blev det ikväll med, som vanligt när man är med dom ;) När dom hade gått så drog jag ut på en promenad med Roger. Nu ska jag straxt sova..imorgon är det sista dagen jag är 19 år...tänka sig vad tiden går fort asså hihi.



Puss och godnatt!!
// Mickis

Jobba!

Godmorgon!

Vaknade av att vikariebanken ringde och sa att jag skulle jobba på grebo skola idag, får se hur det går men det ska nog gå bra, skulle visst vara i flera olika klasser...känns väl sådär, bättre att vara i bara en klass men men det är ju jobb, sen har jag bara varit på skolan en gång så hittar ju knappt och så, anyway det går bra. Jobbar till 14.10 så är hemma med bussen vid tre.

Ikväll ska jag träffa emma och anton, blir att titta på idol, var så grymt länge sen man träffade dom så det kommer bli himla kul att träffa dom ikväll :)


Bjuder på en snyyggg bild.......höhö

PUSSSSS OCH KRAM!

Shopping

Dagens shopping blev detta.


Trosor, 3 för 99:- , Gina Tricot
BH, Cubus 74:-
Myskläder leopard, H&M 99:-


Örhängen, Ur&Penn 29:- styck.


naglellack som ska stärka och göra naglarna bättre, två för 39:- cubus.


Riktigt nöjd med mina mys/sovkläder. Sooo Mickis-style! ;)

Köttbulllaaaaar

Hemma från en trevlig och rolig shoppingdag med Ida. Köpte lite grejer iaf.
Vi käkade billiga köttbullar på ikea, 16 spänn, skitbra ju och gott ;)



Ska lägga upp nån bild sen på vad jag köpt för er som vill se...

This is me !

Olika frisyrer jag haft i år ;) eller frisyrer..färger på håret kanske man ska säga.


Mars 2010
Blondie Mickis


Maj 2010
blev trött på mitt blonda hår och ville förändra mitt hår, ville ha något annorlunda så blev detta.
Tyckte verkligen om att ha sådär, trivdes riktigt bra i det!


September 2010
Fick ett ryck i sommras och färgade mitt hår svart, och jag älskar det verkligen :D

skrivdaaaamp ?

fan vad dålig jag varit på att blogga..haha men jag är ju inte världens störtsa bloggerska så behöver ju inte uppdatera hela tiden, så jag tror att ni som läser min blogg överlever att jag inte bloggar då och då för SÅ jäkla intressant är inte mitt liv, haha eller?? dah.

Idag har jag lekt med Ida, vi brummade till falerum och där hittade jag ett par skitsnygga Lee jeans, och tjockisen kom i dom, omg säger jag bara, dom kostade 999kr, och jag vill fan ha dom! rätt dyrt för ett par brallor men jag kommer fan aldrig i några snygga och vettiga jeans så man kanske ska ta och köpa dom här..som jag sagt förr så brukar jag inte köpa dyra kläder för jag oftast tröttnar på dom..men vi får seee! anyway blev tacos och fika @ Idas place sen också...nu ikväll har jag varit duktig och tvättat, fan vad bra jag är ibland.


grymt

Åhh en till favorit i Idol, så himla braa!!


Steeeek

Nee nu åker jag och tar mig en 30 minutare i solariumet :D



Musik

Här kommer en hel del braiga låtar som jag lyssar mycket på just nu, lite gamla godigar, vem älskar inte "du är så, yeah yeah wow wow" haha :D

Det är bara att klicka på låten så kommer du direkt till låten på spotify.

Hanson – I Will Come To You
Timo Räisänen – About You Now
Martin – (Du Ar Sa) Yeah Yeah, Wow Wow
Shebang – Romeo
Carpark North – Just Human
Bruce Springsteen – My Hometown
Aerosmith – Dude (Looks Like A Lady)
Brolle Jr – Playing With Fire
Skunk Anansie – Weak
Dead by April – Promise Me
The Cranberries – Zombie
Damien Rice – 9 Crimes
Robbie Williams – She's The One (Live)


Ge mig långt hår!

Såhär ser håret ut nu, inte så stor skillnad som jag sa, men fan det känns att det är kortare, men är väl bara jag som märker det kanske..höhö. Just ja slängde i lite svart färg i utväxten förut med så nu är jag av med den iaf. Fan mitt hår kan verkligen inte bli längre än vad det är :( Vill ju ha jättelångt och fint hår, men men det lär väl förbli en dröm för mig, haha!



