Gymmet vafan !


ohh yeah babyyyy.

Jobbat idag, gick upp vid 6 och var faktikst riktigt pigg, älsklingen ringde ju och väckte mig då, bra väckarklocka! :D hihi. började jobba halv åtta och slutade redan vid ett för jag jobbade in rasten, skönt att sluta sådär skapligt för då hinner man ju med lite mer av dagen lixom. så brorsan var över på en fika sen drog jag till gymmet !

..och fan vad duktig jag var på gymmet idag tyckte jag allt ! lite stolt över mig själv att jag brände ca 500 kalorier + styrketräning på det. tränade mest armar idag. Sen provade jag på bänkpress för andra gången i mitt liv, lyfte 32kg men det gick fan tungt. 30 gick lite lättare . btw saknar lite brudar på gymmet..är ju typ alltid ensam brud fast vad gör det ;) höhö

Nu har jag precis slängt i mig lite mat, slängde ihop lite spenat, fisk och potatis, haha seriöst jag har käkat spenat hur mycket som helst senaste tiden men det är ju bara såå jävla gott :D

nehee. får se om jag går bort en sväng till victor.
kanske inte orkaaaaar, mina ben bär mig knappt ju :P
Ha det braaaa! PÖSS



btw, jag har ju blivit rätt så mkt bättre på uppdatering här...
jag är rätt...awesome :D höhö


Flytthjälp


Jaha denna söndagen har man hjälp till mamma med flytten hela dagen, bärt massor kartonger och skit. fyfan mamma har ju inte liiiite grejjer heller! Så nu bor mamma och pappa ihop igen, kuuuuuwl :) Men måste säga att flytta är då inge kul...höhö

Denna veckan som kommer vet jag att jag har jobb, så himla skönt! alla dagar utom torsdag, men det kanske blir torsdag med får hoppas på det för vill ju ha peeeengar! Sen är det så skönt att ha något att göra om dagarna blir ju sjukt segt att bara gå hemma och dra...usch så trött på det! Ge mig ett heltidsjobb, tack!!!




Bild från när Sandra och jag åkte ut på kvällspicknick vid Tolen, så himla fint var det med solnedgången. Myspys. Så himla tråkigt också att denna sommaren verkligen är slut nu känns det som...usch :(


fuck !


FÖRKYLD!

assååå fuck, igår så kände jag mig så himla seg och allt, var så himla täppt i näsan och irriterad i halsen men trodde ju såklart det var allergi, så knarkade allergisprayer men inget hjälpte. Sen igårkväll blev det mycket värre, så nu har jag alltså åkt på en förkylning, verkligen jättekul! får hoppas att det inte blir så farligt.. men är ju sjukt seg i huvudet och täppt i näsan och allt :( usch. Victor sa tillomed att jag hade snarkat inatt, haha inte så konstigt när man inte kan andas nått genom näsan xD

Förresten så gjorde victor och jag världens godaste pizza igår, mumms! mycket gdare att göra själv än att köpa pizza ju..blir så jäkla mycket mer mat på den med och som sagt godare med

nehee nu ska vi se va man ska göra av denna dagen...ska vila lite en stund. sen är jag sååå himla sugen på paj och vaniljsååååås, åhhh vad gott det vore! :D


Bad update !


Tja!

Har gett upp bloggen lite grann för tillfället, känner inte för att blogga lika ofta som jag gjorde förr. Så ni som fortfarande kikar in här får väl stå ut med att den är lite kasst uppdaterad. Har inte så värst mycket att skriva om heller som är intressant läsning.

Ska framöver försökta ta tag i gymmet och min vikt, var faktikst på gymmet med älsklingen och brorsan förut, så lite duktig har jag varit idag iaf, gäller bara att få det där till en vana att gå dit, vilket är svårt. ge mig motivation!!

Vad mer ska jag uppdatera er om, joo imorgon ska jag faktikst till vårdcentralen och kolla upp min mage..har ju funderat på om jag är laktosintolerant :/ ofta problem och ont i magen så ja vi får väl se vad dom gör med mig och vad dom säger..



Ska chilla vid datorn ett tag nu sen gå och lägga mig.
Godnatt! / Mickis


Stek & Bad


Ojoj solen skiner och himlen är helt blå. Blir att sticka iväg till söderö med mamma och steka lite :) bäst att passa på ju när solen är framme... Sen efter det blir det att hjälpa till hos pappa i huset med renoveringen, ska nog måla lite idag tror jag !

Ha en fin dag!


Förra sommarn i Söderö..


Fina västervik

Igår var jag i västervik med mamma, coco och jonte. Det är alltid så mysigt att gå där på stan på sommaren, är ju så fint överallt. Synd att inte vädret var det bästa kanske, hade det vart där så kunde vi ha badat i sandviken vilket är ett helt underbart fint ställe att sola och bada på.

Vi gick på stan ett bra tag sen åkte vi såklart hem till farmor och farfar och fick jättegod mat där, får alltid sån himla god mat där, kycklinggryta och ris, mumms smakade det ;)





Söt liten säl, haha ;)

Smultronstället

Hejsan!

Varje sommar åker vi till smultronstället, för er som inte vet vad det är så är det en stor glassbar med massor med stora lyxiga glassar, alla som inte varit där någon gång borde åka dit NU! :D Anyway jag mamma och jonte åkte dit igår och tjockade i oss massa glass..


jag och jonte med våra goda gassar !


mammis glass ;)


<3


Skänninge marknad

Hejsan!

Igår var jag,mamma coco och Malin på skänninge marknad, fyfan liite varmt var det att gå där i den stekande solen, men man måste ju till den där marknaden för hur ofta är den lixom? ;) Köpte mig faktikst en Ed Hardy keps bara för att dom är så snygga så får se om den kommer till användning eller ej xD haha. Köpte mig även en t-shirt för 20kr, svart med ett enkelt guns and roses tryck.

Sen var det ju tivoli där med, fegisarna mamma och coco vågar ju inte åka något så som tur var så var ju malin med och vågade åka :D awesome! så vi åkte en som var askul haha. v kände att vi bara var tvugna att åka någon karusell bara för det är så kul och nu vill jag bara åka ännu mer till liseberg igen eller gröna lund ju..





hahah fyfan vad vi garvade iaf :D


Tja!

Har varit sämst på att blogga, jag vet! lite uppdatering då

Förra veckan var jag i Vara, för er som inte vet så bodde ju victor där innan han flyttade hit. så vi har hälsat på hans föräldrar och hittat på allt möjligt roligt där.

Lite saker vi gjort..

Gooowsat massor massor med deras söta små kissekatter!


Fest hos Mikael





Varit på Liseberg och åkt en massa roliga och läskiga karuseller!
Vågade åka atmosfear...fett läskig!!





pussats lite har vi ju också gjort.. haha ;)


sen har vi ju gjort en hel del utöver detta, pokerkväll hos philip, vi har tagit oss vårat första dopp haha jäkligt sent iår blev det. Sen var vi på en jättekul och trevlig middag hos svante och cassandra och jävligt gott med måste jag säga ;) hmm vad har vi gjort mer, hälsat på hans mormor och morfar och sista dagen innan vi åkte hem så stannade vi på middag hos hans pappi, göttgött. så har iaf varit skönt att vara borta ett tag från åtvid :)




RSS 2.0