aj aj

 
Åt helvete vad detta inte går att töjja!! :( Blir att jag får köpa en 3mm töjning då eftersom mitt öra verkligen inte klarar av 2mm i taget, speciellt när hålet inte är stort. Har kämpat med att få igenom den såhär långt men nu går det inte mer, lät det sitta över natten och idag har det bara gjort ont i ömmat som fan, tog ut det och det började blöda så jaaaaa inte lätt alla gånger!
 
får sätta i den lilla plutten 2mm istället.... ;)
 
 

Feelings

 
Förstår inte hur man kan gå från att vara på helt okej humör till att hela världen rasar samman och man känner sig ensam och mest världelös i hela världen? :( fan.
 
 

Surprise!

 
Heeej! :) hoppas ni mår bra !
 
Imorse skickade mamma sms och frågade om hon kunde komma hit på förmiddagen och när den sen ringer på dörren så står ju lilla Lovisa där med familj och mammi såklart, vilken gullig överraskning! hihi. Så blev att fika ihop här och mys med fisan såklart, hon är ju så söööt, hon älskar verkligen min lilla kanin och nu är hon inte lika rädd för Billy iaf ;)
 
Har sen hängt i berg med dom hela eftermiddagen, så kom hem för en stund sen. Ska ägna kvällen i tvättstugan, har fan en hel del tvätt..bläää inte kuuuuuul men sånt som måste göras! Annars äre väl bare att se fram emot en kväll i söffan framför greys anatomy och chichago fire ;) hehehe mys på hög nivå!
 
förbannat charmig bild jag fick till ! heheheehehe
 
PÖSS
 
 

Fuck cancer

 
Usch förbannade jävla cancer. Detta inslag blev jag så jäkla berörd av igår då jag tittade på cancergalan, grät verkligen floder. Fan vad livet är orättvist! Hemska sjukdom :( 
 

-

 
 

Roadtrip

 
Heej! :)
 
Idag blev det stan med Emelie, har varit en mycket bra dag! Blev att gå i tornby, längse sen man var där! Köpte en skjorta på rean på gina tricot, haha ovanligt att jag har skjorta va? ;) asså är väl det ändå jag har på mig nu för tiden känns det som! blev icke så mkt mer shopping, finns ju knappt ens ngt man vill prova bara tråkiga kläder i affärerna :( blä. 
 
Kolla in min snygge tröja jag sitter och myser i nu, åhhhh denna är ngt så sjukt välanvänd kan man ju säga.. hade den typ varje dag ett tag...det var tider det! hihi ;)
 
 

Miss you

 
Saknar min lilla mysunge! <3
 
 

awesome helg!

 
Nämen hejsan på er, himla trevligt med en lite extratimme idag för ni har väl inte missat att det är vintertid nu och med andra ord så kommer det vara mörkt 24/7 lixom ( fyfan det är inte okej!
 
Har haft en bra helg, i fredags så blev det stan med mamma och mötte upp syrran där och lunchade och gick ihop med stan lite med :) På kvällen var det bare att bege sig in till linköping igen, anton och sandra hämtade upp mig så åkte vi till sofie och pelle på lite mysmiddag, mkt trevligt och gott! :D 
 
Igåår blev det marknaden en svän med mamma, inte så mycket att ha som vanligt. Blev sen en sväng ut till berg och fikade där. Jakob kom en sväng till mig på kvällen, så blev godis och film, mysimys! hyrde två filmer på shell med bara en film funnkade ju....dåligt! så pengarna tbx där vaaaa! 
 
Har för övrigt övningskört ganska mkt senaste tiden, mammas lilla raggarbil den är askul att köra. igår skulle jag köra pappas bil en sväng och wtf två mototstopp?!?!? inte hänt på sjukt länge ju!! då blev jag besviken på mig själv! är väl van att köra mammis bil....skyller på det ;) tss
 
ikväll bli det tacosmys med emelieeee, åhh ska bli så förbannat gott!!!! :D :D hehehe. mat är livet! tss nehe nu kommer em ochhänter mig bäst att gå ut! PÖSSSSSS 
 
 

Heart upon my sleeve

 
Åhh gillr verkligen denna! :D Skönt att lyssna på!
 

