mer bilder..

Nu har jag slutat för dagen,och shiiit vad varmt det är idag nästan lite föör varmt i luften så jag har fan ont i huvudet..buhuu får dricka massor med vatten kanske och vila lite sen.. nu kommer lite fler bilder från tropicariumet. vet att deet är ormrädda som läser min blogg så ni behöver ju inte titta på inlägget ;) eller så får ni skrolla ner fort, andra bilden är en orm! höhö så ni vet..




så frän orm!


hajen !


jag & hajen, haha


Rockorna som man fick klappa, haha dom var riktigt slibbiga!

Tjaaaa tjaaaaa snyggingar

DAGENS NAMNSDAG: Veronica
hmmmmm någon som heter det tro...? ;)

Har jobbat idag. Efter det blev det att dra hem till mormor med mamma och fika, fick jordgubbstårta, så himla gott. Sen när jag kom hem så däckade jag i sängen och sov hela tre timmar...var så himla trött. brorsan var över på fika ikväll, jag bakade kärleksmumms som vi käkade. usch så onyttig jag är!! haha.

Nu äntligen så kommer lite bilder på alla fina djur från Kolmården.


Mamma och syrran i den hööga rulltrappan !


Snöleopard, så himla fin!


åhhh världens finaste djur skulle jag tro.


Tigraaar, grrrr



Jag i linbanan som åkte över safariparken (ny för iår!)


Mamma var lite rädd där ett tag, haha


Giraffer, så fräna djur asså!


åhh fina lejon


utsikt från linbanan


Vi tittade såklart på delfinshowen (enda bilden därifrån) kanske kan slänga upp nån film på showen sen.


mmm fetaste glassen


jag & syrraan


Mickiiiis.

Nehee går riktigt segt att ladda upp bilder så lägger nog ut fler senare ikväll eller imorgon.
Har ju lite bilder från tropicariumet (stavning?!) haha.

Kolmården

Har varit på kolmården med mamma och syrran idag, har varit en jätterolig dag :D jag som älskar djur! hihi. det var en liten mors dag present till mamma så vi bjussade henne på inträde och så. Jag kommer lägga upp fler bilder imorgon efter att jag jobbat 7-12.30. nee nu ska victor och jag snart sova..jag är fan trött och lovar det kommer bli segt att gå upp vid 6 imorgon :(

Godnatt på er och sov gott! /Mickis


Linkööping baby

Godmorgon, nu undrar väl ni varför jag är uppe så tidigt..eller tidigt o tidigt gick iaf upp vid klockan 9 och det är tidigt för mig för att vara lördag ;) haha. Joo men det är så att jag och Elin ska in till stan en sväng idag, så himla kul, wiee!



Anyway igårkväll hade jag en jättetrevlig och mysig kväll, hade lite parmiddag hos mig, ida andreas och min älskling var här och käkade mat, mätta blev vi iaf. käkade rotfrukter i ugn, fläskfilé sås till det och  till efterrätt fick det bli citronfromage,. Tack för en trevlig kväll! :)


cute.

okej nu blir det inlägg på inlägg men var tvungen att lägga upp den här bilden på Billy, hihi. Älskar katters små söta trampdynor, naaaw fast hela Billy är söt då och älskar ju honom med ^^





time to sleep

Hej! åhh vad sämst jag är på att uppdatera, lovar mig själv varje gång att jag ska bättra mig men ändå så kan det gå tre dagar innan jag skriver något igen och när jag väl skriver nått så babblar jag bara om allt och inget typ..men ja kul att ni tittar in här ändå trots min dåliga uppdatering ;) höhö.

Idag har jag jobbat förmiddag, slutade redan vid 12.30 idag, men hade verkligen inget att göra hemma så sov ett tag (kul!) hmm not. iaf när jag sov så drömde jag att jag och victor köpte sånna där salta tuc kex så när jag vaknade var jag värsta sugen på det så nu ikväll drog bror och jag neråt och köpte det, ja iaf jag köpte det, gott!



Nehee nu är det väl dags för mig att göra mig iordning för sängen..börjar vid 7 imorgon så måste gå upp vid 6 vilket jag inte alls är van vid..men det ska nog gå det är ju fredag lixom! :D wiee!! Godnatt och sov gott. Puss & Kram /Mickis

Jorden finns kvar !