<3

Hittade några gamla bilder på familjen, från 2005 är dom här bilderna ifrån. Självutlösare vafan, haha ingen av bilderna är inte ens bra, men det är min fina familj iaf, Älskar er! <3







Klockan är 20.00 vilket innebär..

Idoooool såklart... ;)

En favorit, grym röst har hon!


Snart matdags..

Nu är bullarna klaraaaa. Det blir att ta en till kaffet sen såklart. Men först blir det mat, korv och makaroner får det bli idag, enkelt men det är fan grymt gott ju!



Visst ser dom goda ut? ;)

Bullbak!

hejsan! Har varit och klippt mig, blev inte så stor skillnad vilket jag inte ville heller..klippte topparna för det var så grymt slitet. Ska väl ta och häva i färg någon dag också så jag blir av med min blonda utväxt, kolsvart ska det vara. Just nu bakar jag bullar, gjorde aldrig det igår så gör det idag istället, dom kommer ju bli grymt goda, hehe ;)

Måste även säga grattis till min älskade och fina syster som fyller 22år idag, dom är just nu i Grekland så hon har nog en underbar födelsedag där skulle jag tro..


Idol

Var hemma hos mamma förut, så käkade vi tacos. Sa hejdå till mamma och pappa med, dom åker ju till Grekland inatt med Viktor och Coco, fuskigt tycker jag allt. Jag får väl nöjja mig med att ligga i solariumet..haha. Nu har jag tänt massa ljus här hemma och sitter just nu och tittar på Idol såklart, gud så himla grym Olle var.. nehe nu fortsätter det, måste titta! hejråååå


yeej

Fick ett ryck och piercade örat förut..
saknar ju mina två hål som växte igen på en jävla natt! :( buhuu.


Dagens Mickis



Leggings, Lindex
Tröja, H&M

Frukost

Godmorgon! gud vad trött jag var idag..har legat och slöat aslänge i sängen lixom, ska till mormor om en timme men det hinner jag nog, måste ju duscha och sådär innan med. Sitter just nu och äter frukost och tittar på Sjunde Himlen, det var inte igår kan man säga, tittade mycket på det på den gamla goá tiden ;) Förresten så känns det som jag håller på och bli förkyld eller nått, hoppas verkligen inte det bryter ut..orkar inte vara ner sjuk.


nattbloggning

nattbloggning, det är jag riktigt bra på, är ju på nätterna jag lever och är vaken typ. Imorgon ska jag och mamma till mormor och fika för förmiddagen sen efter det ska jag till arbetsförmedlingen till jobbrummet, alltid lika givande!!! öhhhh NOT. Sen får jag se om jag gör två nya piercingar i örat..är sugen eftersom två hål växte igen..sakar dom, haha. Sen ska jag träffa Martin på kvällen, så rätt så fullspäckad dag ändå. kanske hinner man med att baka bullar också ;)


Tittade igenom min bilddagbok lite och hittade denna bilden jag laddade upp för ett tag sen.
9D, plojfoto, haha gamla góa tider det. Ser ni mig?

Idol 2010

Sitter och tittar på idol, så himla roligt att det går på tv igen, är verkligen ett favoritporgram. Spännande och se om de hittar några bra stjärnor i år med, eller någon snygging som Calle.. ;)


tja

Nu har martin dragit hem, blä tråkigt att vara själv igen ju, även brorsan kom över hit en sväng, han ville ju ha fika såklart..måste fan ta och baka något eftersom jag har ägg som snart går ut, ajja får se hur det blir med den saken. Vad fan ska man göra idag? Tänkte om man skulle färga håret men tror jag gör det efter att jagf klippt mig på torsdag, yej äntligen ska jag klippa mig lixom, hatar mitt hår just nu är så grymt slitet, blä.


vuxenpoäng

är lite effektiv och tvättar, gud så duktig jag är asså. Ska dra till mamma en sväng och dricka kaffe sen hem igen så kommer Martin hit. Han var här igår så glodde vi på skräckis, inte så läskig ändå, men hoppade allt till nån gång av att man blev rädd.


jag och min lilla sötis förut..