Idag är ingen vanlig dag......

 
.....för idag är det Hannis födelsedag!!! hihi
 
GRATTIS MIN PULLIS!!!!!!
 
Älskar dig så mycket, hoppas du får en underbar dag! <3
 
 
 

Bullbakning!

 
precis kommit hem från en lunch på sandelius med mamma och sen lite handling på det! ;) och vad gör jag nu då........ joo just nu sitter jag ju här men innan dess så slängde jag ihop en bulldeg så blir bullbakning här snart, mumms ska nog ta och göra fina snurror idag..bara för att jag kan!;) hihi
 
älskar verkligen att baka och fixa, en dag ska jag blir ett riktigt proffs! ;)
 
 
 
 
 

Vårdcentralen.

 
Tjaaa! Idag klev man upp tidigt för att dra till vårdcentralen till dietisten för att få råd om min elaka mage. Så jaa inte jättemkt klokare blev man väl men bra att få lite råd. Nu ska jag verkligen försöka skriva upp vad jag reagerar på och försöka se en röd tråd genom det hela, vilket känns jäkla svårt eftersom jag reagerar på så olika saker :( 
 
Har städat lite nu och tvättat o grejat, hinner mkt när man går upp tidigt. Så blir lunch med mamma sen när hon slutat jobbet, mysimys. Sen blir det att handla lite, funderar på att slänga ihop lite kanelbullar i eftermiddag men ja vi får väl se. Ikväll kommer jakob hit iaf så ska vi göra hemmagjord pizza, assååååå hur gott?! var så sjukt längesen jag käkade det! :D
 
 

welcome to my life.

 
Jaha vad säger vi om livet egentligen en sån här tråkig regning höstdag?! nejrååå men herregud vad denna veckan varit seg sen är det ju bare onsdag idag med, herreguuuuuuud. att få dagarna att gå som arbetslös är inte alltid det lättaste kan man ju säga. Blir så sjukt dpreimerad av att sitta här hemma ibland. blä. 
 
Meeeen idag ska jag iaf in till syrran och käka där, fram tills dess vet jag inte vad jag ska hitte på. hopp hopp. Är ju för övrigt två månader till julafton imorgon för er som längtar efter det..... haha fan vad tiden går fort, kändes som det var julafton igår ju!! ;)
 
 

Söndag.

 
Bra helg. I fredags så blev det käk och alkhol hos mig med Emelie, drog senare in med bussen in till stan. Hamnade sen på harrys, träffade wöbbin och hans vänner, dansade sen hela kvällen..så jävla kul kväll! Sen var martin världens snällaste och hämtade upp oss, underbart att komma hem till sin egna lille säng och däcka haha :D
 
Lördags blev det verkligen en slödag, soffan och sängen hela dagen. På kvällen så var vi ett litet gäng ute i berg hos brorsan och dracka alkohol, jag hade inget med mig skulle vara nykter men när teqilan åkte fram så blev det visst ett par shotts ändå.. ;) sämst av mig haha!
 
och jaaa idag blev det ännu en slappis dag, emelie har varit över på en köpp kaffe bare! Är för övrigt så jäkla trött på allt, assåååå kan något roligt hända i mitt liv nån gång snart? dah.
 
 

Torsdag.

 
nämen tjänaaaaaaaaaa..
 