Hej! till att börja med, jorden har inte gått under!!! woooow jag som verkligen trodde att den skulle det...hrmm eller inte. orka med sånt där tjaffs asså..

anywayyy varför ska helgerna gå så jäkla fort för??? helt sjukt. fast veckorna går ju nästan lika fort dom med. borde vara så att man var ledig måndag-fredag och jobbade lördag, söndag, höhö slappt det vore ;) Jag var iaf en sväng i linköping i lördags, hittade mig inget speciellt, men bytte ett par leggings iaf så fick ju något gjort. På kvällen var jag på fest hos vickis, käkade grillat och drack lite, drog sen en sväng till kulturhuset där alla från balen var så snackade med lite folk utanför där, helt okej kväll.


aaaw vilka sötnosar jag hittade vid kulturhuset.. :)

Idag söndag, har jag bara slappat och slappat hela dagen lång har verkligen inte gjort ett skit typ. eller jag gjorde iofs en blåbärspaj som victor jag och brorsan åt upp, så mummsigt. Sen nu ikväll så drog victor och jag upp till mamma och fick ännu mer paj fast raberberpaj, har blivit mycket paj denna veckan för mig asså men gott är det, right? :D Nu ska jag snart ta och sova vet ju aldrig om man får jobba eller ej imorgon...dah. Sov gott!




It's fridaaaaaaaay baby

Hej !

nu ska jag snart dra och jobba mina timmar för idag..jobbar mellan 13.00-16.30 segt att få en sån tid att jobba för då blir det verkligen inget vettigt med dagen. som idag gick upp vid 9 käökade frukost sen kom jonte över på en fika sen så sov jag en stund för jag blir så jääävla cp cp trött av min allergi och tabletterna jag tar mot det :( skitjobbigt är det! inga allergitabletter verkar funka på mig heller...it sucks! blääääää. vill inte ha pollen och gräs allergi för det är så grymt jobbigt...men ja livet är så orättvist :( buhuuu.

nästa vecka måste jag nog in till piercingstudion igen och byta min stav som är liiite för lång..
blir skönt att få en mindre så att det inte skaver emot lixom.




synd om stackarn egentligen...

Assså jaa jag är lite nördig och glor på kissies blogg, seriöööst det är så sjukt äckligt vad smal hon har blivit...ser sjukt ut! och sen till dom där tuttarna hon har...seriöst fattar inte hur hon kan tycka att det är snyggt?!?! visst smaken är som baken-delad! men tycker ni att kissie har en snygg kropp??? näää då ser jag hellre ut som jag gör hon som henne om jag ska vara ärlig. lixom kul liv hon har som typ lever på barnmat och shit...dah vart är världen påväg med alla skönhetsideal? och grejen är ju att det är så många småtjejer som läser hennes blogg...det är inte alls bra dom blir ju säkert helt fel i huvudet...nää fy! usch :(


fina vänner.

Har ikväll haft mina brudar på besök här hos mig, Linn, Elin och Sara. Himla bra är dom där brudarna ska ni veta..känns som vi kommer vara vänner för livet, har ju känns varanndra sen vi var små pluttar ;) haha. det är så synd att man inte ses så ofta..lixom man har ju sitt eget nu för tiden., jobb och skit som står ivägen så är sällan alla kan ses på samma gång, men denna gången fick jag ihop det iaf. måste blir oftare, hör ni det brudar?!?


Älskar er ! <3
detta är en äldre bild som ni kanske ser ;) tss. från 2008.

wöttt hår döh

Tja tjaaaa!

Jobbat och sådär i veckan så har inte orkar med bloggen riktigt :P har väl haft annat för mig helt enkelt. Igår var jag iaf hos frisören och skulle göra håret rött, men denna gången blev det inte heller så rött som jag säger att jag vill ha det..tyvärr. men får väl nöjja mig med detta och slänga i färg själv när det har blekts lite nu i sommar...tror fan jag kan göra det bättre än frissan kanske ;) höhö

såhär ser det ut nu iaf...fast det ser mer rött ut på bilden än irl..