Tårtaa

lite nattbloggning nuråå, var inne och syrran förut och firade henne eftersom hon fyller 22 år på torsdag, firade henne idag efersom att dom åker iväg till grekland på tordag, nej nej jag är inte alls avis...anyway vi fick jättegoda tårtor och så, mumms.

Kolla in dom goda tårtorna ;)








Min fina syster <3

Tipsa mig!

måste säga att jag är grymt duktig, har städat i över två timmar nu...det ni. städade tillochmed i kylen, diskade av hyllor och sådär. Nu har jag precis målat på svart nagellack, jag är verkligen beroende av det..har det alltid på mig men det är ju bara för jäkla snyggt lixom. Ska snart fixa mig något att äta tror jag, sen ska jag fixa mig för vi ska dra in till linköping för att fira syrran som fyller år på torsdag. Senare ikväll ska jag leka med Martin iaf, vi ska se skräckfilm, instängd 2, har sett ettan och den var fan läskig så hoppas 2an också är det.


"It" är en bra skräckis om man är rädd för clowner iaf.. ;)

Någon som sett någon riktigt läskig skräckfilm? Tipsa mig!
Den ska vara så läskig så man verkligen blir skiträdd och hoppar upp ur soffan, höhö.

Städaaaa

Nee nu ska jag fan ta och städa och röja upp lite här hemma! Sånt som måste göras även om det är riktigt tråkigt, blööö. Min garderob måste egentligen städas och rensas, men efter att jag städat den så ser den lika förjävlig ut efter några dagar lixom...haha sämst på att hålla iordning.


Bad update !

åh jag borde skämmas för jag bloggat så dåligt, fy jag tror jag får ge mig själv lite smisk, öhh. Igårkväll så var jag, Martin och Ida inne hos Robin, vi käkade mat, tittade på fotbollen och chillade...trevlig kväll vare allt. Idag har man varit en sväng ute hos pappa sen lekte jag med brorsan och Kim, spelade lite rockband :D Annars ikväll har jag inte gjort något alls knappt, tittade på en film på 4an. Jäkligt tråkig lördagskväll måste jag säga..en nykter kväll också det är inte allt för ofta det händer lixom.. ;) hehe


Jag & Kim idag när vi körde rockband, yeah!

H&M is the shit

Följde med mamma och jonte in till stan, bytte mitt vita linne som jag köpte förra veckan till ett svart istället. Sen så shoppade jag lite på H&M. Käkade även mat, hamburgertallrik fick det bli för min del, medans mamma och jonte åt äcklig kebab, höll fan på och spy bara jag såg hur det där köttet hängde där och dom skar av det...euuu..därför jag inte äter kebad, blir äcklad av det! :O


Oversize tröja, 149:- H&M, divided


Leggings, 149:- H&M, divided

Köper typ alla kläder på H&M nu för tiden, speciellt på divided, så snygga grejer där! :D Men nej nu måste jag fan ta och ge mig själv shoppingförbud!! ....iaf ett litet tag, hehe

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter just nu och käkar frukost och tittar på Vakna med The voice. Är rätt så pigg idag, men är verkligen inte van att gå upp såhär tidigt, brukar ju sitta uppe hela nätterna och gå upp vid 12 tiden, slappt lixom. men idag blir det att jobba som jag nämnde igår, blir roligt!

hahahhahaah asså har ni sett den här reklamen? jag håller seriöst på att skratta sönder mig varje gång den går på tvn, herregud katten ser ju så jääävla roligt ut!!


Jobbat

heeejsan, kom precis in fråne en kvällsproemenad med Ida. Idag har jag faktiskt jobbat för första gången på flera månader. Det var rätt så kul ändå, som jag sagt förr så är jag inte så förtjust i att jobba på dagis, men vafan det är ändå rätt så okej. Pengar är det ju!



Imorgon ska jag jobba igen på samma ställe, rätt så kort dag 09.00 14.00 sen efter det så drar nog jag in till stan med mamma och jonathan, hoppas på att kunna hitta mig kläder. är fan beroende av att ha nya kläder..jag tröttnar så fort på mina kläder jag har lixom... därför jag inte köper dyra märkesgrejer ;)

RSS 2.0