Handlat på förmiddagen med mammi, storhandling för min del så skönt att slippa ströhandla hela tiden. så jaooo efter det så kom emelie till mig på lite kaffe och fika, så hon drog för en stund sen nu. Tycker att tiden bara sprungit iväg idag, klockan är ju redan tre?! meeeen vad ska en göre resten av dagen lixom? ;) haha
 
borde lixom börja med nån hobby för att få tiden att gå om dagarna,  men vad? svårta beslut här i livet verkligen... att ta tusen miljoner bilder med camen, räknas det som en hobby? öhhhh 
 
 
 

Greys Anatomy

 
Åhhh tagga Greys Antatomy nurååååå ;) whoop
 
 
 

Dagens Mickis

 
Dageeeeeeens mickis ;) Nye skjortan med! loooove it.
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Tjenaaaaaaare!
 
Hållts med att spela jättehög musik denna morgonen samtidigt som jag gått runt med färg i håret, färgat i fula utväxten så nu ser det ju lite fräschare ut men ändååå är så jävla trött på mitt hår och speciellt färgen. VILL HA RÖTT HÅR! Varföööör ska det vara så svårt att gå från mörkt till rött för :( buhuhuu vi får väl se om jag vågar exprimentera med håret någon dag framöver... ;)
 
Nu ska jag väl ta och fixa iordning mig, blir en sväng till jobbrummet idag, (jippieeeeeee!!!!!!!) sen ska jag nog hänga med coco m. familj och ikväll blir det att käka middag hos mormor, mysigt :)
 
 

Underbar höstdag.

 
Hej, har haft en jättebra dag i linköping. Blev först en sväng på stan med syrran, shoppade en stickad tröja och en skjorta på rean :) Blev sen att åka hem till sturefors, så syrran och jag har bakat massor idag. slängde ihop en äpplepaj, kärleksmumms och vaniljhorn ;) 
 
På etermiddagen drog vi ut med Lovisa ute i det fina vädret och lekte bland alla fina löv, mysigt. Älskar den där ungen så otroligt mycket <3
 
 
 
 
 

reason to cry

 
nää vilken värdelös måndag känner jag. gjort så lite som möjligt idag. blä. Käkade ute i berg ikväll iaf så lite socialt liv för mig idag blev det. Kommer aldrig kunna somna inatt eftersom jag sov så jävla länge idag, blöh. Ska iaf upp tidigt imörn sätta mig på bussen till linköping och möta upp syrran för en sväng på stan, får se om jag följer med henne hem till sturefors sen med, märks lixom. 

 
känner mig för övrigt jävligt vilsen i mitt liv just nu. fan, jobbig känsla. Ja vad ska man göra? känslor går ju inte riktigt att styra precis. Bara så trött på vissa saker. Trött på att bli behandlad som luft. Trött på att aldrig duga. Besviken på personer i mitt liv. Listan kan bli lång känner jag. 
 
MEN vi får inte glömma de bra sakerna med. Men visst fan är det så mkt lättare att fokusera på de jobbiga bitarna... varför? :(
 
 

thoughts..

 
 

söndagsångest..

 
Whoooooop söndagsångest jao. Äsch mår faktikst bra idag är bare lite seg. Med andra ord så var det festligheter för min del igårkväll/natt, vi var ett gäng inne hos kim i stan, lite förfest där som var mycket trevligt sen drog vi ut, men blev att vi aldrig gick in nån stans bara för det var sån jävla kö. jäkla folk. fy. Och stckars emelie hade så ont i sin hand som hon brände på spispattan som någon råkat dra på, assåå fyfan tyckte så synd om henne, såg inte bra ut :( Såå jaaa drog väl ner lite på stämningen när det hände tyvärr, tråkigt, sen vetefan vad det var med mig, brukar vara jättepepp på dansa o utgång men ville bara hem med bussen, tusen tankar i huvudet kan man säga...så japp blev att åka hem till åtvid, var för övrigt så förbannat kallt när jag gick hem från bussen, höll på att frysa ihjäl ju blä :( sjukt gött att krypa ner i sängen då jag kom hem, somnade ganska fort där ja. 
 
 
 
 

cut cut..