Vad tycker ni??


ny säng, wie

Hej! Har jobbat idag en stund. tråkigt väder det är ute förresten...ena studen regnar det och ena studen är det varmt och skönt i solen, föredrar det sista, inget regn tack! Sitter och väntar på att få hem min säng jag köpt, har köpt en 120cm säng, tror att victor och jag kommer sova lite bättre i den här hemma hos mig än i min lilla 90säng som jag har nu..går knappt sova två i en sån ju :( så blir skönt att få en lite större.

på tal om att sova..kolla vad sött Bily hade somnat igår, naaaw




Scones till frulleee!

Hej! Älsklingen och jag tog rejäl sovmorgon idag...vi vaknade väl vid typ 11, höhö. Har käkat frukost med brorsan här hos mig för en stund sen, var så sugen på scones så slängde ihop det lite snabbt, gott var det! Nu ska jag väl hoppa in i duschen och fräscha till mig sen blir det neråt en sväng och handla lite med mamma, mina allergitabletter är helt slut så måste verkligen fixa det...annars dör jag utan dom typ. funderar på att prova dom nya, fast det som suger är ju att dom är så jäkla dyra :(


Scones! så himla gott med nybakta så smöret och osten typ smälter...mmmmm

liten investering, höhöh

Köpte bara detta idag, nytt fränt orange nagellack och nagelstickers..



Like no one

Nehee går ju inte sitta hemma själv hela lördagskvällen heller.
Ska gå hem till min älskling nu. Ha en fin kväll! puss o kram/ Mickis


You are så beatiful to me.

Its a beautiful day

Har varit i västervik idag, mysigt. Blev fika hos farmor och farfar först när vi kom dit, smakade gött det. Sen blev det en sväng till anders loppis och sen vidare ner på stan en sväng. Sen fick vi grillat till middag hos farmor o farfar, man åker alltid proppmätt därfrån kan jag lova ;)


Anders papegoja...sööt




tre snyggingar på stan










syrran och jag...






haha avslutar med denna bild..mahah

Västervik

Drar till västrervik över dagen med mamma, syrran och hennes viktor :)

Dagens Mickis.


rött hår?

När jag färgade håret för några veckor sen så var det ju tänkt att det skulle bli rött..men det blev ju mer åt det bruna hållet...så sa att jag blev lite missnöjd med färgen för jag hade hoppats på ett mer rött resultat så skulle ju få komma tillbaka och färga om för halva priset iaf..men det har inte blivit av eftersom jag fått hoppa in och jobb varje gång jag beställt en tid. Visst det är egentligen inget större fel på min hårfärg nu men vill fan ha det rött. vad tror ni om det?

är ungefär sån här röd färg som den här bruden har som jag skulle vilja ha, tycker det är så grymt snyggt med röd hårfärg...om det är en snygg röd förståss. Så vad tror ni, passar det mig? är ju alltid kul att prova på och lite måste man ju våga med..gillar att förändra mig lite lixom.


mmm pieeeeeeeeeeee

Hej! Jobbade en sväng idag på samma ställe som jag var på igår, kul! När jag slutat gick jag hem, tog mig en dusch och gick sen och mötte upp elin vid skolan..sen gick vi och handlade paj på ica, gick sen hem till Elin och käkade paj och snackade en hel del, mysigt! Elin,vi borde träffas oftare tycker jag :D Har ni tänkt på hur ofta man säger det, att man måste ses snart så dröjer det typ evigheter...inte bra det !


sån här paj käkade vi...fast icas märke ;) dah
är ju så himla smidigt och gott, mumms!
men ska säga att ekströms är en smula godare...höhö

tjabba tjena hallåååååå

Hej! Idag har jag jobbat iaf...kort dag var det 9-14 skönt. Efter det gick jag hem till mamma och fick pasta och pastasås, mumms var det för jag var svinhungrgi eftersom jag bara drack en drickyoghurt till lunch på förskolan.. Har även hunnit med att tvätta lite. Åkte neråt med pappa med och köpte mig lasagne, funkar kanon att äta det med piercingen...tuggar jag för mycket så får jag bara ont. Så innan jag drar bort till victor nu så ska jag ta mig lite glass ;) höhö

Imorgon ska jag jobba igen en sväng och efter det så blir det att träffa Elin, treevligt. Var ett tag sen vi träffades...eller visst vi har träffats på gruvan och så men är ju inte så att man ställer sig på gruvan och prata igenom våra liv och vad som hänt..haha så imorgon blir det uppdatering vad som hänt och så :D är det fint väder så kanske vi tar med oss nått gott att käka ut till templet...vi får se :)


senaste bilden på oss...tagen i dimman på gruvan..haha. valborg !

