Dödsattacken på Kolmården.

Klicka på bilden för att komma till artikeln!!



Uså himla hemsk detta var! Jag har alltid viljat gå in och träffa vargarna på kolmården men nu vetefan om man skulle våga. Men visst vargar är ju inte tama djur utan det är ju vilddjur och det är ju helt naturligt för dom att attackera och döda egentligen. Vet att det hänt förr att vargarna på kolmården har bitit personer och sådär så borde man inte regerat redan då eller behövs det verkligen ett dödsfall för att dom ska sluta med att folk får gå in och träffa vargarna. 

Man kan ju undra vad som orskade att dom attackerade, ingen vet ju eftersom att hon var själv inne med vargarna. Lite fel av kolmården att bara en djurskötare går in hos dom tycker jag, borde ju vara fler! Som i detta fallet då kanske hennes liv hade kunnat räddas lixom.

Blir väl spännande att se om dom kommer fortsätta att låta folk träffa vargarna, för just nu får man ju inte det såklart och inte personalen där. Men som sagt en varg är ju ändå en varg och man kan inte räkna med att dom ska vara tama bara för att dom är uppväxta i fångesskap och van att vara bland människor, dom kommer ju ändå alltid vara födda med att vara vilddjur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0