 
Om en skulle ta och raka av sig hela håret, snacka om att jag skulle se ut som en karl då ;) Men fatta vad skönt! Saknar min undercut jag hade, men inte värt att raka av igen när det växt ut helt nu snart...
 
haha alla dessa bekymmer av håret, så jävla svårt! Önskar jag kunde byta varje dag ;)
 
 

Beställt !

 
 
Torsdag, kan inte fatta vart dagarna tar vägen? sjukt. Åhhh igårkväll mellan 21-23 satt jag helt inne i tvn och tittade på greys anatomy, så jävla spännande längtar tills nästa onsdag redan ;) tss! Hoppp idag ser det ut att bli en jäkligt lugn dag, ska försöka göra något vettigt men vad lixom? Söka lite jöbb.. Har varit en sväng och solat iaf, gött var typ två veckor sen jag gjorde det!
 
whop whoop anyway blev visst lite spontan nattshopping här på internet igår, beställde hem lite grejer från piercingkungen. Jaoo jag tänkte faktikst börja töja mitt andra öra med hihi dock inte lika mkt som det andra men lite grann barre för det är så snyggt lixom! ;)
 
 
 

Soffmyyyys

 
Slappis dag! Eller vafan jag har tvättat iaf och grejat. Emelie var över på lite te på eftermiddagen, slängde även ihop en sån jävla god lunch ibland är man ju mästerkocken själv lixom man tar väl det man har hemma, hade i creme fraich, paprika, bacon, mango chutney, curry och paprikpulver och det blev som sagt supergott, prova själva! Somnade sen till på sängen och vaknade och kände mig supertrööööttttt men tog tag i mitt liv och hoppade i träningskläderna och powerwalkade ut till berg, bra gjort mickis whooooop! ;) Så fick lite käk där ute med, gött!
 
NUUUUU kära läsare så ska jag mysa ner mig i soffan och se dubbelavsnitt av Greys Anatomy, åhhhh hade inte koll på att det började idag så nu blev jag lycklig när jag såg det, hihih :D Kommer ihåg att det slutade såförbannat spännande sist, åhhhhh!! kanske kanske nån ostbåge till det eller två.......mja får se ;)
 
Sjukt höstlig bild jag tog förut då, haha nerå men gud jag blir som ett barn med alla löv på marken vill bara sparka runt i dom och vara allmänt lycklig hihi ^^
 
 

om jag får göra pappa till katt

 
assåå i lördags visade emelie och hanna det roligaste klippet på länge, assååå hahahahah x 1000. Sjukt kul, kan ju säga att det där klippet spelades upp några ggr under kvällen..haha :D Mickis- humor jao! SItter just nu och asgarvar åt detta. 
 
- är han naken när han ligger där?
- nej men det är han väl absolut inte?!
- så han har inte sushibitar på...?
- vad är det här för nått vad pratar du om?
- det är ju äckligt med sushi på en död mans kropp, jag håller med dig, möjligen på tallrik att man har sushi va.
 
assåå hahahahaha avlider.
 

True

 
 

det är så logiskt alla fattar utom du.

 
Jahoppp idag blev det visst stan igen, fast med mammi dåå. Shoppade en sån jäkla snygg väska, åhhh älskar den redan lixom! ;) haha. Vi fikade även med syrran, Viktor och Lovisa, mysimys! Kollade sen på rean på H&M och hittad ett par snygga jeans som jag visst råkade köpa...... assååå är ju sämst i världen på att använda jeans så vi får väl se om jag behåller dom eller inte, tss. Ge mig en jeansrumpa och snygga ben i jeans, tack!!! Blev även en powerwalk när jag kom hem nu ikväll, jäkla duktig jag är ibland, behövs röre på fläsket!! ;)
 
 

Kärlekeeeeen

 
Sprider lite kärlek till er gullisar idag! puss på er! <3
 
 
 

Helloooo

 
Tja! Haft en kanonhelg kan man säga :) fredagsmys och festligheter med vännerna, love it. Idag blev det skaplig sovmorgon för mig...hehe så kan det va ! Bestämde sedan med emelie för att ta oss en tur in till stan för lite shopping, blev dock inte så mkt shopping lite småskit. finns inga kläder??? dah. Slutade med att vi blev surisar båda två , åkte hem hit och hamnade i söffan med dipp och grönsaker, mys! Jag har även varit ute på en powerwalk ute i mörkret , sköönt! rensa tankarna lixom.
 