Dagens Mickis

kände för att vara lite sommrig idag, så tog mitt svarta nagellack och målade på det nya blåa som jag köpte i måndags, fin blev det faktikst.. men det är mer klarblå irl lixom :)






Godmorgon alla glada

Godmorgon! seriöst jag vaknar tidigt varje dag och känner mig pigg...jäkla kattfan som håller på och busar och bits med...dumma billy! Anyway blir att städa lite idag iaf...sen får jag se vad som händer. Någon som vill ses kanske?

Förresten jag är förvånad över att min tunga inte gör ondare...trodde att man typ inte alls skulle kunna prata eller äta eller nått dagarna efter men det går bra att prata och jag kan tillochmed äta reletivt bra, så skönt. För är ju bra att man kan prata när man ska jobba imorgon och på fredag.

fyfan vad man ser att man ena tand står längre ut än den andra...så fult! usch
lätt att jag skulle vilja ha tandställning igen :(



tisdag

Tja tjaaaaa! Vaknade relativt tidigt idag..typ vid 8 eller nått så gick upp straxt efter det. Käkade frukost som fick bli drickgoghurt men kunde få i mig macka sen, kanon! Sen blev jag så extremt cp trött så somnade typ två timmar på soffan. när jag vaknade bestämde jag mig för att göra något av dagen så gick till folkets park och tittade på TDS som uppträdde för fritabarnen, blev sen en fika med dom på sandelius med, trevligt! När jag kom hem så somnade jag tre jäkla timmar...hade så grymt ont i huvudet :( usch! länge sen jag hade så ont i huvvet asså, inte kul! Ikväll har jag varit en sväng hos victor och sen gick jag upp till mammi en sväng, blir väl snart att sova kanskeeee...om jag kan somnade förståss...så mycket som jag sovit idag =/


sommrigt

på vägen när jag skulle gå och pierca mig så hittade vi ett så fint rosa träd så var tvungen att föreviga det på bild ;) haha. är man gammal när man börjar tycks att sånt är fint eller? tsss







Piercing i tungan!!!

Yeeeej äntligen har jag piercat tungan!! Sofie följde med som lite stöd, tack! Det gick jättebra och gjorde inte det minsta ont, wiee. börjar bli lite ömt och så nu men jag ska nog överleva...får nog leva på glass och drickyoghurt typ;)


örhängen...höhö

haha märks att jag gillar dödskallar och sånt iaf...eller? ;)
lixom mer än hälften av alla mina örhängen jag äger är dödskallar och sånt shit. Me like!




stan, grillning och film

Tja tja! Igår drog jag in till stan en liten sväng själv, hitta mig inte så mycket tyvärr men typ en tröja, och shorts, mascara och ett halsband iaf.. men får se om jag ska behålla tröjan eller ej :P tsss. När jag kom hem på eftermiddagen så blev det fika ute hos pappa, mamma hade bakat raberberpaj, så jääävla gott det är säger jag bara! mumms!! sen blev det åka hem en sväng och sen ut till pappa igen för att grilla med familjen, mys.

pajen ;)
sås med paj ska det vara!! haha




på kvällen när vi grillade....


ful min jag gör men håret var så snyggt i solen här ju :D


syrrans viktooor


chipsen i högsta hugg ;) haha




jahaaa efter grillningen så blev det att umågs med sandra och patrik. Blev att sitta och snacka och så tittade vi på en film "the final" hette den, den var inte så läskigt utan mer lite vidrigt...klippa av fingrar och annat skit..haha. Fast det är egentligen ett bra budskap i den, det kommer ni tycka om ni ser den, höhö.


heeej

sorry för dålig bloggning..men laddaren till datorn är sönder. men mamma har fixat en ny idag så kommer nog blogga lite mer imorgon..kanske kan slänga upp bilder från helgen vettja :) men först blir det jobb i grebo 9-16. hörs! nu ska vi snart sovaaa här så jag säger godnatt!


RSS 2.0