 

Hälsans stig

 
Tjenaaaa, läget? :D Med mig äre bare bra med idag! Var uppe redan straxt efter kl 8, ganska duktigt ;) haha. Satt och käkade frulle framför nyhetsmorgon, vuxenpoäng där! Bestämde sen träff med sara och lilla Wilma över en promenad, så blev hälsans stig tog väl nån timma att gå, mycket skönt ute förutom att det blåser!
 
Hann lagom komma innanför dörren så ringer emelie och vill komma över på kaffe så en kaffe med henne blev det, kanelbulle på det med eftersom det är kanelbullens dag idag...för jag menar att jag verkligen aldrig äter bullar annars öhhhh haha. Resten av eftermiddagen blir det att fixa med tvätten och sådär innan man får besök ikväll ;)
 
aaw lilla wilma, detta är dock första ggn jag träffade henne endast några dagar gammal <3
Fina klänningen hon fick av mig med hihi.

 

Skinny Love

 
Erik är fan så jäkla grym!, Hejja! :D
 

3 oktober

 
Hej kära bloggläsareeee ;)
 
Redan torsdag idag, fattar inte vart dagarna tar vägen! Igår var mammi här på lunch vid 12 jag bjussade på potatis fisk och spenet, inte dåligt va? ;) haha. Däckade sen i sängen pga magont...fyfan länge sen jag mådde sådär kasst med magen, kändes som jag skulle kräkas fyfan. Pallrade mig upp i sista sekund och fixade mig för att sen dra till bussen, hade ju bestämt att erik jag och emelie skulle ha myskväll ihop. Bussresan var inte den roligaste, jag hade faktikst med mig en påse ifalll jag skulle bli mer illamående men jag klarade mig men fy fan för att må dåligt på en buss, usch! Kan iaf säga att mitt magont släppte sen, lagom tills vi skulle käka vilket var bra, vi lagade sjukt god mat och tittade på film, mysimys!
 
Ska snart hoppa in i duschen för ska till villan sen och luncha med mammi, ska bli gott! :D Idag har dom den där goda fisk och skaldjursgrytan så måste passa på kände jag! 
 
 

Circle of life.

 
Lejonkungen, den bästa filmen någonsin! <3
Älskar den så jäkla mycket!
 
 
 
 
 
 
 
 

playing with fireee

 
Heeej på er, läget dåråååååååå? :) men mig äre bra! Idag vaknade jag kl 11 så jäkla sjukt längesen jag sov så länge..var väl trött helt enkelt haha! Hopp annars har jag varit på jobbcoachning, sista dagen för övrigt så det blev fika och sen så bowlade vi gjorde ju faktikst EN strike, lite proffsigt eller bara tur kanske haha! Kul var det iaf, borde fan spela oftare! 
 
Blev sen ett besök hos kära kvinnohälsan.. har ju gått o blivit gravid...blää hahah okej bara skojja! haha anyway skulle kolla bodtryck vikt o grejer och jag hade gått ner 2 kg sen sist iaf...alltid nått så nu blev dom la lite glada för nu har jag inte fetma längre (bara nästan!) haha.
 
Imörn ska mammi luncha hos mig sen på kvällen blir det myskväll med erik och emelie, åhh längtar! :))
Ha det gött puss heeeeej <3
 
Dagens Mickis ;)
 
 

RSS 2.0